Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικα ρουχα!

Recommended Posts

Τι καημο εχετε με το υψος καλε; Γιατι θεωρειται πλεονεκτημα; Εμενα δεν μου πολυαρεσει, ή τελος παντων δεν το ζηλευω. Ενταξει δεν λεω να ειμαστε 1,50 (μια κοπελα που ξερω παρολα αυτα ειναι πολυ χαριτωμενη, ειναι και πανεμορφη στο προσωπο), αλλα και το μεγαλο υψος δεν μου πολυαρεσει. Εχω φιλες με παπουτσι 41 κ δεν θα ηθελα να ειμαι τοσο ψηλη. Εγω ειμαι μεταξυ 1,60-1,65 και ο αντρας μου μεταξυ 1,70-1,75 και μια χαρα μου φαινομαστε, δεν θα ηθελα να ειμαστε ψηλοτεροι. Ενταξει ο αντρας μου θεωρειται ψιλοκοντος αλλα μου αρεσει που δεν με περναει πολυ, το σκεφτομουν οταν τα φτιαχναμε οτι ειναι πολυ ωραιο να αγκαλιαζεις και να φιλας καποιον που δεν σε περναει πολυ :-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 260
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , little lamb είπε:

Τι καημο εχετε με το υψος καλε; Γιατι θεωρειται πλεονεκτημα; Εμενα δεν μου πολυαρεσει, ή τελος παντων δεν το ζηλευω. Ενταξει δεν λεω να ειμαστε 1,50 (μια κοπελα που ξερω παρολα αυτα ειναι πολυ χαριτωμενη, ειναι και πανεμορφη στο προσωπο), αλλα και το μεγαλο υψος δεν μου πολυαρεσει. Εχω φιλες με παπουτσι 41 κ δεν θα ηθελα να ειμαι τοσο ψηλη. Εγω ειμαι μεταξυ 1,60-1,65 και ο αντρας μου μεταξυ 1,70-1,75 και μια χαρα μου φαινομαστε, δεν θα ηθελα να ειμαστε ψηλοτεροι. Ενταξει ο αντρας μου θεωρειται ψιλοκοντος αλλα μου αρεσει που δεν με περναει πολυ, το σκεφτομουν οταν τα φτιαχναμε οτι ειναι πολυ ωραιο να αγκαλιαζεις και να φιλας καποιον που δεν σε περναει πολυ :-P

Κ εμένα το 1,60 με 1,65 μου φαίνεται μια χαρά ύψος! Ο άντρας μου για άντρας θεωρειται κοντούλης αλλά σκεφτόμουν ότι αν εγώ ήμουν όπως οι περισσότερες φίλες μου (1,60-1,63) θα φαινόταν μια χαρά η διαφορά. Εγώ είμαι 1,68 κ φαινόμαστε σχεδόν ίσα με πολύ μικρή διαφορά.

11 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Ισχύει. η βαφτιστήρα μου, μόλις έκλεισε τα 10 και είναι 1,65. Ο εξάχρονος κολλητός του ανιψιού μου, 1,30! 

Πλάκα έχει ο γαμπρός μου, ο οποίος είναι κοντός, 1,73 και λέει ότι για την εποχή του (50 + πια) ήταν ψηλός!

1,65 μικροσκοπική? Θα την πω την "κακιούλα" μου! Δεν έχω ακούσει γυναίκα εκτός από μένα, που να δηλώνει κάτω από 1,65! Όσες γυναίκες στο περιβάλλον μου, κοντές, ξέρω, λένε 1,65 και είναι όλες ή στο ύψος μου ή πιο κοντές! :D

Μάλλον επειδή είμαι 42 κιλά για αυτό :p

12 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

65 μικροσκοπική? Θα την πω την "κακιούλα" μου! Δεν έχω ακούσει γυναίκα εκτός από μένα, που να δηλώνει κάτω από 1,65! Όσες γυναίκες στο περιβάλλον μου, κοντές, ξέρω, λένε 1,65 και είναι όλες ή στο ύψος μου ή πιο κοντές! :D

Πού να δεις που μου έχει τύχει εμένα πιο κοντές (εκεί στο 1,65) να λενε ότι ειναο 1,70 κ μετά να λέω κι εγω 1,70 κ να προσπαθούν να με πείσουν ότι είμαι παραπάνω για να μην εκτεθούν. ένα διάστημα είχα αρχίσει να αναρψτιεμαι αν κάνω κάτι λάθος συο μέτρημα, σχεδον πίστεψα ότι είμαι γύρω στο 1,73! 

14 minutes ago, Έσπερος said:

Πού να δεις που μου έχει τύχει εμένα πιο κοντές (εκεί στο 1,65) να λενε ότι ειναο 1,70 κ μετά να λέω κι εγω 1,70 κ να προσπαθούν να με πείσουν ότι είμαι παραπάνω για να μην εκτεθούν. ένα διάστημα είχα αρχίσει να αναρψτιεμαι αν κάνω κάτι λάθος συο μέτρημα, σχεδον πίστεψα ότι είμαι γύρω στο 1,73! 

Α ναι! Οι του 1,65 1,70 λένε! Στο γραφείο, 2 έλεγαν 1,65. μετρηθήκαμε δίπλα δίπλα με φλατ. Με τη μία είμασταν μια κοψιά, στην άλλη έριχνα 2 πόντους! Η αδερφή μου 1,67. Οι περισσότερες φίλες της πιο κοντές από εκείνη , και λένε 1,70!

Διαφημίσεις

Εγώ λέω όσο λέει το τελευταίο διαβατήριό μου, με είχε μετρήσει ο κυρ αστυνόμος εκεί που βγάζουν φωτογραφίες τους δράστες να τους δώσουν στη δημοσιότητα (όχι δεν κάνω πλάκα..)! :ph34r: 

Κράτα το

Κράτα το

Εξακολουθω να σκεφτομαι γιατι τοσος καημος για το υψος! Παιζει να εχω να μετρηθω απο τα 15 :-P

Στο περιπου το λεω, και οχι επειδη δεν ειμσι ψηλη, και 1,80 να ημουν 5 πανω 5 κατω θα ελεγα!

πρίν από 45 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Εγώ λέω όσο λέει το τελευταίο διαβατήριό μου, με είχε μετρήσει ο κυρ αστυνόμος εκεί που βγάζουν φωτογραφίες τους δράστες να τους δώσουν στη δημοσιότητα (όχι δεν κάνω πλάκα..)! :ph34r: 

Εμένα με ρώτησε ύψος, του είπα και εκεί που έλεγα λοτι θα με μετρήσει για την επαλήθευση, κατέγραψε ότι του είχα πει. Που να το ξέρω να βάλω 4-5 πόντους παραπάνω να ψαρώνουν όλοι!

• 4 εβδομάδες μετά...

ρούχα new college κ joyce έχετε δοκιμάσει; είναι οικονομικά αλλά αξίζουν; ψάχνω ένα συγκεκριμένο σχέδιο κ το βρήκα εκεί, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αξίζει η αγορά. 

πρίν από 17 λεπτά , Έσπερος είπε:

ρούχα new college κ joyce έχετε δοκιμάσει; είναι οικονομικά αλλά αξίζουν; ψάχνω ένα συγκεκριμένο σχέδιο κ το βρήκα εκεί, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αξίζει η αγορά. 

Joyce εμεις εχουμε απο δωρα, ειναι πολυ συνηθισμενη μαρκα στα συνοικιακα μαγαζια. Καλα ειναι, μου φαινεται ποιοτικο το υφασμα, δεν ειναι αυτο το πολυ λεπτο μακο. Κι εχουν και μεγαλουτσικη γραμμη.

Παρεμπιπτοντως για τη γραμμη που λεγαμε, πηρα κατι μπλουζες benetton νουμερο 3-4 και ειναι ακριβως ιδιες με σχεδον ολα τα 5-6 που μας εχουν δωσει απο αλλες μαρκες.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Έσπερος είπε:

κ γω τις joyce μονο ξερω

καλες,βγαζουν πολυ ανετα 1-2σεζον

οσο για την γραμμη ειναι σχετικο

ο μικρος φοραει εκει το 4,η μεγαλη το 10,κ ειναι 5 κ 7χρ

2 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

Τα Joyce είναι αρκετά ανθεκτικά. Εγώ όμως θα έλεγα ότι έχουν στενή γραμμή. Ειδικά όσο μεγαλώνουν τα νουμερα, μόνο το μήκος αλλάζει, έτσι μου φαίνεται. 

1 hour ago, annoulen είπε:

Τα Joyce είναι αρκετά ανθεκτικά. Εγώ όμως θα έλεγα ότι έχουν στενή γραμμή. Ειδικά όσο μεγαλώνουν τα νουμερα, μόνο το μήκος αλλάζει, έτσι μου φαίνεται. 

Ναι, συμφωνω

Το βλεπω απο τον μικρο που βαση υψους θα επαιρνε κ το 5αρι

Τα trax τα ξέρετε; τα βρήκα οικονομικά επίσης κ όπως τα έπιασα μου φάνηκαν καλοραμμένα, κ ωραία χρώματα. 

σαν ονομα μου ακουγεται οικειο

ενω το new college οχι

τα ειδα λιγο σαν στυλ κ μου αρεσαν.αν βρισκεις ευκολα σε τοπικα μαγαζια,ισως εχω δει

μου θυμησαν πολυ κτ ρουχα της μεγαλης 4-6χρ,τα οποια δ εχω πια για να δω μαρκα

Διαφημίσεις

Και trax μας ειχαν φερει δωρο οταν ηταν μωρο. Το παντελονι ηταν πολυ στενο, το φορεσε οριακα, το πουκαμισο το φορεσε μεχρι κι ενα χρονο αργοτερα, τη ζακετα την εχει ακομα

Τα trax τα ξέρετε; τα βρήκα οικονομικά επίσης κ όπως τα έπιασα μου φάνηκαν καλοραμμένα, κ ωραία χρώματα. 

ναι τα ξέρω, μια χαρά είναι. 

καλά και οικονομικά είναι και τα LOSAN και τα ENERGIERS, δεν ξέρω αν τα φέρνουν στο νησί σας. 

τα energiers ειναι καταπληκτικα

τα losan σιγουρα τα ξερω,μεχρι κ την ιστοσελιδα θυμαμαι.αν δ εχουμε τωρα,ειχαμε καποια στιγμη απλα δ μπορω να θυμηθω καποιο ρουχο συγκεκριμενο

Να ρωτησω κατι: τις διαφορες στις μαρκες αρχισατε να τις διαπιστωνετε οταν αρχισαν σχολειο τα παιδια σας; Δεν εννοω στις γραμμες, που φαινεται ευκολα, εννοω στις ποιοτητες. Γιατι εμενα που δεν παει σχολειο ακομα, δεν φοραει κανενα τοσο πολυ ωστε να φθαρει και να διαπιστωσω διαφορες,ολα καλα μου φαινονται. Εκτος απο του jumbo που τα παιρνω επι τουτου για μεσα στο σπιτι επειδη αυτα οντως χαλανε γρηγορα. Ολα τα αλλα καλα μου φαινονται, ισως του mothercare τα εσωρουχα και πιτζαμακια ξεχειλωνουν λιγο. Και οσα φανελακια εχουν καπως "διπλο" ωμο (δεν ξερω πώς αλλιως να το περιγραψω, καταλαβατε, απο αυτα που κουμπωνουν απο κατω) κι αυτα ξεχειλωνουν, αλλα οποια μαρκα κι αν ειναι.

πρίν από 30 λεπτά , little lamb είπε:

Να ρωτησω κατι: τις διαφορες στις μαρκες αρχισατε να τις διαπιστωνετε οταν αρχισαν σχολειο τα παιδια σας; Δεν εννοω στις γραμμες, που φαινεται ευκολα, εννοω στις ποιοτητες. Γιατι εμενα που δεν παει σχολειο ακομα, δεν φοραει κανενα τοσο πολυ ωστε να φθαρει και να διαπιστωσω διαφορες,ολα καλα μου φαινονται. Εκτος απο του jumbo που τα παιρνω επι τουτου για μεσα στο σπιτι επειδη αυτα οντως χαλανε γρηγορα. Ολα τα αλλα καλα μου φαινονται, ισως του mothercare τα εσωρουχα και πιτζαμακια ξεχειλωνουν λιγο. Και οσα φανελακια εχουν καπως "διπλο" ωμο (δεν ξερω πώς αλλιως να το περιγραψω, καταλαβατε, απο αυτα που κουμπωνουν απο κατω) κι αυτα ξεχειλωνουν, αλλα οποια μαρκα κι αν ειναι.

η αληθεια ειναι ναι.αφου αρχισαν το σχολειο βλεπεις κυριως φθορες

το πολυ κλασικο στο γονατο πχ

απο κει κ περα εξαρταται κ καθε περιπτωση

τι χρηση γινεται κλπ.αν εχεις λιγα ρουχα κ τα φορας συνεχεια.πας καθε μερα πχ παιδικη κ το μικρο κυλιεται,η μενεις σε σπιτι με αυλη κλπ

παντως εχω εσωρουχακια απο τζαμπο που δ εχουν ξεχειλωσει

οπως κ φανελακια τετοια που λες ειχαμε.διαφορες μαρκες

Να σας ρωτησω κατι; Ξερετε που μπορω να χαρισω ρουχα; Μεχρι τωρα τα εδινα σε συγγενεις και φιλους τα παλια παιδικα. Αλλα τωρα εχω για χαρισμα για 11-12 χρονων, και βλεπω οτι σε αυτες τις ηλικιες παιζουν πολυ ρολο τα γουστα στα παιδια που πανε πια Γυμνασιο, οποτε ο γιος της φιλεναδας μου που θα τα εδινα αλλιως δε βρισκει κατι για το γουστο του, περναει τη φαση με τα μαυρα και τις νεκροκεφαλες σε ολα, και το μικρο μου εχει τελειως αλλο σωματοτυπο και δεν νομιζω να μπορει ουτε αυτο να τα βαλει αργοτερα, δεν θα καθονται καλα. Αλλα ειναι πολλα ρουχα σαν αφορετα και δεν ξερω που να τα δωσω, κριμα ειναι.

πρίν από 33 λεπτά , little lamb είπε:

Το καλό το ρούχο νομίζω φαίνεται στο πλύσιμο. Είχα πέρσυ δέκα φόρμες πάνω κάτω; Οι δύο τρεις έζησαν σε καλή κατάσταση μέχρι το τέλος της χρονιάς που ήταν και με τις καραντίνες. Πλύνε βάλε άλλες ξέβαψαν άλλες γάριασαν άλλες μάζεψαν. Τα τζιν και τα μπουφάν είναι εντάξει. Εσώρουχα και πυτζάμες οκ τα λάστιχα δεν άντεξαν και εντελώς. Πιο παλιά τα φορμακια κλπ όχι δεν μου άντεξαν να τα χαρίσω πχ. Ελάχιστα κομμάτια. Φυσικά φοριούνται σε επόμενο παιδί αλλά να είναι δικό μου παιδί που δεν με νοιάζει πως θα κυκλοφορεί στο σπίτι μέσα. 

1 hour ago, vicky86 είπε:

τα energiers ειναι καταπληκτικα

τα losan σιγουρα τα ξερω,μεχρι κ την ιστοσελιδα θυμαμαι.αν δ εχουμε τωρα,ειχαμε καποια στιγμη απλα δ μπορω να θυμηθω καποιο ρουχο συγκεκριμενο

Losan είχαμε μαγιό! Πόσο τέλεια :)

Κράτα το

Κράτα το

πρίν από 10 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Το καλό το ρούχο νομίζω φαίνεται στο πλύσιμο. Είχα πέρσυ δέκα φόρμες πάνω κάτω; Οι δύο τρεις έζησαν σε καλή κατάσταση μέχρι το τέλος της χρονιάς που ήταν και με τις καραντίνες. Πλύνε βάλε άλλες ξέβαψαν άλλες γάριασαν άλλες μάζεψαν. Τα τζιν και τα μπουφάν είναι εντάξει. Εσώρουχα και πυτζάμες οκ τα λάστιχα δεν άντεξαν και εντελώς. Πιο παλιά τα φορμακια κλπ όχι δεν μου άντεξαν να τα χαρίσω πχ. Ελάχιστα κομμάτια. Φυσικά φοριούνται σε επόμενο παιδί αλλά να είναι δικό μου παιδί που δεν με νοιάζει πως θα κυκλοφορεί στο σπίτι μέσα. 

ναι φυσικα κ αυτα

το γαριασμα,να μαζεψουν.τα λαστιχα αν ξεχειλωσαν

εγω βρεφικα ειχα αρκετα σε καλη κατασταση

μεχρι κ ρουχα που εδωσα στην αδερφη μου,τα πηρα στο δευτερο κ τα ξαναδωσα στο δευτερο της,κ μετα τα χαρισαμε παλι

Εγω ο,τι ειχα απο το πρωτο ετος ηταν σαν ολοκαινουργια, τα εδωσα κιολας σε αλλο μωρο και μου τα επεστρεψαν επισης σαν ολοκαινουργια. Οσα φοραει ομως μεσα στο σπιτι που τρωει κλπ ειναι σε αθλια καταστασταση, ο,τι μαρκα κι αν ειναι. Αυτα συνεχεια λερωνονται με φαγητα και σχεδον μετα απο το εκαστοτε γευμα τα πλενουμε επι τοπου στο χερι. Οπως και τις καλτσες που γινονται μαυρες. Τα υπολοιπα ομως ρουχα δεν τα πλενουμε συχνα, γιατι τα φοραει μονο το πολυ κανα τριωρο  που θα βγουμε για κουνιες ή ψωνια ή καμια επισκεψη ή μεχρι να παμε στους παππουδες, που εκει βαζει παλι τα χάλια. Κι ετσι καθε ρουχο θα πλυθει κατω απο 10 φορες τη σεζον. Γι'αυτο σκεφτομαι οτι μαλλον με το σχολειο φαινεται η διαφορα.

Στα γονατα χαλασε ενα οταν μπουσουλαγε, παρολο που ηταν φουλ ποιοτικο (dpam)

Εγώ μέχρι στιγμής την ποιότητα των ρούχων την καταλαβαίνω από το πλυντήριο,όσα δηλαδή βγαίνουνε αλωβητα από τις πολλες πλύσης και το στεγνωτηριο αυτα ειναι τα mayoral,energiers,next,και κάποια,όχι όλα hashtag και από τα Lidl.

πρίν από 11 λεπτά , little lamb είπε:

Εγω ο,τι ειχα απο το πρωτο ετος ηταν σαν ολοκαινουργια, τα εδωσα κιολας σε αλλο μωρο και μου τα επεστρεψαν επισης σαν ολοκαινουργια. Οσα φοραει ομως μεσα στο σπιτι που τρωει κλπ ειναι σε αθλια καταστασταση, ο,τι μαρκα κι αν ειναι. Αυτα συνεχεια λερωνονται με φαγητα και σχεδον μετα απο το εκαστοτε γευμα τα πλενουμε επι τοπου στο χερι. Οπως και τις καλτσες που γινονται μαυρες. Τα υπολοιπα ομως ρουχα δεν τα πλενουμε συχνα, γιατι τα φοραει μονο το πολυ κανα τριωρο  που θα βγουμε για κουνιες ή ψωνια ή καμια επισκεψη ή μεχρι να παμε στους παππουδες, που εκει βαζει παλι τα χάλια. Κι ετσι καθε ρουχο θα πλυθει κατω απο 10 φορες τη σεζον. Γι'αυτο σκεφτομαι οτι μαλλον με το σχολειο φαινεται η διαφορα.

Στα γονατα χαλασε ενα οταν μπουσουλαγε, παρολο που ηταν φουλ ποιοτικο (dpam)

Στις κούνιες δεν γίνετε χάλια;Κάθε μέρα που πηγαίνουμε παιδική χαρά  τα ρούχα πηγαίνουνε κατευθείαν στα άπλυτα γιατί  τα κανει χάλια,χώματα σκόνες κτλ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...