Περίοδος μετά τον τοκετό - πότε;
Από
anna1703, in Θηλασμός και εισαγωγή στερεών τροφών: 7-12 μήνες
-
-
- 8.210 απαντήσεις
- 231.739 εμφανίσεις
-
- 54 απαντήσεις
- 32.739 εμφανίσεις
-
- 928 απαντήσεις
- 134.171 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 444 εμφανίσεις
-
Τι δουλειές κάνει η καθαρίστρια
Από mkcm, in Καθημερινή συντήρηση & οργάνωση, καθαριότητα, απολύμανση
- 94 απαντήσεις
- 20.878 εμφανίσεις
-
- 1.285 απαντήσεις
- 274.602 εμφανίσεις
-
- 54 απαντήσεις
- 33.057 εμφανίσεις
-
Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή σε δημοτικό σχολείο που είναι κοντά μου.
Από Popizan, in Σχολική ηλικία (απο 6 ετών)
- 3 απαντήσεις
- 283 εμφανίσεις
-
Babysitter στο Δάσος Χαϊδαρίου
Από Μαρία Χα, in Θέλω να εργαστώ. για παιδα/γούς,babysitter,καθηγ/τές-τριες)
- 0 απαντήσεις
- 103 εμφανίσεις
-
- 124 απαντήσεις
- 104.366 εμφανίσεις
-
- 56 απαντήσεις
- 46.095 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 301 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Guest andro2,Καλημέρα,
πόσο καιρό μετά από απόξεση (λογω παλίνδρομης) σας επισκέφτηκε η περίοδός σας; -
Από leticia,Καλησπερα σε ολες σας.
Μπαινω κατ'ευθειαν στο θεμα μου!Μετα την εγκυμοσυνη μου,παρουσιαστηκαν στη μυτη και στα ιγμορεια πολυποδες (εκανα αξονικη).Επισης πριν 4,5 χρονια ειχα κανει εγχειρηση για πολυποδες κ στις φωνητικες μου χορδες κ απο ό,τι καταλαβαινω πρεπει να ξαναεβγαλα γιατι νιωθω μια ενοχληση.
Ο Ω.Ρ.Λ που με παρακολουθει μου ειπε πως πρεπει να χειρουργηθω
Το αφησα λιγο (η διαγνωση εγινε Σεπτεμβρη) οποτε τωρα πρεπει οπωσδηποτε να το κανονισω γιατι υποφερω πραγματικα κ εκτος αυτου,μου το τονισαν Ω.Ρ.Λ κ γυναικολογος να ΜΗΝ μεινω εγκυος πριν αφαιρεθουν οι πολυποδες
Ο μικρος μου, 16 μηνων τωρα, μονο θηλαζει αλλα και κοιμαται θηλαζοντας δηλ δεν παιζει να κοιμηθει χωρις να θηλασει και το μεσημερι κ το βραδι.
Θα χρειαστει να παραμεινω ενα βραδι μεσα στην κλινικη (εκτος απροοπτου).Πιστευω πως ο αντρας μου για ενα βραδι θα τον καταφερει,με πολυ γκρινια βεβαια αλλα ενα βραδι ειναι.
Το θεμα μου ειναι για μετα τι γινεται με ναρκωση,αντιβιωσεις, κτλ.Επιτρεπεται ο θηλασμος?
Οποια μπορει να μου απαντησει υπευθυνα παρακαλω περιμενω
(Αγλαια βοηθεια?????) -
Από Elizab,Μανουλες καλησπερα...το μωρακι μου ειναι 11 ημερων..μεχρι την 7η μμερα θηλαζε 30 λεπτα και ξαφνξκα μου το εχει κανει 10 λεπτα και στην καλυτερη παμε στα 12 λεπτα...ειναι φυσιολογικο???ας μου απαντησει καποια γιατι εχω αγχωθει παρα πολυ...
-
Από Maisie mum,Καλησπέρα . Σήμερα γίναμε 40 μερών. Το ορόσημο των 40 ημερών που όλοι σου λένε ότι τα πράγματα θα φτιάξουνε ...Για το μωρό, το θηλασμο και την λεχώνα - ότι η κατάθλιψη δεν θα είναι τόσο επικίνδυνη - Είναι εδώ. Τα πράγματα όντως φτιάξανε από το πολύ δύσκολα στο λιγότερο δύσκολα παρόλα αυτά ακόμα δυσκολεύομαι με το θηλασμό ως προς τη διάρκεια και τη συχνότητα . Θηλάζω αποκλειστικά και Τις περισσότερες μέρες η μικρή μου θέλει ανά 1 h και κάθεται στο στήθος από 20 λεπτα έως και 40. Την προηγούμενη βδομάδα βέβαια και για έξι μέρες (ίσως άλμα ανάπτυξης;) Η μικρή θήλασΕ Περίπου 15 h σε ένα εικοσιτετράωρο .Διαβάζω και απογοητεύομαι. Οι παιδίατροι (ναι έχω Συμβουλευτεί ήδη 3-4) μου λένε ότι είναι πολύ συχνό αυτό που συμβαίνει στο δικό μωρό. Αυτά όμως που διαβάζω είναι ότι η πλειοψηφία των μωρών τρέφονται σε 10λεπτα ανά 2 h. Και για τις μαμάδες σαν εμένα η απάντηση συνήθως είναι χαλάρωσε κι απόλαυσέ το. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να το απολαύσω και νιώθω ενοχικά ακόμη και γι' αυτό. Ακούγεται σαν να είναι άσπρο ή μαύρο. Για τις μαμάδες που ρωτάνε αν μπορούμε να βάλουμε ένα πρόγραμμα η απάντηση είναι κόφτη "Αποκλειστικός θηλασμός δεν έχει πρόγραμμα" Μα εγώ αναρωτιέμαι δεν υπάρχουν μαμάδες που θηλάζουν αποκλειστικά και βάλανε πρόγραμμα ?
-
Από Marakious,Ειναι η δευτερη φορα που βλεπω και στο εσωρουχο και κατα το σκουπισμα σταγονες αιμα ενω θηλαζω αποκλειστικα ,βεβαια κραταει μια μερα αλλα ειναι λογικο?
οταν 40σα μου ειπε ο γιατρος να περιμενω μετα το 6μηνο !!!
ειναι λογικο? -
Από mikie,Καλησπέρα σας.
Είχα πάρει το χάπι της επόμενης μέρας καθώς είχα ελεύθερη επαφή με τον σύζυγο μου και είχα προβληματιστεί λίγο.Την επόμενη μέρα είχα ελεύθερη επαφή με τον σύζυγο μου πάλι. Μετά από πέντε μέρες είχα πόνους όπως έχουμε στην περίοδο με λίγο αίμα και αυτό συνεχίζεται τρεις μέρες τώρα με λίγο παραπάνω αίμα.Περίοδο όμως είχα μια εβδομάδα πριν γίνουν όλα αυτά, όποτε χλωμό να έχω πάλι.Όμως τι μπορεί να είναι αυτό? -
Από manoula,Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση!Απ' όσο γνωρίζω κατα κανόνα όταν θηλάζεις αποκλειστικά η περίοδος αργεί να επιστρέψει.Στη μεγάλη μου κόρη έδινα και συμπλήρωμα, οπότε προσωπική εμπειρεία δεν έχω.Τώρα θηλάζω αποκλειστικά τη μικρή που είναι 2 μηνών και χθες μου ήρθε περίοδος. Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό για το θηλασμό?
-