Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ποτε και πως ακουσατε καρδουλα?

Recommended Posts

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.

gzTDp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Εμείς την Πέμπτη που ήμουν 6w και 2d ακουσαμε την καρδούλα του!Χτυπούσε πολύ δυνατά και πολύ γρήγορα!ΕΜάς δεν μας είπε παλμούς ο γιατρός!Πάντως ήταν ανεπανάληπτη εμπειρία, μοναδική και θα μου μείνει αξέχαστη!Εκείνη τη στιγμή είχα μείνει εκστασιασμένη με το θαύμα που άκουγα και δεν μπορούσα να αντιδράσω!Απλά είχα μείνει άφωνη!Και να φανταστείτε ακόμη δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει....Το μικρό μου μεγαλώνει....

igdpp3.png

• 3 months later...

Καλημερα, εχω τεραστια αγωνια για σημερα... οταν εκανα τον πρωτο υπερηχο ημουν 5εβδομαδον και 3ημερον ειδαμε σακο και εμβρυο.

σημερα ειμαι 6εβδομαδον και 6ημερον εχω ραντεβου για να ακουσουμε καρδιακο παλμο φοβαμαι παρα πολυ εχω αγχος.

τελευταια χοριακη που εκανα τη Δευτερα ηταν 15600 λογικα μεχρι και σημερα θα εχει παει παραπανω.

ειναι η καταληλη βδομαδα για καρδουλα 'η ειναι ακομα νωρις??

8HiKp2.png

Καλημέρα! ΛΙΝ κι εμείς είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα 5w4d σάκο και εμβρυικά στοιχεία και μάλλον θα πάμε πάλι μεθαύριο 6w5d για καρδούλα. Την προηγούμενη φορά δεν φτάσαμε να ακούσουμε καρδούλα και τώρα ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε αυτό το ορόσημο....

Καλημέρα! ΛΙΝ κι εμείς είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα 5w4d σάκο και εμβρυικά στοιχεία και μάλλον θα πάμε πάλι μεθαύριο 6w5d για καρδούλα. Την προηγούμενη φορά δεν φτάσαμε να ακούσουμε καρδούλα και τώρα ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε αυτό το ορόσημο....

Καλησπερα κοριτσια!!!Καλη εγκυμοσυνη ευχομαι σε ολες!!!!

Και γω καρδουλα ακουσα στην 6η εβδομαδα!!!

ΛΙΝ μου να μην αγχωνεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ!Ειναι η πιο καταλληλη εβδομαδα για να τ'ακουσεις!!!!Με το καλο κοπελα μου!!!!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!Καλη εγκυμοσυνη ευχομαι σε ολες!!!!

Και γω καρδουλα ακουσα στην 6η εβδομαδα!!!

ΛΙΝ μου να μην αγχωνεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ!Ειναι η πιο καταλληλη εβδομαδα για να τ'ακουσεις!!!!Με το καλο κοπελα μου!!!!

κοριτσια σας ευχαριστω! να εχετε μια γλυκια εγκυμοσηνη!!!!

ειχα ξαναμεινη εγκυος και δεν καταφερα να ακουσω καρδουλα και καταλαβαινετε την αγωνια μου για αυτη την εγκυμοσηνη.

(και της δυο φορες που εμεινα εγκυος ηταν με εξωσωματικη συν που κουβαλαω τοσες αποτυχιες)

8HiKp2.png

• 3 months later...

Καλημέρα κορίτσια!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω την πρώτη φορά που ακούσατε την καρδούλα του μωρού σας πόσων εβδομάδων ήσασταν και πόσους παλμούς είχε?

Εμένα στις 6 εβδ. + 6 ημέρες είχε μόλις 116 παλμούς.

Ο γιατρός μου τα είπε όλα καλά αλλά εγώ ανησύχησα μήπως είναι λίγοι...

Καλημέρα κορίτσια!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω την πρώτη φορά που ακούσατε την καρδούλα του μωρού σας πόσων εβδομάδων ήσασταν και πόσους παλμούς είχε?

Καλησπερα tsiritri!

Και εμεις την καρδουλα του μωρου μας περιπου τοτε την ακουσαμε στην 6η εβδομαδα.

Δεν θυμαμαι ποσους παλμους ειχε,δεν ξερω αν ρωτησα καν τον γιατρο,γιατι μου ειπε οτι ολα ειναι καλα!

Μην ανησυχεις απο την στιγμη που ακους την καρδουλα του...;)

Ολα καλα θα πανε μην στεναχωριεσαι!

Σου ευχομαι , οπως και σε μενα και σε ολες τις κοπελες εδω μεσα τελειομηνες εγκυμοσυνες και γερα παιδακια!

yjb4p3.png

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντηση!

Να είσαι καλά και να έχεις και εσύ μια πολύ καλή εγκυμοσύνη με ένα πολύ πολύ υγιές μπεμπίνι!!!!!

Αλίμονο δεν ήταν κόπος...Ασε που εδώ έχουμε η μια την άλλη για να αλληλοστηριζόμαστε!!!

'Οποια άλλη απορία έχεις και μπορώ να βοηθήσω στείλε μου μνμ και ευχαρίστως θα σου απαντήσω παλι.

Α! Και ευχαριστώ για τις ευχές σου!;)

yjb4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τί αγωνία είναι τώρα αυτή φιλενάδα?? όταν ο γιατρός είναι ήσυχος, θα πρέπει να είσαι κι εσύ!!

Ομολογώ πάντως, ότι ούτε κι εγώ χθες, 6 και 6 ημερών ρώτησα τους παλμούς!

Τί αγωνία είναι τώρα αυτή φιλενάδα?? όταν ο γιατρός είναι ήσυχος, θα πρέπει να είσαι κι εσύ!!

Ομολογώ πάντως, ότι ούτε κι εγώ χθες, 6 και 6 ημερών ρώτησα τους παλμούς!

χαχααχαχ αν δεν βρω κάτι να αγχώνομαι δεν μπορώ εεε??? :lol:

Μόνος του μου είπε τους παλμούς, το έγραφε και το υπερηχογράφημα επάνω...

Μαράκι να είσαι καλα! Όλο και κάτι θα χρειαστώ ξανά και θα σε ενοχλήσω σαν πιο "παλιά" :D, πραγματικά ευχαριστώ!

Tsiritri!! Καλημέρα!!

όλα πηγαίνουν καλά...ελπίζω και για σένα!

Πήγα και σήμερα στο γιατρό, το μωρό είναι μια χαρά και η καρδούλα συνεχίζει ακάθεκτη!! Καμία αποκόλληση, τίποτα...ηρεμήσαμε!! Κάποιο τριχοειδές, λέει, από αυτά που δημιουργούν τον πλακούντα, απλά έφυγε, έσπασε...κάτι τέτοιο...ανώδυνο...χαλαρά λοιπόν και σήμερα και το ΣΚ και από Δευτέρα κανονικά δουλειά και αισιοδοξία!!

Περιμένω και τα δικά σου νέα!!

Tsiritri!! Καλημέρα!!

Πήγα και σήμερα στο γιατρό, το μωρό είναι μια χαρά και η καρδούλα συνεχίζει ακάθεκτη!! Καμία αποκόλληση, τίποτα...ηρεμήσαμε!! Κάποιο τριχοειδές, λέει, από αυτά που δημιουργούν τον πλακούντα, απλά έφυγε, έσπασε...κάτι τέτοιο...ανώδυνο...χαλαρά λοιπόν και σήμερα και το ΣΚ και από Δευτέρα κανονικά δουλειά και αισιοδοξία!!

καλημέρα :P την τετάρτη είδαμε και μεις καρδιακή λειτουργία !

όλα καλά μου είπε ο γιατρός, τώρα έχουμε ραντεβού σε δύο

εβδομάδες. Δεν ξέρω των αριθμό των παλμών, δεν τον ρώτησα,

δηλ. δεν το σκέφτηκα. Στον υπέρηχο ήμουν 6 εβδ. και 2 ημερών.

Και για σένα όλα καλά, ε? Μπράβο, τσάμπα ανησχυχουσαμε... Αν και εγώ

ψιλοαγωνίες έχω, αλλά είμαι πολύ, πολύ αισιόδοξη.....

χαχααχαχ αν δεν βρω κάτι να αγχώνομαι δεν μπορώ εεε??? :lol:

Μόνος του μου είπε τους παλμούς, το έγραφε και το υπερηχογράφημα επάνω...

Μαράκι να είσαι καλα! Όλο και κάτι θα χρειαστώ ξανά και θα σε ενοχλήσω σαν πιο "παλιά" :D, πραγματικά ευχαριστώ!

καλέ μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο... Χαλάρωσε λίγο. Αν ο γιατρός σου είπε

όλα καλά, έτσι θα είναι:lol: Καλή συνέχεια να έχουμε όλες μας!

Διαφημίσεις

καλημέρα :P την τετάρτη είδαμε και μεις καρδιακή λειτουργία !

όλα καλά μου είπε ο γιατρός, τώρα έχουμε ραντεβού σε δύο

εβδομάδες. Δεν ξέρω των αριθμό των παλμών, δεν τον ρώτησα,

δηλ. δεν το σκέφτηκα. Στον υπέρηχο ήμουν 6 εβδ. και 2 ημερών.

Και για σένα όλα καλά, ε? Μπράβο, τσάμπα ανησχυχουσαμε... Αν και εγώ

ψιλοαγωνίες έχω, αλλά είμαι πολύ, πολύ αισιόδοξη.....

Ψιλοαγωνίες εγώ θα έχω μέχρι να βγω από το μαιαυτήριο με το μωρό!! Τρέμω σε κάθε στιγμή, αλλά σαφώς αισιοδοξώ!!

2-3 μέρες διαφορά έχουμε!! Βίοι παράλληλοι λοιπόν!!

Άντε, με το καλό, να παρακολουθούμε τις εξελίξεις!

Επειδή μπερδεύομαι λίγο με τόσες νέες φιλενάδες, εσένα είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη? Φυσιολογική? Τώρα σου δίνει καθόλου φάρμακα? Σου είπε να κάνεις τις πρώτες εξετάσεις?

Ελπίζω να μη σε κουράζω με τις ερωτήσεις μου!

Tsiritri!! Καλημέρα!!

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!!

Πάντα τέτοια ευχάριστα εύχομαι!!!!

Πάει τώρα πέρασε και διαβολομέρα που γινόταν το κακό άλλες φορές και ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D

Επόμενο ραντεβού τώρα πότε???

Magie αν εγώ ησυχάσω τότε είναι που θα πρέπει να ανησυχήσουν οι υπόλοιποι!!! :lol::lol:

Πως σου φάνηκε ο ήχος τέλειος εε???

Εμένα τους παλμούς μόνος του μου τους είπε, αλλά τους έγραφε επάνω και ο υπέρηχος ούτως ή άλλως.

Είσαι τυχερή που σου έκλεισε πάλι σε δέκα μέρες!

Εμένα στο ραντεβού που ακούσαμε καρδούλα, μου έκλεισε το επόμενο σχεδόν 1 μήνα μετά :shock: που να περάσει ο μήνας!!!!

Τελικά με τούτα και με εκείνα πέρασε και έμειναν 3 μέρες.

Δευτέρα απόγευμα το ραντεβού.

Πρώτη φορά στη ζωή μου ανυπομονώ τόσο να έρθει η Δευτέρα!!! :lol::lol:

Πάντα καιγόμουν για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο! :lol:

Tsiritri!! Καλημέρα!!

18μαρτιου πολυ χαρηκα που εφτασες την 7η εβδομαδα......μπραβο κοριτσι μου.....με το καλο και να χαμογελας....σου αξιζει!!!!!!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

18μαρτιου πολυ χαρηκα που εφτασες την 7η εβδομαδα......μπραβο κοριτσι μου.....με το καλο και να χαμογελας....σου αξιζει!!!!!!!!!!!!!

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, ,γουρλίδικο κοαλάκι!!!!

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!!

Πάντα τέτοια ευχάριστα εύχομαι!!!!

Πάει τώρα πέρασε και διαβολομέρα που γινόταν το κακό άλλες φορές και ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D

Επόμενο ραντεβού τώρα πότε???

Magie αν εγώ ησυχάσω τότε είναι που θα πρέπει να ανησυχήσουν οι υπόλοιποι!!! :lol::lol:

Πως σου φάνηκε ο ήχος τέλειος εε???

Εμένα τους παλμούς μόνος του μου τους είπε, αλλά τους έγραφε επάνω και ο υπέρηχος ούτως ή άλλως.

Είσαι τυχερή που σου έκλεισε πάλι σε δέκα μέρες!

Εμένα στο ραντεβού που ακούσαμε καρδούλα, μου έκλεισε το επόμενο σχεδόν 1 μήνα μετά :shock: που να περάσει ο μήνας!!!!

Τελικά με τούτα και με εκείνα πέρασε και έμειναν 3 μέρες.

Δευτέρα απόγευμα το ραντεβού.

Πρώτη φορά στη ζωή μου ανυπομονώ τόσο να έρθει η Δευτέρα!!! :lol::lol:

Πάντα καιγόμουν για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο! :lol:

Είδες πώς αλλάζουν τα πράγματα?? Πάντως, νομίζω πως αφού σου είπε να ξαναπάς σε ένα μήνα, αξιολογεί ότι η εγκυμοσύνη σου πηγαίνει πολύ φυσιολογικά!!!...εμένα μου ζητάει να πηγαίνω συχνότερα, λόγω του ιστορικού φαντάζομαι...και για να ηρεμώ εγώ...την Τετάρτη μου είπε να με ξαναδεί σε 15 μέρες, αλλά τελικά, μετά τα συμβάντα, μου είπε να ξαναπάω την ερχόμενη Πέμπτη...ομολογώ ότι κι εγώ το χρειάζομαι αυτό, γιατί η αγωνία είνα ακόμη πολύυυυυυυ ψηλά!!!

Είδες πώς αλλάζουν τα πράγματα?? Πάντως, νομίζω πως αφού σου είπε να ξαναπάς σε ένα μήνα, αξιολογεί ότι η εγκυμοσύνη σου πηγαίνει πολύ φυσιολογικά!!!...εμένα μου ζητάει να πηγαίνω συχνότερα, λόγω του ιστορικού φαντάζομαι...και για να ηρεμώ εγώ...την Τετάρτη μου είπε να με ξαναδεί σε 15 μέρες, αλλά τελικά, μετά τα συμβάντα, μου είπε να ξαναπάω την ερχόμενη Πέμπτη...ομολογώ ότι κι εγώ το χρειάζομαι αυτό, γιατί η αγωνία είνα ακόμη πολύυυυυυυ ψηλά!!!

Καλύτερα βρε πιο συχνά!

Όσο πιο συχνά βλέπεις το μωράκι σου και πιο ήσυχη είσαι και πιο χαρούμενη!!!!:rolleyes:

Μακάρι να έχεις δίκιο....

Εντάξει το ΣΚ θα περάσει....αφού φτάσαμε ως εδώ....η Δευτέρα δεν θα περνάει με τίποτα!

Να σου πω όμως κάτι, σήμερα έχω αισιοδοξία, δε ξέρω γιατί, λίγο τα δικά σου καλά νέα, λίγο η όμορφη μέρα, μου έφτιαξαν τη διάθεση!!!

Κυκλοθυμία στο φουλ!!! χαχαχααχχαα

Καλύτερα βρε πιο συχνά!

Όσο πιο συχνά βλέπεις το μωράκι σου και πιο ήσυχη είσαι και πιο χαρούμενη!!!!:rolleyes:

Μακάρι να έχεις δίκιο....

Εντάξει το ΣΚ θα περάσει....αφού φτάσαμε ως εδώ....η Δευτέρα δεν θα περνάει με τίποτα!

Να σου πω όμως κάτι, σήμερα έχω αισιοδοξία, δε ξέρω γιατί, λίγο τα δικά σου καλά νέα, λίγο η όμορφη μέρα, μου έφτιαξαν τη διάθεση!!!

Κυκλοθυμία στο φουλ!!! χαχαχααχχαα

Οι ορμόνες παιδί μου, οι ορμόνες!!! Κι εγώ σήμερα νιώθω καλά...λογικό βέβαια!!

Πάντως, ωραίο βέβαια να βλέπεις το μωράκι σου συχνά, αλλά όσο συχνότερα, τόσο πιο πολλές φορές άγχος!! Ασε, είναι μία τρέλλα όλο αυτό, αλλά δεν πειράζει, χαλάλι!!!

Ψιλοαγωνίες εγώ θα έχω μέχρι να βγω από το μαιαυτήριο με το μωρό!! Τρέμω σε κάθε στιγμή, αλλά σαφώς αισιοδοξώ!!

2-3 μέρες διαφορά έχουμε!! Βίοι παράλληλοι λοιπόν!!

Άντε, με το καλό, να παρακολουθούμε τις εξελίξεις!

Επειδή μπερδεύομαι λίγο με τόσες νέες φιλενάδες, εσένα είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη? Φυσιολογική? Τώρα σου δίνει καθόλου φάρμακα? Σου είπε να κάνεις τις πρώτες εξετάσεις?

Ελπίζω να μη σε κουράζω με τις ερωτήσεις μου!

Είναι η 1η μου εγκυμοσύνη, στην 5η προσπάθεια εξωσωματικής...

παίρνω utrogestan και cyclacur από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς

και κάνω και clexan. Μου είπε να πάω σε αιματολόγο για να δούμε αν θα συνεχίσω clexan στην ίδια δόση ή μεγαλύτερη και σε πρώτη φάση να κάνω

και εξετάσεις θυροειδή τις οποίες τις έκανα σήμερα. Τις υπόλοιπες θα μου

τις γράψει σε 2 εβδομάδες που θα ξαναπάω (έτσι και αλλιώς τις έχω ξανακάνει πρόσφατα λόγω εξωσωματικών). Α, και βέβαια παίρνω και filicine :)

Είναι η 1η μου εγκυμοσύνη, στην 5η προσπάθεια εξωσωματικής...

παίρνω utrogestan και cyclacur από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς

και κάνω και clexan. Μου είπε να πάω σε αιματολόγο για να δούμε αν θα συνεχίσω clexan στην ίδια δόση ή μεγαλύτερη και σε πρώτη φάση να κάνω

και εξετάσεις θυροειδή τις οποίες τις έκανα σήμερα. Τις υπόλοιπες θα μου

τις γράψει σε 2 εβδομάδες που θα ξαναπάω (έτσι και αλλιώς τις έχω ξανακάνει πρόσφατα λόγω εξωσωματικών). Α, και βέβαια παίρνω και filicine :)

Η πρώτη σου επιτυχία λοιπόν!! Αυτό είναι από μόνο του μεγάλη χαρά!! Εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν, μέχρι το τέλος!!

Αυτές οι εξωσωματικές, κουβαλάνε πολλά χάπια δυστυχώς...πιστέυω όμως ότι σιγά σιγά θα μειώνονται με το καλό.

Καλημέρα!!

• 4 months later...

Καλησπέρα κορίτσια.

Μου κρατατε συντροφιά πολύ καιρό και είπα επιτέλους να σας γράψω κ γω τους προβληματισμούς μου μήπως και χαλαρώσω.

Εγκυος επιτέλους μετα απο 3 χρόνια προσπαθειών!!!

Βαση υπολογισμών του γιατρού σημερα πρέπει να ειμαι 6εβδομάδων και 5-ημερών. Εκανα τον 2 υπερηχο μου την Δευτέρα(6w+3d tote), ειδα οτι μεγάλωσε αρκετά ο σάκος σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και χάρηκα πολύ!! Και ξαφνικά μου λέει...τώρα θα το ακούσουμε!! Μένω κάγκελο! Δεν περίμενα απο τώρα.... Μου λεει ειναι πολύ μικρό ακομα αλλα θα προσπαθήσω. Πράγματι το έβαλε και το ακούσαμε. Ο προβληματισμός μου ειναι αν παιζει ρόλο η ένταση-χτυποι κλπ τόσο νωρίς???!!! Ειχα την αίσθηση απο αυτά που διαβάζω ότι επρεπε να ακουγετε πολυ γρηγορα και με ενταση. Ο γιατρος βεβαια με καθυσηχασε και μου ειπε...''Πλακα μου κανεις ?μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα δε φαινοταν!! ειναι παρα πολύ νωρις!! ''

Και γενικά ηταν πολύ ικανοποιημένος! Αλλα γιατρος ειναι,σιγα λεω μη με αγχωσει! :confused::confused:

Οσες το ακουσατε εκει κοντα στις 6w πως ήταν???????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σορυ για το μεγάλο ποστ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...