agentP

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.748
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

13 Neutral

Περισσότερα για την/τον agentP

 • Rank
  Δοκιμή

Converted

 • Περιοχή
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Η χρ.α εκκμεταλλεύτηκε το κενό που δημιούργησε η έλλειψη της καλλιέργειας εθνικής συνείδησης και η απουσία μεταναστευτικής πολιτικής. Όταν κάπου δημιουργείται ένα κενό έρχεται κάτι άλλο να το αναπληρώσει κι έτσι μας προέκυψε αυτό το κατασκεύασμα, που καπηλεύεται τα εθνικά μας σύμβολα, το στρατό και την ιστορία μας. Θα βλέπουμε ελληνική σημαία και θα λέμε "φασίστας". Μία κατηγορία ψηφοφόρων είναι αυτή. Η άλλη είναι οι χαβαλέδες που πάνε μ΄αυτούς που ρίχνουν το ξύλο γιατί μόνο έτσι νιώθουν ότι μετράνε και είναι δυνατοί. Αυτοί θα ψήφιζαν και 17Ν αν είχε βάλει υποψηφιότητα.
 2. Κάθε χρόνο στην εγκύκλιο για τον προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου υπάρχει σύσταση να μην αναλαμβάνει ο γονιός-εκπαιδευτικός την τάξη με το παιδί του. http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2012/120611_programmatismos_iouniou_2012_13.pdf Πιθανόν να αναλάβει την τάξη μαμά συμμαθητή και δεν το θέλω για πολλούς λόγους, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι γονείς.
 3. Αν δεν ξέρει και ο ίδιος τι να κάνει, ή να φοβάται μήπως τον κοροϊδέψουν οι φίλοι του αν αρνηθεί, μια απαγόρευση από τους γονείς να πηγαίνει μόνος του στο σπίτι της μπορεί να είναι και "λυτρωτική", τον απαλλάσσει από το βάρος μιας απόφασης που ίσως δεν είναι έτοιμος να πάρει. Αν παρά την απαγόρευση δεν τη διεκδικήσει, σημαίνει ότι δεν τη θέλει καν. Στο σπίτι δεν θα καλούσα την κοπέλα ακόμα κι αν ήθελα να κάνουν παρέα, για πολλούς λόγους... Είναι δική του προσωπική ζωή, βάζεις το πλαίσιο, αλλά δεν πολυανακατεύεσαι. Άμα θέλει να την καλέσει αυτός.
 4. ma
  Διαφημίσεις

 5. Στη ληξιαρχική πράξη γέννησης, σημειώνεται στο περιθώριο η βάφτιση με όλα τα στοιχεία (μέρα, ώρα, όνομα αναδόχου και ιερέα). Όμως αυτό φαίνεται μόνο αν πάρεις αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης-βάφτισης. Συνήθως τα ληξιαρχεία δίνουν μόνο απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης, όπου εκεί δεν αναγράφεται το θρήσκευμα, επειδή απαγορεύεται να αναγραφεί σαν προσωπική πληροφορία. Επομένως για να βεβαιωθεί το θρήσκευμα πρέπει ο νονός να πάρει ένα αντίγραφο της ληξιαρχικής πράξης από το ληξιαρχείο της πόλης που γεννήθηκε. Αυτό δεν χάνεται κι εκατό χρονών να πάει (εκτός αν κάηκε το αρχείο στον πόλεμο, λέμε τώρα....). Παρεμπιπτόντως θα μάθει και τον ωροσκόπο του , μέχρι πρότινος μόνο για αστρολογικούς λόγους ζητούσαν αντίγραφα κι όχι αποσπάσματα.
 6. Αν ο καθένας προσπαθεί να επιβάλει αυτό που θεωρεί αυτός δίκιο με τα όπλα θα φάμε τις σάρκες μας. Και οι χρυσαυγίτες που σκοτώνουν κόσμο στο ξύλο, το κάνουν επειδή νομίζουν ότι έχουν δίκιο και είναι ενάντια στο σύστημα και οι τρομοκράτες που αγοράζουν καλάσνικοφ από εμπόρους όπλων και σημαδεύουν όποιον τύχει, είναι ενάντια στο σύστημα. Τα "παιδιά" έμπλεξαν σε εγκληματική οργάνωση. Μην ξεχνάτε ότι δεν δρουν αυθόρμητα, έχουν από πίσω άλλους. Τους λυπάμαι γιατί κατέστρεψαν τη ζωή τους. Οι γονείς τους, ότι και να πουν δικαιολογούνται γιατί είναι γονείς κι έχουν το πόνο τους.
 7. Είχα βρει γυμνοσάλιαγκα στη ντουζιέρα στο εξοχικό. Έβγαινε απο το σιφόνι γιατί ο σωλήνας της ντουζιέρας καταλήγει στον κήπο. Είχε βρει είσοδο από εκεί.
 8. Αν υπάρχει αποχέτευση που βγαίνει στον κήπο μπορεί να μπαίνουν από εκεί, βάλε καπάκια στα σιφόνια. Για να εμποδίσεις σαλιγκάρια στον κήπο βάζεις θρυμματισμένα τσόφλια αυγών.
 9. Μπορεί να προκαλέσει ενδομητρίωση και μολύνσεις.
 10. Εμείς φωνάζαμε τη μαμά μου με το όνομα νοτιοαμερικανού δικτάτορα, αλλά ήταν τέλεια μαμά. Μαμά κλόουν δεν μπορείς να γίνεις για πολύ, αλλιώς το σπίτι θα γίνει τσίρκο και τα παιδιά άγριες μαϊμούδες... Όπως κατάλαβες κι εγώ μαμά στρατηγός το ΄παίζω και μου έχουν απονείμει κι ένα σωρό αυτοκόλλητα παράσημα.
 11. Περαστικά. Να σκέφτεσαι μόνο αισιόδοξα, και τα δυο μωρά σου σε χρειάζονται δυνατή. Εύχομαι να είναι κάτι εύκολα αντιμετωπίσιμο και να γυρίσετε με το καλό στο σπίτι σας.
 12. Γιατί να με πειράξει; Παρακολούθησε το μάθημα και τους έβαλε ένα πρόβλημα μαθηματικών. Δεν μπορώ ν΄ανοίξω τον σύνδεσμο που είχε βάλει η emmaki αλλά νομίζω ότι γι αυτό δεν χρειάζεται έγγραφη συναίνεση.
 13. Harlow, η άδεια του γονέα χρειάζεται για να απασχολήσει τα παιδιά, όχι για να γίνει μια ανακοίνωση. Σ΄εμάς πέρισυ είχαν έρθει από το Παίδων κι είχαν ζυγίσει - μετρήσει τα παιδιά και συμπληρώσαμε και ερωτηματολόγιο. Η διαδικασία κράτησε σχεδόν δύο μέρες. Εκεί δώσαμε έγγραφη συναίνεση. Αυτό ερμηνεύω ως απασχόληση και όχι μια ανακοίνωση. Επίσης, άλλη φορά είχε μπει στην τάξη κι ένας φοιτητής για έρευνα, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί προηγουμένως. Γενικά στις εγκυκλίους δεν βρίσκω κάτι που να ρυθμίζει αυτό το συγκεκριμένο θέμα.
 14. Οι άδειες όμως δίνονται από την πρωτοβάθμια χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση των γονέων. Στην τελευταία παράγραφο των εγκυκλίων που έχεις παραθέσει υπάρχει ρητή απαγόρευση για την είσοδο πολιτικών οργανώσεων και φορέων. Δεν έχω δει πουθενά ρητή απαγόρευση για είσοδο ιερέα. Δεν θέλω να καθήσω να αναλύσω τις διαφορές, κνε, παπά, φάγε και μπακάλη... Δηλ. αν ο παπάς είχε άδεια, όλα θα ήταν οκ για όλους; Η άδεια από τον διευθυντή του σχολείου θα αρκούσε ή πρέπει να είναι γραπτή πρωτοκολλημένη; Δεν νομίζω να μπήκε κρυφά στο σχολείο.
 15. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το καθαρά γραφειοκρατικό θέμα της άδειας εισόδου, ενώ εκείνο που καταλαβαίνω ότι ενοχλεί κάποιους είναι η παρουσία του ιερέα στο σχολείο για 10 λεπτά. Η εκκλησία δεν είναι μαγαζάκι που διαφημίζεται, ούτε ιδιωτική σχολή που ψάχνει πελάτες για να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις. Υποθέτω ότι μπορεί να γίνει μια ανακοίνωση που αφορά την εκκλησία, όπως γίνονται πολλές ανακοινώσεις που αφορούν το δήμο στο σχολείο μας (και μερικές με πολιτική χροιά). Υπάρχουν τουλάχιστον άλλα δύο παρόμοια θέματα. Είναι και θέμα πυρασφάλειας όμως γιατί μπορεί να έχει πιάσει φωτιά το τσαντάκι του...
 16. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για να τελειώσει τα μαθήματα. Πάντως άμα κουράζεται και δεν μπορεί να τα καταφέρει είναι μαρτύριο και για το παιδί και για το γονιό που το διαβάζει. Και εγώ κατάλαβα ότι το παιδί μου είχε πρόβλημα στις αρχές της β΄δημοτικού. Πήρα ειδική παιδαγωγό στο σπίτι και έχω δει σημαντική βελτίωση. Είναι μια δουλειά που δεν θα μπορούσα να την κάνω εγώ μαζί του σα μαμά. Το μόνο κακό είναι ότι έχει μεγάλο κόστος, αλλά είναι μονόδρομος. Άμα το πιάσει τώρα που είναι στην αρχή, θα είναι καλύτερο για το παιδί, προτού προχωρήσει η τάξη.