Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κι εγώ διαπιστώνω ότι ο σύζυγος έχει φτάσει στην υπερβολή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την μεταπείσει. Δε συμφωνώ με αυτή την τακτική. Η απορία μου είναι γιατί να κάνει διακοπή λόγω ηλικίας. Ο γυναικολόγος της δεν της είπε κάτι τέτοιο. Είπε ότι την βλέπει σε κακή κατάσταση και αυτό δεν είναι καλό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, popi76 είπε:

Κι εγώ διαπιστώνω ότι ο σύζυγος έχει φτάσει στην υπερβολή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την μεταπείσει. Δε συμφωνώ με αυτή την τακτική. Η απορία μου είναι γιατί να κάνει διακοπή λόγω ηλικίας. Ο γυναικολόγος της δεν της είπε κάτι τέτοιο. Είπε ότι την βλέπει σε κακή κατάσταση και αυτό δεν είναι καλό.

Δεν χρειάζονται λόγοι , η γυναίκα δεν θέλει αυτό είναι όλο . Δικαίωμα της . 

Just now, Summer love είπε:

Δεν χρειάζονται λόγοι , η γυναίκα δεν θέλει αυτό είναι όλο . Δικαίωμα της . 

Στις μέρες μας ακόμη αυτό θεωρείται κατακριτέο και μάλιστα για παντρεμένη γυναίκα. Δυστυχώς. Δεν βλέπω η γυναίκα να έχει τον έλεγχο της ύπαρξής της....

7 ώρες πρίν, popi76 είπε:

Στις μέρες μας ακόμη αυτό θεωρείται κατακριτέο και μάλιστα για παντρεμένη γυναίκα. Δυστυχώς. Δεν βλέπω η γυναίκα να έχει τον έλεγχο της ύπαρξής της....

Το κακο ειναι πωσ δεν αφορα μονο την δικη τησ υπαρξη..

Τι να πω..μεγαλο θεμα..

Πιστευω πωσ δεν θα πρεπε να ανακατευεται κανεισ σ αυτο το θεμα..κ δεν μιλαω για μασ εδω που λεμε την γνωμη μασ..μιλαω για τουσ φιλουσ κ τουσ γνωστουσ..κ δεν ριχνω το φταιξιμο στην θεματοθετρια..μην παρεξηγηθω..κ αυτην αλλοσ την εμπλεξε μαλλον πανω στην απογνωση του..απλα χρειαζονται αποστασεισ..

9 ώρες πρίν, popi76 είπε:

Μία εγκυμοσύνη στα 45 είναι υψηλού κινδύνου από μόνη της, συν ότι αν το κρατούσε το παιδί θα υπήρχαν άπειρα σχόλια από τον περίγυρο προς την ανάποδη κατεύθυνση του τι το ήθελε το παιδί σε αυτή την ηλικία, οπότε  μου φαίνεται ακόμη πιο παράλογο που αμφισβητείται η απόφαση της γυναίκας. Όχι πως και 25 να ήταν του έπεφτε λόγος οποιουδήποτε αν η ίδια δεν ένιωθε σε θέση να κυοφορήσει.

Διαφημίσεις

tzenaki, είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα. Ναι, με "έμπλεξε" κατά κάποιο τρόπο, γιατί είναι απελπισμένος. Από την άλλη, βλέπω ότι το ζευγάρι έχει πολλά θέματα, τα οποία βγήκαν στην επιφάνεια τώρα. Και δεν θα τους τα αναφέρω. Ας τους τα πει ένας ψυχολόγος. Πλέον κρατώ αποστάσεις. Πάντως διαπίστωσα ότι ο γυναικολόγος κοιτάζει πρώτα την υγεία της ασθενούς και μετά το έμβρυο. 

πρίν από 28 λεπτά , ΑΡΓΚ είπε:

Φαντάσου να γινόταν το ανάποδο...

Αυτά μου μεταφέρθηκαν, και αυτή είναι η δεοντολογία....Δεν είναι δουλειά του γιατρού να μεταπείθει, νομίζω, αν και ο γιατρός δήλωσε ότι είναι κατά των αμβλώσεων. Αυτό εμένα με καλύπτει.

Να ενημερώσω ότι η κοπέλα έκανε την διακοπή. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που μοιράστηκα αυτή την εμπειρία, πάντως είναι κάτι που με αναστάτωσε. Πόσο μάλλον τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Παράθεση

Μία εγκυμοσύνη στα 45 είναι υψηλού κινδύνου από μόνη της, συν ότι αν το κρατούσε το παιδί θα υπήρχαν άπειρα σχόλια από τον περίγυρο προς την ανάποδη κατεύθυνση του τι το ήθελε το παιδί σε αυτή την ηλικία, οπότε  μου φαίνεται ακόμη πιο παράλογο που αμφισβητείται η απόφαση της γυναίκας. Όχι πως και 25 να ήταν του έπεφτε λόγος οποιουδήποτε αν η ίδια δεν ένιωθε σε θέση να κυοφορήσει.

ΑΡΓΚ, δεν μπορώ να δεχτώ ότι η ηλικία πλέον είναι ανασταλτικός παράγοντας. Δεν το έκανε γι' αυτό. Τόσες διάσημες κάνουν παιδιά στα 45 και στα 50 και βγαίνουν και φωτογραφίζονται. Γιατί έχουμε μείνει στην εποχή της γιαγιάς μου; Αναρωτιέμαι...

Just now, popi76 είπε:

Να ενημερώσω ότι η κοπέλα έκανε την διακοπή. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που μοιράστηκα αυτή την εμπειρία, πάντως είναι κάτι που με αναστάτωσε. Πόσο μάλλον τους άμεσα εμπλεκόμενους.

ΑΡΓΚ, δεν μπορώ να δεχτώ ότι η ηλικία πλέον είναι ανασταλτικός παράγοντας. Δεν το έκανε γι' αυτό. Τόσες διάσημες κάνουν παιδιά στα 45 και στα 50 και βγαίνουν και φωτογραφίζονται. Γιατί έχουμε μείνει στην εποχή της γιαγιάς μου; Αναρωτιέμαι...

Κι εγώ συμφωνώ ότι σήμερα η ηλικία δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας . Είναι επιβαρυντικός παράγοντας όχι όμως ανασταλτικός . Πλέον και οι γιατροί είναι πολύ υποψιασμένοι σχετικά με παθολογιες που μπορεί να προκύψουν ... ειδικά οι έξωσωματικοι . Από μόνος του δεν θεωρείται Λόγος διακοπής . 

Διαφημίσεις

On 21/9/2019 at 10:16 ΠΜ, ElenaVi είπε:

Ωραια, μου δίνεις θαρρος με αυτα που λες..Εύχομαι να ναι ετσι κ να μην συμβαίνει συχνα επειδή ο πλακουντας ειναι χαμηλα. Δεν περνανε κ οι ωρες εδω μεσα κ το.χειρότερο.ολων ειναι οτι δεν επιτρέπονται αντρες συνοδοι κ εδιωξαν τον αντρα.μου, ετσι χθες που ειχα τοσο αναγκη εμεινα μονη μου.Ευχαριστώ πολυ Iris, με αυτα που λες νιωθω καλυτερα.

Καλημερα κοριτσάκι μου...μειωθηκε λιγο, ναι!φαίνεται να επουλωνεται η πληγη..γενικα εδω, δεν ειναι για να μενεις πολυ!το βράδυ φεραν στο δωμάτιο κατατις 2 μια ετοιμογεννη που σφσδαζε, εκλαιγε, χτυπιοταν..στο ιδιο δωμάτιο μια κοπέλα που κανει.συνέχεια εμετους,.τι να σου πω...με τα πολλα τημ πρωτη την  ξαναπηραν στις 4:30. Γενικά το προσωπικό δεν εινσι κ πλ εξυπηρέτικο, γτ χθες ο αντρας μου τους παρακαλούσε να μεινει για να με βοηθησει κ εκεινες του ειπαν τι σε νοιάζει θα την βοηθήσουμε εμεις..ομως βαρυγκομουσαν για να έρθουν κ αισθανόμουν πλ ασχημα.

Κοριτσι μου καλημερα πως εισαι;;; σήμερα βγαινεις;;; περιμένω νέα σου ...φιλιά....

5 ώρες πρίν, popi76 είπε:

Λυπάμαι Πολυ για το αποτέλεσμα... Τώρα τι να πω αυτή ξέρει καλύτερα το πως κ το γιατι...εύχομαι να μην το μετανιώσει  αργότερα...Δεν.πιστευω ότι μετά από την κίνηση αυτή δεν θα νιώθει κάτι...! Ίσως όμως ειχε τους δικούς της λόγους...

On 21/9/2019 at 2:53 ΜΜ, Ροζακι είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν εχω εμπειρία από νοσοκομεία... Η πρώτη φορά που θα μείνω μέσα πρωτα ο θεος θα ειναι με την γεννα...υπομονή κοριτσάκι μου...κ εγώ θα ήθελα τον άντρα μου η κάποιον δικό μου...Όπως το θέλω κ στην γέννα αλλα δεν νομίζω να αφήνουν απο όσο μου έχουν πει άλλες κοπέλες...Όσο μπορούμε θα σου κάνουμε κ εμείς έστω κ λίγο από δω παρεούλα... ειδες;;; όλα θα πάνε τελεια...Δεν μου είπες...κουράστηκες καπου;;; να προσέχεις κ το πρωί όταν ξυπνάς δεν κανει να τεντωνεσαι...

Δεν κουραστηκα καπου, δεν εκανα αποτομη κινηση η κατι...ο γιατρος το αποδιδει στον πλακουντα κ οτι δεν εκανα εγω κατι που ν επιβαρυνα. Τεντωνομαι η αλήθεια ειναι αλλα συγκρατημενα!φευγω την Πέμπτη ευτυχως!Αλλαξα πτέρυγα κ με προσεχαν πολυ, κ απο ευγένεια αλλο πράγμα...καλυτερα που δεν εχεις εμπειρία απο νοσοκομεία, να σου λειπουν τετοιες εμπειρίες!

On 20/9/2019 at 4:27 ΜΜ, Iris89 είπε:

Το καταλαβαίνω ότι σε τρομάζει και είναι λογικό. Σκέψου όμως ότι είσαι ανάμεσα σε γιατρούς και αυτό πρέπει να σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης, πίστεψέ με, πάρα πολλές κοπέλες έχουν αίμα στην εγκυμοσύνη και ταλαιπωρούνται, αλλά όλα βαίνουν καλώς. Αν είναι κάποια μικρή αποκόλληση πρέπει να φύγει όλο το αίμα από το σημείο εκείνο για να σταματήσει. Σιγά σιγά όσο μεγαλώνει το μωρο  "τραβάει" τον πλακούντα προς τα πάνω. Κ εγώ είχα λίγο πιο χαμηλό πλακούντα και ειχα μια μεγάαααλη αποκόλληση στο α' τρίμηνο, αλλά το μωρό ήταν μια χαρά και γενικώς είχα αιματάκι σε όλη σχεδόν την εγκυμοσύνη μου, μικροαποκολλήσεις. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι ήρεμη. Είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που ξέρουν τι να κάνουν για να σε βοηθήσουν. 

Μακάρι να ειναι ετσι οπως τα λες!τωρα αρχιζω να σηκώνομαι κ φοβάμαι μηπως δω κατι...αλλα οκ!θα το ξεπερασω πιστεύω...η αλήθεια ειναι οτι μια ασφάλεια εδω υπαρχει. Η συγκεκριμένη πτέρυγα του Αλεξάνδρα ς πολυ κλ!Αλλα κ ο γιατρός το ιδιο.Ευχαριστώ πολυ για τις σύμβουλοι σουυ!!

On 20/9/2019 at 5:29 ΜΜ, Ροζακι είπε:

Κοριτσι μου καλημερα... είχα επιχειλιο πλακούντα στην αυχενικη κ μου είχαν πει να μην κουράζομαι κ να είμαι λίγο ξαπλωμένη...Γενικά δεν ήθελε.κουραση για να ανέβει...κούραση λέγοντας ουτε κατσαρόλα με νερό... έκανες κάτι που κουραστηκες;;;; Αφού το ακούσατε μην αγχώνεσαι  αφου είσαι κ στο νοσοκομείο...περαστικό να είναι...!!!

Καταλαβα...λογικα το ιδιο θα ναι!Αχ ευτυχως ειμαι καλυτερα, πήραμε μια τρομαραα...αλλο πραγμα! ΕΥχαριστώ πολυ κορίτσι μου. Δεν εκανα τπτ,οχι...

On 20/9/2019 at 8:14 ΜΜ, Ροζακι είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο...θέλει προσοχή κοριτσάρα μου...μην φοβάσαι τίποτα όλα καλά θα πάνε...Ο γιατρός τι είπε μιλήσατε τελικα;;;;

Ο γιατρός περιμενει να σταματήσει το αιμα κ να ξεκουραστω. Τωρα μου ειπε να αρχισω ν περπαταω σιγα σιγα. 

On 21/9/2019 at 11:31 ΜΜ, Ior1983 είπε:

Δεν πήρα δεύτερη γνώμη γιατί ο γιατρός μου δεν ήθελε να κάνει τη διακοπή λέγοντας μου πως δεν είναι ηθικά σωστο οπότε βρήκα άλλον γιατρό πάνω σε όλο τον πανικό κ ήμουν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη... Γενικά το πώς σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι λέγοντας τους για διακοπή κύησης είναι απαράδεκτο αλλά και από τον ίδιο το γιατρό;;; Χρησιμοποιώ τεστακια ωορρηξίας αλλά τίποτα ακόμα...ElenaVi μη στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά σκέψου το Γολγοθά που πέρασες πέρυσι και τώρα που περίμενες τα αποτελέσματα. Όλα πήγανε καλά τώρα και θα πάνε καλά θα το δεις να έχεις θετική σκέψη :)

Γενικά ο περισσότερος κόσμος δεν μοσινει στην θεση του αλλου να σκεφτει πριν μιλήσει...κ ειναι κριμα!Τι να πω...εκανες υπερηχο μετα να δεις το ενδομήτριο, μηπως πχ εχουν μεινει υπολείμματα?Συμβαινει καποιες φορες,θελω να πιστεύω βέβαια οτι ο ιδιος θα τα τσεκαρε ολα αυτα...παντως θα δεις σύντομα θετικα νεα. Προσπαθησε ν χαλαρωσεις κ δημιουργησε ομορφη ατμόσφαιρα που ν χαλαρωνει εσενα πρωτα. Τα τεστακια ειναι.αξιοπιστα κ θα συλλαβετε σύντομα, θα δεις! Σου εύχομαι σύντομα ν εχεις θετικα αποτελέσματα!!

19 ώρες πρίν, popi76 είπε:

Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα, ας πούμε δεδομένου ότι έχω ήδη παιδιά, και παρόλο που λατρεύω τα μωρά, δεν θα έκανα παιδί στα 45 (δηλαδή τώρα, δεν μιλάω υποθετικά για το μέλλον) και για να πω την αλήθεια οι περισσότερες από τις γνωστές μου συνομήλικες επιοικώς σοκαρίστηκαν όταν μία κοινή γνωστή αποφάσισε να γίνει για πρώτη φορά μαμά μετά τα 40. Δεν εννοώ ότι δεν είναι δυνατό να συμβεί, ασφαλώς και γίνεται. Αλλά πολλές γυναίκες, και πόσο μάλλον ήδη μαμάδες, δε θα ήθελαν ούτε το ρίσκο, αλλά ούτε και να είναι στα 60 όταν το παιδί θα πηγαίνει ακόμη σχολείο. Εξάλλου κακά τα ψέματα, άλλο η Μαντόνα στα 60, άλλο η μέση εργαζόμενη μαμά.

Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι κάτι που θα έπρεπε να νιώθουν όλες οι γυναίκες, ασφαλώς και υπάρχουν άνθρωποι που θα ξεκινήσουν οικογένεια σε αυτή την ηλικία και θα είναι καταπληκτικοί γονείς. Αλλά δε νιώθουν όλοι έτσι, για πολλούς είναι ένα κεφάλαιο που έχει πλέον κλείσει χρόνια πριν. Όπως ακριβώς και πολλές κοπέλες θα γίνουν καταπληκτικές μαμάδες στα 18 χωρίς αυτό να εμποδίσει τα υπόλοιπα όνειρά τους, και άλλες θα τις πιάσει τρόμος στην υποψία και μόνο.

Όπως και να έχει, είτε άτεκνη είτε πολύτεκνη, είτε 20 είτε 50, είτε υγιής είτε όχι, μία γυναίκα που δεν νιώθει ότι μπορεί να φέρει ένα παιδί ή ένα ακόμη παιδί,στον κόσμο, δε θα έπρεπε ούτε να απολογηθεί ούτε να επηρεαστεί από τρίτους. Δε θα κυοφορήσει κανείς άλλος στη θέση της, οπότε οι γνώμες είναι περιττές. Άλλο να μην είναι σίγουρη και να το συζητά για να αποφασίσει με τη βοήθεια φίλων και συγγενών. Άλλο να εμπλέκονται τρίτοι  με δικοί τους πρωτοβουλία για να τη μεταπείσουν, όποια και να είναι η απόφαασή της.

On 24/9/2019 at 8:13 ΜΜ, ElenaVi είπε:

Δεν κουραστηκα καπου, δεν εκανα αποτομη κινηση η κατι...ο γιατρος το αποδιδει στον πλακουντα κ οτι δεν εκανα εγω κατι που ν επιβαρυνα. Τεντωνομαι η αλήθεια ειναι αλλα συγκρατημενα!φευγω την Πέμπτη ευτυχως!Αλλαξα πτέρυγα κ με προσεχαν πολυ, κ απο ευγένεια αλλο πράγμα...καλυτερα που δεν εχεις εμπειρία απο νοσοκομεία, να σου λειπουν τετοιες εμπειρίες!

Μακάρι να ειναι ετσι οπως τα λες!τωρα αρχιζω να σηκώνομαι κ φοβάμαι μηπως δω κατι...αλλα οκ!θα το ξεπερασω πιστεύω...η αλήθεια ειναι οτι μια ασφάλεια εδω υπαρχει. Η συγκεκριμένη πτέρυγα του Αλεξάνδρα ς πολυ κλ!Αλλα κ ο γιατρός το ιδιο.Ευχαριστώ πολυ για τις σύμβουλοι σουυ!!

Καταλαβα...λογικα το ιδιο θα ναι!Αχ ευτυχως ειμαι καλυτερα, πήραμε μια τρομαραα...αλλο πραγμα! ΕΥχαριστώ πολυ κορίτσι μου. Δεν εκανα τπτ,οχι...

Ο γιατρός περιμενει να σταματήσει το αιμα κ να ξεκουραστω. Τωρα μου ειπε να αρχισω ν περπαταω σιγα σιγα. 

Γκοενικά ο περισσότερος κόσμος δεν μοσινει στην θεση του αλλου να σκεφτει πριν μιλήσει...κ ειναι κριμα!Τι να πω...εκανες υπερηχο μετα να δεις το ενδομήτριο, μηπως πχ εχουν μεινει υπολείμματα?Συμβαινει καποιες φορες,θελω να πιστεύω βέβαια οτι ο ιδιος θα τα τσεκαρε ολα αυτα...παντως θα δεις σύντομα θετικα νεα. Προσπαθησε ν χαλαρωσεις κ δημιουργησε ομορφη ατμόσφαιρα που ν χαλαρωνει εσενα πρωτα. Τα τεστακια ειναι.αξιοπιστα κ θα συλλαβετε σύντομα, θα δεις! Σου εύχομαι σύντομα ν εχεις θετικα αποτελέσματα!!

Κοριτσι μου καλημερα...πως εισαι;;; βγηκες;;;;

On 26/9/2019 at 3:23 ΜΜ, Ροζακι είπε:

Κοριτσι μου καλημερα...πως εισαι;;; βγηκες;;;;

Καλημέρα Ροζακι μου! Βγηκα απτο νοσοκομείο, την πρωτη μερα ολα κλ...μονο για τουαλέτα σηκωνομουν. Την δευτερη παλι λιγο αιμα, οποτε καταλαβαινεις το αγχος μου. Μου φέραν νοσοκομειακο κρεβάτι για να μην έρχομαι καθιστή η να ζοριζομαι να σηκωθω...τωρα κανω υπομονή, δεν σηκώνομαι ουτε για τουαλέτα. Μιυ φαίνεται σκληρο, αλλα υπάρχουν κ χειρότερα. Οποτε υπομονή...εσυ πως εισαι κοριτσάκι μου?

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ElenaVi είπε:

Καλημέρα Ροζακι μου! Βγηκα απτο νοσοκομείο, την πρωτη μερα ολα κλ...μονο για τουαλέτα σηκωνομουν. Την δευτερη παλι λιγο αιμα, οποτε καταλαβαινεις το αγχος μου. Μου φέραν νοσοκομειακο κρεβάτι για να μην έρχομαι καθιστή η να ζοριζομαι να σηκωθω...τωρα κανω υπομονή, δεν σηκώνομαι ουτε για τουαλέτα. Μιυ φαίνεται σκληρο, αλλα υπάρχουν κ χειρότερα. Οποτε υπομονή...εσυ πως εισαι κοριτσάκι μου?

Ωωωω ρε γαμωτο...υπομονή κοριτσάκι μου... Όλα θα πάνε καλά...έχε στο μυαλό σου το υπέροχο λόγο που τα περνάς αυτά... βοήθεια εχεις;;; καλά είμαι εγώ κοριτσι μου δοξα τω θεώ... Μόνο λιγο το ζαχαρο είναι οριακό κ έκοψα το άμυλο...Δύο μήνες είναι...Πρέπει να κάνω υπομονή...Και να φτιάξω ένα πρόγραμμα διατροφής... Η ενδοκρινολογος  λέει ειμαι Καλή...Ο γιατρός μου λέει όχι... θέλει να προσέχω... Κ η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο πάνω από το όριο...οπότε θα ακούσω τον γιατρό μου καλύτερα... λίγο έμεινε... ήρθαν κ τα πραγματάκια του... αχχχ δεν το πιστεύω ότι σιγα σιγα κοντευει να φτιαχτεί το δωματιάκι του... 

Just now, Ροζακι είπε:

Ωωωω ρε γαμωτο...υπομονή κοριτσάκι μου... Όλα θα πάνε καλά...έχε στο μυαλό σου το υπέροχο λόγο που τα περνάς αυτά... βοήθεια εχεις;;; καλά είμαι εγώ κοριτσι μου δοξα τω θεώ... Μόνο λιγο το ζαχαρο είναι οριακό κ έκοψα το άμυλο...Δύο μήνες είναι...Πρέπει να κάνω υπομονή...Και να φτιάξω ένα πρόγραμμα διατροφής... Η ενδοκρινολογος  λέει ειμαι Καλή...Ο γιατρός μου λέει όχι... θέλει να προσέχω... Κ η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο πάνω από το όριο...οπότε θα ακούσω τον γιατρό μου καλύτερα... λίγο έμεινε... ήρθαν κ τα πραγματάκια του... αχχχ δεν το πιστεύω ότι σιγα σιγα κοντευει να φτιαχτεί το δωματιάκι του... 

Βοηθεια εχω, δοξα το Θεό...θα συμφωνήσω, θα πρέπει να δωσεις βαση περισσότερη στο γιατρο, αυτος ξερει καλυτερα κ καλυτερα να ειναι υπερβολικος!Μπράβο κοριτσι μου, πολυ χαίρομαι για σενα!θυμησε μου, αγορακι η κοριτσακι?

5 ώρες πρίν, ElenaVi είπε:

Βοηθεια εχω, δοξα το Θεό...θα συμφωνήσω, θα πρέπει να δωσεις βαση περισσότερη στο γιατρο, αυτος ξερει καλυτερα κ καλυτερα να ειναι υπερβολικος!Μπράβο κοριτσι μου, πολυ χαίρομαι για σενα!θυμησε μου, αγορακι η κοριτσακι?

Αγορακι είναι...παλι καλα που έχεις...Είναι πολύ σημαντικό...Εμείς δεν έχουμε κ πέρσι που ήταν.μια κατάσταση περιεργει ήταν.πολυ δύσκολα από όλες τις μεριές δυστυχώς... οπότε πρόσεχε πολύ κοριτσάρα μου κ όλα θα πάνε τελεια... Κ όταν σου σταματήσει το αίμα...Μην πάρεις αερα κ σηκώνεστε... άσε να περάσει ακόμα μια εβδομάδα...Κ το βλέπεις με τον γιατρό...

2 ώρες πρίν, Ροζακι είπε:

Αγορακι είναι...παλι καλα που έχεις...Είναι πολύ σημαντικό...Εμείς δεν έχουμε κ πέρσι που ήταν.μια κατάσταση περιεργει ήταν.πολυ δύσκολα από όλες τις μεριές δυστυχώς... οπότε πρόσεχε πολύ κοριτσάρα μου κ όλα θα πάνε τελεια... Κ όταν σου σταματήσει το αίμα...Μην πάρεις αερα κ σηκώνεστε... άσε να περάσει ακόμα μια εβδομάδα...Κ το βλέπεις με τον γιατρό...

Δεν τοεχω συζηταμε, εννοείται θα περιμενω ν περασει κ αλλο καιρος! Την πατησα γτ ο γιατρός μου ειχε πει να σηκώνομαι για τουαλέτα, έπρεπε να ακουσω το σωμα μου. Δεν ενιωθα οτι ήταν σωστο για κάποιο λογο. Το κακο εινσι οτι ειχε σταματήσει, τωρα δεν σταματαει 3μερες τωρα. Δεν ξερω, λες να με παει ετσι σε ολη την εγκυμοσύνη?εχω αγχωθεί...επισης ειναι δύσκολο γτ αναγκάζεσαι να τους ξυπνας το βραδυ για να σου φερουν παπια πχ...αγοράκι!!τελεια κοριτσακι μου...αντε, δεν έχει μεινει πολυ!

Just now, ElenaVi είπε:

Δεν τοεχω συζηταμε, εννοείται θα περιμενω ν περασει κ αλλο καιρος! Την πατησα γτ ο γιατρός μου ειχε πει να σηκώνομαι για τουαλέτα, έπρεπε να ακουσω το σωμα μου. Δεν ενιωθα οτι ήταν σωστο για κάποιο λογο. Το κακο εινσι οτι ειχε σταματήσει, τωρα δεν σταματαει 3μερες τωρα. Δεν ξερω, λες να με παει ετσι σε ολη την εγκυμοσύνη?εχω αγχωθεί...επισης ειναι δύσκολο γτ αναγκάζεσαι να τους ξυπνας το βραδυ για να σου φερουν παπια πχ...αγοράκι!!τελεια κοριτσακι μου...αντε, δεν έχει μεινει πολυ!

Δεν πιστευω  να σε πάει έτσι Αλλά ίσως ταλαιπωρηθείς αρκετα μέχρι να δέσει ο πλακούντας...δεν πηραζει  ..σε καταλαβαίνω ότι είσαι σε δύσκολη θέση να τους ξυπνάς... Αλλά αφού είναι εκεί κ είναι δίπλα σου...γι αυτό τον λόγο είναι κ σίγουρα δεν τους κουράζεις...Αλλιώς δεν θα τους είχες...!!! Τώρα ποσο εισαι;;;

Just now, Ροζακι είπε:

Δεν πιστευω  να σε πάει έτσι Αλλά ίσως ταλαιπωρηθείς αρκετα μέχρι να δέσει ο πλακούντας...δεν πηραζει  ..σε καταλαβαίνω ότι είσαι σε δύσκολη θέση να τους ξυπνάς... Αλλά αφού είναι εκεί κ είναι δίπλα σου...γι αυτό τον λόγο είναι κ σίγουρα δεν τους κουράζεις...Αλλιώς δεν θα τους είχες...!!! Τώρα ποσο εισαι;;;

Τωρα ειμαι στην 16η βδομάδα, διανυω τον 4ο μηνα.. ελπίζω να ειναι ετσι οπως τα λες κ πραγματι να αλλαξουν τα πράγματα. Πιο πολυ με ανησυχεί το μωρο, που δεν το ακουω σκομα κ δεν ξερω αν ειναι ολα κλ.

Κορίτσια, χαίρομαι που είστε καλά εσείς και τα μωράκια σας. Ξέρω ότι θα πρέπει να το έχετε ακούσει 1 εκατομμύριο φορές (κυριολεκτικά) και θα το έχετε σιχαθεί, αλλά χρειάζεται υπομονή... Δεν πειράζει η ταλαιπωρία, θα περάσει, όπως θα περάσει και ο καιρός. 

Εlena, μην διστάζεις να ζητάς βοήθεια για ο,τιδήποτε. Και η πάπια αυτό τον σκοπό έχει, για περιπτώσεις ανάγκης είναι εάν κάποιος δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ακόμα και το ότι είδες αίμα και πάλι είναι σύνηθες. Να είσαι ήρεμη. Το μωράκι είναι εκεί προστατευμένο, μια χαρά. Θα το νιώσεις (σαν γουργουρητό) σε μερικές μέρες ή και παραπάνω, στον 5ο. Το ότι έκλεισες το πρώτο τρίμηνο είναι πολύ σημαντικό.  

4 ώρες πρίν, ElenaVi είπε:

Τωρα ειμαι στην 16η βδομάδα, διανυω τον 4ο μηνα.. ελπίζω να ειναι ετσι οπως τα λες κ πραγματι να αλλαξουν τα πράγματα. Πιο πολυ με ανησυχεί το μωρο, που δεν το ακουω σκομα κ δεν ξερω αν ειναι ολα κλ.

Όλα καλά θα είναι...Κάνε υπομονή κοριτσάκι μου... εγω το άκουσα...19 ακριβώς...οπότε όπου να ναι κοντεύεις

.. Η αλήθεια είναι ότι μετά θα είσαι πιο ήσυχη...Αλλά όλα είναι κ θα είναι καλά μέχρι το τέλος...Όλα θα πάνε τελεια...

11 ώρες πρίν, Ροζακι είπε:

Όλα καλά θα είναι...Κάνε υπομονή κοριτσάκι μου... εγω το άκουσα...19 ακριβώς...οπότε όπου να ναι κοντεύεις

.. Η αλήθεια είναι ότι μετά θα είσαι πιο ήσυχη...Αλλά όλα είναι κ θα είναι καλά μέχρι το τέλος...Όλα θα πάνε τελεια...

Ευχαριστώ Ροζακι μου!!Σου εύχομαι κ εγω οτι επιθυμείς, με εναν πονο το παιδακι σου στην αγκαλιά σου!ποτε γεννας? Εύχομαι με το καλο ολα!!

Just now, ElenaVi είπε:

Ευχαριστώ Ροζακι μου!!Σου εύχομαι κ εγω οτι επιθυμείς, με εναν πονο το παιδακι σου στην αγκαλιά σου!ποτε γεννας? Εύχομαι με το καλο ολα!!

Να σαι καλα κοριτσάρα μου... Ευχαριστώ πολύ...Είμαι μέχρι 8 Δεκέμβρη...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...