Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ήμουν μια εβδομάδα Ελβετία για δουλειά μου έλεγε μια δημοσιογραφος εκεί ότι τα νοσοκομεία παίδων είναι γεμάτα παιδιά, είναι δηλαδή στο full capacity. Όχι από κορονοιο, προφανως, από άλλες ιωσεις και ειδικα RSV που ούτε καν ήξερα τι είναι. Φέτος λόγω περσινού λοκνταουν, νόσουν τα διπλασια παιδιά, αυτα δηλαδή που θα αποκτουσαν ανοσια πέρσι δεν την απέκτησαν και αρρωσταινουν με ένα χρόνο καθυστέρηση 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς φτηνά τη γλυτώσαμε τελικά. Σήμερα πήγε σχολείο, καθότι περδίκι. Δεν ξέρω τι ίωση ήταν αυτή μόνο με λίγο πυρετό και δέκατα 2 μέρες, χωρίς μύξες ή βήχα. Έστειλα και τα προσκλητήρια!

7 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Εμείς φτηνά τη γλυτώσαμε τελικά. Σήμερα πήγε σχολείο, καθότι περδίκι. Δεν ξέρω τι ίωση ήταν αυτή μόνο με λίγο πυρετό και δέκατα 2 μέρες, χωρίς μύξες ή βήχα. Έστειλα και τα προσκλητήρια!

Εμένα συνεχίζει μπουκωμα κ καταρροη.σημερα πήγα σψοκειο κ την πήγα κ στο γιατρό σήμερα.ναψπηγαινει κανονικα σχολείο ειπε

Κανένα νέο είχες από τα προσκλητήρια?

Εμείς είμαστε ακόμα σπίτι. Τα βαριά συμπτώματα κράτησαν δέκα μέρες, και η παιδίατρος μας είπε να τον κρατήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να μην ξανακολλήσει αμέσως ό,τι κυκλοφορεί. Σελφ τεστ αρνητικό. 

Στο μεταξύ εγώ είχα στην αρχή βήχα και συνάχι, τώρα έχω έναν φρικτό πονόλαιμο εδώ και πέντε μέρες. Σελφ τεστ αρνητικό, η παθολόγος δεν είδε κανέναν ερεθισμό στον λαιμό και μου είπε μήπως πάω να κάνω κανένα ράπιντ.

Έτσι θα πάει όλος ο χειμώνας ρε γμτ; Πώς θα την παλέψουμε δεν ξέρω. 

Διαφημίσεις

8 hours ago, Ilaeira said:

Εμείς είμαστε ακόμα σπίτι. Τα βαριά συμπτώματα κράτησαν δέκα μέρες, και η παιδίατρος μας είπε να τον κρατήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να μην ξανακολλήσει αμέσως ό,τι κυκλοφορεί. Σελφ τεστ αρνητικό. 

Στο μεταξύ εγώ είχα στην αρχή βήχα και συνάχι, τώρα έχω έναν φρικτό πονόλαιμο εδώ και πέντε μέρες. Σελφ τεστ αρνητικό, η παθολόγος δεν είδε κανέναν ερεθισμό στον λαιμό και μου είπε μήπως πάω να κάνω κανένα ράπιντ.

Κυκλοφορεί μία τέτοια ίωση με πονόλεμο και σχεδόν τόποτε άλλο. Την περάσαμα όλη η οικογένεια μας και ενώ πάει να περάσει μετά ξαναξεκινάει. Δεν είναι κοβιντ και κρατάει 2 εβδομάδες μας είπαν.

9 hours ago, μαγιοπουλας said:

Ρε παιδια που λέγαμε για τα παρτυ?

H αλήθεια είναι πως είναι ένας γρίφος πλέον που γράφουμε και σε τι θέμα!!χαχαχαχα Πάω να σου κάνω παράθεση να το βρείς!

10 ώρες πρίν, Ilaeira είπε:

Κι εγω με πονόλαιμο.εκανα ομως ραπιντ την κυριακη.

Δεν τη γλίτωσα και εγώ. Με κόλλησε ο μικρός προφανώς και τρέμω σαν το ψάρι! Είμαι στο 38 τώρα. Κατάλαβα ότι αρρωσταίνω, όταν στο γραφείο μου έδωσαν γλυκό και το κοιτούσα και δεν μου ερχόταν να το φάω! Αλάνθαστο τεστ!

2 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Δεν τη γλίτωσα και εγώ. Με κόλλησε ο μικρός προφανώς και τρέμω σαν το ψάρι! Είμαι στο 38 τώρα. Κατάλαβα ότι αρρωσταίνω, όταν στο γραφείο μου έδωσαν γλυκό και το κοιτούσα και δεν μου ερχόταν να το φάω! Αλάνθαστο τεστ!

Ωχ ρε περαστικά!!! Το γλυκάκι δεν το πήρες για μετά; 

Κράτα το

Κράτα το

Διαφημίσεις

12 hours ago, Yovanna said:

Περαστικά!! καλή ανάρρωση !

2 hours ago, kotsifikos said:

Περαστικά!! καλή ανάρρωση !

Ευχαριστώ!

1 hour ago, μαγιοπουλας said:

Πωςψεισαι σήμερα?

Ταλαιπωρημένη. ανεβοκατέβαζα πυρετό τη νύχτα. Τώρα δέκατα. Ελπίζω να κρατήσει 2 μέρες μαξ όπως του μικρού. 

πρίν από 13 λεπτά , Yovanna είπε:

Ευχαριστώ!

Ταλαιπωρημένη. ανεβοκατέβαζα πυρετό τη νύχτα. Τώρα δέκατα. Ελπίζω να κρατήσει 2 μέρες μαξ όπως του μικρού. 

Ωραια.στο παρτυ θα είσαι οκ.πες μου κβτι γίνεται για την ενημέρωση των γονέων για το πάρτυ να έχω εικονα

Διαφημίσεις

23 minutes ago, μαγιοπουλας said:

Ωραια.στο παρτυ θα είσαι οκ.πες μου κβτι γίνεται για την ενημέρωση των γονέων για το πάρτυ να έχω εικονα

Μοίρασε η δασκάλα τα προσκλητήρια, αλλά δεν έχω ακόμη κάποιο νέο. Συνομιλήσαμε χθες για λίγο με κάποιες μαμάδες στην ομάδα, για άλλο λόγο, αλλά δεν ανέφεραν κάτι. Ίσως δεν είπαν κάτι γιατί δεν ήξεραν αν είναι όλα τα παιδιά καλεσμένα. Ή γιατί δεν έχουν σκοπό να έρθουν! Έχω πει να μου απαντήσουν μέχρι την Τρίτη. Στο μεταξύ, βδομέδες τώρα λέω να πάμε με τον μικρό να παίξει, να εξοικειωθεί με το χώρο, να μιλήσω και εγώ για τα διαδικαστικά, διακόσμηση κτλ και όλο κάτι γίνεται και δεν έχουμε πάει ακόμη.

1 hour ago, Yovanna said:

Μοίρασε η δασκάλα τα προσκλητήρια, αλλά δεν έχω ακόμη κάποιο νέο. Συνομιλήσαμε χθες για λίγο με κάποιες μαμάδες στην ομάδα, για άλλο λόγο, αλλά δεν ανέφεραν κάτι. Ίσως δεν είπαν κάτι γιατί δεν ήξεραν αν είναι όλα τα παιδιά καλεσμένα. Ή γιατί δεν έχουν σκοπό να έρθουν! Έχω πει να μου απαντήσουν μέχρι την Τρίτη. Στο μεταξύ, βδομέδες τώρα λέω να πάμε με τον μικρό να παίξει, να εξοικειωθεί με το χώρο, να μιλήσω και εγώ για τα διαδικαστικά, διακόσμηση κτλ και όλο κάτι γίνεται και δεν έχουμε πάει ακόμη.

Δεν ανέφεραν κάτι γιατί δεν γνωρίζουν αν έχεις καλέσει όλη την τάξη ή ποια παιδιά έχεις καλέσει, μέσα στο σκ θα δεις οι περισσότεροι γονείς θα απαντήσουν. Εγώ ποντάρω  ότι θα έχεις συμμετοχή 85 -  90% , οι περισσότεροι γονείς στο φόβο μη κλείσει πάλι το σχολείο φροντίζουν μη χάνουν τα παιδιά τους αυτές τις συναντήσεις, να τις χαρούν όσο κρατήσει.

Γιοβαννα περαστικά! Ο μικρός ανεβασε 37,6 σήμερα… Και ακόμα δεν είχε συνέλθει, κ λίγο μπούκωμα είχε κ βήχα. Τουλάχιστον πέφτει κοντά στο σ/κ. Ελπίζω να μείνει έτσι ο πυρετός μέχρι σήμερα μόνο κ αύριο να είναι οκ για να μπορέσει να γυρίσει τη Δευτέρα. Τι απελπισία. Εικικρινα δεν το φανταζόμουν τόσο χάλια. Έλεγα ότι θα αρρωσταίνει μια φορά το μήνα, όχι κάθε 10 μέρες. 

1 ώρα πρίν, Έσπερος είπε:

Γιοβαννα περαστικά! Ο μικρός ανεβασε 37,6 σήμερα… Και ακόμα δεν είχε συνέλθει, κ λίγο μπούκωμα είχε κ βήχα. Τουλάχιστον πέφτει κοντά στο σ/κ. Ελπίζω να μείνει έτσι ο πυρετός μέχρι σήμερα μόνο κ αύριο να είναι οκ για να μπορέσει να γυρίσει τη Δευτέρα. Τι απελπισία. Εικικρινα δεν το φανταζόμουν τόσο χάλια. Έλεγα ότι θα αρρωσταίνει μια φορά το μήνα, όχι κάθε 10 μέρες. 

Δέκατα μπουκωμα κ βήχας τελικά είναι μεινστριμ.

5 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Μην ανησυχείς.θα εξοικειωθεί αμέσως.πρεπει ομως να πάτε για να συμμετέχετε μαζί στη διακοσμιση

πρίν από 28 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

έκατα μπουκωμα κ βήχας τελικά είναι μεινστριμ.

μακάρι να μείνει εκεί. προ ολίγου είχαμε ένα επεισόδιο με πολύ κλάμα, αλλά δεν έλεγε αν πονάει κάπου. τώρα είναι πιο κεφάτος, και δεν έχει ανεβάσει πυρετό. υποψιάζομαι ωτίτιδα λόγω κακής αποσυμφόρησης.. βήχει κιόλας, ξερό βήχα, συνέχεια. κάθε λίγα λεπτά, σαν να τον ενοχλεί κάτι. περεριμένω να περάσει λίγο η ώρα για να μιλήσω με την παιδίατρο. 

είχα κλείσει κ για αντιγριπικό την άλλη παρασκευή, για να έχει συνέλθει από το προηγούμενο επεισόδιο. να δω τώρα πότε θα μπορέσουμε να το κάνουμε. 

2 hours ago, Έσπερος said:

Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν σας έχει πάει καλά ως τώρα. Ίσως επειδή δεν είχε αρρωστήσει καθόλου πριν πάει σχολείο.

25 minutes ago, μαγιοπουλας said:

Δέκατα μπουκωμα κ βήχας τελικά είναι μεινστριμ.

Μην ανησυχείς.θα εξοικειωθεί αμέσως.πρεπει ομως να πάτε για να συμμετέχετε μαζί στη διακοσμιση

Σίγουρα θα πάμε. Βέβαια δεν νομίζω να έχει άποψη για την διακόσμηση. Ξέρει ότι θα είναι Μίκυ απλά. Σήμερα παρήγγειλε τα δωράκια. Σαπουνόφουσκες Μίκυ που λένε με αγάπη από τον ....(όνομα) και από μια καρτέλα αυτοκόλλητα foam Disney. Θα πάρουν και απο ένα μπαλόνι με ήλιον φεύγοντας ! 

πρίν από 11 λεπτά , Yovanna είπε:

Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν σας έχει πάει καλά ως τώρα. Ίσως επειδή δεν είχε αρρωστήσει καθόλου πριν πάει σχολείο.

Σίγουρα θα πάμε. Βέβαια δεν νομίζω να έχει άποψη για την διακόσμηση. Ξέρει ότι θα είναι Μίκυ απλά. Σήμερα παρήγγειλε τα δωράκια. Σαπουνόφουσκες Μίκυ που λένε με αγάπη από τον ....(όνομα) και από μια καρτέλα αυτοκόλλητα foam Disney. Θα πάρουν και απο ένα μπαλόνι με ήλιον φεύγοντας ! 

Βέβαια ήταν ελαφρά όλα. την πρώτη φορά μια μέρα μόνο πυρετό, την άλλη μυξα χωρίς πυρετό, τώρα να δούμε. ήταν πολύ κοντινά αλλά δεν ταλαιπωρήθηκε, σχολείο 4 μέρες έχασε κ με την αυριανή 5 κ ήταν κ σπαστά οπότε δεν έχασε τη σειρά του. Αλλά τα τόσο απανωτά φοβάμαι μην φέρουν καμία υπερευαισθησία. κ εγω έχω φρικάρει με τον προγραμματισμό των μαθημάτων μου. μάλλον πρέπει να ρωτήσω την περσινή νταντά αν είναι διαθέσιμη…

22 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

....Θα πάρουν και απο ένα μπαλόνι με ήλιον φεύγοντας ! 

Θα φύγουν με δώρα αξίας 10 € έκαστο :-D ! 

22 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

...... μάλλον πρέπει να ρωτήσω την περσινή νταντά αν είναι διαθέσιμη…

ναι. σκόπιμο είναι. θα έχεις κ άλλα τέτοια. 

23 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

Βέβαια ήταν ελαφρά όλα. την πρώτη φορά μια μέρα μόνο πυρετό, την άλλη μυξα χωρίς πυρετό, τώρα να δούμε. ήταν πολύ κοντινά αλλά δεν ταλαιπωρήθηκε, σχολείο 4 μέρες έχασε κ με την αυριανή 5 κ ήταν κ σπαστά οπότε δεν έχασε τη σειρά του. Αλλά τα τόσο απανωτά φοβάμαι μην φέρουν καμία υπερευαισθησία. κ εγω έχω φρικάρει με τον προγραμματισμό των μαθημάτων μου. μάλλον πρέπει να ρωτήσω την περσινή νταντά αν είναι διαθέσιμη…

Κ μένα παλι μυξες σήμερα μετά από 5 μέρες σχολειο. Τωρα το βράδυ θα δούμε αν θα κάνει πυρετό. Ελπίζω να μην κάνει. Σίγουρα θέλει κάποιον να είναι πάντα διαθέσιμος γιατί μάλλον έτσι θα πάει η χρονιά. 

Καλημέρα.Πώς είναι τα παιδάκια σας; 

Η δική μου, μετά από ένα μήνα σερι σχολείο( απίστευτο μου φαίνεται), από χθες έχει λίγο μπούκωμα, ευτυχώς χωρίς πυρετο ακόμη!! 

Το μόνο που με αγχώνει είναι ο μικρός που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσει.Πριν μια βδ σχεδόν τελειώσε την αντιβίωση για την ωτίτιδα κ είναι καθαρή η μύτη του μετά από καιρό..Δυστυχώς φοβάμαι ότι θα ξεκινήσει νέος κύκλος ταλαιπωρίας! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...