annoulen

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  852
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  4

Συνεισφορα στο φορουμ

250 Good

Περισσότερα για την/τον annoulen

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Νίκαια
 • Επάγγελμα
  Ιδιωτική Υπάλληλος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες για τα self test, αλλά αυτό που η ουσία του σελφ τεστ είναι καρκινογόνος, ισχύει ? πόσο ασφαλές είναι να το κάνουμε στα παιδιά μας δις εβδομαδιαίως ?
 2. annoulen

  δεν έχω διάθεση για ερωτικές επαφές

  εάν συμβαίνει αυτό τότε ή το πλυντήριο δεν είναι στο σωστό πρόγραμμα (στο "βαρύ" ας πούμε) ή δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά τα σκεύη. Κανονικά δεν μένει τίποτα.
 3. annoulen

  δεν έχω διάθεση για ερωτικές επαφές

  + επίσης να προσθέσω σε όλα αυτά, τα απίστευτα γομίδια που καλύπτουν το πάτωμα του παιδικού και της κουζίνας μου (γιατί 2 παιδιά στο Δημοτικό, συνεπάγεται 2 διαφορετικούς χώρους για τηλε εκπαίδευση). (γομίδια = αυτό που μένει από τις γόμες όταν σβήνουν, υπάρχει άλλη λέξη για αυτό ? δεν ξέρω) Αυτά δεν τα είχαμε προ τηλε εκπαίδευσης, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό και σε πλέον μόνιμη βάση.

 4. Διαφημίσεις


 5. annoulen

  δεν έχω διάθεση για ερωτικές επαφές

  Πω πω, επιτέλους @kotsifikosκάποιος το είπε. γιατί έλεγα ότι ήμουν η μόνη που κάνω ότι δεν βλέπω. και επίσης όπως το λες - 2 παιδιά + 2 ενήλικες μέσα στο σπίτι, σχεδόν συνέχεια, εντάξει, μένει καθαρό και τακτοποιημένο για καμμιά ώρα ανά 3 μέρες ας πούμε. εκεί είμαστε εμείς.
 6. annoulen

  δεν έχω διάθεση για ερωτικές επαφές

  Συλλυπητήρια και για τους δύο....
 7. annoulen

  δεν έχω διάθεση για ερωτικές επαφές

  (είπαμε, ξέμεινα από likes )
 8. annoulen

  δεν έχω διάθεση για ερωτικές επαφές

  Όταν υπάρχουν θέματα υγείας, που μπορεί να μην είναι και στα γεράματα, αλλά ας πούμε ότι είναι πιθανότερο χρονικά να είναι τότε, υπάρχει πολύ τρέξιμο, πολύ ταλαιπωρία, κούραση, οικονομικά θέματα, ποιος θα κάνει βάρδια στο νοσοκομείο, ποιος θα αλλάξει τον "παππού", άσε... ΄Όταν ο άλλος είναι όρθιος, υγιής εννοώ, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Άλλο να είσαι ο φροντιστής αγαπημένου προσώπου και άλλο να αναγκαστείς να είσαι ο φροντιστής ενός ατόμου που δεν τρέφεις συναισθήματα για αυτόν. Καταδίκη το λέω αυτό, το δεύτερο εννοώ. Και ελπίζω να κλείσουμε εδώ το θέμα τρίτη ηλικία και ερωτική διάθεση .
 9. annoulen

  δεν έχω διάθεση για ερωτικές επαφές

  μαζί σου, συμφωνώ. αλλά ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν παίρνουν απόφαση να χωρίσουν για χ - ψ λόγους. το είπαν κ άλλες φίλες εδώ. και εγώ εκ του ασφαλούς λέω ότι δεν θα ήμουν μαζί με έναν κακό σύζυγο. Ευλογία είναι τα γεράματα. Γιατί έχεις φτάσει σε αυτά. Και ακόμα καλύτερα, να έχει φτάσει σε αυτά, καλώς και με σχετική υγεία. Άλλοι δεν προλαβαίνουν να γεράσουν. ο τίτλος του τόπικ ποιος ήταν είπαμε ?
 10. annoulen

  δεν έχω διάθεση για ερωτικές επαφές

  είναι τόσο πολύ απρόσμενη η ζωή.... μπορεί να χηρέψεις σε μικρή ηλικία και να επιλέξεις να μην "ξαναφτιάξεις" τη ζωή σου, μπορεί μέχρι τα 50 να είσαι μόνος του και ξαφνικά να βρεθείς με "έτοιμη οικογένεια", μπορεί, μπορεί, μπορεί...... πάντως αυτό που δεν θα ήθελα με τίποτα είναι να "γηροκομήσω" έναν σύζυγο που δεν ήταν καλός σύζυγος. το έχετε σκεφτεί αυτό ?
 11. annoulen

  δεν έχω διάθεση για ερωτικές επαφές

  Καθόλου, και είπα ότι το διαπιστώνω μετά λύπης μου. Και έχοντας φίλες και φίλους που είναι μόνες/μόνοι τους, είτε από επιλογή είτε από ατυχία, πραγματικά στεναχωριέμαι που η κοινωνία ακόμα και σήμερα, το 2021, περιθωριοποιεί τους singles. Και να βάλω και τον εαυτό μου μέσα, έχοντας γνωρίσει τον άντρα μου στα 37, μπορεί κ να μην τον γνώριζα, μπορεί να μην "έδενε", χίλια δυο μπορεί. Θα ήμουν κ εγώ "στιγματισμένη" ότι έχω "άφτιαχτη" ζωή. Θα συμφωνήσω απόλυτα, έτσι νομίζω ότι είναι. Η πρώτη φορά είναι πάντα πιο έντονη. Γιατί δεν υπάρχει άλλη "δεύτερη" πρώτη φορά. Σε όλα. Ειδικά εάν έχεις περάσει χίλια μύρια με σχέσεις κλπ. Μετά κάπως νομίζω ότι απομυθοποιούνται κάποια πράγματα. Τραγικό από τη μια (έχω χάσει τον ένα γονιό και στην κυριολεξία έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου) και ένα φως στο τούνελ από την άλλη.... Αν και έχω γίνει λίγο κυνική, και θεωρώ ότι θα είσαι πάντα μητέρα των παιδιών σου αλλά μπορεί να μην είσαι πάντα σύζυγος του τωρινού σου συζύγου. Επίσης μου έχουν τελειώσει τα likes για σήμερα στο φόρουμ.
 12. annoulen

  δεν έχω διάθεση για ερωτικές επαφές

  Θα συμφωνήσω μαζί σου, για τη σήμερον ημέρα. Για τα σημερινά ζευγάρια. Στους παλαιότερους ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ούτε καν υπήρχαν τέτοιες σκέψεις και διλήμματα (κακώς βέβαια). Διαπιστώνω μετά λύπης μου ότι σε πολύ κόσμο η λέξη "φτιάχνω τη ζωή μου" σημαίνει "είμαι με κάποιον σύντροφο". @ΑΡΓΚ κατάλαβα ότι έτσι στο είπαν και έτσι το μετέφερες. Το να έχεις "φτιαγμένη" ζωή χωρίς σύντροφο δεν παίζει? Φοβερά ρατσιστικό αυτό, έτσι τουλάχιστον το βλέπω.
 13. Α ! έχουμε και ένα κοινό, μάλλον γι αυτό δεν βλέπω κ εγώ Άγριες Μέλισσες, η αλήθεια είναι ότι βλέπω masterchef - να βάλω φατσούλα που κοκκινίζει ? Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας /ενδιαφερόντων/καθημερινών συνθηκών ζωής. Και εγώ για καμμία εικοσαετία (!!!) δεν έβλεπα τηλεόραση, από τα 18μου μέχρι σχεδόν τα 38 μου, ως φοιτήτρια καθόλου εννοείται και μετά ήμουν συνέχεια δουλειά και βόλτες/ταξίδια/εστιατόρια/μαγαζιά/σινεμά/θέατρο/γυμναστήριο/σκυλάδικα ( - να και η φατσούλα που κοκκινίζει) και βιβλία στον ελεύθερο χρόνο, όποτε ήμουν σπίτι (τελικά καλά πέρασα !!!). Και οι τότε παρέες μου εννοείται δεν έβλεπαν ούτε αυτές τηλεόραση. καλό. Αλλά οι πληροφορίες που έχω - και που όλοι μας έχουμε, είναι από παντού......
 14. Να προσθέσω και το ανύπαρκτο σύστημα δικαιοσύνης. έχω φρικάρει με όλα όσα συμβαίνουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ τα τελευταία χρόνια.
 15. (άσχετο το ποστ μου με την πανδημία εννοείται). Καλέ @Έσπερος ξαφνικά ένιωσα ότι μας χωρίζει μια γενιά (εγώ που είμαι στα 50 σχεδόν) !!! Και ναι, οι συνομήλικοί μου βλέπουν τηλεόραση, αλλά πραγματικά, εδώ και κάποια χρόνια που συναναστρέφομαι με άτομα σε αρκετά μικρότερη ηλικία (μαμαδοπαρέες δλδ, που έκαναν παιδιά σε μικρότερη ηλικία από εμένα που τα έκανα στα 40), καταλαβαίνω ότι οι περισσότερες βλέπουν τηλεόραση, και μάλιστα με πάρα πολύ μεγάλη συνέπεια. Και εγώ βλέπω, αλλά πχ αυτό το "Άγριες Μέλισσες" που έχει βουίξει ο τόπος και είσαι ο δακτυλοδεικτούμενος όταν δεν το βλέπεις, δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ο τόπος διαμονής. Σίγουρα όμως εμείς, η γενιά που γεννήθηκε δεκαετία 1970, πρόλαβε την τηλεόραση ως το μοναδικό "live" μέσο καθημερινής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, οπότε σαφώς έχει και άλλη "θέση στην καρδιά μας" .
 16. κατι τέτοιο κατάλαβα. άσε, εκνευρίστηκα, αλλά σεβόμενη το ψωμί των εδώ μέσα φίλων από τον τουρισμό (εάν υπάρχουν), είπα (αρχικά) να μην εκφραστώ. και επίσης, ξανά, ποιος πληρώνει τον "εν καραντίνα" τουρίστα ? Θα μου πεις, στατιστικά, θα είναι λίγοι, σε σχέση με αυτό που θα αφήσουν οι πολλοί, αλλά και πάλι.....