Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κυκλοφορει μια ιωση αυτες τις μέρες. Την περάσαμε όλοι, εγώ ακόμη έχω κρυάδες και πονάω όταν καταπίνω και έχω μια βδομάδα έτσι. Δεν είναι κοβιντ, αλλά μοιάζει δυστυχώς πολύ και χρειαστήκαμε όλοι τεστ, όλα αρνητικά στην οικογένεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , vicky86 είπε:

κανεις μια ερωτηση παιδιατρο,κ μια στο σχολειο κ οτι πουν

ναι. αλλά κ το κάθε σχολείο το ερμηνεύει αλλιώς. εμάς ο δικός μας παρολο που είναι γυμνάσιο άρα δεν υπάρχει θέμα να πάρει άδεια ο γονιός, αφήνει να κυκλοφορούν παιδιά με καταρροή φουλ, βήχα, φταρνίσματα, να λείπουν μια δυο μέρες κ να έρχονται έτσι απλα κλπ.

30 minutes ago, Έσπερος said:

ναι. αλλά κ το κάθε σχολείο το ερμηνεύει αλλιώς. εμάς ο δικός μας παρολο που είναι γυμνάσιο άρα δεν υπάρχει θέμα να πάρει άδεια ο γονιός, αφήνει να κυκλοφορούν παιδιά με καταρροή φουλ, βήχα, φταρνίσματα, να λείπουν μια δυο μέρες κ να έρχονται έτσι απλα κλπ.

Εφόσον κάνουν τακτικά σελφ τεστ ο βηχασ και τα φταρνισματα από μόνα τους δεν είναι λόγος απουσίας. Προσωπικά είχα καταρροη από Οκτώβριο μέχρι Μάιο σε όλες τις σχολικές βαθμίδες. Και πολλα άλλα παιδιά. Το γεγονός ότι δεν έχετε κανένα κρούσμα επιβεβαιώνει το ότι καταρροη δεν σημαίνει κορονοιος. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να τα έχει κάποιο παιδί σε ψιλομονιμη βάση το χειμώνα. 

πρίν από 38 λεπτά , Έσπερος είπε:

κ ο καθενας μετα επωμιζεται τις συνεπειες των αποφασεων του

στο τελος θα φανει η διαχειριση

2 ώρες πρίν, Deena είπε:

Οι οδηγίες του σταθμού σας για τον πυρετό ορίζουν επιστροφή μετά από 2ημερο χωρίς πυρετό, το 10ημερο φαίνεται ότι είναι για άλλες περιπτώσεις (λοιμώξεις αναπνευστικού).

Μάλλον μπερδεύτηκα νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και ανήκαν στην πρώτη κατηγορία γιατί δεν αναφέρει αλλού για πυρετό! Παρόλαυτα θα τους ρωτήσω από κοντά τι ισχύει σε περίπτωση που κάνει μια δυο μέρες πυρετό!!!

8Fh7p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , maripoz είπε:

Εφόσον κάνουν τακτικά σελφ τεστ ο βηχασ και τα φταρνισματα από μόνα τους δεν είναι λόγος απουσίας. Προσωπικά είχα καταρροη από Οκτώβριο μέχρι Μάιο σε όλες τις σχολικές βαθμίδες. Και πολλα άλλα παιδιά. Το γεγονός ότι δεν έχετε κανένα κρούσμα επιβεβαιώνει το ότι καταρροη δεν σημαίνει κορονοιος. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να τα έχει κάποιο παιδί σε ψιλομονιμη βάση το χειμώνα. 

Μα δεν μας εγγυάται κανεις ότι δεν έχουν κάτι άλλο. Κάποια φαίνονται εμφανώς αρρωστα. ή λείπουν μια μέρα κ γυρνάνε χάλια. Τη χρόνια του κορονοϊού, δυο βδομαδες πριν, μας έλειπε το μισό τμήμα από γρίπη. γιατί έρχονταν κ έφευγαν στα μισά γιατί συνειδητοποιούσαν ότι τελικά είναι αρρωστα, ή γύριζαν πριν συνέλθουν κ ξανακυλούσαν, κ ήταν δυο βδομαδες που κάναμε μάθημα με τα μισά παιδθα. κ τελικά όσα αρρώστησαν το πέρασαν πολύ άσχημα. Αν δεν υπήρχε η λαθοσ νοοτροπία, καποοα παιδιά θα γλίτωναν την ταλαιπωρία κ τις απουσίες κ τα χαμένα μαθήματα. 

πρίν από 13 λεπτά , vicky86 είπε:

κ ο καθενας μετα επωμιζεται τις συνεπειες των αποφασεων του

στο τελος θα φανει η διαχειριση

Ο διευθυντής θεωρεί ότι δεν πρέπει να δυσκολεύουμε τις οικογένειες κ να κρατάμε τα παιδιά εκτός σχολείου. Λες κι έχουμε προσωπικά μαζί τους ας πούμε κ θελουμε να τα βασανίζουμε. Βασικά με ενοχλεί που δεν παρουσιάζει εξαρχής μια αυστηρή γραμμή ώστε μετά να προσαρμόζουμε την χαλαρότητα κατά περίπτωση. Αν είσαι εξαρχής χύμα, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. 

2 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

μα λεω κ εγω,μονο σε εμενα δ φαινονται παραλογα;αλλα διαβαζω εγω;

τωρα οσον αφορα τον βηχα κ την μυξα ειναι κ υποκειμενικα,με ενα μπουκωμα δ μπορεις να το κρατας σπιτι,δ θα παει ποτε

νομιζω ο καθε παιδικος-δημος εχεις αλλες οδηγιες.αν κ θα υπαρχει κ ενα γενικο πλαισιο

το οποιο εγω τουλ δ ξερω απο την στιγμη που δ ανηκουμε σε αυτην την βαθμιδα

τωρα αν το παιδι πνιγεται στο βηχα,η κανει εμετο αν το πιασει,η ειναι μικρο κ δ φυσαει μυτη κ τρεχει μονιμως,ε δ το πας,για να μην τακαιπωρηθει εστω

ενα ξεροβηξιμο 3φορες το πρωι,κ 2-3φορες να φυσηξει την μυτη δ ειναι ομως λογος να μην παει

στην πρωτοβαθμια μενει 10μερες εκτος αν δ κανει ραπιντ

Φυσικά και θα κρατήσω το παιδί στο σπίτι αν έχει άσχημο βήχα ή άσχημο μπούκωμα ή κάνει εμετό εννοείται αυτό! Δεν το συζητώ,απλά είναι καλά και δεν δικαιολογείται για εμένα το 10ημερο ετσι

8Fh7p2.png

πρίν από 21 λεπτά , Έσπερος είπε:

Μα δεν μας εγγυάται κανεις ότι δεν έχουν κάτι άλλο. Κάποια φαίνονται εμφανώς αρρωστα. ή λείπουν μια μέρα κ γυρνάνε χάλια. Τη χρόνια του κορονοϊού, δυο βδομαδες πριν, μας έλειπε το μισό τμήμα από γρίπη. γιατί έρχονταν κ έφευγαν στα μισά γιατί συνειδητοποιούσαν ότι τελικά είναι αρρωστα, ή γύριζαν πριν συνέλθουν κ ξανακυλούσαν, κ ήταν δυο βδομαδες που κάναμε μάθημα με τα μισά παιδθα. κ τελικά όσα αρρώστησαν το πέρασαν πολύ άσχημα. Αν δεν υπήρχε η λαθοσ νοοτροπία, καποοα παιδιά θα γλίτωναν την ταλαιπωρία κ τις απουσίες κ τα χαμένα μαθήματα. 

Ο διευθυντής θεωρεί ότι δεν πρέπει να δυσκολεύουμε τις οικογένειες κ να κρατάμε τα παιδιά εκτός σχολείου. Λες κι έχουμε προσωπικά μαζί τους ας πούμε κ θελουμε να τα βασανίζουμε. Βασικά με ενοχλεί που δεν παρουσιάζει εξαρχής μια αυστηρή γραμμή ώστε μετά να προσαρμόζουμε την χαλαρότητα κατά περίπτωση. Αν είσαι εξαρχής χύμα, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. 

δ ξερω εσπερος πραγματικα

γτ ειναι μικρα τα παιδια μου

στο γυμνασιο με 37,2 κ καταρροη εγω πηγαινα με ντεπον.ε τα παιδια μου δ τα στελνω.στο γυμνασιο μπορει

πολυ πιο ευκολα θα κρατησω τον μικρο σπιτι που ειναι νηπιο

ζοριστηκαμε παρα πολυ με την μεγαλη κατα την διαρκεια της καραντινας κ σκεψου δ προχωρουσε κ πολυ η κυρια γτ ελειπαν πολλα παιδια

πρίν από 16 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Φυσικά και θα κρατήσω το παιδί στο σπίτι αν έχει άσχημο βήχα ή άσχημο μπούκωμα ή κάνει εμετό εννοείται αυτό! Δεν το συζητώ,απλά είναι καλά και δεν δικαιολογείται για εμένα το 10ημερο ετσι

μα βαση το προσεκτικοτερο διαβασμα που δ εννοει 10μερες απυρετο,νομιζω δ ειναι υπερβολη οσα λεει

πρίν από 16 λεπτά , vicky86 είπε:

γτ ειναι μικρα τα παιδια μου

στο γυμνασιο με 37,2 κ καταρροη εγω πηγαινα με ντεπον.ε τα παιδια μου δ τα στελνω.στο γυμνασιο μπορει

πολυ πιο ευκολα θα κρατησω τον μικρο σπιτι που ειναι νηπιο

ζοριστηκαμε παρα πολυ με την μεγαλη κατα την διαρκεια της καραντινας κ σκεψου δ προχωρουσε κ πολυ η κυρια γτ ελειπαν πολλα παιδι

Εγω ώς ένα σημείο καταλαβαίνω ότι το μικρο παιδί πρώτον δεν μπορεί να μείνει μόνο στο σπίτι κ δευτερον θα δυσκολευτεί να διαβάσει μόνο του οπότε δεν είναι εύκολη η απόφαση να μείνει καιρό σπίτι. Ένα παιδί γυμνασίου λυκείου μένει σπίτι χωρίς επίβλεψη, λογικά δεν θα του κακοφανεί κιόλας να χάσει λίγο σχολείο, μπορεί να ψιλό διαβάσει κ αυτά που έχασε, δεν μένει έτσι εύκολα από απουσίες, άρα ποιος ο λόγος να πάει, να δυσκολεύεται με το συνάχι κλπ, να κολλαει τους άλλους κλπ; 

πρίν από 10 λεπτά , Έσπερος είπε:

Εγω ώς ένα σημείο καταλαβαίνω ότι το μικρο παιδί πρώτον δεν μπορεί να μείνει μόνο στο σπίτι κ δευτερον θα δυσκολευτεί να διαβάσει μόνο του οπότε δεν είναι εύκολη η απόφαση να μείνει καιρό σπίτι. Ένα παιδί γυμνασίου λυκείου μένει σπίτι χωρίς επίβλεψη, λογικά δεν θα του κακοφανεί κιόλας να χάσει λίγο σχολείο, μπορεί να ψιλό διαβάσει κ αυτά που έχασε, δεν μένει έτσι εύκολα από απουσίες, άρα ποιος ο λόγος να πάει, να δυσκολεύεται με το συνάχι κλπ, να κολλαει τους άλλους κλπ; 

το θα ψιλοδιαβασει ομως ειναι σχετικο.εξαρταται τι μαθημα θα χασει.αν παει φροντιστηριο

εξαρταται τι απουσιες εχει το καθε παιδι κ πως θελει να τις τρωει

επισης δ ειναι κ απαραιτητο οτι θα δυσκολευεται τοσο πολυ.δ ειναι νηπιο να μην μπορει να καθαρισει την μυτη

ποιος ενηλικος μενει σπιτι με 37,2 κ καταρροη;

επισης ειμαι σιγουρη αν δ ηταν ολο αυτο με τον κορωνοιο οι περισσοτεροι θα ειμασταν πολυ πιο χαλαροι

οι περισσοτεροι λιγο-πολυ συναχωνονται χειμωνα,δ σκεφτομαστε θα κολλησω τον αλλον

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , vicky86 είπε:

το θα ψιλοδιαβασει ομως ειναι σχετικο.εξαρταται τι μαθημα θα χασει.αν παει φροντιστηριο

εξαρταται τι απουσιες εχει το καθε παιδι κ πως θελει να τις τρωει

επισης δ ειναι κ απαραιτητο οτι θα δυσκολευεται τοσο πολυ.δ ειναι νηπιο να μην μπορει να καθαρισει την μυτη

ποιος ενηλικος μενει σπιτι με 37,2 κ καταρροη;

επισης ειμαι σιγουρη αν δ ηταν ολο αυτο με τον κορωνοιο οι περισσοτεροι θα ειμασταν πολυ πιο χαλαροι

οι περισσοτεροι λιγο-πολυ συναχωνονται χειμωνα,δ σκεφτομαστε θα κολλησω τον αλλον

Πριν κάνω παιδί κι εγω ήμουν χαλαρή. Ούτε που το σκεφτόμουν. Πήγαινα κ σε μερη που δεν ήταν ανάγκη πχ με θυμάμαι στο μέγαρο μουσικής να κρατιέμαι να μη φυσηξε τη μύτη μου κ χαλάσω το ρεσιτάλ. Όπου η προτεραιότητα ήταν μη χαλάσω το ρεσιτάλ, όχι ότι ήμουν αρρωστη. Μετά αναθεώρησα. Σαφώς το χειμώνα υπάρχουν ιώσεις αλλά δεν είναι κ νορμαλ ας πούμε ένα παιδί να χάνει τη μισή χρόνια όταν πρώτο πάει σχολείο. κ σε κάποια μένουν κ ευαισθησίες κ σε μεγάλες ηλικίες κάνουν πνευμονίες ή ιγμοριτιδες ας πούμε, κ τελικά κάποιος ξεβολευεται. Ενώ αν μείνεις σπίτι μια μέρα για να δεις αν το συνάχι θα μείνει απλό συνάχι η θα κανεις κ άλλα συμπτώματα, δεν βλέπω τι χάνεις. Αν την άλλη μέρα είσαι σταθερός, απλώς εχασες μια μέρα. Αν τελικά αρρωστήσεις, θα καθόσουν ούτως ή άλλως μέσα. 

14 hours ago, Έσπερος said:

Αχ είχαμε αυτή τη κουβέντα με τη διευθύντρια στο γυμνάσιο εμείς. Μας είπε ότι μόνο ο κόβιντ δικαιολογείται από απουσίες. Και εμένα ήταν το παιδί άρρωστο αλλά πώς να το κρατήσω σπίτι μέρες χωρίς πυρετό και χωρίς κόβιντ; Πήγε με τον πονόλεμο. Μια βδομάδα έχει κοντά 30 απουσίες αν θυμάμαι καλά. Θα χάσει τη χρονιά αν όποτε το πονάει ο λεμός του το κρατάω στο σπίτι το παιδί και μας το είπε και η διευθύντρια, ότι δεν έχει δικαιολογία. Είσα δασκάλα αν κατάλαβα καλά; Μας τα είπαν λάθος;

Ωραία ξεκίνησε το Σάββατο.. ο μικρός 8 το πρωί έκανε εμετό το πρωινό του και τώρα έχει 37,6.. Κλειστήκαμε 2 μέρες με τις βροχές, πάλι κλείσιμο τώρα. Στο μεταξύ περίμενε πως και πώς την εκδρομή της Δευτέρας με το σχολείο, η οποία είχε αναβληθεί τη Δευτέρα που μας πέρασε, λόγω βροχής.. 

πρίν από 54 λεπτά , Yovanna είπε:

Ωραία ξεκίνησε το Σάββατο.. ο μικρός 8 το πρωί έκανε εμετό το πρωινό του και τώρα έχει 37,6.. Κλειστήκαμε 2 μέρες με τις βροχές, πάλι κλείσιμο τώρα. Στο μεταξύ περίμενε πως και πώς την εκδρομή της Δευτέρας με το σχολείο, η οποία είχε αναβληθεί τη Δευτέρα που μας πέρασε, λόγω βροχής.. 

Περαστικά!

Τουλαχιστον δεν είναι κοντά στο πάρτυ…

16 minutes ago, Deena said:

Περαστικά!

Τουλαχιστον δεν είναι κοντά στο πάρτυ…

Άσε με γιατί την πάτησα με τα προσκλητήρια. Θα τα έδινα την Πέμπτη, τα θυμήθηκα την ώρα που μπαίναμε στο αυτοκίνητο, λέω δεν πειράζει αύριο. Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή και τώρα άρρωστος. Στην καλύτερη δηλαδή να τα δώσω Τρίτη-Τετάρτη. 10 μέρες πριν δηλαδή. Κανείς δεν θα έρθει.

19 minutes ago, Deena said:

Περαστικά!

Ευχαριστούμε!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Yovanna είπε:

Περαστικα

πρίν από 13 λεπτά , Yovanna είπε:

Στην καλύτερη δηλαδή να τα δώσω Τρίτη-Τετάρτη. 10 μέρες πριν δηλαδή. Κανείς δεν θα έρθει.

Περαστικά! Δεν είναι γάμος, να θέλει ενημέρωση ένα μήνα, γιατί να μην έρθουν; 

13 minutes ago, μαγιοπουλας said:

Περαστικα

Merci

10 minutes ago, Έσπερος said:

Περαστικά! Δεν είναι γάμος, να θέλει ενημέρωση ένα μήνα, γιατί να μην έρθουν; 

Γιατί μπορεί να έχουν κανονίσει άλλα πράγματα και γιατί είμαι αγχώδης και σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο .Έχουμε πολλά κοινά!

πρίν από 16 λεπτά , Yovanna είπε:

Άσε με γιατί την πάτησα με τα προσκλητήρια. Θα τα έδινα την Πέμπτη, τα θυμήθηκα την ώρα που μπαίναμε στο αυτοκίνητο, λέω δεν πειράζει αύριο. Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή και τώρα άρρωστος. Στην καλύτερη δηλαδή να τα δώσω Τρίτη-Τετάρτη. 10 μέρες πριν δηλαδή. Κανείς δεν θα έρθει.

Ευχαριστούμε!

Σιγά καλε!

Επισης, σε όσους έχεις στοιχεία στείλε τώρα με Viber, για τους υπόλοιπους πέρνα Δευτέρα πρωί και άσε τα στο σχολείο να τα μοιράσουν.

πρίν από 19 λεπτά , Yovanna είπε:

Ευχαριστούμε!

Περαστικά σας! Εγώ θα τα έδινα τόσο 7 με 10 μέρες Μαξ μη σου πω 7 με 8 πιστεύοντας ακριβώς το αντίθετο ότι στο πολύ νωρίς θα το ξεχάσουν :)

Κράτα το

Κράτα το

11 minutes ago, Deena said:

Σιγά καλε!

Επισης, σε όσους έχεις στοιχεία στείλε τώρα με Viber, για τους υπόλοιπους πέρνα Δευτέρα πρωί και άσε τα στο σχολείο να τα μοιράσουν.

Τα σκέφτηκα και τα 2. Στο viber ισως στείλω, αλλά να πάω να μοιράσουν προσκλητήρια για το πάρτυ του μικρού μου, χωρίς να είναι εκέι, κάπως μου κάνει.. ΘΑ το κάνω μόνο αν δω οτι πάει μακριά η βαλίτσα!

12 minutes ago, λουκουμαδάκι said:

Περαστικά σας! Εγώ θα τα έδινα τόσο 7 με 10 μέρες Μαξ μη σου πω 7 με 8 πιστεύοντας ακριβώς το αντίθετο ότι στο πολύ νωρίς θα το ξεχάσουν :)

Ευχαριστούμε! Λες ε? Και τα είχα ένα μήνα εδώ! Ηθικό δίδαγμα : Μην αναβάλεις γι' αύριο, αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα! 

4 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Ευχαριστούμε!

Περαστικά σας! Μια χαρά είναι να τα δώσεις και τέλος βδομάδας. Σίγα μην έχουν κανονίσει τίποτα τόσο συναρπαστικό ώστε να αφήσουν το πάρτυ! Συμφωνώ επίσης να δώσεις προσκλήσεις όταν το παιδί θα είναι στο σχολείο.

20 minutes ago, Anna3011 said:

Περαστικά σας! Μια χαρά είναι να τα δώσεις και τέλος βδομάδας. Σίγα μην έχουν κανονίσει τίποτα τόσο συναρπαστικό ώστε να αφήσουν το πάρτυ! Συμφωνώ επίσης να δώσεις προσκλήσεις όταν το παιδί θα είναι στο σχολείο.

Ευχαριστούμε! Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί.. δεν έχει κάνει άλλον εμετό, ούτε θα είχε κάνει αν δεν τον είχε πιέσει ο άντρας μου να φάει πρωινό ενώ έλεγε ότι πονάει η κοιλιά του..:roll: Προς το παρόν, ακόμη δέκατα 37,5. Τη νύχτα θα δείξει.. Έχούμε βαρεθεί πάρα πολύ, γιατί με τις βροχές, είμαστε μέσα από την Πέμπτη το απόγευμα. 

2 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Ευχαριστούμε! Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί.. δεν έχει κάνει άλλον εμετό, ούτε θα είχε κάνει αν δεν τον είχε πιέσει ο άντρας μου να φάει πρωινό ενώ έλεγε ότι πονάει η κοιλιά του..:roll: Προς το παρόν, ακόμη δέκατα 37,5. Τη νύχτα θα δείξει.. Έχούμε βαρεθεί πάρα πολύ, γιατί με τις βροχές, είμαστε μέσα από την Πέμπτη το απόγευμα. 

Όταν έγραψες το πρωί ότι ο μικρός είναι άρρωστος λέω το βλέπω να ρχεται.

Συνήθως μετά από τον δικό σου μέσα σε μια εβδομάδα αρρωσταίνει κ η δικιά μου.

Χθες το βράδυ ψιλορουθουνιζε κ σήμερα λίγο μύξα.Σκεφτηκα ότι κρυ σε χτες στο κολυμβητηριο.Τωρα έκανε 37.6Αν της κάνω το γνωστό τεστ θα βγει θετικό.Εχω σαλιου.κι αυτό όμως θετικό βγήκε το κοκαιρι ενώ ήταν αρνητική.Εντωμεταξυ αύριο πάω για ραπιντ για να πάω στο νοσοκομειο στον πατέρα μου.φανταζεσαι να βγω θετική?

12 minutes ago, μαγιοπουλας said:

Όταν έγραψες το πρωί ότι ο μικρός είναι άρρωστος λέω το βλέπω να ρχεται.

Συνήθως μετά από τον δικό σου μέσα σε μια εβδομάδα αρρωσταίνει κ η δικιά μου.

Χθες το βράδυ ψιλορουθουνιζε κ σήμερα λίγο μύξα.Σκεφτηκα ότι κρυ σε χτες στο κολυμβητηριο.Τωρα έκανε 37.6Αν της κάνω το γνωστό τεστ θα βγει θετικό.Εχω σαλιου.κι αυτό όμως θετικό βγήκε το κοκαιρι ενώ ήταν αρνητική.Εντωμεταξυ αύριο πάω για ραπιντ για να πάω στο νοσοκομειο στον πατέρα μου.φανταζεσαι να βγω θετική?

Τώρα έχει 38,2.. Εμετούς και τέτοια δεν ξανάκανε. Του έκανα σεφ τεστ και είναι αρνητικό. Βέβαια θα κάνουμε και ράπιντ αύριο-μεθαύριο. 

Πώς και τα σελφ της βγαίνουν θετικά και τα ράπιντ όχι? Μάλλον τα δεύτερα είναι πολύ πιο ακριβή. Περαστικά τους μωρέ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...