Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ποτε και πως ακουσατε καρδουλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τη μερα που ημουν 7 εβδομαδων καναμε τον πρωτο υπερηχο και ακουσαμε και καρδουλα.Αλλα ο γιατρος ειπε πως απο τις 5.5 εβδομαδες μπορεις να ακουσεις

lo5lp3.pngtumhp3.png

Διαφημίσεις

Στην 6η εβδομάδα' date=' τότε έκανα τον πρώτο υπέρηχο, ήταν ένα φασουλάκι μια σταλιά !:P[/quote']Κι εμείς 7 εβδομάδων παρά κάτι νομίζω :D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Απίστευτη αίσθηση!:D
ναι την πρώτη φορά ψάρωσα τελείως :D ήταν σα να βλέπεις ένα φασόλι όπως είπες, κυριολεκτικά όμως, κι αυτό να πάλλεται ολόκληρο και να ακούς ντουπ ντουπ!

Κι ύστερα λένε δεν υπάρχει Θεός...

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Εγώ την Δευτέρα πήγα στον γιατρό και έμαθα ότι είμαι 5 εβδομάδων περίπου. Καναμε υπέρηχο και είδαμ ετην κουκίδα μας, αλλά μου είπε ότι είναι νωρίς να ακούσουμε παλμό. Θα πάμε σε δέκα μέρες ξανά και ελπίζω να πάρουμε αυτή την μεγάλη χαρά!!! Νομίζω είναι φυσιολογικό στην 5η εβδομάδα να μην μπορείς να ακουσεις παλμό, έτσι δεν είναι?

2sCXp3.png

Εγώ την Δευτέρα πήγα στον γιατρό και έμαθα ότι είμαι 5 εβδομάδων περίπου. Καναμε υπέρηχο και είδαμ ετην κουκίδα μας, αλλά μου είπε ότι είναι νωρίς να ακούσουμε παλμό. Θα πάμε σε δέκα μέρες ξανά και ελπίζω να πάρουμε αυτή την μεγάλη χαρά!!! Νομίζω είναι φυσιολογικό στην 5η εβδομάδα να μην μπορείς να ακουσεις παλμό, έτσι δεν είναι?

Ναι μην αγχώνεστε είναι πολύ νωρίς. Εμεις αυτή τη φορά ακούσαμε στις 6w0d και την προηγούμενη 6w4d!

3 μέρες πριν κλείσω την 6η εβδομάδα.

Είναι κάτι απίστευτο.

Αν και είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, πραγματικά ήταν πολύ συγκινητικό. Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα.

Διαφημίσεις

Εγώ είχα πάει στην 5η εβδομαδα και ειδαμε ενα σπορακι μονο ξανα πήγα στην 9η εβδομαδα οπως μου ειχαν πει και ακουσαμε και καρδουλα

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012 Παναγιώτης 02.02.2015

Φαντάζομαι ότι είναι και το πρώτο γεγονός από το οποίο αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι πραγματικά είσαι έγγυος!!

Μπα, αργείς πολύ να καταλάβεις ότι είσαι στ' αλήθεια έγκυος. :D

αλήθεια? εσύ πότε το κατάλαβες?

Πότε κατάλαβα ότι είμαι έγκυος εννοείς; Μμμμ αν εξαιρέσεις το λαχάνιασμα, την υπνηλία και την κούραση που τα είχα από την αρχή, κάπου γύρω στη 12η-13η εβδομάδα άρχισα να καταλαβαίνω την εγκυμοσύνη, επειδή πετάχτηκε η κοιλιά μου, δυσκολεύομαι στον ύπνο και νιώθω βαριά. Κατά τ' άλλα μια χαρά αισθάνομαι. :D

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ 6 ΕΩΔ.& 5 ΗΜ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ 6 & 3 ΗΜ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΗΤΑΝ 21.416 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 7 ΕΒΔ. & 4 ΗΜΕΡΩΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΠΟΤΑ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΓΑΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.

gzTDp3.png

Εγώ είχα πάει για υπέρηχο καρδιάς στις 7 εβδ 2 μερες. Αρχικά μου έκανε υπέρηχο εξωτερικά και δεν άκουσε τίποτα. Κόκαλο εγώ. Μετά δοκίμασε ενδοκολπικό υπέρηχο και την ακούσαμε. Εσένα σου έκανε υπέρηχο και με τους 2 τρόπους?

Always look on the bright side of life ....

XjByp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημερα και χρονια πολλα,

μετα απο χρονια ακαρπων προσπαθειων, ηλθε το χαρμοσινο παραμονες χριστουγεννων. ειμαι πλεον στην 6η εβδομαδα κυησης (ειναι το δευτερο μου παιδι) και ενω ολες οι εξετασεις δειχνουν καλες, εγω δεν ξερω γιατι με εχει πιασει μια μικρη ανυσυχια δεν ακουσαμε τον παλμο του ακομα και μου ειπε να μην ανυσυχω εχουμε ακομη μια εβδομαδα.... αλλα εγω δεν μπορω να μην το σκεφτομαι...εσεις ποτε ακουσατε την καρδουλα του; στην κορη μου ουτε που θυμαμαι ποτε ηταν...

ευχαριστω που με ακουσατε

Καλημερα και χρονια πολλα,

μετα απο χρονια ακαρπων προσπαθειων, ηλθε το χαρμοσινο παραμονες χριστουγεννων. ειμαι πλεον στην 6η εβδομαδα κυησης (ειναι το δευτερο μου παιδι) και ενω ολες οι εξετασεις δειχνουν καλες, εγω δεν ξερω γιατι με εχει πιασει μια μικρη ανυσυχια δεν ακουσαμε τον παλμο του ακομα και μου ειπε να μην ανυσυχω εχουμε ακομη μια εβδομαδα.... αλλα εγω δεν μπορω να μην το σκεφτομαι...εσεις ποτε ακουσατε την καρδουλα του; στην κορη μου ουτε που θυμαμαι ποτε ηταν...

ευχαριστω που με ακουσατε

η καρδούλα ακούγεται μεταξύ 5ης και 7ης εβδομάδας. σίγουρα θα πρέπει να την ακούσεις στο τέλος της 7ης. μην ανησυχελις, κι εγώ τότε την άκουσα. ίσως η σύλληψη να έγινα καθυστερημένα. σίγουρα θα σου είπε ο γιατρός σου να πας σε καμμιά βδομάδα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...