Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μύλος των Ξωτικών - Ελάτη - Τρίκαλα vs Χριστουγεννιάτικα πάρκα Δράμα, Σέρρες


Recommended Posts

Κορίτσια (και αγόρια) καλημέρα σας,

 

έχετε πάει στον Μύλο των Ξωτικών ? θα πάμε την περίοδο των διακοπών στην περιοχή κ θα ήθελα να ξέρω αν όντως είναι τόσο ωραίο όσο το περιγράφουν. Τα παιδιά μου είναι στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και οι γνωστοί μου που έχουν πάει εκεί έχουν παιδάκια  πολύ μικρότερης ηλικίας, οπότε το βλέπουν με "άλλα μάτια".

Το ρωτάω γιατί ας πούμε έτσι μαγικά περιγράφεται και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Γκάζι, αλλά προσωπικά μου θυμίζει πιο πολύ Λούνα Παρκ με λίγες καλλικατζαρο-πινελιές εδώ κ εκεί,  και δεν αρέσει κ στα παιδιά μου πια. 

Μήπως στην περιοχή έχει κ κάποιο άλλο χριστουγεννιάτικο χωριό που να αξίζει να πας ? 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γύρισε μόλις προχθες η κόρη συναδέλφου που είχαν παει εκδρομή με τα αγγλικά (είναι πρώτη δημοτικού το κοριτσάκι). Είπε ότι ξετρελάθηκε και γενικά μόνο καλά έχω ακούσει, δεν γνωρίζω όμως από πρώτο χέρι. Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται εντελώς λούνα παρκ, δυνατή μουσική και φώτα και δεν το τολμάω (χωρίς να ξέρω αν είναι όντως έτσι). Ειδικά στο peak των Χριστουγέννων νομίζω ότι θα γίνεται και τρελός χαμός από κόσμο, οπότε και ωραία να είναι, εμάς που μας χαλάει η πολύ φασαρία δε θα μας άρεσε.

Επίσης τα καλύτερα έχω ακούσε για αντίστοιχο πάρκο στις Σέρρες νομίζω.

 

Να είμαι ειλικρινής όταν η μεγάλη μας ήταν δημοτικό προτιμούσαμε Χριστούγεννα να είμαστε ή Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και να πηγαίνουμε ολιγοήμερες εκδρομές (ακόμα και εξωτερικό) λίγο πριν τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα (που ευνοεί ο καιρός). 

 

Από την άλλη, αφού θα είστε στην περιοχή, δε χάνετε και τίποτα να περάσετε μια βόλτα!

Α να προσθέσω κάτι ακόμα, η πόλη των Τρικάλων είναι από μόνη της πολύ όμορφη και βολική για βόλτες. Επίσης έχει πολύ όμορφο στολισμό και αξίζει επίσκεψη όπως και να έχει.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς είχαμε πάει πριν 3 χρόνια, τότε τα παιδιά ήταν 1ης και 4ης δημοτικού, αντίστοιχα. Δε μπορώ να πω ότι ξετρελαθήκαμε κιόλας, ίσως επειδή ακούγαμε τα καλύτερα από παντού, περιμέναμε κάτι περισσότερο. Ίσως όμως φταίει ότι πήγαμε μετά την πρωτοχρονιά και τα πάντα σου εδιναν την αίσθηση "μαζέματος" για κλείσιμο. Θέλαμε να αποφύγουμε τις τεράστιες ουρές αναμονής που είχαμε ακούσει και όντως, δεν είχε πολύ κόσμο. Πιστεύω πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ καλύτερα και άλλωστε τα Τρίκαλα και οι γύρω περιοχές είναι πανέμορφες, αξίζουν κι από μόνες τους την επίσκεψη. Πολύ προτιμότερα εκεί, παρά σε τύπου Αστερόκοσμος Θεσσαλονίκης, που είναι απλά ένα μεγάλο λούνα παρκ. Προτιμώ τους εξωτερικούς χώρους, προσωπικά. Το άλλο που ακούγεται για καλό είναι της Δράμας, που το έχουν φτιάξει μέσα σε πάρκο, αλλά δεν έχω πάει.

 

 

Link to comment
Share on other sites

στις σερρες εχει παει η μαμα μου κ ειπε οτι ηταν πολυ ωραια,ισως παμε φετος κ εμεις,εχουμε συγγενεις

στη λαρισα μενει φιλη μου,κ το δικο τους ηταν καλο για να βγουν με τα παιδια της

δραμα παλαιοτερα δ μου αρεζε,περυσι ηταν πολυ ωραια κ η μικρη 3χρ ενθουσιαστηκε,θα παμε κ φετος

τρικαλα θα ρωτησω επισης την κοσμογυρισμενη γιαγια μας,εχει παει κ παλαιοτερα κ φετος ηδη

για παιδια ανω των 7χρ δ ξερω κατα ποσο μπορουν να κρατησουν το ενδιαφερον,αν δ ενθουσιαζονται στης αθηνας

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, αν κ επισκεπτομαι την πόλη κάθε χρόνο λόγω καταγωγής για το μύλο δεν έχω αντικειμενική άποψη αλλά θα σου πω τι γίνεται πάνω κατω. Είναι διαμορφωμένο σε έναν πολύ όμορφο χώρο, σε έναν παλιό μύλο όντως, μέσα στον οποίο στήνουν διάφορα εργαστήρια πχ σοκολάτας, καραμελας, όπου περνάς βλέπεις κ δοκιμάζεις, εχει πίστα πατινάζ, έχει το σπίτι του Αγίου Βασίλη όπου για να πας περνάς πανω από ένα ξύλινο γεφυράκι κ είναι στολισμένα όλα χριστουγεννιάτικα προφανώς, εννοείται πως έχει λουνα παρκ -εγω προσωπικά τα απεχθάνομαι κ δεν ανέβαινα ούτε παιδι, έχει μικρομάγαζα που πουλάνε διάφορα τσουμπλεκια, καφετερια, ποταμάκι με παπάκια κ κύκνους, καρουζελ. Αυτά θυμάμαι από προηγούμενες χρονιές, κάθε χρόνο προσθέτουν κ κατι. Γίνονται κ διάφορες εκδηλώσεις. Παρόλα αυτά θεωρώ πως θα περάσετε πολύ ωραία γιατί εκτός από το μύλο των ξωτικών έχει πολλά πράγματα να κάνετε κ η πόλη ενδείκνυται για παιδιά γιατί είναι πεζοδρομημένη, σε όλο το κέντρο σχεδόν. Όταν πάτε στο μύλο δοκιμάστε να φάτε στο Χάνι, είναι πάνω στις γραμμές του τρένου. Κλείστε τραπέζι νωρίτερα ομως!  

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Σας ευχαριστώ όλες για τις πληροφορίες σας ! Κατατοπιστικότατες ! Για την πόλη των Τρικάλων έχω ακούσει κ εγώ τα καλύτερα ! 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...