eirinich

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  119
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

2 Neutral

Περισσότερα για την/τον eirinich

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλημέρα κορίτσια. Εμένα πάντως δεν θα μου άρεσε να μην απαντάει ο γιατρός μας. Ο δικός μας θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος στην πόλη μας και εγώ προσωπικά του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Ήταν ο δικός μου παιδίατρος και είναι και ο πατέρας του καλύτερου μου φίλου, αλλά αυτό δεν αλλάζει τον τρόπο που μας αντιμετωπίζει καθώς πολλές φίλες και γνωστές πάνε σε αυτόν και φέρεται σε όλους το ίδιο. Πάντα ξέρει για ποιο παιδάκι μιλάμε( τ ο λέω αυτό γιατί άλλος παιδίατρος στην πόλη δεν ξέρει καν για ποιο παιδί του τηλεφωνείς). Επίσης, μέχρι τώρα πάντα έχει απαντήσει στα τηλέφωνα μας και αν θυμάμαι καλά δύο μόνο φορές, μία που ήταν πολύ αργά και μία που ήταν σε συνέδριο, με πήρε πίσω μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά. Δε νομίζω να ένιωθα ασφάλεια αν ο γιατρός δεν απαντούσε. Ο γιατρός μας επίσης δεν μας αφήνει να πάμε στο ιατρείο του αρχικά, αλλά μας λέει τι να παρακολουθήσουμε όταν π.χ. ξέρει πως στο ιατρείο περιμένουν παιδάκια με χειρότερες ιώσεις και γρίπες ή π.χ. τώρα με τα χιόνια. Δεν θα ξεχάσω που είχαμε ένα ατύχημα και τον παίρνω τηλέφωνο και μας στέλνει στη Θεσσαλονίκη στο Παπαγεωργίου και την άλλη μέρα πρωί πρωί με παίρνει τηλέφωνο να δει τι κάναμε με τη μικρή. Αλλά η κάθε μαμά νιώθει καλά με το δικό της γιατρό φυσικά. Άλλες ίσως πιο ψύχραιμες δεν έχουν θέμα με το να μην απαντήσει ο γιατρός. Φυσικά καμιά δεν θέλει να καλεί στις μία το βράδυ αλλά αν τύχει κάτι πιστεύω πως ο γιατρός θα έπρεπε να απαντήσει. Βέβαια δεν το κάνω παρά μόνο σε κάτι πολύ έκτακτο( μέχρι τώρα δεν έτυχε να πάρω ποτέ μετά τις έντεκα, και αυτό μία φορά μόνο) γιατί όπως σας είπα ξέρω από τον γιο του γιατρού και φίλο μου τι τραβούσαν οι άνθρωποι που τους παίρνανε τηλέφωνο τόσο αργά( όχι ο γιατρός γιατί ποτέ δεν έλεγε κάτι άσχημο, αλλά η υπόλοιπη οικογένεια:D:D) Αν συνεχίσω μπορώ να γράφω ώρες για το γιατρό μας γι`αυτό σας αφήνω.
 2. Καλημέρα κορίτισα. Θα ήθελα να σας γράψω γιατί πλέον είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη στο θέμα αυτό αλλά και γιατί θέλω να σας δώσω κουράγιο. Πριν 2,5 χρόνια γεννήθηκε η μικρή πριγκίπισσα βαφτιστικιά μου. Ο γιατρός δεν είχε δει κάτι στον υπέρηχο και καταλαβαίνετε το σοκ που πάθαμε όλοι όταν το μωρό με το που γεννήθηκε πήγε στην εντατική και μετά από λίγες μέρες έκανε χειρουργείο. Αλλά η μικρή μας είναι αγωνίστρια. Θέλω να σας πω ότι δεν γνωρίζω ακριβώς τις δικές σας περιπτώσεις και πόσο σοβαρές είναι σε σχέση με του παιδιού μας αλλά πιστέψτε στα μωράκια σας. Έχουν τόση δύναμη που δεν τη φανταζόμαστε καν. Θέλουν την αγάπη μας και την πίστη μας. Τώρα το κορίτσι μας έχει μεγαλώσει, τρώει κανονικότατα και τα πάντα. Έχει που και που ένα βηχαλάκι αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς θα περάσει και αυτό. Επίσης, έχει μειώσει κατά πολύ τα φάρμακα. Καλή δύναμη και σε εσάς και στα μωράκια σας εύχομαι και όλα περαστικά. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και εσάς και τα μωράκια σας, τους αγωνιστές!
 3. Καλημέρα. Και η δική μου κόρη θα γίνει 4 σε ένα μήνα και ήδη πάει δεύτερη χρονιά μπαλέτο. Μας κορόιδευαν στην αρχή ότι είναι πολύ μικρή και τι το στέλνετε το παιδί και τέτοια αλλά αυτή τρελαίνεται. Είναι τόσο καλή που την ανέβασε τμήμα και πάει με πιο μεγάλα κορίτσια ενώ είχαμε ξεκινήσει με της ηλικίας μας. Νομίζω πως το μπαλέτο βοηθάει πολύ σε πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Η δικιά μου προσπαθεί πλέον να περπατάει ίσια και να κάθεται ίσια, το σώμα της κάθε λίγο αλλάζει. Επίσης θεωρώ πως το μπαλέτο είναι η βάση για όλα. Μετά οι σχολές νομίζω πως έχουν και άλλα τμήματα και μπορεί να συνεχίσει σε κάτι άλλο. Εμάς η δική μας σχολή κάνει μπαλέτο και κάποιες ώρες τη βδομάδα τους κάνει και μοντέρνο(η δικιά μου όχι ακόμη, αλλά τα πιο μεγάλα κορίτσια πάνε μια ώρα πριν και κάνουν μοντέρνο) οπότε τους δουλεύει και άλλα είδη. Μίλησε και με τη δασκάλα της αλλά αν έχει η μικρή τόση όρεξη και ρυθμό και είναι καλή, να βρεις μια καλή σχολή. Εγώ δίνω πιο πολλά από ότι σε άλλη σχολή της πόλης αλλά η δασκάλα μας είναι εξαιρετική.

 4. Διαφημίσεις


 5. Καλημέρα. Και εγώ νομίζω πως έτσι είναι. Αν κάτι το κάνουν οι γονείς μας δεν μας πειράζει τόσο. Εγώ πλέον τα ίδια λέω και για γονείς και για πεθερικά, αλλά π.χ. ο άντρας μου τον πειράζουν πιο πολύ αυτά που κάνουν οι γονείς μου και αντιδράει πιο εύκολα. Βέβαια δε μιλάμε για κάτι ακραίο, δηλαδή για όταν καλομαθαίνουν τη μικρή ας πούμε. Πάντως θα έπρεπε να χαίρεσαι, για να μην παρεξηγηθώ, επειδή εννοώ δεν αφήνεις το παιδάκι σου σε κάποιον ξένο και επειδή ξέρεις και καταλαβαίνεις πως περνάει καλά μαζί της. Εμένα η κόρη μου όταν τη μαλώνουμε, λέει ετοιμασέ μου μια βαλίτσα και πάω στη γιαγιά μου(πεθερικά που μένουν 1χλμ από εμάς). Τη λέω τι μας λες καλέ? Και πάει στην πόρτα και λέει καλά πάω κάτω στη γιαγιά μου (μαμά μου μένουν από κάτω μας) , σιγά μην κάτσω να με μαλώνετε! :lol: Θέλω να σου πω πως αυτοί τους κάνουν τα χατίρια και καλοπερνάνε μαζί οπότε λογικό είναι να κάνει έτσι. Η αγάπη για τους γονείς όμως είναι κάτι άλλο.
 6. eirinich

  ιδεες για τριημερο

  Καλησπέρα. Να φανταστώ ότι είσαι από Αθήνα, οπότε ίσως Μέτσοβο? Δεν έχω πάει πρόσφατα, αλλά το κοιτάω και εγώ γιατί από εμάς(Θεσσαλονίκη) δεν είναι μακρυά. Αν ήσουν από Βόρεια, θα σου έλεγα Κερκίνη-Πορό'ι'α, πολύ όμορφα μέρη. Επίσης, Καστοριά-Πρέσπες-Φλώρινα. Όταν κοιτούσα για Μέτσοβο, βρήκα και τα τζουμέρκα, πολύ όμορφα μέρη φαίνονται αλλά δεν ξέρω πόση ώρα είναι από Μέτσοβο. Κάποιες κοπέλες πάνε συχνά νομίζω προς Μέτσοβο, οπότε ίσως βοηθήσουν πιο πολύ. Και το δικό μου μέρος που νομίζω αν πάω, δεν θα φύγω ποτέ είναι τα Ζαγοροχώρια. Λέω άντε να μεγαλώσει η μικρή να πάμε επιτέλους. Ας μας πουν και οι υπόλοιπες που έχουν πάει σε διάφορα μέρη.
 7. Καλησπέρα. Η δική μου κόρη είναι 3,5 και πάει ήδη ένα χρόνο μπαλέτο. Αυτή μας το ζήτησε. Και τώρα είδε Ολυμπιακούς και ρυθμική και με ζάλισε ότι θα γίνει αθλήτρια και θέλει και ρυθμική. Θα την έστελνα αλλά στην πόλη μας μόνο ένας σύλλογος έχει ενόργανη, που νομίζω δεν είναι το ίδιο. Αν κάποια κοπέλα ξέρει κάτι παραπάνω, αν αξίζει να τη στείλω ενόργανη, ας μας πει. Και συγνώμη για την κατάχρηση του ποστ στην θεματοθέτρια.
 8. Καλημέρα κοριτσάκι μου. Σου έγραψα και στο προηγούμενο post σου πρώτα από όλα, να είναι όλα περαστικά και να μην φοβάσαι τίποτα. Επίσης, θεωρώ πως δεν πρέπει να φοβόμαστε τους γονείς μας. Αν δε μας βοηθήσει η μαμά μας, τότε ποιός? Αλλά παρόλα αυτά, μπορείς να ζητήσεις στο γιατρό να σε εξετάσει μόνη σου και μετά να μιλήσει και με τη μαμά σου. Γιατί αν θυμάμαι καλά όταν πήγα εγώ με τη μαμά μου πρώτη φορά, με ρώτησε τα πάντα. Η μαμά μου τα ήξερε βέβαια και εκείνη μου είχε πει από πιο νωρίς ότι όταν θα έχω επαφές, θα πάμε και στο γιατρό για να με εξετάσει και να μου μιλήσει. Αλλά με ρώτησε σίγουρα ο γιατρός αν έχω επαφές, από πότε και τέτοια. Οπότε θεωρώ θα σε ρωτήσει. Δεν είναι καλύτερα να τα πεις στη μαμά σου? Δεν ξέρουν ότι έχεις σχέση? Αλλιώς, μόνο να σε εξετάσει χωρίς να είναι η μαμά σου σε "απόσταση" να ακούει τι λέτε, και μετά να μιλήσει και σε αυτήν, χωρίς να της αναφέρει ότι έχει σχέση ολοκληρωμένη. Ο,τι και να κάνεις τελικά, σου εύχομαι καλά αποτελέσματα, που είναι και το πιο βασικό, και να τελειώνεις γρήγορα με τα φάρμακα και τις εξετάσεις.
 9. Καλημέρα. Περαστικά εύχομαι για όλα και ίσως αυτό που θα σου γράψω τώρα σου φανεί άσχετο αλλά μετά από καιρό θα καταλάβεις. Πριν λίγους μήνες πήγα σε έναν δερματολόγο γιατί έχω πολλές ελιές και συνέχεια τις παρακολουθώ. Αυτός σε μιά καινούργια που έβγαζα, γυρνάει και μου λέει: Α, αυτή πρέπει να βγει γιατί δε μου αρέσει. Και τον ρωτάω: Βλέπετε κάτι? Γιατί τώρα μου εμφανίστηκε. Και απαντάει: Βλέπω πως αναπτύσσονται καρκινικά κύτταρα. Οπότε καταλαβαίνεις πως ένα μικρό σοκ το έπαθα. Την αφαίρεσα με έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος από την πρώτη εξέταση που της έκανε μου είπε αυτό δεν είναι τίποτα, μη φοβάσαι. Και τελικά δεν ήταν. Μου λένε όλοι τζάμπα το έβγαλες. Και αν 1 στο εκατομμύριο ήταν κάτι? Θέλω να πω πως δεν θα είναι τίποτα ούτε το δικό σου φυσικά, αλλά δεν είναι καλύτερα να βγεις από την υποψία? Και φυσικά να πας και σε άλλο γιατρό. Και να το πεις φυσικά στη μαμά σου. Οι μαμάδες είναι στήριγμα( αν και στη δική μου περίπτωση, μαμά και αδερφή έκλαιγαν συνέχεια και εγώ ήμουν πιο χαλαρή από όλους ). Σου τα λέω αυτά γιατί δεν σημαίνει ότι ο γιατρός είδε κάτι, αλλά θέλει να είναι σίγουρος για όλα. Τώρα για τα πολλά φάρμακα, δεν ξέρω, αλλά καλό είναι να δεις και κάποιον γιατρό ακόμη. Για τα χρήματα, μπορείς να πας σε κάποιον της ασφάλειας σου ή σε δημόσιο νοσοκομείο. Αν θες πες μας την περιοχή σου και να σου προτείνουν κοπέλες εκεί κανέναν καλό γιατρό. Και πάλι όλα να είναι γρήγορα περαστικά και να μην τα θυμάσαι καν.
 10. Καλημέρα. Είμαι δυστυχώς μια μαμα που σε καταλαβαίνει απόλυτα. Η κόρη μου από μηνών δεν έτρωγε ούτε κρέμες ούτε τίποτα, μόνο γάλα, ψωμί και τσουρέκι. Ακόμη και τώρα 3,5 χρονών τρώει τραχανά, μακαρόνια και πατάτες τηγανητές. Και εγώ την άφησα να πεινάσει, προσπαθώ να δοκιμάζει, αλλά τίποτα. Ο μπαμπάς μου, που του έχει αδυναμία, προσπαθεί να την κάνει να δοκιμάζει μπας και της αρέσει και κάτι άλλο αλλά τίποτα. Εμείς είχαμε και πρόβλημα με το σίδηρο και παίρναμε σίδηρο για 2 μήνες, άνοιξε κάπως η όρεξη αλλά όχι να δοκιμάζει νέες γεύσεις. Ο παιδίατρος λέει αστην έχει επιλεκτική ανορεξία. Είναι πολύ ψηλή ( νομίζω από το πολύ γάλα που πίνει) και αδύνατη. Και εγώ έχει μέρες που σκάω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Στο σχολείο οι δασκάλες της παλεύουν και τρώει λίγο παραπάνω αλλά σπίτι τίποτα. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ο ξαδερφός μου ήταν έτσι ακριβώς, μόνο πατάτες και μακαρόνια εκείνος, και τώρα είναι 20 χρονών, τρώει από όλα, και είναι 2 μέτρα παλικάρι. Νομίζω πως έτσι είναι ο οργανισμός τους. Ο δικός σας παιδίατρος τι λέει?
 11. Καλησπέρα. Και εγώ νομίζω ότι η αστυνομία ίσως βοηθούσε. Τι μου θύμισες τώρα? Ψάχναμε σπίτι να νοικιάσουμε με την αδερφή μου όταν θα μέναμε μαζί για σπουδές. Βλέπουμε ένα πολύ ωραίο και λέμε μάλλον αυτό θα κλείσουμε. Το σπίτι μας το έδειξε όχι ο ιδιοκτήτης, αλλά μια γιαγιά από τον κάτω όροφο, επειδή ο ιδιοκτήτης ήταν στο εξωτερικό. Και αρχίζει η γιαγιά: Ε, δεν πιστέυω να φοράτε τακούνια και να περπατάτε στο σπίτι. Και δεν πιστεύω να έρχονται φίλοι σας και να περπατάνε σπίτι. Και δεν πιστεύω να βάζετε πλυντήριο ρούχων? Γιατί έχω την καρδιά μου και θέλω ησυχία. Δεν αντέχω βήματα και φασαρία! Χαχαχαχα. Καταλαβαίνετε ότι αυτός ο καημένος ο ιδιοκτήτης δεν υπάρχει περίπτωση να νοικιάσει αυτό το σπίτι ποτέ έτσι? :lol::lol: Έλεος δηλαδή με τον κάθε περίεργο.
 12. Καλησπέρα. Να σου πω και εγώ με τη σειρά μου να μην αγχώνεσαι. Η βαφτιστικιά μας, ακριβώς το ίδιο. Και μια μέρα άρχισε να τα λέει όλα κανονικά. Ο γιατρός έλεγε στην κουμπάρα μου ότι απλά η μικρή βαριέται να τα λέει όλα και επαναπάυεται επειδή η μαμά της καταλάβαινε ότι ήθελε η μικρή. Μόλις μεγάλωσε λίγο ακόμη άρχισε κανονικά, τώρα δε σταματάει με τίποτα φυσικά! Φάση είναι και θα περάσει!
 13. eirinich

  Αξίζει να έχεις εξοχικο??

  Καλησπέρα κορίτσια! Για να μην παρεξηγηθώ με καμιά κοπέλα, δεν ανέφερα καμία για κάτι κακό, έκανα απλά μια ερώτηση για τα ΑΙ και έγραψα τη δική μας περίπτωση, όπου και μετά άρχισαν τα σχόλια ως προς τα πεθερικά και ως προς το ότι δεν είναι ίδια η δική μου περίπτωση γιατί δεν ξόδεψα λεφτά να το αγοράσω. Γενικά όμως, θεωρώ το θέμα ένα ωραίο θέμα προς συζήτηση και όχι προς φαγωμάρα, οπότε ας μην τσακωνόμαστε! Μας έχει φοβηθεί το μάτι μου με άλλα θέματα που κόσμος πλακώνεται μέσα στο φόρουμ.χαχαχα Πάντως όλες έχουμε δίκαιο ότι ο καθένας περνάει καλά με διαφορετικό τρόπο οπότε δεν γίνεται να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο! Ευχομαι η κοπέλα να αποφασίσει το καλύτερο για την οικογένειά της και να περνάνε καλά. Μετα από καιρό μπορεί να μας πει τελικά και τι έκανε και αν περνάνε καλά!
 14. eirinich

  Αξίζει να έχεις εξοχικο??

  Καλημέρα κορίτσια. Για να μην παρεξηγούμαστε γιατί δε θέλω τέτοια σε ωραία θέματα, συγνώμη αν πρόσβαλα καμία. Οι ερωτήσεις μου δεν ήταν για αυτό. Έβλεπα τις τιμές σε αυτά τα ξενοδοχεία και απόρησα, γι αυτό ρώτησα εδώ. Επίσης, έχετε δίκαιο(δεν ξέρω πόσες φορές να το γράψω ακόμη) ότι το εξοχικό το βρήκα έτοιμο και δεν ξοδεύω πολλά για αυτό, αλλά εγώ δεν έχω την άνεση να αγοράσω τώρα εξοχικό. Η κοπέλα μας λέει ότι μπορούν να το κάνουν. Ούτε δάνεια θα πάρει και φαντάζομαι ούτε τα παιδιά της θα αφήνει νηστικά για να έχει ένα εξοχικό. Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε πως το λέω λοιπόν. Σας εξήγησα ότι και εγώ με το μισθό που παίρνω ( όταν και αν) δεν θα έπαιρνα. Το χαιρόμαστε γιατί ήμασταν τυχεροί και δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμη θα μπορούμε. Επίσης, κάποια πεθερικά είναι μια χαρά να πας και κανένα ΣΚ μαζί τους! Δεν είναι όλοι χάλια! Τυχερή με λες σε αυτό! Με πειράζει επίσης εσείς που λέτε ότι στο εξοχικό ξεπατώνεσαι στις δουλειές. Ναι αν πας μια φορά το χρόνο για 10 μέρες, τις 2 θα κάνεις δουλειές. Αλλά η κοπέλα μας λέει 30 λεπτά από το σπίτι της είναι. Δηλαδή δεν θα κάνει κάθε εβδομάδα γενική. Και ταβερνάκια μας λέει πως έχει, θα τρώνε και έξω αν θέλουν. Κάθε μέρα γενική κάνετε σπίτι σας ή μαγειρεύετε δύσκολα φαγητά? Έτσι και πιο χαλαρά είσαι και στο εξοχικό. Όπως και να έχει, ότι και να λέμε εμείς, η θεματοθέτρια θα αποφασίσει. Αν μπορεί να είναι λίγο πιο χαλαρή με το θέμα των δουλειών, αν μπορεί να ξεκόψει τους περίεργους, αν κάνει καλό σε αυτήν και την οικογένεια της, να το πάρει! Θα περνάνε ωραία τα καλοκαίρια και τις άδειες τους, και όχι μόνο! (Πάντως μεγάλο θέμα έγινε! Επίσης, και εγώ αν είχα 5 μέρες άδεια (15 έχω) και είχα έναν μισθό που μου επέτρεπε αυτές τις διακοπές, μάλλον θα πήγαινα,για να μην παρεξηγούμαστε)! (Ανέβηκαν κάπως οι τόνοι στη συζήτηση και αγχώθηκα λίγο, κάποια θέματα καταλήγουν σε φασαρία εδώ μέσα) χαχαχα
 15. eirinich

  Αξίζει να έχεις εξοχικο??

  Σε ευχαριστω γιατί μια χαρά τα λες και ότι εννοώ και εγώ ακριβώς. Κανένας δεν υπηρετεί κανέναν αν δεν τον θέλει στο εξοχικό του. Επίσης, τρως και καμιά φορά έξω, δεν μένεις κουζίνα πάντα. Εμείς πάμε και καμιά βολτίτσα στις γύρω παραλίες.
 16. eirinich

  Αξίζει να έχεις εξοχικο??

  Η μία πιο πάνω έχει να πει ότι δεν πάμε κάθε ΣΚ όλοι μαζί ούτε συνέχεια είναι και εκείνοι εκεί, αλλά ξέρεις κάποιοι άνθρωποι έχουν και καλές σχέσεις με τα πεθερικά τους και μοντέρνα και νέα πεθερικά, που μπορούν να πάνε κάπου όλοι μαζί και να μην κόψει κανείς φλέβα. :D:D Επίσης, δεν είναι η κοπέλα υποχρεωμένη να μαζεύει σπίτι της όλο τον κόσμο. Αυτό της έγραψα και εγώ από την αρχή, άτομα που προσπάθησαν να εκμεταλευτούν την κατάσταση τα ξεκόψαμε. Δεν είναι υπηρέτρια κανενός, αν μαγειρέυει για τα παιδιά της. Επιπλέον, όταν έχεις εξοχικό, δεν μαγειρέυεις κάθε μέρα όλη μέρα, θα φας και έξω. Απορώ πως έχετε στο μυαλό σας ορισμένες ότι όποιος διαφέρει από αυτό που αρέσει σε εμάς, υποφέρει κιόλας. (συγνώμη αν δεν κατάλαβα καλά, αλλά αυτήν την εντύπωση μου δίνετε). Η κοπέλα θα δει τι είναι καλό για αυτήν, τον άντρα της και τα παιδιά τους. Ευτυχώς πάντα καλές σχέσεις είχαμε, με υποχωρήσεις και από τις δύο μεριές, σε ασήμαντα βέβαια θέματα. Π.χ. σε ποια ταβέρνα θα φάμε!:lol: Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβουν και να το δεχτούν αυτό που λέω και που κάνω πολλά άτομα, αλλά αν έχεις καλές σχέσεις, όλα γίνονται.