Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , mama16 είπε:

Μα όταν είσαι μεγάλος με περισσότερα αντισωματα μπορεί να έρθεις σε επαφή με κάποιον ιό, να τον μεταδίδεις εσύ αλλά να μην νοσησεις ή να το περάσεις πολύ πολύ ελαφριά. Αλλά κ πάλι ο παιδίατρος κάνει το εμβόλιο γιατί μπορεί να νοσουσατε εσείς κάποια στιγμή από γαστρεντερίτιδα, που να ξέρει αν θα νοσησεις ή όχι για να μην κάνει το εμβόλιο στο παιδί?

ναι όντως, δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί το βρέφος να κολλήσει από γονιό. είχα στο μυαλό μου ότι κολλάνε στα σχολεία μετά. θυμάμαι που είχε πει η παιδίατρος κάτι για σχολεία κ είχα καταλάβει ότι το κάναμε για να μην κολλαει όταν πάει σχολείο. αλλά μπορεί να εννοούσε να μην φέρναμε εμείς από το σχολείο κάτι στο βρέφος. κρίμα άδικα είχα χαρεί ότι από γαστρεντερίτιδα τουλάχιστον είμαστε λίγο καλυμμένοι. άλλο άγχος κι αυτό να μην ξέρεις ποτέ θα αρρωστήσει ξανά το παιδί κ θα γίνει μπέρδεμα με το σχολείο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

ναι τότε γίνεται, κι εμάς από τα πρώτα ήταν. τότε που δεν ξέραμε κι ακριβώς κ δεν ψάχναμε, αφού μας το είπε το κάναμε χωρίς να σκεφτούμε γιατί δεν είναι στο πρόγραμμα. αλκα κουβέντα στην κουβέντα κανεις απ όσους ξέρω δεν θυμάται να έχει κάνει πόσιμο εμβόλιο, είναι πολύ χαρακτηριστικό κ θα το θυμούνταν λογικά. Άραγε θα μας προστατεύσει ή δεν είναι ιογενείς αυτές που κυκλοφορούν γενικα; 

Το έχουμε κάνει και στα 2!

On 29/9/2021 at 7:19 ΜΜ, λουκουμαδάκι είπε:

Ευχαριστούμε! Σήμερα πήγε σχολείο μετά από 12 μέρες! Την ταλαιπώρησε πολύ, από την Τετάρτη που άρχισαν τα συμπτώματα (είχε ήδη πυρετό ο οποίος επιδεινώθηκε και σταμάτησε το Σάββατο) Δευτέρα επανήλθαν και τα εντερικά και η όρεξη. Έχασε μισό κιλό περίπου δυστυχώς να δω πως θα το βάλουμε πάλι.. Οπότε πάνω κάτω ένα πενταήμερο μας πήγε η υπόθεση με καθαρά συμπτώματα + κάποιες μέρες πριν με συνάχι και πυρετό που μάλλον ήταν κάτι άλλο. Εσένα δεν έκανε πυρετό; Αν είναι κάτι τέτοιο μάλλον την περνάει ελαφριά! Πόσο είναι το παιδάκι; 

Καλησπέρα ,

ααα τόσο καλά ,εμείς δεν είχαμε κάνει πυρεττο μόνο τα γαστρεντερολογικά της , ώστοσο κόλλησε και μένα και απο χθες είμαι χάλια.  Κάτσαμε  σπιτι σήμερα και ενω τα γαστρεντερολογικά  εδειξαν οτι επανηλθαν τωρα το απογευμα μπουκωσε τελειως και είχε και 37,5!, ο παιδιάτρος χθες που το πηρα μου ειπε για κορωνοιό κάναμε σελφ τεστ και οι δυο σήμερα , αρνητικές.

πρίν από 21 λεπτά , Elefantaki25 είπε:

Καλημέρα σας,

Ηθελα να ρωτήσω , όσες τα παιδάκια τους πέρασαν ίωση γαστρεντερίτιδας, πόσες μέρες τους κράτησε περίπου?

εμεις δ περασαμε προσφατα.ειχε περασει η μεγαλη οταν ηταν περιπου 2,5.για τουλ 3μερες δ μπορουσε τπτ,διναμε κ υλεκτρολυτες

αλλα θυμαμαι οτι για κανα 2βδομαδες τουλ ειχαμε προσεχτικη διατροφη,γτ το γαλα πχ την ενοχλουσε για καιρο

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , vicky86 είπε:

εμεις δ περασαμε προσφατα.ειχε περασει η μεγαλη οταν ηταν περιπου 2,5.για τουλ 3μερες δ μπορουσε τπτ,διναμε κ υλεκτρολυτες

αλλα θυμαμαι οτι για κανα 2βδομαδες τουλ ειχαμε προσεχτικη διατροφη,γτ το γαλα πχ την ενοχλουσε για καιρο

Επηρεάζει πολύ και το γάλα ε? της το δίνω αραιωμένο γιατι ζητάει αλλα ενω φαινόταν οτι της πέρασε σα να χειροτέρεψε . Απο διατροφή να φανταστώ βραστή πατάτα, λαπά και κοτόπουλο χωρίς πέτσα? εμείς αυτά δίνουμε και πεινάει και συνέχεια...

32 minutes ago, Elefantaki25 said:

Καλημέρα σας,

Ηθελα να ρωτήσω , όσες τα παιδάκια τους πέρασαν ίωση γαστρεντερίτιδας, πόσες μέρες τους κράτησε περίπου?

Καλημέρα!

Στον γιο μου κράτησε μία ημέρα, συμπτώματα είχε μερικές ώρες όμως τις υπόλοιπες ήταν αδύναμος.

Εγώ είχα έντονα συμπτώματα 4-5 ώρες (πολύ έντονα όμως) , και μετά ήμουν χάλια 2-3 ημέρες.

12 minutes ago, Elefantaki25 said:

Επηρεάζει πολύ και το γάλα ε? της το δίνω αραιωμένο γιατι ζητάει αλλα ενω φαινόταν οτι της πέρασε σα να χειροτέρεψε . Απο διατροφή να φανταστώ βραστή πατάτα, λαπά και κοτόπουλο χωρίς πέτσα? εμείς αυτά δίνουμε και πεινάει και συνέχεια...

Το γάλα χειροτερεύει την κατάσταση, όσο πίνει γάλα αν δεν έχει γίνει καλά θα έχει συμπτώματα. Από διατροφή μέχρι τα συμπτώματα να υποχωρήσουν εγώ δίνω λαπά. Εφόσον όμως πεινάει το παιδί είναι καλό δείγμα. Ο παιδίατρος τις σου είπε?

Πέρασε ξώφαλτσα ο μικρός το καλοκαίρι (2 χρονών). Μας είχε πει να αποφεύγουμε γαλακτοκομικά και λαχανικά και να δίνουμε σφιχτά πράγματα. Έφαγε πχ και μοσχάρι με κριθαράκι, όταν ξεμπέρδεψε με τους εμετούς, είχε καλή διάθεση και είπε ότι πεινάει.

πρίν από 14 λεπτά , Elefantaki25 είπε:

το γαλα πραγματικα ειναι οτι χειροτερο

πραγματικα ειχε πισωγυρισμα αν επινε ως τις 2βδομαδες

εγω της εδινα μηλα,μπανανες,ρυζι,πατατες,μακαρονια,κοτοπουλο,φρυγανιες,ψωμι

μετα το 5ημερο λιγα παραπανω πραγματα.τραχανα χωρις τυρι,κριτσινια,κρακερ,ψωμι με αλλειμμα

τι ηλικια εχει;μηπως θα ετρωγε καμια κρεμα με βρωμη,σε νερο,μελι,κανελα ισως κ μηλο;

ναι εκει στη βδομαδα κ εγω εδωσα βραστο

γαλακτοκομικα ομως θελει προσοχη 

το κασερι προς τις 10μερες το εφαγε

πρίν από 9 λεπτά , kotsifikos είπε:

Καλημέρα!

Στον γιο μου κράτησε μία ημέρα, συμπτώματα είχε μερικές ώρες όμως τις υπόλοιπες ήταν αδύναμος.

Εγώ είχα έντονα συμπτώματα 4-5 ώρες (πολύ έντονα όμως) , και μετά ήμουν χάλια 2-3 ημέρες.

Το γάλα χειροτερεύει την κατάσταση, όσο πίνει γάλα αν δεν έχει γίνει καλά θα έχει συμπτώματα. Από διατροφή μέχρι τα συμπτώματα να υποχωρήσουν εγώ δίνω λαπά. Εφόσον όμως πεινάει το παιδί είναι καλό δείγμα. Ο παιδίατρος τις σου είπε?

Δε ξέρω έχω τρελαθεί γιατί εμείς είμαστε άρρωστες σερι απο 26/08 με μπουκωμα πυρετο 4-5 μέρες καλα και δέκατα κάθε σκ. Εμάς έκανε εναν εμετό τη προηγούμενη Δευτερά μεσα στη νύχτα το πρωί ηταν καλα τη κράτησα σπιτι, δεν είχε τίποτα Τρίτη πήγαμε σχολείο ήμασταν κλά , Τετάρτη ξαναπάμε και μου γράφουν οτι είχε δύο " άσχημες" κενώσεις. Παίρνω το παιδίατρο, ,μου λέει οτι είναι ίωση και να κάνουμε διατροφή πατάτα ρύζι κοτόπουλο και το γάλα αραιωμένο και οτι μπορεί να είναι και κορονοϊός  σπίτι ήταν καλά, Τετάρτη βράδυ τα χάλια μου εγω για μια μέρα, λέω τη κολλήσαμε τη γαστρεντερίτιδα , κάναμε ενα σελφ τεστ η καθε μια για καλό και για κακό αρνητικές. Μένουμε σπίτι Πέμπτη Παρασκευή Σαββατο με διατροφή Παρασκευή ενεργήθηκε κανονικά . Κυριακή ξημερώματα μου κάνει πάλι "άσχημη" κένωση και μεχρι Κυριακή βράδυ έκανε 5 ανεβασε και πυρετο πήρα το παιδίατρο μου είπε σήμερα μήπως τη πάω να τη δεί. Ωστόσο το παιδί είναι μέσα στη τρελή χαρά και με πολύ όρξη

πρίν από 13 λεπτά , vicky86 είπε:

το γαλα πραγματικα ειναι οτι χειροτερο

πραγματικα ειχε πισωγυρισμα αν επινε ως τις 2βδομαδες

εγω της εδινα μηλα,μπανανες,ρυζι,πατατες,μακαρονια,κοτοπουλο,φρυγανιες,ψωμι

μετα το 5ημερο λιγα παραπανω πραγματα.τραχανα χωρις τυρι,κριτσινια,κρακερ,ψωμι με αλλειμμα

τι ηλικια εχει;μηπως θα ετρωγε καμια κρεμα με βρωμη,σε νερο,μελι,κανελα ισως κ μηλο;

ναι εκει στη βδομαδα κ εγω εδωσα βραστο

γαλακτοκομικα ομως θελει προσοχη 

το κασερι προς τις 10μερες το εφαγε

Μου φαίνεται πρεπει να της κόψω τελείως το γάλα, και ασ το αραιώνω και οχι τίποτα άλλο έχουμε περάσει σε μια φάση που απο εκεί που δεν έπινε ούτε γουλιά τώρα ουρλιάζει και χτυπιέται οτι θέλει γάλα.

Και φυγανιά της δίνω για πρωινό την οποία δεν τη συμπαθεί καθόλου και της βάζω λίγο αλατάκι. Δεν το σκέφτηκα για τη κρέμα βρώμης θα της φτιάξω της αρέσει πολύ. 2,5 χρονών ακριβώς είναι.

Διαφημίσεις

καλυτερα να την δει γιατρος.ταλαιπωρειται καιρο μωρε η μικρουλα.περαστικα της

ρωτα κ την γιατρο τι αλλο μπορεις να της δωσεις.αλλα γαλα μην δινεις.πιστευω αυτο σας κανει τις κενωσεις 

κ μενα το πινουν,αλλα για λιγες μερες αντεχουν.εγω εδωσα κ λιγο χυμο κουτακι,μονο μηλο η μπανανα.κ λιγο χαμομηλι με μελι.οπως κ φυτικο γαλα,εμενα πινει μονο καρυδας,κ ο γιος μονο αμυγδαλου,αλλα εχουμε κ αυτην την εναλλακτικη

πρίν από 24 λεπτά , vicky86 είπε:

καλυτερα να την δει γιατρος.ταλαιπωρειται καιρο μωρε η μικρουλα.περαστικα της

ρωτα κ την γιατρο τι αλλο μπορεις να της δωσεις.αλλα γαλα μην δινεις.πιστευω αυτο σας κανει τις κενωσεις 

κ μενα το πινουν,αλλα για λιγες μερες αντεχουν.εγω εδωσα κ λιγο χυμο κουτακι,μονο μηλο η μπανανα.κ λιγο χαμομηλι με μελι.οπως κ φυτικο γαλα,εμενα πινει μονο καρυδας,κ ο γιος μονο αμυγδαλου,αλλα εχουμε κ αυτην την εναλλακτικη

Δεν έχω δώσει να της δώσω φυτικό σκέτο μήπως της αρέσει , γιατί χαμομήλι το βλέπω απίθανο.

Ναι γιατι έχουμε και το μπούκωμα.

Ωστοσο να ρωτήσω και κάτι ακόμα την είχα πάει στο παιδίατρο πριν δυο εβδομάδες για το μπούκωμα, το βήχα και τους πυρετούς που ανέβαζε στα κλά καθούμενα και μου λέει δεν έχει ακροαστικά φαίνεται οτι είναι ερεθισμένος ο λαιμός της , για το βήχα κάνετε υπομονή και στη μυτούλα ορό, και όντως αυτό κανουμε τόσο καιρό αλλα όσο περνάνε οι μέρες χειροτερεύει δεν υπάρχει να τη βοηθήσει ή θα περιμένουμε πότε θα γυρίσει σε ακροαστικά για να βρούμε τότε λύση?

πρίν από 32 λεπτά , Elefantaki25 είπε:

Δεν έχω δώσει να της δώσω φυτικό σκέτο μήπως της αρέσει , γιατί χαμομήλι το βλέπω απίθανο.

Ναι γιατι έχουμε και το μπούκωμα.

Ωστοσο να ρωτήσω και κάτι ακόμα την είχα πάει στο παιδίατρο πριν δυο εβδομάδες για το μπούκωμα, το βήχα και τους πυρετούς που ανέβαζε στα κλά καθούμενα και μου λέει δεν έχει ακροαστικά φαίνεται οτι είναι ερεθισμένος ο λαιμός της , για το βήχα κάνετε υπομονή και στη μυτούλα ορό, και όντως αυτό κανουμε τόσο καιρό αλλα όσο περνάνε οι μέρες χειροτερεύει δεν υπάρχει να τη βοηθήσει ή θα περιμένουμε πότε θα γυρίσει σε ακροαστικά για να βρούμε τότε λύση?

εχει ακομη βηχα;εχει μπουκωμα;

σιγουρα να σας δει γιατρος

πρίν από 12 λεπτά , vicky86 είπε:

εχει ακομη βηχα;εχει μπουκωμα;

σιγουρα να σας δει γιατρος

Ναι ναι τα έχουμε και εκεί που είχε βελτιωθεί λίγο επιδεινώθηκε, απλά ζορίζομαι για μέσα στο Σεπτέμβριο πήγαμε 2 φορές και αυτή θα είναι η Ττρίτη

πρίν από 11 λεπτά , Elefantaki25 είπε:

Ναι ναι τα έχουμε και εκεί που είχε βελτιωθεί λίγο επιδεινώθηκε, απλά ζορίζομαι για μέσα στο Σεπτέμβριο πήγαμε 2 φορές και αυτή θα είναι η Ττρίτη

Υπάρχουν κάτι βιταμίνες που κάνουν για παιδάκια κάτω των 3 ετών. Συνήθως ο βήχας κ η μυξα μπορει να κρατήσουν 10-15 μέρες.  Αφού κρατάει παραπάνω ρωτα την γιατρο τι άλλο μπορείς να δώσεις γιατί ένας μήνας κ ειδικά τώρα που είναι καλός ακομα ο καιρος ειναι πολυ . Δες μήπως κάτι την  επηρεάζει κ στο σπίτι ή στο ντυσιμο . Ίσως κρυώνει παραπάνω από ότι φαντάζεστε ή ζεστενετε κ ιδρώνει .

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Elefantaki25 είπε:

κοιτα αν κραταει πολλες μερες ομως καλο ειναι να σας δει.μην γυρισει σε ακροαστικα

θελει αν εχει εντονο μπουκωμα κ βηχα ανα 3ωρο ορο.αν δυσκολευεται στον υπνο,ρωτα για οτριβιν

τωρα αν μιλαμε για λιγες μυξες ναι κρατανε κ 2βδομαδες

κ εγω τους δινω βιταμινες τον χειμωνα.καραμελες σαν ζελεδακια η μικροτερα το imunofit αν θυμαμαι καλα.επισης τους δινω προπολη με μελι,σαν ενισχυση κ βοηθαει σε λαιμα κλπ

κ εδω στο φορουμ ειχε ενα σαν σιροπι για τον βηχα,κ το κανω συνηθως τον χειμωνα.γενικα θεωρω οτι η διατροφη μας βοηθαει πολυ,τζιντζερ,κουρκουμα,μελι.φυσικα παιρνουμε φαρμακα οποτε χρειαζεται,αλλα νομιζω κ αυτα βοηθανε

1 hour ago, ninaki80 είπε:

Υπάρχουν κάτι βιταμίνες που κάνουν για παιδάκια κάτω των 3 ετών. Συνήθως ο βήχας κ η μυξα μπορει να κρατήσουν 10-15 μέρες.  Αφού κρατάει παραπάνω ρωτα την γιατρο τι άλλο μπορείς να δώσεις γιατί ένας μήνας κ ειδικά τώρα που είναι καλός ακομα ο καιρος ειναι πολυ . Δες μήπως κάτι την  επηρεάζει κ στο σπίτι ή στο ντυσιμο . Ίσως κρυώνει παραπάνω από ότι φαντάζεστε ή ζεστενετε κ ιδρώνει .

Αααα θα τον ρωτήσω για τις βιταμίνες δε το είχα σκεφτεί , ναι θα το δω περισσότερο μπας και βγάλουμε χειμώνα.

πρίν από 54 λεπτά , vicky86 είπε:

κοιτα αν κραταει πολλες μερες ομως καλο ειναι να σας δει.μην γυρισει σε ακροαστικα

θελει αν εχει εντονο μπουκωμα κ βηχα ανα 3ωρο ορο.αν δυσκολευεται στον υπνο,ρωτα για οτριβιν

τωρα αν μιλαμε για λιγες μυξες ναι κρατανε κ 2βδομαδες

κ εγω τους δινω βιταμινες τον χειμωνα.καραμελες σαν ζελεδακια η μικροτερα το imunofit αν θυμαμαι καλα.επισης τους δινω προπολη με μελι,σαν ενισχυση κ βοηθαει σε λαιμα κλπ

κ εδω στο φορουμ ειχε ενα σαν σιροπι για τον βηχα,κ το κανω συνηθως τον χειμωνα.γενικα θεωρω οτι η διατροφη μας βοηθαει πολυ,τζιντζερ,κουρκουμα,μελι.φυσικα παιρνουμε φαρμακα οποτε χρειαζεται,αλλα νομιζω κ αυτα βοηθανε

Νια και εγώ δε θέλω να φτάσει σε ακροαστικά , είχαμε περάσει πέρσι βρογχιολίτιδα και δε θα θελα και φέτος τα ίδια. Ο βήχας της είναι υγρός απλά δε μπορεί να βγάλει τα φλέγματα και η μυξα τα χάλιας της.

Το σιρόπι πως το φτιάχνεις μπορείς να μου στείλεις?

πρίν από 24 λεπτά , Elefantaki25 είπε:

Αααα θα τον ρωτήσω για τις βιταμίνες δε το είχα σκεφτεί , ναι θα το δω περισσότερο μπας και βγάλουμε χειμώνα.

Νια και εγώ δε θέλω να φτάσει σε ακροαστικά , είχαμε περάσει πέρσι βρογχιολίτιδα και δε θα θελα και φέτος τα ίδια. Ο βήχας της είναι υγρός απλά δε μπορεί να βγάλει τα φλέγματα και η μυξα τα χάλιας της.

Κοίτα τί θα σου πει η παιδίατρος, εγώ σε αντίστοιχη φάση πέραν του άπειρου ορού, πολύ συχνά ακολουθούσα και το σχήμα αντισταμινικό σιρόπι το βράδυ + αερολίν + κάποιο φυτικό σιρόπι μέσα στην ημέρα, τύπου grintuss.

Τώρα είναι σίγουρα και εξασθενημένο το παιδί από τις απανωτές ιώσεις, είναι δύσκολο να επανέλθει.

1 ώρα πρίν, Deena είπε:

Κοίτα τί θα σου πει η παιδίατρος, εγώ σε αντίστοιχη φάση πέραν του άπειρου ορού, πολύ συχνά ακολουθούσα και το σχήμα αντισταμινικό σιρόπι το βράδυ + αερολίν + κάποιο φυτικό σιρόπι μέσα στην ημέρα, τύπου grintuss.

Τώρα είναι σίγουρα και εξασθενημένο το παιδί από τις απανωτές ιώσεις, είναι δύσκολο να επανέλθει.

Σ'ευχαριστώ , θα το ξαναρωτήσω το βράδυ μήπως ξεκινήσουμε κανένα σιρόπι

2 ώρες πρίν, Elefantaki25 είπε:

οπως λεει κ η deena,υπαρχουν κ αλλα πραγματα να δωσεις

εμεις δ εχει χρειαστει αλλα ξερω οτι εδιναν στον ανηψιο μου που παθαινε τα πρωτα 2-3χρ βρογχιολιτιδα,κ ειχε μια ευαισθησια.μετα τα 4ομως δ ξαναεπαθε,ειναι 6τωρα

ειναι λογικο στην ηλικια της να μην μπορει να διαχειριστει τα φλεμματα.η κορη μου εκανε εμετο μεχρι τα 5,σπανια πχ μετα το γαλα οταν ειχε,αλλα θελω να πω ειναι λογω ηλικιας

θα ψαξω το θεμα με το σιροπι κ θα σε κανω ταγκ

Καλησπέρα κορίτσια.Ευχομαι όλα τα παιδάκια να είναι καλά .Έχω 2 αγοράκια,3,5 ετών και 16 μηνών.Ξεκινησαμε φέτος παιδικό τον μεγάλο.Εγω δουλεύω νύχτες σε δημόσιο νοσοκομείο νοσηλεύτρια .Η μαμά μου κρατάει το μωρό το βράδυ κι ο άντρας μου όταν είναι σπίτι κι εγώ λείπω τον μεγαλο.Μετα από 13 μέρες κόλλησε γαστρεντερίτιδα την οποία πέρασε ελαφρά κι εγώ πολύ χάλια 5 μέρες μετά .Ευτυχώς έλειπε το μωρό στο χωριό και την γλίτωσε.Μετα από 2 βδομάδες περάσανε ένα συναχι (το έφερε ο μπέμπης όταν γύρισε) και από προχτές ο μπέμπης παίρνει αντιβίωση για ωτίτιδα.Και χτες το βράδυ ο μεγάλος έκανε 38,5 και έχει πολύ συνάχι πάλι και βήχα.Δεν κοιμηθήκαμε καθόλου .Για το βήχα δεν με άφησε η παιδίατρος να δώσω κάτι.Μονο όρο στη μύτη του βάζω.Αποψε δουλεύω πάλι νύχτα και η μαμά μου είναι κομμάτια.Μου είπαν να μην του δώσω αντιβίωση ,μάλλον είναι ίωση.Κι ο μπέμπης από το πολύ συνάχι βήχει συνέχεια απλά μετά την αντιβίωση δεν κάνει πυρετό. Τι στο καλό να κάνω για το βήχα;Πόσο κρατάει πια;(μέχρι τώρα δεν είχαν ποτέ συνάχι η βήχα).

πρίν από 25 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Εμείς πάλι τέζα από τα ξημερώματα 39 πέφτει μέχρι 37 άντε ξανά 39, ευτυχώς έχει καλή διάθεση και όρεξη αυτή τη φορά :| 

Περαστικά.της έκανες και τεστ φαντάζομαι κ ειναι αρνητικό.

1 hour ago, λουκουμαδάκι said:

Εμείς πάλι τέζα από τα ξημερώματα 39 πέφτει μέχρι 37 άντε ξανά 39, ευτυχώς έχει καλή διάθεση και όρεξη αυτή τη φορά :| 

Έλα ρε σύ.. περαστικούλια..

Κ εμείς δυο εβδομάδες παιδικο σταθμο κ από εχθές μπούκωμα ανορεξία κ ευτυχως μονο δέκατα αλλα τυραννιομαστε το βράδυ κάθε μισή ώρα ξυπνάει από το μπούκωμα. 

Περαστικά !!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...