mkp

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  55
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλημέρα Mary μου. Το τελευταίο διάστημα, λόγων γυναικολογικών προβλημάτων, ψάχνουμε το θέμα της παρένθετης μητρότητας. Αν ακόμη ισχύει το μήνυμα σου, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε.
 2. Γεια σου elita κι από μένα, σοβαρά μιλάς?Δεν το πιστεύω! Επειδη ταλαιπωρούμαι κι εγώ από ενδομητρίωση, μπορείς να μου στείλεις πμ με το όνομα του γιατρού? Καλά είναι να τα λέμε αυτά για να αποφεύγουμε τέτοιους "γιατρούς".
 3. Μπράβο βρε kriskris μου, χαίρομαι τόσο πολύ όταν μιλάς τόσο αισιόδοξα!!!Ανεβαίνει και η δική μας ψυχολογία!

 4. Διαφημίσεις


 5. kriskris μου κι εγώ συμφωνώ με την Ιόλη, ίσως η σπερματέγχυση να είναι καλή λύση ώστε να μην χάνετε χρόνο και νιώθεις ότι περνάει αυτή η ''γόνιμη'' περίοδος. Αλλά κυρίως πιστεύω ότι πρέπει να το συζητήσετε με τον γιατρό σας.
 6. Amelie μου καλημέρα. Καλά κάνεις και ρωτάς, ο προηγ. γιατρός μου με χειρούργησε, αλλά δεν με καθάρισε καλά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πολύ μεγάλη κύστη στην μία ωοθήκη και να γεμίσει συμφήσεις η σάλπιγγα από την ίδια μεριά. Γι'αυτό και ο τωρινός μου γιατρός χρειάστηκε να με ξαναχειρουργήσει, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να σώσει αυτά τα δύο όργανα.
 7. Γεια σας κορίτσια και πάλι. Τι έγινε, ξέρει κάποια από εσάς να μου απαντήσει?
 8. Ως ένα σημείο έτσι είναι, αυτός που σε χειρουργεί ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι έχει δει μέσα σου. Απλά κι εγώ με τον προηγούμενο γιατρό μου έτσι την πάτησα, με είχε χειρουργήσει και πίστευα όλα όσα μου έλεγε να κάνω, κι έμπλεξα σε μεγαλύτερα προβλήματα(όπως αποδείχτηκε από την όχι και τόσο μεγάλη εμπειρία του), με αποτέλεσμα ο τωρινός γιατρός μου να με ξαναχειρουργήσει και να αναγκαστεί να αφαιρέσει κάποια όργανα. Και τώρα να αναρωτιέμαι αν θα καταφέρω να κάνω ένα μωράκι!!!!
 9. Κορίτσια καλημέρα κι από εμένα! Εμένα ο γιατρός μου είναι ο κος Πιστοφίδης και είναι κι αυτός στο Γέννημα. Τον γνωρίζετε? Είναι άραγε τόσο καλός όπως οι υπόλοιποι που αναφέρετε?
 10. Καλημέρα marilyn μου κι από εμένα. Πραγματικά μας βοηθάς πάρα πολύ με όσα μας λες. Κι εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πολύ από τους γιατρούς στα 5 χρόνια που είμαι παντρεμένη και αυτές τις μέρες έψαχνα γιατρό στην Θεσ/κη, να πάρω μια 2η γνώμη πριν προχωρήσω σ'αυτά που μου λέει ο γιατρός μου, γιατί έχω φτάσει σε πολύ κρίσιμο σημείο. Αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως πρέπει να τον επισκεφτώ.
 11. Γεια σας κορίτσια. Τι μου κάνετε? Ήθελα να σας ρωτήσω, αν γνωρίζετε από τους γιατρούς σας, όταν υπάρχει αδενομύωση μπορούμε να κάνουμε εξωσωματική ή τα φάρμακα της εξωσωμ. υπάρχει περίπτωση να την φουντώσουν?
 12. Όντως φιλούδι μου μην ανησυχείς γιατί πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρουμε όλες!!! Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, αναρρώνω από χειρουργείο ενδομητρίωσης. Υπομονή θέλει κι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για την καθεμιά μας, θα έρθει και το μωράκι και μετά θα τα ξεχάσουμε όλα τα άσχημα!!!
 13. Έχεις καθαρίσει δλδ από την αδενομύωση ή συνεχίζει να υπάρχει? Σ'εμένα η ενδομητρίωση καθαρίστηκε, αλλά η αδενομύωση περιορίστηκε λίγο, αλλά συνεχίζει να υπάρχει. Τώρα είμαι στην φάση των ενέσεων arvekap. Κι εμένα για εξωσωματική μου λένε.
 14. Όντως έτσι είναι pinarifa μου, κι εγώ τυχαίνει να έχω και αδενομύωση και ενδομητρίωση. Το κακό με την αδενομύωση είναι ότι δεν φεύγει με το χειρουργείο, απλά περιορίζεται. Μόνο αν βγει η μήτρα εξαφανίζεται. Γι' αυτό και ρωτάω, επειδή δεν έχω ακόμη παιδάκι, να δω άλλες κοπέλες πως το αντιμετώπισαν. Έκανες απλά ενέσεις ή χειρουργείο και ενέσεις? Σου έχει προκύψει εγκυμοσύνη?
 15. Κορίτσια καλημέρα! Τι μου κάνετε? Ήθελα να ρωτήσω, αν κάποια από εσάς έχει εμπειρία με αδενομύωση, και πως το έχει αντιμετωπίσει.
 16. Γεια σας κορίτσια κι από μένα! Κriskris μου όσον αφορά τα συμπτώματα έχω ακριβώς τα ίδια με σένα. Τώρα που τελείωσαν οι ενέσεις και σε μενα, περιμένω να ξαναέρθει η περίοδος .......... για να δούμε!!!!Αχ Marilyn, μακάρι να τα καταφέρουμε και οι υπόλοιπες σύντομα!!! Μας δίνεις κουράγιο!