Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, dama87 είπε:

Ναι .Πρώτη φορά πήρε την συγκεκριμένη αντιβίωση.βεβαια την τελείωσε την παρασκ κ το εξάνθημα εμφανίστηκε κυρ πρωί...

Γενικά είναι η δεύτερη φορά που παίρνει αντιβίωση..την πρώτη πήρε κλαριπεν, αλλά λόγω γεύσης είπαμε να πάρει άλλη ( λάθος μας τελικά).

Είχε καλύψει κ σε εσάς όλο το σώμα ακόμη κ το κεφαλι; Τα σπυράκια μεγαλώνουν κ ενωνονται...πως το αντιμετωπίσατε εσείς; Είπε η γιατρός θα μιλήσει Μ με έναν αλλεργιολογο γνωστό της

Ισως μπορουσες να δεις κι ενα δερματολογο.Οταν ο μεγαλος μου ηταν 2,5 εμφανισε ξαφνικα ενα εξανθημα το οποιο καλυπτε απο το κεφαλι εως τα ποδια χωρις κατι αλλο,επειδη το μωρο ηταν 1 μηνων τον πηγαμε στην παιδιατρο και μας ειπε οτι μαλλον ειχε κοξακι αλλα δεν ηταν σιγουρη γιατι δεν ειχε πυρετο (ο οποιος κανονικα προηγειται του εξανθηματος)και συνεστησε να το δει δερματολογος.Εκεινη μολις το ειδε ειπε οτι εχει σιγουρα κοξακι και οντως το ιδιο απογευμα εκανε 39,5.

Δεν λεω οτι εχει κατι τετοιο απλα ισως η δερματολογος μπορει να το αξιολογησει πιο σιγουρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κοριτσια για τις απαντήσεις

...αποκλείσαμε το κόξακι σήμερα..Ο αλλεργιολογος σύμφωνα με όσα μου είπε η γιατρός μου είπε ότι πρόερχεται από λοιμώδες νόσημα, όπως υποψιαζόταν κ η γιατρός μου,μάλλον η παρατεταμένη ίωση προκάλεσε επιπλοκές..θα απλώσουν μου είπαν κ θα φύγουν..δεν είναι από την αντιβίωση.το παιδί δεν έχει κάποιο άλλο σύμπτωμα..πέρα από τη φαγούρα που νομίζω ότι το μεγεθύνει κ λίγο στο μυαλό της γιατί κοιμαται καλά...δυστυχώς στο νησί που μένουμε δεν έχει αλλεργιολογο...αλλά ίσως δούμε έναν δερματολογο 

3 ώρες πρίν, dama87 είπε:

...αποκλείσαμε το κόξακι σήμερα..Ο αλλεργιολογος σύμφωνα με όσα μου είπε η γιατρός μου είπε ότι πρόερχεται από λοιμώδες νόσημα, όπως υποψιαζόταν κ η γιατρός μου,μάλλον η παρατεταμένη ίωση προκάλεσε επιπλοκές..θα απλώσουν μου είπαν κ θα φύγουν..δεν είναι από την αντιβίωση.το παιδί δεν έχει κάποιο άλλο σύμπτωμα..πέρα από τη φαγούρα που νομίζω ότι το μεγεθύνει κ λίγο στο μυαλό της γιατί κοιμαται καλά...δυστυχώς στο νησί που μένουμε δεν έχει αλλεργιολογο...αλλά ίσως δούμε έναν δερματολογο 

Περαστικα σας,δυσκολο να ταλαιπωρουνται τα μικρα μας

3 ώρες πρίν, comet είπε:

Περαστικα σας,δυσκολο να ταλαιπωρουνται τα μικρα μας

Ευχαριστω πολύ!! Ειδικά φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά!!! Καλή υπομονη σε όλες τις μανουλες.....Περαστικα κ ανώδυνα να είναι!!

14 hours ago, dama87 said:

Η γιατρός σας είδε και απέκλεισε το κοξάκι??

Διαφημίσεις

Ο δικός μου από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα το πρωί που τον πήγα σχολείο, δεν έχει βήξει. Αλλά από χθες, πολλή μύξα! Κάθε 3 λεπτά θέλει σκούπισμα! Να δω τι θα κάνει στο σχολείο! Λέτε επειδή τώρα βγαίνει σε μύξα , να σταμάτησε να βήχει? Ή κόλλησε κάτι άλλο??

Να μας είδε χθες..το εξάνθημα είναι ίδιο με της ιλαράς...μου είπε υπάρχουν κ αλλοι ιοί που κάνουν ίδιο εξάνθημα..θεωρεί απίθανο να είναι ιλαρά , έχει να παει σχολείο 2 εβ, δεν πήγε πουθενα αλλου, είναι πλήρως εμβολισαμενη κ δεν έχουμε κ έξαρση στην περιοχή..θα δείξει....αν κολλήσει κ ο μικρός που έχει κάνει μόνο μια δόση ιλαράς , τότε μάλλον πρέπει να μιλήσω με το σχολείο, αν κ θεωρώ ότι θα μας ειδοποιούσαν αν είχανε κρούσμα .... 

2 hours ago, Yovanna said:

Ο δικός μου από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα το πρωί που τον πήγα σχολείο, δεν έχει βήξει. Αλλά από χθες, πολλή μύξα! Κάθε 3 λεπτά θέλει σκούπισμα! Να δω τι θα κάνει στο σχολείο! Λέτε επειδή τώρα βγαίνει σε μύξα , να σταμάτησε να βήχει? Ή κόλλησε κάτι άλλο??

Δυστυχως το συναχι ειναι παντα απο τα αρχικα συμπτωματα. Εκτος αν ειναι αλλεργικο το παιδι σε κατι.

17 minutes ago, CutiePies said:

Δυστυχως το συναχι ειναι παντα απο τα αρχικα συμπτωματα. Εκτος αν ειναι αλλεργικο το παιδι σε κατι.

Ναι το ξέρω, όμως στον μικρό έχει συμβεί 2 φορές να εμφανιστούν στο τέλος σαν ξέσπασμα. Όπως πχ το καλοκαίρι που πέρασε εμπύρετη ίωση , 10 μέρες στο σπίτι , τις 6 με πυρετό , την 8η μέρα ξεκίνησαν μύξες. Δεν είχε βγει από το σπίτι για να κολλήσει κάτι άλλο. 2 μέρες μετά ήταν εντελώς καλά. Σε κάτι τέτοιο ελπίζω και τώρα.

2 hours ago, Yovanna said:

Το ότι δεν βήχει είναι καλό, μάλλον του πέρασε αυτό που είχε! Μπορεί να φυσήξει τη μύτη του το παιδί? αν ναι τότε να τον βάζεις να το κάνει αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, έτσι θα γλυτώσεις έναν νέο βήχα.

Διαφημίσεις

17 minutes ago, kotsifikos said:

Το ότι δεν βήχει είναι καλό, μάλλον του πέρασε αυτό που είχε! Μπορεί να φυσήξει τη μύτη του το παιδί? αν ναι τότε να τον βάζεις να το κάνει αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, έτσι θα γλυτώσεις έναν νέο βήχα.

Σαν τρελός τη φυσάει. Εγώ δεν μπορώ τόσο καλά. Ελπίζω να είναι το παλιό μικρόβιο και όχι καινούριο.. δεν θα το αντέξω.. στο μεταξύ κολλάω και εγώ τα πάντα. Έτσι καταλαβαίνω πόσες ιώσεις πέρασε. 3 από μέσα Οκτωβρίου..

Κ εμενα γυρισε την Παρασκευη απο σχολειο κ αρχισε μετα απο λιγο κ η μυξα.

Σημερα εχει ακομα αλλα την ακουω καλυτερα, φοβαμαι να τη στειλω αν δν της περασει γιατι θα αρπαξει το επομενο κ θα χω χειροτερα ν αντιμετωπισω.

Πρεπει να ναι η τριτη ιωση απο το Σεπτεμβρη κ μετα…

On 21/11/2021 at 9:39 ΜΜ, Yovanna είπε:

Ρε σύ, προς στιγμή με κυρίευσε πανικός. Τον μάλωσα μάλιστα. Του λέω, με συγχωρείς, λίγο αν χτυπήσεις κάνοντας χαζομάρες , κλαις μια βδομάδα και γκρινιάζεις, και δεν σκέφτηκες να πεις ότι σε πονάνε τα αυτιά σου? Τώρα που μιλάμε σε πονάνε του λέω? Ναι, μου λέει. του έδωσα ντεπόν.. Εννοείται θα την πάρω το πρωί. Πολλοί γονείς μου έχουν πει ότι βήχουν καιρό τα παιδιά τους, αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Στο μεταξύ, ο τυπάκος στο σάιτ, έλεγε απλά, "αν ο βήχας ακούγεται σα γαύγισμα σκύλου, μπορεί να έχει λαρυγγίτιδα και να απειλείται η ζωή του, κυρίως αν είναι κάτω από 6 ετών! Τίποτε άλλο! Δεν ξαναγκουγκλάρω!

Στην λαρυγγίτιδα δυσκολεύεσαι κ στην αναπνοή οπότε δεν έχει ο γιος σου. Όταν ήμουν μικρή είχα πάθει κάνα 2 φορές κ θυμάμαι χαρακτηριστικά να βράζει η μητέρα μου νερό όλη μέρα ώστε να ανοίγει ο λαιμός μου απ' την υγρασία κ να παίρνω καλύτερα ανάσα

Έχω τρελαθεί...Η κόρη μου από την τεταρη ανεβάζει υψηλό πυρετο μέχρι 40..πέφτει εύκολα με αντιπυρετικά κ από χθες ανεβάζει στο 6 Ώρο...

Κάναμε ραπιτ και αιματολογικες στις οποίες βρέθηκαν υψηλά ηπατικά ένζυμα! Τρελάθηκα..τρέχαμε στο νοσοκομείο χθες, έκανε υπερηχο ,βγήκε καλος..μου είπαν ιογενής αιτιολογία κ γυρισαμε σπίτι..Η παιδίατρος μου είπε ότι κ αυτή πιστεύει ότι είναι κάποιος ιός που αγαπάει το συκώτι κ θα ξαναεπαναλαβουμε..ελπίζω σήμερα να βελτιωθεί η εικόνα του Πύρετου.κλείνουμε το 3 24ωρο...

Καμία ανάλογη εμπειρία;

Διαφημίσεις

20 minutes ago, dama87 said:

Έχω τρελαθεί...Η κόρη μου από την τεταρη ανεβάζει υψηλό πυρετο μέχρι 40..πέφτει εύκολα με αντιπυρετικά κ από χθες ανεβάζει στο 6 Ώρο...

Κάναμε ραπιτ και αιματολογικες στις οποίες βρέθηκαν υψηλά ηπατικά ένζυμα! Τρελάθηκα..τρέχαμε στο νοσοκομείο χθες, έκανε υπερηχο ,βγήκε καλος..μου είπαν ιογενής αιτιολογία κ γυρισαμε σπίτι..Η παιδίατρος μου είπε ότι κ αυτή πιστεύει ότι είναι κάποιος ιός που αγαπάει το συκώτι κ θα ξαναεπαναλαβουμε..ελπίζω σήμερα να βελτιωθεί η εικόνα του Πύρετου.κλείνουμε το 3 24ωρο...

Καμία ανάλογη εμπειρία;

Όλες οι ιώσεις, ή τέλος πάντων πάρα πολλές, επηρεάζουν τα ηπατικά ένζυμα. Γιατί σας έβαλαν να κάνετε τέτοια εξέταση; Για να σας πάρουν χρήματα για τον υπέρηχο και να σας ανησυχήσουν άδικα; Μην πανικοβάλεστε.

Ευχαριστώ πολύ...Με ενθαρρύνει ποκυ αυτό που λες .

Εγω ζήτησα από τη γιατρό να μας γραψει αιματολογικες, γιατί έχουμε 3 εβ σχεδόν που ταλαιπωρείται από ιωσεις κ άλλες τόσες που δεν πάει σχολείο.Δεν μπορώ να καταλάβω που την βρήκε καινούρια ίωση μέσα στο σπίτι!

22 hours ago, dama87 said:

Ευχαριστώ πολύ...Με ενθαρρύνει ποκυ αυτό που λες .

Εγω ζήτησα από τη γιατρό να μας γραψει αιματολογικες, γιατί έχουμε 3 εβ σχεδόν που ταλαιπωρείται από ιωσεις κ άλλες τόσες που δεν πάει σχολείο.Δεν μπορώ να καταλάβω που την βρήκε καινούρια ίωση μέσα στο σπίτι!

Αν η εικόνα του παιδιου και η συχνότητα του πυρετού αλλάζει τότε ενδεχομένως να περνάει κάτι άλλο σε συνέχεια της πρώτης ίωσης, καλό είναι να παραμείνετε σε επικοινωνία με τον γιατρό σας.

εύχομαι περαστικά σας!καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Ευχαριστώ πολύ..Ειναι απυρετη ένα 12ωρο τωρα, οπότε θεωρώ ότι τα δύσκολα περάσανε.Μακαρι να αρχίσει να τρώει κ λίγο!..Φυσικά είμαι σε καθημερινή επικοινωνία με τη γιατρό μας!

Ήταν ένας δύσκολος μήνας για μας από κάθε άποψη δυστυχώς!

Περιμενω έναν πιο ευχάριστο γιορτινό Δεκ, μιας κ δε σκοπεύω να τη στειλω σχολείο σύντομα, αν κ με στεναχωρεί αυτό, αλλά δεν μπορώ να ρισκαρω άλλη ίωση στο καπάκι!!

5 ώρες πρίν, dama87 είπε:

Ευχαριστώ πολύ..Ειναι απυρετη ένα 12ωρο τωρα, οπότε θεωρώ ότι τα δύσκολα περάσανε.Μακαρι να αρχίσει να τρώει κ λίγο!..Φυσικά είμαι σε καθημερινή επικοινωνία με τη γιατρό μας!

Ήταν ένας δύσκολος μήνας για μας από κάθε άποψη δυστυχώς!

Περιμενω έναν πιο ευχάριστο γιορτινό Δεκ, μιας κ δε σκοπεύω να τη στειλω σχολείο σύντομα, αν κ με στεναχωρεί αυτό, αλλά δεν μπορώ να ρισκαρω άλλη ίωση στο καπάκι!!

Ευχομαι να μεινει ως εχει το παιδι και να ηρεμησει.

Περαστικα και υπομονη.

Κορίτσια, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι ο μικρός μπορεί να είναι αλλεργικός στο χλώριο της πισίνας. Βέβαια μου κάνει εντύπωση, γιατί πηγαίνει από 1,5 χρονών, αλλά αποκλείεται να εκδηλωθεί αργότερα? Από τον Οκτώβρη και μετά, μετά την πισίνα, είτε το ίδιο βράδυ, είτε την επόμενη, είναι βραχνιασμένος και βήχει. Η αλήθεια είναι ότι από τον Οκτώβρη, ξεκίνησαν πολλές βουτιές, από βατήρα κτλ. Είναι δηλαδή συνέχεια με το κεφάλι μέσα και έχω δει ότι καταπίνει νερό. Χθες το απόγευμα πήγαμε (δεν ήταν κρυωμένος, ούτε με μύξες κτλ, εκτός από Παρασκευή που έβηχε γιατί Πέμπτη είχε πάει πισίνα)και τη νύχτα κατά τις 12, ενώ κοιμόταν, τον έπιασε έντονος βήχας για κανά 40λεπτο , δεν μπορούσε να ησυχάσει και νομίζαμε ότι θα κάνει εμετό. του έδωσα xozal , ξαπλώσαμε αγκαλιά και μετά από κανά 10λεπτο ηρέμησε και δεν ξανάβηξε. Λέτε βρε κορίτσια?

20 minutes ago, Yovanna said:

Κορίτσια, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι ο μικρός μπορεί να είναι αλλεργικός στο χλώριο της πισίνας. Βέβαια μου κάνει εντύπωση, γιατί πηγαίνει από 1,5 χρονών, αλλά αποκλείεται να εκδηλωθεί αργότερα? Από τον Οκτώβρη και μετά, μετά την πισίνα, είτε το ίδιο βράδυ, είτε την επόμενη, είναι βραχνιασμένος και βήχει. Η αλήθεια είναι ότι από τον Οκτώβρη, ξεκίνησαν πολλές βουτιές, από βατήρα κτλ. Είναι δηλαδή συνέχεια με το κεφάλι μέσα και έχω δει ότι καταπίνει νερό. Χθες το απόγευμα πήγαμε (δεν ήταν κρυωμένος, ούτε με μύξες κτλ, εκτός από Παρασκευή που έβηχε γιατί Πέμπτη είχε πάει πισίνα)και τη νύχτα κατά τις 12, ενώ κοιμόταν, τον έπιασε έντονος βήχας για κανά 40λεπτο , δεν μπορούσε να ησυχάσει και νομίζαμε ότι θα κάνει εμετό. του έδωσα xozal , ξαπλώσαμε αγκαλιά και μετά από κανά 10λεπτο ηρέμησε και δεν ξανάβηξε. Λέτε βρε κορίτσια?

Αν ο βήχας τον πιάνει σε συγκεκριμένες συνθήκες τότε είναι πολυ πιθανό.

Καλό έιναι να πας σε έναν αλλεργιολόγοι να σου πει τι συμβαίνει.

Έχεις κάποιον δικό σου? Αν όχι έχω τον δικό μας να σου συστήσω.

21 minutes ago, kotsifikos said:

Αν ο βήχας τον πιάνει σε συγκεκριμένες συνθήκες τότε είναι πολυ πιθανό.

Καλό έιναι να πας σε έναν αλλεργιολόγοι να σου πει τι συμβαίνει.

Έχεις κάποιον δικό σου? Αν όχι έχω τον δικό μας να σου συστήσω.

Δεν έχω! Αν μπορείς στείλε μου!

On 22/11/2021 at 9:37 ΠΜ, Sentir...natureza είπε:

Κοριτσια κι εμενα ο μεγαλος φετος αρρωσταινει την μια ιωση μετα την αλλη, μολις παει νηπιαγωγειο μετα απο τεσσερις μερες παλι μπουκωνει. Γενικως, ο βηχας παντα του κρατουσε τουλαχιστον 3-4 εβδομαδες, γνωριζω κι εγω οτι ειναι φυσιολογικο. Την προηγουμενη εβδομαδα τον πηγα στον παιδιατρο να δει λιγο το αυτι του και να τον ακροαστει καλου κακου γιατι ενω δεν ειχε τιποτα αλλο τον επιασε ενας βηχας μια μερα ξημερωματα κι εβηχε για μια ωρα. Για το αυτι μου ειχε παραπονεθει δυο φορες (σε διαστημα 3 εβδομαδων) οτι τον ποναει λιγο και του εδωσα και τις δυο φορες algofren για 3 μερες (3 φορες την μερα) και ζεστες κομπρεσες στο αυτι (οδηγιες της Κεμπερ). Τελικα, το αυτι του ηταν μια χαρα και στα ακροαστικα δεν ακουσε κατι ανησυχητικο μου ειπε ο γιατρος. Αλλα μου ειπε οτι μαλλον εχει παιδικο ασθμα συμφωνα με αυτα που του ειπα για τον βηχα (που θεωρω οτι ειναι φυσιολογικα οπως γραφτηκε και παραπανω). Ειδικα, οταν του ειπα οτι μετα την ιωση μπορει να βηχει για εβδομαδες οταν τρεξει ή λιγο στον υπνο, μου ειπε οτι αυτο ειναι το ασθμα. Μαλιστα, μου ειπε οτι επειδη τα τελευταια δυο χρονια δεν εκτεθηκε οσο θα επρεπε σε ιωσεις (πραγμα που δεν ισχυει γιατι ειδικα τα τελευταια δυο χρονια εχει αρρωστησει οσο δεν αρρωστησε τα υπολοιπα χρονια μαζι) ειναι πιο ευαισθητος ο οργανισμος του :shock: Μου εδωσε μοντελουκαστη που θεωρειται ηπιο φαρμακο για να δουμε αν θα κανει διαφορα (μου προτεινε κι αλλα αλλα αρνηθηκα) αλλα η αληθεια ειναι οτι και τις μερες που δεν το εδωσα δεν εβηχε, μονο διασπαρτα 2-3 φορες μεσα στη μερα πχ μετα απο ασκηση να εβηχε για 3 δευτερα. Επειδη αμφισβητω λιγο τα λεγομενα του και δεν θελω να του δωσω μασκα (μου το ανεφερε κι αυτο) θα τον παω την επομενη εβδομαδα σε παιδιατρο εξειδικευμενη στο ασθμα που εχει και σπειρομετρητη για να το σιγουρεψουμε. Θα ηθελα να μου μιλησει μια πιο εξειδικευμενη γιατι θεωρω οτι γινεται υπερδιαγνωση στο παιδικο ασθμα και τα παιδια φορτωνονται τσαμπα φαρμακα. Αν οντως εχει ασθμα θα παμε σε ομοιοπαθητικο για θεραπεια αλλα γινεται ο παιδιατρος να βγαζει διαγνωση ασθματος μονο απο τον βηχα που κραταει περισσοτερο; Ενταξει κι εμενα μου κακοφανηκε που εβηχε μια ωρα χωρις αλλο συμπτωμα (ουτε εβηχε την μερα) αλλα βγαζουνε οντως τοσο ευκολα διαγνωση; Ουτε ακροαστικα ειχε, ουτε λαχανιαζει, ουτε αλλα συμπτωματα που διαβασα στο διαδικτυο. Αν ειναι ετσι, τοτε τα περισσοτερα παιδια εχουν ασθμα.

Για να ενημερώσω σχετικά με τον μεγαλο μου. Πήγαμε εχθές στην εξειδικευμενη παιδιατρο και σύμφωνα με το ιστορικό (της είπα πότε εβηχε κλπ) μου ανεφερε οτι μάλλον είναι μεταλοιμωδης βηχας. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που της είπα και τα αποτελέσματα της σπιρομετρησης ( η οποια δεν ήταν ιδανική αλλά έδινε ξεκαθαρα μια ικανοποιητική εικονα) μου είπε ότι δεν μπορεί να βγάλει διαγνωση ασθματος και σίγουρα δεν προτεινει φαρμακευτική αγωγή.Αν υπάρχει κάτι είπε ειναι πολυ ήπιο και γι'αυτο ζήτησε να τον δει άρρωστο.Ειδικα για την μοντελουκαστη μου είπε ότι δεν την δίνουν σαν αρχική θεραπεια γιατι μπορει να έχει παρενέργειες (μμεταξυ άλλων μου ανεφερε και για σύνδεση με επιθετικοτητα όσο λαμβάνουν την αγωγη) και ότι προτιμούν να ξεκινούν με μάσκα και αν δεν βοηθιεται πολύ τότε δίνουν μοντελουκαστη.Εγώ βλέπω ότι δεν έχει κάποιο θέμα με βήχα (του ειχα σταματήσει ηδη την μοντελουκαστη εδώ και μερες),ούτε πριν είχε ιδιαίτερο ούτε μετά την αγωγή,οπότε θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να δώσω φαρμακα. Όσο σκέφτομαι ότι αν είχα ακούσει τον παιδιατρο και ειχα δώσει όλα αυτά που μου πρότεινε τζάμπα θα φορτωνοταν το παιδι φαρμακα, φούντωνω. Παντα να ακούτε το ένστικτο σας,κανείς δεν ξέρει το παιδι σας καλύτερα από εσάς! Και φυσικά παντα να παίρνετε δεύτερη γνώμη! 

Εδω ξημερωθήκαμε πάλι με μύξα, βασικά δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ από την δυσκολία αναπνοης και σαν να πνιγόταν κιόλας από το τις μύξες.  Πυρετο δεν έχει ευτυχώς. Κι αυατά όλα, μετα από μόλις 8 μέρες συνεχόμενες σχολείο, απελπιστική κατάσταση. Τα περνάει ελαφριά ευτυχώς, αλλά είναι κι αυτό τρέλα. Έχω μια απορία, καθαρά εμπειρική, γιατί η παιδίατρος θα πει αυτά που πρέπει και καλά θα κάνει. ΤΗν προηγούμενη φορά που είχε τον βήχα και υποψιαζόμασταν μυκόπλασμα και άτυπη πνευμονία, φαινεται ότι το προλάβαμε κ δεν εξελίχθηκε, όμως τον είχα κρατήσει σπίτι από την Παρασκευή πού ήταν χάλια, μέχρι και Τρίτη. Η γιατρός είχε πει ότι κ τρίτη θα μπρούθσαμε να τον πάμε, αλλά είχα κολλήσει κ εγώ κάτι κ ήμουν λίγο άσχημα οπότε τον κράτησα μιας κ θα είχα ούτως η άλλως άδεια. Φαντάστηκα ότι ήταν αρκετό διάστημα για να συνέλθει αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν αφού ξανακόλλησε γρήγορα. Τώρα σκέφτομαι, αν μείνει έτσι χωρίς πυρετό και η μύξα υποχωρήσει αύριο ή μεθαύριο, να τον κρατήσω κι άλλο σπίτι χωρίς πυρετό (αν δώσει οκ η παιδίατρος από θέμα μεταδοτικότητας) ή δεν έχει νόημα όλο αυτό; Δεν είναι ότι έχει χάσει πολλές μέρες σχολείο, αλλά υποτίθεται ότι τον πηγαίνω για να μαθαίνει κάτι και να εξελίσσεται και τέτοιο πράγμα δεν βλέπω κάτι θεαματικό, γι αυτό δεν θέλω να χάνει τόσες μέρες. Τελικά εσείς έχετε δει διαφορά; Δλδ αν τα πηγαίνετε αμέσως μόλις συνέλθουν να κολλάνε γρήγορα ενώ αν τα κρατήσετε κάμποσες μέρες μετά να καταφέρουν να πάνε για περισσότερο καιρό; Ή δεν έχει νόημα και θα κολλάνε έτσι κ αλλιώς; Δεν είμαι άνετη με το να λείπω από το σχολείο ειδικά τώρα που έχουμε διαγωνίσματα, αλλά υποθετικά αν ήταν να μείνει για μια βδομάδα μέσα και αυτό να βοηθήσει, θα μπορούσα να προγραμματίσω και τα μαθήματα κ τα διαγωνίσματα, από το να λείπω τελευταία στιγμή χωρίς ειδοποίηση, έτσι σκόρπιες μέρες. Αλλά αν είναι να μην βοηθήσει σε τίποτα, να τον στείλω και απλώς να περιμένω το μοιραίο. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...