xena

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.214
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

7 Neutral

Περισσότερα για την/τον xena

 • Rank
  Δοκιμή

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Κορίτσια απ'ότι αντιλαμβάνομαι όλες σχεδόν εδώ λέμε το ίδιο πράγμα. Εγώ εξέφρασα την άποψη μου αλλά ήθελα να πω και το εξής, αν είστε κάποιες σε τέτοιες οργανώσεις, επιμένω η όποια ενέργεια συμβάλετε ώστε να διοχετεύεται στα μαιευτήρια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ασχολείται κανείς με την βάση ένός μεγάλου προβλήματος και γιατι συντονίζονται ένα σωρό άλλες άστοχες κινήσεις και ενημερώσεις. Το αληθινό πρόβλημα είναι ακριβώς η λάθος πρακτική θηλασμού ή αν θέλετε και η αδιαφορία των μαιών και που ως συνέπεια έχει πολλές μητέρες (μη ενημερωμένες και άπειρες) να μην καταφέρουν να θηλασουν. Κρίμα είναι. Εγώ το έζησα αυτό στο Λητώ, 3 μέρες δεν είχα παιδί να θηλάσω και δεν ήξερα ούτε κι ήρθε κανείς να μου δώσει θήλαστρο. Μόλις προχθές επίσης μια φίλη μου έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της, γερό να'ναι, και την 2η ημέρα αργά επιτέλους ζήτησε βοήθεια αφού της τ είπα γιατί δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Τι στο καλό; είναι τόσο σημαντικό να γίνει η σωστή αρχή.. μετά το ΠΟΥ θα θηλασει κάποια και με τι τρελούς θα μπλέξει είναι το πρόβλημα...;;;;;
 2. Εγώ θα επαναλάβω ότι δεν βλέπω κάποιον που ΔΕΝ το θεωρεί φυσιολογικό και που παραβιάζει το δικαίωμα του παιδιού να θηλάσει όπου/οποτε θέλουν. Τι στο καλό, στραβομάρα έχω;
 3. ma
  Διαφημίσεις

 4. Εμας μας έσωσε και στα δύο το τζελ της φρέζυντερμ. Μουδιαζε η περιοχή και μπορούσε το μωρό να ηρεμήσει. Εχουμε δώσει και 5-6 φορές γκαντίλ για τον πόνο. Είναι κρίμα να υποφέρουν. Κατ' εντολή παιδιάτρου ασφαλώς. Παντα ρωτάς.
 5. Το aerolin γράφει στις οδηγίες ότι δεν συνίσταται σε παιδιά κάτω των 12 ετών, σωστά διαβάζω; μας έχουν δώσει οδηγίες για εισπνοές, μήπως υπάρχει και παιδικό και εγώ πήρα των ενηλίκων;;; Ξέρεις κάποιος;
 6. ΣΕ ΝΙΩΘΩ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ!!! θα φύγουν, καλά το λες, είναι βρωμιές και τα λευκά είναι άλατα, καλό έκανες, νομίζω πως θα απαλαγείς σύντομα. Την σκόνη πράσινο σαπούνι την ειδική για το πλυντήριο έβαζα.
 7. Niki81 παρά να μυρίζουν άσχημα ή να έχουν βακτήρια και το πλυντήριο να έχει τέτοια πράγματα, χαλάλι να μου χαλάσουν οι πετσέτες στα 5 χρόνια αντί στα 7. Δεν νομίζω να πάθω χειρότερο. osin, μωρέ λες να ήταν από το πράσινο σαπούνι;;;;;;;;;;; το έχω κόψει το τελευταιο 6-8μηνο.
 8. Επίσης αν βλέπεις στα ρούχα αυτά τα φυλλαράκια, άσε τα να στεγνώνουν πρώτα τα ρούχα καλά και μετά τα τινάζεις γερά. Εξαφανίζονται. Αλλιώς σου πασαλείβονται και θέλουν ξανά πλύσιμο.
 9. Ωχχ... υπομονή, κι εμένα μου πήρε αρκετές πλύσεις για να απαλλαγώ. Ασε.. Ούτε να θυμάμαι δεν θέλω. Δεν το ξαναέπαθα και πρέπει να οφείλεται στο ότι ξαναγύρισα στις παλιές θερμοκρασίες. Δεν ξέρω αν το έχω γράψει αυτό: Το δηλώνω: Οικολογία - ξεοικολογία, εγώ δεν ξαναβάζω πλύσεις με χαμηλές θερμοκρασίες. Ούτε τα ρούχα μας καθαρίζουν έτσι αλλά και το πλυντήριο γεμίζει βακτηρίδια! Πετσέτες/σεντόνια στους 80, τα υπόλοιπα στους 60 ή αν είναι χρωματιστά στους 40. Τέλος. Αλλιώς θα βρωμοκοπάμε - και θα χαλάμε και πλυντήρια, ε δεν γίνεται.
 10. Καλέ elin ΠΡΟΣ την athina είδα επίθεση, όχι ΑΠΟ την athina. Συμπερασματικά πάντως δεν βρίσκω τον λόγο να γίνει κάποιος γονιός, εάν δεν νιώθει έτοιμος, ικανός ή σε γενικές γραμμές δεν τον εκφράζει κάτι τέτοιο. Ξέρω αρκετούς γονείς που έχουν παιδιά δυστυχισμένα ή και με δύσκολο χαρακτήρα και συμπεριφορά, γιατί είναι ουσιαστικά αδιάφοροι: τα έκαναν μόνο και μόνο επειδή "έπρεπε", "έτυχε" ή για άλλους πρακτικούς λόγους. Μεγάλη ανευθυνότητα, δυστυχώς. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, μόνο και μόνο επειδή η θεματοθέτρια αντιμετωπίζει και άλλου είδους προβλήματα, την σοβαρότητα των οποίων δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, και από τα λίγα που είπε φαίνεται πως δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα, ίσως είναι ακόμη και επικίνδυνο να την παροτρύνει κάποιος θετικά - θα μπορούσε να είναι καταστροφικό ως προς την ανάπτυξη ενός ψυχικά υγιούς παιδιού. Σορυ αν γίνομαι αυστηρή. Πρίν γίνω μητέρα κάτι τέτοιο θα μου ήταν ως και αδιάφορο. Τώρα όμως που γνωρίζω τις συναισθηματικές ανάγκες που έχει ένα παιδί και τον απαιτητικό ρόλο των γονέων, έχω άποψη και την εκφράζω!
 11. Ω διάβασα και τα υπόλοιπα, υπάρχουν λοιπόν σοβαρά θέματα στην δική σου ψυχολογία. Εγώ θα έλεγα λοιπόν πως η απάντηση μου είναι η πιο σωστή. Μην προτρέξεις!
 12. Εγώ διαβασα αυτά που έγραψες, και απομόνωσα αυτά που χρειάζονται απάντηση. Τα υπόλοιπα για τις φίλες και τις γνωστές αλλά και το πως μεγαλώνει ο καθένας το παιδί του είναι άστοχες σκέψεις και δικαιολογίες που σε καμία περίπτωση δεν θα ενθάρρυναν ή αποθάρρυναν κάποιον να κάνει ένα παιδάκι. Απλά δεν είσαι έτοιμη, δεν το νιώθεις, μην το κάνεις. Φαίνεται απ'τα λόγια σου πως δεν είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις και πολλά αλλά ούτε και το αποζητάς, γιαυτό το λέω. Δεν σχολιάζω τις φίλες σου και πως μεγαλώνουν τα παιδάκια τους, είναι κουτσομπολιό. Αν ήταν εδώ ευχαρίστως να κάναμε κουβέντα να ανταλλάξουμε απόψεις και κάπου κάπου να μαλλιοτραβηχτούμε, γιατί όχι; Ζήσε όπως σου αρέσει με τον σύζυγο, καλά κι αγαπημένα, ανέμελα, χωρίς άγχη, τύψεις, προβληματισμούς και κάποια στιγμή θα σας βγει πιστεύω η επιθυμία να "δημιουργήσετε μέσα απ'την αγάπη σας ένα θαύμα" πες. Αυτό είναι χείμαρος και σας βγαίνει αυθόρμητα, θα το καταλάβετε και θα ενθουσιαστείτε. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις παιδί επειδή παντρεύτηκες, άρα μην προβληματίζεσαι
 13. Καλέ κάνουν αυγά! όταν φτάνουν νομίζω 4-6 μηνών. Αλλά τα αυγά τους δεν γίνονται κοτοπουλάκια, όσο κι αν τα κλωσσούν αν δεν υπάρχει κόκορας!! χεχε!! σου κάνω τώρα μαθήματα σεξολογίας!!!!!!!! Εχω ρίξει γέλιο μ'αυτά που γράψατε!!!!!!
 14. xena

  Επιστροφή στην εργασια

  Και ποιος σου μαγειρεύει/πλένει/απλώνει/μαζεύει/σκουπίζει/σφουγγαρίζει/σιδερώνει καλέ;;;; :mrgreen: Σιγά βρε κορίτσια, άλλες έχουμε αφήσει τα μωράκια μας και 2 και 3,5 μηνών. Πωπωωω... στην αρχή... "δεν έκανε άλλη μάνα γιο, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη!!!!" πωπωωωωω μαυρίλα! Ομως σύντομα, μην πω τις πρώτες 2-3 μέρες, θα καταλάβετε πως είναι κάτι φυσιολογικό. Και ξαναβάζετε μάσκαρα! :mrgreen: Τότε εγώ πήγαινα και με τα θήλαστρα/παγοθήκες/αποστειρωμένα δοχεία κλπ στη δουλεια, τι να κάνουμε; Φυσικά και υπάρχει άγχος ναι, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΧΟΣ. Και για τον σταθμό και για το σχολείο και για κάθε ίωση, εξέταση, διάβασμα, εξετάσεις... Αν θες να συνεχίσεις να εργάζεσαι είναι μονόδρομος!
 15. Ω επίσης αν έχεις κόκορα θα πρέπει να ξεχάσεις την αναπαραγωγή. Ο κόκορας, ή τυχόν γάτες σκοτώνουν τα μικρούλια, πρέπει να περάσουν αρκετές εβδομάδες απομονωμένα για να μεγαλώσουν. Αν πάλι τα θέλεις μόνο για τα αυγα, δεν έχει νόημα να πάρεις κόκορα που είναι και μπελάς (εκτός του ότι φωνάζει, μπορεί να επιτίθεται στις κότες αλλά και εσάς). Εχμμ.. επίσης θα μαζέψεις κι ότι ποντικάκι κυκλοφορεί στην γειτονιά! η τροφή τους είναι ετοιμη τροφή και για τα τρωκτικά. Δεν τρέχει τίποτα, απλά θα ξεχάσετε ανοικτές πόρτες ή παράθυρα, εννοώ χωρίς σίτα εστω πχ, διότι υπάρχει κίνδυνος να γεμίσετε επισκέπτες!