Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι
753 topics in this forum
-
- 915 replies
- 488.4k views
ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ(ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ) ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ 5-6 ΑΠΟ ΕΣΑΣ.....!!!
Last reply by Xristina ful, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 357 replies
- 299k views
ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΤΕ?ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ?
Last reply by Irenesirene, -
- 12 replies
- 31.2k views
Αγαπητά μέλη, θέλοντας να βοηθήσουμε τις μέλλουσες μαμάδες, ας συγκεντρώσουμε μια λίστα κριτηρίων συμφωνα με τα οποία μια/ένας γυναικολόγος σύμφωνα με τις εμπειρίες σας, θεωρείται αξιόλογος/αξιος να συστήσετε. μην τοποθετείτε εδώ ονόματα- περιοριστείτε όσο γίνεται σε τεχνικά χαρακτηριστικά, στοιχεία και συγκεκριμένα κριτήρια, γνώσεις. Εάν έχετε ένα παράδειγμα ερώτησης για καθένα απο αυτά, που θα μπορούσε πχ μια μέλλουσα μητερα να κάνει στον.στην γυναικολόγο που θα επισκεφτεί, για να μπορέσει να δεί εάν εκείνος/εκείνη πληρεί τα κριτήρια που εκείνη τελικώς θα επιλέξει, αυτό θα ήταν φανταστικό. κάποια ερωτηματα σε σχέση με τον θηλασμ…
Last reply by jst, -
- 0 replies
- 193.8k views
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΕΙΑ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC) (απο Τοκετός & Μαιευτήριο) KENTΡΟ ΜΑΝΑΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ -ΑΘΗΝΑ ( Κορίτσια ποιόν γιατρό έχετε ;(απο Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ) Οικονομικος γιατρος σε δημοσιο νοσοκομειο ΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ-ΠΟΙΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΧΑΣΙΑΚΟΣ…
Last reply by Συντονιστής Ε, -
- 1 follower
- 0 replies
- 259 views
Καλησπέρα σε όλους!είμαι καινούργια στην κοινότητα και με έκανε να σας γραψω το γεγονός ότι οι περίοδοι μου μετά τον τοκετό είναι εξαιρετικά "βαριες"..Στην 1η περιοδο, είχα συνεχή ροή 10 ημέρες, είπα οκ..στη 2η το ίδιο με διακοπή 1 μέρας και τη 15η μέρα μου ήρθε πολύ αίμα παλι(λες και αρχίζε νέα περιοδος) με αποτελέσματα να πάω γυναικολογο για να αποκλείσει εγκυμοσυνη.Μου έδωσε duphaston να σταματήσουμε το αιμα και να ρυθμίσουμε νέα περιοδο.Με εξέτασε κολπικά με υπερηχο κ μ είπε πως παρά την 15η μέρα κύκλου είχα παχυ ενδομητριο και θα έβλεπα ακόμα αιμα αν δεν το σταματήσουμε με duphaston. Τώρα είμαι με περιοδο όπως περιμέναμε μετά το duphaston, πάλι έχω απίστευτα μεγ…
Last reply by Gorathi, -
- 45 replies
- 125.4k views
Καλημέρα, Δυστυχώς από χθες βρίσκομαι σε δίλλημα για το αν πρέπει να αλλάξω γυναικολόγο εν τω μέσω της εγκυμοσύνης μου, κάτι το οποίο απεύχομαι για όλες τις γυναίκες. Οι λόγοι είναι πολύ συγκεκριμένοι και υπόσχομαι να εξηγήσω κάποια στιγμή αργότερα μόλις ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση. Προς το παρόν μου σύστησαν τον κ.Σίνδο με τα καλλίτερα λόγια αλλά άμα καείς από τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι. Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω να έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν γιατρό αυτή τη στιγμή, τόσο μπερδεμένη και κλονισμένη νιώθω. Παρόλαυτα δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, πρέπει να ψάξω. Τον συγκεκριμένο γιατρό που είναι στο Αλεξάνδρα, μου τον σύστησαν με τα καλλίτερα λόγια (και μάλιστα γ…
Last reply by penny--li, -
- 1 follower
- 56 replies
- 56.5k views
Καλησπέρα σε όλους και όλες σας....Πρόσφατα η κοπέλα μου έκανε επέμβαση αφαίρεσης ινωμοιοματος στη Γερμανία...το αποτέλεσμα ήταν να πέσει σε χασάπη και το ινωμοιομα δεν αφαιρέθικε...αντίθετα της έχει προκληθεί κάποιο πρόβλημα στη μήτρα του οποίου τη σοβαρότητα θα την διαπιστσουμε μετα την αφαίρεση του ...Επισκεφτήκαμε τον κ.Τρουβά ο οποίος μας κέρδισε την εμπιστοσύνη αλλά θα θέλαμε να δούμε και κάποιον ακάομα.Μας είπαν για τον κ.Χασιάκο όπως και για κάποιον κ.Γλέντζερη (αν δεν κάνω λάθος το όνομα)...Θα μπορούσατε μήπως να μου πείτε αν τους γνωρίζεται ή να μου προτείνετε κάποιον άλλον;Σας ευχαριστώ προκαταβολικά..
Last reply by Vivian Vasiliki, -
- 1 follower
- 55 replies
- 69.4k views
Γεια σας κοριτσια!Ειμαι εγκυος στον πρωτο μηνα και ψαχνω γυναικολογο σε δημοσιο μαιευτηριο λογω οικονομικων.Μια γνωστη μου προτεινε τον Κουτρουμανη Πελοπιδα που ειναι στο Αλεξανδρας. Εκει γεννησα και την πρωτη μου κορη αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη απο τον γιατρο που ειχα. Μηπως ξερει καμια που τον ειχε ποσα περνει για την γεννα και την επισκεψη? Ευχαριστω!!
Last reply by Sabina1990, -
- 2 replies
- 759 views
Καλησπερα, ψάχνω γυναικολόγο με μεγάλη εμπειρία σε υπερήχους γιατί έχω βγάλει μια κύστη μετα από απόβολη κ θέλω να με δει. Θα προτιμούσα να έχει εμπειρία από δημόσιο νοσοκομείο που βλέπουν χιλιάδες περιστατικά. Ευχαριστώ πολύ
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 1 reply
- 10.7k views
Θα ηθελα την αποψη σας γι αυτους τους 2 γυναικολογους...Ξερει καμία??
Last reply by niovi22, -
- 1 follower
- 7 replies
- 6.5k views
Καλησπέρα σας, Μήπως έχετε να συστήσετε κάποια καλή γυναικολόγο στο κέντρο της Αθήνας ή στα βόρεια προάστια; Να έχει κάποια εμπειρία και να είναι συμπαθητική ως άνθρωπος. Αδιάφορο αν είναι σε ιδιωτικό ή δημόσιο μαιευτήριο. Σας ευχαριστώ πολύ, Ι.
Last reply by Elina7, -
- 2 followers
- 1.6k replies
- 739.8k views
Θα ήθελα τη βοήθεια σας!Ψάχνω να βρώ ένα καλό γυναικολόγο στο Έλενα!Νομίζω ότι και ένα άλλο μέλος σας ρώτησε!Αν μπορείτε δώστε μου πληροφορίες
Last reply by Konz, -
- 3 replies
- 8.7k views
Καλημέρα σε όλες, Μήπως έχει καμία φίλη γνώμη για τον συγκεκριμένο γιατρό; Ειδικότερα μήπως ξέρετε αν είναι καλός στη λαπαροσκόπηση/χειρουργείο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last reply by pdimo001, -
- 1 follower
- 197 replies
- 150k views
Γεια σας, είναι η πρώτη φορά που γράφω. Είμαι 19 εβδομάδων και δεν έχω βρει ακόμα γιατρό για τη γέννα. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Μένω στην Τρίπολη, όπου με παρακολουθεί μία γυναικολόγος και οι γονείς μου στην Πάτρα. ΠΗΤ έχω στις 24 Αυγούστου και θέλω να γεννήσω στην Πάτρα. Οπως σας είπα δεν έχω βρει ακόμα γιατρό, ούτε μαιευτήριο. Έχει κάποιος από εσάς εμπειρία από Πάτρα? Γνωρίζει κανείς κάποιον καλό γιατρό ή μαιευτήριο? Είχα επικοινωνήσει με κάποιους γιατρούς, αλλά μου είπαν ότι θα λειπουν εκείνη την περίοδο. Έχει ακούσει κάποιος για το Ολύμπιον? Οποιαδήποτε γνώμη ή εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ
Last reply by sweety**, -
Γιατροί στο Ρίο 1 2 3
by BABY- 50 replies
- 59.7k views
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΟ ΡΙΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. 'Η ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΡΙΟ?
Last reply by christi11112, -
- 1 follower
- 0 replies
- 1.8k views
Καλημέρα. Θα ήθελα να μάθω αν κάποια κοπέλα είχε εμπειρία τοκετού ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία για τον γυναικολόγο Νίκο Κυριακόπουλο που είναι Διευθυντής στο Έλενα. Ευχαριστώ.
Last reply by Kater1n@, -
- 0 replies
- 1.2k views
Κορίτσια είμαι σε αναζήτηση γυναικολόγου. Μου σύστησαν τον Μεσογιτη Σπύρο στο ιασω και τον Παπαδόπουλο Ζαχαρία στο Μητερα. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία με κάποιον από τους 2 να μου πει εντυπώσεις;
Last reply by maria_tweety, -
- 0 replies
- 756 views
Έχει κάποια κοπέλα τον συγκεκριμένο γιατρό να μου πει εντυπώσεις;
- 6 replies
- 11.3k views
Έχει κάποια κοπέλα προσωπική εμπειρία με τον εν λόγω γιατρό; Με ενδιαφέρει και σαν γυναικολόγος πως είναι αλλά και σαν μαιευτήρας. Γνωρίζει καμια εαν ειναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού; Πρέπει να βρω καινουργιο γυναικολόγο και ο συγκεκριμενος μου εχουν πει οτι εχει φυσιολογικες τιμες για επισκεψη και τεστ Παπ. Αναμένω εντυπώσεις!
Last reply by Pen1, -
- 40 replies
- 28.9k views
θα γεννήσω τέλη αυγούστου 2009 σε κλινική Καβάλα με γιατρό τη κ.Θένη Παπαδοπούλου. όποια έχει βιώσει ή ακούσει κάτι ας ανημερώσει παρακαλώ...έχω λιγοπολυ...άγχος..ανάλογα με τη μέρα μου ευχαριστώ
Last reply by Peace90, -
- 11 replies
- 36.9k views
Κορίτσια καλησπέρα, γνωρίζει καμιά σας τον γυναικολόγο Κιτμιρίδη Στέλιο? Έχω ακούσει ότι είναι από τους καλύτερους υπερυχογραφιστές του Ιασώ, όμως εμένα με ενδιαφέρει σαν γυναικολόγος αν είναι καλός. Τον ξέρετε?
Last reply by Smurf123, -
- 2 followers
- 37 replies
- 4.9k views
Ποιο ειναι το κόστος περιπου για την φοίτηση σε παιδικό σταθμό; Πήρα σε ενα στην γειτονιά μου Αθηνα κεντρικός τομέας και μου ειπαν στα 400 ευρώ τον μήνα συν 200 η εγγραφή με τα υλικά. Να επιχειρήσω να ρωτήσω και σε άλλους ή πάνω κάτω τοσο κοστίζει; Δεν σας κρύβω οτι αιφνιδιαστηκα , ο μικρός θα ειναι 13 μηνών και μιλάμε για 9-1 ωράριο.
Last reply by μαγιοπουλας, -
- 19 replies
- 31.1k views
Η πρώτη μου καισαρική ήταν ένας εφιάλτης που φοβάμαι να ξαναζήσω . Γιαυτό ήθελα να ρωτήσω εάν έχει καμία κοπέλα γεννήσει με καισαρική με το γιατρό Ζιώγα, για τον οποίο έχω ακούσει ότι κάνει ανώδυνες καισαρικές. Είναι αλήθεια τόσο διαφορετικά τα πράγματα, πως ήταν η εμπειρία σας; Ευχαριστώ vivianna
- 9 replies
- 51k views
Καλησπερα κορίτσια!γνωρίζετε τον γυναικολόγο ΤΣΙΓΚΡΗ ΑΡΗ στο Ιασω?Ειναι καλος?
Last reply by Wildflower, -
- 1 follower
- 181 replies
- 133.2k views
Ξέρετε κάποιον καλό γιατρό να μου συστήσετε στο Λητώ? Απο τον γιάτρο το δικό μου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη. Ήμουν με τη μαία του όλη τη διάρκεια του τοκετού (ευτυχώς ήταν άψογη) εμφανίστηκε μια δυο φορές για ένα λεπτό και στο τελικό στάδιο του τοκετού (πάλι καλά) για άλλα πέντε λεπτά. Το αποκορύφωμα ήταν οτι δεν με έραψε γιατί είχε ραντεβού στο ιατρείο του (αυτό το άκουσα απο τις μαίες που κουτσομπόλευαν στο διάδρομο). Το αποτέλεσμα ήταν από τις 16.00 που γένησα να είμαι στο δώματιο αναμονής μέχρι τις 23.00 που επέστρεψε για να με ράψει (να μην τσίμπησει και κάτι μετά το ιατρείο?). Μάλιστα μετά απο τόσες ώρες είχε περάσει η επιδραση τη…
Last reply by Μαμή 78,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 20,356 views
-
- 2 replies
- 9,548 views
-
- 0 replies
- 7,801 views