Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά μαμάδων

rit@

Recommended Posts

εχω τη μικρη ας πουμε, στο ρηλαξ... την παιρνω και τη παω στο κρεβατι της... γυρναω στο σαλονι, κανω δουλειες... ξαφνικα κοιταω το ρηλαξ... δε βλεπω το παιδι...

σαλταρω!!!!

σκεφτομαι οτι την απηγαγαν....

θυμαμαι οτι την πηγα μεσα... αλλα παω να το τσεκαρω κι ολας.... :roll:

επισης, 7 μηνες μετα....ακομα βαζω το παιδι κατω απο τη βρυση για να του πλυνω το κωλι με τα καλτσακια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 655
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το παρακάτω σκηνικό έχει γίνει εδώ και κανένα μήνα; Κάπου εκεί...

Εγώ κάνω μεταφράσεις. Άρα υποτίθεται ότι ξέρω καλά τα ρημάδια τα Αγγλικά...

Έχω πάει λοιπόν στο sm και ψάχνω για μαλακτικό για τα μαλλιά... Θέλω ένα φτηνό. Βρίσκω λοιπόν ένα της συμφοράς, ούτε θυμάμαι πώς το λένε, πάω σπίτι κ έτσι όπως το χαζεύω διαβάζω επάνω:

"Dry hair"

Μα τι στα κομμάτια πήγα και πήρα, σκέφτομαι, μαλακτικό για στεγνά μαλλιά; Εδώ δεν προλαβαίνω να λουστώ κ θα κάθομαι να περιμένω να στεγνώσουν για να το βάλω;

Κάθομαι και ψάχνω από πίσω να διαβάσω τις οδηγίες..

μα τι πράγμα είναι αυτό; Για στεγνά μαλλιά πήγαν και έβγαλαν, έλεος δηλαδή... (συνεχίζω εγώ).

Επάνω στα αγγλικά ήταν ένα τεράστιο αυτοκόλλητο. Τα υπόλοιπα ήταν σε γλώσσες που δεν καταλάβαινα. Μία από αυτές ήταν τα ιταλικά.

Α!, λέω, θα πάρω τη μάνα μου που ξέρει να της τα διαβάσω να μου πει τι λένε.

Τηλεφωνώ και βγαίνει ο τηλεφωνητής. Έχω φάει κόλημα όμως κ θέλω να μάθω πώς στην ευχή το χρησιμοποιείς επάνω στα στεγνά σου μαλλιά

Κάθομαι και διαβάζω αργά κ σταθερά στον τηλεφωνητή τις οδηγίες κ της λέω να με πάρει να μου πει τι σημαινουν.

Στο καπάκι μου τηλεφωνεί, λέει δεν καταλαβαίνει τπτ έτσι όπως τα διάβασα...

Τα ξαναδιαβάζω...

(φαντάζεστε τι χάσιμο χρόνου είναι όλα αυτά με μωρό 3-4 μηνων δίπλα, έτσι; )

Κουτσά στραβά βγάζει άκρη, κ οι οδηγίες είναι όπως σε κάθε μαλακτικό. Με λίγα λόγια λούζεστε, απλώνετε το προϊόν, ξεβγάζετε.

Μα της λέω αφού γράφει για στεγνά μαλλιά.

Τι στεγνά μαλλιά;

Dry Hair, συνεχίζω εγώ το χαβά μου...

Ξηρά μαλλιά εννοεί ρε παιδάκι μου, για όνομα του Θεού!

περιττό να πω τι κράξιμο έφαγα μετά απο αυτό, έτσι;

γενικώς έχω γίνει πολύ στόκος από τότε που γέννησα...

Αυτό ήταν ένα από τα πολλά μου στοκιλίκια...

πολυ γελασα pitsinaki!!!!!!!!! η αφηρημαδα στα καλυτερα τησ! αχ κι εγω ετσι ειμαι, ημουν παντα δηλαδη αφηρημενοσ ανθρωποσ αλλα απο τοτε που απεκτησα κι εγω παιδι τα πραγματα εχουν χειροτερεψει οπωσ καταλαβαινεισ!!!

.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, έχω κάνει πολλά στη ζωή μου ειδικά τώρα με το μωρό! Πολλά από αυτά που περιγράφετε!

Το καλύτερο όμως... Είμαι στο πατρικό μου, θέλω να πάω στο δωμάτιο των γονιών μου αλλά δεν ανάβω το φως από τη βιασύνη μου. Περπατάω στο διάδρομο, ακούω την τηλεόραση στο δωμάτιο τους να παίζει, είμαι στην τελική ευθεία του διαδρόμου ακουώ την τηλεόραση κανονικά αλλά δεν τη βλέπω, ενώ θεωρητικά είναι στο οπτικό μου πεδίο...

Πρώτη σκέψη... έχασα το φως μου και συνεχίζω να περπατάω στα σκοτάδια... Είμαι τυφλή, αυτό ήταν, τυφλώθηκα, με λούζει κρύος ιδρώτας και ξαφικά... στουκάρω πάνω στην πόρτα η οποία ήταν κλειστή!!! Ανακουφίστηκα μεν που δεν είχα τυφλωθεί απέκτησα δε ένα καρούμπαλο άλλο πράγμα...

Επίσης, άλλη φορά είμαι στο γραφείο καπνίζω, το τασάκι έχει και 10 γόπες μέσα και βλέπω μία σταχτούλα δίπλα στο τασάκι ακριβώς... Βάζω όλη μου τη δύναμη, φυσάω να φύγει η σταχτούλα και μου έρχεται η στάχτη από 10 γόπες στη μουρη και γίνομαι μαύρη...

Πάλι στο γραφείο πάω να φτιάξω φραπέ, χαζεύω έχω βάλει πολύ νερό και πετάγεται όλο το μείγμα στη μουρη μου και στην άσπρη μου μπλούζα. Βρίσκω όμως τη λύση... Βγάζω την μπλούζα, τη δίνω σε μια συνάδελφο να τη φορέσει φοράω εγώ τη δική της και βγαίνω να βρω μαγαζί να αγοράσω μια μπλούζα για να βγάλω τη μέρα. Ακόμα της το χρωστάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω που αναγκαστηκα χθες να φερω την κουπα με το τσουρεκι στο γραφειο πιανεται στα κουφα?που κυκλοφορουσα στο δρομο με μια σακουμα μεγαλη και μεσα ειχα την κουπα με τη ζυμη φουσκωμενη?

Το καλύτερο όμως... Είμαι στο πατρικό μου, θέλω να πάω στο δωμάτιο των γονιών μου αλλά δεν ανάβω το φως από τη βιασύνη μου. Περπατάω στο διάδρομο, ακούω την τηλεόραση στο δωμάτιο τους να παίζει, είμαι στην τελική ευθεία του διαδρόμου ακουώ την τηλεόραση κανονικά αλλά δεν τη βλέπω, ενώ θεωρητικά είναι στο οπτικό μου πεδίο...

Πρώτη σκέψη... έχασα το φως μου και συνεχίζω να περπατάω στα σκοτάδια... Είμαι τυφλή, αυτό ήταν, τυφλώθηκα, με λούζει κρύος ιδρώτας και ξαφικά... στουκάρω πάνω στην πόρτα η οποία ήταν κλειστή!!! Ανακουφίστηκα μεν που δεν είχα τυφλωθεί απέκτησα δε ένα καρούμπαλο άλλο πράγμα...

Έπαθα παρόμοιο σκηνικό, το εξής:

Προχθές περίμενα τον καλό μου να ανεβεί με το ασανσέρ γιατί ήθελα να ανοίξω την πόρτα απότομα κ να τον τρομάξω.

Είχα ακούσει το αμάξι κ είχα στηθεί πίσω από την πόρτα. Κοιτούσα λοιπόν από το ματάκι για να τον δω να σκάει μύτη.

Εν τω μεταξύ, το φως της πολυκατοικίας (αυτό λειτουργεί με χρονοδιακόπτη) ήταν αναμμένο, οπότε έβλεπα μια χαρά!

Ξαφνικά, όπως κοιτάζω από το ματάκι, μια μαυρίλα! Απότομα! Στο ποτισμένο από τα πολλά θρίλερ μυαλό μου, το απότομο σκοτάδι φάνηκε σαν κάποιος να εμφανίστηκε από το πουθενά μπροστά στο ματάκι κ να μην έβλεπα γι' αυτό -δε σκέφτηκα ότι απλά έσβησε το φως!

Περιττό να πω ως πού ακούστηκε η τσιρίδα μου...

Ήθελα κ να φοβίσω τον άντρα μου τρομάρα μου, ο μπούφος που τρομάζω μόνη μου...

Χτες επλυνα τα καλύματα των καναπέδων. Τα περναγα το απογευμα, η μικρη στο παρκο γρινιαζε γιατι καθοταν πολύ ωρα, ηταν ωρα της να ξαπλώσει.

περνω αγκαλιά ενα μαξιλάρι και το παω στο κρεβατι της μικρής και συνηδειτοποιω οτι ειναι μαξιλάρι και οχι το παιδί μου. ΠΑΙΔΙ μου η μανα σου ταπαιξε!

Μπα σε καλό σας!έχω κατουρηθεί απο τα γέλια!!

Τώρα θα μου πείς:εσύ δεν τρώς κολλήματα??ΑΝ ΤΡΩΩ??το να στριφογυρίζω σαν την Αστέρω απο δωμάτιο σε δωματιο να δω τι στα κομμάτια θέλω και που πάω, δεν το συζητάω!Είναι σε καθημερινή και πάνω απο 10 φορές επαναλαμβανόμενη βάση.Είναι πολλά, αλλά που να τα θυμηθώ..προσπαθώ να τα ξεχάσω μάλλον..Κάτι πρόσφατο είναι: ο άντρας μου ροχαλίζει σε βαθμό απελπισίας. Τρένο να το πω?! μοσχάρι να το πώ?!δεν ξέρω..πάντως η φασαρία που κάνει είναι το κάτι άλλο. Γι' αυτό λοιπόν, τον έχω εξοστρακίσει απο την συζυγική κλίνη απο όταν ήμουν στον 4ο μήνα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μου λέει και κάτι πετυχημένα του στύλ :ροχαλίζουμε Λενάκι τελευταία, ροχαλίζουμε, ε??!! Ένα βράδυ λοιπόν, που η "ορχήστρα" έδινε ρέστα, σκέφτομαι: βρε δεν τον ηχογραφώ στο κινητό? Όπερ και εγένετο. Πάω με το κινητό απο πάνω του, μαύρα μεσάνυχτα, χωρίς φώς, με ένα σαρδόνιο ύφος και ένα ειρωνικό γελάκι κολλημένα πάνω στην φάτσα μου, και με το κινητό προτεταμένο σαν φονικό όπλο! Τον ηχογραφώ το λοιπόν, και μέσα στην νύστα μου, μαζί με το ξυπνητήρι, τι σκ@τ@ πατάω, βάζω δόνηση που την συχαίνομαι κιόλας, και αλλάζει και ο ήχος του ξυπνητηριού. Αντί το βούρλο να αφήσω το τηλ. Πάνω στο κομοδίνο, με παίρνει ο ύπνος και γλιστράει με χάρη κάπου στην μέση μου. Χτυπάει το ξυπνητήρι το πρωί, και μαζί με αυτό, ακούω και το ροχαλητό σε dolby surround εκδοχή και ΣΥΝ τις άλλοις, ένα τρέμουλο και γαργαλητό στη μέση! Η τσιρίδα πρέπει να έσπασε το φράγμα του ήχου!Τώρα πείτε μου ποιος φταίει?ο άντρας μου που κοντεύει να με στείλει στους τύπους με τα άσπρα με το παλιοροχαλητό του, το κινητό που ανάθεμα και αν ξέρω πως το αποσυντόνισα, ή το ζαβό μυαλό μου που κοντεύει να πνιγεί στην βλακεία και την αφηρημάδα?Και τρομάρα μου, παινευόμουνα για την μνήμη ελέφαντα που είχα..τελικά από το είδος, μόνο το σώμα ελέφαντα έχω..

Διαφημίσεις

καλημερα.εγω χτες το βραδυ πηγα να ζεστανω το γαλα του μωρου.περιμενα -περιμενα ωσπου ξαφνικα καταλαβαινω οτι μεσα στο μπρικι ζεσταινω νερο αντι για γαλα.σημερα το πρωι παω λιντλ και ψαχνω μετα τα γυαλια μου.τιποτα!φτανοντασ στη δουλεια συνηδητοποιω οτι τα εχω στερεωσει στο μπουφαν μου!

Εγω εκοψα με το ηλεκτρικο μαχαιρι το ιδιο το καλωδιο της συσκευης και επεσε ο γενικος αφου εκανε επαφη το μεταλλο της λαμας με το συρμα του καλωδιου. Ηρθε εντρομος ο ανδρας μου και μου ειπε: θα σκοτωθεις ρε βλαμμενο.:evil:

lcWup3.png

Διαφημίσεις

Εχω φτιάξει καφε στην πεθερά μου με αλάτι αντί για ζάχαρη γιατι ήθελε ζαχαρίνη που την βαζω διπλα στο αλάτι!

αυτο δεν ηταν κουφο και κουλο μια χαρα ητανε!:-D

Δινεις στην παιδιατρο το κιν του συνεργατη σου αντι για το δικό σου?

Γυρνας και χτυπάς σε ασχετο χρονο στην ταμιακή το ποσο που κάνουν τα παμπερς?

Δινεις ρεστα σε πελάτη οσο ακριβως κανει αυτο που αγορασε?

Αντικαταστεις τον αριθμο κυκλοφοριας του αμαξιου σου με το αριθμο σταθερου τηλ?

Στριβεις λαθος σε κομβους που τους περνας καθε μερα χρονια τωρα?

Ποτιζεις τα λουλουδια σου με γαλα?

Ξυπνάς την νυχτα προς νερου σου (τουαλετα) και πας και φτιάζεις γαλα στην κουζίνα?

Βαφεις τα νυχια σου με χρωμα για τζάμια? (μοιαζουν τα μπουκαλάκια)

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ το χασες το τρενο!

χαχααχ πολυ γελιο εχετε!

λοιπον εστειλα μην στον αντρα μου ενω προοριζοταν στη φιλη μου λεγοντας ποσο μ......ς ειναι κ οτι θελω να τον χωρισω.επισης εγραφα οτι μου την πεφτει ενας φιλος κ τι να κανω!!!

χαχαχα εγινε χαμος μετα!

επισης εχω μαγειρεψει χωρις λαδι,εβαλα κρεμα αντι για σκονη γαλα, στο μπουκαλι του μωρου κ το καημενο ρουφαγε ρουφαγε αλλα ηταν τοσο πηχτο που δεν μπορουσε να πιει.μετα το καταλαβα η χαζη αφου ειχα κατατρυπησει την ρογα.

εχω παρει τηλ σε εταιρια απεντομωσης να ερθει γρηγορα σπιτι μου γιατι υπηρχε στον τοιχο μια ταραντουλα.αναστατωσα ολη την πολυκατοικια αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν ψευτικη αφου κρεμοταν απο μια ονειροπαγιδα που μου ειχε κανει δωρο ο αδερφος μου.

κ αλλα πολλα εχω κανει κι εχω πει!τι να πρωτοθυμηθω!

Πηγα χθες βραδυ να πλυνω τα δοντια μου και πηρα την οδοντοβουρτσα της μικρης, εβαλα και παιδικη οδοντοκρεμα... και μετα καθομουν και κοιταζα με απορια τί δεν μου κολλαει...

Ax αφήστε, κι εγώ τα έχω χάσει εντελώς και δεν έχει έρθει το μωρό ακόμα, δεν τολμώ να διανοηθώ τι έχει να γίνει μετά!

Εκτός από τα κλασικά (πάω να πάρω κατι και ξεχνάω τι, θέλω κατι να πω και δε θυμάμαι) έκανα το εξής φοβερό... Άναψα το μάτι της κουζίνας να μαγειρέψω... κάνω λάθος και ανάβω άλλο μάτι... τυχαίνει πάνω σε αυτό το μάτι να έχω ακουμπήσει τη φριτέζα... αρχίζει να λιώνει η φριτέζα, εγώ στον κόσμο μου! Κάτι μύριζε, αλλά ποιος ξέρει τι έφτιαχναν οι γείτονες... :oops: Κάποια στιγμή μου κόβει και γυρίζω, βλέπω την κουζίνα μέσα στο πλαστικό, το οποίο έρεε παντού! Πανικος! Βουτάω τη φριτέζα και τη ρίχνω μέσα στα σκουπίδια. Αποδείχθηκε πολύ έξυπνη κίνηση, γιατι φυσικά τα σκουπιδια λαμπαδιάσανε! :oops: Παίρνω τον κάδο και τον βγάζω έξω, γέμισε ο κόσμος καπνούς, βγήκαν οι γείτονες στα μπαλκόνια, ίσα ίσα τους πρόλαβα να μη φωνάξουν και την πυροσβεστική... χαμός! :oops:

Και που 'σαι ακόμα, είμαστε ακόμα στην αρχή!

:oops:

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ehete apisteuto gelio xaxaxaxaxaxaxa

ha geino mama

Καλημέρα κορίστια!!! Προχθές γύρισα απο την δουλειά πιο αργα απο τον άντρα μου, κι αφού είχε αναλάβει εκείνος τη μπέμα, είπα να κάνω ένα μπάνιο με την ησυχία μου..... μετά από πολύ καιρό. Ενώ εγω απολάμβανα το μπανάκι μου η μικρή ξυπνάει και μετά απο λίγο αρχίζει να κλαίει γιατί έψαχνε τι άλλο το μεμέ.... οπότε αρχίζει ο άντρας μου "Άντε ...τελείωνε, τι κάνεις 1 ώρα μέσα στο μπάνιο... το μωρό πεινάει και κλαίει... έλα μπεμπά σώπα, τώρα έρχεται η μαμά..." όπως καταλαβαίνετε βγήκα από το μπάνιο τρέχοντας, να σκουπιστώ, να ντυθώ, να μαζέψω τα μαλλία μου, η μικρή να σκούζει... και ξαφνικά ακούω " Μπέμπα.. μη... μη σου λέω παιδί μου δεν είμαι εγώ η μαμά, μπέμπα μη με τρώς... δεν έχω εγώ γάλα... (αναφερόμενος σ' εμένα) τελειωνε επιτέλους.. με ρουφάει... ΧΙΧΙΧΙ :wink:

to pio heiko pou diabasa simera xaxxaxxaxaa

ha geino mama

Ααααα, ναι! Εχθες εβαλα φωτια σε μια πετσετα...

Αναψα λαθος ματι στην κουζινα, αναρωτιομουν γιατι δεν βραζει το νερο για να ριξω τα μακαρονια, μεχρι που ειδα καπνους απο το διπλανο ματι που ηταν σκεπασμενο με μια πετσετα...

Χμμμμ και δεν ειμαι λεχωνα.... το εχω ξεπερασει προ πολλου αυτο το σταδιο! Εκεινη την εποχη... ενας θεος ξερει πόσα εκανα!!!! Ηταν τοσο προχωρημενο το αλτσχαιμερ που δεν θυμαμαι τιποτα!

Ααααα, ναι! Εχθες εβαλα φωτια σε μια πετσετα...

Αναψα λαθος ματι στην κουζινα, αναρωτιομουν γιατι δεν βραζει το νερο για να ριξω τα μακαρονια, μεχρι που ειδα καπνους απο το διπλανο ματι που ηταν σκεπασμενο με μια πετσετα...

Χμμμμ και δεν ειμαι λεχωνα.... το εχω ξεπερασει προ πολλου αυτο το σταδιο! Εκεινη την εποχη... ενας θεος ξερει πόσα εκανα!!!! Ηταν τοσο προχωρημενο το αλτσχαιμερ που δεν θυμαμαι τιποτα!

eisai apisteuti xaxaxaxaxaxaxaxa kalo poli kalo xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

ha geino mama

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...