Αγγελική2

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  152
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Αγγελική2 last won the day on Μάιος 29

Αγγελική2 had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

48 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Αγγελική2

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Πειραιάς
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  Διάβασμα
 • Επάγγελμα
  Ιδιωτική Υπάλληλος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Αγγελική2

  φρέσκο γάλα!!

  Ο παιδίατρος, όταν ξεκινήσαμε το φρέσκο κοντά στον χρόνο, μας είπε να προτιμούμε τα απλό φρέσκο γάλα και να αποφέυγουμε τα παιδικά καθώς έχουν πολλές προσμίξεις για να βελτιώσουν την γεύση και να αρέσουν στα παιδιά. Η αλήθεια είναι πως όντως είναι πιο γλυκό σε σχέση με το απλό. Ευτυχώς κανένα απ΄ο τα δυό παιδιά μου δεν θελησε να πιεί κάποιο παιδικό και ακόμη και σήμερα πίνουν το απλό κλασικό φρέσκο!
 2. Αγγελική2

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Ευχαριστώ! Αυτό προβλέπει το πρωτόκολο μου είπαν.
 3. Αγγελική2

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Επειδή τυχαίνει ο γιος μου να είναι από σήμερα στο σπίτι με βήχα και πονόλαιμο, από το σχολείο που ενημέρωσα μου είπαν ότι το παιδί θα επιστρέψει σχολείο με βεβαίωση γιατρού μόνο.
 4. ma
  Διαφημίσεις

 5. Αγγελική2

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Καλημέρα! Ο δικός μου είναι 10 και έχει ξεκινήσει να την φοράει για λίγες ώρες στο κέντρο μελέτης που πηγαίνει. Δεν ξέρω άν την φοράει σωστά, δεδομένου ότι δεν είμαι μπροστά να δω, αλλά από ότι μου είπε τα άλλα παιδιά πάιζουν με τις μάσκες τους, τις ανεβοκατεβάζουν κλπ. Οπότε είναι πολύ πιθανό να το κάνει και ο δικός μου. Οπότε Mary1976 δεν μου κάνει εντύπωση που ο μικρούλης σου την αντιμετωπίζει έτσι...
 6. H τσάντα με ροδάκια έχει αρκετά "σκληρά" σημεία : ρόδες, χερούλι... Εγώ στην θέση σου δεν θα την έβαζα στο πλυντήριο γιατί ίσως κάνουν ζημιά στον κάδο.
 7. Καλησπέρα και καλό ξεκίνημα! Μία απλή τσάντα πλάτης είναι μια χαρά για το προνήπιο. Δεν θα έχουν να κουβαλάνε βιβλία ή τετράδια μαζί τους, οπότε δεν θα έχουν βάρος. Τώρα σχετικά με την κασετίνα ένα βαρελάκι πιστεύω ότι αρκεί. Θα σας δώσουν και οδηγίες από το σχολείο σχετικά. Και κάτι ακόμη... μην αγοράσεις πολλά σχολικά είδη ( μαρκαδόρους, μολύβια, τεράδια κλπ) γιατί κάθε σχολείο δίνει λίστα με συγκεκριμένα υλικά που χρειάζονται.
 8. Αγγελική2

  Κορωνοιός και προληπτικά μέτρα

  Δεν μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα! Αυτό ακριβώς βίωσε η κόρη μου, που είναι στο 2ο έτος στο πανεπιστήμιο και στην δεύτερη παράδοση εγκατέλειψε την προσπάθεια παρακολούθησης! Σκέψου, που είναι 20 χρονών και έχει την υπομονή να αντιμετωπίσει δύσκολες συνθήκες μαθήματος. Πως θα ανταποκριθούν τα μικρούλια σε τέτοιες συνθήκες? Ή μήπως έχουν την εντύπωση ότι οι γονείς δεν θα δουλεύουν εκείνη την ώρα και θα κάθονται πάνω από τον υπολογιστή μαζί με τα παιδια?
 9. Συμφωνώ με την Lisbet. Εχουμε μιλήσει και παλιότερα, αν θυμάμαι καλά annoulen. Κάνω ανοσοθεραπεία 4,5 χρόνια και η βελτίωση μου ήταν πολύ ικανοποιητική.
 10. Εμάς πάλι βρίσκεται κάπου στα κεραμμύδια του ακατοίκητου σπιτιού, που βρίσκεται απέναντί μας!
 11. xaxaxaxa εγώ πάλι δεν είχα ακούσει για την πιπιλονεράιδα!! Η νεράιδα των δοντιών υποτίθεται ότι παίρνει το νεογιλό δόντι που πέφτει, από το μαξιλάρι του παιδιού και του αφήνει ως δωράκι κάποιο νόμισμα.
 12. Θα συμφωνήσω. Αν κρίνω από την κόρη μου, που ήταν απουσιολόγος σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, δεν της ήταν και τόσο ευχάριστο. Είναι και πολύ χαμηλών τόνων και το να αναφέρεται σε αυτό το θεωρούσε υπερβολή. Σκεφτείτε ότι στην Α΄Λυκείου ήταν απουσιολόγος και δεν το ξέραμε στο σπίτι... το μάθαμε όταν πήγα να πάρω βαθμούς τετραμήνου και την είδα να κρατάει το απουσιολόγιο βγαίνοντας από την τάξη και πήγαινε να το παραδώσει στο γραφείο καθηγητών!
 13. Δεν είμαι σίγουρη γι΄αυτό που θα πω αλλά αν θυμάμαι καλά από την κόρη μου, στην Α Γυμνασίου μετά την βαθμολογία α' τριμήνου το απουσιολόγιο δίνεται στον μαθητή ή μαθήτρια με την υψηλότερη βαθμολογία. Έσπερος ισχύει?
 14. Αυτή ακριβώς την απάντηση έδωσα κι εγώ στον μικρό μου πέρισυ που με ρώτησε. Είχε πιάσει κάτι " ύποπτες " κινήσεις από μέρους μας με τα δώρα και σε συνδυασμό με κάποιες κουβέντες με φίλους του, προέκυψε η απορία. Από την ΄μια μου δήλωσε ότι ξέρει πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης αλλά από την άλλη με ρώτησε αν ισχύει με μία προσμονή στα μάτια του να του πω πως υπάρχει. Έτσι του είπα πως ο Άγιος Βασίλης είναι πνεύμα, που ζει στις καρδιές των ανθρώπων που τον πιστεύουν και πως εμέις οι μεγάλοι τον βοηθάμε με τα δώρα καθώς δεν τα προλαβαίνει όλα ο καημένος!
 15. ¨Οντως αυτό με τα mail γίνεται και στο Λύκειο. Κάθε μήνα μου ερχόταν μήνυμα για τις απουσίες της κόρης μου.