Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το αγαπημένο σας στιλ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 156
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Έσπερος είπε:

Οχι ξαναλέω, δεν εννοώ ότι μεμονωμένα θα σέβονταν τον Χ περισσότερο από το. Ψ. πιστεύω όμως ότι αν υπήρχε η λογική του dress code συνολικά τα παιδιά θα συμπεριφέρονταν καλύτερα γιατί οι καθηγητές θα έδειχναν ότι ο χώρος έχει μια σοβαρότητα. και γενικα θα φαινόταν προς τα έξω μια καλύτερη εικόνα, όχι ένα στιλ ότι κάποιος βαριέται που είναι εκεί, που μπορεί να μην ισχύει αλλά σίγουρα είναι εύκολο να δοθεί η κακή εντύπωση. κ θα γλιτώναμε κ λίγη από τη μιζέρια του δημοσίου. που βέβαια δεν έχω δει ανθρώπους στη δουλειά τους να ντύνονται πιο πρόχειρα από εμάς… 

Για να το πάω ανάποδα, γιατί θεωρείτε λογικό άλλοι εργαζόμενοι να έχουν dress code κ όχι οι εκπαιδευτικοι(ή κ οποιαδήποτε ΔΥ έρχεται σε επαφή με κοινό, για να μην το εξειδικεύσω τόσο); δλδ τι παραοανω έχει ένας δικηγορία ή υπάλληλος τράπεζας που πρέπει να ντύνεται με ένα ωραίο κομψό ντύσιμο; 

Πιστεύεις οτι μετα απο χρόνια θα μείνει στους μαθητές τι φορούσαν οι καθηγητές και τι έμαθαν?Εγω οχι.Πιστευω οτι αυτο που μένει είναι η σύνδεση με τα παιδια και το ποσό κοντά τους ηταν.

πρίν από 42 λεπτά , love kids είπε:

Με όλα αυτά πάντως εγώ αύριο θέλω να πάω για ψώνια! Θέλω τσάντα, πέδιλα καθημερινά με χοντρό τακούνι και κανένα φορεματάκι μεταξύ άλλων. 

Εγώ το έχω ρίξει στα κοσμήματα τις τελευταίες μέρες, οπότε ένα ζευγάρι πλατφόρμες που ήθελα, δε βλέπω να το παίρνω, το έχω ξεφτυλισει ελαφρώς σε αγορές. Ανανέωσα καλλυντικά και  κρέμες, σερουμ κλπ μπορούν να γίνουν πολύ ακριβό χόμπι , αγόρασα ένα ζευγάρι πιο καλά πέδιλα και μια καινούργια παντελονα για μια βάφτιση, αγορές τέλος.

πρίν από 35 λεπτά , Anna3011 είπε:

Πες μου τώρα εσύ για την αξία του κυριλέ ντυσίματος! Αν αυτό δεν είναι μιζέρια τότε τι; 

χαχα εγω το βλέπω τελείως αλλιώς. βλέπω ωραίους ανθρώπους περιποιημένους, κομψους, πιστευω ότι ένα τέτοιο ντύσιμο σε αναβαθμίζει κ σε κάνει να νιώθεις ωραία. 

2 ώρες πρίν, MagdaP είπε:

Αν και ξέρω ότι θα σας σοκαρω, να σας πω ότι προχθες πηγαμε σχολικό περίπατο και φόρεσα αθλητικό κολαν, με αθλητική (μακριά) μπλουζα και αθλητικά παπούτσια. Μου ηταν αδιανόητο να φορέσω κατι αλλο απο τη στιγμή που θα περπατούσαμε μισή ώρα, με 30 βαθμούς ανηφόρα και θα καθόμασταν στα γήπεδα και τις αλάνες τοσες ώρες μέσα στον ήλιο.

κι εγω έχω πάει σε περίπατο-ανάβαση με φορμα. ήταν προγραμματισμένο κ δν γινόταν να βαλω κάτι άλλο. κ σε περιβαλλοντική έχω πάει με φορμα κ μπουφάν προφανώς. κ στους περιπάτους φοράω αθλητικά όταν το ξέρω ή το υποψιάζομαι. μια φορά πάντως μας είχαν σχολιάσει στο δρόμο: κοιτα πώς ντύνονται αυτές οι καθηγήτριες, κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι, όχι σαν λετσοι, κάτι λιγότερο βαρύ. Πηγαίναμε περίπατο κ περασαμε από μια στάση κτελ που περίμεναν κάτι κυριούλες. 

πρίν από 27 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Πιστεύεις οτι μετα απο χρόνια θα μείνει στους μαθητές τι φορούσαν οι καθηγητές και τι έμαθαν?Εγω οχι.Πιστευω οτι αυτο που μένει είναι η σύνδεση με τα παιδια και το ποσό κοντά τους ηταν.

υποθέτω αν μείνει θα μείνει κάτι που έβγαζε μάτι είτε ως υπερβολικά αφρόντιστο είτε ως υπερβολικά εξεζητημένο. ελπίζω να τους μείνει κ ποιος είχε ωραία προσεγμένη εμφάνιση κ αισθητική, είναι σημαντικό να καλλιεργείται κ η αισθητική ως πρότυπο στα παιδιά. κατά τ άλλα, δεν θα μείνει κάτι συγκεκριμένο προφανώς από τον καθένα. σίγουρα πάντως μένει μια αίσθηση ότι το σχολείο είναι ένας χύμα χωρίς που πάμε όλοι όπως να ‘ναι κ συμπεριφερόμαστε όπως να ‘ναι. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Έσπερος είπε:

Ε δεν θα πεις ότι έχει στιλ αλλά τουλάχιστον ο καθηγητής θα δώσει την εντύπωση ότι μέσα σ αυτήν την κακομοιριά προσπαθει να μην παρασυρθεί κ βουλιάξει. νομίζω ότι πολλοί παρασύρονται από τη μιζέρια των κτιρίων κ θεωρούν ότι έτσι πρέπει να κυκλοφορούν κ εκείνοι. Ο άντρας μου πχ που έχει δουλέψει κ σ άλλους χωρους, το λέει: αν με θεωρούν τόσο άξιο εργαζόμενο που μετά βίας έχω ένα συρτάρι κ μοιράζομαι τον υπολογιστή με άλλους δέκα, θα δίνω στο ντύσιμο μου τη σημασία που ταιριάζει στον χώρο. εγω δν συμφωνώ μ αυτό. θεωρώ ότι έτσι υποβαθμίζουμε το επάγγελμά μας. 

πιθανοτερο να σκεφτω,για που υποτιθεται οτι ντυθηκε;:confused:

σε δημοσιες υπηρεσιες η αληθεια ειναι δ βλεπω ιδιαιτερα καλοντυμενους

σε τραπεζες σιγουρα ναι,πιο office casual πλεον,αλλα δ θα κολλουσα αν ηταν κ με τζην κ σταρακι.τη δουλεια του να ξερει

πρίν από 16 λεπτά , vicky86 είπε:

σε τραπεζες σιγουρα ναι,πιο office casual πλεον,αλλα δ θα κολλουσα αν ηταν κ με τζην κ σταρακι.τη δουλεια του να ξερει

καλά ούτε εγγ το συσχέτιση με την ποιότητα της δουλειάς. απλώς αυτό το ντύσιμο, αυτό το στιλ τησ τράπεζας πχ που δεν είναι πλέον τόσο αυστηρό, για μένα είναι η απόλυτη ευτυχία!! πραγματικά το ζηλεύω, εννοώ ζηλεύω που καμία φορά σκέφτομαι να βαλω κάτι κ είναι πιο πάνω από το μέσο όρο ενός σχολείου. πχ με φούστα, αν δν θέλω μπότες, η μόνη εναλλακτική είναι πλατφόρμα ή φλατ μπαλαρίνα ή μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο που εμένα δν μ αρέσουν κ δν μ πάνε νομιζβ. δεν συνηθίζεται κάτι σε απλή γόβα, που θα φορούσα άνετα -άνετα σχετικό είναι για τόσες ώρες όρθια, εννοώ θα μ άρεσε. τέλος πάντων, έχω τρέλα με τετοια ρούχα, αν μπορούσα να είμαι όλη μέρα έτσι θα ένιωθα υπέρκομψη!!! 

9 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

πραγματικά το ζηλεύω, εννοώ ζηλεύω που καμία φορά σκέφτομαι να βαλω κάτι κ είναι πιο πάνω από το μέσο όρο ενός σχολείου. πχ με φούστα, αν δν θέλω μπότες, η μόνη εναλλακτική είναι πλατφόρμα ή φλατ μπαλαρίνα ή μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο που εμένα δν μ αρέσουν κ δν μ πάνε νομιζβ. δεν συνηθίζεται κάτι σε απλή γόβα, που θα φορούσα άνετα -άνετα σχετικό είναι για τόσες ώρες όρθια, εννοώ θα μ άρεσε. τέλος πάντων, έχω τρέλα με τετοια ρούχα, αν μπορούσα να είμαι όλη μέρα έτσι θα ένιωθα υπέρκομψη!!! 

Μα τι σημασία έχει αν συνηθίζεται; Φόρα τη βρε πουλάκι μου αφού τη θέλεις, να την ευχαριστηθείς και να νιώθεις όμορφα!

10 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

καλά ούτε εγγ το συσχέτιση με την ποιότητα της δουλειάς. απλώς αυτό το ντύσιμο, αυτό το στιλ τησ τράπεζας πχ που δεν είναι πλέον τόσο αυστηρό, για μένα είναι η απόλυτη ευτυχία!! πραγματικά το ζηλεύω, εννοώ ζηλεύω που καμία φορά σκέφτομαι να βαλω κάτι κ είναι πιο πάνω από το μέσο όρο ενός σχολείου. πχ με φούστα, αν δν θέλω μπότες, η μόνη εναλλακτική είναι πλατφόρμα ή φλατ μπαλαρίνα ή μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο που εμένα δν μ αρέσουν κ δν μ πάνε νομιζβ. δεν συνηθίζεται κάτι σε απλή γόβα, που θα φορούσα άνετα -άνετα σχετικό είναι για τόσες ώρες όρθια, εννοώ θα μ άρεσε. τέλος πάντων, έχω τρέλα με τετοια ρούχα, αν μπορούσα να είμαι όλη μέρα έτσι θα ένιωθα υπέρκομψη!!! 

Αφού σου αρέσει η γόβα, γιατί να μην τη φορέσεις;

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

χαχα εγω το βλέπω τελείως αλλιώς. βλέπω ωραίους ανθρώπους περιποιημένους, κομψους, πιστευω ότι ένα τέτοιο ντύσιμο σε αναβαθμίζει κ σε κάνει να νιώθεις ωραία. 

κι εγω έχω πάει σε περίπατο-ανάβαση με φορμα. ήταν προγραμματισμένο κ δν γινόταν να βαλω κάτι άλλο. κ σε περιβαλλοντική έχω πάει με φορμα κ μπουφάν προφανώς. κ στους περιπάτους φοράω αθλητικά όταν το ξέρω ή το υποψιάζομαι. μια φορά πάντως μας είχαν σχολιάσει στο δρόμο: κοιτα πώς ντύνονται αυτές οι καθηγήτριες, κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι, όχι σαν λετσοι, κάτι λιγότερο βαρύ. Πηγαίναμε περίπατο κ περασαμε από μια στάση κτελ που περίμεναν κάτι κυριούλες. 

υποθέτω αν μείνει θα μείνει κάτι που έβγαζε μάτι είτε ως υπερβολικά αφρόντιστο είτε ως υπερβολικά εξεζητημένο. ελπίζω να τους μείνει κ ποιος είχε ωραία προσεγμένη εμφάνιση κ αισθητική, είναι σημαντικό να καλλιεργείται κ η αισθητική ως πρότυπο στα παιδιά. κατά τ άλλα, δεν θα μείνει κάτι συγκεκριμένο προφανώς από τον καθένα. σίγουρα πάντως μένει μια αίσθηση ότι το σχολείο είναι ένας χύμα χωρίς που πάμε όλοι όπως να ‘ναι κ συμπεριφερόμαστε όπως να ‘ναι. 

Ας ντυθει ο καθηγητής όπως θελει.Δεν έχει καμία σημασία.Ναψπροβαλλεται κ η διαφορετικότητα.Δεν θα περαστεί σαν αξία ζωης το ντύσιμο .

Σε εμένα ενώ έχω ωραια χαρακτηριστικά κ δείχνω πολύ νεότερη με ενοχλούν τα επιπλέον κιλά μου που δεν μπορώ να κρατήσω κάποια διαιτα κ να τα ξεφορτωθώ. 

@Έσπερος, τα accessorize που ανέφερες, παλιά είχαν πολύ καλά και ιδιαίτερα κομμάτια. Έμπαινα και δεν ήξερα τί να πρωτοδιαλέξω. Τα τελευταία χρόνια , στα πανηγύρια βρίσκεις καλύτερα.

@little lamb τα eva frutos είναι όντως απίστευτα άνετα. Δεν είναι και τα πιο κομψά παπούτσια, αλλά αν κάποια έχει πρόβλημα ή ψάχνει κάτι τρομερά άνετο, δεν καταλαβαίνεις ότι φοράς παπούτσια!

πρίν από 14 λεπτά , Yovanna είπε:

@Έσπερος, τα accessorize που ανέφερες, παλιά είχαν πολύ καλά και ιδιαίτερα κομμάτια. Έμπαινα και δεν ήξερα τί να πρωτοδιαλέξω. Τα τελευταία χρόνια , στα πανηγύρια βρίσκεις καλύτερα.

@little lamb τα eva frutos είναι όντως απίστευτα άνετα. Δεν είναι και τα πιο κομψά παπούτσια, αλλά αν κάποια έχει πρόβλημα ή ψάχνει κάτι τρομερά άνετο, δεν καταλαβαίνεις ότι φοράς παπούτσια!

Μόνο εγώ δεν τα έχω δοκιμάσει; Θα με βάλετε να αγοράσω την επόμενη φορά.

Αν και τώρα που κοίταξα τις πλατφόρμες τους, όντως είναι άσχημα παπούτσια άρα άκυρο :( 

13 minutes ago, ΑΡΓΚ said:

Μόνο εγώ δεν τα έχω δοκιμάσει; Θα με βάλετε να αγοράσω την επόμενη φορά.

Αν και τώρα που κοίταξα τις πλατφόρμες τους, όντως είναι άσχημα παπούτσια άρα άκυρο :( 

Εγώ είχα αγοράσει ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με ψηλό χοντρό τακούνι , για όταν ήθελα τακούνι αλλά να είμαι άνετα και δεν ήταν καθόλου άσχημα τα συγκεκριμένα. Γι'αυτό που τα ήθελα ήταν μια χαρά.  Δεν έκαναν ανατομικά δηλαδή. Αλλά γενικά για την άνεση τα παίρνεις περισσότερο.

πρίν από 37 λεπτά , Yovanna είπε:

Τα Accessorize τα αγαπούσα κι εγώ για τα ιδιαίτερα κομμάτια τους. Ειδικά όταν έβαζαν εκπτώσεις -50%, αγόραζα αρκετά πράγματα. Μετά κάποια καταστήματα που επισκεπτόμουν άρχισαν να έχουν όλο και λιγότερα πράγματα και υποψιάστηκα πως θα κλείσουν τα συγκεκριμένα, όπως κι έγινε. Γενικά, δε βρίσκω πια εύκολα εκεί κάτι να μου αρέσει. Πριν 1,5 χρόνο είχα μπει σε ένα μαγαζί στην Αγγλία και είχα χαρεί με το πόσο γεμάτο με εμπορεύματα ήταν. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Yovanna είπε:

κάποια κομμάτια που έχω εδώ κ 15 χρόνια σχεδον, τα έχω βάλει ακόμα κ σε ημιεπίσημες περιστάσεις. Κ πράγματι ήταν λατρεμένο κατάστημα, θα μπορούσα να ψωνίζω τα πάντα!!! νομίζω κάπου από εκεί που γύρισα από την Αγγλία άρχισα να μην βρίσκω κάτι εντυπωσιακό κ μετά σταμάτησα να κοιτάω, βασικά μετά είχα μαζέψει τοοοοσα πράγματα που σταμάτησα να ασχολούμαι. Γενικα έχω ρούχα που δεν προλαβαίνω να βαλω μέσα στη σαιζόν, οπότε δεν μου λειπει κάτι. θα ψωνίσω μόνο αν τύχει να δω κάτι που μου αρεεει πολύ κ αξίζει. μετανιώνω μόνο που παλιά δεν πρόσεχα τι παπούτσια κ τσάντες αγόραζα, ήταν εμφανίσιμα κ ταίριαζαν με τα ρούχα μου αλλά όχι ανθεκτικά. Τώρα εστιάζω σ αυτό, κάθε χρόνο να ανανεώνω κ κάτι με ένα καλό πλέον κομμάτι που θα αντέξει. 

Εντωμεταξύ σήμερα έψαχνα τε βραχιόλι μου του αρραβώνα που φοράω κάθε μέρα κ δν ήταν εκεί που το αφήνω… λογικά το φορούσα χτες κ δν το άφησα εκεί που έπρεπε, ελπίζω να μην το πέταξα… 

14 minutes ago, Έσπερος said:

κάποια κομμάτια που έχω εδώ κ 15 χρόνια σχεδον, τα έχω βάλει ακόμα κ σε ημιεπίσημες περιστάσεις. Κ πράγματι ήταν λατρεμένο κατάστημα, θα μπορούσα να ψωνίζω τα πάντα!!! νομίζω κάπου από εκεί που γύρισα από την Αγγλία άρχισα να μην βρίσκω κάτι εντυπωσιακό κ μετά σταμάτησα να κοιτάω, βασικά μετά είχα μαζέψει τοοοοσα πράγματα που σταμάτησα να ασχολούμαι. Γενικα έχω ρούχα που δεν προλαβαίνω να βαλω μέσα στη σαιζόν, οπότε δεν μου λειπει κάτι. θα ψωνίσω μόνο αν τύχει να δω κάτι που μου αρεεει πολύ κ αξίζει. μετανιώνω μόνο που παλιά δεν πρόσεχα τι παπούτσια κ τσάντες αγόραζα, ήταν εμφανίσιμα κ ταίριαζαν με τα ρούχα μου αλλά όχι ανθεκτικά. Τώρα εστιάζω σ αυτό, κάθε χρόνο να ανανεώνω κ κάτι με ένα καλό πλέον κομμάτι που θα αντέξει. 

Ε καλά, στα νιάτα μας, όλες αγοράζαμε σαβούρα. Εγώ θεωρούσα luxury μάρκα την guess . Μεγαλώνοντας, αποζητάς την ποιότητα, σε τσάντες και παπούτσια κυρίως. Ρούχα μπορείς να βρεις και πολύ οικονομικά αν ψάξεις, χωρίς να φαίνονται φτηνά.

Όπως έγραψα κάποια στιγμή, θέλω κι εγώ να αρχίσω να ψωνίζω πιο ανθεκτικά και προφανώς πιο ακριβά κομμάτια. Αλλά επειδή μου αρέσει να ψωνίζω συχνά και να έχω διάφορα ρούχα, ως τώρα (ακόμη δηλαδή) αγόραζα πιο οικονομικά κομμάτια ώστε να μπορώ να παίρνω περισσότερα. 

πρίν από 6 λεπτά , Yovanna είπε:

Ε καλά, στα νιάτα μας, όλες αγοράζαμε σαβούρα. Εγώ θεωρούσα luxury μάρκα την guess . Μεγαλώνοντας, αποζητάς την ποιότητα, σε τσάντες και παπούτσια κυρίως. Ρούχα μπορείς να βρεις και πολύ οικονομικά αν ψάξεις, χωρίς να φαίνονται φτηνά.

Στα ρούχα παραδόξως δεν έπαιρνα πολύ σαβούρα. και όντως βρίσκεις οικονομικά ρούχα καλής ποιότητας. Στα παπούτσια εγω έπαιρνα πολλά ψευτοδερματινα που έδειχναν κυριλέ γιατί για να τα συνδυάζω όλα ήθελα ένα φορτηγό. μαύρα μποτάκια με τακούνι μαύρε χωρίς τακούνι μαύρη μπότα με τακούνι μαύρη χωρίς τακούνι μαύρη μπαλαρίνα μαύρο κάτι πιο κομψό, καφέ μποτάκια ίσια καφέ μπότες με ή χωρίς τακούνι καφέ μπαλαρίνες κ μετά για το καλοκαίρι άσπρα πέδιλα ίδια άσπρα με τακούνι, μπεζ ίσια μπεζ χώρο τακούνι, καλοκαιρινή μπαλαρίνα, σνικερς, χωρια τα καλά, το τι σαβούρα έχω πάρει δεν περιγράφεται. κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι είχα τόσα κ δεν φοριόταν κανένα!!! κ τα ίδια με τις τσάντες. μ

το βραχιολάκι βρέθηκε. ήταν στο γραφείο μου κολλημένο στην μέσα πλευρά της ταινίας του σελοτέιπ. προφανώς αντί να το βαλω στο κουτάκι που έχω, το παράτησα στο γραφείο κ κάπως μπλέχτηκε. πάλι καλά που δεν χάθηκε! 

Κι εγώ γκουγκλαρα πρόσφατα Eva Frutos για να ξαναπάρω κ δεν μου άρεσε κανένα!! Έτυχε και είχα πετυχει ωραίο μοντέλο τοτε. Φλατ πεδιλακι ηταν, λεπτεπίλεπτο αρκετά. Προχτές είδα σε ένα μαγαζί κάτι άλλα, medies λέγονται, επίσης πολύ άνετα, αλλά επίσης γκουγκλαρα και δεν βρήκα άλλα ωραία μοντέλα.

Σε ρούχα που λετε οικονομικά ποιοτικά όντως υπάρχουν αλλά υπάρχει και το αντίστροφο: είδα τις προάλλες μια πολύ ωραία παντελόνα 28 ευρώ κι ένα ωραίο μακρύ φόρεμα 35, αλλά ήταν 100τοις 100 polyester. Μου άρεσαν πολύ και μου πήγαιναν και φαίνονταν ποιοτικά, αλλά μου φάνηκαν πολύ ψηλές οι τιμές για πολυεστερ.

πρίν από 21 λεπτά , little lamb είπε:

Κι εγώ γκουγκλαρα πρόσφατα Eva Frutos για να ξαναπάρω κ δεν μου άρεσε κανένα!! Έτυχε και είχα πετυχει ωραίο μοντέλο τοτε. Φλατ πεδιλακι ηταν, λεπτεπίλεπτο αρκετά. Προχτές είδα σε ένα μαγαζί κάτι άλλα, medies λέγονται, επίσης πολύ άνετα, αλλά επίσης γκουγκλαρα και δεν βρήκα άλλα ωραία μοντέλα.

Σε ρούχα που λετε οικονομικά ποιοτικά όντως υπάρχουν αλλά υπάρχει και το αντίστροφο: είδα τις προάλλες μια πολύ ωραία παντελόνα 28 ευρώ κι ένα ωραίο μακρύ φόρεμα 35, αλλά ήταν 100τοις 100 polyester. Μου άρεσαν πολύ και μου πήγαιναν και φαίνονταν ποιοτικά, αλλά μου φάνηκαν πολύ ψηλές οι τιμές για πολυεστερ.

Polyester αρνουμαι να φορεσω ακομη και πεθαμενη, δηλαδη και το σαβανο να ειναι, θα σηκωθω να στοιχειωσω οποιον μου το βαλει. Με πιανει καταρχην φαγουρα μονο στη σκεψη!

17 minutes ago, little lamb said:

Συνθετικός πολυεστέρας χρησιμοποιείται και σε ακριβά κομμάτια. Υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες. Συχνά αναμιγνύεται και με μετάξι ή βαμβάκι για να είναι πιο ανθεκτικό το ρούχο. Δύσκολα στις τιμές αυτές θα βρείς πιο ακριβό ύφασμα, βαμβάκι ή μετάξι πχ.

πρίν από 6 λεπτά , Yovanna είπε:

Συνθετικός πολυεστέρας χρησιμοποιείται και σε ακριβά κομμάτια. Υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες. Συχνά αναμιγνύεται και με μετάξι ή βαμβάκι για να είναι πιο ανθεκτικό το ρούχο. Δύσκολα στις τιμές αυτές θα βρείς πιο ακριβό ύφασμα, βαμβάκι ή μετάξι πχ.

Όντως δεν ήταν σαν των Κινέζων ξερω'γω. Έλεγε 100 τοις 100 όμως. Για αμιγές πολυεστερ είναι too much

Εγώ πάντως αγόρασα μια φούστα μακριά, αέρινη σήμερα. Θα τη συνδυάζω με σανδάλια, πλατφόρμες αλλά και sneakers και το ανάλογο τοπ. Έβαλα στο μάτι και δύο τσάντες ωραίες, καλοκαιρινές. Αλλά επειδή είχα και λογαριασμούς κι άλλες υποχρεώσεις σήμερα να καλύψω, συγκρατήθηκα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...