Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά μαμάδων

rit@

Recommended Posts

Παίρνω το πρώτο απο το παιδικό παίρνω το δεύτερο απο το δημοτικό σταματάω πεθερά να πάρω κάτι πράγματα και γραμμη για το σπίτι ,βιαζομουν κιόλας διότι σε 3 ώρες έπρεπε να ξαναφύγω , μολίς 1 λεπτό πριν παρκαρω μου λεέι ο γιός μου .................. μαμα κάτι ξέχασες τι του λέω ...(σκεφτόμενη τη θα κάνω πρώτα με το που μπω στο σπιτι)..την εύη μας ....φτου...............άντε πάλι πισω... Ειχα ΄ξεχάση την μεγάλη στο γυμνάσιο.

χαχαχαχα... κινηματογραφικό κουφό!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 655
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με παίρνει ο ύπνος, θηλάζοντας τη μικρή... ξυπνάω το πρωί, κάνω να πιάσω τα γυαλιά (καθότι μύωψ) κοιτάζω γύρω... πετάγομαι από το κρεβάτι και όλο χαρά φωνάζω "αγάπη μου θαύμα! βλέπω χωρίς γυαλιά, βλέπω!" κι ακούω μέσα από τη σπηλιά του παπλώματος "ξέχασες να βγάλεις τους φακούς χτες, άσε με να κοιμηθώ!" :P:p προς στιγμήν πραγματικά πίστεψα ότι θεραπεύτηκε η γκαβοσύνη μου μες στη νύχτα...

άλλη μια φορά ο καλός μου τακτοποιούσε κάτι πράγματα στο μπάνιο με την πόρτα ανοιχτη... μου μπαίνει η διαολιά να πάω να τον τρομάξω... πλησιάζω σιγά-σιγά, κάνω ένα σάλτο α λα νίντζα και όπως προσγειώνομαι μπροστά στην ανοιχτή πόρτα του μπάνιου αφήνω και μια κραυγή τύπου "γιααααααααααααα" (μεγάλη καρατέκα!)... βγαίνει ο καλός μου από την ΚΟΥΖΙΝΑ, με κοιτάει... πεθάναμε στο γέλιο!

τις προάλλες αντί να ρίξω το ζεστό νερό στο μπολάκι με την κρέμα της μικρής πήγα να το ρίξω στο κουτί της κρέμας! ευτυχώς μου κράτησε το χέρι ο άντρας μου...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

ΧΑΧΑΧΑΧΑ εχω γελάσει πάρα πολυ!!!!

Εγώ δεν είμαι ακόμα μαμά, αλλα είμαστε στην περίοδο που θα μπούμε στην διαδικασία για μωράκι!!

Θα σας πώ κ το δικό μου ρεζιλίκι, γιατί για ρεζιλίκι μιλάμε!! Ηταν η μέρα που θα στρώναμε το κρεβάτι (έθιμο), μια εβδομάδα πριν το γάμο. Αφου τελειωσε το στρώσιμο, προσφέραμε γλυκά, αναψυκτικά κ κάποιοι ήθελαν κ νερό (λογικό). Αφού είχα βάλει αρκετά μπουκάλια στο ψυγειο, μιας κ ήταν κατακαλόκαιρο, ξεκινήσαμε να προσφέρουμε κ νερό...χαχα την πατήσαμε!!!!! είχα ξεχάσει 2 μπουκάλια με τσιπουρο μέσα στο ψυγείο κ η τρελή δεν είχα βάλει ετικέτα που να γράφει τσίπουρο....ΡΕΖΙΛΙ! Η πρώτη που ήπιε ήταν η θεία του άντρα μου... προκομένη νύφη πήραν!:oops: που να εχω κ μωρό..θα το ξεχνάω απο δω κ απο εκει :roll:

Επισης κατι που έγινε σε κάποιο γάμο που ήμασταν καλεσμένοι κ γέλασε ολοκληρο το κέντρο. Φώναξαν στο μεγάφωνο οτι είχε ξεχαστεί ένα μωρό στην εκκλησία που γίνονταν η τελετή!!!:shock: Τι τραβάνε αυτά τα παιδάκια απο εμάς!!!!

eP77p3.png

Και επειδή ποτέ δεν τελειώνουν....

Εχτές έτυχε να χρησιμοποιήσω την Αττική Οδό για μια διαδρομή που χρειαζόμουν, μόλις έχω σχολάσει, έχω πάρει τον γιο μου από τον παδικό, και με μαυλό καζάνι προσπαθώ να φτιάξω το πρόγραμμα της υπόλοιπης μέρας. Φτάνω στο "ταμείο" της Αττικής Οδού, ανοίγω το παράθυρο, δίνω τα λεφτά και του λέω : "Ένα camel, παρακαλώ!:oops:"

O5X4p2.png 

ανοίγω το παράθυρο, δίνω τα λεφτά και του λέω : "Ένα camel, παρακαλώ!:oops:"

χαχχαχααχ φανταζεσαι να σου δινανε κιολας?????:P:p:p:p (μηπως ο υπαλληλος να δουλευε παλια σε περιπτερο!:idea::idea::idea:)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Και επειδή ποτέ δεν τελειώνουν....

Εχτές έτυχε να χρησιμοποιήσω την Αττική Οδό για μια διαδρομή που χρειαζόμουν, μόλις έχω σχολάσει, έχω πάρει τον γιο μου από τον παδικό, και με μαυλό καζάνι προσπαθώ να φτιάξω το πρόγραμμα της υπόλοιπης μέρας. Φτάνω στο "ταμείο" της Αττικής Οδού, ανοίγω το παράθυρο, δίνω τα λεφτά και του λέω : "Ένα camel, παρακαλώ!:oops:"

καλά με έπιασε βήχας από το γέλιο, άλλη φορά να ζητήσεις και καμιά εφημέριδα, μπας σε καλό μας, τι παθαίνουμε οι πολυάσχολες μαμάδες!

1FdQp2.png

Για σκοπούς ισότητα ακούστε και ένα "κουφό" μπαμπά

Ο άντρας μου "κρατούσε" τα παιδιά. Μπαίνω στο σπίτι - χάλια τα πάντα σκορπισμένα και ο γιος μου να κάθεται "πάνω στο κεφάλι του μπαμπά" που δούλευε στον υπολογιστή.

Λέω: τί γίνεται εδώ

μου λέει: ε να είπα να τους κάνω λίγο μοντεσσόρι

Α! λέω έτσι το λέμε τώρα

και πριν τελιώσω την κουβέντα βγαίνει η κόρη μου από την κουζίνα κρατώντας ένα κοφτερό μαχαίρι σαν σκήπτρο!

Κόκαλο όλοι!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

κατι που μου συνεβη μολις τωρα, και εχει να κανει με τις διαφημισεις που εμφανιζονται απο το google, και λενε διαφορα. μια απο αυτες λοιπον ελεγε

"Βελτιστοποιήστε τις καμπάνιες των πελατων σας..." Την κοιτουσα πολλη ωρα προσπαθοντας να καταλαβω τι εννοει ο ποιητης... Για να καταλαβετε διαβαζα "Βελτιστοποιήστε τις ΠΑΝΕΣ των πελατων σας"....χχεχεχεχχε:D:D:D:D:D

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

jannis υπάρχει αντίστοιχο thread με τα κουφά μπαμπάδων και έχει κι εκείνο πολύ γέλιο.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

γεια σας!! φρεσκο πραγμαααα....

χτες βραδυ μαλλον εβλεπα καποιο ονειρο που φυσουσε παρα πολυ,μαλιστα ακουγα και αυτο το βζιιινγκκκ του αερα.....οποτε σηκωθηκα εντρομη ντυθηκα,πανω απο τις πιτζαμες,και ξεκινησα προς το μπαλκονι να μαζεψω τα ρουχα μην τα παρει ο αερας....

ελα ομως που δεν ειχα ρουχα εξω...ευτυχως το θυμηθηκα ενα τσακ πριν την μπαλκονοπορτα....χαχαχαχαχα

Ελάτεεεε φρέσκο κι εμέναααα...Σπαρταράει σας λέω!!!!

Πήγαμε χτες για ψώνια σε μεγάλο Σ/Μ, ο άντρας μου είχε το καρότσι του Σ/Μ κι εγώ το μωρό στην ''αγκαλιά'' (αυτά που είναι σα μάρσιπο δηλαδή...). Σε μια δόση χάζευα τα χροστουγεννιάτικα κι έδειχνα στο μικρό διάφορα μπιχλιμπίδια και νομίζοντας πως δίπλα μας ήταν ο άντρας μου, πήρα αγκαζέ έναν άσχετο κύριο και του είπα κιόλας : ''Κοίτα αγάπη μου, δεν είναι τέλειο;;;;;'':oops::oops::oops:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Πήγαμε χτες για ψώνια σε μεγάλο Σ/Μ, ο άντρας μου είχε το καρότσι του Σ/Μ κι εγώ το μωρό στην ''αγκαλιά'' (αυτά που είναι σα μάρσιπο δηλαδή...). Σε μια δόση χάζευα τα χροστουγεννιάτικα κι έδειχνα στο μικρό διάφορα μπιχλιμπίδια και νομίζοντας πως δίπλα μας ήταν ο άντρας μου, πήρα αγκαζέ έναν άσχετο κύριο και του είπα κιόλας : ''Κοίτα αγάπη μου, δεν είναι τέλειο;;;;;'':oops::oops::oops:

:P:p:p:p:p

ήταν κανένας καλός τουλάχιστον?????

Xαχαχαχαχα από τη ντροπή μου ούτε που τον πρόσεξα. Καπνός έγινα! Συγγνώμη είπα κι έγινα Λούης....

Μίά άλλη φορά σε Σ/Μ πάλι, είχα ξεχάσει το μωρό με το καρότσι στη υποδοχή!!!!

Δεν είμαι να πηγαίνω Σ/Μ εγώ....

iyuNp3.png4hNCp3.png

χαχαχαχαχα Καλόοοο! Φαντάσου να είχε και γυναίκα εκεί ο άνθρωπος... άντε μετά να δικαιολογηθεί....

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Επίσης μια φορά με παίρνει στο γραφείο ο προϊστάμενός μου, ενώ πιο πρίν μιλούσα στο κινητό με μία από τις κολλητές μου και ξαφνικά κόπηκε η γραμμή και στο καπάκι χτυπάει το τηλέφωνο του γραφείου... ''Ααααα η φίλη μου θα 'ναι'' σκέφτηκα... και σηκώνοντας το λέω ''Έλα μωρή ανάπηρη, έπεσε η γραμμή!''

iyuNp3.png4hNCp3.png

Θυμήθηκα κάτι που έκανα αυτές τις μέρες!!!!

Είμαι με το μωρό στο αμάξι να πάμε βόλτα, σταμάτάω να βάλω βενζίνη ''30 ευρώ παρακαλώ'', τού δίνω τα κλειδιά, μου το γεμίζει, παράλληλα μου δίνει και την απόδειξή μου, τελειώνει το γέμισμα, μου δίνει τα κλειδιά, λέω ευχαριστώ, ανεβάζω το παράθυρο και βάζω μπρός!!! Αυτός ακόμη κοντοστεκόταν στο παράθυρό μου...τον κοιτάω, με κοιτάει, τίποτα.... Ανοίγω το παράθυρο και με υφάκι λέω ''Τρέχει κάτι;'' και μου απάντησε ''Ναι, δε με πληρώσατε''.:oops:

iyuNp3.png4hNCp3.png

... και νομίζοντας πως δίπλα μας ήταν ο άντρας μου, πήρα αγκαζέ έναν άσχετο κύριο και του είπα κιόλας : ''Κοίτα αγάπη μου, δεν είναι τέλειο;;;;;'':oops::oops::oops:

:P:p:p:p:p

ήταν κανένας καλός τουλάχιστον?????

Κάτι τέτοια λέτε κορίτσια και σε λίγο θα μπουν και σε αυτό το θέμα οι δεδηλωμένες πιστές σύζυγοι και θα σας κατηγορήσουν για αμαρτωλές...:-P

Επίσης μια φορά με παίρνει στο γραφείο ο προϊστάμενός μου, ενώ πιο πρίν μιλούσα στο κινητό με μία από τις κολλητές μου και ξαφνικά κόπηκε η γραμμή και στο καπάκι χτυπάει το τηλέφωνο του γραφείου... ''Ααααα η φίλη μου θα 'ναι'' σκέφτηκα... και σηκώνοντας το λέω ''Έλα μωρή ανάπηρη, έπεσε η γραμμή!''

Σε καλό σας απόψε! Με τα κουφά μαμάδων/μπαμπάδων, δεν θα μας αφήσετε άντερο από τα γέλια :lol::lol::lol: !

Εγώ φιλενάδες πώς χαρακτηρίζομαι, που αδυνατώ να απομνημονεύσω τον αριθμό του αυτοκινήτου μας και μου έχει τύχει τις άπειρες φορές να περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου (οταν χωρίζουμε στη βόλτα συνήθως) δίπλα από ξένο αμάξι?????

Εγώ φιλενάδες πώς χαρακτηρίζομαι, που αδυνατώ να απομνημονεύσω τον αριθμό του αυτοκινήτου μας και μου έχει τύχει τις άπειρες φορές να περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου (οταν χωρίζουμε στη βόλτα συνήθως) δίπλα από ξένο αμάξι?????

Αυτό που λες το 'χα κάνει λίγο πιο παλία...Ακόμη ανύπαντρη....

Είχαμε κανονίσει με τον άντρα μου να έρθει να με πάρει από το σπίτι μου, για να βγούμε. Κατεβαίνω κάτω και βλέπω λίγο πιο πέρα από το σπίτι μου ένα αμάξι σα το δικό του με αλάρμ, σταματημένο! Ανοίγω τη πόρτα του συνοδηγού και μόλις μπάινω η μισή μέσα, διαπιστώνω έντρομη πως μπήκα σε λάθος αμάξι!!:shock:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Κι εμένα μέχρι σήμερα από καθαρή τύχη δεν με έχεει βρει κανένας ιδιοκτήτης να παραφυλάω! :lol: Είναι και μυστήριοι καιροί...ποιος ξέρει τι μπορεί να βάλει ο καθένας με το μυαλό του!

Eπίσης!!!!

Μία φορά στη δουλειά κι από τότε έχω φάει το δούλεμα τις ζωής μου..... Λέω σε ένα συνάδελφο ''Δώσε μου το ψωλίδι σου''...Εννοούσα το ψαλίδι, απλά γλώσσεψα τη μπέρδα μου!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Έχω βγει για δουλειές με τον πατέρα μου και τον μεγάλο μου γιο. Οδηγεί ο μπαμπάς. Βιαζόμαστε εξαιρετικά να γυρίσουμε για να ταϊσω το μικρό.

Γυρνώντας λοιπόν θυμάμαι ότι πρέπει να πάρω κάποια φάρμακα. Σταματάμε γρήγορα έξω απ' το φαρμακείο, πετάγομαι μέσα, ψωνίζω, πετάγομαι έξω και μπαίνω στο αυτοκίνητο λέγοντας "Άντε, σβέλτα... ακόμα??"

Ξαφνικά γυρνάω το κεφάλι μου δίπλα και συνειδητοποιώ ότι λείπει το καρεκλάκι του παιδιού, με το παιδί φυσικά. Δεν στροφάρω η ζαβή. Σκέφτομαι "μα που πήγε το παιδί..." και ξαφνικά φλασάρω, κοιτάω τον μεσαίο καθρέφτη κΑΙ βλέπω ένα ζευγάρι άγνωστα μάτια να με κοιτάνε με τρομο-οικτο-κατάπληξη... κοιτάω μπροστά απ' το τζάμι και βλέπω το αυτοκίνητο του μπαμπά μου, τον πατέρα μου να έχει βγει έξω και να μου κάνει νοήματα λιωμένος απ' τα γέλια... :oops::oops::oops::oops:

:lol::lol::lol:

Λάθος αυτοκίνητο...

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Όσο παιρνάει η ώρα θα θυμάμαι κι άλλα....

Το καλοκαίρι που ήμασταν διακοπές ημέρα Κυριακή (το τονίζω), σηκώνομαι το πρωί, πάω στο μπανιο, πλένομαι, βάζω την ενυδατικούλα μου, βγάζω τα γυαλάκια να βάλω φακούς....

Έλαααα όμως που έχουμε ίδιες θήκες με τον άντρα μου (γκαβός κι αυτό) κι ενώ φοράω κανονικά τους φακούς μου, κλείνω τη θηκούλα μου και στο μεταξύ σκέφτομαι να την πάρω μαζί μου, αφού πρώτα αλλάξω το υγρό και βάλω φρέσκο. Πάνω στο μπέρδεμά μου, όπως έχυσα το υγρό για να το αντικαταστήσω με καινούριο, κι ενώ είχα μπερδέψει τις θήκες μας, πήρα τη θήκη του και μαζί με το υγρό χύθηκαν και οι φακοί του στο νηπτήρα!!!!!!

Εγώ σα να μη τρέχει τίποτα βγαίνω απο το μπάνιο και μπαίνει ο άντρας μου. Ξαφνικά ακούω μια αγριογκαρίδα '' Τί έκανες πάλι;;;;Πού είναι οι φακοί μου;;;;'' Εγώ ακόμη δε κατάλαβα γιατί ωρυόταν, μέχρι που μου έδειξε πως είχα μπλέξει τις θήκες μας.

Περιττό να πω πως δεν έβλεπε για μια ολόκληρη μέρα κι έπρεπε να περιμένουμε να ξημερώσει Δευτέρα για να βρούμε οπτικό....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Eπίσης!!!!

Μία φορά στη δουλειά κι από τότε έχω φάει το δούλεμα τις ζωής μου..... Λέω σε ένα συνάδελφο ''Δώσε μου το ψωλίδι σου''...Εννοούσα το ψαλίδι, απλά γλώσσεψα τη μπέρδα μου!

δε σε γνωριζω αλλα πρεπει να εχεις πολυ γελιο......

μιλαμε οτι εχω πεσει κατω απο τα γελια......

εσυ θα πρεπε να ανοιξεις δικο σου τοπικ τα κουφα που εκανε σημερα το τραυματακι......:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P[

σου ευχομαι οπως μας δινεις γελιο να το λαμβάνεις κιολας!!!!

χαχαχαχαχα:-D:grin::-D

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...