Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Εγώ έχω την pinklite. H strobe γενικά δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα, δεν έχει glitter, κάνει το εφέ του highlighter (shimmer) - τα γκλιτεροειδη τα απεχθάνομαι εκτός και αν είναι στο μάτι για πολύ έξαλλο vamp look

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Από αντρικά, το αγαπημένο μου, που το αγοράζω χρόνια και στον άντρα μου, είναι το Armani aqua di gio. Τα χειρότερα μου αντρικά, που με είχαν στοιχειώσει μικρή γιατί όλοι τα φορούσαν, ήταν το kouros (ysl) και το fahrenheit (dior). Τα βρίσκω απάισια. 

Αυτά τα φόραγε ο μπαμπάς μου!! (Τωρα είναι 58 χρονών) εμένα μου αρεσαν ίσως επειδή μου μυριζαν "μπαμπά'! 

Εγω Θυμαμαι αντρικά στο παρελθον που φορουσαν οι περισσότεροι ήταν η Αρμάνι. Ακόμα μαρεσει αυτή η μυρωδιά! 

πρίν από 9 λεπτά , vtgian είπε:

Εγώ έχω την pinklite. H strobe γενικά δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα, δεν έχει glitter, κάνει το εφέ του highlighter (shimmer) - τα γκλιτεροειδη τα απεχθάνομαι εκτός και αν είναι στο μάτι για πολύ έξαλλο vamp look

Βάζετε μεικαπ από πάνω; Πώς λειτουργεί αυτή; Σκέτη; Για μελαχρινή τι απόχρωση παίρνω; 

Κράτα το

Κράτα το

Λοιπόν να σας πω ποια αρώματα έχω (όλα από δώρα) να μου πείτε αν είναι καλά να γελάσουμε! Άλλα είναι πιο βαριά-βραδινα κι άλλα πιο φρουτένια-πρωινα. Επίσης άλλα τα θεωρώ χειμωνιάτικα κι άλλα καλοκαιρινά.

-Avon Luck for her 

-Nina Ricci (δεν θυμάμαι ποιο συγκεκριμένα, δεν γράφει το μπουκαλάκι)

-Body Shop White Musk 

-Korres Iris-Lilly of the valley-cotton 

-Lancôme La vie est belle 

-Yves Rocher Miel d'oranger-orange boisson honey 

-Ένα με τριαντάφυλλο Βουλγαρίας (η Βουλγαρία φημίζεται για τα τριαντάφυλλα-μου το είχε φέρει παλιός συμφοιτητής Βούλγαρος που έκανε Εράσμους εδώ :-P

-Ένα body spray Herbal therapy Ylang ylang που δεν είναι ακριβώς άρωμα ούτε ακριβώς αποσμητικο

Παλιά είχα κι ένα τέλειο του Κορρέ "κίτρο" που επειδή ηταν τόσο τέλειο το τελειωσα, κι ένα Ananya από Body Shop. Τα μόνα που έχω τελειώσει, όλα τα άλλα τα έχω χρόνια κι επειδή τα βάζω εναλλάξ δεν τελειώνουν.

Just now, little lamb είπε:

Λοιπόν να σας πω ποια αρώματα έχω (όλα από δώρα) να μου πείτε αν είναι καλά να γελάσουμε! Άλλα είναι πιο βαριά-βραδινα κι άλλα πιο φρουτένια-πρωινα. Επίσης άλλα τα θεωρώ χειμωνιάτικα κι άλλα καλοκαιρινά.

-Avon Luck for her 

-Body Shop White Musk 

-Ένα με τριαντάφυλλο Βουλγαρίας (η Βουλγαρία φημίζεται για τα τριαντάφυλλα-μου το είχε φέρει παλιός συμφοιτητής Βούλγαρος που έκανε Εράσμους εδώ :-P

-Ένα body spray Herbal therapy Ylang ylang που δεν είναι ακριβώς άρωμα ούτε ακριβώς αποσμητικο

Παλιά είχα κι ένα τέλειο του Κορρέ "κίτρο" που επειδή ηταν τόσο τέλειο το τελειωσα, κι ένα Ananya από Body Shop. Τα μόνα που έχω τελειώσει, όλα τα άλλα τα έχω χρόνια κι επειδή τα βάζω εναλλάξ δεν τελειώνουν.

Εσένα σου αρέσουν? Αυτό έχει σημασία! Εγώ τη white musk  ξέρω απο αυτα και το LA Vie est Belle.  Καλά είναι, μια χαρά αλλά εσένα αν σου αρέσουν έχει σημασία! Πάντως εχεις πληθωρα , δεν έχεις παράπονο!! :)

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, diane2020 είπε:

Εσένα σου αρέσουν? Αυτό έχει σημασία! Εγώ τη white musk  ξέρω απο αυτα και το LA Vie est Belle.  Καλά είναι, μια χαρά αλλά εσένα αν σου αρέσουν έχει σημασία! Πάντως εχεις πληθωρα , δεν έχεις παράπονο!! :)

Άλλα μου αρέσουν περισσότερο κι άλλα λιγότερο. Άλλες ώρες και εποχές το καθένα. Γι'αυτό δεν τελειώνει κανένα από συνεχή χρήση :-P 

Μιας που είπατε και αντρικά, είδα και του άντρα μου, έχει ένα dunhill κι ένα Κορρέ vetiver root-green tea-cedarwood. Ωραία και τα δύο.

Μας έχουν φέρει κι ένα βρεφικό klorane petit brin που μυρίζει ωραία και για μεγάλους, δεν μυρίζει μωρουδιακά.

5 ώρες πρίν, little lamb είπε:

-Avon Luck for her 

-Body Shop White Musk 

Το Body Shop White Musk ειναι για μενα απο τα πιο απαισια αρωματα, sorry. Και επειδη βγαινει εδω και δεκαετιες, μαλλον ειμαι η εξαιρεση, αλλιως θα ειχαν σταματησει να το βγαζουν οποτε με αγνοεις :) 

To Ananya το θυμαμαι 30 χρονια πριν, νομιζα οτι εχει παψει να βγαινει εδω και παρα πολλα χρονια, θυμαμαι οτι ως εφηβη μου αρεσε οντως πολυ ! Παω να ψαξω αν εχει ξαναβγει, αν και λογικα θα το ειχα προσεξει, μα του το βρηκες αυτο πραγματικα;;;

Του Κορρε ξερω ποιο λες με κιτρο, ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα θελει συνεχεια ανανεωση, δεν κρατα ωρα :( Το Lilly of the valley μου ειχε φανει συμπαθητικο, αλλα ειχα προτιμησει αλλα απο Κορρε.

Το Miel d'oranger επισης αγαπημενο, αλλα νομιζω και αυτο δε βγαινει εδω και πολλα χρονια;

Το La vie est Belle, πολυ γλυκο για τα γουστα μου, η τελοσπαντων πολυ γλυκο επανω στο δερμα μου.

8 hours ago, λουκουμαδάκι said:

Βάζετε μεικαπ από πάνω; Πώς λειτουργεί αυτή; Σκέτη; Για μελαχρινή τι απόχρωση παίρνω; 

Την βάζεις είτε κάτω από το foundation είτε και μόνη της αν θέλεις ένα διακριτικά λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Εγώ δεν την βαζω μόνη της γιατί πάντα θα βάλω κάτι στο πρόσωπο αν βγω και αν όχι, βάζω απλά την κρέμα ημέρας. Πάρε αρχικά την κλασσική, την άχρωμη, και αργότερα πειραματίζεσαι αν είναι. αν και μικρές διαφορές έχουν.

7 hours ago, little lamb said:

-Avon Luck for her 

-Body Shop White Musk 

Just now, little lamb said:

Άλλα μου αρέσουν περισσότερο κι άλλα λιγότερο. Άλλες ώρες και εποχές το καθένα. Γι'αυτό δεν τελειώνει κανένα από συνεχή χρήση :-P 

Κοίταξε, εκτός από το lancome και το white musk , δεν ξέρω κανένα άλλο. Έχουμε ξεκάθαρα άλλη φιλοσοφία όσον αφορά το άρωμα. Εγώ βρίσκω ένα άρωμα που μου αρέσει πολύ και με αντιπροσωπεύει και το φοράω για χρόνια. Θέλω να έχω signature sent. Όχι απλά να φοράω άρωμα. Και έγώ έχω πολλά , και κάποια από δώρα, αλλά είτε δεν με αντιπροσωπεύουν, είτε έχω "κολλήσει"  με άλλο και ίσως φορέσω κάποιο από αυτά που έχω σε μερικά χρόνια. Επίσης άρωμα που δεν διαρκεί, για μένα πάιρνει Χ και είναι ένας από τους λόγους που έγκαταλείπω κάποιο άρωμα όσο και να μου αρέσει πώς μυρίζει.

• Μου αρέσει 1

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Το Body Shop White Musk ειναι για μενα απο τα πιο απαισια αρωματα, sorry. Και επειδη βγαινει εδω και δεκαετιες, μαλλον ειμαι η εξαιρεση, αλλιως θα ειχαν σταματησει να το βγαζουν οποτε με αγνοεις :) 

To Ananya το θυμαμαι 30 χρονια πριν, νομιζα οτι εχει παψει να βγαινει εδω και παρα πολλα χρονια, θυμαμαι οτι ως εφηβη μου αρεσε οντως πολυ ! Παω να ψαξω αν εχει ξαναβγει, αν και λογικα θα το ειχα προσεξει, μα του το βρηκες αυτο πραγματικα;;;

Του Κορρε ξερω ποιο λες με κιτρο, ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα θελει συνεχεια ανανεωση, δεν κρατα ωρα :( Το Lilly of the valley μου ειχε φανει συμπαθητικο, αλλα ειχα προτιμησει αλλα απο Κορρε.

Το Miel d'oranger επισης αγαπημενο, αλλα νομιζω και αυτο δε βγαινει εδω και πολλα χρονια;

Το La vie est Belle, πολυ γλυκο για τα γουστα μου, η τελοσπαντων πολυ γλυκο επανω στο δερμα μου.

Ananya ήταν η πρώτη μου κολώνια! Μου την είχαν φέρει δώρο. Πρέπει να ήμουν δημοτικό. Μετά απορούσα πώς μου άρεσε αυτό το άρωμα. Για την ακρίβεια, μάλλον από την αρχή δεν μου άρεσε αλλά απλά το συνήθισα επειδή ήμουν χαρούμενη που είχα κολώνια! Μετά πήρα white musk! Τώρα φυσικά απορώ και γιαυτή..

• Μου αρέσει 1

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Το white musk δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αλλά έχω φίλη που είναι το μόνο που φοράει, έτσι όπως λέτε που διαλέγεις ένα για μόνιμα.

Το Ananya το είχα παλιά, έχει τελειώσει. Θυμάμαι το φορούσα φοιτήτρια, πριν 10 χρόνια. Ήταν πολύ γλυκό-πρωινο

Και το Miel d'oranger μου το είχαν κάνει δώρο πριν χρόνια, σίγουρα πριν το 2014

Just now, Yovanna είπε:

Κοίταξε, εκτός από το lancome και το white musk , δεν ξέρω κανένα άλλο. Έχουμε ξεκάθαρα άλλη φιλοσοφία όσον αφορά το άρωμα. Εγώ βρίσκω ένα άρωμα που μου αρέσει πολύ και με αντιπροσωπεύει και το φοράω για χρόνια. Θέλω να έχω signature sent. Όχι απλά να φοράω άρωμα. Και έγώ έχω πολλά , και κάποια από δώρα, αλλά είτε δεν με αντιπροσωπεύουν, είτε έχω "κολλήσει"  με άλλο και ίσως φορέσω κάποιο από αυτά που έχω σε μερικά χρόνια. Επίσης άρωμα που δεν διαρκεί, για μένα πάιρνει Χ και είναι ένας από τους λόγους που έγκαταλείπω κάποιο άρωμα όσο και να μου αρέσει πώς μυρίζει.

Εγώ δεν έχω κάποια φιλοσοφία, απλά με τόσα δώρα, δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο μόνη μου. Τα λυπάμαι να πάνε χαμένα, εξάλλου δεν είναι κανένα "άσχημο" (αν ήταν δεν ξέρω, ίσως το έδινα στη μαμά μου) Εσείς τα δώρα αν δεν αλλάζουν τι τα κάνετε; 

Και οι άντρες σας έχουν το ίδιο για χρόνια;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Το white musk δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αλλά έχω φίλη που είναι το μόνο που φοράει, έτσι όπως λέτε που διαλέγεις ένα για μόνιμα.

Το Ananya το είχα παλιά, έχει τελειώσει. Θυμάμαι το φορούσα φοιτήτρια, πριν 10 χρόνια. Ήταν πολύ γλυκό-πρωινο

Και το Miel d'oranger μου το είχαν κάνει δώρο πριν χρόνια, σίγουρα πριν το 2014

Εγώ δεν έχω κάποια φιλοσοφία, απλά με τόσα δώρα, δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο μόνη μου. Τα λυπάμαι να πάνε χαμένα, εξάλλου δεν είναι κανένα "άσχημο" (αν ήταν δεν ξέρω, ίσως το έδινα στη μαμά μου) Εσείς τα δώρα αν δεν αλλάζουν τι τα κάνετε; 

Εμένα έχουν πολλά χρόνια να μου κάνουν δώρο άρωμα. 

Εγώ εδώ και πολλά χρόνια  φοράω το Candy της Prada, πολύυυ γλυκό, θυμίζει μπισκότο!

Ο άντρας μου έχει 2, ένα καλό και ένα καθημερινό, και νομίζω ότι ποτέ δεν θα σκεφτεί να αναζητήσει άλλο. 

Just now, irin είπε:

Ο άντρας μου έχει 2, ένα καλό και ένα καθημερινό, και νομίζω ότι ποτέ δεν θα σκεφτεί να αναζητήσει άλλο. 

Εμένα παίρνει από τον Κορρέ, όχι απαραίτητα το ίδιο όταν του τελειώσει (δεν έχουν τελειώσει και πολλά στα 3 χρόνια που μένουμε μαζί). Γενικά παίρνει Κορρέ και Apivita προϊόντα, είναι πολύ των "υγιεινών", τα έχω γράψει αλλού σε θέματα διατροφής κλπ. Κι έχει κι από δώρα κατά καιρούς κάποιο άρωμα.

Αν δεν υπάρχει περίπτωση να τα χρησιμοποιήσω , τα δίνω στην κοπέλα που μας καθαρίζει. Εκτός αν θεωρώ ότι κάποιο θα αρέσει στην αδερφή μου.

Ο άντρας μου δεν μπαίνει στη διαδικασία να αγοράσει άρωμα. Φροντίζω εγώ να του ανανεώνω το acqua di gio.

Aν καποιο αρωμα ξερω οτι δε μου αρεσει, απλα το επαναδωριζω, αν και σπανια παιρνω δωρο αρωματα και οσα μου εχουν χαρισει ηταν απο ανθρωπους που ηξεραν τα γουστα μου. Ειναι αρκετα προσωπικο δωρο για να το χαρισεις σε καποιον που δεν ξερεις τι του αρεσει.

και εμένα ο άντρας μου δεν θα πάρει μόνος του, εγώ του αγοράζω. Για χρόνια έπαιρνα το only the brave  (diesel) τώρα είπα να κάνω αλλαγή και του πήρα  king (dg), τώρα όμως θα πάρω κάτι άλλο γιατί αυτό είναι ένα άρωμα καθαρά χειμωνιάτικο.  Αυτό που χρησιμοποιώ (για μένα) σταθερά και είναι το euphoria (ck), παίρνω και άλλα κατά καιρούς αλλά το συγκεκριμένο υπάρχει πάντα στο ντουλάπι μου.

Διαφημίσεις

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Aν καποιο αρωμα ξερω οτι δε μου αρεσει, απλα το επαναδωριζω, αν και σπανια παιρνω δωρο αρωματα και οσα μου εχουν χαρισει ηταν απο ανθρωπους που ηξεραν τα γουστα μου. Ειναι αρκετα προσωπικο δωρο για να το χαρισεις σε καποιον που δεν ξερεις τι του αρεσει.

Πλάκα έχει πόσο διαφορετικά το βλέπει ο καθένας! Εγώ το θεωρουσα "εύκολο" δώρο, ότι δηλαδή ο άλλος θα το χρησιμοποιήσει έστω και αραιά ή εναλλάξ με κάποιο άλλο, εν αντιθέσει με κάποιο κόσμημα ή ρούχο που αν δεν του αρέσει δεν θα το βάλει ποτέ. Έχω αφορετα κοσμήματα που τα κλαίω, κρίμα που τα πήραν με χαρά οι άνθρωποι και δεν μου άρεσαν. Ενώ άρωμα είναι σπάνιο κάποιο να είναι τόσο άσχημο που να μην το βάλω ποτέ (βασικά ποτέ δεν μου έχει τύχει)

Πλάκα έχει πόσο διαφορετικά το βλέπει ο καθένας! Εγώ το θεωρουσα "εύκολο" δώρο, ότι δηλαδή ο άλλος θα το χρησιμοποιήσει έστω και αραιά ή εναλλάξ με κάποιο άλλο, εν αντιθέσει με κάποιο κόσμημα ή ρούχο που αν δεν του αρέσει δεν θα το βάλει ποτέ. Έχω αφορετα κοσμήματα που τα κλαίω, κρίμα που τα πήραν με χαρά οι άνθρωποι και δεν μου άρεσαν. Ενώ άρωμα είναι σπάνιο κάποιο να είναι τόσο άσχημο που να μην το βάλω ποτέ (βασικά ποτέ δεν μου έχει τύχει)

Όχι, δεν είναι εύκολο δώρο. Εγώ άρωμα θα πάρω μόνο σε κάποιον που ξέρω ότι είναι του στυλ ό,τι και να πάρω θα το βάλουν. Και πάλι θα πρέπει να μου αρέσει και να θεωρώ ότι ταιριάζει στο άτομο για το οποίο το παίρνω. Για μένα δεν αρκεί να μην είναι άσχημο ένα άρωμα για να το φορέσω. Πρέπει να με αντιπροσωπεύει, να μην μου προκαλεί πονοκέφαλο, να μην είναι overpowering, και να έχει την προβολή και την διάρκεια που θέλω :) Απλά πράγματα.. Τα κοσμήματα άστα.. Είναι ζήτημα αν έχω φορέσει 2-3 κοσμήματα από δώρα από τότε που ενηλικιώθηκα. Ρούχα επίσης, αλλά αυτά τα αλλάζω συνήθως. Βασικά δεν θέλει κανείς να μου παίρνει δώρα. Προτιμούν να μου δίνουν χρήματα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχαχα 1

Τα κοσμηματα αν δεν αλλαζουν, στη χειροτερη μπορεις να τα πας σε χρυσοχοο-αργυροχοο να τα τροποποιησει. Τα ρουχα σπανια δεν αλλαζονται.Το αρωμα κι εγω το βρισκω απιθανο να το πετυχεις στην τυχη η να το βαλει ο αλλος απλα και μονο γιατι το πηρε, ουτε καν θα το σκεφτομουν ποτε για δωρο, ισως μονο για την μαμα μου και την κορη μου.

Τη μία και μοναδική φορά που μου έφεραν δώρο άρωμα (φίλες μου), το φόρεσα με χαρά, γιατί μου άρεσε πολύ. Κατά τα άλλα, φοράω το ίδιο άρωμα από τα 22, μια σειρά του Ντιόρ με παραλλαγές (ελαφρύ για καλοκαίρι, πιο βαρύ για χειμώνα). Μου αρέσει κι εμένα να μυρίζω πάντα το ίδιο. Τώρα με το παιδί βάζω πολύ πιο σπάνια, γιατί είναι ακόμα στη φάση της αγκαλιάς ανά τρίλεπτο και δεν θέλω να μυρίζω πολύ έντονα. 

Σας ξυπνάνε κι εσάς έντονες αναμνήσεις τα αρώματα; Εγώ μπορεί να μυρίσω ένα mist που φορούσα στο Γυμνάσιο και να μεταφερθώ αμέσως σ' εκείνη την εποχή. Είχα διαβάσει κάπου γιατί συμβαίνει αυτό, κάτι με τις διαδρομές που έχουν αναπτυχθεί στον εγκέφαλο με την εξέλιξη του είδους, αλλά δεν παύει να μου κάνει πολλή εντύπωση κάθε φορά. 

Αν κάποιος φοράει κάθε μέρα ναι λογικό είναι να το έχει συνηθίσει να μυρίζει πάντα το ίδιο. Εγώ δεν βάζω πιο συχνά από μια φορά τη βδομάδα, σε κάποια έξοδο δηλαδή (τώρα στην καραντίνα απλά ποτέ). Στην καθημερινότητα βάζω αποσμητικο, πάντα το ίδιο αλλά όχι τόσο για να είναι το ίδιο ως μυρωδιά, απλα γιατί είναι το μόνο που έχω βρει που δεν γράφει anti-perspirant (είναι το neutro roberts. Είχε και η dove ένα γαλάζιο αλλά το άλλαξε και λέει anti perspirant). Μου πήρε κάποια στιγμή ο άντρας μου ένα κάπως φυτικό, δεν θυμάμαι αν ήταν Κορρές ή κάτι παρόμοιο, αλλά δεν έκανε δουλειά.

Έχω πολλά αρώματα δώρο που δεν φοράω ποτέ εκτός αν είναι από σειρά με αφρόλουτρο κ κρέμα. κ εγω έχω την εντύπωση ότι πολλοί το θεωρούν εύκολο δώρο, παλιά μου έκαναν. τα έχω σε ένα νεσεσέρ μήπως ποτέ αλλάξω γνώμη κ τα βαλω. 

Εμενα δν μ αρέσει να μυρίζω άρωμα πάνω στους ανθρώπου ή σε έναν χώρο. δεν μ αρέσει να περπατάει κάποιος κ να αφήνει μυρωδιά. μ αρέσει πάνω μου η αίσθηση φρεσκάδας όταν είμαι φρεσκοπλυμένη κ έχω βάλει κρέμα, μ αρέσει να μυρίζω τον άντρα μου αμέσως μετά το μπάνιο ή να μυρίζω το χέρι μου με την κρέμα, αλλά όχι να αναδίδεται η μυρωδιά στον χώρο. 

Έχω διάφορα αρώματα, αρκετά από δώρο κι άλλα που έχω πάρει εγώ. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να έχω ένα άρωμα χαρακτηριστικό που να φοράω μόνο αυτό αλλά μάλλον δεν το έχω βρει ακόμη. Όσο για το white musk, μου αρέσει πολύ. Μάλιστα έλεγα να κλείσω ραντεβού στα The body shop να πάω να πάρω ένα μετά από πολλά χρόνια. Δε φοράω πάντα άρωμα, γιατί το ξεχνάω.

Κι εγώ είμαι πολύ δύσκολη στα αρώματα. Μου έχουν κάνει δώρα που δεν τα βάζω ποτέ! Στην καθημερινότητα δεν φοράω πέρα απο κρέμες σώματος. Όταν πάω κάπου πιο επίσημα βάζω το hypnotic poison της dior που είναι το αγαπημένο μου. 

Για δώρο οποιοδηποτε άρωμα δεν το συζητώ, θα πάρω μόνο τα αρώματα που ξέρω στάνταρ ότι αρέσουν στους άλλους. 

Να ρωτήσω και κάτι λίγο χαζό. Πώς ξέρετε ποια τους αρέσουν; Τα έχετε συζητήσει ή θυμάστε περίπου τι μυρωδιά έχει αυτό που φοράνε και παίρνετε κατι παρόμοιο; Εγώ δεν θυμάμαι. Και από συζήτηση μόνο μία φίλη έχει τύχει να μου πει ότι φοράει συγκεκριμένο και ότι φοράει κάθε μέρα ανεξαιρέτως (δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ όταν συναντιομασταν).

Δώρα που μου έφεραν και έχω κάνει κι εγώ δεν είναι πάντα ένα σκέτο άρωμα, είναι κι αυτές οι συσκευασίες δώρου που έχουν πχ αφρολουτρο και άρωμα, άρωμα-κρεμα-μασκαρα (το la vie est belle ήταν έτσι), ή κι αυτά τα καλαθάκια που έχουν σφουγγαράκι, αφρολουτρο, κρυσταλλους, scrub κλπ. Μερικές φορές μου έχουν φέρει και κάτι σετ που έχουν και κάποια που δεν έχω ιδέα τι είναι και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ: κάτι body polish-commage, body spray κ.α.

@ΑΡΓΚ λέγοντας κοσμήματα που δεν φόρεσα, δεν εννοούσα χρυσοχοειου, τα οποία φοριούνται μεν πιο σπάνια γιατί είναι πιο επίσημα, αλλά συνήθως δεν είναι τόσο εξεζητημένα ώστε να μην τα βάλεις ποτέ. Εννοούσα πιο καθημερινά, με πετρώματα, δέρμα, χάντρες, μακριά κολιέ κλπ. Αυτά αν δεν σου αρέσουν δύσκολα τα βάζεις και δεν τροποποιούνται.

αρέσουν; Τα έχετε συζητήσει ή θυμάστε περίπου τι μυρωδιά έχει αυτό που φοράνε και παίρνετε κατι παρόμοιο; Εγώ δεν θυμάμαι.

Από μυρωδιά είναι δύσκολο για μένα να αναγνωρίσω άρωμα εκτός αν το ξέρω. Έχω κάνει συζήτηση περί αρωμάτων και ξέρω τι παίρνει ο καθένας. Μιλάω για συγκεκριμένη μάρκα γιατί πχ αν μου πει κάποιος ότι του αρέσουν τα φρουτένια δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για την ακριβη μυρωδια. 

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...