Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Για το iovir η γιατρός μας είπε ότι τα περί πρόληψης είναι απλό διαφημιστικό τρικ. Αλλιώς κάνει τη δουλειά που κάνουν όλα τα ρινικά σπρέι. Στον μικρό βρήκε φλεματα κ είπε να μείνουμε άλλη μια μέρα σπίτι αν υπάρχει η δυνατότητα. θα μείνουμε μπας κ γλιτώσουμε τα επόμενα. πλύσιμο μύτης μετά το σχολείο είπε κάνει κάποια δουλειά στην πρόληψη. το παιδί βέβαια είναι πλέον αγρίμι, μπήκε στο ιατρείο σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, τετοια εικόνα δεν έχει ξανά δείξει σε δημόσιο χώρο :oops: εγω οριακά την παλεύω να μείνω μέσα μαζί του κ αύριο!!! έβαλε κι έναν αέρα δαιμονισμένο κ δεν έχουμε πού να πάμε! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Έσπερος είπε:

Για το iovir η γιατρός μας είπε ότι τα περί πρόληψης είναι απλό διαφημιστικό τρικ. Αλλιώς κάνει τη δουλειά που κάνουν όλα τα ρινικά σπρέι. Στον μικρό βρήκε φλεματα κ είπε να μείνουμε άλλη μια μέρα σπίτι αν υπάρχει η δυνατότητα. θα μείνουμε μπας κ γλιτώσουμε τα επόμενα. πλύσιμο μύτης μετά το σχολείο είπε κάνει κάποια δουλειά στην πρόληψη. το παιδί βέβαια είναι πλέον αγρίμι, μπήκε στο ιατρείο σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, τετοια εικόνα δεν έχει ξανά δείξει σε δημόσιο χώρο :oops: εγω οριακά την παλεύω να μείνω μέσα μαζί του κ αύριο!!! έβαλε κι έναν αέρα δαιμονισμένο κ δεν έχουμε πού να πάμε! 

Ρεζι γίνατε δηλαδη

πρίν από 9 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Ρεζι γίνατε δηλαδη

ναι αλήθεια. μόνο η παιδίατρος τον έχει δει έτσι. αφού γενικα λενε όλοι πόσο ήσυχος ειναι, μαζί με το συγκαταβατικο  ύφος ότι είσαι πολύ τυχερός αν το παιδί σου ειναι έτσι γιατί ειναι ξεκούραστο κλπ που σε κάνει τελικά να ντρέπεσαι περισσότερο. Ε στην γιατρό στα δυο από τα τρία τελευταία ραντεβού ήταν το άλλο άκρο. επέμενε να παίξει με κάτι, του μιλούσε κ δν άκουγε, σαν αυτά που στο σπίτι τα κάνει μόνο όταν ειναι κουρασμένος ή πεινασμένος ή εκνευρισμένος για κάτι. τέλος πάντων δεν πείραζε, γιατρός ειναι, σίγουρα έχει δει κ χειρότερα! τι θα κάνουμε μια μέρα ακόμα μέσα δεν ξέρω. 

6 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

εμάς ούτε για αύριο μας βλέπω. έχει ενέργεια και όρεξη αλλά η μύτη είναι χάλια. δεν νομίζω ότι μπορεί να το διαχειριστεί αύριο μόνος του κ έισης έχει βήχα που καταλαβαίνω ότι είναι πνίξιμο από μύξες αλλά δεν φαντάζομαι να μας δώσει το οκ η παιδίατρος. από κάποια κοπέλα εδώ είχα διαβάσει για ένα σπρέι που βάζεις στο λαιμό κ προλαμβάνει κάποια κρυολογήματα. Σας λέει κάτι; αν είναι να ρωτήσω την παιδίατρο. 

Μήπως εννοείς την πρόπολη? Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για προληψη αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. 

Πήρα κι εγώ την παιδίατρο πάλι σήμερα, πρότεινε φυσιομερ και πλυσεις με ορό που ήδη κάνουμε. Μου είπε πως είναι πάνω στην ανάρρωση (άλλαξαν χρώμα οι βλεννες) και καλό θα ήταν να τον κρατήσω λιγο ακόμα σπίτι. 

Εγώ έχω μάθει να περνάω τα πρωινά μου μαζί με το παιδί, στεναχωριέμαι μόνο που τον βλέπω να βαριέται καποιες φορές και λέω να τώρα θα ήταν σχολείο και θα έπαιζε, θα απασχολούταν διαφορετικά. Αλλά οκ προέχει η υγεία, εννοείται. 

πρίν από 16 λεπτά , Έσπερος είπε:

θα κάνουμε μια μέρα ακόμα μέσα δεν ξέρω

Θα πρότεινα ζωγραφιές, εργασίες για το σχολείο ή δικές του χειροτεχνίες με κόλλα κ ψαλίδι. Πιστεύω θα ενθουσιαστεί. Εμείς έτσι περνάμε τα πρωινά, ανάμεσα κάνω και δουλειές βέβαια, θα φάει, θα παίξει και μόνος του. Δώστου και μια λεκάνη με αλεύρι ή όσπρια ή ζυμαρικά σε ένα χαλάλι στο πάτωμα με μπολ και θα ασχοληθεί λιγάκι. Θα περάσει η μέρα!

πρίν από 10 λεπτά , Mama_Anesti_ είπε:

Μήπως εννοείς την πρόπολη? Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για προληψη αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. 

Πήρα κι εγώ την παιδίατρο πάλι σήμερα, πρότεινε φυσιομερ και πλυσεις με ορό που ήδη κάνουμε. Μου είπε πως είναι πάνω στην ανάρρωση (άλλαξαν χρώμα οι βλεννες) και καλό θα ήταν να τον κρατήσω λιγο ακόμα σπίτι. 

Εγώ έχω μάθει να περνάω τα πρωινά μου μαζί με το παιδί, στεναχωριέμαι μόνο που τον βλέπω να βαριέται καποιες φορές και λέω να τώρα θα ήταν σχολείο και θα έπαιζε, θα απασχολούταν διαφορετικά. Αλλά οκ προέχει η υγεία, εννοείται. 

Δεν διαμαρτύρεται; εμένα δεν μ έχει ζητήσει κάτι αλλά ήδη από το Σάββατο είδα έναν εκνευρισμό, χτες κάναμε κάτι χαλαρό στον κήπο όλοι μαζί, σήμερα όμως έχει μεγάλη ενέργεια. γιατί κ στις διακοπές είχα δει ότι αν δεν πηγαίναμε πρωί στη θάλασσα, εκνευρίζονταν γρήγορα. Τώρα κάθεται κ παλεύει ένα τρισδιάστατο παζλ με 72 κομμάτια, κ δεν θέλει να τον βοηθάω μέχρι να βρεθεί αδιέξοδο. σκεψου σε τι κατάσταση έχει φτάσει! 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Έσπερος είπε:

Δεν διαμαρτύρεται; εμένα δεν μ έχει ζητήσει κάτι αλλά ήδη από το Σάββατο είδα έναν εκνευρισμό, χτες κάναμε κάτι χαλαρό στον κήπο όλοι μαζί, σήμερα όμως έχει μεγάλη ενέργεια. γιατί κ στις διακοπές είχα δει ότι αν δεν πηγαίναμε πρωί στη θάλασσα, εκνευρίζονταν γρήγορα. Τώρα κάθεται κ παλεύει ένα τρισδιάστατο παζλ με 72 κομμάτια, κ δεν θέλει να τον βοηθάω μέχρι να βρεθεί αδιέξοδο. σκεψου σε τι κατάσταση έχει φτάσει! 

Όχι, ο γιος μου είναι σπιτόγατος! Δεν βλέπω εκνευρισμό από το μέσα αλλά κάπου καπου βαρεμάρα. Δηλαδή τριγύρω πάμπολα παιχνίδια, να παίζει λίγα δευτερόλεπτα με το καθένα και να τα αφήνει ή  να αραζει στους καναπέδες. Ενδιαφέρον για εκείνον είναι όταν κάνουμε κάτι μαζί αλλά δεν μπορώ να αφιερώσω πολύ χρόνο μαζεμένο, αλλά σπαστά.  Τηλεόραση δεν ανοίγω το πρωί, γενικά δεν έχω θέμα να δει, αλλά δεν θέλω να είναι αυτή η διέξοδος του από την βαρεμάρα. Προτείνω βέβαια αρκετά πράγματα και ό,τι τον συγκινησει. 

Αντίθετα όταν είμαστε έξω ή πάει σχολείο, έρχεται με όρεξη σπίτι για τα παιχνίδια του και τις δραστηριότητες του στο σπίτι, σαν να του έλειψαν μέσα στην μέρα. 

1 hour ago, Έσπερος είπε:

ναι αλήθεια. μόνο η παιδίατρος τον έχει δει έτσι. αφού γενικα λενε όλοι πόσο ήσυχος ειναι, μαζί με το συγκαταβατικο  ύφος ότι είσαι πολύ τυχερός αν το παιδί σου ειναι έτσι γιατί ειναι ξεκούραστο κλπ που σε κάνει τελικά να ντρέπεσαι περισσότερο. Ε στην γιατρό στα δυο από τα τρία τελευταία ραντεβού ήταν το άλλο άκρο. επέμενε να παίξει με κάτι, του μιλούσε κ δν άκουγε, σαν αυτά που στο σπίτι τα κάνει μόνο όταν ειναι κουρασμένος ή πεινασμένος ή εκνευρισμένος για κάτι. τέλος πάντων δεν πείραζε, γιατρός ειναι, σίγουρα έχει δει κ χειρότερα! τι θα κάνουμε μια μέρα ακόμα μέσα δεν ξέρω. 

Πάλι καλά που τον είδε μόνο η παιδιατρος

Λύστε μου την απορία.οταν εμφανίζεται ένα κρουσμα στην τάξη  την επόμενη μέρα γιατί δεν έχουν σχολείο?μήπως έχουν συνέλευση οι καθηγητές?

πρίν από 23 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Λύστε μου την απορία.οταν εμφανίζεται ένα κρουσμα στην τάξη  την επόμενη μέρα γιατί δεν έχουν σχολείο?μήπως έχουν συνέλευση οι καθηγητές?

Τι εννοεις; κανονικα εχουν σχολειο. Τουλ εμας ετσι συνεβη

Οσο για την προπολη δ ξερω αν κυκλοφορει καποιο σπρευ για τα παιδια. Εμεις χρησομοποιουμε βαμμα μεσα σε λιγο μελι. Το εχουμε σαν τονωση του ανοσοποιητικου γενικα, ειναι αντιφλεγμονωδες οποτε οταν μας τριγυριζει κτ παιρνουμε

πρίν από 9 λεπτά , vicky86 είπε:

Τι εννοεις; κανονικα εχουν σχολειο. Τουλ εμας ετσι συνεβη

Ήρθα για μάθημα σε ένα μαθητή μου.χωρις μάσκα αυτός κ με κρούσμα  στην τάξη.αυριο δεν έχουν σχολειο..ανευθυνότητα πλήρης.ειπα να με ενημερώσουν να μην πάω.κ να φοραει κ μασκα

πρίν από 15 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Ήρθα για μάθημα σε ένα μαθητή μου.χωρις μάσκα αυτός κ με κρούσμα  στην τάξη.αυριο δεν έχουν σχολειο..ανευθυνότητα πλήρης.ειπα να με ενημερώσουν να μην πάω.κ να φοραει κ μασκα

Δ ξερω για ποιον λογο δ θα εχουν μαθημα, αλλα δ ειναι οτι κλεινουν σε περιπτωση κρουσματος

Το να φοραει μασκα εννοειται. Κ γω θα το ηθελα αν κανει το παιδι μου μαθημα στο σπιτι

Αλλα στην ουσια ετσι οπως ειναι τα μετρα δ περιοριζει κτ ο μαθητης που ειναι επαφη κρουσματος

Κατανοητο να θες να ξερεις αλλα δ ειναι υποχρεωμενοι να σου πουν. Οπως δ ειμαι εγω υποχρεωμενη να αναφερα στο μπαλετο οταν ειχαν μονο ενα κρουσμα, αρνητικα τεστ κ οχι συμπτωματα εμεις

Αλλο αν στα πλαισια της γνωριμιας το κανεις

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , vicky86 είπε:

Δ ξερω για ποιον λογο δ θα εχουν μαθημα, αλλα δ ειναι οτι κλεινουν σε περιπτωση κρουσματος

Το να φοραει μασκα εννοειται. Κ γω θα το ηθελα αν κανει το παιδι μου μαθημα στο σπιτι

Αλλα στην ουσια ετσι οπως ειναι τα μετρα δ περιοριζει κτ ο μαθητης που ειναι επαφη κρουσματος

Κατανοητο να θες να ξερεις αλλα δ ειναι υποχρεωμενοι να σου πουν. Οπως δ ειμαι εγω υποχρεωμενη να αναφερα στο μπαλετο οταν ειχαν μονο ενα κρουσμα, αρνητικα τεστ κ οχι συμπτωματα εμεις

Αλλο αν στα πλαισια της γνωριμιας το κανεις

Φυσικά κ ειναι.το έχουμε ξεκαθαρίσει εξ αρχής αυτό για να μην παω

2 hours ago, μαγιοπουλας said:

Τί λες τώρα! Υπερβολικά ανεύθυνο! Ακόμη και αν δεν έχει γίνει συμφωνία, το θεωρώ αυτονόητο. Εγώ όσο δεν έχει κρύο, κάνω μόνο στο μπαλκόνι μάθημα, χωρίς μάσκα, αλλά με απόσταση. 

πρίν από 10 λεπτά , Yovanna είπε:

Τί λες τώρα! Υπερβολικά ανεύθυνο! Ακόμη και αν δεν έχει γίνει συμφωνία, το θεωρώ αυτονόητο. Εγώ όσο δεν έχει κρύο, κάνω μόνο στο μπαλκόνι μάθημα, χωρίς μάσκα, αλλά με απόσταση. 

Ασε.εκτος αυτού πήγα κβκαθησα στον καναπέ κ αυτό στο τραπέζι.χιλιες φορές διαδυκτιακο.πιο ποιοτικό σε αυτή την περίπτωση.

2 ώρες πρίν, μαγιοπουλας είπε:

δεν αφήνεις τίποτα ασχολιαστο :razz:

μηπως το σχολείο κάνει απολύμανση; δεν προβλέπεται κ δεν χρειάζεται κιόλας αλλά κάποιοι το έχουν κόλπο για να ηρεμούν λίγο τα πράγματα αν υπάρξει αναστάτωση με κρουσμα. στην αρχή ειδικά που ήταν λίγα το κάναν πολλοί δήμοι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Έσπερος είπε:

δεν αφήνεις τίποτα ασχολιαστο :razz:

μηπως το σχολείο κάνει απολύμανση; δεν προβλέπεται κ δεν χρειάζεται κιόλας αλλά κάποιοι το έχουν κόλπο για να ηρεμούν λίγο τα πράγματα αν υπάρξει αναστάτωση με κρουσμα. στην αρχή ειδικά που ήταν λίγα το κάναν πολλοί δήμοι. 

Λες ε?κόλπο δηλ.λες να εμφανίστηκαν μπόλικα κρούσματα?

πρίν από 9 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Λες ε?κόλπο δηλ.λες να εμφανίστηκαν μπόλικα κρούσματα?

Ε δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο για να μην κάνουν μάθημα όλη μέρα. 

Αυυο που σου συνέβη πάντως είναι προέκταση αυτού που λέγαμε. η συνύπαρξη με κρπυσμα στην τάξη είναι στενή επαφή, όπως κ να το κάνουμε. Όταν λοιπόν τα παιδιά δεν μπαίνουν σε καραντίνα, προφανώς κ δεν νιώθουν ότι είναι στενές επαφές κ πρέπει να περιοριστούν κάπως. πέρσι κ σε καραντίνα που έμπαιναν, πολλοί έκαναν ότι δεν το καταλάβαιναν, έλεγαν οκ έκλεισε το τμήμα αλλά κυκλοφορούσαν. σκεψου τώρα που είναι κ με τον νόμο. δυστυχώς δεν είναι αυτονόητο για όλους..

4 ώρες πρίν, Mama_Anesti_ είπε:

Όχι, ο γιος μου είναι σπιτόγατος! Δεν βλέπω εκνευρισμό από το μέσα αλλά κάπου καπου βαρεμάρα. Δηλαδή τριγύρω πάμπολα παιχνίδια, να παίζει λίγα δευτερόλεπτα με το καθένα και να τα αφήνει ή  να αραζει στους καναπέδες. Ενδιαφέρον για εκείνον είναι όταν κάνουμε κάτι μαζί αλλά δεν μπορώ να αφιερώσω πολύ χρόνο μαζεμένο, αλλά σπαστά.  Τηλεόραση δεν ανοίγω το πρωί, γενικά δεν έχω θέμα να δει, αλλά δεν θέλω να είναι αυτή η διέξοδος του από την βαρεμάρα. Προτείνω βέβαια αρκετά πράγματα και ό,τι τον συγκινησει. 

Αντίθετα όταν είμαστε έξω ή πάει σχολείο, έρχεται με όρεξη σπίτι για τα παιχνίδια του και τις δραστηριότητες του στο σπίτι, σαν να του έλειψαν μέσα στην μέρα. 

Εγω το να μείνουμε μέσα το έχω σαν τον μεγαλύτερο φόβο μου. στον κορονοιο την καραντίνα τη φοβάμαι πιο πολύ από την ασθένεια. δεν είναι ότι το ζητάει, αλλά το καταλαβαίνω αν δεν βγει ότι έχει ανάγκη εκτόνωσης. κ τους τελευταίους μήνες πιο έντονης. δλδ σπίτι γίνεται πολύ ανήσυχος κ κάνει πολλά για να τραβήξει την προσοχή αν δεν έχει χορτάσει κίνηση έξω. ελπίζω αύριο να μην φυσάει τόσο για να βγούμε λίγο γιατί δεν θα αντέξει άλλο. σήμερα μέχρι να γυρίσει ο άντρας μιυ ήμουν στο όριο να αρχίσω να τσιρίζω. 

Έσπερος καμία σχέση με απολύμανση.Το ψιλιαστικα ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά τελικά το βρωμοπαιδο με δούλευε.μασκα δεν φορουσε.κινουμενος κίνδυνος είναι.η μόνη αλήθεια.παιζει κ στην ομαδα του ολυμπιακού.περικυκλωμενος από κινδύνους είναι.

Παράξενευτηκα λοιπόν κ ρώτησα την ομάδα του Δήμου τι θα γίνει αύριο.κανεις δεν ήξερε τίποτα.καταλαβα λοιπον ότι με δούλευε.ενα σωρό συνδημοτες μου λοιπόν έκαναν υποθέσεις κ ψαχνοντουσταν.τελεια.ξεσηκωσα τους ανθρώπους βραδιάτικα γράφοντας την ώρα που έφτιαχνα σπανακοριζο. Αν κ ο κορρεκτορας προτιμάει σπανακοπιτα:grin:

On 26/9/2021 at 10:17 ΜΜ, μαγιοπουλας είπε:

ένα έγινε ψευδως θετικο,στο άλλο δεν λειτούργησε η γραμμή ελέγχου κ στο τρίτο δεν είχε υγρο

Ενημερωτικά,επειδή μου έτυχε μια- δυο φορές ,για όσα τεστ δεν έχουν αρκετό υγρό, μπορείτε να το αναφέρετε στο φαρμακοποιό κ να σας δώσουν έξτρα αμπούλες....

Κορίτσια όταν έχετε άρρωστα τα μικρά πως καθαρίζετε την μύτη? Βάζετε κ φυσιολογικό ορό ή μόνο πλύσεις με physiomer? Και ποιο χρησιμοποιείται? Το physiomer kids που είναι ισότονο ή το physiomer express που είναι υπερτονο?

1 hour ago, mama16 είπε:

Κορίτσια όταν έχετε άρρωστα τα μικρά πως καθαρίζετε την μύτη? Βάζετε κ φυσιολογικό ορό ή μόνο πλύσεις με physiomer? Και ποιο χρησιμοποιείται? Το physiomer kids που είναι ισότονο ή το physiomer express που είναι υπερτονο?

η παιδίατρος λέει καλύτερα υπερτονο. εγω το εναλλάσσω με φυσιολογικό ορό γιατί το σπρέι τον ενοχλεί (ενώ το κάνουμε όλο τον καιρό σχεδον κάθε βράδυ, τώρα που ήταν άρρωστος δεν το ήθελε με τίποτα). Έχω απορία πώς θα μάθει να φυσάει όμως. γιατί κ η αναρρόφηση δεν τον ενθουσιάζει τώρα που το κάνουμε πολλές φορές τη μέρα. 

1 hour ago, mama16 said:

Εγώ χρησιμοποιώ το physiomer kids. Ψεκάζω ατη μύτη. του λέω να εισπνεύσει, και μετά να φυσήξει 3-4 φορές (ένα - ένα ρουθούνι). Το Neil med βέβαια, που ανέφερε παραπάνω η @μαγιοπουλας, είναι ό,τι καλύτερο, αλλά θα πρέπει και να το δέχεται..

πρίν από 8 λεπτά , Yovanna είπε:

Εγώ χρησιμοποιώ το physiomer kids. Ψεκάζω ατη μύτη. του λέω να εισπνεύσει, και μετά να φυσήξει 3-4 φορές (ένα - ένα ρουθούνι). Το Neil med βέβαια, που ανέφερε παραπάνω η @μαγιοπουλας, είναι ό,τι καλύτερο, αλλά θα πρέπει και να το δέχεται..

και πώς του έμαθες να φυσάει; 

9 minutes ago, Έσπερος said:

και πώς του έμαθες να φυσάει; 

Παραδόξως πολύ εύκολα. Φυσάει μύτη από 1,5 έτους. Μπορεί και φυσάει πιο δυνατά από μένα, αφού του λέω σιγά μην πάθει κάτι το αυτί σου. Γι' αυτό και τον βάζω να φυσάει ανά ένα ρουθούνι. Αν δεν φυσούσε τη μύτη του, δεν θα τελειώναμε ποτέ με τις μύξες. Το ortisalin (αν το λέω σωστά), δεν το δέχτηκε ποτέ. Ούτε μωρό.

πρίν από 32 λεπτά , Yovanna είπε:

Παραδόξως πολύ εύκολα. Φυσάει μύτη από 1,5 έτους. Μπορεί και φυσάει πιο δυνατά από μένα, αφού του λέω σιγά μην πάθει κάτι το αυτί σου. Γι' αυτό και τον βάζω να φυσάει ανά ένα ρουθούνι. Αν δεν φυσούσε τη μύτη του, δεν θα τελειώναμε ποτέ με τις μύξες. Το ortisalin (αν το λέω σωστά), δεν το δέχτηκε ποτέ. Ούτε μωρό.

και πώς του εξήγησες τι να κάνει; εμείς δεν είχαμε θέμα με μύξες. μια φορά όταν ήταν ενός κ μια όταν ήταν δτο. από τότε δεν έχει αρρωστήσει ξανά αφού ήταν η καραντίνα. Επειδή την πρώτη φορά έπαθε ωτίτιδα γιατί δεν ξέραμε τι να κάνουμε, κατατρομαξα. τη δεύτερη φορά μέχρι να συνηθίσει την αναρρόφηση, είχα πάθει απελπισία. θυμάμαι ότι έγραφα εδώ ότι ήθελα να τον πάω στο κέντρο υγείας να του καθαρίσουν τη μύτη (λιιιιγο υπερβολική). έτσι μετά καθιέρωσα σε στιγμές ηρεμίας να κάνουνε καθαρισμό κ έτσι το έμαθε, το κάνουμε 3-4 βραδιά την εβδομάδα. είδα όμως τώρα ότι με το μπούκωμα δεν ήταν το ίδιο δεκτικός, πάλι κάποιες φορές με κεφσλολλειδωμα κ φωνές την καθαρίζαμε κ στενοχωριέμαι κάθε φορά. κ η παιδίατρος είπε ότι μια χαρά φυσάνε σ αυτήν την ηλικία. αλλά δεν ξέρω τι να του πω. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...