Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικα ρουχα!

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Yovanna είπε:

Όχι, όχι. Όταν παραθέριζα μικρή στο εξοχικό της γιαγιάς, έκανα παρέα με την κόρη παλιού γνωστού ποδοσφαιριστή, (ηλικίες 12-14) η οποία φορούσε σχεδόν αποκλειστικά benetton (έσκαγα από τη ζήλια μου) και τα ρούχα της ήταν απίστευτα cool! Καμία σχέση με ρομαντικά!

Τώρα τα benetton τα έχω σχεδόν στην ίδια κατηγορία με τα H&M. Τα παιδικά εννοώ.

Τα sisley τα είχα για πιο "ενήλικα", πιο σοβαρά ας πούμε.

Από τα παιδικά benetton πέρασα πρόσφατα, η δική μου φοράει οριακά για 7 ετών εκεί, τα 8άρια της είναι ελάχιστα μεγάλα. Είχαν ωραία σχέδια και χρώματα αλλά ξέρω ότι θα ξεθωριάσουν με το πρώτο πλυντήριο. Στα γυναικεία, ότι είδα μου έκανε σε κακό σκονισμένο thrift shop.

Εγώ έχω άλλο θέμα με τη μικρή, δεν της αρέσουν πλέον καθόλου τα περισσότερα της ηλικίας της, βλέπει από τη μεγάλη και αντιγράφει και μου θέλει crop top, μπουστάκια και ποδηλατικά κολάν, απαγορεύεται οτιδήποτε έχει μονόκερους, πριγκήπισσες κλπ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 260
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , Yovanna είπε:

Όχι, όχι. Όταν παραθέριζα μικρή στο εξοχικό της γιαγιάς, έκανα παρέα με την κόρη παλιού γνωστού ποδοσφαιριστή, (ηλικίες 12-14) η οποία φορούσε σχεδόν αποκλειστικά benetton (έσκαγα από τη ζήλια μου) και τα ρούχα της ήταν απίστευτα cool! Καμία σχέση με ρομαντικά!

Τώρα τα benetton τα έχω σχεδόν στην ίδια κατηγορία με τα H&M. Τα παιδικά εννοώ.

Πόσο χρονωνε είσαι καλέ; Δεν θυμάσαι τις σειρές πουλόβερ τα ζιβάγκο σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου; Κάτι γιλέκα που είχε πολλές σεζόν με κάτι μοτίβα γραμμές φλουο που κατέληγαν σε λουλούδι; Τι στο καλό τα περισσεύματα έστελναν επαρχία; Ααα τα κολάν 3/4 τα πορτοκαλί; :lol:

Κράτα το

Κράτα το

7 minutes ago, λουκουμαδάκι said:

Πόσο χρονωνε είσαι καλέ; Δεν θυμάσαι τις σειρές πουλόβερ τα ζιβάγκο σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου; Κάτι γιλέκα που είχε πολλές σεζόν με κάτι μοτίβα γραμμές φλουο που κατέληγαν σε λουλούδι; Τι στο καλό τα περισσεύματα έστελναν επαρχία; Ααα τα κολάν 3/4 τα πορτοκαλί; :lol:

44! Τα κολάν τα θυμάμαι, ήταν στη μόδα τότε! Τα υπόλοιπα όχι! Είχαν απίστευτες βερμουδίτσες  και t-shirts! Τα έβλεπα στη φίλη μου και ήθελα να κλάψω!

πρίν από 10 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Την πανδαισία χρωμάτων τη θυμάμαι και εγώ! Είχα θυμάμαι 2 πουλόβερ πορτοκαλί και κίτρινο φωσφοριζέ, σα σημαδούρα ήμουν, δε με έχανες ποτέ τη νύχτα. Τα sisley θυμάμαι τα φόραγα για να κάνω την ωραία στα πάρτυ. Ήταν υποτίθεται για τις πιο απαιτητικές εμφανίσεις!

πρίν από 16 λεπτά , vtgian είπε:

Εγώ έχω άλλο θέμα με τη μικρή, δεν της αρέσουν πλέον καθόλου τα περισσότερα της ηλικίας της, βλέπει από τη μεγάλη και αντιγράφει και μου θέλει crop top, μπουστάκια και ποδηλατικά κολάν, απαγορεύεται οτιδήποτε έχει μονόκερους, πριγκήπισσες κλπ.

Ζω για τη μέρα που θα δω τη φάτσα του άντρα μου όταν η μικρή ζητήσει μποθστάκι και crop top....

Αυτα τα crop top που λετε ποιο ειδος ρουχου ειναι; Τα θυμαμαι κι απο μια αλλη συζητηση για δικα μας ρουχα αλλα -μη γελασετε- το γκουγκλαρα και δεν εβγαλα ακρη! Απλες μπλουζες μου δειχνει.

Διαφημίσεις

29 minutes ago, little lamb said:

Αυτα τα crop top που λετε ποιο ειδος ρουχου ειναι; Τα θυμαμαι κι απο μια αλλη συζητηση για δικα μας ρουχα αλλα -μη γελασετε- το γκουγκλαρα και δεν εβγαλα ακρη! Απλες μπλουζες μου δειχνει.

Κοντά μπλουζάκια! Κοιλίτσα έξω!

Μαζί με τα σίσλεϊ πουλούσε το κατάστημα στην πόλη μας και την μάρκα naf naf τη θυμάστε; Υπάρχει; Πάω να δω 

Α κοίτα να δεις! υπάρχουν! Έχω χρόνια να τα πετύχω! Έχει και παιδικά

Κράτα το

Κράτα το

πρίν από 10 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Μαζί με τα σίσλεϊ πουλούσε το κατάστημα στην πόλη μας και την μάρκα naf naf τη θυμάστε; Υπάρχει; Πάω να δω 

Α κοίτα να δεις! υπάρχουν! Έχω χρόνια να τα πετύχω! Έχει και παιδικά

Α ναι βέβαια και τα naf naf πολύ γνωστά, γαλλικά. 

Έχουν κηρύξει πτώχευση εδώ και κάποια χρόνια, νομίζω εξαγοράστηκαν από κάποιο ομιλο.

32 minutes ago, λουκουμαδάκι said:

Εννοείται. Δεν ήταν επιπέδου Sisley. Όταν ζούσα Παρίσι, είχα ψωνίσει αρκετά πράγματα. Όπως και από το kookai! Έκλεισαν τα τελευταία χρόνια!

πρίν από 24 λεπτά , Yovanna είπε:

Εννοείται. Δεν ήταν επιπέδου Sisley. Όταν ζούσα Παρίσι, είχα ψωνίσει αρκετά πράγματα. Όπως και από το kookai! Έκλεισαν τα τελευταία χρόνια!

Αχ ναι naf naf και kookai! Πωπω τη μου θύμισες τώρα... Όλες τα ίδια φοράγαμε ε;

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, vtgian είπε:

Τα sisley τα είχα για πιο "ενήλικα", πιο σοβαρά ας πούμε.

Από τα παιδικά benetton πέρασα πρόσφατα, η δική μου φοράει οριακά για 7 ετών εκεί, τα 8άρια της είναι ελάχιστα μεγάλα. Είχαν ωραία σχέδια και χρώματα αλλά ξέρω ότι θα ξεθωριάσουν με το πρώτο πλυντήριο. Στα γυναικεία, ότι είδα μου έκανε σε κακό σκονισμένο thrift shop.

μα τι κακο ειναι αυτο;εμενα δ εχει κ μεγαλυτερη αδερφη να βλεπει

ειδικα με τα ποδηλατικα κολαν που προσωπικα δ μου αρεσουν καθολου;

πρίν από 12 λεπτά , vicky86 είπε:

Αυτή είναι η μόδα πάντως στις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες. Και στις περισσότερες παιδικές ταινίες με αληθινούς χαρακτήρες, έτσι ντύνονται. Δε με χαλάει να σου πω την αλήθεια, απλά βλέπω συνομήλικα κορίτσια να είναι πιο "χαρούμενα" ντυμένα. Αλλά από την άλλη της ταιριάζει πολύ αυτό το στυλ. Δε παραπονιέμαι πάντως γιατί αν έχουμε να πάμε κάπου επίσημα, καταλαβαίνει από μόνη της ότι πρέπει να ντυθεί διαφορετικά.

πρίν από 18 λεπτά , vicky86 είπε:

Πάντως κορίτσια θα θυμήσω στις παλιές ότι τα ποδηλατικά κολάν ήταν τρεντ και στα 90s που πήγαινα σχολειο! Έχω φωτογραφία σε πάρτυ 1ης γυμνασίου με ποδηλατικό κολάν μαύρο με ρίγα στο πλάι φωσφοριζέ ροζ μωβ (νάτη πάλι η σημαδούρα) και μωβ μακό naf naf! Και εννοείται θεωρούσα ότι είμαι πολύ μοδάτη! :razz:

Στο μεταξύ παρατηρώ τώρα ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου για τα ρούχα του παιδιού μου που είναι και το θέμα μας αλλά σχολιάζω μόνο τα ρούχα που φόραγα στα νιάτα μου! 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Anna3011 είπε:

Πάντως κορίτσια θα θυμήσω στις παλιές ότι τα ποδηλατικά κολάν ήταν τρεντ και στα 90s που πήγαινα σχολειο! Έχω φωτογραφία σε πάρτυ 1ης γυμνασίου με ποδηλατικό κολάν μαύρο με ρίγα στο πλάι φωσφοριζέ ροζ μωβ (νάτη πάλι η σημαδούρα) και μωβ μακό naf naf! Και εννοείται θεωρούσα ότι είμαι πολύ μοδάτη! :razz:

Στο μεταξύ παρατηρώ τώρα ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου για τα ρούχα του παιδιού μου που είναι και το θέμα μας αλλά σχολιάζω μόνο τα ρούχα που φόραγα στα νιάτα μου! 

μα γι αυτο δ μ αρεσουν:mrgreen:εννοειται πως ειχα

εμενα ειναι διχασμενη προσωπικοτητα σε ολα αυτο το παιδι.απο τερμα αθλητικο μεχρι υπερπαραγωγη

Επαναφερω τη συζητηση στο σημερα, για να ρωτησω μια απορια που εχω καιρο, μιας που αφορα ρουχα: ζακετακια φορατε στα παιδακια σας; Ηλικιες μεχρι 3 ας πουμε. Η δικια μου ειναι 2 και κατι, εχουμε απο δωρα και μεταχειρισμενα καπου 7-8 ζακετακια (νουμερα απο 1 ως 3 περιπου) και τα εχει βαλει ουτε 1-2 φορες το καθενα. Ποτέ δεν μου φαινεται να ταιριαζουν με τον καιρο. Μονο σε κανενα δροσερο βραδακι του Σεπτεμβριου εχει βαλει, περιπου 2 φορες περσι και 2 προπερσι δηλαδη. :-P Θα τα ονομαζα ανετα τα πιο αχρηστα ρουχα, που γι'αυτες τις 2-3 φορες ομως ειναι χρησιμα! 

πρίν από 4 λεπτά , little lamb είπε:

Επαναφερω τη συζητηση στο σημερα, για να ρωτησω μια απορια που εχω καιρο, μιας που αφορα ρουχα: ζακετακια φορατε στα παιδακια σας; Ηλικιες μεχρι 3 ας πουμε. Η δικια μου ειναι 2 και κατι, εχουμε απο δωρα και μεταχειρισμενα καπου 7-8 ζακετακια (νουμερα απο 1 ως 3 περιπου) και τα εχει βαλει ουτε 1-2 φορες το καθενα. Ποτέ δεν μου φαινεται να ταιριαζουν με τον καιρο. Μονο σε κανενα δροσερο βραδακι του Σεπτεμβριου εχει βαλει, περιπου 2 φορες περσι και 2 προπερσι δηλαδη. :-P Θα τα ονομαζα ανετα τα πιο αχρηστα ρουχα, που γι'αυτες τις 2-3 φορες ομως ειναι χρησιμα! 

καλα δ ειχαμε τοσα πολλα,κανα 2 ζακετες την χρονια.εμεις τις βαζαμε πολυ

στην κορη κυριως ειχα σαν μπολερο οποτε βολευαν με κοντομανικα

ο μικρος ειχε κτ πλεκτες με φερμουαρ τις οποιες τις εβαζε σαν μπλουζα

κ πλεον εχουν κλασικες φουτερ ζακετες που τις φορανε πολυ.αλλα μενω κ β.ελλαδα.ισως βολευουν λογω καιρου

πρίν από 12 λεπτά , little lamb είπε:

Και εμείς το λιδιο. Ζήτημα να έχει βάλει ζακέτα 1-2 φορές το Σεπτέμβρη. Φέτος έχουμε μόνο μια λευκή για να ταιριάζει με όλα, προφανώς δεν την έχει βάλει ακόμα και αμφιβάλλω για πόσο θα φορεθεί ή αν θα φορεθεί.

1 hour ago, little lamb είπε:

Κ εγώ τους έβαζα την Άνοιξη με κάποιο πολύ λεπτό μπλουζάκι ή με κοντό μανίκι όπου χρειαζόταν. Κ τώρα που θα τελειώσει το καλοκαίρι μαζί με τα κοντομανικα το βράδυ θα παίρνω κ ζακετακια

Νομίζω ότι μας είναι άγνωστη η λέξη. Όταν έχει ψυχρά άνοιξη ή φθινόπωρο φοράει αμάνικα μπουφάν πάνω από μακρυμάνικο ή αλλιώς ζακέτα φούτερ. αλλά σε φάση να φοράμε κοντομάνικα κ να έχω κάτι για από πάνω, ποτέ. το δροσερό αεράκι του νησιού το θεωρούμε αυτονόητο χαρακτηριστικό του καιρού. ακόμα κι εγγ η κρυουλιαρα δεν παίρνω πλέον ζακέτα. πραγματικά από τα πιο άχρηστα, μόνο κάτι σε πολύ λεπτό μπουφάν μπορεί να χρησιμεύσει, όχι δλδ τύπου πλεχτό, αν εννοουμε κλασική ζακέτα. 

Φούτερ ναι και μας βολεύουν πολύ άνοιξη και φθινόπωρο πάνω από κοντομανικα συνήθως. Καλές όχι τόσο. Έχω μία ανά σεζόν σε ουδέτερο χρώμα αν τύχει και χρειαστεί πάνω από φορέματα. 

Κράτα το

Κράτα το

Ζακέτες πλεκτές λεπτές ή χοντρές, ή φούτερ με φερμουάρ έχουμε τέσσερις με πέντε. Μας αρέσει το layering, ζεσταίνεται εύκολα η δική μου και βολεύουν στο να έχει τη θερμοκρασία που θέλει. 

Εννοω τις λεπτες πλεχτες, που υπαρχουν κυριως κοριτσιστικες. Αυτες με δυσκολευουν.Οι χοντρες πλεχτες φοριουνται πιο ευκολα σαν ανοιξιατικο πανωφορι και οι φουτερ/μακο ως μπλουζες.

Επισης πουλοβερ απο τι ηλικια τους βαλατε; Δεν εχει βαλει ποτε. Γενικα την ντυνουμε πολυ ελαφρα νομιζω. Σιγουρα πιο ελαφρα απο εμενα που ειμαι κρυουλιαρα. Ο αντρας μου ντυνεται λιγο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...