Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικα ρουχα!

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

@little lamb ο δικός μου δεν έχει φορέσει ποτέ 2 χρονιές ρούχο. Ίσως επειδή δεν τα παίρνω πολύ μεγαλύτερα. Ακόμη και αν του μπαίνουν, που πάντα του μπαίνουν γιατί είναι τσιλιβιθρόνι, δεν μου αρέσει να τα βλέπω κοντά. Φαίνεται όταν το ρούχο δεν πέφτει εκεί.  που πρέπει, είτε είναι παντελόνι, είτε μπλούζα, είτε μπουφάν. Δεν μου αρέσει να μοιάζει "βαπτιστικό".

Το δύσκολο με τον δικό μου είναι ότι είναι στο τέρμα της καμπύλης σε ύψος, και στη μέση σε βάρος, οπότε αυτά που του κάνουν, του είναι λίγο φαρδιά.

Επίσης αν το ρούχο μπει με δυσκολία, ακόμη και καινούριο να είναι, θυμώνει πάρα πολύ και δεν δέχεται να το ξαναφορέσει..

Πάντως κάτι παντελόνια που μου έδωσε η αδερφή μου από orchestra για 5 χρονών (δεν είναι ούτε 4), ούτε για αστείο δεν του κάνουν.

Αλήθεια; ο γιος μου που είναι κάτω από την πάνω πάνω καμπύλη, φοράει φέτος σορτσάκια που ήταν για 18 μηνών (μάλλον επειδή ήταν υπολογισμένα να τα φοράενε με πάνα σ αυτ΄ν την ηλικία) και δυο υφασμάτινα σορτς που η΄ταν για 12 μηνών αλλά πολύ αεράτα (το ένα είναι πολύ κοντο κ το φοράει στην παραλία κ στον κήπο). Βέβαια τα δυο πρώτα σορτς (βασικά βερμούδα με ρεβερ, δεν θυμάμαι μάρκα) είναι τα πιο καλά του και τα φοράει σε φάσεις που δεν υπολογίζω να κάτσει πολύ κάτω ή να παίξει ώρα, αλλά έχει τύχει κ να τα βάλει κ να τρέχει κ να ανεβαίνει σε τσουλήθρα κ να φάει κιόλας (του σκασμού ως συνήθως) και να μην φανεί ότι δεν του κάνουν. τα αντίστοιχα μπλουζάκια βέβαια μπαίνουν με κάποια δυσκολία στο κεφάλι. κι εγώ στενοχωριέμαι αν ένα ρούχο δεν έχει φορεθεί πολύ. ειδικά τα καλοκαιρινά που συχνά δεν φοριούνται γιατί εκτός από την παραλία, δεν βγαίνουμε κάθε μ έρα κάπου που να θελει κανονικό ρούχο. για τα mothercare που είπαν πιο πάνω, εμείς έχουμε πάρα πολλά, επειδή από εκεί ψωνίζει κυρίως η πεθερά μου γιατί έχει κοντά της, κι έτυχε και είδα ποιες γραμμές με βολεύουν, και γενικά πριν ψωνίσω κοιτάζω πρώτα εκεί, και αντίστοιχα όσα  μας έδωσε ο ανιψιός μου πολλά ήταν από εκεί και τα συνήθισα. αυτό που λυπαμαι περισσότερο στα ρούχα είναι οι λεκέδες από φαγητό, το οποίο είναι σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων και των εξόδων μας. γι αυτό τα εξαντλώ μέχρι τέλους, γιατί τείνω να φορά ωκυρίως τα παλιά επειδή δεν θα με νοιάζει αν θα λερωθούν, και τα πιο καινούργια τα έχω για περιπτώσεις που δεν θα φάει ή θα φάει με σαλιάρα κ γενικά οι πιθανότητες να λερωθεί είναι πιο μικρές. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 260
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις για το φαγητο την ντυνουμε τελειως λετσο, με ο,τι μας ειχαν δωσει και ειχαν ηδη λεκεδες ή τρυπουλες. Κι επειδη λερωνεται σχεδον σε ολα τα γευματα, τελικα μεσα στο σπιτι ολη μερα λετσος ειναι! 

Το καλοκαιρι αν περνας τη μερα στη θαλασσα οντως δεν φοριουνται τα ρουχα, αλλα και το χειμωνα αν ειναι με τους γονεις και δεν εχει σταθμο/νταντα το ιδιο ισχυει, ειδικα τωρα με τις καραντινες που δεν παμε σε φιλικα σπιτια, θεατρα κλπ τα φοραει μονο την ωρα που παμε κουνιες/βολτα (αντε και σουπερμαρκετ) οποτε με το μπουφαν παλι δεν φαινονται.

Τα orchestra έχουν ομολογουμένως από τα πιο στενόμακρα πατρόν. Πάντα έτσι ήταν, το θυμάμαι και από τη μεγάλη. Προσωπικά, αν και κάποια σχέδιά τους τα βρίσκω όμορφα, ποιοτικά δε μου αρέσουν καθόλου και τα βρίσκω υπερτιμημένα, ειδικά για μη κατόχους κάρτας. Από εκεί και πέρα, κανένα απολύτως πρόβλημα δε θα είχα να επιστρέψω και πέντε σακούλες ρούχα εφόσον αυτά δεν μας ικανοποιούν και ειδικά αν η παραγγελία έχει γίνει μέσω διαδικτύου. Απλά supermum την επόμενη φορά πρόσεξε καλύτερα τα μεγεθολόγια (αν και δε θυμάμαι αν στα orchestra είναι ακριβείας).

Σταθερά υφάσματα με καλά χρώματα, και σωστά νούμερα, ειδικά για εσώρουχα και φούτερ έχουν τα next (που όμως πλέον λόγω uk έχω καιρό να ψωνίσω) αλλά και τα mothercare. Για τα "πλύνε-βάλε" και εσώρουχα, θα ψωνίσουμε φθηνά του h&m ή ίσως zara. Αλλά και energiers και από διάφορες ελληνικές βιοτεχνίες, που έχουν πολύ όμορφα ρούχα,  σε συνοικιακά μαγαζιά (και είναι και οικονομικά) πχ τα joyce, τα trax.Φέτος έτυχε και πήραμε σετακια ύπνου σε πραγματικά απίστευτη ποιότητα βαμβακιού και χρωμάτων από τη μεγάλη λαϊκή της Αργυρούπολης (Αττική). 

4 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Το zara και το h&m έχει πολύ μεγάλες γραμμές. Εγώ όταν ψωνίζω από εκεί δεν κοιτάω νούμερο αλλά εκατοστά. Πχ το νούμερο 18-24 μηνών είναι 92 εκατοστά ενώ ένα νορμάλ παιδάκι που ειναι στο 50% της καμπύλης 92 εκατοστά είναι 2,5 χρόνων. Αν ψωνίζεις από εκεί καλύτερα να κοιτάς εκατοστά

Τα εκατοστα ειναι στανταρ σε ολες τις μαρκες. Πχ το 18-24 ειναι παντα 92. Ετσι ειναι σε οσα εχω δει τουλαχιστον. Οπότε κι οταν γραφει πχ 92, στην πραγματικοτητα θα της ερχεται οταν θα ειναι 1,05 ξερω'γω.

Γενικα ειχα την εντυπωση οτι σχεδον σε ολες τις μαρκες, πλην orchestra, τα ρουχα ειναι πολυ μεγαλα, δηλαδη για αργοτερα απο αυτο που γραφουν. Και μεγαλυτερη ηλικια και ψηλοτερο υψος απο αυτο που λενε. Για παιδια πιο πανω κι απο την πανω πανω καμπυλη! Αλλα βλεπω οτι οι περισσοτερες εχετε την αντιθετη εμπειρια. Ισως εχει περιεργο σωματοτυπο η δικια μου, γιατι σε χαμηλες καμπυλες δεν ειναι. 

Να σκεφτειτε στη βαφτιση πολλοι εκαναν τη σκεψη να της φερουν για "του χρονου" με τη λογικη να μην μαζευτουν πολλα για εκεινη την περιοδο (τελικα μαζευτηκαν απειρα για την επομενη χρονια), ομως δεν υπολογιζαν τους μηνες κι εφεραν ολοι 12-18 που θα ηταν της αντιθετης εποχης. Επρεπε 18-24. Και ειχα αγχωθει οτι θα πανε χαμενα οσα δεν αλλαζαν ή δεν εβρισκα κατι να μου αρεσει (ειχα γραψει κι εδω) και τελικα οχι απλα της εκαναν τα 12-18 ως τα 2, αλλα καποια θα κανουν και φετος στα 2μισι!

1 hour ago, Έσπερος said:

Αλήθεια; ο γιος μου που είναι κάτω από την πάνω πάνω καμπύλη, φοράει φέτος σορτσάκια που ήταν για 18 μηνών (μάλλον επειδή ήταν υπολογισμένα να τα φοράενε με πάνα σ αυτ΄ν την ηλικία) και δυο υφασμάτινα σορτς που η΄ταν για 12 μηνών αλλά πολύ αεράτα (το ένα είναι πολύ κοντο κ το φοράει στην παραλία κ στον κήπο). Βέβαια τα δυο πρώτα σορτς (βασικά βερμούδα με ρεβερ, δεν θυμάμαι μάρκα) είναι τα πιο καλά του και τα φοράει σε φάσεις που δεν υπολογίζω να κάτσει πολύ κάτω ή να παίξει ώρα, αλλά έχει τύχει κ να τα βάλει κ να τρέχει κ να ανεβαίνει σε τσουλήθρα κ να φάει κιόλας (του σκασμού ως συνήθως) και να μην φανεί ότι δεν του κάνουν. τα αντίστοιχα μπλουζάκια βέβαια μπαίνουν με κάποια δυσκολία στο κεφάλι. κι εγώ στενοχωριέμαι αν ένα ρούχο δεν έχει φορεθεί πολύ. ειδικά τα καλοκαιρινά που συχνά δεν φοριούνται γιατί εκτός από την παραλία, δεν βγαίνουμε κάθε μ έρα κάπου που να θελει κανονικό ρούχο. για τα mothercare που είπαν πιο πάνω, εμείς έχουμε πάρα πολλά, επειδή από εκεί ψωνίζει κυρίως η πεθερά μου γιατί έχει κοντά της, κι έτυχε και είδα ποιες γραμμές με βολεύουν, και γενικά πριν ψωνίσω κοιτάζω πρώτα εκεί, και αντίστοιχα όσα  μας έδωσε ο ανιψιός μου πολλά ήταν από εκεί και τα συνήθισα. αυτό που λυπαμαι περισσότερο στα ρούχα είναι οι λεκέδες από φαγητό, το οποίο είναι σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων και των εξόδων μας. γι αυτό τα εξαντλώ μέχρι τέλους, γιατί τείνω να φορά ωκυρίως τα παλιά επειδή δεν θα με νοιάζει αν θα λερωθούν, και τα πιο καινούργια τα έχω για περιπτώσεις που δεν θα φάει ή θα φάει με σαλιάρα κ γενικά οι πιθανότητες να λερωθεί είναι πιο μικρές. 

Τα σορτσάκια είναι εύκολα γιατί το μήκος δεν έχει και μεγάλη σημασία, είναι και ελαστικά, μπορεί να μπαίνουν και αυτά που είναι χρόνων πριν. 

Εμείς κυρίως τα καλοκαιρινά λιώνουμε, γιατί το καλοκαίρι πηγαίνουμε περισσότερο σε πάρκα και παιδικές χαρές. Το Χειμώνα είμαστε πιο χαλαροί. 

34 minutes ago, little lamb said:

Τα εκατοστα ειναι στανταρ σε ολες τις μαρκες. Πχ το 18-24 ειναι παντα 92. Ετσι ειναι σε οσα εχω δει τουλαχιστον. Οπότε κι οταν γραφει πχ 92, στην πραγματικοτητα θα της ερχεται οταν θα ειναι 1,05 ξερω'γω.

Γενικα ειχα την εντυπωση οτι σχεδον σε ολες τις μαρκες, πλην orchestra, τα ρουχα ειναι πολυ μεγαλα, δηλαδη για αργοτερα απο αυτο που γραφουν. Και μεγαλυτερη ηλικια και ψηλοτερο υψος απο αυτο που λενε. Για παιδια πιο πανω κι απο την πανω πανω καμπυλη! Αλλα βλεπω οτι οι περισσοτερες εχετε την αντιθετη εμπειρια. Ισως εχει περιεργο σωματοτυπο η δικια μου, γιατι σε χαμηλες καμπυλες δεν ειναι. 

Να σκεφτειτε στη βαφτιση πολλοι εκαναν τη σκεψη να της φερουν για "του χρονου" με τη λογικη να μην μαζευτουν πολλα για εκεινη την περιοδο (τελικα μαζευτηκαν απειρα για την επομενη χρονια), ομως δεν υπολογιζαν τους μηνες κι εφεραν ολοι 12-18 που θα ηταν της αντιθετης εποχης. Επρεπε 18-24. Και ειχα αγχωθει οτι θα πανε χαμενα οσα δεν αλλαζαν ή δεν εβρισκα κατι να μου αρεσει (ειχα γραψει κι εδω) και τελικα οχι απλα της εκαναν τα 12-18 ως τα 2, αλλα καποια θα κανουν και φετος στα 2μισι!

Πάντως ακόμη και οι πωλήτριες, συστήνουν να παίρνουμε μεγαλύτερα πάντα. Ένα παιδί στη μεσαία καμπύλη, είναι σχετικά μικροκαμωμένο. Ίσως γι' αυτό σας κάνουν τα μικρότερα. 

Εγώ στο σπίτι του φοράω κανονικά ρούχα, αλλά του βάζω σαλιάρα για το φαγητό. Στο σχολείο που δεν βάζουν, γίνεται χάλια. Επίσης αν λερωθεί στο σπίτι, δεν τον αφήνω λερωμένο, του αλλάζω ρούχα. Και εκνευρίζομαι όταν τον παίρνω από το σχολείο, και παρότι έχουν αλλαξιά, είναι λερωμένος και δεν τον αλλάζουν παρά μόνο αν βραχεί ή του φύγουν τσίσα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Yovanna είπε:

Πάντως ακόμη και οι πωλήτριες, συστήνουν να παίρνουμε μεγαλύτερα πάντα. Ένα παιδί στη μεσαία καμπύλη, είναι σχετικά μικροκαμωμένο. Ίσως γι' αυτό σας κάνουν τα μικρότερα. 

Καλα τις πωλητριες δεν τις αφορα αν εμεις θελουμε να τα εχουμε για περισσοτερες χρονιες ή μονο μία. Εμενα δεν μου αρεσει να φαινονται μεγαλα. Και ο,τι της εχουν φερει για λιγο παραπανω και καποιος αλλος θα μπορουσε να της το βαζει εγω δεν της το βαζω αμεσως.

Δεν ειναι μικροκαμωμενα τα παιδια της μεσαιας καμπυλης παντως. Μεσαια καμπυλη σημαινει οτι ειναι ο μεσος ορος των παιδιων. Τα περισσοτερα παιδια δηλαδη. Τα ρουχα τα φτιαχνουν μαλλον βασει της μεγαλης καμπυλης ωστε οταν τα αγοραζουμε να μην υπαρχει περιπτωση να ειναι μικρα και μεινουν αχρησιμοποιητα. Ακομα κι αν τα παρει μεγαλοσωμο παιδι δηλαδη, να εχει περιθωριο να τα φορεσει. Και τα πιο μικροσωμα παιδια να τα φορεσουν οταν ερθει η ωρα.

πρίν από 21 λεπτά , little lamb είπε:

Καλα τις πωλητριες δεν τις αφορα αν εμεις θελουμε να τα εχουμε για περισσοτερες χρονιες ή μονο μία. Εμενα δεν μου αρεσει να φαινονται μεγαλα. Και ο,τι της εχουν φερει για λιγο παραπανω και καποιος αλλος θα μπορουσε να της το βαζει εγω δεν της το βαζω αμεσως.

Δεν ειναι μικροκαμωμενα τα παιδια της μεσαιας καμπυλης παντως. Μεσαια καμπυλη σημαινει οτι ειναι ο μεσος ορος των παιδιων. Τα περισσοτερα παιδια δηλαδη. Τα ρουχα τα φτιαχνουν μαλλον βασει της μεγαλης καμπυλης ωστε οταν τα αγοραζουμε να μην υπαρχει περιπτωση να ειναι μικρα και μεινουν αχρησιμοποιητα. Ακομα κι αν τα παρει μεγαλοσωμο παιδι δηλαδη, να εχει περιθωριο να τα φορεσει. Και τα πιο μικροσωμα παιδια να τα φορεσουν οταν ερθει η ωρα.

εγω το αντιθετο,παιρνω αρκετα μεγαλα για να τα βαλει αρκετα η μεγαλη.στον μικρο δ συμφερει πρεπει να αλλαζουμε λαστιχα στα παντελονια,γτ οκ υψος ειναι καλουτσικο

της πηρε η νονα της τον ιουλιο ρουχα νουμερο 8,οχι καποια πολυ γνωστη μαρκα.μια χαρα στο φαρδος αλλα κοντα,κ το φορεμα κ το σορτς του χρονου μπορει να ειναι πολυ κοντα.της πηρε αλλο ενα σετ πριν λιγες μερες κ μου λεει να φτιαξουμε το λαστιχο στην μεση,θα θελει σιγουρα.βλεπω κ την μπλουζα φαρδια σχετικα,λεω θα μπει κ του χρονου.τα βαζει,τελεια πανω της.μπλουζα νουμερο 12,φουστα 14:shock:.τα εκατοστα πανω για 134,που οκ δ ειναι τοσο,αλλα μπαινουν.κ δ ειναι κ υπερβαρη

1 ώρα πρίν, Yovanna είπε:

Τα σορτσάκια είναι εύκολα γιατί το μήκος δεν έχει και μεγάλη σημασία, είναι και ελαστικά, μπορεί να μπαίνουν και αυτά που είναι χρόνων πριν. 

Εμείς κυρίως τα καλοκαιρινά λιώνουμε, γιατί το καλοκαίρι πηγαίνουμε περισσότερο σε πάρκα και παιδικές χαρές. Το Χειμώνα είμαστε πιο χαλαροί. 

και μπλουζάκια από όλες τις μάρκες που είναι για τριών, τα φόρεσε φέτος μέχρι την άνοιξη που πέρασε τα τρία κ πιστεύω ότι κάποια θα τα βάλει κιγο ακόμα γιατί κ τα 2 μερικά τα έβαλε μέχρι τα 3.  Καλοκαίρι φοριούνται σ εμάς κυρίως κάποια πιο καλά για καφέ κ φαγητό ή περπάτημα , αλλιώς είμαστε πιο χύμα στον κήπο με φανελάκι κ σορτσάκι ή μόνο φανελάκι ή μόνο βρακι. 

1 ώρα πρίν, Yovanna είπε:

Εγώ στο σπίτι του φοράω κανονικά ρούχα, αλλά του βάζω σαλιάρα για το φαγητό. Στο σχολείο που δεν βάζουν, γίνεται χάλια. Επίσης αν λερωθεί στο σπίτι, δεν τον αφήνω λερωμένο, του αλλάζω ρούχα.

στο σπίτι εγω τιυ φοράω κάποια που μου έχουν δώσει κ δεν μ αρέσουν πολύ για έξω ή κάποια που έχει φορέσει πολύ πλέον κ δεν με νοιάζει αν θα λερωθούν. φοράει σαλιαρα όμως κ είναι οκ γενικα. με τα καλοκαιρινά φρουτα έχω θέμα που βάφουν. γι αυτό αν η έξοδος περιλαμβάνει φαγητό ή την πιθανότητα να μας κεράσουν κανένα καρπούζι πχ, του βάζω τα πιο σκούρα ή πολύχρωμα που κ να γίνει μικροζημια μπορεί να σωθεί. στο σχολείο αν στέλνεις κ σαλιαρα δεν θα του τη φοράνε; και στον ιδιωτικό σταθμό δεν φροντίζουν τετοια πράγματα στο ντύσιμο των παιδιών; 

τα energiers εμένα 2-3 σετ που είχε πάρει η μαμα μου δεν με ενθουσίασαν. ανθεκτικά ήταν αλλά κάτι στο φινίρισμα δν μ αρέσει σε σχέση με άλλα. 

21 minutes ago, Έσπερος said:

στο σπίτι εγω τιυ φοράω κάποια που μου έχουν δώσει κ δεν μ αρέσουν πολύ για έξω ή κάποια που έχει φορέσει πολύ πλέον κ δεν με νοιάζει αν θα λερωθούν. φοράει σαλιαρα όμως κ είναι οκ γενικα. με τα καλοκαιρινά φρουτα έχω θέμα που βάφουν. γι αυτό αν η έξοδος περιλαμβάνει φαγητό ή την πιθανότητα να μας κεράσουν κανένα καρπούζι πχ, του βάζω τα πιο σκούρα ή πολύχρωμα που κ να γίνει μικροζημια μπορεί να σωθεί. στο σχολείο αν στέλνεις κ σαλιαρα δεν θα του τη φοράνε; και στον ιδιωτικό σταθμό δεν φροντίζουν τετοια πράγματα στο ντύσιμο των παιδιών; 

τα energiers εμένα 2-3 σετ που είχε πάρει η μαμα μου δεν με ενθουσίασαν. ανθεκτικά ήταν αλλά κάτι στο φινίρισμα δν μ αρέσει σε σχέση με άλλα. 

Φροντίζουν και του αλλά τον αν βραχεί η λερωθεί στην τουαλέτα , αλλά από μπογιές η φαγητό δεν τον αλλάζουν. Σαλιαρα δεν έχω σκεφτεί να δώσω. Μην τον κοροϊδεύουν και τα αλλα παιδιά αν έχει μόνο αυτός..

πρίν από 10 λεπτά , Yovanna είπε:

Φροντίζουν και του αλλά τον αν βραχεί η λερωθεί στην τουαλέτα , αλλά από μπογιές η φαγητό δεν τον αλλάζουν. Σαλιαρα δεν έχω σκεφτεί να δώσω. Μην τον κοροϊδεύουν και τα αλλα παιδιά αν έχει μόνο αυτός..

ναι για το σχολείο το σκέφτηκα κι εγω να του δίνω τώρα ακόμα που υπάρχουν πεπόνια κ τέτοια ζουμερά, αλλά δεν ξέρω αν κοροϊδεύουν. 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Ilaeira είπε:

Διαβολάκος του λεκέ. Τρίβετε καλά, αφήνετε να μουλιάσει και μετά πλυντήριο. Δουλεύει ακόμα κι αν έχουν περάσει μέρες.

ναι για πολλούς λεκέδες φαγητού αλλά καμία φορά αν δεν το εχεις δει εγκαίρως για να ξέρεις τι είναι, δεν ξέρεις αν θα βάλεις για λάδι ή φρούτο κλπ. πάντως είναι πολύ αποτελεσματικό κι έχω σώσει αρκετά ρούχα έτσι. 

πρίν από 38 λεπτά , Έσπερος είπε:

ναι για πολλούς λεκέδες φαγητού αλλά καμία φορά αν δεν το εχεις δει εγκαίρως για να ξέρεις τι είναι, δεν ξέρεις αν θα βάλεις για λάδι ή φρούτο κλπ. πάντως είναι πολύ αποτελεσματικό κι έχω σώσει αρκετά ρούχα έτσι. 

Εγω γενικα προτιμω HnM για καθε μερα, για ενα δυο καλυτερα κομματια παιρνω mothercare. benetton μου φαινονται πανακριβα για μια σεζον, και ξεθωριαζει και το χρωμα. Orchestra και zara μικρα μεγεθη. 
δεν με απασχολουν οι λεκεδες,ελαχιστοι δεν φευγουν και δε με νοιαζει γιατι δεν θα τα εχουν για χρονια. Για σχολειο-παρκο κλπ ας εχει κι ενα μικρο λεκε. Ελαχιστες φορες εχουμε καλυτερες περιστασεις

πρίν από 13 λεπτά , irin είπε:

Εγω γενικα προτιμω HnM για καθε μερα, για ενα δυο καλυτερα κομματια παιρνω mothercare. benetton μου φαινονται πανακριβα για μια σεζον, και ξεθωριαζει και το χρωμα. Orchestra και zara μικρα μεγεθη. 
δεν με απασχολουν οι λεκεδες,ελαχιστοι δεν φευγουν και δε με νοιαζει γιατι δεν θα τα εχουν για χρονια. Για σχολειο-παρκο κλπ ας εχει κι ενα μικρο λεκε. Ελαχιστες φορες εχουμε καλυτερες περιστασεις

Μικρα μεγεθη το ζαρα; Το αντιθετο θα ελεγα!

Και εγώ του Zara για στενά τα έχω τα νούμερα. Η δική μου είναι έξι μισό, πολύ λεπτή (20 κιλά) και από ύψος κανονική προς ψηλή. Το 7αρι της είναι εντάξει προς μικρό. Ενώ στα h&m παίρνει το 122-128 (6-8) και της έρχονται ελαφρώς φαρδιά, αλλά όχι μακριά. 

Τα benetton τα έχω διαγράψει χρόνια τώρα, καμία σχέση με την ποιότητα που είχαν όταν ήμουν παιδί. 

Διαφημίσεις

Τελικα τα "μεγαλο"-"μικρο" ειναι οντως πολυ σχετικα! Αυτα που συμφωνουν οι παντες οταν συζηταμε με αλλους γονεις ειναι οτι το orchestra εχει μικρα και το mothercare μεγαλα 

5 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Εγώ έχω δει σε άλλα ρούχα 74 εκατοστά να είναι για 1 χρόνων ενώ στο ζαρα είναι 80 εκατοστά. Όπως κ το 86 εκατοστά σε άλλα μαγαζιά έλεγε 18 μηνών-2 χρόνων. Κ νόμιζα ότι μόνο στο ζαρα κ h&m είναι έτσι τα νούμερα. Αν πάρω από μαγαζιά που δεν είναι πολυκαταστήματα δεν λένε καν εκατοστά, μόνο νούμερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ψωνίζω πολύ γιατί εχω αρκετά κ από αδέρφια

30 minutes ago, vtgian said:

Τα benetton τα έχω διαγράψει χρόνια τώρα, καμία σχέση με την ποιότητα που είχαν όταν ήμουν παιδί. 

Πω πω θυμάσαι? Παρακαλούσα τη μαμά μου να μου πάρει Benetton και Sisley γιατί α) τα ρούχα ήταν τέλεια! β) ήταν πολύ κάτσε καλά μάρκες όταν ήμουν μικρή.

πρίν από 14 λεπτά , Yovanna είπε:

Πω πω θυμάσαι? Παρακαλούσα τη μαμά μου να μου πάρει Benetton και Sisley γιατί α) τα ρούχα ήταν τέλεια! β) ήταν πολύ κάτσε καλά μάρκες όταν ήμουν μικρή.

Εννοείται! Τα sisley τα αγαπούσα πάντα ένα τσικ παραπάνω είναι η αλήθεια. 

πρίν από 56 λεπτά , little lamb είπε:

Τελικα τα "μεγαλο"-"μικρο" ειναι οντως πολυ σχετικα! Αυτα που συμφωνουν οι παντες οταν συζηταμε με αλλους γονεις ειναι οτι το orchestra εχει μικρα και το mothercare μεγαλα 

Του mothercare ειναι κανονικα. Του orchestra ειναι μικρα! Και η δικια μου 6 ετων ειναι 19.5 κιλα και 1.20, και του mothercare ειναι κανονικα σε μηκος αλλα προφανως της ειναι φαρδια στη μεση. Του HnM επισης

Για να ακριβολογησω, μεγαλα ειναι κυριως τα εσωρουχα του mothercare. Φορουσε τα 3-6 (μηνων) μεχρι 15 μηνων! Και μου το'χουν πει κι αλλοι. Κυριως σε φαρδος ειναι μεγαλα. Τα ρουχα πιο νορμαλ.

πρίν από 4 λεπτά , little lamb είπε:

Για να ακριβολογησω, μεγαλα ειναι κυριως τα εσωρουχα του mothercare. Φορουσε τα 3-6 (μηνων) μεχρι 15 μηνων! Και μου το'χουν πει κι αλλοι. Κυριως σε φαρδος ειναι μεγαλα. Τα ρουχα πιο νορμαλ.

Η αληθεια ειναι οτι βρακακια της πηρα πριν απο τρια χρονια και τα φοραει ακομα. Αλλα και απο αλλες μαρκες το ιδιο. Ειναι πολυ αδυνατη ομως,γιαυτο… μονο το υψος της αλλαζει

9 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Εμεις για το φαγητο την ντυνουμε τελειως λετσο, με ο,τι μας ειχαν δωσει και ειχαν ηδη λεκεδες ή τρυπουλες. Κι επειδη λερωνεται σχεδον σε ολα τα γευματα, τελικα μεσα στο σπιτι ολη μερα λετσος ειναι! 

Το καλοκαιρι αν περνας τη μερα στη θαλασσα οντως δεν φοριουνται τα ρουχα, αλλα και το χειμωνα αν ειναι με τους γονεις και δεν εχει σταθμο/νταντα το ιδιο ισχυει, ειδικα τωρα με τις καραντινες που δεν παμε σε φιλικα σπιτια, θεατρα κλπ τα φοραει μονο την ωρα που παμε κουνιες/βολτα (αντε και σουπερμαρκετ) οποτε με το μπουφαν παλι δεν φαινονται.

Εγώ έχω κουραστεί με αυτό το θέμα να λερώνονται όποτε τώρα το καλοκαίρι τσιτσίδι και τελείωσε η υπόθεση :p

πρίν από 3 λεπτά , Super.mum είπε:

Εγώ έχω κουραστεί με αυτό το θέμα να λερώνονται όποτε τώρα το καλοκαίρι τσιτσίδι και τελείωσε η υπόθεση :p

Ο μικρός βασικά. Γιατί ο μεγάλος μου γίνεται κύριος σιγά σιγά και προσέχει (όταν θέλει) 

10 ώρες πρίν, vtgian είπε:

Εννοείται! Τα sisley τα αγαπούσα πάντα ένα τσικ παραπάνω είναι η αλήθεια. 

Ήταν πιο αλητεία. Ακόμα θυμάμαι μια φούστα τύπου δέρμα με τρουκς που φορούσα στα 15 16!  Τα Benetton ήταν φουλ χρώμα αγάπες και λουλούδια :lol:

Κράτα το

Κράτα το

27 minutes ago, λουκουμαδάκι said:

Ήταν πιο αλητεία. Ακόμα θυμάμαι μια φούστα τύπου δέρμα με τρουκς που φορούσα στα 15 16!  Τα Benetton ήταν φουλ χρώμα αγάπες και λουλούδια :lol:

Όχι, όχι. Όταν παραθέριζα μικρή στο εξοχικό της γιαγιάς, έκανα παρέα με την κόρη παλιού γνωστού ποδοσφαιριστή, (ηλικίες 12-14) η οποία φορούσε σχεδόν αποκλειστικά benetton (έσκαγα από τη ζήλια μου) και τα ρούχα της ήταν απίστευτα cool! Καμία σχέση με ρομαντικά!

Τώρα τα benetton τα έχω σχεδόν στην ίδια κατηγορία με τα H&M. Τα παιδικά εννοώ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...