Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γενέθλια σε παιδότοπο ή σε σπίτι;

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Yovanna είπε:

Στο πάρτυ δεν γίνεται εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς είχαν βάλει όλοι καρτούλες και τις διαβάζαμε πριν ανοίξουμε το δωράκι. Του έκαναν και πάρα πολλές ζωγραφιές! Πάνω από 20!

Μας έφεραν μεγάλα playmobil city, lego, πίστες hot wheels, μεγάλο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο, ένα μεγάλο τηλεσκόπιο, τσάντες που είχαν επιτραπέζια, παζλ και βιβλία στο ίδιο δώρο (!) έναν μεγάλο δεινόσαυρο που βρυχάται , πολύ ωραία και ακριβά (!) ρούχα και μια φοβερή Disney ομπρέλα με τον Μίκυ!Τα έχουμε φυλάξει για να τα βγάζουμε λίγα λίγα. Επίσης έστειλε ο νονός την Παρασκευή ένα τεράστιο σετ με εργαλεία και ένα με σύνεργα γιατρού! Χρειαζόμαστε μεγαλύτερο σπίτι!

τι ωραία δώρα, μπράβο!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 41 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Εμένα σαν αίσθηση ότι κάποιος παραμονεύει :ph34r: να δει τις απαντήσεις για να γράψει και αφού δεν τις είδε έγραψε εκνευρισμένος.. μπορούσε κάλλιστα να ερωτηθεί χθες προχθές (αν μη τι άλλο πιο διακριτικά) τύπου πιστεύεις ότι ακόμα και αν σήμερα είναι καλούτσικα θα είναι σωστό να γίνει το πάρτυ; Και να αναπτύξουμε από εκεί. 

Σε εμένα αναφέρεσαι;

@Yovanna πώς και δεν εκανες halloween party; Τωρα το σκεφτηκα! Να τον χαιρεστε.

Οσο για τα δωρα, η μαμα μου εγραφε ποιο ειναι ποιανου και τα εβαζε σε ενα δωματιο για να τα ανοιξουμε την επομενη. Το ειχα συνηθισει και οταν εκανα γενεθλια σαν φοιτητρια εκανα το ιδιο (δεν εγραφα ποιο ειναι ποιανου, τα θυμομουν). Ωσπου καποια στιγμη μου ειπε μια φιλη οτι ειναι ωραιο να το ανοιγεις μπροστα σε αυτον που το εφερε και ντραπηκα που τα πηγαινα στο δωματιο κι εφευγαν χωρις να τα ανοιξω.

Το μονο που δεν βολευει ειναι αν θες να αλλαξεις κατι κι ερχεσαι λιγο σε δυσκολη θεση ανοιγοντας το μπροστα στον καλεσμενο.

πρίν από 22 λεπτά , Ζάντενα είπε:

Σε εμένα αναφέρεσαι;

Όχι 

9 ώρες πρίν, connie08 είπε:

Συγνωμη βρε κοριτσια, μονο σε εμενα μου εκανε εντυπωση. Εδω γιατι σας φαινεται φυσιολογικο;

Συγκεκριμένα αυτό. 

πρίν από 41 λεπτά , Yovanna είπε:

Στο πάρτυ δεν γίνεται εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς είχαν βάλει όλοι καρτούλες και τις διαβάζαμε πριν ανοίξουμε το δωράκι. Του έκαναν και πάρα πολλές ζωγραφιές! Πάνω από 20!

Μας έφεραν μεγάλα playmobil city, lego, πίστες hot wheels, μεγάλο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο, ένα μεγάλο τηλεσκόπιο, τσάντες που είχαν επιτραπέζια, παζλ και βιβλία στο ίδιο δώρο (!) έναν μεγάλο δεινόσαυρο που βρυχάται , πολύ ωραία και ακριβά (!) ρούχα και μια φοβερή Disney ομπρέλα με τον Μίκυ!Τα έχουμε φυλάξει για να τα βγάζουμε λίγα λίγα. Επίσης έστειλε ο νονός την Παρασκευή ένα τεράστιο σετ με εργαλεία και ένα με σύνεργα γιατρού! Χρειαζόμαστε μεγαλύτερο σπίτι!

Έπρεπε να κρύψεις εντελώς μερικά να τα βάλεις κάτω από το δέντρο :lol: 

Μαμά εδώ λέει με αγάπη Τάσος όχι παιδί μου δε βλέπεις καλά Βασίλης λέει 

Κράτα το

Κράτα το

πρίν από 48 λεπτά , vicky86 είπε:

ετσι ακριβως ειναι ο δικος μου.δ ειναι σωστο να βαζουμε ταμπελες αλλα ειναι το κλασικο ντροπαλο παιδι

με μεγαλους θα τα παει καλα μονο οσους συμπαθησει με απροσδιοριστα κριτηρια

στους αλλους δ θα βγαλει μιλια,κ παιζει κ να κρυφτει

με παιδακια παιζει οσο τον παιζουν.μερικες φορες παρανιωθει χαλαρα μετα απο λιγο,κ φτανει στο αλλο ακρο.αλλα δ υπαρχει πετιπτωση να του παρουν το παιχνιδι κ να αντιδρασει.θα ερθει σε μενα κλαιγωντας απλα

Κάπως έτσι αλλά στο λίγο πιο άνετο με τους μεγάλους είμαστε, αλλά κ στο πιο λιγομίλητο. Τώρα δεν περιγράφεται αυτό ακριβώς, είναι μια αισθηση. Κ το είπαν κ στο σχολείο, δυο δασκάλες διαφορετικές. Το είπαν κ πιο βαριά, σαν πλήρη απουσία αλληλεπίδρασης, που καταλαβαίνω ότι είναι λόγω άλλου περιβάλλοντος κ  πλήθους μαθητών. κ γιατί δεν θεωρεί κ αυτονοητο ότι αν έχει γύρω γύρω παιδάκια εκεινος θα πάει να γίνει μεροσ της ομάδας. Για να πω την αλήθεια και κοιτώντας κάπως ουδέτερα κ αποστασιοποιημένα, πιστεύω ότι αν δεν ήταν πολύ εκφραστικός κ εκδηλωτικός στη χαρά του κ ναζιαρης, στο σχολείο μπορει κ να μας έστελναν να κοιταχτούμε για φάσμα. θυμάμαι κ μια φράση της πρώτης δασκάλας «ενταξει αν λετε ότι είναι απλα έλλειψη εξοικείωσης με παιδιά, δεν πειράζει αυτό διορθώνεται εύκολα, αν δεν είναι κάτι άλλο». 

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , marakiz είπε:

Εγώ δεν φοβάμαι τόσο να κολλήσουν τα παιδιά, ηθικά δεν το βρίσκω σωστό όμως. 

Εμένα μια εβδομάδα πριν το πάρτι του μικρού μου άρχισε βήχα κ μίξες ο μεγάλος και μετά από λίγες μέρες κόλλησε κι ο μικρός κι εγώ. Αποδεδειγμένα κολλητικό δηλαδή.
Θα πρεπε δηλαδή να κάνω κανονικά τα γενέθλια κι ας κολλήσουν οι μικροί καλεσμένοι αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια του χώρου επειδή θα λυπηθώ τις ετοιμασίες που έχω κάνει ή/και επειδή φθινόπωρο είναι, άρα όλο και κάποιο είναι άρρωστο??
Το βρίσκετε σωστό αυτό ή στα αλήθεια το συγκρίνετε με το σχολείο που στο κάτω κάτω πάνε και με μάσκα πλέον τα παιδιά??
Κάπου στη μέση η αλήθεια παιδιά...

Καλά έκανες που ανεβαλες το πάρτυ. Κ εγώ το ίδιο θα έκανα και ούτε θα μου άρεσε ο οικοδεσπότης να είναι άρρωστος κ να μην με ενημερώσει. Ούτε βέβαια να είμαι οικοδεσπότης κ να φαίνεται ο καλεσμένος πολύ άρρωστος. Δεν αναφέρομαι πάντως στην @Yovanna σε αυτό το μνμ, να το ξεκαθαρίσω. Με παρόμοια συμπτώματα ούτως η άλλως πάνε σχολείο οπότε κ το πάρτυ με ίδια παιδιά που βρίσκονται καθημερινά δεν είναι κακό.

1 hour ago, marakiz είπε:

Εγώ δεν φοβάμαι τόσο να κολλήσουν τα παιδιά, ηθικά δεν το βρίσκω σωστό όμως. 

Εμένα μια εβδομάδα πριν το πάρτι του μικρού μου άρχισε βήχα κ μίξες ο μεγάλος και μετά από λίγες μέρες κόλλησε κι ο μικρός κι εγώ. Αποδεδειγμένα κολλητικό δηλαδή.
Θα πρεπε δηλαδή να κάνω κανονικά τα γενέθλια κι ας κολλήσουν οι μικροί καλεσμένοι αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια του χώρου επειδή θα λυπηθώ τις ετοιμασίες που έχω κάνει ή/και επειδή φθινόπωρο είναι, άρα όλο και κάποιο είναι άρρωστο??
Το βρίσκετε σωστό αυτό ή στα αλήθεια το συγκρίνετε με το σχολείο που στο κάτω κάτω πάνε και με μάσκα πλέον τα παιδιά??
Κάπου στη μέση η αλήθεια παιδιά...

Δεν ξέρω κορίτσια εμένα και το να ακυρωθεί το πάρτυ μου φαίνεται ακραίο ενώ ήταν σχετικά καλά το παιδί και το να γίνει το πάρτυ και να κολλήσει αλλα παιδάκια πάλι ακραίο .. δεν ξέρω 

πρίν από 45 λεπτά , little lamb είπε:

@Yovanna πώς και δεν εκανες halloween party; Τωρα το σκεφτηκα! Να τον χαιρεστε.

Οσο για τα δωρα, η μαμα μου εγραφε ποιο ειναι ποιανου και τα εβαζε σε ενα δωματιο για να τα ανοιξουμε την επομενη. Το ειχα συνηθισει και οταν εκανα γενεθλια σαν φοιτητρια εκανα το ιδιο (δεν εγραφα ποιο ειναι ποιανου, τα θυμομουν). Ωσπου καποια στιγμη μου ειπε μια φιλη οτι ειναι ωραιο να το ανοιγεις μπροστα σε αυτον που το εφερε και ντραπηκα που τα πηγαινα στο δωματιο κι εφευγαν χωρις να τα ανοιξω.

Το μονο που δεν βολευει ειναι αν θες να αλλαξεις κατι κι ερχεσαι λιγο σε δυσκολη θεση ανοιγοντας το μπροστα στον καλεσμενο.

Η το ανοίγεις και είναι κάτι τελείως άκυρο για δώρο :p

πρίν από 20 λεπτά , Έσπερος είπε:

Κάπως έτσι αλλά στο λίγο πιο άνετο με τους μεγάλους είμαστε, αλλά κ στο πιο λιγομίλητο. Τώρα δεν περιγράφεται αυτό ακριβώς, είναι μια αισθηση. Κ το είπαν κ στο σχολείο, δυο δασκάλες διαφορετικές. Το είπαν κ πιο βαριά, σαν πλήρη απουσία αλληλεπίδρασης, που καταλαβαίνω ότι είναι λόγω άλλου περιβάλλοντος κ  πλήθους μαθητών. κ γιατί δεν θεωρεί κ αυτονοητο ότι αν έχει γύρω γύρω παιδάκια εκεινος θα πάει να γίνει μεροσ της ομάδας. Για να πω την αλήθεια και κοιτώντας κάπως ουδέτερα κ αποστασιοποιημένα, πιστεύω ότι αν δεν ήταν πολύ εκφραστικός κ εκδηλωτικός στη χαρά του κ ναζιαρης, στο σχολείο μπορει κ να μας έστελναν να κοιταχτούμε για φάσμα. θυμάμαι κ μια φράση της πρώτης δασκάλας «ενταξει αν λετε ότι είναι απλα έλλειψη εξοικείωσης με παιδιά, δεν πειράζει αυτό διορθώνεται εύκολα, αν δεν είναι κάτι άλλο». 

εμενα το μονο που με ηρεμει ειναι που σε καποιες φασεις βλεπω κ αλλο χαρακτηρα

ειναι πολυ ναζιαρης κ ο δικος μου

επισης στο σχολειο ποτε δ με εκαναν να ανησυχησω με οσα ειπαν.εκει δειχνει συχνα κ τον αλλο εαυτο

κ φυσικα οταν βλεπω κ αλλα συνομηλικα με παρομοιες συμπεριφορες

απο την αρχη μου ειπε η δασκαλα οτι ειναι "μαζεμενος",κ επιτηδες του εδωσε μια ομαδα με δυνατο ζωο,λιονταρι στις παρεουλες

κ ξερεις ποια ειναι η λυση στα θεματα τους;αλληλεπιδραση με παιδακια,επιβραβευση κ ευκαιριες να κανει πραγματα μονο του

1 hour ago, Yovanna είπε:

Ότου!εσείς τι πήρατε?

πρίν από 26 λεπτά , vicky86 είπε:

εμενα το μονο που με ηρεμει ειναι που σε καποιες φασεις βλεπω κ αλλο χαρακτηρα

ειναι πολυ ναζιαρης κ ο δικος μου

επισης στο σχολειο ποτε δ με εκαναν να ανησυχησω με οσα ειπαν.εκει δειχνει συχνα κ τον αλλο εαυτο

κ φυσικα οταν βλεπω κ αλλα συνομηλικα με παρομοιες συμπεριφορες

απο την αρχη μου ειπε η δασκαλα οτι ειναι "μαζεμενος",κ επιτηδες του εδωσε μια ομαδα με δυνατο ζωο,λιονταρι στις παρεουλες

κ ξερεις ποια ειναι η λυση στα θεματα τους;αλληλεπιδραση με παιδακια,επιβραβευση κ ευκαιριες να κανει πραγματα μονο του

Εμένα στο σχολείο φαίνεται ότι δεν τον έχει δείξει. στη μουσικοκινητική ήταν πολύ άνετος. σκεψου τη μέρα που πήγαμε για εγγραφή, μόλις πάτησε το χαλι της αίθουσας κ είδε τον καθρέφτη, τρελάθηκε. χόρευε, κυλιόταν κάτω, κοιταζόταν κι ελεγε τι ωραίος που είναι (ψωνάρα το έκανα το παιδί), έπαιξε με ο,τι παιχνίδι του έβγαλαν, μετά τον πήρε η δασκάλα από το χέρι κ τον πήγε στις αίθουσες που έπαιζαν πιάνο άλλα παιδάκια κ συστήθηκε στις άλλες δασκάλες, καμία σχέση με ντροπαλό. και στο μάθημα αν έπιανε να τον καθοδηγήσει, δεν στρεφόταν σ εμένα για βοήθεια. δλδ δεν έχει συμπεριφορά παιδιού που δυσφορεί ή δυσανασχετεί με συναναστροφές, νέα περιβαλλοντα κ αγνώστους. ευτυχώς γιατί θα χτυπούσαν καμπανάκια… εγω βέβαια όλα τα παραπάνω τα είχα μέχρι πολύ μεγάλη. κ τα έχει κ ο μπαμπάς μου που αν τον εξέταζαν σίγουρα θα τον έβαζαν σε μια γωνίτσα του φάσματος. 

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Έσπερος είπε:

Έσπερος στο σχολειο αντιδρούν πολυ διαφορετικά οποτε στην περίοδο προσαρμογης αν το παιδί δεν έχει εξοικείωση με αλλα παιδάκια κ ειναι λιγο ντροπαλό λογικό να μην αλληλεπιδρά. 

Εμάς τις πρώτες μέρες μας ρώτησαν οι δασκάλες αν παιζει με παιχνίδια.  Δεν ακουμπούσε κανένα παιχνίδι λογικά ντρεποταν κ φοβόταν να πάρει παιχνίδια χωρίς την παρουσία μου. Γενικα επειδή οι δασκάλες δεν έχουν χρόνο να γνωρίσουν το παιδακι κ να νιώσει κ αυτό άνετα αντιδρά κ το παιδί φοβισμένα.  

Που εμενα γενικά όπου τον έχω αφήσει αλλου μονο του δεν έχει πρόβλημα κ παιζει κ αλληλεπιδρά κ με τους γύρω του απλά η διαφορά είναι ότι αλλου εκτός παιδικου σταθμού υπάρχει κάποιος που του δίνει σημασία κ δεν χάνετε μέσα σε τόσο κόσμο. 

Για το άνοιγμα των δώρων εγώ το είχα στο μυαλό μου διαφορετικά, πως δεν το ανοίγω μπροστά στον καλεσμενο γιατί δέχομαι, είναι ευπρόσδεκτο οτιδήποτε  πήρε και δεν το κοιταω για να το τσεκαρω, δεν τον κάλεσα για το δώρο. Όμως είδα πως κάποιοι θεωρούν αγένεια να μην το ανοίξεις ή πως δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία. 

πρίν από 12 λεπτά , Mama_Anesti_ είπε:

Για το άνοιγμα των δώρων εγώ το είχα στο μυαλό μου διαφορετικά, πως δεν το ανοίγω μπροστά στον καλεσμενο γιατί δέχομαι οτιδήποτε μου πήρε και δεν το κοιταω για να το τσεκαρω, δεν τον κάλεσα για το δώρο. Όμως είδα πως κάποιοι θεωρούν αγένεια να μην το ανοίξεις ή πως δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία. 

κι εγω έτσι. ότι αν το ανοίγεις είναι σαν να τον περιμένεις μόνο για το δώρο. εκτός αν είναι γιορτές που γίνεται ανταλλαγή ή αν είναι από συγγενικο πρόσωπο. 

πρίν από 55 λεπτά , Έσπερος είπε:

κι εγω έτσι. ότι αν το ανοίγεις είναι σαν να τον περιμένεις μόνο για το δώρο. εκτός αν είναι γιορτές που γίνεται ανταλλαγή ή αν είναι από συγγενικο πρόσωπο. 

Εγώ θεωρώ ότι τον τιμώ 

1 hour ago, Έσπερος είπε:

Εμένα στο σχολείο φαίνεται ότι δεν τον έχει δείξει. στη μουσικοκινητική ήταν πολύ άνετος. σκεψου τη μέρα που πήγαμε για εγγραφή, μόλις πάτησε το χαλι της αίθουσας κ είδε τον καθρέφτη, τρελάθηκε. χόρευε, κυλιόταν κάτω, κοιταζόταν κι ελεγε τι ωραίος που είναι (ψωνάρα το έκανα το παιδί), έπαιξε με ο,τι παιχνίδι του έβγαλαν, μετά τον πήρε η δασκάλα από το χέρι κ τον πήγε στις αίθουσες που έπαιζαν πιάνο άλλα παιδάκια κ συστήθηκε στις άλλες δασκάλες, καμία σχέση με ντροπαλό. και στο μάθημα αν έπιανε να τον καθοδηγήσει, δεν στρεφόταν σ εμένα για βοήθεια. δλδ δεν έχει συμπεριφορά παιδιού που δυσφορεί ή δυσανασχετεί με συναναστροφές, νέα περιβαλλοντα κ αγνώστους. ευτυχώς γιατί θα χτυπούσαν καμπανάκια… εγω βέβαια όλα τα παραπάνω τα είχα μέχρι πολύ μεγάλη. κ τα έχει κ ο μπαμπάς μου που αν τον εξέταζαν σίγουρα θα τον έβαζαν σε μια γωνίτσα του φάσματος. 

Λες να εισαι στο φάσμα?Δεν το είχα σκεφτει:-P

1 ώρα πρίν, μαγιοπουλας είπε:

Ότου!εσείς τι πήρατε?

Ουαου

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Yovanna είπε:

Δεν πήραμε ακόμη! δεν έχουμε προλάβει. Ρολόι καινούριο του έχουμε υποσχεθεί. Του αρέσουν πολύ.

Εμας μαντέψτε Αυτόν τον σιχαμερό μονοκερο φάλαινα.

Λοιπόν.επειδη ήμουν όλη μέρα στο νοσοκομειο τώρα προλαβαίνω να γράψω.

Χτες πήρα τα τηλέφωνα που μου είχαν δώσει από το σχολείο.ολοι πολύ χαρούμενοι.μια μαμα που την ξέρω μου ειοε ότι ίσως λείψουν.

Έχω να μείνω σε δύο σημεία αλλά κυρίως σε ένα..

Τα δίδυμα δεν θα έρθουν γιατί έχουν παρτυ την ίδια μέρα.Αναμενομενο.Η μαμα ομως πολύ ξινή.Ηταν αυτή που είχε γίνει περυσι το περιστατικό του καυγά.Δεν ξέρω.μου φάνηκε κάπως. Είναι ελληνοαμερικανιδα κ δεν ξερω αν είναι κ θέμα κουλτούρας .

Εκείνη ο ως που μου φάνηκε περίεργο ήταν μια αλλά μαμα.Πηρα τηλ κ μου το κλείσε Λέω οκ.θα είχε δουλειά κ δεν ήξερε το νούμερο.

Μετά από 40 λεπτά έστειλα ένα πολύ ευγενικο μην κ εξήγησα ποια είμαι κ τι θέλω.ειπα ότι μπορούμε να μιλήσουμε όποτε μπορεί κ ευχήθηκα καλημέρα με φτάσουμε.

Καμία απάντηση μέχρι τώρα.πως σας φαίνεται αυτό κ τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω.το μην φαίνεται αναγνωσμένο.

Αυτή είναι Ισπανίδα σκεφτηκα μήπως δεν ξέρει να διαβάζει. Στη χώρα της δεν έχουν μάθει να απαντάνε?

πρίν από 17 λεπτά , Έσπερος είπε:

πώς γίνεται μονόκερως φάλαινα; 

Κι όμως.ολα είναι δυνατά με αυτά τα σιχαμερα πλάσματα.ειναι παντού.

πρίν από 34 λεπτά , Yovanna είπε:

Δεν πήραμε ακόμη! δεν έχουμε προλάβει. Ρολόι καινούριο του έχουμε υποσχεθεί. Του αρέσουν πολύ.

Τι σας έφεραν από τη σειρά city?

15 minutes ago, μαγιοπουλας said:

Λοιπόν.επειδη ήμουν όλη μέρα στο νοσοκομειο τώρα προλαβαίνω να γράψω.

Χτες πήρα τα τηλέφωνα που μου είχαν δώσει από το σχολείο.ολοι πολύ χαρούμενοι.μια μαμα που την ξέρω μου ειοε ότι ίσως λείψουν.

Έχω να μείνω σε δύο σημεία αλλά κυρίως σε ένα..

Τα δίδυμα δεν θα έρθουν γιατί έχουν παρτυ την ίδια μέρα.Αναμενομενο.Η μαμα ομως πολύ ξινή.Ηταν αυτή που είχε γίνει περυσι το περιστατικό του καυγά.Δεν ξέρω.μου φάνηκε κάπως. Είναι ελληνοαμερικανιδα κ δεν ξερω αν είναι κ θέμα κουλτούρας .

Εκείνη ο ως που μου φάνηκε περίεργο ήταν μια αλλά μαμα.Πηρα τηλ κ μου το κλείσε Λέω οκ.θα είχε δουλειά κ δεν ήξερε το νούμερο.

Μετά από 40 λεπτά έστειλα ένα πολύ ευγενικο μην κ εξήγησα ποια είμαι κ τι θέλω.ειπα ότι μπορούμε να μιλήσουμε όποτε μπορεί κ ευχήθηκα καλημέρα με φτάσουμε.

Καμία απάντηση μέχρι τώρα.πως σας φαίνεται αυτό κ τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω.το μην φαίνεται αναγνωσμένο.

Αυτή είναι Ισπανίδα σκεφτηκα μήπως δεν ξέρει να διαβάζει. Στη χώρα της δεν έχουν μάθει να απαντάνε?

Multinational το σχολείο σας! Η πρώτη οκ, ίσως δεν ήξερε καλά ελληνικά και σου φάνηκε ξινή, ή όντως είναι ξινή. 

Η δεύτερη απαράδεκτη! Εκτός αν δεν κατάλαβε. Τσέκαρες τί έγραψες?:razz: Αν δεν ήθελε, ας απαντούσε ευχαριστούμε για την πρόσκληση, αλλά θα λείπουμε ταξίδι. 

20 minutes ago, μαγιοπουλας said:

Ένα με κάτι ελικόπτερα και ένα με κάτι αστυνομικούς νομίζω.

πρίν από 11 λεπτά , Yovanna είπε:

Multinational το σχολείο σας! Η πρώτη οκ, ίσως δεν ήξερε καλά ελληνικά και σου φάνηκε ξινή, ή όντως είναι ξινή. 

Η δεύτερη απαράδεκτη! Εκτός αν δεν κατάλαβε. Τσέκαρες τί έγραψες?:razz: Αν δεν ήθελε, ας απαντούσε ευχαριστούμε για την πρόσκληση, αλλά θα λείπουμε ταξίδι. 

Ναι.τσεκαρα πολλές φορές γιατί δεν με εμπιστεύομαι καθόλου.

Λες να περιμένει να με δει αύριο?

Μας έχουν καλέσει στο σχολειο για εκπαίδευση.Δυστυχως δεν μπορώ να πάω κ ειναι πολυ σημαντική.

Θα πάει ο άντρας μου.Του είπα να αναζητήσει τους γονείς.

16 minutes ago, μαγιοπουλας said:

Ναι.τσεκαρα πολλές φορές γιατί δεν με εμπιστεύομαι καθόλου.

Λες να περιμένει να με δει αύριο?

Μας έχουν καλέσει στο σχολειο για εκπαίδευση.Δυστυχως δεν μπορώ να πάω κ ειναι πολυ σημαντική.

Θα πάει ο άντρας μου.Του είπα να αναζητήσει τους γονείς.

Τι για εκπαίδευση? Εκπαίδευση γονέων? 

1 hour ago, μαγιοπουλας είπε:

Κι όμως.ολα είναι δυνατά με αυτά τα σιχαμερα πλάσματα.ειναι παντού.

Χίλια πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, από το μην ξέρει να διαβάζει, μέχρι να τρέχει κάτι σοβαρό και το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκε είναι να απαντήσει στην πρόσκληση. Θα δείξει αν είναι απλά αδιάφορη.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

9 ώρες πρίν, Mama_Anesti_ είπε:

Για το άνοιγμα των δώρων εγώ το είχα στο μυαλό μου διαφορετικά, πως δεν το ανοίγω μπροστά στον καλεσμενο γιατί δέχομαι, είναι ευπρόσδεκτο οτιδήποτε  πήρε και δεν το κοιταω για να το τσεκαρω, δεν τον κάλεσα για το δώρο. Όμως είδα πως κάποιοι θεωρούν αγένεια να μην το ανοίξεις ή πως δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία. 

Κ εγώ το ίδιο σκεφτόμουν γενικά. Κ ότι αν κάποιος έχει πάρει κάτι πολύ απλό μπορεί να νιώθει άσχημα μπροστά στους υπόλοιπους! Αλλά βλέπω πως πολλοί δεν το βλέπουν έτσι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...