Αγγελική2

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  144
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

41 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Αγγελική2

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Πειραιάς
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  Διάβασμα
 • Επάγγελμα
  Ιδιωτική Υπάλληλος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Συμφωνώ με την Lisbet. Εχουμε μιλήσει και παλιότερα, αν θυμάμαι καλά annoulen. Κάνω ανοσοθεραπεία 4,5 χρόνια και η βελτίωση μου ήταν πολύ ικανοποιητική.
 2. Εμάς πάλι βρίσκεται κάπου στα κεραμμύδια του ακατοίκητου σπιτιού, που βρίσκεται απέναντί μας!

 3. Διαφημίσεις


 4. xaxaxaxa εγώ πάλι δεν είχα ακούσει για την πιπιλονεράιδα!! Η νεράιδα των δοντιών υποτίθεται ότι παίρνει το νεογιλό δόντι που πέφτει, από το μαξιλάρι του παιδιού και του αφήνει ως δωράκι κάποιο νόμισμα.
 5. Θα συμφωνήσω. Αν κρίνω από την κόρη μου, που ήταν απουσιολόγος σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, δεν της ήταν και τόσο ευχάριστο. Είναι και πολύ χαμηλών τόνων και το να αναφέρεται σε αυτό το θεωρούσε υπερβολή. Σκεφτείτε ότι στην Α΄Λυκείου ήταν απουσιολόγος και δεν το ξέραμε στο σπίτι... το μάθαμε όταν πήγα να πάρω βαθμούς τετραμήνου και την είδα να κρατάει το απουσιολόγιο βγαίνοντας από την τάξη και πήγαινε να το παραδώσει στο γραφείο καθηγητών!
 6. Δεν είμαι σίγουρη γι΄αυτό που θα πω αλλά αν θυμάμαι καλά από την κόρη μου, στην Α Γυμνασίου μετά την βαθμολογία α' τριμήνου το απουσιολόγιο δίνεται στον μαθητή ή μαθήτρια με την υψηλότερη βαθμολογία. Έσπερος ισχύει?
 7. Αυτή ακριβώς την απάντηση έδωσα κι εγώ στον μικρό μου πέρισυ που με ρώτησε. Είχε πιάσει κάτι " ύποπτες " κινήσεις από μέρους μας με τα δώρα και σε συνδυασμό με κάποιες κουβέντες με φίλους του, προέκυψε η απορία. Από την ΄μια μου δήλωσε ότι ξέρει πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης αλλά από την άλλη με ρώτησε αν ισχύει με μία προσμονή στα μάτια του να του πω πως υπάρχει. Έτσι του είπα πως ο Άγιος Βασίλης είναι πνεύμα, που ζει στις καρδιές των ανθρώπων που τον πιστεύουν και πως εμέις οι μεγάλοι τον βοηθάμε με τα δώρα καθώς δεν τα προλαβαίνει όλα ο καημένος!
 8. ¨Οντως αυτό με τα mail γίνεται και στο Λύκειο. Κάθε μήνα μου ερχόταν μήνυμα για τις απουσίες της κόρης μου.
 9. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους δίνουν την δυνατότητα να τηλεφωνούν εκείνα στους γονείς και να ενημερώνουν ότι φεύγουν. Τώρα για να τα κρατήσουν όλα στο σχολείο είναι πρακτικά δύσκολο καθώς ή θα πρέπει να μπουν σε αίθουσα και να υπάρχει διαθέσιμος καθηγητής που θα τα απασχολήσει ή θα τα αφήσουν μόνα και κακά τα ψέματα θα κάνουν μία σχετική φασαρία που θα εμποδίζει το μάθημα των υπολοίπων. Ισχύει και ε'ίναι 3 μέρες η εκδρομή.
 10. Ισχύει, αλλά υπολόγισε ότι μιλάμε για 25 περίπου παιδιά, οπότε και θα πρέπει να γίνουν και αντίστοιχα 25 τουλάχιστον τηλεφωνήματα. Δεν είναι και τόσο εύκολο, με δεδομένο ότι τρέχουν και άλλες εργασίες στα γραφεία. Αλλά ζητούν να τους ενημερώνετε για τυχόν απουσία? Όταν πήγαινε η κόρη μου, που τώρα είναι φοιτήτρια, δεν μας είχαν ζητήσει κάτι τέτοιο. Μόνο χαρτί για να δικαιολογήσουμε τις απουσίες όταν επέστρεφε.
 11. Οι μαθητές Γυμνασίου θεωρούνται " μεγάλα παιδιά" , που δεν έχουν την ανάγκη να τα συνοδέψουν στο σπίτι. Από όσο γνωρίζω κανένα Γυμνάσιο δεν ενημερώνει γονείς για νωρίτερη αποχώρηση.
 12. Να είσαι καλά! Σε ποιό νοσοκομείο είναι ο γιατρός?
 13. Καλό απόγευμα! Κάνω ανοσοθεραπεία 4,5 χρόνια και καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι το Πασχα τελειώνω. Καταρχήν τα εμβόλια είναι 1 κάθε εβδομάδα για τον πρώτο μήνα και μετά γίνονται μηνιαία. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στον γιατρό που με παρακολουθεί, σε δημόσιο επίσης νοσοκομείο. Μήπως δεν κατάλαβες καλά? Εκτός κι αν στην περίπτωσή σας ισχύει κάτι άλλο. Η αλλεργία είχε επηρεάσει το αναπνευστικό μου και μετά από 4 χρόνια ανοσοθεραπείας έχω βελτίωση κατά 45%. Σε περιόδους με υψηλά ποσοστά υγρασίας δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και είχα περάσει και 1-2 κρίσεις πανικού. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που πέρασα τις έντονες υγρασίες χωρίς δυσκολία στην αναπνοή και με υπιότερα συμπτώματα σε 1-2 ιώσεις που πέρασα. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα σου πω ότι αξίζει η ανοσοθεραπεία. Τουλάχιστον εγώ είδα πραγματικά βελτίωση.
 14. Η κόρη μου ήταν που μου το ζήτησε γιατί στο φροντιστήριο πιεζόταν πολύ. Την δασκάλα την ήξερε μέσω του ξαδερφού της, ο οποίος έκανε ήδη μαθήματα μαζί της και της είχε μιλήσει για τον τρόπο διδασκαλίας κλπ. Στην συνέχεια επειδή και η ίδια ήταν σε ηλικία να κρίνει, 14 χρονών, μου έλεγε τα καλύτερα. Βέβαια είχαμε ενημέρωση μία φορά τον μήνα για την πρόοδο των παιδιών και στο τέλος το αποτελέσμα μας έδειξε ότι είχαμε κάνει σωστή επιλογή καθώς πήρε και τα δύο διπλώματα σε λιγότερο χρόνο από ότι θα σπαταλούσε στο φροντιστήριο. Καλημέρα δεν είπα!
 15. Έτσι ακριβώς λειτουργούσε η καθηγήτρια της κόρης μου. Ξεκινούσε μάθημα 1 εβδομάδα πριν ανοίξουν τα σχολεία, σταματούσε μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα και ξεκινούσε μάθημα την εβδομάδα μετά την Μεγάλη Εβδομάδα το Πάσχα. Το καλοκαίρι μόλις έκλειναν τα σχολεία, αύξανε τις ώρες διδασκαλίας για 2 εβδομάδες μέχρι το τέλος Ιουνίου δηλαδή.
 16. Δεν το είπα...απλά δεν την έγραψα ξανά τον Σεπτέμβρη. Βέβαια με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν γιατί δεν πήγαμε και τους απάντησα αυτό ακριβώς που συνέβαινε...ότι το παιδί μου πιεζόταν πολύ και βρήκα άλλο τρόπο να κάνει μάθημα με λιγότερο άγχος. Τους κακοφάνηκε αλλά ξυδάκι... το παιδί μου είχε μεγαλύτερη αξία από το να μην τους ...κακοκαρδίσω!