Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γυναικολογο προτιματε αντρα η γυναικα και γιατι?

Recommended Posts

Δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που νιώθει άνετα στον γυναικολόγο, ακόμη κ αν δεν είχε ποτέ καποια άσχημη εμπειρία στο παρελθόν. Εμένα ο γιατρός μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν έχει την ειδική καρέκλα, σε βάζει να ξαπλώσεις στο κρεβάτι εξέτασης με χάρτινο σκέπασμα από πάνω κ κάθεται δίπλα χωρίς να κοιτάζει τον κόλπο, αν πρόκειται για υπέρηχο. Αν χρειαστεί να κοιτάξει τον κόλπο μόνο τότε έρχεται μπροστά με το φως. Στο αιδοίο δεν με αγγίζει γενικά κ φυσικά δεν έχει τοποθετήσει χερι εσωτερικά (πλην του τοκετού για να μετρήσει διαστολή-χαλια). Με τον ίδιο τρόπο με εξεταζει κ η εμβρυολογος. Δυστυχώς πρόσφατα 

χρειάστηκε να κάνω λήψη κολπικου υγρού για καλλιέργεια από άντρα γιατρό βιοπαθολογο και αισθάνθηκα παρα πολύ άβολα στην καρέκλα με τα πόδια πάνω ακριβώς γιατί δεν μου το κάνει ποτέ ο γιατρος μου κ γιατί τον έβλεπα πρώτη φορα. Για τεστ Παπ πηγαίνω σε γυναίκα γυναικολόγο (απλώς γιατί μου είναι πιο ευκολο να κλείσω ραντεβού) την οποία εμπιστεύομαι εξίσου αλλά και πάλι νιώθω άβολα. Ούτε η συγκεκριμένη μου έχει κάνει ποτέ δακτυλικη εξέταση. Γίνεται όντως ακόμη; Νόμιζα ότι έχει σταματησει πια σαν μεθοδος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε εμένα με εξετάζει με τα χέρια, ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά αγγίζει τίποτα. Μου κάνει εντύπωση που το έγραψαν κάποιες.

(Μάλιστα κάθε φορά μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα, με την πρώτη και χωρίς πονο βάζει τα εργαλεία μόνο με το ένα χέρι χωρίς να αγγίξει καθόλου εξωτερικά με το άλλο. Κάθε φορά είμαι μέσα στο άγχος και κάθε φορά δεν καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα)

Μόνο στη γέννα έβαζαν χέρια ένα σωρό άτομα (χάλια, πολύς πόνος).  Στη γέννα επίσης που με ξύρισαν, έβαλαν κλυσμα, έφερναν πάπια κλπ, εξίσου χάλια ένιωθα κι ας ήταν γυναίκες. Ίσως και χειρότερα, δεν ξέρω μου φαίνεται περίεργο να βλέπει και να πασπατευει γυναίκα τα σημεία εκεί.

Παρεμπιπτόντως κολπικό υπέρηχο σας κάνει πάντα μαζί με το τεστ Παπ; Εμένα ναι αλλά η μητερα μου λέει ότι εκείνη δεν έχει κάνει ποτέ.

Τους εμβρυολογους που έκαναν αυχενική και β'επιπεδου δεν τους ντράπηκα καθόλου, γιατί ήξερα ότι δεν θα τους ξαναδώ.

Στην αυχενική βασικά, στη β'επιπεδου νομίζω δεν εξέτασαν κολπικά

18 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Ούτε εμένα με εξετάζει με τα χέρια, ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά αγγίζει τίποτα. Μου κάνει εντύπωση που το έγραψαν κάποιες.

(Μάλιστα κάθε φορά μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα, με την πρώτη και χωρίς πονο βάζει τα εργαλεία μόνο με το ένα χέρι χωρίς να αγγίξει καθόλου εξωτερικά με το άλλο. Κάθε φορά είμαι μέσα στο άγχος και κάθε φορά δεν καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα)

Μόνο στη γέννα έβαζαν χέρια ένα σωρό άτομα (χάλια, πολύς πόνος).  Στη γέννα επίσης που με ξύρισαν, έβαλαν κλυσμα, έφερναν πάπια κλπ, εξίσου χάλια ένιωθα κι ας ήταν γυναίκες. Ίσως και χειρότερα, δεν ξέρω μου φαίνεται περίεργο να βλέπει και να πασπατευει γυναίκα τα σημεία εκεί.

Παρεμπιπτόντως κολπικό υπέρηχο σας κάνει πάντα μαζί με το τεστ Παπ; Εμένα ναι αλλά η μητερα μου λέει ότι εκείνη δεν έχει κάνει ποτέ.

Τους εμβρυολογους που έκαναν αυχενική και β'επιπεδου δεν τους ντράπηκα καθόλου, γιατί ήξερα ότι δεν θα τους ξαναδώ.

Στην αυχενική βασικά, στη β'επιπεδου νομίζω δεν εξέτασαν κολπικά

Εμένα μόνο τις δυο πρώτες φορές που πάω με εξετάζει κολπικά. Από εκεί και πέρα με υπέρηχο. Αυχενική και β επιπεδου και εμένα με υπέρηχο άντρας γιατρός αλλά όχι κολπικά. Και εγώ σε άντρα γυναικολόγο πάω. Παντρεμένος με εγγόνια όχι και πολύ μεγάλος απλά έγινε νέος μπαμπάς. Απλά φοβερός. Εκτός από την φορά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που είχαμε αυτά τα θέματα με το covid για να γεννήσω και ταλαιπωρήθηκα( αν και τώρα που τα σκέφτομαι θεωρώ ότι πιο πολύ το νοσοκομείο είχε ευθύνη για αυτά και όχι ο γιατρός) γενικά είναι άψογος. Σέβεται , μιλάει ήρεμα , εξηγεί και ξανά εξηγεί , αφιερώνει χρόνο κανενα θέμα σε όλα αυτά. Δεν είναι ακριβώς. Γιατί είναι και αυτό που ακούω που άλλες δίνουν τρέλα λεφτά σε κάθε επίσκεψη. Στο νοσοκομείο δεν με άγγιξε κανένας και καμία άλλη γιατρός εκτός από την νοσοκόμα που μου έβαλε κλυσμα. Πως μπορείς ρε σύ να σε ξυρίσουν ; Δεν θα το άντεχα θα το έκανα μόνη στο σπίτι.   

πρίν από 8 λεπτά , Super.mum είπε:

Εμένα μόνο τις δυο πρώτες φορές που πάω με εξετάζει κολπικά. Από εκεί και πέρα με υπέρηχο. Αυχενική και β επιπεδου και εμένα με υπέρηχο άντρας γιατρός αλλά όχι κολπικά. Και εγώ σε άντρα γυναικολόγο πάω. Παντρεμένος με εγγόνια όχι και πολύ μεγάλος απλά έγινε νέος μπαμπάς. Απλά φοβερός. Εκτός από την φορά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που είχαμε αυτά τα θέματα με το covid για να γεννήσω και ταλαιπωρήθηκα( αν και τώρα που τα σκέφτομαι θεωρώ ότι πιο πολύ το νοσοκομείο είχε ευθύνη για αυτά και όχι ο γιατρός) γενικά είναι άψογος. Σέβεται , μιλάει ήρεμα , εξηγεί και ξανά εξηγεί , αφιερώνει χρόνο κανενα θέμα σε όλα αυτά. Δεν είναι ακριβώς. Γιατί είναι και αυτό που ακούω που άλλες δίνουν τρέλα λεφτά σε κάθε επίσκεψη. Στο νοσοκομείο δεν με άγγιξε κανένας και καμία άλλη γιατρός εκτός από την νοσοκόμα που μου έβαλε κλυσμα. Πως μπορείς ρε σύ να σε ξυρίσουν ; Δεν θα το άντεχα θα το έκανα μόνη στο σπίτι.   

Στην αυχενικη δε σου μέτρησε μήκος τραχηλου; Το μετράνε με ενδοκολπικο υπέρηχο.

Διαφημίσεις

Εμένα στην αυχενική ξεκίνησαν κοιλιακά αλλά δεν φαινόταν, δοκίμασαν κολπικά και πάλι δεν φαινόταν, με στείλανε για σοκολάτα και μετά ευτυχώς φάνηκε κοιλιακά!

Στο ξύρισμα δεν κατάλαβα τίποτα πάντως παρόλο που το φοβόμουν. Μόνη σου με την κοιλιά τούρλα πώς να το κάνεις; Και την ώρα που έχουν σπάσει τα νερά; Εγώ είχα και κακή εμπειρία κάποτε που ξυρίστηκα γιατί απέκτησα δερματίτιδα που με ταλαιπωρεί χρόνια μετά κι από τότε δεν τόλμησα να το ξαναξυρισω. Είχα πει στον γιατρό ότι φοβάμαι το ξύρισμα γι'αυτό το λογο αλλά μου είχε πει ότι το κάνουν με αποστειρωμενα ξυραφάκια κ δεν υπάρχει κίνδυνος και ότι είναι μόνο λίγο. Και όντως δεν κατάλαβα τίποτα και ξύρισε μόνο λίγη έκταση, όχι όλο. Ούτε είχα έξαρση στη δερματίτιδα. Η ντροπή ήταν μονο, γιατί δεν ήξερα ακόμα πόσες άλλες θα με περιεργάζονταν μέχρι να γεννήσω :razz:

10 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Εμένα στην αυχενική ξεκίνησαν κοιλιακά αλλά δεν φαινόταν, δοκίμασαν κολπικά και πάλι δεν φαινόταν, με στείλανε για σοκολάτα και μετά ευτυχώς φάνηκε κοιλιακά!

Στο ξύρισμα δεν κατάλαβα τίποτα πάντως παρόλο που το φοβόμουν. Μόνη σου με την κοιλιά τούρλα πώς να το κάνεις; Και την ώρα που έχουν σπάσει τα νερά; Εγώ είχα και κακή εμπειρία κάποτε που ξυρίστηκα γιατί απέκτησα δερματίτιδα που με ταλαιπωρεί χρόνια μετά κι από τότε δεν τόλμησα να το ξαναξυρισω. Είχα πει στον γιατρό ότι φοβάμαι το ξύρισμα γι'αυτό το λογο αλλά μου είχε πει ότι το κάνουν με αποστειρωμενα ξυραφάκια κ δεν υπάρχει κίνδυνος και ότι είναι μόνο λίγο. Και όντως δεν κατάλαβα τίποτα και ξύρισε μόνο λίγη έκταση, όχι όλο. Ούτε είχα έξαρση στη δερματίτιδα. Η ντροπή ήταν μονο, γιατί δεν ήξερα ακόμα πόσες άλλες θα με περιεργάζονταν μέχρι να γεννήσω :razz:

Χαχα τι τράβηξες και εσυ το φαντάζομαι άσε. Εγώ με την κοιλιά τούρλα το έκανα με καθρεφτάκι .. όχι μεγάλη επιτυχία αλλά οκ δουλειά γινόταν χαχα 

10 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Πάντως εμένα καις στις δυο εγκυμοσύνες με υπέρηχο .. φαντάσου ότι άμα δεν μου το λέγατε εδώ ούτε που θα ήξερα ότι γίνεται και κολπικά αυτή η εξέταση 

Εμένα ο γυναικολόγος μου είναι άντρας, ειλικρινά όσες φορές με έχει εξετάσει δεν με έχει ακουμπήσει καθόλου, και εγώ όπως η @little lamb απορώ πως βάζει τα εργαλεία χωρίς με αγγίζει . Δεν νιώθω άβολα , μόνο μία φορά το έχω πάθει αυτό, στον προηγούμενο γυναικολόγο μου που μετά την σπερματέγχυση, με άφησε έτσι πάνω στο κρεβάτι (γυναικολογικής εξέτασης) χωρίς σεντόνι...χωρίς χαρτί, και μίλαγε με συνάδελφο του μπροστά από τα ανοιχτά μου πόδια σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ευτυχώς μπήκε η νοσηλέυτρια μέσα και τον προσέβαλε που με είχαν έτσι αφημένη εκεί. Άλλαξα φυσικά γιατρό και αυτός ήταν ένας από τους λόγους.

Πρόσφατα λοιπόν, μου έκαναν υπέρηχο 4 διαφορετικοί καρδιολόγοι, αν έχετε κάνει ξέρετε πως σε κάποια σημεία επειδή πιέζουν πονάει, λοιπόν μία φορά μου έκανε γυναίκα υπέρηχο, ήταν η μοναδική φορά που άκουσα ''ξέρω πως σε πονάω τώρα, ζητώ συγγνώμη, κάνε λίγο υπομονή σε λίγο θα τελειώσει'', εκεί λοιπόν εντόπισα την διαφορά του να σε εξετάσει άντρας ή γυναίκα, εκείνη ήξερε πως εκείνη την στιγμή πραγματικά πονούσα πολύ. Δεν ένιωθα άβολα με τους άντρες καρδιολόγους, όμως με την γυναίκα ένιωσα πως με καταλάβαινε εκείνη την στιγμή.

Γυναικολόγο σίγουρα δεν θα αλλάξω, όμως από εδώ και στο εξής  αν έχω το περιθώριο σε διάφορες ειδικότητες να επιλέξω γυναίκα γιατρό να με παρακολουθεί θα το κάνω.

πρίν από 52 λεπτά , kotsifikos είπε:

Εμένα ο γυναικολόγος μου είναι άντρας, ειλικρινά όσες φορές με έχει εξετάσει δεν με έχει ακουμπήσει καθόλου, και εγώ όπως η @little lamb απορώ πως βάζει τα εργαλεία χωρίς με αγγίζει . Δεν νιώθω άβολα , μόνο μία φορά το έχω πάθει αυτό, στον προηγούμενο γυναικολόγο μου που μετά την σπερματέγχυση, με άφησε έτσι πάνω στο κρεβάτι (γυναικολογικής εξέτασης) χωρίς σεντόνι...χωρίς χαρτί, και μίλαγε με συνάδελφο του μπροστά από τα ανοιχτά μου πόδια σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ευτυχώς μπήκε η νοσηλέυτρια μέσα και τον προσέβαλε που με είχαν έτσι αφημένη εκεί. Άλλαξα φυσικά γιατρό και αυτός ήταν ένας από τους λόγους.

Πρόσφατα λοιπόν, μου έκαναν υπέρηχο 4 διαφορετικοί καρδιολόγοι, αν έχετε κάνει ξέρετε πως σε κάποια σημεία επειδή πιέζουν πονάει, λοιπόν μία φορά μου έκανε γυναίκα υπέρηχο, ήταν η μοναδική φορά που άκουσα ''ξέρω πως σε πονάω τώρα, ζητώ συγγνώμη, κάνε λίγο υπομονή σε λίγο θα τελειώσει'', εκεί λοιπόν εντόπισα την διαφορά του να σε εξετάσει άντρας ή γυναίκα, εκείνη ήξερε πως εκείνη την στιγμή πραγματικά πονούσα πολύ. Δεν ένιωθα άβολα με τους άντρες καρδιολόγους, όμως με την γυναίκα ένιωσα πως με καταλάβαινε εκείνη την στιγμή.

Γυναικολόγο σίγουρα δεν θα αλλάξω, όμως από εδώ και στο εξής  αν έχω το περιθώριο σε διάφορες ειδικότητες να επιλέξω γυναίκα γιατρό να με παρακολουθεί θα το κάνω.

Χμ εμένα πάντως το λέει και ο γυναικολόγος μου αυτό που είναι άντρας «συγνώμη θα σε ενοχλήσω λίγο» η κάτι τέτοιο 

Διαφημίσεις

@kotsifikos δεν ξέρω αν είναι θέμα γυναίκας αυτό ή απλα κουλτούρας. Θυμάμαι στην Αγγλία που όλοι οι γιατροί κ συνάφεις ειδικότητες (κ οι οπτομετρες πχ, μ αυτούς κυρίως είχα πάρε δώσε), πριν σε ακουμπήσουν εξηγούσαν ακριβώς τι θα κάνουν, πού θα σε πιάσουν κ γιατί. Υποθέτω ότι είναι μέρος τξς εκπαίδευσης τους γιατί κάποιοι το έκαναν κάπως επιτηδευμένα, σαν από υποχρέωση με μια υπερβολική αφύσικη ευγένεια. Όμως δν είχα κάνει κάτι επείγον κ σε φόρτο εργασίας για να δω αν κ εκεί είναι τόσο προσποιητοί ή αν έρχονται σαν τις μαίες που σου πατάνε την κοιλιά μετά την καισαρική χωρίς να πουν κουβέντα…

Καλα οι μαιες στη γεννα αν γεννας φυσιολογικα χωνουν χερι κι οποιον παρει ο χαρος!

Ο γυναικολογος εμενα καθε φορα μου λεει "τωρα θα πρεπει να κατσεις σ'αυτη την απαισια καρεκλα, το ξερω οτι τη μισειτε", καπως ετσι

Κάπου εδώ να πω ότι τουλάχιστον κάποιοι νέοι γιατροί φωνάζουν ότι πρέπει να γίνεται εκπαίδευση των γιατρών στο τρόπο συμπεριφοράς τους προς τους ασθενείς και εξεταζόμενους, από το πανεπιστήμιο. Σαφώς και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι με επικοινωνιακό χάρισμα αλλά ένα minimum κώδικα δεοντολογίας στην επικοινωνία θα έπρεπε να τον έχουν. Έχω γνωστό γιατρό που δούλεψε για μεγάλο διάστημα Ολλανδία και Αγγλία και θυμάμαι που το συζητούσαμε ότι η συμπεριφορά των Ελλήνων γιατρών είναι απαράδεκτη. Μου έλεγε λοιπόν ότι όταν θα μπει ο ασθενής στο ιατρείο του, οφείλει να τον υποδεχτεί όρθιος, να του πάρει το σακάκι και να το κρεμάσει, να του υποδείξει που θα καθίσει και μετά να ξεκινήσει συζήτηση σχετικά με το πρόβλημα. Απλές μικρές κινήσεις για να αισθανθεί ο ασθενής άνετα. Όχι να κάθεται σαν άρχοντας στη γραφειάρα με ύφος "χάρη σου κάνω που σε ακούω".

Προσωπικά δεν έχω θέμα με το φύλο του γιατρού. Τα αναπαραγωγικά μου όργανα (όπως όλα) τα αντιμετωπίζω ως αυτά που είναι και δε με νοιάζει ο τρόπος εξέτασης, δε δίνω προεκτάσεις στο θέμα (δε λέω ότι δεν είναι λογικό να γίνεται, ειδικά αν υπάρχουν τραύματα). Απαιτώ όμως (και αυτό δεν έχει να κάνει με τις ιδιαιτερότητες του καθενός) να μου λένε τι θα μου κάνουν, γιατί θα το κάνουν και αν πονέσω, όχι μόνο στις γυναικολογικές εξετάσεις, αλλά σε όλες. Θέλω και επιβάλλεται να έχω τον έλεγχο στο σώμα μου. Αν πρέπει να γίνει ψηλάφηση, δε με νοιάζει καθόλου, θέλω όμως να ξέρω τι να περιμένω. Επίσης απαιτώ να μου φέρονται ως άνθρωπο, με αξιοπρέπεια και όχι ως κομμάτι κρέας. Υπό αυτό το πρίσμα, πολλοί γιατροί αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό που έχω γνωρίσει ήταν εντελώς ακατάλληλοι. Ο γυναικολόγος μου πάλι είναι πολύ προσεκτικός και σε εμένα τουλάχιστον βγάζει γνήσιο ενδιαφέρον για τον άνθρωπο ως ασθενή, μου εξηγεί τι θα κάνει και με ποιο σκοπό και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Αν ήταν γυναίκα και δεν ακολουθούσε τα παραπάνω, πάλι ακατάλληλη θα ήταν για εμένα (και έχω τύχει σε τέτοια γυναίκα γυναικολόγο).

Επίσης συμφωνώ με τη little lamp ότι αν θεωρούμε ότι η προσέγγιση ενός άντρα γυναικολόγου είναι εξ'ορισμού σεξουαλικοποιημένη, δεν καταλαβαίνω γιατί και μιας γυναίκας δεν μπορεί να είναι το ίδιο. @iwmou οι σκέψεις αυτές καταλαβαίνεις και εσύ ότι οφείλονται στο τραύμα σου. Θα συμφωνήσω και με τη @samsympan στο [...Ένας ατέρμονος κύκλος συνεδριών που δεν αποδίδει, δεν ωφελεί κανέναν (πιο σωστά δεν ωφελεί τον άμεσα ενδιαφερόμενο). Ο ψυχοθεραπευτής εάν διακρίνει τέλμα, αλλάζει τακτική προκειμένου να υπάρξει αποτέλεσμα ή/και παραπέμπει σε άλλον συνάδελφο, άλλην θεραπευτική προσέγγιση, κλπ.ότι αν η μέχρι τώρα προσέγγιση δεν σε έχει βοηθήσει, ίσως πρέπει να την αλλάξεις.] 

Εμενα την πρωτη φορα που πηγα μου εξηγησε τι κανει (τεστ παπ και υπερηχο), ισως τον ρωτουσα εγω σε καθε κινηση, δεν θυμαμαι και μετα μου εδειχνε αναλυτικα τι βλεπαμε στον υπερηχο (ασχετα που δεν εβλεπα τιποτα). Τις επομενες φορες δεν μου τα λεει, ξερω ομως τωρα τι θα κανει με το καθε εργαλειο. Υποθετω το να λενε τι θα κανουν το λετε για πιο εξειδικευμενες εξετασεις.

Το αν θα πονεσουμε παντως ειναι υποκειμενικο, εχω φιλες που πονανε και γενικως φρικαρουν ακομα και στα εμβολια και τις αιμοληψιες, αυτο δεν μπορει να το προβλεψει ο γιατρος. Εγω μπορει να φρικαρω σε κατι αλλο. Ο καθενας αισθανεται τον πονο διαφορετικα. Θυμαμαι οταν γεννοουσα, που γεννουσα για πολλεεες ωρες, οτι ακουγα απο τα διπλα καμαρακια ουρλιαχτα και στο καπακι κλαμα μωρου που γεννιοταν. Αυτο εγινε σιγουρα 2-3 φορες. Ηρθε ο γιατρος, τον ρωταω φοβισμενη γιατι φωναζουν, μηπως δεν πιανει η επισκληριδιος, μου λεει "εσυ δεν θα φωναξεις" (δεν ξερω πως ητσν τοσο σιγουρος!) Και οντως απ'ο,τι λεει ο αντρας μου εκανα μονο ενα στιγμιαιο μουγκρητο στο τελευταιο σπρωξιμο. Ισως αισθανονταν περισσοτερο πονο αυτες οι κοπελες ή ισως γεννουσαν χωρις επισκληριδιο, δεν ξερω.

On 7/12/2021 at 10:08 PM, little lamb said:

Με αυτή τη λογική όμως, και η γυναίκα γιατρός θα μπορούσε να είναι ομοφυλόφιλη και να ισχύουν ακριβώς τα ίδια. 

Εγώ ντρέπομαι είτε είναι άντρας είτε γυναίκα. Ούτε σε γυναίκα δεν νιώθω εντάξει να δείξω αυτό το σημείο. Ίσως και σε γυναίκα νιώθω χειρότερα γιατί ακριβώς νιώθω ότι δεν γίνεται μια γυναίκα να βλέπει αυτό το σημείο μιας άλλης. Το βασικότερο όμως είναι ότι φοβάμαι πολύ, αυτό το σημείο το νιώθω σαν πολύ ευαίσθητο, καμία σχέση με οδοντίατρο κλπ.

Την πρώτη πρώτη φορά πάντως, στα 27 περίπου, πήγα σε γυναίκα, που ήταν όμως μαμά φίλης, ώστε να νιώθω ότι με βλέπει σαν παιδί της. Και ο επόμενος, που πάω τα τελευταία χρόνια και που με ξεγεννησε, είναι μπαμπάς φίλης, κι έτσι πάλι νιώθω ότι με βλέπει σαν τις κόρες του! Γενικά θα ντρεπόμουν να πάω σε οποιονδήποτε άγνωστο, ασχέτως φύλου. Και σίγουρα δεν ήθελα να πάω στης μαμάς μου.

Nai, καταλαβαίνω. Και γω σε γυναίκα πάω και εξακολουθεί να είναι φρικτή εμπειρία. 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...