Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

17 minutes ago, Έσπερος said:

Συγγνώμη αλλά τα πραγματικά προβλήματα δεν είναι λαϊκισμος. Είναι η αληθινή ζωή των περισσότερων ανθρώπων. 

Τώρα σοβαρά?? Έχεις ανοίξει θέματα και έχουμε σπαταλήσει σελίδες και καταναλώσει φαιά ουσία για ότι άχρηστο και άνευ ουσίας ερώτημα μπορεί να εφεύρει ο ανθρώπινος νους (εκτός φυσικά από τα πραγματικά σοβαρά , τα οποία δεν σε απασχολούν) και χλευάζεις τον προβληματισμό μου για την σχολική γιορτή? Με λαϊκιστικά επιχειρήματα για ανθρώπους που χάνουν μεροκάματα κτλ? Έλα σε παρακαλώ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Έσπερος είπε:

Συγγνώμη αλλά τα πραγματικά προβλήματα δεν είναι λαϊκισμος. Είναι η αληθινή ζωή των περισσότερων ανθρώπων. 

Mα αν τον κρατησει αυτη την Παρασκευη παλι θα λειψει απο τη δουλεια της. Επισης, τα παιδια ειδικα σε αυτη την ηλικια ζουν για τη γιορτη. Αν το παιδι δεν μεταδιδει, γιατι να τη χασει;; Ή την προβα;;

επισης ναι,τα πραγματικα προβληματα ειναι αλλα, καποια παιδια δεν εχουν προσβαση σε σχολεια κλπ, αυτο τι σημαινει; Οτι δεν θα σκεφτουμε εμεις την ψυχολογια του δικου μας παιδιου;;

18 minutes ago, λουκουμαδάκι said:

Αυτή την Παρασκευή είναι η γιορτούλα; 

Την άλλη! Αλλά δυστυχώς μόνο την κατανομή των ρόλων έχει προλάβει, διότι λείπει μια βδομάδα τώρα!

πρίν από 19 λεπτά , Yovanna είπε:

Την άλλη! Αλλά δυστυχώς μόνο την κατανομή των ρόλων έχει προλάβει, διότι λείπει μια βδομάδα τώρα!

Ναι έχασα επεισόδια τόσες μέρες τώρα κατάλαβα, και δεν θες να χάσει την προετοιμασία λογικό. Θεατρικό ε; 

Κράτα το

Κράτα το

πρίν από 21 λεπτά , irin είπε:

Mα αν τον κρατησει αυτη την Παρασκευη παλι θα λειψει απο τη δουλεια της. Επισης, τα παιδια ειδικα σε αυτη την ηλικια ζουν για τη γιορτη. Αν το παιδι δεν μεταδιδει, γιατι να τη χασει;; Ή την προβα;;

επισης ναι,τα πραγματικα προβληματα ειναι αλλα, καποια παιδια δεν εχουν προσβαση σε σχολεια κλπ, αυτο τι σημαινει; Οτι δεν θα σκεφτουμε εμεις την ψυχολογια του δικου μας παιδιου;;

Και κάπως έτσι με τέτοιες ελλείψεις συνεχόμενες κ μη εμπλοκή στα δρωμεναφτάνει ο Α θρωπος στα πραγματικά προβλήματα που τον συνοδεύουν μια ζωή.

Διαφημίσεις

18 minutes ago, λουκουμαδάκι said:

Ναι έχασα επεισόδια τόσες μέρες τώρα κατάλαβα, και δεν θες να χάσει την προετοιμασία λογικό. Θεατρικό ε; 

Ναι! Τώρα μου έστειλαν μέιλ από το σχολείο με κάποια λογάκια που θα πει για να ξεκινήσουμε να τα μαθαίνουμε! Μη φανταστείς, 2 φρασούλες! Δεν έχω καταλάβει τί θα κάνουν! Ξέρω ότι θα είναι λεοπάρδαλη!

πρίν από 31 λεπτά , Yovanna είπε:

Τώρα σοβαρά?? Έχεις ανοίξει θέματα και έχουμε σπαταλήσει σελίδες και καταναλώσει φαιά ουσία για ότι άχρηστο και άνευ ουσίας ερώτημα μπορεί να εφεύρει ο ανθρώπινος νους (εκτός φυσικά από τα πραγματικά σοβαρά , τα οποία δεν σε απασχολούν) και χλευάζεις τον προβληματισμό μου για την σχολική γιορτή? Με λαϊκιστικά επιχειρήματα για ανθρώπους που χάνουν μεροκάματα κτλ? Έλα σε παρακαλώ..

Εμένα πολλές φορές μ απασχολούν δευτερεύοντα ζητήματα, το ξέρω, όμως ποτέ δεν ξεχνώ ότι άλλους ανθρώπους τους απασχολούν σοβαρότερα θέματα. Οπότε δεν θα καθόμουν ποτέ να γκρινιάζω για τις ώρες μάθημα που έχω χάσει κ τον προγραμματισμό μου που με αγχώνει, γιατί εγω δεν έχω πού να αφήσω το παιδί, γιατί αναγνωρίζω ότι άλλοι γονείς έχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα να λύσουν όταν το παιδί τους είναι άρρωστο. Αυτό εσυ το λες λαϊκισμο…Εγγ το λέω ενσυναισθηση κ επαφή με την πραγματικότητα. 

20 minutes ago, Έσπερος said:

Εμένα πολλές φορές μ απασχολούν δευτερεύοντα ζητήματα, το ξέρω, όμως ποτέ δεν ξεχνώ ότι άλλους ανθρώπους τους απασχολούν σοβαρότερα θέματα. Οπότε δεν θα καθόμουν ποτέ να γκρινιάζω για τις ώρες μάθημα που έχω χάσει κ τον προγραμματισμό μου που με αγχώνει, γιατί εγω δεν έχω πού να αφήσω το παιδί, γιατί αναγνωρίζω ότι άλλοι γονείς έχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα να λύσουν όταν το παιδί τους είναι άρρωστο. Αυτό εσυ το λες λαϊκισμο…Εγγ το λέω ενσυναισθηση κ επαφή με την πραγματικότητα. 

Προσπαθείς να πεις την τελευταία λέξη και εκτίθεσαι κι άλλο. Έχεις τα περισσότερα ποστ από όλα τα μέλη που έχουν περάσει από εδώ, διότι ανοίγεις θέματα για τα οποία ένας άνθρωπος που έχει ζωή και όντως τον απασχολούν πραγματικά προβλήματα, δεν θα σκεφτόταν ποτέ να ανοίξει. Αλλά τώρα μας λες ότι κατά βάθος σκεφτόσουν και τους ανθρώπους που έχουν όντως σημαντικά προβλήματα. Ενώ εγώ ζω σε ένα συννεφάκι που πέρα από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδιού μου, δεν με απασχολεί τίποτε άλλο.. Αλήθεια τώρα.. Σου υπενθυμίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χλευάζεις με παρόμοιο τρόπο τους προβληματισμούς μου.. Το ίδιο έκανες και με το πάρτυ. Θα σε συμβούλευα , επειδή με κάνεις να γίνομαι δυσάρεστη και δεν μου αρέσει, αλλά σαν άνθρωπος δεν μιλάω 1,2,3,5  και κάποια στιγμή γίνεται η έκρηξη, να τους προσπερνάς τους προβληματισμούς μου. Όπως κάνω και εγώ καιρό τώρα άλλωστε. 

πρίν από 36 λεπτά , Έσπερος είπε:

Εσυ ρωτουσες τοσο καιρο αν το παιδι σου εχει θεμα επειδη δεν ανοιγει το ταπερ. Δηλαδη δεν θα επρεπε να το γραψεις επειδη καποιων το παιδι εχει πραγματικα και σοβαρα θεματα; Καλα ναι, δεν θα επρεπε να το πεις γιατι ειναι σαν τρολαρισμα το να πιστευεις αυτο για το ταπερ,και υποτιμας και το παιδι σου. Αλλα δεν στην ειπε καμια επειδη εχουμε σοβαροτερα προβληματα απο το ταπερ του γιου σου

πρίν από 41 λεπτά , Yovanna είπε:

Ναι! Τώρα μου έστειλαν μέιλ από το σχολείο με κάποια λογάκια που θα πει για να ξεκινήσουμε να τα μαθαίνουμε! Μη φανταστείς, 2 φρασούλες! Δεν έχω καταλάβει τί θα κάνουν! Ξέρω ότι θα είναι λεοπάρδαλη!

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον σαν ζωάκι για τέτοια γιορτή! Να μας πεις μετά το consept! 

Κράτα το

Κράτα το

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον σαν ζωάκι για τέτοια γιορτή! Να μας πεις μετά το consept! 

Φατνη με ζώα της ζούγκλας μήπως?

16 minutes ago, λουκουμαδάκι said:

Δεν ξέρω, γιατί τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε..

Σορυ αλλά έχω γίνει τούρμπο και θυμώνω με τον εαυτό μου γι' αυτό..

16 minutes ago, μαγιοπουλας said:

Σκέφτηκα την κιβωτό του Νώε..

πρίν από 17 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Ναι από τα πιο πιθανά

ή τύπου Χριστούγεννα ανά τον κόσμο; Αλλά θα ήθελε πολύ λαό αυτό 

Κράτα το

Κράτα το

@Έσπερος πραγματικα εχω εκπλαγει. Το να πεις προεχει η υγεια του παιδιου και το να μην κολλησουν αλλα οκ,αναμενομενο. Και ξερω οτι ισοπεδωνεις τις γιορτες και οτι αλλο χαιρεται ενα παιδακι, σε ενδιαφερει μονο το να φαινεσαι εσυ οκ στους αλλους. Αλλα να το ριξεις οτι οι προβληματισμοι αυτοι ειναι αστειοι γιατι αλλοι δεν εχουν που να αφησουν τα παιδια τους… πραγματικα απιστευτο

1 ώρα πρίν, Έσπερος είπε:

Πρώτα πρώτα μόνο η ιδέα ότι τα αγχώνουν τα παιδιά για να παρουσιάσουν ένα ωραίο αποτέλεσμα για τη δική τους προβολή, είναι αντιπαιδαγωγική. 4 χρόνων είναι. Ποιος θα παρεξηγηθεί αν η ερμηνεία δεν είναι τελεια; 

Με όλη μου την καλή διάθεση (και με τα τόσα ποστ του τι θα πει ο κόσμος και πως θα φανεί το παιδί από γονείς καθηγητές) δε γίνεται να το λες αυτό για το σχολείο και να μη το βλέπεις στον εαυτό σου! Είναι ακριβώς αυτό που σου λέμε όλοι τόσο καιρό. Ακριβώς. 

Κράτα το

Κράτα το

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Yovanna είπε:

Δεν ξέρω, γιατί τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε..

Σορυ αλλά έχω γίνει τούρμπο και θυμώνω με τον εαυτό μου γι' αυτό..

Σκέφτηκα την κιβωτό του Νώε..

Οντως

πρίν από 28 λεπτά , irin είπε:

@Έσπερος πραγματικα εχω εκπλαγει. Το να πεις προεχει η υγεια του παιδιου και το να μην κολλησουν αλλα οκ,αναμενομενο. Και ξερω οτι ισοπεδωνεις τις γιορτες και οτι αλλο χαιρεται ενα παιδακι, σε ενδιαφερει μονο το να φαινεσαι εσυ οκ στους αλλους. Αλλα να το ριξεις οτι οι προβληματισμοι αυτοι ειναι αστειοι γιατι αλλοι δεν εχουν που να αφησουν τα παιδια τους… πραγματικα απιστευτο

Και να σκεφτείς ότι αυτό λέγεται στην γλώσσα των εκπαιδευτικών παραπρογραμμα.

πρίν από 31 λεπτά , irin είπε:

4 hours ago, Yovanna said:

Παιδιά η μάνα μου κάτι είχε πατήσει και ήταν η μέτρηση σε Φαρενάιτ! Δεν έγραφε 38 αλλά 98! Το έφτιαξε και δείχνει 36,3 στο παιδί!

Από θερμοκρασία είμαστε καλά αλλά ακόμη βήχει..μου είχε πει η γιατρός ότι θα βήχει και την άλλη βδομάδα και μετά από 2 μέρες απυρετο να τον στείλω σχολείο. Φοβάμαι μην κολλήσει κάτι άλλο.. Αν δεν ήταν η γιορτή δεν θα σκεφτόμουν να τον στείλω Παρασκευή. Δεν έχει μάθει λέξη ακόμη όμως..

Περαστικά!

Εμένα του μετώπου η ίδια μάρκα, μου δείχνει πάντα λίγο χαμηλότερο από το πραγματικό. Περίπου μισό βαθμό κελσίου. Δηλ αν είναι λίγο ζεστός του βάζω του μετώπου για ένα δευτερόλεπτο για να δω στο περίπου τι γίνεται. Αν μου δείξει οριακά πάνω από 37 , ξέρω ότι στην καλύτερη το παιδί έχει  37,5 ή και κοντά στο 38, οπότε και άμεσα το επιβεβαιώνω με το ψηφιακό της μασχαλης.

Πάντως υπάρχουν και μετώπου στην αγορά ( αυτά που τα ακουμπάς δηλ εξ επαφής, όχι σε απόσταση) που είναι αρκετά αξιόπιστα.

2 ώρες πρίν, μαγιοπουλας είπε:

Απλώς σ αυτές τις ηλικίες δεν είμαι πεπεισμένη ότι οι γιορτές γίνονται για τα παιδιά και όχι για να καμαρώσουν οι γονείς και να προβληθούν τα σχολεία. Τι να πω πια, τόσο πίσω στην αντίληψη είναι το δικό μου παιδί που δεν μπορώ να φανταστώ να κάνει πρόβες; 

Το nasalin πάντως έκατσε κ το έκανε κ του άρεσε. Κάτι πετύχαμε αλλά περίμενα πιο θεαματικό. Πάλι δλδ έχει κάτι στη μύτη κ δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Αν τον καθάριζα εγω θα είχα κάνει σίγουρα πολύ καλύτερη δουλειά αλλά με πολλή ψυχική οδύνη. 

πρίν από 36 λεπτά , Έσπερος είπε:

Απλώς σ αυτές τις ηλικίες δεν είμαι πεπεισμένη ότι οι γιορτές γίνονται για τα παιδιά και όχι για να καμαρώσουν οι γονείς και να προβληθούν τα σχολεία. Τι να πω πια, τόσο πίσω στην αντίληψη είναι το δικό μου παιδί που δεν μπορώ να φανταστώ να κάνει πρόβες; 

Αλλο αυτο κι αλλο το ο κοσμος εχει αλλα προβληματα,και οχι τις γιορτες

πρίν από 40 λεπτά , Έσπερος είπε:

Το nasalin πάντως έκατσε κ το έκανε κ του άρεσε. Κάτι πετύχαμε αλλά περίμενα πιο θεαματικό. Πάλι δλδ έχει κάτι στη μύτη κ δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Αν τον καθάριζα εγω θα είχα κάνει σίγουρα πολύ καλύτερη δουλειά αλλά με πολλή ψυχική οδύνη. 

Αυτο το nasalin δεν το ξερω. Εγω της εχω παρει το sinus rinse.Αυτο στη μυτη μπορει να κρατησει αρκετες μερες.

πρίν από 41 λεπτά , Έσπερος είπε:

Τι θεαματικό δηλαδή?δρα στο περιεχόμενο κ όχι στην αιτία.

1 hour ago, Έσπερος είπε:

ο δικος μου που ειναι ντροπαλος,ανετα εκανε τον αρρωστο για να μην συμμετεχει

δυστυχως στο σχολειο μας κ λογω των μετρων δ εχουν κανει ποτε κλασικη γιορτη με παρασταση

κ θα ηθελα πολυ για να βγει λιγο απο τα νερα του

μην νομιζεις οτι η προβα ειναι κτ βασανιστικο.συνηθως θα πουνε με την κυρια το στιχακι.κ αν εχουν κτ να κανουν στην παρασταση ισως το δειξουν,πχ σε μια παρασταση η κορη μου ειχε ενα χορευτικο,ειχανε δειξει κανα 2φορες τον χορο,τπτ δυσκολο,κ φυσικα της αρεσε πολυ.στις αλλες 2παραστασεις πχ δ ειχε

πρίν από 38 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Τι θεαματικό δηλαδή?δρα στο περιεχόμενο κ όχι στην αιτία.

να μην ακούγεται πια μπουκωμένος, να αδειάσει τελείως κ να μην ακούω ότι έχει κάτι στη μύτη του την ώρα που προσπαθει να κοιμηθεί. Δλδ να κάνει καλύτερη δουλειά από τον αποφρακτηρα. Δεν νομίζω ότι έκανε. Απλώς έγινε ανώδυνα, σωματικά κ ψυχικά. Κανονικά έπρεπε να την καθάριζα μετά εγω αλλά δεν είχα αντοχές να μπω στη διαδικασια. έκανε δυο φυσηγματα της κακιάς ώρας με τον μπαμπά του γιατί μ εμένα δεν θέλει και κοιμήθηκε. 

πρίν από 22 λεπτά , vicky86 είπε:

ο δικος μου που ειναι ντροπαλος,ανετα εκανε τον αρρωστο για να μην συμμετεχει

δυστυχως στο σχολειο μας κ λογω των μετρων δ εχουν κανει ποτε κλασικη γιορτη με παρασταση

κ θα ηθελα πολυ για να βγει λιγο απο τα νερα του

μην νομιζεις οτι η προβα ειναι κτ βασανιστικο.συνηθως θα πουνε με την κυρια το στιχακι.κ αν εχουν κτ να κανουν στην παρασταση ισως το δειξουν,πχ σε μια παρασταση η κορη μου ειχε ενα χορευτικο,ειχανε δειξει κανα 2φορες τον χορο,τπτ δυσκολο,κ φυσικα της αρεσε πολυ.στις αλλες 2παραστασεις πχ δ ειχε

Εγω θυμάμαι που κάναμε ρόλους στο νηπιαγωγειο πχ εγω ήμουν χιονονιφαδα μια φορά με τη στολή του μπαλέτου, η αδερφή μου Παναγία κλπ δλδ αναπαράσταση της Γέννησης. Δεν θυμάμαι εμένα πώς μου φαινόταν, αλλά για το δικό μου το παιδί αντιληπτικα δεν νομίζω ότι μπορεί να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο. 

πρίν από 46 λεπτά , HopeA είπε:

Αυτο το nasalin δεν το ξερω. Εγω της εχω παρει το sinus rinse.Αυτο στη μυτη μπορει να κρατησει αρκετες μερες.

ίδιο πράγμα είναι. διαλύεις σκόνη σε υγρό κ ρίχνεις με ένα μεγάλο εμβόλιο. Η παιδίατρος μας είπε να πάρουμε αυτό. Δεν ξέρω τι διαφορα έχουν στα συστατικά. 

καλα κ εγω δ περιμενα να μαθουν τα ποιηματακια,ειδικα ο μικρος,κ περυσι επεσα απο τα συννεφα,γτ το εμαθε κ γρηγορα σχετικα.αλλο που δ ηθελε να το πει

μην σκεφτεσαι ετσι για το παιδι,σε παρακαλω

Εμενα τρελαινεται για ποιηματα, σκετς, ολη μερα στο σπιτι κανει παρασταση.

Εχω στεναχωρηθει γιατι δε θα κανουν γιορτη να πουν κατι δικο τους, μονο κατι συμβολικο ολα μαζι. Αν εκαναν, θα τρελαινοταν δεν το συζητω

Του χρονου!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...