DEMS

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  776
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον DEMS

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Επάγγελμα
  Διακοσμήτρια

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια τηλεφωνικά από τη γραμμή στήριξης παιδιών κι εφήβων. Οι γονείς και οι ενήλικες που θέλουν να μιλήσουν για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί σε σχέση με παιδί ή έφηβο μπορούν να τηλεφωνούν στη «Γραμμή-Σύνδεσμο 801 801 1177» από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30πμ-20:30μμ και Σάββατο από 09:30πμ-14:00μμ. Η «Γραμμή-Σύνδεσμος» λειτουργεί πλέον αποκλειστικά για γονείς και για οποιονδήποτε ενήλικα επιθυμεί να μιλήσει για θέματα σχετικά με παιδιά και εφήβους, ενώ η «Γραμμή στήριξης παιδιών και εφήβων 116 111» απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά και εφήβους. Και οι δύο Γραμμές λειτουργούν στο πλαίσιο της Εταιρείας ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) http://www.tilefonikigrammi.gr/default.asp
 2. Ο κύριος Μορτάκης είναι ο γυναικολόγος μου εδώ και μια 20ετία περίπου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, γιατί εκτός από καταρτισμένος επιστήμονας είναι εξαιρετικός στο θέμα της ψυχολογίας.

 3. Διαφημίσεις


 4. Στις διακοπές δεν κάναμε τίποτα, που να έχει άμεση σχέση με το σχολείο. Από μόνος του όμως άνοιγε παιδικά βιβλία και προσπαθούσε να διαβάσει, έγραφε σημειώματα κλπ. Ό,τι τους βάζει η δασκάλα στο σχολείο, το γράφει σωστά. Όταν αυτοσχεδιάζει (π.χ. στα σημειώματα που λέω παραπάνω) του ξεφεύγουν το "ο" και τα "ι" συνήθως. Όλα τα γράμματα τα λένε με τις "φωνές" τους. Το συγκεκριμένο δίφθογγο το λένε "ι" (όπως ακούγεται δηλαδή).
 5. Στο δικό μας δήμο οι δημοτικοί σταθμοί είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά. Λυπάμαι πολύ που αντί να προσπαθούμε να ισχύσει αυτό και για όλους τους δήμους της χώρας, ευχόμαστε "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα".
 6. DEMS

  ΙΑΣΩ

  Εντελώς από περιέργεια...(δεν σκοπεύω να κάνω άλλο παιδί ) Οι γυναικολόγοι πως αντιμετωπίζουν τις τιμές με εοπυυ; Ισχύει ακόμα να παίρνουν αμοιβή, όσο δίνεις για το δωμάτιο;
 7. Και ο Ευριπίδης μονίμως ξεχνάει τους τόνους Επίσης τις μονές μέρες χάνει τη γόμα και τις ζυγές την ξύστρα, δυο - τρία μολύβια την εβδομάδα, που και που και καμμιά ξυλομπογιά ή μαρκαδόρο για ποικιλία...
 8. Αφού καταστρώνεις σχέδια, βάλε στο πρόγραμμα συχνές επαφές με οικογένειες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εσάς. Η παρέα με άλλες μαμάδες, που αντιμετωπίζουν τα ίδια θα σου προσφέρει ένα στήριγμα. Ο άντρας σου θα μπορεί να βρει κι εκείνος συμπαραστάτες στους άλλους πατεράδες, ενώ τα παιδιά σας θα ξεθεώνονται στο παιχνίδι
 9. Ανάγνωση: μια - δυο φράσεις από το βιβλίο. Ορθογραφία: μια πρόταση με τρεις - τέσσερις λέξεις. Αντιγραφή: όπως κι η ορθοργραφία. Μαθηματικά: πράξεις μέχρι το 10. Τόνους και σημεία στίξης χρησιμοποιούν από την αρχή. Να σημειώσω ότι δεν τα κάνουν όλα κάθε μέρα...εναλλάξ...τη μία φέρνει το ένα, την άλλη το άλλο.
 10. Ξέρει κάποια από τις δυο σας τι διδάσκονται στις γυμναστικές ακαδημίες σχετικά με αυτό το κομμάτι; ή αν υπάρχει κάποια γυμνάστρια ανάμεσά μας, πολύ θα ήθελα να μας πει. ...γιατί κι εμένα η εμπειρία μου μέχρι τώρα μου λέει ότι οι περισσότεροι δεν "το ΄χουν" καθόλου με τον τομέα της ψυχολογίας, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά παιδιά. http://parentscafe.gr/showpost.php?p=802568&postcount=6726 Στο θέμα μας τώρα... Alcyon εγώ δεν θα ανεχόμουν όχι να ακουμπήσει κάποιος το παιδί μου, αλλά ούτε να του μιλήσει άσχημα ... οπότε η άποψή μου είναι κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να έχει συνέπειες για την πράξη της. Όχι από εκδικητική διάθεση, αλλά για την ηθική τάξη.
 11. Τώρα το είδα! Η σωματική τιμωρία δεν είναι επιλογή, είναι παράνομη! τέλος! Αν και κατόπιν εορτής και εγώ κατ' ιδίαν θα της μιλούσα, σε πολύ αυστηρό ύφος. Δεν θα ρωτούσα τίποτα, απλά θα της έλεγα ότι ενημερώθηκα για τις μεθόδους σωφρονισμού που ακολουθεί, ότι διαφωνώ κάθετα και ότι αν υπάρξει επόμενη φορά θα πάρω τα παιδιά μου από κει και θα ρωτήσω δικηγόρο για τα περαιτέρω.
 12. Η πρώτη κι η δευτέρα βγαίνουν σε διαφορετικό προαύλιο από τις άλλες τάξεις. Υπάρχει οπτική επαφή ανάμεσα στα δύο προαύλια, αλλά βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα και τα χωρίζει διάδρομος με κάγκελα κι από τις δύο πλευρές. Στο χώρο των μικρών είναι δύο δάσκαλοι, όπως μου λέει ο Ευριπίδης. Για τους μεγάλους δεν έχω ενδιαφερθεί να μάθω.
 13. Συμφωνώ απόλυτα με τη My_Kelly. Εξαρτάται πως το βλέπεις. Εγώ για παράδειγμα θεωρώ ότι ένα τόσο μικρό μωρό χρειάζεται μόνο τη μάνα του. Πιστεύω ότι δεν είναι σε θέση να χτίσει σχέσεις με κανέναν άλλο κι ότι η ενασχόληση άλλων με το μωρό, όχι απλά δεν του κάνει καλό αλλά το μπερδεύει και του δημιουργεί ανασφάλεια. Με αυτή τη λογική δεν έδωσα το παιδία μου σε κανέναν άλλο (εκτός από τον πατέρα τους) πριν απλώσουν μόνα τους τα χέρια για να πάνε. Και σε πληροφορώ ότι μια χαρά σχέσεις έχουν με τους παππούδες και τις γιαγιάδες, παρόλο που δεν τα είχαν αλλάξει - ταϊσει ΟΥΤΕ μία φορά, όταν ήταν νεογέννητα.
 14. :shock::shock:Με τη διεύθυνση του σχολείου έχετε μιλήσει; Αυτή είναι η τρελή, όχι εσύ!