Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Εγώ πάντως κορίτσια,αν δεν είχα λευκά από μικρή ηλικία,δεν θα τα έβαφα ποτέ μου.Και τώρα δηλαδή που τα βάφω στο φυσικό μου τα κάνω.Από καλλυντικά,επειδή είχα τρελή λόξα από μικρή,έχω καταλήξει πλέον στη ρετινόλη των skouras med(πραγματική διαφορά στο δέρμα,όχι αστεία) και στην αντηλιακή της ίδιας εταιρείας,η οποία είναι ό,τι καλύτερο έχει ακουμπήσει ποτέ το δέρμα μου{αυτό που λέμε μωρουδίστικο,τελείως)!Εκτός από αντηλιακή είναι και τρομερή ενυδατική(2 σε 1,δηλαδή)!Από βάψιμο,τώρα στην καραντίνα δεν έχω βαφτεί καθόλου,κανονικά όμως βάφομαι.Το καλύτερο μεικ απ για μένα που το παίρνω πολλά χρόνια είναι το toleriane της la roche posay.Δεν το αλλάζω με τίποτα λέμε!Κραγιόν mac,μάσκαρα maybelline(με όλες τις άλλες κάνω βλεφαρίτιδες),ρουζ και σκιές της nars.Ορό ενυδάτωσης με υαλουρονικό της la roche posay και το βράδυ μετά τη ρετινόλη την ενυδατική πάλι από skouras med.Αυτά από μένα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, mama16 είπε:

Είναι ανάλογα κ πως το βλέπει μια κοπέλα. Εγώ όσο ωραίο πχ μαλλί κ να είχα δεν θα μπορούσα με τπτ να κρατήσω το ίδιο χρώμα μέχρι να αρχίσω να βγάζω άσπρες τρίχες. Μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές κ στο χρώμα κ στο κούρεμα, μου φτιάχνει τη διάθεση κ αλλάζει τελείως το πρόσωπο πράγμα που για μένα είναι τέλειο! Έχω κάποια χρόνια να κάνω αλλαγή στο χρώμα κ αρχίζω να σκέφτομαι πάλι ότι θέλω αλλαγή αλλά κ αυτό που έχω τώρα το ανανεώνω ανά εξάμηνο γιατί δεν προλαβαίνω. Η επόμενη αλλαγή που θα κάνω είναι να τα μακρύνω γιατί τα είχα κομμένα καρέ τα μαλλιά κ να τα κάνω balayage που δεν τα έχω κάνει ποτέ!

Κι εγώ σε αυτή την φάση είμαι τώρα με τα μαλλιά μου. Περνάω κάθε λίγους μήνες μια βαφή για ανανέωση. 

Έχω κάνει κι εγώ πολλές αλλαγές και στο χρώμα και στο κούρεμα. Μόνο μπλε και ροζ που αναφέρθηκαν δεν τα έχω κανει. Τα έχω βάψει μαύρα, καστανα, κόκκινα, ξανθά . Το πιο "εξτριμ" που έχω κάνει παλιότερα  είναι ανταυγειες μωβ. 

Κορίτσια μου θυμισατε πως είναι καιρός για αλλαγή! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Mama_Anesti_ είπε:

Κι εγώ σε αυτή την φάση είμαι τώρα με τα μαλλιά μου. Περνάω κάθε λίγους μήνες μια βαφή για ανανέωση. 

Έχω κάνει κι εγώ πολλές αλλαγές και στο χρώμα και στο κούρεμα. Μόνο μπλε και ροζ που αναφέρθηκαν δεν τα έχω κανει. Τα έχω βάψει μαύρα, καστανα, κόκκινα, ξανθά . Το πιο "εξτριμ" που έχω κάνει παλιότερα  είναι ανταυγειες μωβ. 

Κορίτσια μου θυμισατε πως είναι καιρός για αλλαγή! 

Κ εγώ όλα αυτά τα χρώματα τα έχω κάνει εκτός από ροζ και μπλέ. Βέβαια ούτε ανταύγιες μωβ έχω κάνει. Θυμάμαι ανά εξάμηνο περίπου άλλαζα χρώμα.. Τώρα κ να θελα δεν προλαβαίνω.. 

10 ώρες πρίν, Chrysoum είπε:

Αντε αφού το πήρα απόφαση ας πάρω και τα σωστά προϊόντα, ποιο make up προτείνετε; τόσα χρόνια δεν έχω βρει κανένα που να μου αρέσει, έπαιρνα ότι άντεχε η τσέπη μου ως φοιτήτρια και ήταν πραγματικά χαλια τα περισσότερα. Τωρα όμως συμφωνώ με την @Yovannaπολλές φορές η φτηνια τρώει τον παρά 

Είναι ανάλογα κ τι θες δλδ θες καλή κάλυψη μέτρια κάλυψη έχεις λιπαρό δέρμα ξηρό δέρμα, εγώ έχω λιπαρό δέρμα πχ κ μέχρι τώρα μου άρεσε η ελαφρύα κάλυψη κ το υγρό make up πιστεύω πως όλες οι εταιρίες έχουν καλά make up ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου, πιστεύω πολύ καλά make up αν κ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει έχουν οι Estee, dior, lancome, και clinique αν έχεις ποιο ευαίσθητο δέρμα  αλλά ακόμα κ σε ευρείας κατανάλωσης να πας θα βρεις εξίσου καλά όπως η  rantiant  erre due, loreal, max factor (αυτό έπαιρνα πολλά χρόνια αλλά η εταιρία αλλάζει συνέχεια τα προϊόντα της κ πότε δεν έβρισκα το ίδιο),  sephora 

• Ευχαριστώ! 1

Διαφημίσεις

Εγώ δεν ξέρω τόσα λεφτά σε καλλυντικά ποτε μου δε θυμάμαι να έχω δώσει... Κάποτε έπαιρνα ένα μεικ απ της κλινικ αλλά ήταν τόσο παστα που δε ταιριάζε στο δέρμα μου. Εγώ εχω βολευτει με διάφορες εταιρίες των Hondos, seventeen κατηγοριας. Σιγά μη δώσω 40 ευρώ για μεικ απ! Δεν τα κραταω να παω ένα ταξίδι? Γενικά είμαι αυτής της φιλοσοφίας και στα ρουχα επισης ! Πιστευω και με οικονομικά αν έχεις γουστο μια χαρά θα μακιγιαριστεις και θα ντυθείς! Δε τσιγγουνευομαι.ομως σε άλλους είδους επενδυσεις :P Γενικά εμένα μου δίνεις 10,στα κάνω 20. Εχω το χάρισμα σε αυτό :P Κάτσε ξεφευγω παλι... 

Σκιές έχω παλετα δώρο μου την είχαν κάνει της dior (εγω δε θα έπαιρνα νομιζω τόσο ακριβή***) και δε λέει να τελειώσει. Ανανεωνω το μεικ απ συχνά, μια πουδριτσα και τα κραγιόν μου! Όλα τα υπόλοιπα αργουν να τελειώσουν... Μακιγιαρομαι καθημερινά αλλά ελαφριά! 

*** σίγουρα δε θα έπαιρνα ΤΟΣΟ ακριβή. Μόλις είδα τιμές. Ελεος! Μεικ απ από χρυσαφι! 

9 ώρες πρίν, xaroumenh mama είπε:

Πηγα κ έκανα κ εγώ τις αγορές μου σήμερα, πήρα την μάσκαρα της lancome την hypnose drama κ ένα κονσιλερ της Estee όταν τα βάλω θα σας πω κ εντυπώσεις κ εγώ... :-D

Το αστείο είναι ότι βγαίνουν διαφημίσεις στο φόρουμ όταν διαβάζω το θέμα, με καλλυντικά. Πως στο καλό γίνεται αυτό! 

Δεν έχει σχέση με αυτό που γράφεις αλλά κάτω από σένα είναι η διαφήμιση που αρχικά νόμιζα ότι τα χεις τραβήξει φωτογραφία όσα πήρες! :lol:

Μεγεια και καλοφορετα!!! :)

7 ώρες πρίν, Chrysoum είπε:

Ααα και εγώ πήγα και παρήγγειλα ένα σωρό πράγματα, ότι χρήματα δεν έχω δώσει 3 χρόνια σε καλλυντικά τα έδωσα μαζεμένα σήμερα! (εντάξει υπερβολές, δεν βγήκαν τοσα πολλά συνολικά). Θα έρθουν σε 2 ώρες, θα τα βάλω να πάω σούπερ σταρ στο μαιευτήριο! Τι μένει τώρα; σιγά να περάσουν οι πρώτοι μήνες με το νεογέννητο, να κοιμηθώ σε καμία 2ετια ξανά και να χασω τα κιλά της γέννας! Ψιλό πράγματα :p 

Αμα κοιμηθείς σε 2 ετια καλά θα σαι. Εγώ κοντευω 3 ετια να κλεισω! Οχι εντάξει κοιμάμαι μη λέω υπερβολές. Αλλά ξυπνάει για νερό 5 φορές σίγουρα. 

Just now, Chrysoum είπε:

Δεν το βλέπω ότι είναι το ίδιο τα φθηνά ρούχα με τα φθηνά καλλυντικά. Και επειδή έχω αγοράσει πολλά φθηνά καλλυντικά, πλέον που δεν είμαι πια φοιτήτρια δεν το κανω. Είτε ετσουζαν τα μάτια μου, είτε κοκκινιζαν, είτε έβγαζα σπυράκια στο πρόσωπο, είτε γινόταν λιπαρό το δέρμα μου. Όχι με ολα εννοείται, αλλά με πολλά από αυτά. Με τα ρούχα είναι εντελώς διαφορετικο. Όπως επίσης προτιμώ να πληρώνω παραπάνω και να χρησιμοποιώ φακούς επαφής μιας ημέρας αντί για μηνιαίους, το ίδιο το βλέπω και με τα καλλυντικά, ειδικά ότι έρχεται σε επαφή με τα μάτια. Είναι θέμα υγείας. 

Λοιπόν ήρθαν κιόλας χθες, ξύπνησα μεσα στην όρεξη το πρωί και τα δοκίμασα. Η hypnose πολύ καλη όντως. Τώρα έχω τον άντρα μου να με κοιτάει λες και με βλέπει πρώτη φορά (μα πόσο είχα αφεθεί πια). Κατά τα άλλα είμαι έτοιμη, αντε που είναι οι συσπάσεις;! 

Όσο για την αϋπνία, έχω κάνει τέτοια τρελή προϋπηρεσία που δεν με τρομάζει τίποτα πλέον! 

Αντε αντε καλοφόρετα...!!! Κ να ξέρεις η μάσκαρα θα φανεί μετά από τις δύο με τρεις φορές που θα την φορέσεις..!!!! Με το καλό και το μωράκι σου..!!!!! 

Ωστόσο έβαλα κ εγώ τη μάσκαρα εχθές πολύ καλή μπορώ να πω πάρα πολύ καλή έδωσε όγκο στις βλεφαρίδες μου κ μάκρος σε σημείο που τα ένιωθα βαριά όπως όταν είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες στο μάτι μου κ το ντεμακιγιάζ της ήταν πάρα πολύ εύκολο.. 

Θα την δω όταν κάνω κ πλήρη μακιγιάζ για να είναι έτοιμο το μάτι για την μάσκαρα να δω κ τότε πως θα δείχνει..!!!! 

7 ώρες πρίν, diane2020 είπε:

Εγώ δεν ξέρω τόσα λεφτά σε καλλυντικά ποτε μου δε θυμάμαι να έχω δώσει... Κάποτε έπαιρνα ένα μεικ απ της κλινικ αλλά ήταν τόσο παστα που δε ταιριάζε στο δέρμα μου. Εγώ εχω βολευτει με διάφορες εταιρίες των Hondos, seventeen κατηγοριας. Σιγά μη δώσω 40 ευρώ για μεικ απ! Δεν τα κραταω να παω ένα ταξίδι? Γενικά είμαι αυτής της φιλοσοφίας και στα ρουχα επισης ! Πιστευω και με οικονομικά αν έχεις γουστο μια χαρά θα μακιγιαριστεις και θα ντυθείς! Δε τσιγγουνευομαι.ομως σε άλλους είδους επενδυσεις :P Γενικά εμένα μου δίνεις 10,στα κάνω 20. Εχω το χάρισμα σε αυτό :P Κάτσε ξεφευγω παλι... 

Σκιές έχω παλετα δώρο μου την είχαν κάνει της dior (εγω δε θα έπαιρνα νομιζω τόσο ακριβή***) και δε λέει να τελειώσει. Ανανεωνω το μεικ απ συχνά, μια πουδριτσα και τα κραγιόν μου! Όλα τα υπόλοιπα αργουν να τελειώσουν... Μακιγιαρομαι καθημερινά αλλά ελαφριά! 

*** σίγουρα δε θα έπαιρνα ΤΟΣΟ ακριβή. Μόλις είδα τιμές. Ελεος! Μεικ απ από χρυσαφι! 

Το αστείο είναι ότι βγαίνουν διαφημίσεις στο φόρουμ όταν διαβάζω το θέμα, με καλλυντικά. Πως στο καλό γίνεται αυτό! 

Δεν έχει σχέση με αυτό που γράφεις αλλά κάτω από σένα είναι η διαφήμιση που αρχικά νόμιζα ότι τα χεις τραβήξει φωτογραφία όσα πήρες! :lol:

Μεγεια και καλοφορετα!!! :)

Αμα κοιμηθείς σε 2 ετια καλά θα σαι. Εγώ κοντευω 3 ετια να κλεισω! Οχι εντάξει κοιμάμαι μη λέω υπερβολές. Αλλά ξυπνάει για νερό 5 φορές σίγουρα. 

Είναι ανάλογα κ τις ανάγκες του κάθε ένα δλδ εγώ που έχω χρόνια επιπεφυκιτα κ ξηροφθαλμια αν δε βάλω καλά προϊόντα τα μάτια μου με κόβουν άρα πρέπει να επενδύσω σε κάπως αξιόλογα προϊόντα ώστε να προστατεύσω όσο μπορώ τα ματάκια μου.. Δλδ είναι κ αυτός ένας λόγος που δε βαφομαι κάθε μέρα γιατί μετά με πονάνε τα μάτια μου... 

Ωστόσο όπως σας έγραψα προσπαθώ να πάρω σιγά σιγά καλλυντικά για την βάπτιση του γιου μου (άσχετα πως δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμα εγώ Ίδη έχω ξεκινήσει να ονειρεύομαι :lol:) primer προσώπου, ματιών κ βλεφαρίδων έχετε χρησιμοποιήσει έχετε να προτείνεται κάποιο καλό; εγω στο πρόσωπο χρησιμοποιώ το primer της benefit θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα θέλω για τα μάτια κ της βλεφαρίδες.. 

Και για τον αερογραφο έχετε κάποια γνώμη..;;; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Chrysoum said:

Δεν το βλέπω ότι είναι το ίδιο τα φθηνά ρούχα με τα φθηνά καλλυντικά. Και επειδή έχω αγοράσει πολλά φθηνά καλλυντικά, πλέον που δεν είμαι πια φοιτήτρια δεν το κανω. Είτε ετσουζαν τα μάτια μου, είτε κοκκινιζαν, είτε έβγαζα σπυράκια στο πρόσωπο, είτε γινόταν λιπαρό το δέρμα μου. Όχι με ολα εννοείται, αλλά με πολλά από αυτά. Με τα ρούχα είναι εντελώς διαφορετικο. Όπως επίσης προτιμώ να πληρώνω παραπάνω και να χρησιμοποιώ φακούς επαφής μιας ημέρας αντί για μηνιαίους, το ίδιο το βλέπω και με τα καλλυντικά, ειδικά ότι έρχεται σε επαφή με τα μάτια. Είναι θέμα υγείας. 

Λοιπόν ήρθαν κιόλας χθες, ξύπνησα μεσα στην όρεξη το πρωί και τα δοκίμασα. Η hypnose πολύ καλη όντως. Τώρα έχω τον άντρα μου να με κοιτάει λες και με βλέπει πρώτη φορά (μα πόσο είχα αφεθεί πια). Κατά τα άλλα είμαι έτοιμη, αντε που είναι οι συσπάσεις;! 

Όσο για την αϋπνία, έχω κάνει τέτοια τρελή προϋπηρεσία που δεν με τρομάζει τίποτα πλέον! 

Συμφωνώ σε όλα. Πλέον μάλιστα που όλες οι καλές μάρκες κάνουν κάθε τόσο 50%, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράζει κανείς φθηνά καλλυντικά από αυτά που βάζουν δώρο στα περιοδικά και που πέρα από τις αλλεργίες που ανέφερες, θεωρώ ότι δείχνουν φτηνά και στο πρόσωπο. Μολύβια που τρέχουν, μεικαπ που είτε βγάζουν μάτι είτε εξαφανίζονται, ρουζ που βάφουν τόσο με μια πινελιά που δείχνεις σαν κλόουν. Πλέον τα mac με την έκπτωση έρχονται πιο φτηνά από τα loreal. Με τα ρούχα είναι αλλιώς. Με κάποια καλά κομμάτια που αναβαθμίζουν το ντύσιμο, και με zara κομψότατη δείχνεις (αν έχεις γούστο, αν δεν έχεις και με prada χάλια θα δείχνεις) Με γεια σου κορίτσι!

• Χαχαχα 1

Just now, xaroumenh mama είπε:

Αντε αντε καλοφόρετα...!!! Κ να ξέρεις η μάσκαρα θα φανεί μετά από τις δύο με τρεις φορές που θα την φορέσεις..!!!! Με το καλό και το μωράκι σου..!!!!! 

Ωστόσο έβαλα κ εγώ τη μάσκαρα εχθές πολύ καλή μπορώ να πω πάρα πολύ καλή έδωσε όγκο στις βλεφαρίδες μου κ μάκρος σε σημείο που τα ένιωθα βαριά όπως όταν είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες στο μάτι μου κ το ντεμακιγιάζ της ήταν πάρα πολύ εύκολο.. 

Θα την δω όταν κάνω κ πλήρη μακιγιάζ για να είναι έτοιμο το μάτι για την μάσκαρα να δω κ τότε πως θα δείχνει..!!!! 

Είναι ανάλογα κ τις ανάγκες του κάθε ένα δλδ εγώ που έχω χρόνια επιπεφυκιτα κ ξηροφθαλμια αν δε βάλω καλά προϊόντα τα μάτια μου με κόβουν άρα πρέπει να επενδύσω σε κάπως αξιόλογα προϊόντα ώστε να προστατεύσω όσο μπορώ τα ματάκια μου.. Δλδ είναι κ αυτός ένας λόγος που δε βαφομαι κάθε μέρα γιατί μετά με πονάνε τα μάτια μου... 

Ωστόσο όπως σας έγραψα προσπαθώ να πάρω σιγά σιγά καλλυντικά για την βάπτιση του γιου μου (άσχετα πως δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμα εγώ Ίδη έχω ξεκινήσει να ονειρεύομαι :lol:) primer προσώπου, ματιών κ βλεφαρίδων έχετε χρησιμοποιήσει έχετε να προτείνεται κάποιο καλό; εγω στο πρόσωπο χρησιμοποιώ το primer της benefit θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα θέλω για τα μάτια κ της βλεφαρίδες.. 

Ναι εννοείται αυτό αν κάτι σε πειραζει φυσικά να το αλλάξεις αλλά δεν πιστεθω επειδή είναι ακριβό δε θα σου κανει κ καποια αλλεργία. Ειναι τι θα σε βόλεψει! Πχ εμένα εκείνο το μεικ απ της κλινικ ήταν παστα, ήταν για επιδερμίδα άνω των 40...

Φυσικά δεν αναφέρομαι σε καλλυντικά από περιοδικα χαχαχα αν και μικρή τα έβαζα κι αυτά, μιλαμε για 15 χρονών!! Αναφέρομαι σε εταιρείες Hondos seventeen πχ , άλλες δε μου ρχονται (φαντάσου δε δίνω πολλη σημασία, παω εκεί στα πολλα περιπτερακια που έχει ο χοντος λέω τι θέλω στις κοπέλες, το βρίσκουμε, τσουπ το παιρνω. 

Οχι μια χαρά μου εχουν βγει πάντως εμένα αυτά. Απλώς συγκρίνω. Ένα ρουζ πχ το πήρα 12 ευρώ σεβεντιν το θυμάμαι γτ ειναι προσφατο και της εστε έχει 25. - 30 ειχα δει. Πορκε. Τα βάζω τα υπόλοιπα στους κουμπαραδες μας! :D

Just now, Yovanna είπε:

Συμφωνώ σε όλα. Πλέον μάλιστα που όλες οι καλές μάρκες κάνουν κάθε τόσο 50%, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράζει κανείς φθηνά καλλυντικά από αυτά που βάζουν δώρο στα περιοδικά και που πέρα από τις αλλεργίες που ανέφερες, θεωρώ ότι δείχνουν φτηνά και στο πρόσωπο. Μολύβια που τρέχουν, μεικαπ που είτε βγάζουν μάτι είτε εξαφανίζονται, ρουζ που βάφουν τόσο με μια πινελιά που δείχνεις σαν κλόουν. Πλέον τα mac με την έκπτωση έρχονται πιο φτηνά από τα loreal. Με τα ρούχα είναι αλλιώς. Με κάποια καλά κομμάτια που αναβαθμίζουν το ντύσιμο, και με zara κομψότατη δείχνεις (αν έχεις γούστο, αν δεν έχεις και με prada χάλια θα δείχνεις) Με γεια σου κορίτσι!

Ρουζ που λες θα φαίνεται άσχημο αν παρεις λάθος χρώμα, και ακριβό να είναι... 

Τα μακ κι εγώ τα συμπαθω αν και είναι και ακριβά, αλλά δεν τυχαίνει να ψάχνω προσφορες, όταν μου τελειώνει κάτι το παιρνω οπότε δεν ξέρω τι προσφορες κάνουν. Πάντως είχα ρουζ δυο της μακ όντως ηταν πολυ ωραια! Μάλιστα θυμάμαι ήταν τέτοια η υφή μου που το βάζα κ σαν κραγιόν καμμια φορά, ήταν γλιστερο πως να το πω, μαλακό. 

!! Α ναι. Κρεμώδες!! Α τα χω ξεχασει :D

Για τα μολυβια λίγα ξέρω, εχω μεγάλα μάτια φοραω φακους κι Αποφευγω τα μολυβια  μόνο βράδυ βάζω δηλαδή εχω μήνες να βάλω! :D

τώρα που λέτε για ζαρα.. Τα είχα χρυσώσει μια εποχή. Μετά δεν ξέρω τα χαλασαν πολυ τα ρουχα... Η εμένα άλλαξε το γουστο μου... Τώρα έχω καιρό να παω. Πλέον ψωνίζω από συνοικιακα, στηρίζω και λίγο τη γειτονιά. Είναι ακριβουτσικα βέβαια. Θέλω να πω σε καποιο μεγάλο εμπιρικο θα τα βρισκες σε πιο καλες τιμές. Βέβαια είναι και θέμα χρόνου... Για να γυρίσω το εμπορικό θέλω δυο ωρες σίγουρα.. Με δυο μωρά κομματάκι δυσκολο! 

Just now, xaroumenh mama said:

Λοιπόν, για primer ματιών μου αρέσει πολύ το shadow Insurance της too faced (sephora). Για τις βλεφαρίδες η double fix mascara της clarins θα κάνει την hyonose σου να μην κουνηθεί καθόλου (εμένα στο γάμο μου με είχαν πάρει τα ζουμιά και δεν έτρεξε καθόλου, την βάζεις από πάνω). Για το πρόσωπο δεν έχω κάποιο αγαπημένο να σου προτείνω. Συνήθως βάζω απλά την strobe cream της mac και αν θέλω να δείχνει το μακιγιαζ άψογο μετά από ώρες, ψεκάζω στο τέλος το all nighter του urban decay. Μολύβι ματιών, το stylo yeux watrproof της chanel  είναι το μόνο που μένει εκεί που το βάζω και τα έχω δοκιμάσει όλα. Αν θες πούδρα, θεωρώ την poudre universelle libre της chanel ό,τι καλύτερο. Ελπίζω να βοήθησα!

• Ευχαριστώ! 1

Just now, Yovanna είπε:

Λοιπόν, για primer ματιών μου αρέσει πολύ το shadow Insurance της too faced (sephora). Για τις βλεφαρίδες η double fix mascara της clarins θα κάνει την hyonose σου να μην κουνηθεί καθόλου (εμένα στο γάμο μου με είχαν πάρει τα ζουμιά και δεν έτρεξε καθόλου, την βάζεις από πάνω). Για το πρόσωπο δεν έχω κάποιο αγαπημένο να σου προτείνω. Συνήθως βάζω απλά την strobe cream της mac και αν θέλω να δείχνει το μακιγιαζ άψογο μετά από ώρες, ψεκάζω στο τέλος το all nighter του urban decay. Μολύβι ματιών, το stylo yeux watrproof της chanel  είναι το μόνο που μένει εκεί που το βάζω και τα έχω δοκιμάσει όλα. Αν θες πούδρα, θεωρώ την poudre universelle libre της chanel ό,τι καλύτερο. Ελπίζω να βοήθησα!

Wow. Μωρέ μπράβο που βρίσκεις χρόνο και τα ξέρεις όλα αυτά!!! Θυμάσαι κι ακριβώς τα μοντέλα! Πραγματικά wow!!! :)

• Χαχαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Ilaeira said:

Yovanna, είσαι ο σαμάνος της φυλής!

Έχω αδυναμία στα καλλυντικά! Κάποτε το έψαχνα πάρα πολύ! Ήθελα να βρω ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στον τομέα του. Τώρα πια πολύ λιγότερο γιατι δεν προλαβαίνω λόγω παιδιού , αλλά και γιατί έχω κατασταλάξει στα καλύτερα για μένα προιόντα. Φροντίζω όμως να ενημερώνομαι για το τι καινούριο κυκλοφορεί!

Just now, Yovanna είπε:

Ευχαριστώ πολύ με βοήθησες πολύ ... 

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν για πείτε καμιά ιδέα, γιατί να πάω σε μαγαζιά να μυρίσω φέτος δεν παίζει, όπως θα έκανα κανονικά :)

Κάτι σε άρωμα καλοκαιρινό (όχι 200 ευρώ τα 50 ml, ούτε από το περίπτερο, κάτι ανάμεσα), με άρωμα πιο πολύ προς το φρουτώδες; Κάτι όχι πολύ γλυκό δηλαδή, αλλά σε τόνους πορτοκάλι, ανανά κλπ; Παλιότερα ήμουν φανατική ενός αρώματος της Laura Ashley που όμως δεν υπάρχει πια, μετά του Κenzo, μου άρεσαν μάλλον όλα όσα έχω δοκιμάσει, τα τελευταία χρόνια είχα ενθουσιαστεί με 1-2 καλοκαιρινά του Korre που μου τα είχαν προτείνει στο φαρμακείο και είχα εντυπωσιαστεί που μου άρεσαν, oπως και με τo Fleur de Figuer, που ήταν αρκετά διαφορετικο απο τα κλασικά με τόνους από σύκο.

Γενικά θέλω κάτι πιο ασυνήθιστο, όχι πολύ βαρύ και μακριά από patchouli, musk και τόνους βανίλιας. 

Για πείτε :)

Ωραίο θέμα αυτό κορίτσια! Το πιο βασικό από όλα για έμενα είναι ο σωστός καθαρισμός του προσώπου και η σωστή περιποίησή του. Πιο πολύ βάση δίνω λοιπόν στο να βρω τα σωστά προϊόντα για το δέρμα μου ώστε να φαίνεται λαμπερό και ενυδατωμένο Εχω δοκιμάσει αρκετά καθαριστικά προϊόντα και από το φαρμακείο (vichy, apivita, mey) αλλα και της clinique. Τώρα έχω καταλήξει σε αρκετά προϊόντα περιποίησης της clinique και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Φοβερη ειναι και η λοσιον της που την βαζω μετα το υγρο σαπουνι της οπως και η κρεμα της clinique moisture surge, φοβερα ενυδατικη κρεμα. Η καθημερινη μου ρουτινα λοιπον ειναι πλυσιμο προσωπου, λοσιον, serum προσωπου και κρεμα ημερας. Το μακιγιαζ φαινεται πολυ καλυτερο σε ενα καθαρο και ενυδατωμενο προσωπο. Μεικ απ αγορασα πρωτη φορα περυσι, ενα στικ της clinique,πολυ ελαφρυ και φυσικο. Αυτο που βαζω σχεδον παντα ειναι κονσιλερ λογω μαυρων κυκλων, εχω βολευτει εδω και χρονια ενα προιον που αγοραζω απο το Δαφνις. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια ομως και για της Mac. 

Συμφωνω οτι πλεον με τις προσφορες τα επωνυμα καλλυντικα ειναι σχεδον ιδια τιμη με αυτα της σειρας που εχει το Hondos. Γενικα προτιμω να εχω λιγα καλλυντικα και καλα (απο επωνυμες καλες εταιρειες) παρα πολλα απο πιο φτηνες. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο διστακτικη με τα πιο φτηνα, εχω ευαισθητο δερμα και δε το ρισκαρω.

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Λοιπόν για πείτε καμιά ιδέα, γιατί να πάω σε μαγαζιά να μυρίσω φέτος δεν παίζει, όπως θα έκανα κανονικά :)

Κάτι σε άρωμα καλοκαιρινό (όχι 200 ευρώ τα 50 ml, ούτε από το περίπτερο, κάτι ανάμεσα), με άρωμα πιο πολύ προς το φρουτώδες; Κάτι όχι πολύ γλυκό δηλαδή, αλλά σε τόνους πορτοκάλι, ανανά κλπ; Παλιότερα ήμουν φανατική ενός αρώματος της Laura Ashley που όμως δεν υπάρχει πια, μετά του Κenzo, μου άρεσαν μάλλον όλα όσα έχω δοκιμάσει, τα τελευταία χρόνια είχα ενθουσιαστεί με 1-2 καλοκαιρινά του Korre που μου τα είχαν προτείνει στο φαρμακείο και είχα εντυπωσιαστεί που μου άρεσαν, oπως και με τo Fleur de Figuer, που ήταν αρκετά διαφορετικο απο τα κλασικά με τόνους από σύκο.

Γενικά θέλω κάτι πιο ασυνήθιστο, όχι πολύ βαρύ και μακριά από patchouli, musk και τόνους βανίλιας. 

Για πείτε :)

υπαρχουν και δειγματακια εμενα εχθες μου εδωσαν δειγμα σε αρωμα το ενα απο αυτα που ειναι φρουτενιο δεν ξερω βεβαια αν ειναι αυτο που ζητας ειναι  της lancome to la vie est belle αν και δε φοραω τετοια αρωματα μου αρεσε μπορω να πω παρα πολυ ....

εμενα ενα απο τα αγαπημενα μου αρωματα ειναι το cashmere mist της  DKNY , και ενα αλλο αρωμα που φοραγα πολλα χρονια και μου αρεσε δυσκολο αρωμα γιατι σε πολλους μυριζε λυβανι :lol: βεβαια μετα που γεννησα δε το ξανα εβαλα γιατι πλεον μου μυριζει και εμενα ετσι ειναι της  dolce gabbana το κλασικο

Just now, xaroumenh mama είπε:

υπαρχουν και δειγματακια εμενα εχθες μου εδωσαν δειγμα σε αρωμα το ενα απο αυτα που ειναι φρουτενιο δεν ξερω βεβαια αν ειναι αυτο που ζητας ειναι  της lancome to la vie est belle αν και δε φοραω τετοια αρωματα μου αρεσε μπορω να πω παρα πολυ ....

εμενα ενα απο τα αγαπημενα μου αρωματα ειναι το cashmere mist της  DKNY , και ενα αλλο αρωμα που φοραγα πολλα χρονια και μου αρεσε δυσκολο αρωμα γιατι σε πολλους μυριζε λυβανι :lol: βεβαια μετα που γεννησα δε το ξανα εβαλα γιατι πλεον μου μυριζει και εμενα ετσι ειναι της  dolce gabbana το κλασικο

Οχι, κι εμενα λιβανι μου μυριζει, ξερω ποιο λες!

Το la vie est belle, το φορουσα χρονια η μαμα μου και το εχω συνδεσει με εκεινη, δε μου παει να το βαλω αν και μου αρεσει.

Just now, Yovanna είπε:

Έχω να πω ότι είσαι ο άνθρωπος μου! 

Η strobe cream της MAC με έχει βολέψει απίστευτα, όπως και το all nighter. Για τα μάτια το καλύτερο primer που είχα ήταν το dupe της urban decay, το πάμφθηνο της ELF (απλά έπρεπε να το ψωνίσεις από εξωτερικό). Πραγματικά, μου καθόταν καλύτερα από το urban. Μόνο σε βάση δεν βολεύομαι με τίποτα απολύτως, το καλύτερο από όλα ήταν μια BB της Εstee την οποία όμως έχει σταματήσει. Πραγματικά όταν τη φορούσα μου έλεγαν όλοι ότι το δέρμα μου φαινόταν καταπληκτικό (οκ, δεν έχω ατέλειες, μόνο κατι παναδίτσες και από ρυτίδες έφτασα στα 43 για να παρατηρήσω κάτι, ευτυχώς έχω καλά γονίδια). Οι περισσότερες βάσεις μου φαίνονται στόκος, δεν έχω δοκιμάσει όμως την IT Cosmetics που πολύς κόσμος λέει ότι η CC της είναι τέλεια. Σκιές οικονομικές αλλά καλές σε απόδοση και ποιότητα έχω βρει στη NYX.

Πλέον  λόγω μάσκας δε βάφομαι, το έχω ρίξει στο skincare. H inkey list έχει πολύ οικονομικά και στοχευμένα προϊόντα (προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από την ordinary) και είναι οικονομική για να χτίσεις μια ρουτίνα. Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ καθαριστικό ήπιο της CeraVe, ένα κορεάτικο essence της Klairs,  βιταμίνη c από τη Castalia ως σέρουμ, πρωί-βράδυ, και είτε της HydraClair της Castalia (που έχει A Arbutin) είτε της Inkey list την ενυδατική με Bakuchiol σε συνδυασμό με tranexamic acid. Αντιηλιακό μόνο αν βγω πολύ στον ήλιο, επίσης κορεάτικο, της Thank you farmer. 

Από αρώματα, μου αρέσουν και μου ταιριάζουν τα "βαριά" όπως το Jungle της Kenzo, το κλασικό του Gaultier με το γυναικείο σώμα αλλά και το πάμφθηνο της Tessori d'Oriente το Hammam. Πιο αγαπημένο είναι το Fresh της Moschino, η gold έκδοση (με μπουκάλι ίδιο με το ψεκαστήρι του AZAX) και το White Tea Bergamot Freesia του Κορρέ (αυτό νομίζω θα σου άρεσε ΑΡΓΚ, αλλά δε κρατάει πολύ γμτ). Το la vie est belle νομίζω έχει musk, είναι από τα αρώματα που πριν γεννήσω μου άρεσαν πολύ και στην εγκυμοσύνη μου μύριζε εμετουλίλα! 

• Μου αρέσει 1

Just now, vtgian είπε:

Από αρώματα, μου αρέσουν και μου ταιριάζουν τα "βαριά" όπως το Jungle της Kenzo, το κλασικό του Gaultier με το γυναικείο σώμα αλλά και το πάμφθηνο της Tessori d'Oriente το Hammam. Πιο αγαπημένο είναι το Fresh της Moschino, η gold έκδοση (με μπουκάλι ίδιο με το ψεκαστήρι του AZAX) και το White Tea Bergamot Freesia του Κορρέ (αυτό νομίζω θα σου άρεσε ΑΡΓΚ, αλλά δε κρατάει πολύ γμτ). Το la vie est belle νομίζω έχει musk, είναι από τα αρώματα που πριν γεννήσω μου άρεσαν πολύ και στην εγκυμοσύνη μου μύριζε εμετουλίλα! 

Το Jungle το ειχα για καιρο, πολυ καλο . Το White Bergamot Freesia το ειχα παρει περσυ το καλοκαιρι, πολυ ομορφο μεν αλλα πρεπει να ψεκαζεσαι καθε 2 ωρες ! 

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Το Jungle το ειχα για καιρο, πολυ καλο . Το White Bergamot Freesia το ειχα παρει περσυ το καλοκαιρι, πολυ ομορφο μεν αλλα πρεπει να ψεκαζεσαι καθε 2 ωρες ! 

Το Jungle είναι από τα πιο ιδιαίτερα αρώματα που έχω μυρίσει. Πολύ έντονο, κρατάει απίστευτα πολύ (όπως και του Dior το Hypnotic, αλλά πολύ γλυκουλίλα μου φαίνεται εκείνο και πολυφορεμένο). Αφού μας αρέσουν τα ίδια, δες το Fresh πάντως, είναι εξαιρετικό και κάπως unisex, αρέσει σε όλους.

Ναι, του Κορρέ δυστυχώς πρέπει να είσαι με το μπουκάλι στο χέρι ρε γμτ! Ακόμα και αν το συνδυάσεις με το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος, πάλι κρατάει ελάχιστα. Και μου αρέσει τόσο πολύ :(

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...