Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ και παλι. :D:D

Πηρα να κλεισω ραντεβου και μου εκλεισαν για το καλοκαιρι. Για το προηγουμενο περιμενα 2 μηνες.

Ελπιζω να εχω ηρεμησει μεχρι τοτε και να ειμαι σε κατασταση να της ζητησω εγγραφως την διαγνωση (και οχι να την τσουρομαδησω οπως πολυ θα ηθελα).

Οσο για εμπιστοσυνη σε κρατικους φορεις. Ποια εμπιστοσυνη. Αυτη του κρατους δεν ηταν?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Όλα αυτά που γράφετε ¨φωτογραφιζουν" τον Δημητράκη μου 6 ετών . Επειτα από διάφορα , διαγνώσανε ότι είχε μια δισλειτουργία στην Αισθητηριακή του Ολοκλήρωση . Είχα ανοίξει μια συζητηση στην ενότητα Νεογνά και Μωρά αλλά την μετέφερα και εδώ . Χωρίς να αγχωθείς elenik μπορείς να ρήξεις μια ματιά . Ακομη είμαι στην αρχή και ακόμη ψάχνομαι .

• 1 χρόνο μετά...

Δεν το πιστευω......

Αυτη την γυναικα την εβαλε καποιος να με ταραζει. Μπας και της ειπαν οτι δεν γεννησα ακομα και αποφασισε να με βοηθησει :twisted::twisted:

Λοιπον με πηρε η εν λογο "κυρια" η οποια εβγαλε την διαγνωση στο ασχετο τηλεφωνο σπιτι μου και μου ειπε οτι πηρε να δει πως ειναι η εξελιξη του παιδιου.. :evil: Μου γυρισε το ματι.

Την ξεχεσα κανονικα και της ειπα οτι η ολη συμπεριφορα της τοτε ηταν αντιεπαγγελματικη και δεν ηταν καν ειδικοτητα της να βγαλει διαγνωση . Της τονισα οτι πηγα το παιδι σε ειδικο και εκτος αυτου η όλη πορεια του (δοξα τον θεο) απεδειξε οτι ηταν παντελως εκτος στην διαγνωση της. Μου ειπε οτι το οτι τον εξετασε ιδιωτικος γιατρος δεν την διαψευδει γιατι δεν εχει καμια εμπιστοσυνη στον ιδιωτικο τομεα. Το τι της εσουρα δεν το θυμαμαι καν . Της τονισα οτι ειναι τυχερη που δεν την κατειγγειλα και αρχισε να λεει οτι πρεπει να την καταγγειλω και ακομα και τωρα μπορω και ετσι πρεπει και να θελει να ξαναανοιξει το θεμα.

Της ξεκαθαρισα οτι ειμαι στις μερες μου να γεννησω και δεν εχω καμια διαθεση να παθω παλι τιποτα και ουτε να της κανω κατι. Απλα θελω να ξεχασω οτι εγινε ποτε αυτο.

Παιδια δεν σεβοταν τιποτα. Δεν εκλεινε το τηλεφωνο και ελεγε τα δικα της επιμενοντας οτι αν δεν εξεταστει απο δημοσιο γιατρο δεν σημαινει οτι εκανε λαθος. Της ξεκαθαρισα οτι ισως δεν ειχε το σωστο τροπο να επικοινωνησειο με το παιδι γιατι οι επομενη γιατρος τον ξεκολησε απο πανω μου αμεσως και οχι μονο αυτο αλλα τον πηρε και σε αλλο δωματιο. Δεν σημαινει οτι επειδη το παιδι δεν την συμπαθησε εχει προβλημα .Μιλαμε οτι αν δεν ημουνα εγκυος θα ειχα παει εκει να την πλακωσω στα χαστουκια την ταραχη που μου εφερε παλι.

Τι στο καλο πια. Στο ματι με εχει βαλει?

Συγνωμη αλλα αν δεν ξεσπασω καπου αυτην την στιγμη θα σκασω. :cry:

elenik είπε:
ΑΑΑΑ! Μην ξεχασω .Τα βασικα σημαδια λεει που το διεγνωσε ειναι:

1. Πιπίλα (ειναι ο τροπος του να αποκοπτει τους αλλους)

2. Πανα (δειχνει την ανωριμοτητα του)

3. Δεν μιλαει οταν ειναι σε αγνωστο περιβαλλον

4. Ξυπναει τα χαραματα και συνεχιζει τον υπνο του στο κρεβατι μας.

Ειναι οντως σημαδια? Εγω εκοψα την πιπιλα στο νηπιο και ο αντρας μου μιλησε στα 3. Αρα και εμεις εχουμε.

HElpppppppppp :cry:

Ελενάκι,

Θα διαβάσω όλο το θέμα σου σε λίγο, μόνο μια μικρή σημείωση στο πρώτο σου post για να μην το ξεχάσω.

1. Εγώ έκοψα την πιπίλα στα 5 και έχω και τέλεια δόντια και είμαι τρελά επικοινωνιακή!

2. Την πάνα θα την κόψει όταν είναι έτοιμος όπως το και το κάθε παιδί που θέλει τον δικό του, προσωπικό, χρόνο!

3. Καλά κάνει! Δηλαδή αυτό είναι περίεργο ή χρήζει ιατρικής?

4. Και ο γιος μου. Ε και?

Σε παρακαλώ να μην στεναχωριέσαι!

Διαφημίσεις

Το προβλημα ειναι στο τελευταιο ποστ. Το 1ο ήταν καιρο πριν. Ευχαριστω πολυ παντως :D

elenik μόλις διάβασα την ιστορία σου και βγήκα απ'τα ρούχα μου!

Ακριβώς τα ίδια έκανε και ο γιος μου αλλά έχει εξελιχθεί φυσιολογικότατα.

Πρι απ΄περίπου ένα χρόνο η ψυχολόγος του παιδικού σταθμου που πάει ο γιος μου έστειλε ένα χαρτι που το είχε βάλει στην τσαντα του πριν φύγει το οποίο έγραφε πως το παιδι θέλει βοήθεια για να κοινωνικοποιηθεί!!!

Για να μη μακρυγορώ με την ιστορία μου, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω με την κυρία.Την περιμένω όμως στην στροφή!!

Πάντως εγώ σοβαρά μιλώντας ύστερα και από τις τελευταλιες εξελίξεις στο θέμα σου έχω να πω:

Με το καλό να γεννήσουμε και όσο για την κατάπτυστη κυρία που σε συγχισε σε αυτή τη στιγμή θα ήθελα να ξέρεις ότι είμαι πρόθυμη με την πρώτη ευκαιρία αν θέλεις να σε συνοδεύσω για να την συναντήσεις.

Εσύ ως άμεσα συνδεδεμένη μαζί της θα είσαι κυρία.Τα χαστούκια και τις κλωτσιές ασε να είναι τιμή μου!

Μην νομίζεις πολιτισμένος και μορφωμένος άνθρωπος είμαι αλλά μερικές φορές χαλαρώνουν τόσο πολύ οι αντοχές μου και η ανεκτικότητα!!!!

Το μόνο καλό για μένα αν γινόταν κάτι τέτοιο είναι πως θα γεννούσα από τη συγχηση(επιτέλους δηλαδή)!!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Αν δεν φοβομουνα μην παθω τιποτα απο την ταραχη....... ξεχναγα τον πολιτισμο μου.

Υγ. Παραπανω ειχα γραψει Γιωργακη τον Βασιλακη (αχ ταραχη που την ειχα. Τον συζυγο σκεφτομουνα :lol: ). Πηγα να το διορθωσω οντας πιο ψυχραιμη τωρα αλλα......

Αν μου επιτρέπεις...με ποιά αφορμή σε πήρε τηλέφωνο; θέλω να πω σε πήρε για ποιό λόγο;...δε συνηθίζεται οι ψυχολόγοι να ακολουθούν τα περιστατικά τηλεφωνικά και μάλιστα μετά από τόσο καιρό

Με πηρε να μαθει πως εξελισετε το παιδι. Το κανει σε ολους οσους βλεπει λεει (Μαλλον κοιταει αν αυτοκτονησε κανενας η μουλαρα) :evil::evil:

Τα ακριβη λογια της ήταν " Πήρα να δω πως εξελισετε η κατασταση του παιδιού μετα την συναντηση μας" :evil::evil:

Διαφημίσεις

Παρότι δεν είμαι μαμά ακόμα, θα αναφέρω κι εγώ την περίπτωση του γιου της καλύτερής μου φίλης, 2,5 στα 3, που επίσης δεν είναι πρόθυμο να μιλήσει ιδιαίτερα, αλλά καταλαβαίνει τα πάντα. Επίσης είναι επιφυλακτικός ακόμη και με κόσμο που γνωρίζει αρκετά (όπως εγώ). Μήπως τελικά είναι έτσι τα περισσότερα παιδάκια? Γιατί, μήπως εμείς οι μεγάλοι κοινωνικοποιούμαστε και "τα δίνουμε όλα" σε άγνωστους ανθρώπους??? Μήπως τελικά είμαστε όλοι "επικοινωνιακά ανώριμοι"???????? :roll:

it's never too late to start all over again

elenik είπε:
Τα ακριβη λογια της ήταν " Πήρα να δω πως εξελισετε η κατασταση του παιδιού μετα την συναντηση μας"

Καλέ μες στο μυαλό μου ήσασταν?Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν για εσάς.Αφήστε τώρα το παιδί,η δική σας κατάσταση πως είναι? Α και το τηλέφωνο από το οποίο με καλέσατε Χαϊδάρι δεν είναι?Δαφνί μήπως?? Αχ λυπάμαι....τους υπόλοιπους εκεί.Σας μαζέψανε τελικά ή το πήρατε απόφαση? :twisted::twisted::twisted:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

• 11 months later...

Για να σε παρει αυτη τηλεφωνο ειχε το σκοπο της.......προφανως επρεπε να στελνει πελατες στο συγκεκριμενο σχολειο και ηθελε να δει αν εκανες καποια κινηση ωστε να τους ενημερωσει.......δεν εξηγειται τοσο ενδιαφερον αλλιως....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

• 6 months later...

καληπερα. θα ήθελα αν ξερει κάποιος να μου απαντησει γιατι εχω τρελαθει. ο μικρος μου 18 μηνων, δε μιλαει ακομη και δεν υπακουει σε εντολες. αποφευγει τη βλεμματικη επαφη και δεν γυρνα στο ονομα του ή οταν του μιλαω. ο γιατρος ειπε πως εχει επικοινωνιακη ανωριμοτητα και να παμε σε αναπτυξιολογο. ξερει κανεις κατι παραπανω?/

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...