Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά μαμάδων

rit@

Recommended Posts

ΕΧΩ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΠΑΝΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑ!!!!!

τι κερδιζω?

τιποτα το βραβειο το παιρνω εγω που μεσα στη νυστα μου αντι να βαλω στο παιδι πανα του εβαλα σερβιετα:shock:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 655
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ακόμη γελάω με ένα κουφό που έκανε η μαμά μου, όχι εγώ( τα δικά μου προσεχώς...), που γύρισε μια μέρα και μου λέει : "Άσε βγήκα το απόγευμα να πάω σε μια δουλειά με τα πόδια και κάποια στιγμή άρχισε να σουρουπώνει. Οπότε σταματάω στο πεζοδρόμιο όταν το συνειδητοποίησα και σκέφτομαι "Καλά τόση ώρα περπατάω, και δεν έχω ανάψει φώτα!!"

Διαφημίσεις

σας εχω πει τη φαση που με ετρεξε η μανα μου στο παιδων, μωρο, με πολυ πυρετο, και επειδη ελειπε ο πατερας μου, πηρε ταξι...

και φτανουν στο παιδων, τρεχει αλαφιασμενη μεσα, να βρει γιατρο... και απο πισω ο ταξιτζης... με μενα αγκαλια...

"καλεεεεεεεεεεεεεεεεε... μανταμ.... καλεεεεεεεεεεεεε.... το παιδι............"

σας εχω πει τη φαση που με ετρεξε η μανα μου στο παιδων, μωρο, με πολυ πυρετο, και επειδη ελειπε ο πατερας μου, πηρε ταξι...

και φτανουν στο παιδων, τρεχει αλαφιασμενη μεσα, να βρει γιατρο... και απο πισω ο ταξιτζης... με μενα αγκαλια...

"καλεεεεεεεεεεεεεεεεε... μανταμ.... καλεεεεεεεεεεεεε.... το παιδι............"

χαχαχαχααχαχα το ιδιο περιπου εκανε κ η μαμα μου οταν με ξεχασε στον οφθαλμιατρο κ μετα απορουσε τι της λειπει !!!χαχαχαχαχα

Εγώ συνήθως, αυτό που παθαίνω έχει να κάνει με τις πολλές ώρες που κάθομαι σε υπολογιστή. Ας πούμε πολλές φορές έπιασα στυλό να γράψω και σκέφτομαι αν έχω "γυρίσει" στα ελληνικά ή όταν συμβεί κάτι και δεν μου αρέσει (καμιά ζημιά ας πούμε), σκέφτομαι στιγμιαία να κάνω undo!!!

Μια φίλη μου περπατούσε αφηρημένη στο δρόμο, σκόνταψε και φώναξε δυο - τρεις φορές "undo...undo"!!

Έφτιαξα τις προάλλες μεσημεριανό... μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο.... ΧΩΡΙΣ λάδι!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Έφτιαξα τις προάλλες μεσημεριανό... μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο.... ΧΩΡΙΣ λάδι!

Χοιρινο με σελινο καταφερα. Ευτυχως που ειχε λιγο λιπος το χοιρινο.....

Διαφημίσεις

μολις γυρισαμε απο εξω κ συνειδητοποιησα οτι πηρα τα κουλουρια της φιλης μου!κ ποιο ειναι το θεμα οτι τα ετρωγα μπροστα τους κ δεν μιλησανε.το θεωρησα δεδομενο οτι ηταν δικα μου!

τι να πω ρεζιλευτηκα παλι!

τιποτα το βραβειο το παιρνω εγω που μεσα στη νυστα μου αντι να βαλω στο παιδι πανα του εβαλα σερβιετα:shock:

:lol::lol::lol:

αυτό είναι φοβερό!!!

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

• 2 εβδομάδες μετά...

ποπο βρε κοριτσια ειστε απιστευτες ομως , και εγω κανω πολλες βλακιες αλλα τις εκανα και πριν τον μικρο χιιχιιι θα βαλω τον αντρα μου να τα διαβασει που συνεχεια φωναζει που κανω κουλα και ξεχναω ολη την ωρα...............

Έκλαιγε η μικρή μου.... πάει ο σύζυγος τη σηκώνει από το καρότσι να δει τι θέλει. Εγώ πίσω του ακριβώς, είδα που την πήρε αγκαλιά και συνέχιζε το κλάμα της. Αφηρημένη πάω στο καρότσι και αρχίζω να το κουνάω ελαφρά για να την κοιμήσω!

Ο άντρας μου με κοιτάει.... :shock: ..... αγκαλιά με τη μπουμπού....

-Γιατί το κουνάς...;

-Κοιμίζω το παιδί......

- Ποιό παιδί;;;

- ......... (άδειο το καρότσι.... έμεινα κι εγώ να κοιτάω τα στρωσίδια...) ......

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Πρότεινέ του να ανταλλάξετε νούμερα! ;)

Το χειροτερο απο ολα που κανω ειναι που εφτα χρονια δινω λαθος το τηλεφωνο του σπιτιου μου και παντα το ιδιο νουμερο,ντρεπομαι τον ανθρωπο που το σηκωνει.

xaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxax:lol::lol:

Εγώ συνήθως, αυτό που παθαίνω έχει να κάνει με τις πολλές ώρες που κάθομαι σε υπολογιστή. Ας πούμε πολλές φορές έπιασα στυλό να γράψω και σκέφτομαι αν έχω "γυρίσει" στα ελληνικά ή όταν συμβεί κάτι και δεν μου αρέσει (καμιά ζημιά ας πούμε), σκέφτομαι στιγμιαία να κάνω undo!!!

QUOTE΄

καλά αυτό το παθαίνω συχνά, γράφω με το χέρι και όταν θέλω να γράψω κάτι στα αγγλικά πάω να πατήσω σε αόρατο πληκτρολόγιο shift+alt για να αλλάξω τη γλώσσα

1FdQp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

πριν λίγο καιρό μου έλεγε μια φίλη μου ότι μια μέρα έβαλε φυσιολογικό ορό στο αυτί του μωρού αντι για τη μύτη του και γελούσα...τις προάλλες όμως και εγώ αντί να ρουφήξω από τη μύτη του με το ειδικό εξάρτημα φύσηξα! :Ο

Και το πιο κουφό μια νύχτα που θήλαζα έβαλα το μωρό να ρευτεί και καθώς το άλλαζα ώμο αντί να χτυπάω την πλάτη του για να ρευτεί χτυπούσα το στήθος μου από την άλλη μεριά!! καλά περιττό να πω ότι πέθανα στο γέλιο μόνη μου νυχτιάτικα...

zRssp3.png

WTxwp3.png

πριν λίγο καιρό μου έλεγε μια φίλη μου ότι μια μέρα έβαλε φυσιολογικό ορό στο αυτί του μωρού αντι για τη μύτη του και γελούσα...τις προάλλες όμως και εγώ αντί να ρουφήξω από τη μύτη του με το ειδικό εξάρτημα φύσηξα! :Ο

Και το πιο κουφό μια νύχτα που θήλαζα έβαλα το μωρό να ρευτεί και καθώς το άλλαζα ώμο αντί να χτυπάω την πλάτη του για να ρευτεί χτυπούσα το στήθος μου από την άλλη μεριά!! καλά περιττό να πω ότι πέθανα στο γέλιο μόνη μου νυχτιάτικα...

Α, καλά...μια χαρά πας και εσύ!!!

join the club baby!!!

MSN-Emoticon-116.gif

Όταν ήταν 3 μηνών ο γιος μου έπρεπε να πάω σε ένα meeting στη δουλειά μου και τον πήρα μαζί μου. Μπήκα στο γραφείο του διευθυντή για τη συνάντηση και τον άφησα σε δύο συναδέλφους να τον προσέχουν. Όταν βγήκα βρήκα το μωρό χεσμένο και τις κοπέλες να ψάχνουν τρόπο να το καθαρίσουν. Είχα ξεχάσει να πάρω μωρομάντηλα. Επιπλέον δεν λειτουργούσε ο θερμοσίφωνας στην τουαλέτα του γραφείου και δεν υπήρχε ζεστό νερό. Ευτυχώς κάποιος έριξε την ιδέα και ζεστάναμε νερό στην καφετιέρα.

Πέρα από αυτό, έχω κοιμηθεί όρθια με το παιδί αγκαλιά (για δευτερόλεπτα βέβαια, αλλά κοιμήθηκα). Έχω κάνει το φαγητό νηστίσιμο (χωρίς λάδι) άπειρες φορές, όπου το προσθέτω στο τέλος και το πουλάω και ως άποψη "είναι πιο υγιεινό έτσι".

Έχω ανάψει το ένα μάτι της κουζίνας και έχω βάλει την κατσαρόλα στο άλλο. Το κακό ήταν ότι στο αναμμένο μάτι είχα ακουμπήσει ένα πιάτο, το οποίο έκανε έκρηξη και τα κομμάτια του τινάχτηκαν προς πάσα κατεύθυνση. Είχαμε άγιο που δεν μας σφάξανε και εμένα και το παιδί που ήταν δίπλα ακριβώς στην κουζίνα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

οκ, εκανα το εντελως φρικτο σημερα... εντελως αντιοικολογικο...

εβαλα πλυντηριο σε υψηλη θερμοκρασια... χωρις απορρυπαντικο... μονο με μαλακτικο...

πολυ μου την εδωσε αυτο... ξαναπλυνα τα ρουχα, διπλο ρευμα,διπλο νερο για μια χαζομαρα μου...

μυαλο κουρκουτι....

οκ, εκανα το εντελως φρικτο σημερα... εντελως αντιοικολογικο...

εβαλα πλυντηριο σε υψηλη θερμοκρασια... χωρις απορρυπαντικο... μονο με μαλακτικο...

πολυ μου την εδωσε αυτο... ξαναπλυνα τα ρουχα, διπλο ρευμα,διπλο νερο για μια χαζομαρα μου...

μυαλο κουρκουτι....

Αχ, μπράβο βρε μανούλες, πολύ γέλασα είχα καιρό να βρω χρόνο να διαβάσω τα ¨κουφά¨ πάντως καλά πάμε όλες δεν μπορώ να πω όσο για το πλυντήριο τουλάχιστον έβαλες κάτι εγώ μόνο με νερό και αναρωτιόμουν γιατί είναι ακόμα βρόμικα στο άπλωμα.... Και το ότι χαμήλονα το ράδιο στο αυτοκίνητο για να μιλήσω στο κιν ενώ αυτό που ακουγόταν ήταν το μπιμπ μπιμπ της ζώνης που δεν είχα βάλει? αν και τώρα που περνάαει ο καιρός όλα μου φαίνονται φυσιολογικά πια και όχι κουφά. έτσι έμαθα να ζω φαίνεται. φιλιά

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

εγώ έχω κάνει το εξής: μεσημέρι, κοιμάμαι. Ακούω το μωρό να κλαίει. σηκωνομαι, παίρνω την πιπίλα του που έπεσε, πάω στην κουζίνα, την πλένω με αποστειρωμένο νερό, γυρνάω, και πάω να την βάλω στο στόμα του άντρα μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...