Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προϊόντα που με απογοήτευσαν - ικανοποίησαν για το μωρό μου

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Λοιπόν, με τρία παιδιά είχε βέβαια το καθένα τις προτιμήσεις του, αλλά κατέληξα σιγά σιγά ότι τα εξής πράγματα είναι άχρηστα για εμένα:

- Καρότσι γενικά , με εξαίρεση ελαφρύ τύπου ομπρέλας αυστηρά για βόλτες καλοκαίρι με μεγάλη ζέστη και μόνο

- Αλλαξιέρα, από την αρχή ένα στρωματάκι πλαστικό στο κρεβάτι με βόλεψε πολύ περισσότερο, η αλλαξιέρα πηγε εντελώς για πέταμα

- Πάρκο. Το χρησιμοποίησα λίγο, μετά καταλήξαμε στο να προσαρμόσουμε το σπίτι και να βάλουμε πορτάκια όπου χρειάζοταν

- Μωρομάντηλα. Αγόρασα κάποια στιγμή, τελικά δεν κατάλαβα σε τι υπερτερούν έναντι του απλού νερού

- Sling. Ξέρω ότι είναι δημοφιλή, δεν μπόρεσα να το βολευτώ όμως ποτέ.

- Μακρυμάνικα φανελάκια. Μας έκαναν μερικά δώρο, και ποτέ δεν κατάλαβα τι τα κάνει ο κόσμος

- pampers: ενω τα είχα χωρίς προβλήματα στο πρώτο μου παιδί, κάποια στιγμή άλλαξαν σύνθεση και πάθαμε μία απίστευτη αλλεργία και από τότε τα βλέπω και ανατριχιάζω

- καρεκλάκι που μπαινοβγαίνει στο αμάξι. Και δύσχρηστο και τελικά ανατριχιάζω από το πόσο λιγότερο ασφαλές από ένα πιο "σοβαρό" καρεκλάκι είναι

- baby oil. Προσφάτως πέταξα το ένα και μοναδικό μπουκάλι που είχα αγοράσει προ 13 ετών και το ανακάλυψα στο ντουλάπι του μπάνιου. Ακόμη δεν κατάλαβα τι το κάνει ο κόσμος ειλικρινά.

Τι με βόλεψε τώρα:

- Μαρσιπο τυπου mei tai. Ενώ με είχε τρομάξει στην αρχή, ήταν απιστευτα βολικό τελικά

- Λεκανάκι για το άλλαγμα

- Κούνια. Δεν εννοώ για τον ύπνο, αυτή που κάθεται το μωρό, κάπου μετά το τρίμηνο και το κουνάς, πολύ πιο βολική από ρηλάξ μου φάνηκε και τη βολευτήκαμε πάρα πολύ

- Φόρμα-μπουφάν, απορώ πώς καταφέρναμε να βγούμε έξω πριν την ανακαλύψουμε.

- Απορρυπαντικό αρκάδι και προδερμ, καθότι ήμαστε οικογενειακώς αλλεργικοί και όντως δεν προκάλεσαν κανένα πρόβλημα

- Πάνες τύπου βρακάκι, από αρκετά πριν κλείσουν το χρόνο, καθώς αρχίσαμε την τουαλέτα νωρίς, οι πάνες τις πιο πολλές φορές έμεναν στεγνές και θέλαμε κάτι να μπορούμε απλά να το ξαναβάλουμε εύκολα

- Υποσέντονα αδιάβροχα, και για μωρά που βγάζουν γουλίτσες και για 2-3 χρονών που μπορεί να είχαμε και κανένα νυχτερινό ατύχημα.

Δηλαδή χωρίς καρότσι κ χειμώνα πώς τα έβγαζες έξω τα παιδια; Επίσης με το αλλαγμα στο κρεβάτι δε σε έπιανε η μέση σου; Μου φαίνεται εφιαλτης να το κάνω 10 φορές τη μέρα.

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Lenia16 είπε:

Δηλαδή χωρίς καρότσι κ χειμώνα πώς τα έβγαζες έξω τα παιδια; Επίσης με το αλλαγμα στο κρεβάτι δε σε έπιανε η μέση σου; Μου φαίνεται εφιαλτης να το κάνω 10 φορές τη μέρα.

Με το μάρσιπο, μου είχε φανεί πραγματικά τόσο πιο βολικό που μετά το πρώτο μωρό (όπου είχα μόνο sling και δεν το βολεύτηκα) το καρότσι περιορίστηκε σε καλοκαιρινές μέρες με πολύ ζέστη που με το μάρσιπο και τη σωματική επαφή θα σκάγαμε.

Στο άλλαγμα καθόμουν δίπλα στο παιδί, οπότε γιατί να πιαστώ; Δεν έσκυβα από πάνω.

Στο καροτσι θα συμφωνησω οτι ενα απλο μπαστουνι ειναι το πιο βολικο

Μαρσιπο δ βολευονται ολοι.προσωπικα κ τα δυο ειδη με βολεψαν,κ μαι ται κ ρινγκ σλινγκ(μαλιστα το σλινγκ κ καλοκαιρι με μωρο ανω των 6μηνων για δεσιμο χωρις μεγαλη επαφη,το back curry δ το συνηθιζω

Παρολο που εχω μπανιερακι αλλαξιερα θα μπορουσα να ζησω κ χωρις αυτα.κ γω σε κρεβατι-καναπε τα αλλαζω συνηθως,καθιστη διπλα.για το μπανιο ειδικα ο μικρος δ αγαπησε το μπανιερακι,η κορη μονο μεχρι 6μ

Κ γω θα προτιμουσα να μην ειχα καθολου το αυγο καρεκλακι για το αυτοκινητο

Επισης το παρκο ηταν απλα ενα μεγαλο καλαθι παιχνιδιων,ειδικα η κορη δ εκατσε καθολου.ουτε σαν παρκοκρεβατο

Τα υποσεντονα για παιδακι που βγαλανε την πανα πολυ βολικα

Μενω β.ελλαδα οποτε τα μακρυμανικα φανελακια χρειαζονται

Ρηλαξ κουνια στην κορη μου αχρηστη γτ δ καθισε καθολου στο ρηλαξ.κ η κουνια με το μωρο πανω που ηταν κ βαρυ κουνουσε πολυ σιγα κ δ της αρεζε.ο μικρος εκατσε στο ρηλαξ αλλα δ τον εβαλα στην κουνια γτ φοβομουν μην τον κουναει η μεγαλη

Για μας ουτε το κρεβατακι-κουνια ηταν χρησιμη αγορα.η κορη κοιμοταν μαζι μας κ απο τα δυο μονη σε μονο,καπως ετσι μαλλον θα γινει κ με τον μικρο

O μαρσιπος, φυσικα μια αγορα που δεν μετανιωνω. Ειδικα το ring sling και το wrap. To mei tah να πω την αληθεια μπορει πλεον να το αγοραζα απο εξωτερικο, καθως αργοτερα παρατηρησα οτι του ανοιγε πολυ τα ποδια, αλλα και παλι τον χρησιμοποιουσα πολυ περισσοτερο απ'το καροτσι, το οποιο χρησιμοποιησα μετα τον 6ο-7ο μηνα κι αυτο μονο οταν πηγαινα για ψωνια για να τα βαζω στο καλαθι απο κατω.

Επισης, μια αλλη αγορα που με ικανοποιησε πολυ ηταν οι υφασματινες πανες. 

Ρηλαξ δεν ειχα, τον εβαζα στο καρεκλακι του αυτοκινητου αν χρειαζοταν, κι αυτο μας το εδωσαν. Μονη μου δεν θα αγοραζα καρεκλακι 0-13.

Εξαιρετικη αγορα το καρεκλακι αυτοκινητου. Μαρκα britax για 0-18 κιλα που δενει η βαση του με isofix και το καθισματακι γυριζει 360 μοιρες. Ετσι μεχρι περιπου 21 μηνων καθοταν αναποδα και προσφατα γυρισαμε το καθισμα να κοιταει μπροστα. Ετσι δεν χρειαζεται να αλλαζουμε καθισματα στο χρονο. Μια και καλη μετα τα 4 θα περασει στην επομενη κατηγορια. Επισης το καθισμα δενει μονο με isofix και καθολου ζωνες, που ειναι και το πιο ασφαλες.

Διαφημίσεις

Ο δικός μου σε καροτσι ήθελε να μπει γύρω στο χρόνο. Ευτυχώς που μου το έδωσαν αλλιώς θα είχαν πάει χαμένα τα λεφτά. Μέχρι τότε πηγαίναμε παντού με το μάρσιπο. Ήταν βολικοτατο, το λατρεψαμε και οι δύο μας! Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να αγοράσω ένα μάρσιπο αγκαλιας και όχι συμβατικό για να μπορώ να φορώ το μωρο μου από νεογέννητο. 

Μακρυμάνικα φανελάκια τα λάτρεψα τα φορούσε μέσα από βαμβακερά φορμακια και το βράδυ σκέτα με τον υπνοσακο. Βελουτε φορμακια δεν της φόρεσα καθόλου δεν μου άρεσε η ποιοτητα. Παρκοκρεβατο ήταν αρκετά επιτυχημένη αγορά όταν την κρατάει η γιαγιά, κοιμάται και παίζει μεσα! Παιχνίδια taf δεν ήξερα αυτή την εταιρεία, την αρχή έκανε η μαμά μου, πήρε στην μικρή παιχνίδια της μάρκας και ενθουσιάστηκα! 

Τα μακρυμάνικα φανελάκια μια χαρά βόλεψαν και μένα κι ακόμα βολεύουν το βράδυ με τον αμάνικο υπνόσακο που του φοράω.

Ο αμάνικος υπνόσακος με ποδαράκια κι αν με έχει βολέψει! Είναι και μέρος της βραδινής του ρουτίνας πια.

Κάτι που βολεύει πολύ τους πρώτους μήνες είναι πετσετάκια βαμβακερά (λεβετάκια νομίζω λέγονται?) για τα σάλια και τις πολλές γουλίτσες.

Επεξεργάστηκαν by marakiz

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Το καροτσι δεν μας βολεψε καθολου, περιστασιακα παμε καπου κοντα με αυτο. Απο την αλλη το μαρσιπο το λατρεψαμε. Το ριλαξ ηταν αρκετα χρησιμο μεχρη 6 μηνων περιπου αν και μετα απο 3 μηνων την εβαζα και στο παρκο (εχουμε ενα μεταλικο που στερεωνεται και στο τοιχο. εχουμε περιφραξει μια γωνια του σαλονιου στην ουσια). Τα παιχνιδακια της ταφ τα αγαπησαμε και εμεις, ακομα και τωρα παιζει και με αυτα.

εμας παλι το καθισμα αυτοκινητου που ειναι σαν αυγο μας βολεψε παρα πολυ τους 4 πρωτους μηνες και δε το μετανιωσα καθολου που το πηρα... εδω που μενουμε εμεις οι αποστασεις ειναι κοντινες και ετσι οταν θελαμε να παμε στην παιδιατρο πχ.. τον επερνε ο αντρας μου με το αυγο και ουτε καροτσια ουτε να τον ξεβολευω ουτε τιποτα.... και ειχαμε και βαση στο αυτοκινητο και εμπενε και εβγενε πολυ ευκολα..!!!

τα μακρυμανικα ζυπουνακια εμενα με βολεψαν πολυ φθινοπωρο και ανοιξη του φοραγα και του φοραω αυτα σκετα αντι για μπλουζα και ετσι οταν τον περνπυμε αγκαλιτσα δε ξεζονεται... ή του τα φοραω οταν αναβουμε καλοριφερ γιατι ζεστενεται πολυ ευκολα ο μικρος και δε θελω να ιδρωνει..!!

εμενα με βολεψαν πολι και τα αμανικα ζυπουνακια για το σπιτι με μπλουζακι απεξω ..

στο μπανιο του σαν μωρακι του χρησιμοποιουσα το αφρολουτρο fissan δε μας εκανε καμια αλλεργια μαρεσε πολυ το αρωμα του...!!!

στην πανα και εγωειμαι παρα μα παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενη με την κρεμα συγκαματος της frezyderm την θεωρω καταπληκτικη τουλαχιστον για το δερμα του μικρου... και εγω δε του την εβαζα συνεχεια οποτε εκρινα οτι χρειαζοταν ...

μωρομαντυλα με βολεψαν πολυ στα κακακια ισα ισα για να μαζευω τα πολλα και μετα τον επλενα κανονικα... τα βραδυα μας βολεψε και εμας η λεκανιτσα με ενα πανακι ...!!!!

πιπιλα δε χρηισιμοποιησα καθολου τη θεωρουσα περιττη...

και παρκο που εχω εχει γινει αποθικευτικος χορος μεσα αντε  να μπηκε σαν μωρακι 2 με 3 φορες....!!!! οι γιαγιαδες ομως ειχαν ενα η καθεμια για να τον κοιμηζουν... εμενα μαρεσε να του στρωνω στο πατωμα και να τον αφηνω ελευθερο εκει να κανει τα δικα του..!!!

παροτι εχω σταθερη αλλαξιερα μονιμα στο μπανιο.... και εγω πιστευω πως το αλλαγμα στο κρεβατι βολευει παρα πολυ ιδικα σαν βρεφος εμενα με βολεψε πολυ καθομουν καιεγω κανονικα στο κρεβατι και τον αλλαζα δεν ειχα και φοβο να μου πεσει και ετσι  του φιλουσα μπουτακια κοιλιτσα και οτι εβρησκα... και του εκανα και γυμναστικουλα...!!!

σαν καθισμα φαγητου του εχω ενα της κικο... αλλα πλεον πιστευω πως τα καθισματα που στερεονονται στην καρεκλα ισω εξυπηρετουν καλυτερα......

το ριλαξ το χρησιμοποιησα πολυ μεχρι που ξεκινησε να σηκωνεται δλδ περιπου 9 μηνων εκει εκανε και τους ημερησιους υπνους του .!!

σαν ενηδατικη κρεμα οταν χρειαστκε που εκανε ξηροδερμια του χρησιμοποιησα την a-derma  και εμεινα πολυ ευχαριστημενη....

πολυ βολικα τα πορτακια αν υπαρχουν σκαλες μεσα στο σπιτι.... και το προστατευτικο κρεβατιου οταν το μωρο κοιματε σε  μονο κρεβατι και κανει αστατο υπνο..!!

Διαφημίσεις

Έχουμε κι εμείς σταθερή αλλαξιέρα στο μπάνιο και θεωρώ ότι ότι πιο βολικό. Είναι πάνω στο πλυντήριο ρούχων και δίπλα από το νιπτήρα. Άρα αλλαγή πάνας και πλύσιμο στο καπάκι. Αν υπάρχει χώρος θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο.

Αφρόλουτρο χρησιμοποιώ της chicco που είναι και σαμπουάν μαζί, είναι χωρίς parabens και τρελαίνομαι για το άρωμα του (έχω πάρει και την κολώνια). 

Μωρομάντηλα παίρνω της Septona γιατί είναι επίσης χωρίς parabens και τα βρίσκω προσφορά στο Σκλαβενίτη.

Γενικά παίρνω προϊόντα χωρίς parabens και τώρα πήρα σαμπουάν-αφρόλουτρο teo bebe να δοκιμάσω από τη Yup που παίρνω τις πάνες puffies. Teo bebe χρησιμοποιώ επίσης και απορρυπαντικό ρούχων εδώ και καιρό.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κορίτσια πως αλλαζετε τα μωρα σας ακόμα στην αλλαξιερα? Ο δικός μου από έξι μηνών που γύρισε δε κάθεται ήσυχος με τιποτα. Μόνο στο κρεβάτι μπορώ κάνοντας ακροβατικά. Αφού κατεληξα να τον αλλαζω μπρούμυτα! Κλωτσαει, κάνει βαρελάκια και δεν σταματά στιγμή! 

Εμένα πάντως τ μακρυμάνικα  με βολεψαν από 4 μηνών. Πιο πριν δεν μπορούσα να του τα βάλω. Μου άρεσαν όμως κάτι φανελακια που μου έκαναν δώρο που ξάπλωνες το μωρό και του τα φορούσες και όχι απ το λαιμό. 

Ναι οι λαβετες είναι πολύ χρήσιμες για νεογεννητο και σήμερα τις χρησιμοποιώ σαν πετσετουλες προσώπου για το μωρό. 

Τα γαντακια δεν βρήκα χρήσιμα. Αν και πήρα δεν του τα έβαλα ποτέ, οπως και το ψαλίδι. Με βολεψε να κοβω τα νυχακια του με νυχοκοπτη. 

Πάντα, κουνουπιερα και πάπλωμα τελικά χρησιμοποιήθηκαν μόνο για φιγούρα όταν έφτιαξα την κούνια. 

πρίν από 12 λεπτά , Mama_Anesti_ είπε:

Κορίτσια πως αλλαζετε τα μωρα σας ακόμα στην αλλαξιερα? Ο δικός μου από έξι μηνών που γύρισε δε κάθεται ήσυχος με τιποτα. Μόνο στο κρεβάτι μπορώ κάνοντας ακροβατικά. Αφού κατεληξα να τον αλλαζω μπρούμυτα! Κλωτσαει, κάνει βαρελάκια και δεν σταματά στιγμή! 

Εμένα πάντως τ μακρυμάνικα  με βολεψαν από 4 μηνών. Πιο πριν δεν μπορούσα να του τα βάλω. Μου άρεσαν όμως κάτι φανελακια που μου έκαναν δώρο που ξάπλωνες το μωρό και του τα φορούσες και όχι απ το λαιμό. 

Ναι οι λαβετες είναι πολύ χρήσιμες για νεογεννητο και σήμερα τις χρησιμοποιώ σαν πετσετουλες προσώπου για το μωρό. 

Τα γαντακια δεν βρήκα χρήσιμα. Αν και πήρα δεν του τα έβαλα ποτέ, οπως και το ψαλίδι. Με βολεψε να κοβω τα νυχακια του με νυχοκοπτη. 

Πάντα, κουνουπιερα και πάπλωμα τελικά χρησιμοποιήθηκαν μόνο για φιγούρα όταν έφτιαξα την κούνια. 

Τα μακρυμάνικα φανελάκια που κλείνουν σαν φάκελος είναι όντως πολύ βολικα και τα προτιμώ!! Αφού αφαίρεσα κάτι διακοσμητικά που τα ειχα πάνω από την άλλαξιερα στο δωμάτιο της γιατι τα είχε διαλύσει την βάζω πάλι εκεί για αλλαγμα ,με βολεύει απίστευτα γιατί έχω τα πράγματα δίπλα. Κάνω βέβαια τον καραγκιόζη για μην γυρναει. Αλλαξιερα από αφρολεξ χοντρή αδιάβροχη πάνω σε έπιπλο είναι. Αλλά με βόλεψε από την γέννηση.

Πάντα την βρήκα χρήσιμη γιατί δεν χτυπάει το κεφάλι στα κάγκελα της κούνιας. Κουνουπιέρα είναι διακοσμητική . Κουβερλι άχρηστο προς το παρόν.

3 ώρες πρίν, Mama_Anesti_ είπε:

Σε αλλαξιερα-έπιπλο το παιδί πρέπει να δένεται με ιμάντες ασφαλείες. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, και το μωρό έχει ελευθερία να γυρίσει, καθίσει κλπ, η αλλαξιέρα είναι ακατάλληλη.

8 ώρες πρίν, Mama_Anesti_ είπε:

Εμένα όταν είναι στην αλλαξιερα δεν κουνιέται καθόλου. Δεν ξέρω πώς αλλά γίνεται. Μάλιστα, ακόμα κ αν κλαίει κ χτυπιέται που πχ δε θέλει να αλλάξει πάνα, μόλις τη βάλω σταματαει κ το κλάμα κ κάθεται σαν Παναγίτσα. Ίσως το έχει συνηθίσει τόσο καιρό που της έλεγα θα κάνεις μπουμ κ θα χτυπήσεις, τι να πω. Στο κρεβάτι κ στον καναπε δεν κάθεται δευτερόλεπτο ξαπλωμένη οπότε μου είναι αδυνατον να την αλλαξω. 

Κ εμάς τα μακρυμάνικα μας έχουν βολεψει πάρα πολύ σε αντίθεση με τα γάντια που δεν τα χρησιμοποίησα ούτε μια φορά κ με είχαν φορτώσει με δαυτα. 

Παντες, κουνουπιερες κ γενικά οτιδήποτε στην κούνια δεν έβαλα ποτέ. Αγόρασα μια πάντα πρόσφατα κ την έχω στερεώσει μεταξύ του στρώματος που κοιμάται στο πάτωμα κ του τοίχου για να μην παγώνει.

Από πιπίλες έχω δοκιμάσει μόνο της mam κ μου φαίνονται πολύ καλές κ βολεύει η θήκη που τις αποστειρωνεις στο φούρνο μικροκυμάτων. Επισης, το ποτηράκι της avent με τα χερούλακια στο πλάι είναι φανταστικό, δε στάζει ποτέ, έχει επιβιώσει από άπειρα χτυπήματα κ ρουφάει εύκολα, όχι σαν μερικά που δεν τραβαει ούτε ενήλικας.

Διαφημίσεις

On 3 Μαρτίου 2018 at 1:27 ΜΜ, Yovanna είπε:

Εμείς , 4 μηνών, δεν έχουμε βγεί ποτέ χωρίς την φόρμα εξόδου. Νομίζω δεν θα τον έβγαζα καν έξω χωρίς αυτήν. Την βάζεις πριν βγείτε. Αν κοιμάται , τον ξαπλώνεις στον καναπέ και του την φοράς (αν και εμείς δεν τον σηκώνουμε για βόλτα όταν κοιμάται, περιμένουμε να ξυπνήσει). Και με το μπουφανάκι πάλι δεν θα ξύπναγε? Εκτός αν τον βγάζεις απλά με κουβέρτα, κάτι που δεν θα έκανα ποτέ διότι ο μικρός κουνίεται και θέλει τα χέρια του έξω , οπότε αν έχει κρύο, θα αρρωστήσει με την κοτβέρτα κάτω από το στήθος. Τα mum τα μπιμπερό ο μικρός τα λατρεύει και μαζί του και γώ! Πιάνει την θηλή αμέσως, και είναι το μόνο που δέχεται ακόμη και σε φάση που γκρινιάζει και δεν θέλει να φάει. Αν το κουμπώσεις προσεχτικά δεν τρέχει. Το πορτ μπεμπέ το λατρέψαμε ( το ξύλινο κουνιστό λίκνο, δεν το θέλαμε καθόλου) και κοιμάται ακόμη εκεί. Μου κάνει εντύπωση που λες οτι δεν χώραγε. Εμάς είναι 6,5 κιλά, 66 εκατοστά. 

Ατυχής αγορά το sohu sling απο mothercare. Δεν το βολευτήκαμε καθόλου. Αντίθετα ο μάρσιπος της baby bjorn είναι τέλειος!

Από προιόντα η frezyderm για αλλαγή πάνας , μας άρεσε περισσότερο απ'όλες. Το αφρούλουτρο της mustella μυρίζει τέλεια αλλά του έκανε κοκκινίλες, οπότε γυρίσαμε στο frezyderm που δεν με τρελαίνει ούτε σε μυρωδιά , ούτε σε αίσθηση. 

Εμας στριφογυριζε κ κοπανιοταν στα πλευρα του πορρ μπεμπε πριν κλεισει τον 2ο. Εβγαζε κ ποδια εξω. Δεν ειναι μεγαλο μωρο αλλα εχει νευρο. Ενα πιο ησυχο θα χψρουσε κι αλλο σιγουρα. Αχρηστο δεν το θεωρω αλλα ακριβο για να το αγορασεις. 

Αυτα τα εσωρουχακις που κουμπωνουν σαν φακελος που λετε οτι σας βολεψαν, εμενα καθολου. πολλα κουμπια κ χασιμο χρονου αν του μωρου δεν του αρεσει το γδυσιμο κ χτυπιεται.

Επισης τα φορμακια που εχουν κουμπια πισω, που επισης μου φεραν δωρο γιατι εγω δεν θα τα διαλεγα, πολυ αβολα. κομψα μεν, αγκαλιαζουν το σωμα πιο ωραια κ ειναι πιο εμφανισιμα, αλλα δυσκολο να τκυμπαρεις το μωρο για να τα κουμπωσεις οπως κ δυσκολο να νγαζεις τα ποδαρακια εξω απο αυτο το ανοιγμα στην πλατη.

Τα κουμπακια μπροστα βολευουν οταν εχουν λερωθει με κακα,γτ δ χρειαζεται να το περασεις πανω απο το κεφαλι του μωρου

Κουνουπιερα,παντα,παπλωμα δ εχω χρησιμοποιησει,παρολο που εχω

Αυτα με τα κουμπακια πισω τελειως αβολα

Η καλύτερη μας αγορα ήταν το γιογιο ταξιδιου-εκπαιδευτικο κάθησμα τουαλέτας. Πάρα πολυ βολικό, δεν ανησυχούσα ποτέ όπου και να ήμασταν αν το παιδί θα ζητήσει τουαλέτα.  Μικρό, διακριτικό, βολικό, τι άλλο να πω πραγματικά καταπληκτικο και χρήσιμο.

Φορμακια που κουμπώνουν πίσω δεν έβαλα ούτε εγώ ,μου φαίνονται δυσχρηστα. Τα εσώρουχα  φάκελος με βολεψαν ιδιαίτερα τους πρώτους μήνες που δεν στηρίζεται καλά το κεφάλι και οτιδήποτε περνούσε από πάνω της την ενοχλούσε.

22 hours ago, Mama_Anesti_ said:

εγώ την κατήργησα κατόπιν εντολής γιατρού στον  5 μήνα. Την θεωρούσε εντελώς ακατάλληλη και επικύνδινη.

Αυτή ήταν και η πιο άχρηση αγορά που έκανα !!!Τζάμπα τα χρήματα που έδωσα να την πάρω.

Το επιπλο αλαξιερα και σε εμας ηταν αχριστο, την αλλαζω σε στρωματακι πανω απο το πληντηριο. Τα φορμακια που κουμπονουν πισω εμας μας βολεψαν, εχουν περισοτερο χωρο στα ποδια και στην κοιλιτσα και επειδη κοιμαται μπουμητα δεν την ενοχλουν τα κουμπια. Φην φορμα εξοδου δεν την φορεσαμε σχεδον καθολου, ουτε τα μπουφανακια, οποτε βγαιναμε με το μαρσιπο την κουμποσα στο δικο μου μπουφαν.

πρίν από 4 λεπτά , Δωρα είπε:

Το επιπλο αλαξιερα και σε εμας ηταν αχριστο, την αλλαζω σε στρωματακι πανω απο το πληντηριο. Τα φορμακια που κουμπονουν πισω εμας μας βολεψαν, εχουν περισοτερο χωρο στα ποδια και στην κοιλιτσα και επειδη κοιμαται μπουμητα δεν την ενοχλουν τα κουμπια. Φην φορμα εξοδου δεν την φορεσαμε σχεδον καθολου, ουτε τα μπουφανακια, οποτε βγαιναμε με το μαρσιπο την κουμποσα στο δικο μου μπουφαν.

Πόσο είναι βρε @Δωρα και κοιμάται μπρούμυτα?

Α, ενα πράγμα που λάτρεψα με όλα μου τα μωρά ήταν υπνόσακοι με τα χέρια έξω για νεογέννητα (το χειμώνα προφανώς) και λίγο μετά, μέχρι τα 2-3, fleece φορμάκια αντί για κουβέρτα, από το mothercare ήταν τα αγαπημένα μου, φορεμένα απλώς πάνω από το κανονικό βαμβακερό φορμάκι.

2 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Α, ενα πράγμα που λάτρεψα με όλα μου τα μωρά ήταν υπνόσακοι με τα χέρια έξω για νεογέννητα (το χειμώνα προφανώς) και λίγο μετά, μέχρι τα 2-3, fleece φορμάκια αντί για κουβέρτα, από το mothercare ήταν τα αγαπημένα μου, φορεμένα απλώς πάνω από το κανονικό βαμβακερό φορμάκι.

Εννοεις φορμακια ολοσωμα; τους κανουν ακομα; εγω απο 15 μηνων και μετα σταματησα να της φοραω ολοσωμα φορμακια και ξεκινησα τις πυτζαμες γιατι δεν βρισκω να της κανουν. Βεβαια ειναι τα ποδια της εξω και ξεσκεπαζεται, ομως βαζω λιγο πιο δυνατα τη θερμανση στο δωματιο της.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...