Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Που κρατάτε τα ρούχα που φοράτε μόνο για μια ημέρα;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε αν τα φορέσετε για 2 ώρες, δεν μένετε σε πόλη με καυσαέρια, δεν καπνίζετε και είστε καθαρές, χωρίς αρώματα κλπ, νομίζω δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να τα χειριζόμαστε σαν μιάσματα.

Εγω τελικα δεν καταλαβα...οσες δεν τα βαζετε στην ντουλαπα τι τα κανετε?Εννοω αυτά που εχουν φορεθεί για μια ωρα.

Μη ταραχτείς... Υπάρχουν κάτι αντικείμενα, κρεμάστρες πόρτας τα λένε, μπαίνουν πίσω απ την πόρτα του δωματίου ή του μπάνιου (μη τρομάξεις, δεν έχουν όλες... βεστιάριο) και κρεμάς εκεί ότι έχεις φορέσει και δε χρειάζεται να τα βάλεις με τα πλυμένα. Ούτε τα έχεις πεταμένα εδώ κι εκεί (δεν είμαστε έφηβες ή φοιτητές), ούτε στις ντουλάπες σου. Ούτε και στα άπλυτα αν δεν χρειάζονται πλύσιμο.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

RavT εγω ταραχτηκα λιγο, πως τα πετας ετσι!

Μου φαινεται αντιαισθητικο να κρεμονται πισω απο την πορτα μπλουζες και παντελονια αλλα ...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!

Διαφημίσεις

Μη ταραχτείς... Υπάρχουν κάτι αντικείμενα, κρεμάστρες πόρτας τα λένε, μπαίνουν πίσω απ την πόρτα του δωματίου ή του μπάνιου (μη τρομάξεις, δεν έχουν όλες... βεστιάριο) και κρεμάς εκεί ότι έχεις φορέσει και δε χρειάζεται να τα βάλεις με τα πλυμένα. Ούτε τα έχεις πεταμένα εδώ κι εκεί (δεν είμαστε έφηβες ή φοιτητές), ούτε στις ντουλάπες σου. Ούτε και στα άπλυτα αν δεν χρειάζονται πλύσιμο.

Γιατι να ταραχτω? Αν εσυ ετσι βολευεσαι μπραβο σου...εγω δε βολευομαι να βλεπω ρουχα κρεμασμενα πανω στις πορτες.Να βαλω μια μπλουζα σημερα και να την ξαναφορεσω μετα απο μια εβδομαδα και για μια εβδομαδα να την εχω να κρεμεται πανω στην πορτα δε μου αρεσει.Βεστιαριο μπορει να μην εχουν ολες αλλα ντουλαπα υποθετω ολες εχουν αρα το σχολιο σου δεν το καταλαβα.

Ούτε εγώ κατάλαβα το απαράδεκτο σχόλιο σε προηγούμενο πόστ μου περι... ίωσης! Δεν καταλαβαίνω γιατί επιτέλους δε σεβόμαστε τις άλλες απόψεις και πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουμε εμείς δίκιο...

Τόνισα πως ούτε πολλά ρούχα έχω, ούτε με απασχολεί ιδιαιτέρως το αν φόρεσα τα ίδια ρούχα με χθες απ τη στιγμή που είναι καθαρά. Επίσης δε με ενοχλεί να βάζω 5 πλυντήρια την εβδομάδα ώστε να μη τα έχω να κρέμονται (γιατί και εκεί σκονίζονται, δεν είναι για χόρταση η κρεμάστρα). Τέλος, δεν τα βλέπω για να με ενοχλούν. Στο σπίτι μας δε ζει ο καθένας στο δωμάτιό του με κλεισμένες πόρτες.

Το ξαναλέω. Θέλετε να βάζετε τα φορεμένα στις ντουλάπες; Βάλτε τα. Μη προσπαθείτε όμως να πείσετε πως είναι ο σωστός τρόπος.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ξαναδιαβαζοντας τα μηνυματα απο την αρχη θα δεις οτι εσυ εισαι η πρωτη που σχολιαζεις το οτι καποιες τοποθετουμε φορεμενα ρουχα στην ντουλαπα μας...οπως λοιπον εσυ σχολιαζεις τον τροπο που καποιες αλλες χρησιμοποιουν...ειναι πιθανο και καποιοι να σχολιασουν αυτο που λες εσυ.Νομιζω τονισαμε ολες οτι το πως βολευεται η καθεμια ειναι δικο της θεμα.Δεν προσπαθησε καμια να αποδειξει οτι εχει σωνει και ντε δικιο.

Εγώ προσωπικά, τα ρούχα που έχω φορέσει λίγο τα κρεμάω πίσω από την πόρτα. Φροντίζω όταν χρειαστεί να ξαναφορέσω ρούχο για λίγο να βάλω αυτά. Μπορεί μέσα στη βδομάδα να μαζευτούν 2 - 3 μπλούζες (παντελόνια δε μαζεύονται πολλά, γιατί μετά την εγκομοσύνη 2 μου χοράνε όλα κι όλα :oops:) και φορμίτσες, κλπ.

Τα ρούχα της δουλειάς τα φοράω 2 μέρες και μετά στα άπλυτα.

Πάντως όταν βάζω πλυντήριο (1 φορά την εβδομάδα άσπρα, 1 φορά την εβδομάδα μαύρα, 1 φορά την εβδομάδα χρωματιστά) βάζω και όσα ρούχα είναι εκτός ντουλάπας στο πλυντήριο για να μη χάσω την μπάλα.

Διαφημίσεις

Ξαναδιαβαζοντας τα μηνυματα απο την αρχη θα δεις οτι εσυ εισαι η πρωτη που σχολιαζεις το οτι καποιες τοποθετουμε φορεμενα ρουχα στην ντουλαπα μας...οπως λοιπον εσυ σχολιαζεις τον τροπο που καποιες αλλες χρησιμοποιουν...ειναι πιθανο και καποιοι να σχολιασουν αυτο που λες εσυ.Νομιζω τονισαμε ολες οτι το πως βολευεται η καθεμια ειναι δικο της θεμα.Δεν προσπαθησε καμια να αποδειξει οτι εχει σωνει και ντε δικιο.

Καλημέρα καταρχήν!

Συμφωνώ με όσα γράφει η Νίκη. Ας ακολουθήσει η καθεμία τον τρόπο φύλαξης που έχει για τα ρούχα της χωρίς να προσπαθεί να πείσει πως είναι η σωστή.

BdmAp3.png

Εξαρτάται και σε τι φαση είναι η κάθε μια.Εννοω μια μαμα με μωρο που εχει ολη την κουραση του παιδιου,που ακομα δεν εχει χασει τα κιλα της εγκυμοσύνης και ολη μερα γυρναει με φορμες και κολαν το πιθανοτερο είναι να πεταει απλα τις φορμες οπου βρει για να τις ξαναφορεσει όταν τις χρειαστεί.Λογικο...ολες νομιζω περασαμε από αυτή τη φαση...τουλάχιστον εγω περασα.Μια μαμα με μεγαλύτερα παιδια που εχει το χρονο και την ορεξη να ντυθεί λιγο πιο ωραια ακμα και για να παει για ψωνια αρα χρησιμοποιει πιο πολλα ρουχα από λιγη ωρα η μια μαμα εργαζομενη είναι παλι άλλη φαση.

Παντως κι εγω ότι ρουχο μενει εκτος ντουλάπας στο τελος καταληγει στο πλυντηριο.

Επισης υπαρχουν καποιες οι οποιες εχουν την ικανοτητα να κρατανε παντα την ντουλαπα τους οργανωμενη και ομορφη.Πραγματικα τις ζηλευω...εγω δυστυχως δεν ανηκω σε αυτή την κατηγορια...οποτε αν αρχισω να αφηνω και ρουχα εκτος ντουλάπας το πιθανοτερο είναι να καταληξει στο δωματιο μου να επικρατει χαος.

• 3 χρόνια μετά...

Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα μιας και είναι σχετικό. Συνήθως τα ρούχα που φορεσαμε μια μέρα τα βάζω για πλύσιμο, του παιδιού σίγουρα, κανόνας απαράβατος. Αν όμως οι μεγάλοι φορέσουμε κάτι (μπλούζες κυρίως) για λίγες ώρες κι είναι καθαρό, ίσως δε χρειάζεται πάντα πλυντήριο. Είδα πρόσφατα στο super market κάποια καθαριστικά spray για στεγνό καθάρισμα και φρεσκάρισμα. Τα έχετε χρησιμοποιήσει;

Συγγνώμη τώρα εγώ νιώθω πολύ βρωμιαρα αυτή τη στιγμη που διαβαζω αυτο το θεμα. Ενα ρουχο που φορέθηκε λιγες ωρες,  ή ειναι καθαρο κ ξανα φοριέται,  ή ειναι βρωμικο κ πλένεται. Γιατι τα κανουμε τοςο περίπλοκα; Τα ρούχα ενός παιδιου λογικο να θελουν άλλαγμα κάθε μερα, αν κ εγώ του μικρού τις μέρες που έχουμε πιο ήσυχες δραστηριότητες τα φοραω κ δευτερη, οχι παραπανω. 

Πριν το σχολείο ειχα ενα συγκεκριμενο συστημα στα τουχα. Φορουσα μια μπλουζα περιπου2- 3 μερες με οσα παντελονια/φούστες ταιριαζε κ μετα πλυσιμο η μπλουζα, κ τα παντελονια αναλογως σε τακτά χρονικά διαστηματα. αυτο με βολευε για να ξερω τι ειναι βρωμικο κ τι καθαρο. Αλλα βεβαια μπορει κ με τη μια φορα να πηγαινε απλυτα. Τώρα δεν θέλω να πηγαίνω στο σχολείο κάθε μέρα με την ίδια μπλούζα γιατι το θεωρω μιζερο κ δεν θελω να με σχολιάζουν. Αλλα δεν μου αρεσει κ να τα στοιβάζω στην ντουλαπα κ να ανακατεύονται. Γι αυτο μεσα στην εβδομαδα βγαζω 2-3 που εναλλάσσω κ στο τέλος πλένονται όλες μαζι με τα παντελονια κατα περιπτωση, ή ενδεχομενως φοραω μια φορα στο σχολείο κ μετα την εχω κ για 1-2 πρόχειρες εξοδους με το παιδι ή για ψωνια. Για να μην τα μπερδεύω ή τις ακουμπάω στην καρεκλα του δωματίου διπλωμένος, ή τις βαζω στην ντουλαπα στην στοίβα με τις φορμες κ τα προχειρα για να ειναι εύκαιρα. Του παιδιου καποιο ρουχαλάκι πιο εμφανίσιμο που φορέθηκε σε βολτα κ δν λερώθηκε με παιχνιδι, αν κρινω οτι μπορει να το ξαναφορέσει, μενει εξω για την επομενη βολτα. Ο αντρας μου επισης δεν βάζει φορεμένα ρούχα στην ντουλάπα, τα έχει έξω για προχειρα. Αλλα δεν το έχουμε κανόνα, ασυναίσθητα το κάνουμε για να μην μαζεύονται μιςοφορεμένα ρουχα. Αλλά δεν τα θεωρώ σαν κάτι που θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση. Ή το θεωρώ βρώμικο κ το πλένω, ή θεωρώ ότι μπορεί να ξαναφορεθει κ φροντίζω αυτό να γίνει το συντομότερο. Αυτό που με μπερδεύει είναι κάποια πιο καλα που δεν φοριούνται πολυ για να ιδρώσουν αλλα δεν θα φορεθουν ξανα συντομα. 

1 ώρα πρίν, Έσπερος είπε:

Συγγνώμη τώρα εγώ νιώθω πολύ βρωμιαρα αυτή τη στιγμη που διαβαζω αυτο το θεμα. Ενα ρουχο που φορέθηκε λιγες ωρες,  ή ειναι καθαρο κ ξανα φοριέται,  ή ειναι βρωμικο κ πλένεται. Γιατι τα κανουμε τοςο περίπλοκα; Τα ρούχα ενός παιδιου λογικο να θελουν άλλαγμα κάθε μερα, αν κ εγώ του μικρού τις μέρες που έχουμε πιο ήσυχες δραστηριότητες τα φοραω κ δευτερη, οχι παραπανω. 

Eγω παλι δεν ξερω πως να νιωσω :blink: Του παιδιου αν δεν λερωθουν εμφανως ή δεν ιδρωσει, μπορει να τα φορεσει και 3η μερα. Κι εγω αλλωστε αν δεν τα λερωσω θα τα ξαναφορεσω μεχρι 3 μερες (αυτα που φοραω εξω, τα προχειρα του σπιτιου μπορει και παραπανω). Θα το φορεσω για λιγες ωρες και θα το πλυνω; Το θεωρω υπερβολη και σπαταλη ηλεκτρικης ενεργειας και νερου. Τα ρουχα φρεσκαρονται οταν αεριζονται, μπορουμε απλα να τα βγαλουμε να αεριστουν στην απλωστρα και αν θελουμε να ψεκασουμε μαζι και ενα μειγμα νερου με αιθεριο ελαιο της αρεσκειας μας (ισως καποιο που αποπνεει φρεσκαδα :-P).

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως τα ξαναβαζω στην ντουλάπα αν δε λερωθουν-μυρισουν. Όπως έχω ξαναπεί δεν θεωρώ ότι η πολλή αποστείρωση κάνει καλό. Προσωπική άποψη. Όταν το παιδί ήταν πιο μικρό και δεν πήγαινε σχολείο, τα ρούχα που φορούσε μέσα στο σπίτι τα είχε 2, 3 μέρες. Δεν λερωνοταν εύκολα. Έξω φορούσε άλλα. Τώρα με το σχολείο αναγκαστικά τα φοράει μια φορά και πλύσιμο. Τα πιο καλά που φοράει το σκ για καμιά βόλτα, μπορεί να τα φορέσει 2η μέρα αν δε λερωθουν αλλά επειδή μάλλον θα περάσει καμιά εβδομάδα μέχρι να φορεθούν πάνε για πλύσιμο και αυτά. Τα δικά μας αν τα φορέσουμε για λίγο και δεν λερωθουν τα ξαναβαζουμε στη ντουλάπα αλλά καμιά φορά μένουν στην καρέκλα κρεμασμένα, αν και δε μου αρέσειτο τελευταίο. 

Στο παιδί αλλάζω ρούχα κάθε μέρα, πάντα το έκανα αυτό αλλά λόγω του ότι πήγαινε βρεφικό-παιδικό δεν ήθελα να φοράει τα ίδια ρούχα γιατί έτσι και αλλιώς λερώνονταν.

Τα δικά μου συνήθως τα αλλάζω κάθε μέρα (κυρίως τις μπλούζες), αν όμως κάποιο ρούχο θεωρώ πως μπορώ να το ξαναφορέσω έχω μία κρεμάστρα πίσω από την πόρτα του δωματίου και αφού τα αερίσω τα κρεμάω εκεί, δεν τα ξαναβάζω στην ντουλάπα.Δεν έχω ακούσει το σπρει αυτό όμως και τώρα που το μαθαίνω δεν νομίζω να το προτιμήσω, συμφωνώ πως όταν ένα ρούχο λερωθεί θα μπει για πλύσιμο .

Νομίζω ότι ο κάθε ένας εφαρμόζει στα μικρά του ότι ακολουθεί και ο ίδιος πάνω κάτω. 

Εμείς ποτέ δεν βάζουμε κάτι φορεμένο στην ντουλάπα με τα καθαρά. Το θέμα δεν είναι μόνο η αποστείρωση αλλά και η οσμή. Όταν βάλεις κάτι φορεμένο μαζί με τα πλυμένα παίρνουν μυρωδιά ειδικά αν ακουμπήσουν. 

Στο δωμάτιο υπάρχει μια κατασκευή που μπορείς να κρεμάσεις το ρούχο που θέλεις να ξαναφορεσεις. Γενικά τα ρούχα τα φοράω μια φορά πλην παντελόνιων (2-3 φορες) , ζακετων (2φορες) και παλτων. 

Τα παιδιά αλλάζουν ρούχα 2 φορές την ημέρα τουλάχιστον. Κρέμαμε μόνο ζακέτες, παλτό, φουτερακια. 

Όλα τα παραπάνω ισχύουν τους χειμερινούς μήνες. Το καλοκαίρι δεν κρεμιέται τίποτα, όλα τα φοράμε μια φορά και μετά πλυντήριο. 

Εγώ θέλω να μην τα βάζω στα συρτάρια και στα κρεμαστά που έχουν αφόρετα γιατί μετά στο τέλος της σεζόν δεν ξέρω ποια θέλουν πλύσιμο και ποια όχι.Εχω ένα ράφι ειδικα για τα φορεμένα κ τα στοιβαζω εκεί.Ομως αυτό είναι πρόβλημα για αυτά που φοριούνται σπάνια, γιατί πόσο καιρό να μείνουν τη στοίβα; Και είναι πρόβλημα και για παντελόνια και φούστες που δεν μπαίνουν εύκολα στη στοίβα (γιατί ουσιαστικά εκείνα είναι πιο λερωμένα γιατί καθόμαστε σε συγκοινωνίες). Ή τα μπουφάν και παλτά μπαίνουν αναγκαστικά με τα φορεμένα.Γενικα όμως δεν φοράω πολλά ρούχα τωρα γιατί δεν δουλεύω κ δεν βγαίνω έξω κάθε μερα κι έτσι για βόλτες με το καρότσι, για μαγαζιά κλπ φοράω σχεδόν μόνο φόρμες, βάζω την καθεμία 2-3 φορές κ είναι στη στοιβα μέχρι να πλυθεί.

Τα ρουχα των παιδιων αν δεν λερωθουν δεν τα βαζω να πλυθουν...Δηλαδη αν βγουμε βολτα μονο για σουπερ μαρκετ,επισκεψη σε σπιτι κτλ και προφανως δεν εχουν λερωθει θα τα διπλωσω και θα τα αφησω πανω απο την συρταριερα τους ετοιμα να τα ξαναβαλουν...Τωρα αν παμε βολτα για παιχνιδι 100% θα λερωθουν...οποτε πλυντηριο...

Τα δικα μας παλι αν δεν εχουν μυρισει, ουτε λερωθει τα διπλωνω και τα αφηνω σε μια γωνια για να τα ξαναβαλω...

Δεν το εχω πολυ σκεφτει να τα βαλω η οχι μεσα στην ντουλαπα....Δεν τα αφηνω εκτος ντουλαπας δηλαδη για λογου "καθαριοτητας" απλα το βρισκω πρακτικο να τα βρω ετοιμα μπροστα μου, να ξερω τι εχουμε ηδη φορεσει και φοριεται ακομη για να πλυθει μετα και να μην βγαλω καθαρα ρουχα...

Βεβαια ο αντρας μου που φοραει πουκαμισα στην δουλεια του εννοειται μια φορα θα το βαλει...Ρουχα γυμναστηριου επισης...Το καλοκαιρι ακομη και να μην "λερωθουν" τα ρουχα μυριζουν οποτε παλι δυσκολο να τα βαλεις πανω απο μια φορα....Χειμωνα ειναι αλλιως....

Νομίζω υπεραναλύετε το θέμα.

Δεν βρωμίζει το ρούχο αμέσως μόλις το φορέσει κάποιος... Όταν βγάλουμε ένα ρούχο, κρίνουμε κατά πόσο χρειάζεται πλύσιμο ή όχι. Εάν το θεωρήσουμε καθαρό το βάζουμε εκεί που είναι και τα υπόλοιπα καθαρά. Εάν το θεωρήσουμε βρώμικο ή ταλαιπωρημένο ή ότι χρειάζεται φρεσκάρισμα, το βάζουμε για πλύσιμο...

Just now, erin0000 είπε:

Εάν το θεωρήσουμε καθαρό το βάζουμε εκεί που είναι και τα υπόλοιπα καθαρά.

Νομιζω αυτο ειναι το θεμα αγαπητη μου ! το βαζεις ή οχι με τα καθαρα κι αν οχι που το βαζεις? Κι αν το βαλεις με τα καθαρα ειναι οντως καθαρο αφου το εχεις ηδη βαλει ή βρωμιζεις και την υπολοιπη ντουλαπα ? χαχαχα

Just now, Fenia27 είπε:

Νομιζω αυτο ειναι το θεμα αγαπητη μου ! το βαζεις ή οχι με τα καθαρα κι αν οχι που το βαζεις? Κι αν το βαλεις με τα καθαρα ειναι οντως καθαρο αφου το εχεις ηδη βαλει ή βρωμιζεις και την υπολοιπη ντουλαπα ? χαχαχα

Με το να φορέσεις ένα ρούχο, δεν το μετατρέπεις αυτομάτως σε βρώμικο, εκτός και αν έχεις να κάνεις μπάνιο μέρες... :mrgreen: Εκεί νομίζω είναι η ένστασή μου... Αλλιώς καταλήγεις να πλένεις όλη την γκαρνταρόμπα σου ξανά και ξανά επειδή απλώς ακούμπησε πάνω σου ή επειδή βγήκες από το σπίτι... Δεν το βρίσκω και πολύ λογικό.

Υπάρχουν περιπτώσεις που φοράς κάτι και συνεχίζει να παραμένει καθαρό...

Υπάρχουν και περιπτώσεις που το ιδρώνεις, το λερώνεις, ή παίρνει μυρωδιές από το περιβάλλον (πχ τσιγάρα, κτλ). Εκεί προφανώς θα χρειαστεί πλύσιμο.

Εμένα δεν μου φαίνονται βρώμικα επειδή φορέθηκαν κ ιδρωσαν ας πούμε αλλά επειδή κάπου έχουμε καθίσει με αυτά τα ρούχα, πχ σε συγκοινωνίες

Just now, erin0000 είπε:

Νομίζω υπεραναλύετε το θέμα.

Δεν βρωμίζει το ρούχο αμέσως μόλις το φορέσει κάποιος... Όταν βγάλουμε ένα ρούχο, κρίνουμε κατά πόσο χρειάζεται πλύσιμο ή όχι. Εάν το θεωρήσουμε καθαρό το βάζουμε εκεί που είναι και τα υπόλοιπα καθαρά. Εάν το θεωρήσουμε βρώμικο ή ταλαιπωρημένο ή ότι χρειάζεται φρεσκάρισμα, το βάζουμε για πλύσιμο...

Προσωπικά δεν τα βάζω με τα καθαρά όχι τόσο για λόγους αποστείρωσης αλλά γιατί αν τα βάλω μαζί όταν τελειώσει η σεζόν κ μαζευτούν δεν θα θυμάμαι ποια ήταν αφορετα κ ποια φορεμένα (κ πρέπει να πλυθούν πριν μαζευτούν)

Επεξεργάστηκαν by little lamb

Just now, little lamb είπε:

Εμένα δεν μου φαίνονται βρώμικα επειδή φορέθηκαν κ ιδρωσαν ας πούμε αλλά επειδή κάπου έχουμε καθίσει με αυτά τα ρούχα, πχ σε συγκοινωνίες

Συμφωνω. Εγώ έχω το πάνω μέρος της ντουλάπας που βαζω τα φορεμένα παντελόνια διπλωμένα, τα καθαρά είναι κρεμασμένα. Τα παντελόνια τα πλένω αν τα βάλω 3-4 φορές. Μπλούζες κοντομανικες φοράω μια φορά κ πλύσιμο, χειμωνιάτικες κ χοντρές σίγουρα παραπάνω κ τις ξαναβάζω στο συρτάρι εφόσον φοράμε μπουφάν από πανω κ δεν ακουμπανε καπου βρώμικα. Αν ιδρωσω ή λερωθούν προφανώς πλύσιμο. Ο άντρας μου αφήνει όλα τα φορεμένα σε μια πολυθρόνα στο δωματιο, στα συρτάρια του έχει μόνο αφορετα. Δεν τρελαίνομαι να τα βλέπω αλλά αποφάσισα να μη σκάω. Αν περιμένουμε κόσμο, πχ σε γιορτές, όπως είναι τα πετάω στο καλάθι :mrgreen:. Της μικρής κάθε μέρα στα άπλυτα λόγω σχολείου. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...