Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

beba09

Registered Users
 • Posts

  1,572
 • Joined

 • Last visited

Converted

 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  το μωρό μου
 • Επάγγελμα
  πάλι το μωρό μου....

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

beba09's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Κληρονομικά είναι αυτά. Είχα μια γνωστή που Τετάρη δημοτικού είχε αδιαθετήσει και τώρα είναι 45 ετών.....
 2. Χτένα MEDISANA για τις ψείρες !!! Εμείς έτσι σωθήκαμε και δεν έχουμε θέμα.

 3. Διαφημίσεις

 4. Κακά τα ψέματα εάν οι γονείς θεωρούν ότι μπορεί να πηγαίνει έτσι το παιδί στο σχολείο, υπάρχει θέμα. Κατευθείαν στο δάσκαλο. Αμέσως...μην εμπλακείς με τους γονείς θα βρεις και τον μπελά σου. Γνώμη μου τώρα λέω.
 5. Ευχαριστώ για τη ενημέρωση. Η δασκάλα πέρυσι μας έδινα πολλά μα πάρα πολλά και άχρηστα. 30 ασκήσεις... μαθηματικών που εγώ ως ενήλικας έκανα 30 ώρα. Μπρος πισω φυλλάδια και είχαμε φρικάρει. Αυτό θλελω να πω.... Ψέματα δεν θα πω δεν ξέρω εαν προσέχει στην τάξη αλλά σίγουρα δεν κατηγορώ την δασκάλα απλά δεν νομίζω ότι δουλεύει.
 6. Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας..... μάλλον πάμε για μελέτη και εμεις.
 7. Δευτέρα δημοτικού πάμε. Πιστεύεται ότι είναι τυχαίο που σε μια τάξη 18 παιδιών τα τρία πάνε μελέτη γιατί δεν μπορούν να ακολουθήσουν την δασκάλα και τις απαιτήσεις της;;; επίσης τρία γνωρίζω στα σίγουρα ;;; πράγμα που το έμαθα τυχαία. Όχι δεν θα ισχυριστώ ότι έχω το πιο συνεργάσιμο παιδί αλλά κάτι μου πάει λάθος. Τα δυο τελευταία Σαββατοκύριακα έχει βάλει επαναλήψεις για να καταλήξει τελικά να μας βάλει άγνωστη ορθογραφία. Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο ξανά;; Αυτό που με πειράζει είναι ότι το παιδί έχει γίνει αρνητικό, ότι τσακωνόμαστε για το διάβασμα και αυτό με στεναχωρεί. Μέσα από το παιχνίδι φαίνεται (όταν παριστάνει την δασκάλα) ότι η Κυρία της είναι κάπως αυστηρή. Γενικά ούτε εμένα με έχει εμπνεύσει. Σε ορισμένα θέματα δείχνει κατανόηση αλλά σαν εκπαιδευτικός δεν λέει, επίσης έχω διαπιστώσει ότι είναι χειριστική και ότι πιάνει τον κάθε γονιό ξεχωριστά λέγοντας του διάφορα και μετά πάει και λέει τα ίδια και στους άλλους, αλλά υποτίθεται ότι μόνο εσύ έχεις θέμα. Μας έκανε συγκέντρωση για να μας πει τι θα κάνουμε στα παιδιά (εμείς τι θα τους κάνουμε και τι θα τους δουλέψουμε!!!). Αυθόρμητα μου ήρθε να της πω και "εσείς τι θα κάνετε;;;". Πέρυσι οι περισσότεροι γονείς δεν λέγαμε και πολλά μεταξύ μας, φέτος όμως κάτι στην παιδική χαρά κάτι από εδώ κάτι από εκεί κατάλαβα ότι και άλλοι έχουν παράπονα. Μην μου πείτε να πάω στην διευθύντρια να παραπονεθώ γιατί δυστυχώς το έκανε άλλη μαμά και η διευθύντρια δεν συγκινήθηκε έμαθε όμως ότι η δασκάλα και η διευθύντρια είναι φίλες από τα ίδια μέρη. Τι να πω.....τώρα προβληματίζομαι εάν θα πρέπει να αλλάξω το παιδί σχολείο, σε κάποιο γειτονικό ρισκάροντας ή να περιμένω του χρόνου να δούμε ποιον δάσκαλο θα έχουμε. Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι, έτσι θα βγάλουμε το δημοτικό, να διαβάζουμε εμείς το παιδί;;;
 8. Lol πάει αλλού η συζήτηση....ας παραμείνουμε στο θέμα μας. Το θέμα το πάρτυ με έχει απασχολήσει πολύ γιατί μέχρι τώρα κόβαμε στο σπίτι τούρτα χωρίς παιδάκια και ειλικρινά θα το ήθελα και εγώ. Τώρα το κόστος είναι άλλο θέμα....αχ ας μην το πιάσουμε αυτό το θέμα, πονάει πολύ.
 9. Κορίτσια υπολόγιζα γύρω στα 80 αλλά εδώ βλέπω παίζει 100 ευρώ...για πόσο παλιά μιλάμε για αυτή την τιμή. Ποιον μάγο είχατε, έχω δει τον μάγο johny από το youtube και μου έχει κάνει καλή εντύπωση. Πόση ώρα έκανε πρόγραμμα στο πάρτυ;; Lol και εγώ τα λυπάμαι αλλά τα παιδάκια τρελαίνονται ...
 10. Καλημέρα, κανένα απολύτως πρόβλημα, να πάτε και να περάσετε τέλεια. Κάθε χρονιά δεν κάνουν όλα τα παιδιά πάρτυ, κάποια κάνουν και στο σπίτι οπότε εκεί καλούν λιγότερα. Απλά κάποια στιγμή κάποια χρονιά θα κάνετε και εσείς εφόσον μπορείτε και εκεί τα καλείτε. Τώρα όταν θα κάνετε στο σπίτι μπορείς να πεις στο παιδί σου όταν προσκαλέσει τους φίλους του να ενημερώσει ότι δεν μπορούν να έρθουν όλα τα παιδιά αλλά μελλοντικά θα κάνει πάρτυ σε κάποιο παιδότοπο και θα τα φωνάξει. Εάν το θέμα είναι οικονομικό (και σε καταλαβαίνω) απλά κάποια χρονιά θα πρέπει να το βάλετε στα σχέδια από νωρίς ώστε να έχετε τα χρήματα. Το θεωρώ τελικά πολύ βασικό γιατί βοηθάει το παιδι στην ενσωμάτωση της τάξης. (τώρα εάν το οικονομικό είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο, που πάλι σε καταλαβαίνω, απλά να ξέρεις ότι εάν κάποιος είναι να παρεξηγηθεί θα παρεξηγηθεί, νομίζω τέτοιες εποχές όλοι όμως κατανοούν την κατάσταση).
 11. Σε μια χώρα που μαστίζεται από την κρίση γενικά δεν το βλέπω να λειτουργεί..!! νομίζω κάποια που είπε ότι απλά θέλουν να κλείσουν τα σχολεία με ειδική αγωγή μάλλον έχει δίκιο. Εμείς φέτος θα πάμε ολοήμερο και ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει τραπεζοκόμος άρα κάθε μέρα για μια ολόκληρη σχολική χρονιά θα πρέπει να τρώει πίτες ή τοστ ή μπάρες δημητριακών. Δεν υπάρχει υποδομή στα σχολεία αλλά κατά τα άλλα θέλουν να εφαρμόζουν όλα τα ξένα πρότυπα χωρίς όμως σωστή διαχείριση....μην ανησυχείτε σε λίγο θα έρθει και το εκπαιδευτικό κουπόνι και μετά....θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Στο εξωτερικό που ζούσα πήγαινα σε ιδιωτικό και στο σχολικό είχαμε παιδιά με νοητικά προβλήματα, ποτέ δεν υπήρχε θέμα αλλά υπήρχε και τέλεια οργάνωση....υπήρχε πάντα συνοδός για το παιδάκι. Δεν ξέρω για τα δημόσια του εξωτερικού.
 12. Εάν έχεις την δυνατότητα για ιδιωτικό μην το συζητάς, οι ουρσουλίνες είναι καλές, ειδικά το δημοτικό είναι εξαιρετικό, επίσης εξαιρετικά λόγια έχω ακούσει για την ελληνοαγγλική, δεν ξέρω εάν έχει θέσεις. Το μειονέκτημα είναι ότι μεγαλώνει το παιδί ιδανικά σε σχέση με το πως είναι έξω...(αυτό εγώ διακρίνω σαν ελάττωμα και βέβαια ότι πληρώνεις). Για το μικρό σου κοριτσάκι ίσως είναι νωρίς για βρεφικό....ίσως μετά τα 2 και...!! Η γυναίκα δεν είναι άσχημη λύση έαν έχεις άτομο εμπιστοσύνης, σοβαρό; θα πρέπει να κάνεις καλή εξήγηση από την αρχή και βέβαια....συγνώμη αλλά εκτός ότι πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης πρέπει να είσαι και εσύ οκ μαζί της...τρία παιδιά είναι δουλειά ...δεν νομίζω ότι είναι θέμα αγκαλίες και φιλιά όσο να ξέρεις ότι προσέχει τα παιδιά...καθαριότητα...φαγητό, να μην χτυπήσουν κλπ. Νομίζω ότι ένα καλό σχολείο είναι καλύτερο, εκτός εάν έχεις ιδανικό άνθρωπο.
 13. Νομίζω ότι πρέπει να κάτσεις στα αυγά σου, ότι σου έκαναν θα στο ξανακάνουν, χμμ αυτό με το πεντοχίλιαρο τα λέει όλα. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι.
 14. Εχει κάποια μαμά κάνει πάρτυ με μάγο με ζωάκια κλπ. Εάν ναι ποιον, κόστος και εάν έμεινε ευχαριστημένη. Γενικά περιμένω να είναι ακριβό πχ. 70-80 ευρώ αλλά θέλω να βρω κάποιον που να έχει πάει σε άλλο πάρτυ για να ξέρω;;
 15. Έχει κάνει κάποια πάρτυ ή έχει πάει στο Indoor climbing που είναι στον οακα, http://www.oakaindoorclimbing.gr/, ήταν ωραία για τα παιδιά, το cateting, περιμένω σχόλια ευχαριστώ.
×
×
 • Create New...