Αγγελική2

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  138
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

38 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Αγγελική2

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Πειραιάς
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  Διάβασμα
 • Επάγγελμα
  Ιδιωτική Υπάλληλος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. ¨Οντως αυτό με τα mail γίνεται και στο Λύκειο. Κάθε μήνα μου ερχόταν μήνυμα για τις απουσίες της κόρης μου.
 2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους δίνουν την δυνατότητα να τηλεφωνούν εκείνα στους γονείς και να ενημερώνουν ότι φεύγουν. Τώρα για να τα κρατήσουν όλα στο σχολείο είναι πρακτικά δύσκολο καθώς ή θα πρέπει να μπουν σε αίθουσα και να υπάρχει διαθέσιμος καθηγητής που θα τα απασχολήσει ή θα τα αφήσουν μόνα και κακά τα ψέματα θα κάνουν μία σχετική φασαρία που θα εμποδίζει το μάθημα των υπολοίπων. Ισχύει και ε'ίναι 3 μέρες η εκδρομή.
 3. Ισχύει, αλλά υπολόγισε ότι μιλάμε για 25 περίπου παιδιά, οπότε και θα πρέπει να γίνουν και αντίστοιχα 25 τουλάχιστον τηλεφωνήματα. Δεν είναι και τόσο εύκολο, με δεδομένο ότι τρέχουν και άλλες εργασίες στα γραφεία. Αλλά ζητούν να τους ενημερώνετε για τυχόν απουσία? Όταν πήγαινε η κόρη μου, που τώρα είναι φοιτήτρια, δεν μας είχαν ζητήσει κάτι τέτοιο. Μόνο χαρτί για να δικαιολογήσουμε τις απουσίες όταν επέστρεφε.

 4. Διαφημίσεις


 5. Οι μαθητές Γυμνασίου θεωρούνται " μεγάλα παιδιά" , που δεν έχουν την ανάγκη να τα συνοδέψουν στο σπίτι. Από όσο γνωρίζω κανένα Γυμνάσιο δεν ενημερώνει γονείς για νωρίτερη αποχώρηση.
 6. Να είσαι καλά! Σε ποιό νοσοκομείο είναι ο γιατρός?
 7. Καλό απόγευμα! Κάνω ανοσοθεραπεία 4,5 χρόνια και καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι το Πασχα τελειώνω. Καταρχήν τα εμβόλια είναι 1 κάθε εβδομάδα για τον πρώτο μήνα και μετά γίνονται μηνιαία. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στον γιατρό που με παρακολουθεί, σε δημόσιο επίσης νοσοκομείο. Μήπως δεν κατάλαβες καλά? Εκτός κι αν στην περίπτωσή σας ισχύει κάτι άλλο. Η αλλεργία είχε επηρεάσει το αναπνευστικό μου και μετά από 4 χρόνια ανοσοθεραπείας έχω βελτίωση κατά 45%. Σε περιόδους με υψηλά ποσοστά υγρασίας δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και είχα περάσει και 1-2 κρίσεις πανικού. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που πέρασα τις έντονες υγρασίες χωρίς δυσκολία στην αναπνοή και με υπιότερα συμπτώματα σε 1-2 ιώσεις που πέρασα. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα σου πω ότι αξίζει η ανοσοθεραπεία. Τουλάχιστον εγώ είδα πραγματικά βελτίωση.
 8. Η κόρη μου ήταν που μου το ζήτησε γιατί στο φροντιστήριο πιεζόταν πολύ. Την δασκάλα την ήξερε μέσω του ξαδερφού της, ο οποίος έκανε ήδη μαθήματα μαζί της και της είχε μιλήσει για τον τρόπο διδασκαλίας κλπ. Στην συνέχεια επειδή και η ίδια ήταν σε ηλικία να κρίνει, 14 χρονών, μου έλεγε τα καλύτερα. Βέβαια είχαμε ενημέρωση μία φορά τον μήνα για την πρόοδο των παιδιών και στο τέλος το αποτελέσμα μας έδειξε ότι είχαμε κάνει σωστή επιλογή καθώς πήρε και τα δύο διπλώματα σε λιγότερο χρόνο από ότι θα σπαταλούσε στο φροντιστήριο. Καλημέρα δεν είπα!
 9. Έτσι ακριβώς λειτουργούσε η καθηγήτρια της κόρης μου. Ξεκινούσε μάθημα 1 εβδομάδα πριν ανοίξουν τα σχολεία, σταματούσε μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα και ξεκινούσε μάθημα την εβδομάδα μετά την Μεγάλη Εβδομάδα το Πάσχα. Το καλοκαίρι μόλις έκλειναν τα σχολεία, αύξανε τις ώρες διδασκαλίας για 2 εβδομάδες μέχρι το τέλος Ιουνίου δηλαδή.
 10. Δεν το είπα...απλά δεν την έγραψα ξανά τον Σεπτέμβρη. Βέβαια με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν γιατί δεν πήγαμε και τους απάντησα αυτό ακριβώς που συνέβαινε...ότι το παιδί μου πιεζόταν πολύ και βρήκα άλλο τρόπο να κάνει μάθημα με λιγότερο άγχος. Τους κακοφάνηκε αλλά ξυδάκι... το παιδί μου είχε μεγαλύτερη αξία από το να μην τους ...κακοκαρδίσω!
 11. Καλησπέρα! Η κόρη μου πήγαινε φροντιστήριο μέχρι την Ε class. ¨Οταν ήταν να ξεκινήσουμε για Lower οι ώρες ήταν πάρα πολλές και το κόστος αρκετά υψηλό. Η κόρη μου επαναστάτησε με το βαρύ πρόγραμμα κι έτσι έψαξα και την περίπτωση των ιδιαίτερων. Τελικά κατέληξα σε μία εξαιρετική καθηγήτρια που έκανε ιδιαίτερα σπίτι της, σε μία ομάδα 3 παιδιών. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει το Lower, αλλά και το Proficiency στην συνέχεια, με τα μισά χρήματα από ότι θα έδινα στο φροντιστήριο και σε λιγότερο χρόνο. Οπότε η δική μου εμπειρία λέει πως, με μία καλή επιλογή καθηγητή το ιδιαίτερο είναι προτιμότερο γιατί προσαρμόζεται ακριβώς πάνω στις ανάγκες του παιδιού. Ελπίζω να βοήθησα.
 12. Καλημέρα! Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Θα με ενδιέφερε να μάθω τι σου είπε τελικά ο γυναικολόγος.
 13. Καλημέρα Σταυρούλα! Αν η κρέμα που βάζεις εχει ως συστατικό της την ισοτρετινοινη, τότε μάλλον θα πρέπει να μιλήσεις με τον γυναικόλογό σου. Την κορη μου, που έκανε θεραπεία ακμής για ένα χρόνο, την είχε προειδοποιήσει η δερματολόγος από την αρχή να προσέχει. ΄Βέβαια εκείνη έπαιρνε χάπια που η αναλογία του φαρμάκου είναι μεγαλύτερη από της κρέμας. Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα άμεσα με τον γυναικολόγο μου.
 14. Αγγελική2

  Επίπληξη από δασκάλα!

  Είμαι μαμά 2 παιδιών και για όσο το δικαιόμουν έπαιρνα 8 μέρες γονική άδεια. Αλλά αυστηρά 4 για το κάθε παιδί.