Αγαπημένοι Προορισμοί & Διαμονή
101 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Καλημέρα !!! Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής : Είμαστε μερικές (3-4) οικογένειες με πιτσιρίκια , από 2-4 ετών , και θέλουμε να βρούμε ένα μέρος για καλοκαιρινές διακοπές (περίπου μια εβδομάδα). Έχει κάποιος να μας προτείνει κάτι ? Κάπου που να έχει πάει και να έχει περάσει καλά ?? Κάποιο καλό και φιλικό ξενοδοχείο για παιδιά στην θάλασσα ?? Σας ευχαριστώ πολύ , εκ των προτέρων ! Υ.Γ. Ζητάω πολλά ....
Last reply by Μαρια38, -
Διαφημίσεις
-
Τελικα αποφασισαμε να παμε μια εβδομαδα στην Συρο. Γνωριζει κανενας ξενοδοχεια εκει να μας ενημερωσει? Και απο οτι εχω ακουσει ειναι ωραιο το Κινι να μεινουμε εκει? Βοηθηστε αν γνωριζετε!!! Διακοπες, ηλιοθεραπεια, ξαπλωστρα, βιβλιο, ηρεμια.......... Περασμενα μεγαλεια Φετος θα ειμαι απο αυτες που ουρλιαζουν στην παραλια (και με ενοχλουσαν.....τοτε.....που διαβαζα το βιβλιο μου) .... θα εχει πολυ γελιο!
Last reply by Stakiss, -
- 2 followers
- 4 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Μεγάλωσα στα Γιάννενα και στα 18 μου έφυγα για την Αθήνα! Έχω μείνει εδώ 15 χρόνια... Στο μεταξύ γνώρισα τον άντρα μου κι έκανα ένα παιδάκι. Σκεφτόμαστε πολύ έντονα να φύγουμε μόνιμα για Γιάννενα, μας έχει κουράσει πολύ η Αθήνα. Εκεί μένουν οι γονείς μου, οπότε έχουμε και σπίτι. Σε δουλειές έχουμε ήδη προσφορές. Όσες οικογένειες ζείτε στα Γιάννενα, πώς σας φαίνεται; Πως είναι η ποιότητα ζωής, ο κόσμος, υπάρχουν όμορφα μέρη για παιδιά, είναι εύκολα τα ταξίδια; Όλες οι εμπειρίες σας ευπρόσδεκτες!
Last reply by annoulen, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Θέλω να πάω τα παιδιά μου (3μιση και 6) σε νεροτσουλήθρες,το ζητάει σαν δώρο γενεθλίων ο μεγάλος μου. Κοίταξα στο Αττικό πάρκο, δεν είδα καλές κριτικές και είναι και ακριβό. Διάβασα καλές κριτικές για του ισθμού της Κορίνθου, είδα ότι είναι κατάλληλες και για το μικρό και μάλλον για εκεί πάμε. Θα ήθελα όμως να μου πείτε αν έχετε επισκεφτεί εσείς κάποιες σε Αττική και τριγύρω νομούς, για μικρές ηλικίες και φυσικά να περάσουμε και οι γονείς όμορφα την ημέρα μας.
Last reply by irin, -
ξερει καμμια να μου πει πληροφοριες για σκοπελο???? [/b]
Last reply by Stakiss, -
Διαμονή με νήπια 1 2
από Ilaeira- 2 followers
- 37 απαντήσεις
- 5,2k εμφανίσεις
Έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε ιδέες για τις καλοκαιρινές διακοπές. Δεν μας απασχολεί τόσο ο προορισμός, όσο η άνεση. Ιδανικά θα θέλαμε κάτι αρκετά κοντά στη θάλασσα. Λόγω παιδιού, δυστυχώς θα πρέπει να είναι σχετικά ρηχή. Βασική προτεραιότητα είναι η ησυχία. Αυτό το κόλλημα το είχαμε και πριν το παιδί και πριν τον κορονοϊό, αλλά τώρα ένας λόγος παραπάνω. Δεδομένου ότι τα βράδια θα μαζευόμαστε σχετικά νωρίς, θέλουμε ένα μέρος που να μπορούμε να αράξουμε σε βεράντα ή αυλή όσο κοιμούνται μέσα τα παιδιά, χωρίς να ακούμε μηχανάκια, φωνές και σκυλάδικα. Θα είμαστε δυο ζευγάρια και δυο παιδάκια σχεδόν 2 και 3 ετών. Από δική σας εμπειρία, έ…
Last reply by diane2020, -
- 10 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Λοιπόν, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κατέληξα ότι το να πάμε φέτος ολιγοήμερες διακοπές σε νησί και να είμαστε συνεχώς με το φόβο ότι κάτι κολλήσαμε στο καράβι, ή να έχει πολυκοσμία και περιορισμένες επιλογές, δεν αξίζει. Μένουμε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια Αθήνα. Θέλω ιδέες για μονοήμερες, σε περιοχές μέχρι 2 ώρες απόσταση, εννοείται χωρίς καράβι, ούτε σούπερ ντούπερ τουριστικά μέρη. Είτε παραλία είτε και βουνό, δεν έχουμε θέμα. Αλλά να φύγουμε λίγο από τις κοντινές μας παραλίες και βόλτες, να νιώσουμε λίγο ότι είναι διακοπές.
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 639 εμφανίσεις
Καλημέρα φίλες και φίλοι, έχετε κάποια πρόταση για μπάνιο σε παραλία με άμμο (ή έστω με μικρό βοτσαλάκι) κοντά στην περιοχή Κορίνθου - Κινέτα - Ίσθμια κλπ ? Πήγαμε προχθές σε ένα φανταστικό κολπίσκο, κάτω από τα Λουτρά Ωραίας Ελένης, νομίζω τον έλεγαν Σιδερώνα, καθαρά νερά, κόσμος όσος έπρεπε, και η παραλία ήταν καθαρή αλλά στο μπες βγες στο νερό είχε πέτρες μεγάλες και ήταν αρκετά δύσκολα, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για τα παιδιά μου. Κάτι ανάλογο ψάχνω, αλλά επειδή δεν είμαι από τα μέρη, μήπως έχει κάποιος "ντόπιος" πρόταση για τέτοια παραλία ? Και κάτι άλλο, μήπως έχετε κάποια πρόταση με value for money ξενοδοχείο - δω…
- 1 follower
- 30 απαντήσεις
- 27,4k εμφανίσεις
Παιδακια καλημερα σας , εχοντας ελλειψη υπνου μηνες τωρα , ονειρευομαι ταξιδι στο εξωτερικο , (συνηθως οχι ευρωπη για να εχω καλυτερες υπηρεσιες με μικροτερο κοστος ;)), να κοιμαμαι σε χλιδατο ξενοδοχειο να κανω τα μπανια μου και να χαλαρωνω , χωρις μαμα και υποχρεωσεις για λιγες μερες . ΕΡΩΤΩ λοιπον ,εχετε κατι να προτεινετε τουλαχιστον να το φανταστουμε αφου δεν μπορουμε να παμε , περιγραψτε το μερος , τι κανατε, πως περασατε, και που ξερετε οταν θελεις κατι πολυ ολο το συμπαν συνομωτει για να το αποκτησεις.
Last reply by love kids, -
- 25 απαντήσεις
- 11,9k εμφανίσεις
Θα πάμε πρώτη φορά στη Λευκάδα κι επειδή δεν έχουμε πολλές μέρες στη διάθεσή μας, έχετε να προτείνετε μέρη που είναι ωραία για παιδιά? Τίποτα πάρκα, φύση, ζώα, κανένα event.. Επειδή δεν έχουμε πολύ χρόνο να τα γυρίσουμε όλα και θα είναι χρονοβόρο λέμε να πάμε στοχευμενα. Θα μένουμε στο Νυδρι! Έχει, μας είπαν, δίπλα παραλία που ειναι μια χαρά για παιδιά ρηχή και οργανωμένη, οπότε παραλία μάλλον εκεί θα τη βγάζουμε. Οποία έχει πάει και γνωρίζει.... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Last reply by Nefeli2014, -
- 10 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Γεια σας. Φέτος λόγω διαφόρων συγκυριών οι διακοπές που μας αντιστοιχούν είναι όλες κ όλες 3 μέρες! Μένουμε Αθήνα, θα πάμε Θεσσαλονίκη για μια υποχρέωση και στο γυρισμό θα θέλαμε να σταματήσουμε σε κάποιο κατάλυμα 'πάνω στο δρόμο μας' που λέει ο λόγος. Δηλαδή για παράδειγμα παραλία Κατερίνης, αγιοκαμπος, Βόλος. Δεν γνωρίζω κανένα από αυτά τα μέρη από κοντά, μόνο έχω ακούσει. Το μόνο που θέλω είναι ένα κατάλυμα αξιοπρεπές πάνω στην παραλία απαραιτήτως να μην χρειάζεται αυτοκίνητο καθόλου ώστε να χαλαρώσουμε από τη δύσκολη χρονιά που είχαμε για 3 μέρες. Έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτεινετε;
Last reply by mama16, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Κορίτσια (και αγόρια) καλημέρα σας, έχετε πάει στον Μύλο των Ξωτικών ? θα πάμε την περίοδο των διακοπών στην περιοχή κ θα ήθελα να ξέρω αν όντως είναι τόσο ωραίο όσο το περιγράφουν. Τα παιδιά μου είναι στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και οι γνωστοί μου που έχουν πάει εκεί έχουν παιδάκια πολύ μικρότερης ηλικίας, οπότε το βλέπουν με "άλλα μάτια". Το ρωτάω γιατί ας πούμε έτσι μαγικά περιγράφεται και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Γκάζι, αλλά προσωπικά μου θυμίζει πιο πολύ Λούνα Παρκ με λίγες καλλικατζαρο-πινελιές εδώ κ εκεί, και δεν αρέσει κ στα παιδιά μου πια. Μήπως στην περιοχή έχει κ κάποιο άλλο χριστουγεννιάτικο χωριό που να αξίζει να πας ?
- 1 απάντηση
- 861 εμφανίσεις
Γεια σας! Θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα σχετικό με πεζοπορίες εύκολες, δύο ωρών το πολύ, χωρίς μεγάλες κλίσεις, που θα μπορούσα να κάνω με την μικρή μου κόρη. Μου αρέσει πολύ να είμαι κοντά στην φύση και νομίζω και η μικρή ηρεμεί πολύ.. Τώρα είναι επτά μηνών και τη μεταφέρω με το μάρσιπο κατά τη διάρκεια του περπατήματος, αλλά σκέφτομαι να πάρω ειδικό καρεκλάκι-σακίδιο για όταν θα μεγαλώσει λίγο ακόμα.. Είναι καμιά άλλη μανούλα εδώ που το κάνει ήδη αυτό, και γνωρίζει πληροφορίες για εύκολες διαδρομές? Εϊτε γκρούπ που να μπορούν να συμμετέχουν και τόσο μικρά παιδιά? Μένω στην Αθήνα, αλλά είναι καλή ευκαιρία και για πιο μακρινές διαδρομές τα ΣΚ.
Last reply by Josephine, -
- 0 απαντήσεις
- 790 εμφανίσεις
Αναζητω ενοικιαζομενα διαμερισματα στην ελλαδα για διακοπες με τα παιδακια μας. Εννοω να εχουν μεσα παιχνιδια-παιδοτοπο για τα παιδια! Εχω ηδη βρει ενα στο αιγιο, στο οποιο πηγαμε με 40 ευρω την ημερα και περασαμε σουπερ! Πολλες παραλιες και το σπιτι καινουργιο με παιχνιδια γιαν απασχολουνται τα μικρα και κοντα στη παραλια. Θα θελα να βρω κι αλλα τετοια διαμερισματα και σε αλλες πολεις- νησια στην ελλαδα!αν γνωριζετε κατι ...! Θα χαιρομουν να μας το γραψετε( και φυσικα αν θελετε σας γραφω γι αυτο που ηδη εχουμε βρει!). Ειναι υπεροχο να πηγαινουμε διακοπες, να πληρωνουμε οικονομικα, και ναμη βαριουνται τα μικρα μας!!!
Last reply by antsa, -
- 1 follower
- 8 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Γεια σας ,αν και νωρίς και επειδή κάνω καποιες σκέψεις,εχω ένα παιδί που τ Δεκέμβριο θα είναι σχεδόν 2,τον παίρνουμε στα ταξίδια μας αλλά καθε ηλικία περνάει τη δίκη της φάση ,τι γνώμη έχετε για ολιγοήμερες χριστουγεννιάτικες διακοπές στο πηλιο η στο καιμακτσαλαν;βλέπω και τα δυο μέρη,στο πηλιο εχω πάει ως ελεύθερη κ είναι ωραία.η μηπως να παμε Θεσσαλονίκη που έχει επιλογές για ένα μικρό παιδί;τα φώτα σας όσοι το έχετε κάνει και δεκτές ακομα κ προτάσεις για διαμονή!
Last reply by kaith900, -
- 1 follower
- 36 απαντήσεις
- 4,8k εμφανίσεις
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Θα χρειαστώ τα φώτα σας όσον αφορά την υποχρέωση των ξενοδοχείων σε παροχή κρεβατιού για παιδί άνω των 2 ετών. Πιο συγκεκριμένα, το μικρό μου αγρίμι έχει κλείσει τα δύο και πλέον δεν κοιμάται σε παρκοκρέβατο λόγω κιλών και ύψους. Δεν κοιμάται όμως ούτε σε κανονικό κρεβατάκι, μιας και με το που ξυπνήσει, θα ... πάρει τα βουνά! Το πρόβλημά μου είναι ότι το ξενοδοχείο που έχω κλείσει, ενώ ζήτησα εξ αρχής κούνια και στην κράτηση επιβεβαιώνεται ως "baby cot" , τελικά παρέχει παρκοκρέβατο. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση ; Τρίζω τα δόντια να αντικαταστήσουν με κούνια όπως αναγράφει και στην κράτηση ή είναι νομικά καλυμμέν…
Last reply by Dust pink, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 2,5k εμφανίσεις
Κορίτσια μου sos!!!ξέρετε περιοχές στη Κρήτη που να έχουν καθαρή και ήρεμη παραλία κατάλληλη για μωρα και να έχει τα πάντα κοντά δλδ ξενοδοχείο παραλία ταβέρνα κοντά. Έχω δύο μωράκια και όπως καταλαβαίνετε πρέπει να τα έχουμε όλα στα πόδια μας χωρίς να χρειαζόμαστε αυτοκίνητο.. ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Last reply by ΑΡΓΚ, -
Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε να λείψουμε ένα τριήμερο το Πασχα (Μ Σαββατο με Δευτέρα). Ψάχνουμε κατι κοντά στην Αττική, π.χ. ένα τρίωρο με αμάξι. Είμαστε 5μελής οικογένεια, οπότε κάποια περιοχή με διαμερίσματα, όχι αμιγώς ξενοδοχεία, ποτέ δεν έχουν τόσο μεγάλο χώρο για διαμονή, και με τίποτα μέρος τύπου all-inclusive, ο σύζυγος έχει αλλεργία στην ιδέα και μόνο. Καμιά ιδέα; Πήλιο ειναι πολύ αγαπημένος μας προορισμός αλλά θέλουμε μία αλλαγή. Γενικά δε μας ενθουσιάζουν τα απίστευτα κοσμοπολίτικα μέρη, τύπου Αράχωβα σε περίοδο αιχμής και μας αρέσουν οι εκδρομές.
Last reply by Κοριτσομανα, -
- 4 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
καλησπερα.φετος πρωτη φορα θα μεινουμε Αθηνα το Πασχα.θα ηθελα να μου προτεινετε ταβερνες/ψησταριες που εχετε παει Πασχα με εξαιρετικο αρνι και κοκορετσι για να κλεισω απο τωρα τραπεζι.σε ολη την Αθηνα,δηλαδη δεν εχω προβλημα να φυγω απο τα βορεια προαστια για να φαμε καλα εκεινη τη μερα. ευχαριστω
Last reply by osin, -
- 3 απαντήσεις
- 4,2k εμφανίσεις
καλημερα την αλλη βδομαδα λεμε 4 μερες να παμε κυνουρια.Μενουμε Ναυπλιο.Πως να οργανωσω το προγραμμα?Κοντα σε μας ειναι το παραλιο Αστρος.Κανα 20 λεπτο.Να κανουμε μπανιο εκει?Η να συνεχισουμε για τυρο?Ακουσα και παραλια Τηγανι, ειναι καλα?Που να διανυκτερευσουμε?Λεωνιδιο?Πουλιθρα?Ξενοδοχειο?Ενοικιαζομενα που?Ακουσα και για Φωκιανο παραλια.Μετα θελω να δουμε Κοσμα,Μονη Ελωνα και να παμε Καλαματα .Αρα η επομενη διανυκτερευση μετα που?Σπαρτη?Γερακι?Πρν βγω Καλαματα.Και να περασουμε απο Ταυγετο
Last reply by γιαννα!, -
- 15 απαντήσεις
- 23,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Μήπως έχει πάει κανείς στις Ροβιές? Εχω βρει 2 ξενοδοχεια - studios και θα ήθελα μια γνωμη. Το ένα είναι το Ζουζουλή και το άλλο το Ηλιαχτίδα.Και τα 2 έχουν την ίδια τιμή.Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω για το φαγητό του μικρού.Τότε θα είναι 9,5 μηνών, θα τρώει ακόμη αλεσμένα σε multi ή με το πιρούνι? Είναι το πρώτο μου μωρό και είμαι άσχετη!!!
Last reply by Curie, -
- 1 απάντηση
- 5,7k εμφανίσεις
καλημερα εχω 2 παιδακια ενα 3 χρονο κ ενα 9 μηνων θελω ενα μεροσ στην πελοπονησο οπου να ναι τα δωματια διπλα στην θαλασσα να μην παιρνουμε αμαξι να κουβαλαμε πραγματα εχετε κατι να μου προτεινετε? ευχαριστω:D:D:D:D:)
- 19 απαντήσεις
- 12,4k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια. Ξέρω πως είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά λέμε να φύγουμε για τριήμερο ή τετραήμερο τα Χριστούγεννα με τη μικρή οπότε πρέπει να κλείσουμε σύντομα αν θέλουμε να βρούμε κάτι καλό και οικονομικό. Στη Β. Ελλάδα ψάχνουμε και λέμε να έχει και λίγο χιονάκι, δηλ. σε κανένα χιονοδρομικό κοντά. Έχω ρίξει μια ματιά αλλά ακόμη ψάχνω και είπα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποια κανένα καλό μέρος και καλό ξενοδοχείο ή ξενώνα.
Last reply by EVIL, -
- 0 απαντήσεις
- 10,3k εμφανίσεις
ηθελανα ρωτησω αν εχει μεινει καποιος Σκαφιδια εκτος Αldemar και Grecotel.Γενικα ειναι πανακριβα και χωρις διαθεσιμοτητα.Κουρουτα,Παλουκι,Αρκουδι εχουμε παει και Κυλληνη καθε χρονο περναμε απεναντι Ζακυνθο.Αλλα ειπαμε για ενα 4 ημερο να μη μετακινηθουμε πολυ απο Καλαβρυτα,να παμε καπου κοντα
Last reply by ioannam, -
- 0 απαντήσεις
- 10,4k εμφανίσεις
http://webtv.ert.gr/katigories/psixagogia/11avg2015-menoume-ellada/
Last reply by sofi 30,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 απαντήσεις
- 19.491 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις