Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά μαμάδων

rit@

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια ειμαι φρεσκομανουλα εγω 3 μηνων . εκει που ειχα μνημη ελεφαντα μετα την γεννα αρχισα να ξεχναω πολλα . ασ πουμε ποσες κουταλιες σκονη να βαλω μετραω μετραω μενω κοκαλο παλι απο την αρχη το εχω κανει καμια 10αρια φορες . ειδη ξεχναω εαν εφαγε ο μικρος .... και διαβαζωντας αρχιζω και αναρωτιεμαι ποσα ακομα θα ξεχασω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 655
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φοιτήτρια στην Αγγλία για μεταπτυχιακό.... Αγγλικά ξέρω άριστα, αλλά δεν ήξερα όλες τις κακές λέξεις...

Έρχονται τα γενέθλιά μου και σκέφτομαι να πάρω γλυκά και να καλέσω κάποια φιλαράκια. Πάω στο ζαχαροπλαστείο και λέω στον υπάλληλο: ''Μay I have a pound of cocks please?''

Cocks όμως στα αγγλικά είναι τα @ρχί&@ και όχι τα κωκάκια που εμείς ξέρουμε!!!!

Αποτέλεσμα να με κοιτάει όλο απορία ο υπάλληλος, να του απαντάω εγώ με ύφος φυσιολογικό και μάλιστα στο τέλος τον αποπήρα και του 'δειξα τί εννούσα! Μέχρι που μου εξήγησε πως cocks, είναι κάτι άλλο στα αγγλικά....:oops::oops::oops:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

καλά αυτο είναι απο τα ακατόρθωτα....πως το έκανες???:D:D:D

ειναι που εισαι καινουρια ακομα θα δεις ποσο ευκολα το παθαινεις!

εμεις που ημασταν κ 2........:rolleyes: κραταγε αγκαλια η κουνιαδα μου τον μικρο μου κ ειχαμε αποροφηθει σε συζητηση. ακουμε την εξωπορτα να ανοιγει(απο τον ανηψιο μου) κ φωναζουμε κ οι 2 μαζι πανικοβλητες ΤΟ ΜΩΡΟΟΟ:shock:(φοβουμενες μην βγει κ πεσει στις σκαλες) κ μετα συνειδητοποιουμε οτι τον κραταει αγκαλια:oops::oops::roll::roll: κ σκαμε στα γελια φυσικα:mrgreen:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

γεια σας κοριτσια ειμαι φρεσκομανουλα εγω 3 μηνων . εκει που ειχα μνημη ελεφαντα μετα την γεννα αρχισα να ξεχναω πολλα . ασ πουμε ποσες κουταλιες σκονη να βαλω μετραω μετραω μενω κοκαλο παλι απο την αρχη το εχω κανει καμια 10αρια φορες . ειδη ξεχναω εαν εφαγε ο μικρος .... και διαβαζωντας αρχιζω και αναρωτιεμαι ποσα ακομα θα ξεχασω

αχχχχ μου θυμισες ενα αστειο τωρα!!!! Περιπου 4 μηνων ειναι η κορη μου και εγω εχω γυρισει στη δουλεια... Πρωι τωρα, δεν επικοινωνω και πολυ με το περιβαλλλον μου, πηγαινω να βαλω καφε και αρχιζω και μετραω κουταλιες ζαχαρη...μια, δυο ,τρεις, τεσερις, πέντε....κάποια στιγμη ...ξυπναει το μυαλο μου!!!!!!!

ΩΩΩΩΩΩΠ!!! ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ....:P:p:p:p

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

αχχχχ μου θυμισες ενα αστειο τωρα!!!! Περιπου 4 μηνων ειναι η κορη μου και εγω εχω γυρισει στη δουλεια... Πρωι τωρα, δεν επικοινωνω και πολυ με το περιβαλλλον μου, πηγαινω να βαλω καφε και αρχιζω και μετραω κουταλιες ζαχαρη...μια, δυο ,τρεις, τεσερις, πέντε....κάποια στιγμη ...ξυπναει το μυαλο μου!!!!!!!

ΩΩΩΩΩΩΠ!!! ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ....:P:p:p:p

Έχει έρθει ο πεθερός μου, πρωί για καφεδάκι...

Μόλις έχει ξυπνήσει και ο μικρός και πάω στη κουζίνα να φτιάξω γάλα στο μωρό και ελληνικό καφέ στο πεθερό. Βάζω το μπρίκι στη φωτιά και μετράω 5 κουταλιές γάλα σκόνη και τις ρίχνω στο μπρίκι!:oops::-D:mrgreen:

iyuNp3.png4hNCp3.png

1. Την εποχη που ημουν φοιτητρια (προπολεμικα δηλαδη) πηγαινα στο Πανεπιστημιο μεσα στο αγχος και στη βιασυνη περπατωντας στην Ακαδημιας και φυσικα χωρις να κοιταω μπροστα μου. Ξαφνικα κουτουλαω καπου οπου στην αρχη δε συνειδητοποιω τι ειναι' date=' προσπερναω και ζηταω και συγγνωμη. Αλλα, παραξενευομαι διοτι αρχισε να με ποναει το κεφαλι μου και να με κοιταει ο κοσμος που βρισκονταν εκει γυρω. Αποτελεσμα, εγω να εχω ερθει σε μετωπικη συγκρουση με μια μεγαλη πινακιδα του πεζοδρομιου, να της εχω ζητησει συγγνωμη και να κοντευω να παθω αμνησια απο το χτυπημα. Πραγματικα οι περαστικοι πρεπει να γελασαν παρα πολυ. Εγω απλα το προσπερασα και εκανα οτι δε συμβαινει τιποτα απο τη ντροπη μου![/quote']

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κάτι ανάλογο είχα κάνει εγώ στο πανεπ. Μακεδονίας. Πήγαινα λοιπόν η κυρία για φωτοτυπίες και σε εναν μικρο διάδρομο, δεξιά είναι η πόρτα του αμφιθεάτρου και αριστερά το κυλικείο (οσοι γνωριζουν τον χωρο με καταλαβαίνουν:P) Προχωρούσα εγώ κοιτάζοντας αριστερα και χαζευα προς το κυλικείο ώσπου μπαμ :shock::shock::shock::shock: πέφτω πάνω στην μεγάλη κολώνα που υπάρχει λίγο πιο έξω από το αμφιθέατρο :shock::shock::shock::shock::shock: . Ακόμα γελάω που το σκέφτομαι αλλά η ντροπή μου ήταν πολύ μεγάλη εκείνη την ώρα:P:p:p:p:p

4Xjop3.png

ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΑΡΠΑΖΩ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ SCRUB ΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΑΗΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!

“Teachers open the door, but you must enter by yourself.”

Chinese Proverb

Διαφημίσεις

Πριν λίγο μιλούσα στο κινητό και ζέσταινα νερό στον βραστήρα. Κλείνω το κινητό και προσπαθώ να το τοποθετήσω στη βάση του βραστήρα, στο άλλο χέρι κρατάω σταθερά τον βραστήρα κι αφού δεν τα καταφέρνω, γυρνάω και βλέπω τη βάση του ασύρματου, λέω "α τι βλάκας είμαι" και πάω να το βάλω στου ασύρματου....

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

Μόλις έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο, η πελάτισσά μου είναι ξένη βιάζεται τρομερά να προλάβει την τράπεζα και μετά την πτήση της, τους χαιρετάμε όλους και πάω να φύγω με πολύ φόρα λέγοντας "let's go to the bank!" ανοίγω την πόρτα... και βλέπω μια λεκάνη τουαλέτας ??? ναι, σωστά καταλάβατε, είχα ανοίξει την πόρτα του wc :lol:

Μόλις έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο, η πελάτισσά μου είναι ξένη βιάζεται τρομερά να προλάβει την τράπεζα και μετά την πτήση της, τους χαιρετάμε όλους και πάω να φύγω με πολύ φόρα λέγοντας "let's go to the bank!" ανοίγω την πόρτα... και βλέπω μια λεκάνη τουαλέτας ??? ναι, σωστά καταλάβατε, είχα ανοίξει την πόρτα του wc :lol:

αφού δεν βρήκατε και κανέναν να κάθεται πάνω.......πάλι καλά:-D:grin::-D

• 2 εβδομάδες μετά...

μολις ειχαμε φερει τα διδυμα σπιτι κ ειναι η ωρα για μεσημεριανο. κ ενας πανικος στο σπιτι επικρατει....βαζω λοιπον τη μεγαλη κορη στο καθισματακι, παω να φερω το πιατο της, κ προσπαθω να βαλω τη σαλιαρα.... στο λαιμο του συζυγου κ επεμενα! πηγα να τον πνιξω τον ανθρωπο λεμε!:lol:

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

μολις ειχαμε φερει τα διδυμα σπιτι κ ειναι η ωρα για μεσημεριανο. κ ενας πανικος στο σπιτι επικρατει....βαζω λοιπον τη μεγαλη κορη στο καθισματακι, παω να φερω το πιατο της, κ προσπαθω να βαλω τη σαλιαρα.... στο λαιμο του συζυγου κ επεμενα! πηγα να τον πνιξω τον ανθρωπο λεμε!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!Κορυφαίο!

Την επαθα σαν αρχαρια!!!! Δουλευω σε χωρο με πολλους ΗΥ. Σχολαω πτωμα, τους κλεινω ολους και παω στο πρωτο μαθημα πληροφορικης στο οποιο συμμετεχω για να παρω το πτυχιο. Καθομαι στην καρεκλα μου, πατω ΟΝ στην οθονη, και περιμενω....... περιμενω....... περιμενω........ και ακομη θα περιμενα αν δεν ερχοταν ο καθηγητης να ρωτησει:

Δε θα ανοιξεις την μοναδα???? :?:

Ε, ναι!!! απαντω!!!! :mad: Μοναδα!!!! Που ειναι η μοναδα?????? :confused: αναρωτιεμαι και κοιτω δεξια, αριστερα και κατω απο το τραπεζι σαν χαζο. :shock::shock:

Απλωνει ο καθηγητης το μαγικο χερακι του και ΚΛΙΚ :lol::lol: ανοιγει την μοναδα που ηταν ακριβως διπλα στην οθονη μου. :shock::shock::shock: ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ!!!!! Δεν μπορουσα να πιστεψω αυτο που μου συνεβει!!!!! :oops::oops::oops:

το δικο μας το κουλο το σαββατο εγω ειμαι αυπνη ο μικρος 3 μηνων κλαιει ουρλιαζοντας και μου λεει ο αντρας μου παω να τον αλλαξω μπας και ηρεμισει(ηρεμει στο μπανιο γυμνος με το να ακουει το νερο να τρεχει) οποτε τον αλλαζει μετα απο μιση ωρα αποφασιζω να σηκωθω να τον παρω αγκαλια μπας και ηρεμισει μπαινω στο μπανιο και βλεπω διπλα στις πανες τα πανακια dettol ρωταω τον αντρα μου αγαπη μου με τι καθαρισες το παιδι. Ααπαντηση του με τα μωρομαντηλα . Αγαπη μου θυμασαι που το εβαλες. απαντηση ωωω ρε Κελλη μαζι με τις πανες για χαζο με περνας. Ψυψραιμη εγω του λεω αγαπουλα μου διπλα στις πανες ειναι τα πανακια DETTOL μηπως να μου εδινες το παιδι να το κανω μπανακι γιατι το απολυμανες..

• 2 εβδομάδες μετά...

χαχαχα!!!πολύ γέλασα!!!!δεν ξέρω αν πιάνεται στα τελείως κουλά μαμάδων μιας και τότε έκανα baby sitting,στο σπίτι της κοπέλας λοιπόν είχα αφήσει ένα ζευγάρι παντόφλες για να μην είμαι όλη μέρα με τα παπούτσια κάνει ωραία μέρα έξω λέω στη μικρή μου Σττελλίτσα θα φάμε τη φρουτόκρεμα και μετά βολτίτσα,ε;τί λες;περίχαρη η μικρή και η δικιά σου φτιάχνω μια φράπα σ'ενα πλαστικό να την πάρω φεύγωντας να πίνω στην παιδική χαρά έλα μου όμως που φεύγωντας και τη φράπα ξέχασα αλλά και να βάλω παπούτσια...με τις παντόφλες στον δρόμο και ν'αναρωτιέμαι γιατί σκλύρηνε το οδόστρωμα!!!!!!!:oops::oops::oops:με έβλεπε ο κόσμος με απορία εγω ατάραχη φανταστείτε την απορία μου όταν βγάζωντας τη μικρή απ'το καρότσι είδα τα πόδια μου!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!έριξα κάτι γέλια!!!!!!!αλλά έκατσα δεν ξαναγύρισα το λυπήθηκα το μωρό!!!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

• 2 χρόνια μετά...
εγω το χειμωνα εχω μονιμα κολλημενο ενα χαρτακι στο θερμοσιφωνα, που λεει "ΣΒΗΣΕ ΜΕ"

εγώ θυμήθηκα να κοιτάξω τώρα το θερμοσίφωνα που διάβασα το μήνυμά σου!!!!!!!! το είχα όλη νύχτα αναμμένο. Παιδάκια δεν έχω ακόμα, οπότε....μη χειρότερα!!

Αν και δεν έχω παιδιά ακόμα είμαι ξεχασιάρα από τη φύση μου...έχω ξεχάσει στο πανεπιστήμιο το ντοσιέ με τις σημειώσεις μου μέσα στο λεωφορείο και με κυνήγαγε ένας Γάλλος φοιτητής να μου τις δώσει και το θεικό...έχω ξεχάσει το βιβλίο που μας έδωσε ένας καθηγητής - κάθε φοιτητής έπαιρνε αυστηρώς ένα και υπέγραφε σε κατάσταση - και το ξέχασα κάτω από το έδρανο. άφαντο βέβαια το βιβλίο, πήγα και τον παρακάλεσα κ μου έδωσε άλλο αλλά με πήρε στο ψιλό κι αυτός κι οι φίλες μου...

• 2 εβδομάδες μετά...

:lol::lol: Καλά έχω λιώσει έτσι ?

Της μαμάς μου :

1) "Πέτρο (αδελφός μου)? Σταμάτα να κάνεις φασαρία και ανέβα γρήγορα στο παράθυρο (κρεβάτι)" Εμείς φυσικά λιώσαμε.

2) έχει βγάλει κιμά και σκέφτεται τί φαγητό να τον κάνει και συγχρόνως μας βράζει τα αυγά μας οπότε έρχεται και μας ρωτάει "Τα αυγά σας πώς τα θέλετε με κιμά ή χωρίς κιμά??" :shock:

Δικό μου :

Με τον άντρα μου ελεύθεροι ακομα τον έχω πάρει ένα βράδυ στο κινητό έτσι για να τον ακούσω λίγο και ακολουθεί η εξής συζήτηση :

- Έλα

- Έλα

- τί κάνεις?

- στον δρόμο είμαι γυρνάω σπίτι.

- α βγήκες?

- ναι δεν στο χα πει?

- δεν το θυμάμαι

- τέλος πάντων την πήγα εγώ στη Σαλαμίνα.

- ποιά?

- την αδελφή μου. δεν σου χα πει οτι ........

- ...... (ο άντρας μου δεν έχει αδέλφια) εεεεεμ να υποθέσω οτι δεν είσαι ο τάδε έτσι δεν είναι?

- ε? όχι.. Ρούλα?

- μμμ συγνώμη λάθος!

• 2 months later...

Ξυπναω προχτες το πρωι και ετοιμαζομαι να θηλασω τη μικρη. Πιανω το στηθος μου απ εξω απ τη μπλουζα, πουθενα το σουτιεν, σημειωτεων οτι απ οταν γεννησα φοραω σουτιεν συνεχεια. Παθαινω κοκομπλοκο λοιπον κ αρχιζω να ψαχνω το σουτιεν, το οποιο ειχα ξεχασει οτι ειχα βγαλει εντελως ασυναισθητα μαλλον το προηγουμενο βραδυ!!!

Ξυπνώ μες τη νύχτα να φτιάξω γάλα στο μωρό...ισα που βλέπω μπροστά μου,βραζω νερο,βγαζω το γαλα απ'το κουτι....ετοιμο το νερο...το βαζω στο μπουκάλι,το κρυώνω,παιρνω το μικρό αγκαλιά και ταιζω με τεράστια προσπάθεια να κρατήσω τα ματια μου ανοιχτά...ώσπου καποια στιγμή κοιτω κ ο μικρός έπινε ωραιότατο νεράκι,απ'τη νύστα μου ούτε το γαλα έβαλα μέσα...

Πρωινός πανικός = ετοιμασία παιδιών για σχολείο.

Ντυσίματα, πρωινά, ετοιμασία φαγητών, κάλτσες παπούτσια, χτένες, κοτσίδια, τσάντες και μολύβια και όλο εκείνο το πακέτο που συνοδεύει 4 παιδιά και δύο γονείς που πρέπει να πάνε σε σχολεία/δουλειές στις 8 παρά.

Είναι ώρα να φύγουμε. Βγαίνουν τα παιδιά προς το αυτοκίνητο. Πάω να πάρω κλειδιά. Πουθενά. Ψάχνω κλειδιά. Τίποτα. Αρχίζω να ρωτάω παιδιά και σύζυγο. Τίποτα. Μουρμουρίζω για τη μοίρα μου τη μαύρη που παίρνουν τα πράγματα για να παίξουν και δεν τα βάζουν στη θέση τους. (Σημ. το μπρελόκ έχει ένα αρκουδάκι πάνω για να είναι μεγάλο και να μη χάνεται εύκολα).........

Ψάχνω... ξαναψάχνω.... δωμάτια, μπάνια, κουζίνα, κτλ... τσάντες... σακούλες... κουζίνα... ψυγείο... ντουλάπια...... Τίποτα. Το παίρνω απόφαση πως δε θα έχω κλειδιά για το σπίτι και φεύγω μόνο με του αυτοκινήτου, λέγοντας στον άντρα μου πως θα μου ανοίξει εκείνος (άρα να μην αργήσει). Κλείνω και με φόρα την εξώπορτα, αφού δεν είχα κλειδί για να το κάνω απαλά.

Λίγη ώρα μετά με παίρνει τηλ ο σύζυξ.....

Τα είχα ξεχάσει έξω από την πόρτα! (Ναι, αυτή που έκλεισα με δύναμη γιατί δεν είχα -λέμε τώρα- τα κλειδιά)!!!

Ήταν εκεί από το προηγούμενο βράδυ... όοοολη νύχτα.......

Και νόμιζα πως με τα χρόνια το Αλτσχάιμερ διορθώνεται...... πφφφφφφφφ

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...