Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

tzenaki1982

Members (new)
 • Posts

  679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

tzenaki1982 last won the day on May 18 2022

tzenaki1982 had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

3,789 profile views

tzenaki1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • One Month LaterRare
 • One Year InRare
 • Week One DoneRare

Recent Badges

279

Reputation

 1. Το 2015 αφαίρεσα 12 ινομυωματα.ηταν στη μήτρα σε διάφορα μεγέθη..από 0.6 το μικρότερο ωσ 5.8 αν θυμάμαι καλά το μεγαλύτερο..τα αφαιρέσαμε με λαπαροσκόπηση κ ταυτόχρονα κάναμε κ υστεροσκοπιση για να διορθώσουμε το σχήμα της μήτρας..είχε κ μένα διάφραγμα..από τότε μέχρι τώρα δεν έχω εμφανίσει κανένα νέο..κ ο Γυναικολόγοσ μου λέει πωσ ο λαπαροσκοπικά έκανε τέλεια δουλειά.. Λαπαροσκοποσ μου ήταν ο μπετσασ Γεώργιος..εξειδικευμένος σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.μου χε ξανά κάνει λαπαροσκοπιση λίγους μήνες πριν όταν νοσηλευομουν στο Ιπποκράτειο με εξωμήτριο..μου αφαίρεσε το εξωμήτριο αλλα κ τη σάλπιγγα μαζί γιατί εκεί είχε γίνει η εμφύτευση.ηταν εξωτερικός συνεργάτης στο Ιπποκράτειο κ αυτόν μου συνέστησε ξανά ο Γυναικολόγοσ μου κ για την 2 η επέμβαση.. Έχω να λέω τα καλύτερα.. Βρείτε γιατρό που να έιναι εμπειροσ ..δεν κάνουν όλοι για όλα. Να πάνε όλα καλά..

 2. Διαφημίσεις

 3. Εύχομαι να είσαι καλά..κ εσύ κ η οικογένεια σου..ότι θεσ να μασ μιλασ...
 4. Εγώ που είχα εξωμήτριο είχε συνοδευτεί κ με αιμορραγία...επισησ είχα σκαμπανεβάσματα στη χοριακη...αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ κ συγκεκριμένα για εξωμήτριο? είναι κάτι που δεν είναι κ τόσο συνηθισμένο για να σε ανησυχεί τόσο..ούτε είχεσ προηγούμενο εξωμήτριο στο ιστορικό.. Καταλαβαίνω το ο αγχοσ σου μετά την παλινδρομη... Η χοριακη μπορεί να είναι κ χαμηλή γιατί ίσωσ να είναι κ καθυστερημένη σύλληψη.. Γενικά μην ενθουσιάζεται αλλά ούτε να απογοητεύεσαι... Εγώ στισ 2 επόμενες εγκυμοσύνεσ μου ξεκίνησα με πολύ χαμηλές τιμές..περίπου 80 είχα χοριακη την 5η μέρα καθυστερήσησ κ στισ 2 μετέπειτα εγκοσυνεσ .. κ τώρα έχω 2 κοριτσάκια 3 κ 5 χρόνων..δεν έχει σημασα δηλ η τιμή..αρκεί να αυξάνεται σωστα Στη θέση σου θα έκανα επαναληπτική χοριακη σε μερικές μέρες για να δω αν αυξάνεται σωστά...το να την κανεισ σε 2 μερεσ πιο ψυχοφθόρο για μένα είναι..εγώ λόγω εξωμητριου κ επειδή στις επόμενες εγκυμοσύνεσ φοβομασταν ξανά το ίδιο έκανα ανά 5 περίπου μέρες..γιατί δεν άντεχα να πάω ανά 2 μερεσ..συζητά το με τον γιατρό σου πόσο σύντομα να πασ.. Παντωσ οπωσ ήδη σου είπαν υπερηχογραφικά δεν .μπορεί να δει τίποτα ο γιατρός..άντε ένα ενδομήτριο αλλά κ πάλι σαφή απάντηση δεν θα παρεισ.. Στο ίδιο μικροβιολογικό να πασ..έχει σημασία.. Εύχομαι να μασ γραψεισ ευχάριστα σε λίγες μερεσ
 5. Πολλά από αυτά που περιγράφεις τα έκανε κ η κόρη μου..κ κάποια συνεχίζει να τα κάνει..τώρα είναι 2 μιση..ωσ τους 6 πρώτους μήνες νόμιζα πως δεν έχω παιδί στο σπίτι..από τον 6ο κ μετά κ ειδικά στον 9ο που μπουσουλησε τα είδα όλα..περαπτησε στους 11 μηνεσ κ από τους δεν έβαλε κωλο κάτω..όλο κάτι κάνει..όλο έτρεχε κ σκαρφάλωνε όπου πάει ο νους σου...μέχρι κ στον πάγκο της κουζίνας μπορούσε να ανέβει μόνη της..κ ασ μην είναι κ πρώτο μποι..μέχρι προτινοσ δεν έπαιζε με παιχνίδια..τώρα πρόσφατα άρχισε να παίζει λίγο.με.τα κουζινικα της.αλλα κ αυτά για.λιγο θα τησ κρατήσουν το ενδιαφέρον..ολο κάτι θέλει να σκορπάει..όλο θέλει να κάνει θόρυβο...κ συνέχεια ειναι μέσ' τα πόδια μου..τηλεοραση κ κινητό βλέπει ελαχιστα..πήγαιναμε για .μπανιο πέρυσι κ.μια φορά με τα κουβαδάκια δεν έπαιξε.καναμε χιλιόμετρα να την κηνυγαω στην άμμο..με τα παιδιά στην παιδική τώρα τελευταία άρχισε να παίζει.. Η ουσιαστική διαφορά είναι πως οι.αντιδρασεισ τησ είναι πιο ήπιες.πχ δεν θα χτυπιέται μέσα στην μεση του δρόμου για ώρα αν δεν γινει το δικό της.οκ.μπορει.να.κλαψει να φωνάξει.αλλα.δεν της αφήνω τα περιθώρια για πιο ασχημςσ αντιδράσεις..γενικά προσπαθώ να ειμαι.αυστηρη..κ αν το παρακάνει την έχω μαζέψει κ έχω φύγει..κ τησ εξηγώ τον λόγο. Από τα 2 κ μετά έχω δει μεγάλη βελτίωση.αρχισε να μιλάει από 11 μηνών οπότε συννενοουμαστε άψογα.παντα όταν δεν έχει σωστή συμπεριφορά τησ το υποδείκνυω κ δεν την αφήνω να περάσει το δικό της..προσπαθώ να είμαι συνεπής σε ότι λέω κ πράξη της να έχει την ίδια στιγμή την συνέπεια..πχ αν δεν Μ ακούσει φεύγουμε..εγώ στο δικό μου παιδί βλέπω πως πιο δραστήριο από το κανονικό..αλλά πλέον όσο μεγαλώνει ηρεμεί. Εγώ θεωρώ πως είναι ένα πιο ζωηρό κ υπερκινητικό παιδί που απλά θα πρέπει να δουλέψετε τισ αντιδράσεις του..αλλά κ τισ δικές σασ..ίσωσ το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθει να είναι πιο πειθαρχημένος..προσπαθήστε να είστε πιο αυστηρή..
 6. Θα στην δώσω για νύφη..γιατί άμα κρίνω από την συμπεθέρα..κ από αυτά που ακούω για τον συμπέθερο..θα είναι κ ο γιοσ αστέρι..χαχα...
 7. Αυτό που έχουμε απαιτήσεις από τους άλλους..χωρισ εμεισ να είμαστε σωστοί από τη μεριά μας με ξεπερνάει...κ το λέω γενικά αυτό.. Τώρα όσο αφορα στο δικό σασ το μηνυμα συγκεκριμένα βλέπω να έχετε πολλές κ παράλογες απαιτήσεις... εσείς από τη μεριά σασ είστε τυπικοί?? Αυτό αναρωτιέμαι... Κ οπωσ είπε η @kotsifos ολεσ καπωσ έτσι μεγαλώσαμε τα παιδιά μασ..κ μάλιστα με συζύγους που δουλεύουν ολημερίς κ ολοβραδυσ..χωρισ καμμία βοήθεια δηλ..αλλά ούτε από τη μάνα μου έχω απαίτηση..που είναι μάνα μου...πόσο μάλλον από τα πεθερικά μου...κ το δικό μου το τζαμί φιμε είχε γίνει ένα διάστημα..αλλά προτεραιότητα έχουν τα παιδιά..όταν μπόρεσα το καθάρισα..(παράδειγμα το έφερα) Κοίτα την οικογένεια σου..κ άσε τους άλλους..ότι μπορούν κ ότι θέλουν θα το προσφέρουν από μόνοι τους..τώρα οι ορμόνες είναι στο φουλ..όταν ξεκουραστείς λίγο θα το καταλαβεισ..
 8. Παντωσ η νύφη μου που είχε πονουσ...ήταν κολικοί..ή απο νεφρό..ή από το έντερο..δεν θυμάμαι με σιγουριά..
 9. Συμφωνώ ωσ προς αυτό...αλλά κ οι ίδιοι νομίζω το γνωρίζουν αλλά το αποφεύγουν...όλοι.μασ ξέρουμε τισ υποχρεώσεις μασ.. το να εκμεταλλευονται καποιοι ένα νεαρό κορίτσι ( γιατί υπάρχουν κ αυτεσ οι περιπτώσεις) το θεωρώ ανεπίτρεπτο..κ δεν μιλάω για όσους βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.. Εγώ προσωπικά αν δεν είχα τα χρήματα δεν θα προσλάμβανα κοπέλα..θα προσπαθούσα να τα διαβάσω μόνη τα παιδιά μου..κ ασ έπρεπε η ίδια να μάθω αγγλικά σε περίπτωση που δεν γνώριζα.. Έχεισ απόλυτο δίκιο.. σ' αυτούς που δεν έχουν καταλάβει ξαναμίλησε τουσ...ή λήξε την συνεργασία σου...
 10. Εγώ θα σου δώσω συγχαρητήρια..είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που κανεισ..κ μάλιστα επί 2 χρόνια..κ με οικογένεια..θέλει μεγάλη ψυχή..κ μεγάλο σθένος..κ μεγάλη καρδιά ,ειδικά μετά από τα θέματα που σασ δημιουργούσε ο πατέρας . λυπάμαι πολύ για όλα τα άλλα που τράβηξες..με τον αδερφό σου.. επισησ μετά από τα τόσα προβλήματα που σασ δημιουργούσε κ σασ δημιουργει ο πατέρας σου θέλει κ ένα μεγάλο μπράβο ο σύζυγος.. ξερεισ λίγοι θα το δεχόταν αυτό..πέρα από αυτό με λυπει το ότι στρέφει την προσοχή του άλλου..δεν θέλω να τον δικαιολογήσω..σε καμμία περίπτωση δεν είναι αυτή η πρόθεση μου..αλλά μιλά του..η όλη κατάσταση αν είναι για σένα επιβαρυντική που είσαι κόρη,φαντάσου οωσ είναι για αυτόν..κ οπωσ ειπεσ δεν έχεισ χρόνο...κ μόνο που δέχτηκε αυτόν τον πεθερό σπίτι του για μένα δείχνει μεγάλη αγάπη προς τα εσένα..ίσωσ κάπου στην πορεία λόγω τον προβλημάτων να κλονίστηκε..αλλά δεν έχεισ χάσει το παιχνίδι..για μένα κοίτα να διεκδικήσεις τον άντρα σου..κ τα λέω αυτά πιστεύοντας πως δεν έγινε η απιστία . Ξέρω οωσ είναι να φροντίζεις άρρωστο άτομο...σε καταλαβαίνω απόλυτα που λυγίζεις..κ που ψαχνεισ διέξοδο..δεν είναι κακό αυτό..να μην έχεισ τύψεις.. Δεσ οπωσ σου είπαν για το βοήθεια στο σπίτι..αν θυμάμαι καλά έχουν νοσηλευτικά ψυχολόγο κ καθαρίστρια..που μπορουν να σε βοηθήσουν.. Έχεισ μεγάλη δύναμη.κ μεγάλη καρδιά.. Το Γράψα λίγο βιάστηκα το μήνυμα .ελπίζω να μην παρεξηγηθω..
 11. Είμαι λαθοσ που νομίζω πως πληγωθηκεσ από την στάση της?? Διαβάζοντας τα νιώθω πως νομιζεσ οωσ η πεθερά θα πάρει κατά κάποιο τρόπο την θέση της μαμασ σου.. ισχύει κάτι τέτοιο?? Ή εγώ λαθοσ καταλαβαίνω?? εμενα αυτό το μνμ δεν μου βγάζει θυμό..μου βγάζει πικρία..ίσωσ κρίνεις από το τι θα εκανεσ εσύ σε ανάλογη περίπτωση..που θεωρώ πως θα βοηθουσεσ..κ για αυτό τώρα δυσανασχετείς.. Η αλήθεια ομωσ είναι πωσ δεν μπορεισ να βασίζεται σε κανέναν πέρα από το σύζυγό..οσα ζευγάρια είναι τυχερα κ έχουν βοήθεια θα πρέπει να έχουνε ευγνωμοσύνη για αυτό που τους προσφέρουν..τίποτα δεν πρέπει να είναι δεδομένο..εγώ πχ δεν θα απαιτησα ποτέ κάτι ούτε καν από τη μάνα μου..κ αν τα πεθερικά μου μου κρατάνε τα παιδιά μια φορά στο 3μηνο για κάποια επείγουσα δουλειά αισθάνομαι μεγάλη υποχρέωση που δεν ξέρω οωσ να την ξεπληρώσω..το χρέος τους το έκαναν..μασ μεγάλωσαν..αν θέλουν κ μπορούν θα κάνουν κάτι από μόνοι τους..θα προσφερθούν αν το θέλουν..εγώ αυτό ξέρω..αν κάποιος θέλει προσφέρεται..δεν χρειάζεται ειδική πρόσκληση.. μην στεναχωριέσαι..θα τα καταφερεισ μόνη σου..με τον άντρα σου..οπωσ ολεσ..οι παππούδες ασ συμμετέχουν οπωσ οι ίδιοι μπορούν..
 12. εκτός αν σου είπε από την αρχή πως θα σε βοηθάει με το σπίτι με το παιδί κτλ και τώρα το πήρε πίσω. Ακόμη κ κάτι τέτοιο να έγινε..νομίζω πως δικαιούται καποιοσ να αλλάξει γνώμη στη πορεία....πχ έχω ακούσει περιπτώσεις που λέγανε οι γονείς οωσ θα προσφέρουν βοήθεια..αλλά μετά άλλαξαν γνώμη..εγώ δεν το κρίνω αρνητικά..κ ούτε σημαίνει πως εγιν σκοπιμα..ισωσ να το δοκίμασαν κ να μην άντεξαν...εγώ πχ κοντεύω στα 40 κ με βγάζουν νοκ άουτ οι μικρεσ μου( 4μιση κ 2.μιση..) ..αλλά άλλο αντοχές στα 30 άλλο στα 40 κοκ ..
 13. Από αυτό το μήνυμα βλέπω πωσ ακομη δεν είσαι αποφασισμένη..γιατί βάζεις τίτλους?? Όταν ακόμη δεν έχεισ κατασταλάξει??κ πόσο σοβαρά μπορεί να σε πάρει?.όταν την μια λεσ χωρίζεις..κ μετά κανεισ πισωγυρισματα??μηοωσ εσύ φοβάσαι τελικά να μείνεις μόνη?σε νιώθω πολύ μπερδεμένη.. επίσης δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές για την κατάσταση του..πάρε τον χρόνο σου...δεσ τι θες εσύ.. δεσ πωσ θα είσαι εσύ ευτυχισμένη..
 14. Μανούλα κουράγιο...Εκει κοντά στ 2 γίνονται καλύτερα τα πράγματα
×
×
 • Create New...