Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Yovanna είπε:

Kαμία σχέση με αντιηλιακό. Δίνει χρώμα σταδιακά (τέλειο , όχι πορτοκαλί), και κάνει σύσφιξη. Δεν αφήνει λεκέδες όπως άλλα , στο εγγυώμαι! Το βάζεις μετά το μπάνιο

κάνει όντως σύσφιξη; έχω δώσει περιουσίες σε τετοια προϊόντα χωρίς αποτέλεσμα. έχω καμία δεκαριά χρόνια να βαλω, στην προτελευταία φορά που προσπαθούσα να αδυνατίσω.,μετά πήγα στην αγγλία κ αδυνάτισα με το ποδηλατο κ το περπάτημα, μετά ξανά πάχυνα κ αδυνάτισα με τη γεννα κ τις αντλήσεις κ όλη την ταλαιπωρία,, τώρα δεν ξέρω τι μου είναι πιο εύκολο, να κάνω δεύτερο παιδί ή δεύτερο διδακτορικό για να αδυνατίσω; γιατί δίαιτα ή γυμναστική αποκλείεται να κάνω, αυτό είναι βέβαιο, χάνεις κανέναν πόντο ή απλώς για την αισθητική κάνει σύσφιξη; 

• Χαχαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, vicky86 είπε:

δ νομιζω οτι οι γυναικες απο μονες μπαινουν στο κυνηγι αυτο

Οι άντρες δεν παρατηρούν αν φοράμε τόσα προϊόντα, highlighter, κονσιλερ κλπ. Ουτε καν μέικ απ και μάσκαρα ή αν έχουμε βαμμένα νύχια ή εχουμε ισιωσει μαλλί. Δεν νομίζω ότι τα κάνουμε για τους άντρες όλα αυτά. Απλα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι όλα αυτά χρειάζονται και αλλιώς δεν είσαι "περιποιημένη". Λες και το να μη φοράς μάσκαρα ή να μη βάφεις νύχια σημαίνει "απεριποιητη", σαν να βγαίνεις αλουστη και με τρίχες στα πόδια πχ.

Just now, Έσπερος said:

κάνει όντως σύσφιξη; έχω δώσει περιουσίες σε τετοια προϊόντα χωρίς αποτέλεσμα. έχω καμία δεκαριά χρόνια να βαλω, στην προτελευταία φορά που προσπαθούσα να αδυνατίσω.,μετά πήγα στην αγγλία κ αδυνάτισα με το ποδηλατο κ το περπάτημα, μετά ξανά πάχυνα κ αδυνάτισα με τη γεννα κ τις αντλήσεις κ όλη την ταλαιπωρία,, τώρα δεν ξέρω τι μου είναι πιο εύκολο, να κάνω δεύτερο παιδί ή δεύτερο διδακτορικό για να αδυνατίσω; γιατί δίαιτα ή γυμναστική αποκλείεται να κάνω, αυτό είναι βέβαιο, χάνεις κανέναν πόντο ή απλώς για την αισθητική κάνει σύσφιξη; 

Όχι, δεν χάνεις! Η όποια σύσφιξη είναι το plus. Εγώ την αγοράζω για το πολύ όμορφο χρώμα που δίνει στο δέρμα.

Just now, little lamb said:

Οι άντρες δεν παρατηρούν αν φοράμε τόσα προϊόντα, highlighter, κονσιλερ κλπ. Ουτε καν μέικ απ και μάσκαρα ή αν έχουμε βαμμένα νύχια ή εχουμε ισιωσει μαλλί. Δεν νομίζω ότι τα κάνουμε για τους άντρες όλα αυτά. Απλα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι όλα αυτά χρειάζονται και αλλιώς δεν είσαι "περιποιημένη". Λες και το να μη φοράς μάσκαρα ή να μη βάφεις νύχια σημαίνει "απεριποιητη", σαν να βγαίνεις αλουστη και με τρίχες στα πόδια πχ.

Εφόσον έχεις έναν άντρα που δεν παρατηρεί τίποτα από όλα αυτά (μακιγιάζ-βαμμένα νύχια- καλοχτενισμένα μαλλιά κτλ) και δεν σου αρέσει να μπαίνεις και στη διαδικασία, δεν είσαι αυτό που λέμε φιλάρεσκη ή κοκέτα, μια χαρά, μην το ψάχνεις. Θα επιμείνω όμως, περιποιημένη δεν είναι η γυναίκα που δεν βρωμάει και δεν κυκλοφορεί με το μαλλί λίγδα. Είναι απλά καθαρή.

Just now, little lamb είπε:

καλα,μην πιασουμε το θεμα αποτριχωση...ας αφησουμε ενα θεμα στο αρχικο θεμα του

• Χαχαχα 2

Just now, Έσπερος said:

Εγώ σε προϊόντα αδυνατίσματος(κρέμες και συμπληρώματα), δεν δίνω χρήματα. Πεταμένα λεφτά. Δεν κάνουν τίποτα. 

Διαφημίσεις

Just now, Yovanna είπε:

Εφόσον έχεις έναν άντρα που δεν παρατηρεί τίποτα από όλα αυτά (μακιγιάζ-βαμμένα νύχια- καλοχτενισμένα μαλλιά κτλ) και δεν σου αρέσει να μπαίνεις και στη διαδικασία, δεν είσαι αυτό που λέμε φιλάρεσκη ή κοκέτα, μια χαρά, μην το ψάχνεις. Θα επιμείνω όμως, περιποιημένη δεν είναι η γυναίκα που δεν βρωμάει και δεν κυκλοφορεί με το μαλλί λίγδα. Είναι απλά καθαρή.

Γιατί οι δικοί σας παρατηρούν το κονσιλερ ή το highlighter ας πούμε; Ή ακόμα και τη μάσκαρα; Εγώ από πολλές το έχω ακούσει ότι ουσιαστικά δεν τα βάζουμε για τους άντρες αυτά αλλά για τον εαυτό μας. Για τα νύχια, κραγιόν κλπ οκ δεν είναι ότι δεν το "παρατηρούν", γιατί προφανώς φαίνεται, αλλά βασικά "δεν τους ενδιαφέρει". Αν τους αρεσει μια γυναίκα τους αρεσει και χωρίς αυτά. Δεν θα θεωρήσει κάποιος κάποια όμορφη επειδή έχει βάψει νύχια ή άσχημη επειδή δεν τα έχει βάψει. 

Φιλαρεσκη είμαι, ποιος δεν θέλει να έχει ωραία εικόνα; Απλά θεωρώ ότι έχουμε ωραια εικονα και είμαστε περιποιημένες και χωρίς πολλά πολλά. Με ένα κραγιόν απλά για την καθημερινότητα, και με κραγιόν-μεικ απ-μασκαρα-ρουζ-"φτιαγμένο" μαλλί σε πιο "καλη" εξοδο.

• Μου αρέσει 1

Just now, little lamb said:

Γιατί οι δικοί σας παρατηρούν το κονσιλερ ή το highlighter ας πούμε; Ή ακόμα και τη μάσκαρα; Εγώ από πολλές το έχω ακούσει ότι ουσιαστικά δεν τα βάζουμε για τους άντρες αυτά αλλά για τον εαυτό μας. Για τα νύχια, κραγιόν κλπ οκ δεν είναι ότι δεν το "παρατηρούν", γιατί προφανώς φαίνεται, αλλά βασικά "δεν τους ενδιαφέρει". Αν τους αρεσει μια γυναίκα τους αρεσει και χωρίς αυτά. Δεν θα θεωρήσει κάποιος κάποια όμορφη επειδή έχει βάψει νύχια ή άσχημη επειδή δεν τα έχει βάψει. 

Φιλαρεσκη είμαι, ποιος δεν θέλει να έχει ωραία εικόνα; Απλά θεωρώ ότι έχουμε ωραια εικονα και είμαστε περιποιημένες και χωρίς πολλά πολλά. Με ένα κραγιόν απλά για την καθημερινότητα, και με κραγιόν-μεικ απ-μασκαρα-ρουζ-"φτιαγμένο" μαλλί σε πιο "καλη" εξοδο.

Μα πρώτα για τον εαυτό μας τα κάνουμε. Εγώ, ακόμη και αν ο άντρας μου σιχαινόταν το μακιγιάζ, θα βαφόμουν. εννοείται πώς δεν προσέχουν αν έχεις χρησιμοποιήσει το eyelash carler ή έχεις κάνει contouring . Την συνολική εικόνα βλέπουν. Επίσης στον άντρα μου αρέσουν πολύ τα βαμμένα νύχια, κυρίως στα πόδια. Επίσης προσωπικά δεν φοράω ποτέ κραγιον στην καθημερινότητα μου :-P Το θεωρώ υπερβολή, εκτός αν είναι mlbb (my lips but better).

• Μου αρέσει 2

Just now, Yovanna είπε:

Μα πρώτα για τον εαυτό μας τα κάνουμε. Εγώ, ακόμη και αν ο άντρας μου σιχαινόταν το μακιγιάζ, θα βαφόμουν. εννοείται πώς δεν προσέχουν αν έχεις χρησιμοποιήσει το eyelash carler ή έχεις κάνει contouring . Την συνολική εικόνα βλέπουν. Επίσης στον άντρα μου αρέσουν πολύ τα βαμμένα νύχια, κυρίως στα πόδια. Επίσης προσωπικά δεν φοράω ποτέ κραγιον στην καθημερινότητα μου :-P Το θεωρώ υπερβολή, εκτός αν είναι mlbb (my lips but better).

Κραγιόν εννοώ κάτι στα χείλη, έστω και λιποζαν. Αλλά κι αυτό φυσικά δεν το χρειάζονται όλες, μπορεί τα χείλη τους να είναι μια χαρά χωρίς τίποτα (αλλά δεν το έγραψα εξ αρχής γιατί περίμενα να θεωρηθεί απεριποιητο το χωρίς τίποτα :-P:-P)

Κραγιόν εννοώ κάτι στα χείλη, έστω και λιποζαν. Αλλά κι αυτό φυσικά δεν το χρειάζονται όλες, μπορεί τα χείλη τους να είναι μια χαρά χωρίς τίποτα (αλλά δεν το έγραψα εξ αρχής γιατί περίμενα να θεωρηθεί απεριποιητο το χωρίς τίποτα :-P:-P)

Καλε ποιο κραγιόν με τη μασκα?Λιποζαν οκ.

Διαφημίσεις

Κάτι άκυρες ώρες ξημερώματα, με μωρά να ξυπνάνε κλπ και η αϋπνία της κόπωσης (αν με εννοείτε) να βαράει κόκκινο, μεταξύ άλλων παρακολουθούσα το κανάλι μιας makeup + hair artist που έκανε στην κυριολεξία μεταμορφώσεις. Η κυρία αυτή ήταν πραγματική καλλιτέχνης. Λοιπόν ο αριθμός των προϊόντων που χρησιμοποιούσε ήταν τόσο μεγάλος! Οι στρώσεις τόσες πολλές! Περούκες-τρέσες-εφαρμογή-σβήσιμο με το φυσικό μαλλί κλπ. Της έκανα like διότι ήταν πραγματικά φανταστική και οι πελάτισσες υπερευχαριστημένες (το πιο σημαντικό) αλλά προσωπικά για εμένα θα ήταν ένας εφιάλτης. Για άντρα δε, νομίζω επίσης για την πλειοψηφία θα ήταν εφιάλτης να βάφεται έτσι συστηματικά η σύντροφός τους. Αυτά είναι για εξαιρετικές περιστάσεις (πχ γάμοι) ή για επαγγελματικούς λόγους (φωτογραφίσεις, show, κλπ). Θα ήθελα ίσως μια φορά από περιέργεια να μεταμορφωθώ (διότι για μεταμόρφωση σχεδόν μιλάμε). Αλλά γενικότερα no thank you. Κι αν και δεν είμαι ούτε κοριτσάκι, ούτε με άψογο δέρμα, ούτε καμιά καρακαλόνα προτιμώ το στυλ "5 products make up" ενίοτε 4 ή και 3.

Just now, vicky86 είπε:

καλα,μην πιασουμε το θεμα αποτριχωση...ας αφησουμε ενα θεμα στο αρχικο θεμα του

Πάντως αν θέλετε να το πιάσουμε ένα έχω να πω, αποτριχωτική μηχανή, the end. Μακάρι να την χρησιμοποιούσα εξ'αρχής. Θα είναι δώρο στα κορίτσια μου όταν φτάσουν σε ηλικία.

• Μου αρέσει 2

Και οι άντρες βάζουν κρέμα προσώπου κ σιγά σιγά ξεκινάει να γίνεται μέρος της ρουτίνας τους έχουν βγει πάρα πολλά αντρικά προϊόντα ομορφιάς για το πρόσωπο τα τελευταία χρόνια κ καλά κάνουν γενικά πιστεύω γυναίκες κ άντρες πρέπει να ενυδατώνουν το δέρμα τους, ο άντρας μου έχει κρέμα προσώπου κ έχει τύχει να τη βάλω κ εγώ όταν έχω αμελήσει κ δεν έχω πάρει δική μου που πάντα όταν βλέπω να τελειώνει λέω θα παρω αύριο θα πάρω αύριο κ μένω στο θα... Κάποιες φορές... :rolleyes:

Όπως και κάποιοι άντρες λίγοι άξονα έχουν ξεκινήσει κ φοράνε καλλυντικά πούδρα οι ποιο πολλοί για την λιπαρότητα.. Και πως δεν νοιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση μπορεί να μην ασχολούνται τόσο με τα καλλυντικά αλλά τρώνε ώρες στα γυμναστήρια για να κάνουν μπράτσα, ώμους και αυτές, ωστόσο νομίζω ποιο πολλά λεφτά χαλάνε οι άντρες στην αποτρίχωση από ότι εμείς οι γυναίκες... :lol: 

Πάντως κ ο άντρας μου λέει πως του αρέσω αβαφτει κ γενικά πολλές φορές βαριέται να περιμένει να βαφτω αλλά μωλις με δει βαμμένη ξεκινάει τα κομπλημεντα... Κ όταν βλέπει να έχω φτιάξει τα νύχια μου κάτι σπάνιο για εμένα είναι κάτι που εγω το βαριέμαι κ τα αμελω συνέχεια βλέπω πως τα κοιτάει κ του αρέσουν.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, samsympan είπε:

Κάτι άκυρες ώρες ξημερώματα, με μωρά να ξυπνάνε κλπ και η αϋπνία της κόπωσης (αν με εννοείτε) να βαράει κόκκινο, μεταξύ άλλων παρακολουθούσα το κανάλι μιας makeup + hair artist που έκανε στην κυριολεξία μεταμορφώσεις. Η κυρία αυτή ήταν πραγματική καλλιτέχνης. Λοιπόν ο αριθμός των προϊόντων που χρησιμοποιούσε ήταν τόσο μεγάλος! Οι στρώσεις τόσες πολλές! Περούκες-εφαρμογή-σβήσιμο με το φυσικό μαλλί κλπ. Της έκανα like διότι ήταν πραγματικά φανταστική και οι πελάτισσες υπερευχαριστημένες (το πιο σημαντικό) αλλά προσωπικά για εμένα θα ήταν ένας εφιάλτης. Για άντρα δε, νομίζω επίσης για την πλειοψηφία θα ήταν εφιάλτης να βάφεται έτσι συστηματικά η σύντροφός τους. Αυτά είναι για εξαιρετικές περιστάσεις (πχ γάμοι) ή για επαγγελματικούς λόγους (φωτογραφίσεις, show, κλπ). Θα ήθελα ίσως μια φορά από περιέργεια να μεταμορφωθώ (διότι για μεταμόρφωση σχεδόν μιλάμε). Αλλά γενικότερα no thank you. Κι αν και δεν είμαι ούτε κοριτσάκι, ούτε με άψογο δέρμα, ούτε καμιά καρακαλόνα προτιμώ το στυλ "5 products make up" ενίοτε 4 ή και 3.

Πάντως αν θέλετε να το πιάσουμε ένα έχω να πω, αποτριχωτική μηχανή, the end. Μακάρι να την χρησιμοποιούσα εξ'αρχής. Θα είναι δώρο στα κορίτσια μου όταν φτάσουν σε ηλικία.

Εγω κόντεψα να σηκωθώ να φύγω από το μακιγιάζ του γάμου, τι λες τώρα; Στην πρόβα μέ σοβάτισε τελείως, που οκ ήταν όντως αψεγάδιαστη εικόνα δέρματος, έκανε το μισό πρόσωπο, κάπου εκεί είχα αρχίσει να τσιτώνω κ ένιωθα ότι όλα αυτά είχαν μπει μέσα από τους φακούς επαφής, κοιταχτηκα, της είπα να κάνουμε κάτι πιο διακριτικό κ έφυγα. 

8 ώρες πρίν, Annitamik είπε:

Έχω βγάλει και εγώ παναδες ξαφνικά! Έχω και κληρονομικότητα βέβαια και μετά την εγκυμοσύνη ενώ είχα λίγες επιδεινώθηκε , όχι βέβαια σε σημείο τραγικό αλλά πλέον είναι εμφανείς. Δε κατάλαβα αν έφυγαν με την αντηλιακη στην πεθερά σου ή με κάποια άλλη κρέμα. 

Εν τω μεταξύ αν βάζετε αντηλιακη βάζετε και την κρέμα ενυδάτωσης από πάνω ; Δεν βαραίνει πολύ το δέρμα; Από την άλλη αν βάλω μόνο αντηλιακή νιώθω ότι δεν ενυδατωθηκα

Πρώτα ενυδατική και μετά αντηλιακή. Αν και άκουγα μια διαφήμιση στο ραδιόφωνο για αντηλιακό που δε θέλει ενυδατική κρέμα, γιατί την περιέχει, κάτι τέτοιο.

7 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς αν ήταν πανάδες ή κάτι άλλο, πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά την έκπληξη που την βοήθησε το ταπεινό κατά τη γνώμη της frezy και όχι το φιρμάτο δικό της. Εντωμεταξύ τα frezyderm δεν είναι και φτηνά, ούτε της σειράς, δεν ξέρω γιατί της είχε κακοφανεί τόσο. Είναι λίγο "ψώνιο" βέβαια με τα ακριβά. Το είχα διασκεδάσει πολύ όταν μου το έλεγε!!

Όταν θέλω να βάλω και τα δύο, βάζω την ενυδατική αμέσως με το που ξυπνήσω (έτσι κι αλλιώς είναι μια κίνηση που κάνω μηχανικά, πριν πιω ακόμα καφέ, αν αργήσω λίγο καταλαβαίνω τη διαφορά στο δέρμα μου, με τραβάει) και λίγο πριν φύγω, μαζί με το βάψιμο, βάζω την αντηλιακή. 

Για πες για την κρέμα αυτή. Τι ακριβώς είναι; Βοηθάει να μαυρίσεις ή σου βάζει χρώμα; γιατί με self tan την έχω πάθει, νόμιζα ότι ήταν σαν ενυδατική που απλώς σε βοηθάει να μαυρίσεις, την άπλωσα όχι ιδιαίτερα σχολαστικά, και μετά είχα βγει με σημάδια από δαχτυλιές και διχρωμία και δεν έβγαινε με τίποτα για μέρες, κυκλοφορούσα με μακρυμάνικα πουκάμισα για να το κρύβω.... Το βάζεις αντί αντηλιακού; 

Τέλειο για εμένα και το Frezyderm Bronze Water Color Mist (αυτομαυριστικό σπρέι) για πρόσωπο και σώμα.

5 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Δηλαδή όταν βάζετε κρέμα νιώθετε κάτι; Εγώ βάλω δεν βάλω δεν νιώθω καμία διαφορά. Μόνο στα πόδια νιώθω διαφορά αν δεν βάλω μετά το ξύρισμα (μπορεί να έχω λίγη φαγούρα). Και στα χέρια νιώθω διαφορά με την κρέμα, αλλά εκεί έχω σοβαρό θέμα με εκζεματα και πληγές οπότε είναι άλλη περίπτωση. Στο πρόσωπο δεν νιώθω κάτι όταν τη βάζω. Βάζω όποτε το θυμάμαι απλώς επειδή "πρέπει" να βάζουμε, δεν νιώθω κάτι! Κι επειδή μου αρέσει το άρωμά της (γάλα γαϊδουρας sostar έχω)

Ναι, προσωπικά αν δε βάλω κρέμα νιώθω πιο ξηρό το δέρμα και να 'τραβάει'. Γι' αυτό τη χρησιμοποιώ ευλαβικά πρωί βράδυ.

Πάντως δεν είμαστε όλες ίδιες. 

Κρέμα προσώπου ενυδάτωσης δε χρειάζομαι. Συνήθως βάζω, έχω δοκιμάσει άπειρες, αλλά το δέρμα μου δεν τις χρειάζεται, και με οινόπνευμα να το περάσω δεν πιστεύω ότι θα ξεραθεί ποτέ. Κυρίως από γενετική, το ίδιο και η μαμά και η γιαγιά μου πέθανε κοντά 90 χρονών με μάγουλο μωρού. Αντίθετα στο λαιμό και ντεκολτέ νιώθω ότι κάνει διαφορά, και σαφώς και στα πόδια. Από την άλλη, το τίμημα του "μπεμπέ" δέρματος είναι ότι πρέπει όντως να πιστεύει το πρόσωπο μου ότι είναι 15 ετών, έχει ακόμη τάση για ακμή και ειδικά τις μέρες της περιόδου παίρνω ακριβώς τα ίδια καθαριστικά και κρέμες που χρησιμοποιεί ο έφηβος γιος μου για το δικό του δέρμα με τάση ακμής, αλλιώς καταλήγω με μαύρα στίγματα και σπυράκια.

Διαφημίσεις

7 hours ago, little lamb said:

Κορίτσι θα με τρελάνεις! Είναι κραγιόν το λιποζαν?? Αυτό το βάζουμε για να μη σκάνε τα χείλη μας! Δεν θεωρώ ότι φοράω κραγιόν. ακόμη και αν δίνει ένα ελαφρύ χρώμα, σε ένα τέταρτο έχει φύγει.

7 hours ago, samsympan said:

Εγώ θα σου έλεγα το δώρο να είναι το λέιζερ για να τελειώνουν μια και καλή . Θα σε ευγνωμονούν!

Just now, Yovanna είπε:

Εγώ θα σου έλεγα το δώρο να είναι το λέιζερ για να τελειώνουν μια και καλή . Θα σε ευγνωμονούν!

Δεν το έχω ψάξει το θέμα της χρήσης λέιζερ αποτρίχωσης. Εννοώ να το ψάξω ψάξω, να μελετήσω (τύποι δέρματος, αποτελεσματικότητα, τυχόν παρενέργειες, κλπ). Καταλαβαίνω όμως τι λες. Για έφηβη θα ήμουν διστακτική. Μέχρι να μεγαλώσουν όμως, κι αν θέλουν (μπορεί η τάση τότε να είναι hairy legs sexy girls :D κατά κει παει το θέμα...) η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει κι άλλο και θα έχουν βγει κι άλλες επιλογές, νέα μηχανήματα, κλπ.

Πάντως, γενικά μιλώντας τώρα, η μόνιμη παρέμβαση στο ανθρώπινο σώμα, θέλει ώριμη σκέψη και συνειδητή απόφαση.

Just now, samsympan said:

Πάντως, γενικά μιλώντας τώρα, η μόνιμη παρέμβαση στο ανθρώπινο σώμα, θέλει ώριμη σκέψη και συνειδητή απόφαση.

Συμφωνώ. Εκτός από την μόνιμη αποτρίχωση. Δεν μπορώ να φανταστώ να μετανιώνουν που αποχωρίστηκαν τις τρίχες τους και δεν ταλαιπωρούνται με επώδυνες μηχανές, κεριά, ξυραφάκια κτλ! Πιθανότατα να έχει βγει κάποιο πιο εξελιγμένο μηχάνημα (τώρα είναι ο αλεξανδρίτης), αλλά πάνω κάτω στην ίδια φιλοσοφία θα είναι.

• Μου αρέσει 1

Just now, Yovanna είπε:

Κορίτσι θα με τρελάνεις! Είναι κραγιόν το λιποζαν?? Αυτό το βάζουμε για να μη σκάνε τα χείλη μας! Δεν θεωρώ ότι φοράω κραγιόν. ακόμη και αν δίνει ένα ελαφρύ χρώμα, σε ένα τέταρτο έχει φύγει.

Εγώ πάντως έχω βολευτεί πολύ με τα liposan (μόνο της μάρκας λιποζάν, όχι οποιοδήποτε παρεμφερές). Και ένας τελευταίος τύπος που έβγαλε τώρα που θυμίζει πιο πολύ κραγιόν, κάνει καλή δουλειά. Όντως φεύγει γρήγορα αλλά ανανενώνεται πανεύκολα. 

Just now, Yovanna είπε:

Δεν το θεωρώ κραγιόν, απλά ήμουν βιαστική σε εκείνο το μήνυμα και το έγραψα σύντομα. Εννοούσα ένα προϊόν χειλιών τέλος πάντων. Ότι στην καθημερινότητα είμαστε "περιποιημένες" έστω και μόνο με κάτι στα χείλη (και με την ανάλογη καθαριότητα και καθαρά ρούχα προφανώς). Και όπως είπαμε, μερικές δεν φαίνονται "απεριποιητες" αν δεν βάλουν. Εγώ φαινομαι, τα χείλη μου είναι πολύ άχρωμα, χωρίς σαφές περίγραμμα και είμαι άσπρη γενικώς. Πάντως υπάρχουν κραγιόν που είναι πιο διακριτικά από το (χρωματιστό) λιποζαν που αναπόφευκτα είναι γυαλιστερό και δεν φτιάχνει σαφές περίγραμμα στα χείλη. Πχ εγώ βάζω κάτι κραγιόν και μολύβια (το βάφω και όλο με το μολύβι αν μου αρέσει το χρώμα) ματ σε ανοιχτά χρώματα και είναι πολυ πιο φυσικό σε σχέση με το λιποζαν που γυαλίζει.

Just now, Έσπερος είπε:

Εγώ πάντως έχω βολευτεί πολύ με τα liposan (μόνο της μάρκας λιποζάν, όχι οποιοδήποτε παρεμφερές). Και ένας τελευταίος τύπος που έβγαλε τώρα που θυμίζει πιο πολύ κραγιόν, κάνει καλή δουλειά. Όντως φεύγει γρήγορα αλλά ανανενώνεται πανεύκολα. 

Ένα σκούρο βυσσινι λες; Πού είναι πιο σκούρο από το κλασικό με το κεράσι; Δεν θυμάμαι τώρα τι φρούτο είναι αλλά αυτό παίρνω κι εγώ. Ή έχει βγει κάτι άλλο;

Εγώ αν δεν φάω δεν μου φεύγει το λιποζαν. Αλλά αν φάω, και το κραγιόν φεύγει, οπότε το ίδιο πρόβλημα υπάρχει.

Δεν το θεωρώ κραγιόν, απλά ήμουν βιαστική σε εκείνο το μήνυμα και το έγραψα σύντομα. Εννοούσα ένα προϊόν χειλιών τέλος πάντων. Ότι στην καθημερινότητα είμαστε "περιποιημένες" έστω και μόνο με κάτι στα χείλη (και με την ανάλογη καθαριότητα και καθαρά ρούχα προφανώς). Και όπως είπαμε, μερικές δεν φαίνονται "απεριποιητες" αν δεν βάλουν. Εγώ φαινομαι, τα χείλη μου είναι πολύ άχρωμα, χωρίς σαφές περίγραμμα και είμαι άσπρη γενικώς. Πάντως υπάρχουν κραγιόν που είναι πιο διακριτικά από το (χρωματιστό) λιποζαν που αναπόφευκτα είναι γυαλιστερό και δεν φτιάχνει σαφές περίγραμμα στα χείλη. Πχ εγώ βάζω κάτι κραγιόν και μολύβια (το βάφω και όλο με το μολύβι αν μου αρέσει το χρώμα) ματ σε ανοιχτά χρώματα και είναι πολυ πιο φυσικό σε σχέση με το λιποζαν που γυαλίζει.

Ένα σκούρο βυσσινι λες; Πού είναι πιο σκούρο από το κλασικό με το κεράσι; Δεν θυμάμαι τώρα τι φρούτο είναι αλλά αυτό παίρνω κι εγώ. Ή έχει βγει κάτι άλλο;

Εγώ αν δεν φάω δεν μου φεύγει το λιποζαν. Αλλά αν φάω, και το κραγιόν φεύγει, οπότε το ίδιο πρόβλημα υπάρχει.

ναι υπάρχει αυτό το σκούρο βυσσινί και ένα ροδακινί-σομόν. 

Κι εγώ όπως λες έχω άχρωμα χείλια, αν δεν βάλω τίποτα είμαι σαν πεθαμένη, αφού βάζω ακόμα και στο σπίτι γιατί δεν μπορώ να με βλέπω έτσι. 

Συγγνώμη κορίτσια αλλά εγώ κάνω χροονια λέιζερ και οι τρίχες δεν έχουν φυγει τελείως απλά κάνω 3-4 φορές το χρόνο, ενώ στην αρχή ήθελα πιο συχνά. Επίσης όσες ξέρω καμμιά δεν είχε μόνιμο αποτέλεσμα. Και μιλάμε για λέιζερ σε γιατρο με μηχάνημα Αλεξ... 

Επεξεργάστηκαν by Ζάντενα

2 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

@samsympan εχεις να προτεινεις καμια αποτριχωτικη μηχανη;

Δεν έχω άποψη, διότι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί στην αγορά, ούτε έχω δοκιμάσει μοντέλα.

Βασικά έχω δοκιμάσει 2 μοντέλα παραπλήσια της ίδιας εταιρίας (σχεδόν ίδια, δεν παρατήρησα διαφορά στο αποτέλεσμα). Η πρώτη δώρο καινούργια. Κι αυτή που χρησιμοποιώ την έχω εδώ και 10+ χρόνια (επίσης δωρισμένη και μάλιστα 2ο χέρι). Είναι ένα παλιό μοντέλο silk epil της γνωστής εταιρίας. "Σκυλί", δεν έχει πάθει τίποτα, λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα, δεν έχει την παραμικρή φθορά-δυσλειτουργία (ούτε στο κυρίως σώμα, ούτε στο καλώδιο, ούτε στο φις) και εμένα προσωπικά με καλύπτει το αποτέλεσμα (θέλω βέβαια να πάρω ένα καινούργιο μοντέλο της ιδίας μάρκας κάποια στιγμή, είναι δελεαστικές οι περιγραφές). Από αυτήν την άποψη την κατατάσσω στα καλά αποκτήματα.

Just now, Ζάντενα είπε:

Συγγνώμη κορίτσια αλλά εγώ κάνω χροονια λέιζερ και οι τρίχες δεν έχουν φυγει τελείως απλά κάνω 3-4 φορές το χρόνο, ενώ στην αρχή ήθελα πιο συχνά. Επίσης όσες ξέρω καμμιά δεν είχε μόνιμο αποτέλεσμα. Και μιλάμε για λέιζερ σε γιατρο με μηχάνημα Αλεξ... 

Κι εγώ αυτό ξέρω για το λέιζερ. Άλλωστε κάτι άλλο θα ήταν ανησυχητικό. Εννοώ κάτι που να καταστρέφει εντελώς και μόνιμα τους θύλακες των τριχών-τους παρακείμενους ιστούς-το δίκτυο τροφοδοσίας τους. Ακόμη κι έτσι μια χαρά είναι πάντως. Αν κάνεις πόδια, ενδιάμεσα στις συνεδρίες τι κάνεις αν επιτρέπεται; Κερί; Μηχανή; Τίποτα; Άν είσαι οριακά πχ κοντά σε ραντεβού τι κάνεις; Παντελόνι-καλσόν και υπομονή;

• Μου αρέσει 1

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...