Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποτε νιώσατε το μωρό σας...?

Recommended Posts

Στην 1η εγκυμοσύνη την 16η εβδομάδα τώρα στη 2η νωρίτερα στην 13η. Ίσως επειδή ήμουν πιο υποψιασμένη...είναι σαν γαργάλημα περισσσότερο παρά σαν κίνηση. Τωρα πια στην 22η είναι κίνηση κανονικότατη!!! ;) ;) ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικα 3εχαστικα και δεν μπηκα να πω τα νεα , τα οποια μια χαρα ειναι , μια χαρα ειναι το μπεμπε , απλα δεν το αισθανομουνα , αν και ανυσηχησε ο γιατρος μεχρι να το δει αλλα ολα καλα , απλα μαλλον ειναι πεισματαρικο και αυτο και δεν μασ κανει την χαρη . Ειμαι πλεον 20 εβδομαδων και παμε προς ολοταχως και μετα του β' επιπεδου σε 2 βδομαδες για καισαρικη (το ζητησα εγω λογω πολλων δικων μου λογων ) καποια στιγμη τελος αυγουστου .

με το καλό!!! καλή λευτεριά και σε σένα και σε όλες τις εγκυούλες!!! γερά μωράκια!!!

Κορίτσια εγώ είμαι 18+1 και ενώ σε πιο μικρές εβδομάδες όλο και κάτι ένιωθα ( ή νόμιζα ότι ένιωθα) τον τελευταίο καιρό δεν νιώθω σχεδόν τίποτα.. Ο γιατρός μου είπε ότι επειδή είναι το πρώτο μου το λογικό είναι να το ακούσω στην 19 με 20 εβδομάδα περίπου.. μέχρι πάντως και την Πέμπτη που μας πέρασε όλα ηταν οκ με τον μπέμπη μου γιατί έκανα υπέρηχο και τον είδα.. Τώρα έχω ραντεβού την Παρασκευή που μας έρχεται...

Σε κάθε πρόβλημα.. υπάρχει πάντα μία λύση..!!!!

Ούτε και εγώ νιώθω πολλά πολλά. Κάποιες στιγμές απόλυτης ηρεμίας μόνο νιώθω κάτι σαν γαργάλημα να το πω, κάτι σαν τράβηγμα? Αφού και εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι είναι το μωρό!

Διαφημίσεις

Κορότσια καλημέρα! Χθες ακουσα το μικρό μου!18η βδ. μου έριξε τρεις κλοτσιτσες χαμηλά κι είμαι πια σίγουρη πως ήταν αυτό. χο χο!

I M NEVER WRONG.. ONCE I THOUGHT I WAS..

BUT I WAS WRONG..!

καλημερα!!!στην 1η εγκυμοσυνη 17 εβδ.τον ενιωσα.τωρα σημερα ενιωσα κατι χαμηλα αριστερα, παιζει να ειναι το μπεμπε νο2! αρα 15εβδ.κ κατι ημερων!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Καλησπέρα σας μανούλες!!

Από την προηγούμενη εβδομάδα, 17η, άρχισα να νιώθω κάτι σαν "μπουρμπουλίθρες" που πέρασα ομολογώ για το εντεράκι :confused: , αλλά εδώ και 3οις μέρες το σποράκι μου δηλώνει το παρόν του σιγά σιγά όλο και πιο συχνά..Έχει πολύ πλάκα.. χιχιχι :rolleyes:

BqDkp3.png

εγώ έχω μπερδευτεί. εδώ και 2-3 βδομάδες νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με το έντερο. και κάποιες φορές ακούω και το γρ άρα είναι όντως έντερο. εδώ και λίγες μέρες όμως, είμαι 20w+2d αισθάνομαι την κοιλιά μου να γίνεται πέτρα και πιάνω μέσα ότι σκληραίνει στα δεξιά κυρίως. η μήτρα δεν είναι στη μέση? είναι πιο πολύ προς δεξιά? και νομίζω κάποιες φορές το έχω νιώσει αλλά δεν ξέρω τι να περιμένω ακριβώς. κλωτσιά? γαργάλημα? τι???

Διαφημίσεις

Γεια σας μελλοντικες μανουλες!!Εμενα ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και ειμαι 19 + 2!Εδω κ 2-3 βδομαδες κατα καιρους νιωθω κατι γκλουκ γκλουκ κ τις τελευταιες μερες πιο εντονα κ πιο συχνα, κυριως το βραδυ οταν χαλαρωνω!Αλλα πριν 2-3 μερες ενιωσα 2 κλωτσιες απανωτες, αλλα κλωτσιες οχι αστεια!!Ποσο συγκινητικο κ ομορφο συναισθημα:)Ειναι κ σκανδαλιαρα κ θα περασσουμε καλα μου φαινεται, στους υπερηχους κουνιεται συνεχεια!!!!

εγώ έχω μπερδευτεί. εδώ και 2-3 βδομάδες νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με το έντερο. και κάποιες φορές ακούω και το γρ άρα είναι όντως έντερο. εδώ και λίγες μέρες όμως, είμαι 20w+2d αισθάνομαι την κοιλιά μου να γίνεται πέτρα και πιάνω μέσα ότι σκληραίνει στα δεξιά κυρίως. η μήτρα δεν είναι στη μέση? είναι πιο πολύ προς δεξιά? και νομίζω κάποιες φορές το έχω νιώσει αλλά δεν ξέρω τι να περιμένω ακριβώς. κλωτσιά? γαργάλημα? τι???

Εγω το νιωθω σαν γκλουκ γκλουκ ή σαν αεριο να το πω!Ή σα να κουνιεται προς στιγμη ενα ψαρακι!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσια!εγω ειμαι 19εβδ.+2ημ. τον μικρουλη μ τον καταλαβα πρωτη φορα 16 εβδ.κ κατι.φυσικα οσο περνανε οι μερες τον νιωθω κ περισσοτερο.στην αρχη ηταν απλα ενα γαργαλιμα φτερουγισμα κ τωρα γινετε πιο εντονο.απιστευτη αισθηση χαρας φυσικα αλλα κ ανχους μεχρι να ξαναδωσει το παρον του για να σου πει μαμα μην ανχονεσαι ειμαι εδω κ ειμαι καλα!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...
:P geia sas..eimai egios stin 18 ebdomada..i8ela na rotiso to e3is..pos einai otan to niosate gia proti fora?nio8o xamila stin κilia κai poli xamila κato ena tremoulo..einai logiκo?

Προσωπικά στη 14η εβδομάδα αισθάνθηκα κάτω από τον ομφαλό σαν να σκάει μια μπουρμπουλήθρα...στην αρχή νόμιζα ότι ήταν το έντερο..με τις μέρες κατάλαβα ότι ήταν το μωρό...άλλες αισθάνονται φτερούγισμα και μερικές το περιγράφουν σαν γαργαλητό...παρατήρησε εάν αυτό το αισθημα επαναληφθεί τις επόμενες μέρες και θα καταλάβεις τι συμβαίνει...:lol:

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια ειμαι 13+5 κ εδω κ 2 μερες οταν ξαπλωνω το βραδυ εκει που εχει απολυτη ησυχια καταλαβα ενα τσακ εκει γυρο απο τον αφαλο.πολυ μικρο ομως δηλαδη αν κουνιομουν δεν θα το καταλαβαινα.κ εχθες την νυχτα συκωθηκα για νερο κ μετα ξαπλωσα παλι κ μεχρι να με παρει ο υπνος παλι κατι καταλαβα. Μην φανταστιτε πως καταλαβα κλοτσια..κατι σαν να εκανε τακ απο μεσα γυρο στο αφαλο. Κ πιστευω πως αν ειχε φασαρια η κουνιομουν δεν θα το καταλαβαινα. Λετε να ειναι το μωρο? Απο τοσο νψρις? Εχει τυχει να το εχει καταλαβει καμια τοσο νωρις? Στην πρωτη εγκυμοσυνη το ειχα ακουσει στην 16 εβδομαδα αν θυμαμαι καλα.περιμενω γνωμες κ εμπειριες

εγω ειμαι στην 18η.. πρωτη εγκυμοσυνη κ ακομα τιποτα!

στις 13 εβδομαδες ειναι πολυ μικρουλι ακομα νομιζω για να το νιωσεις. ισως να ταν αντανακλαστικο!

Στην πρωτη εγκυμοσυνη γενικα αργεις να το ακουσεις. Βραδυ που ξαπλωνεις τοτε παρακολουθησε το κ θα καταλαβεις κατι!!!!

με ρωτανε κ ολοι εαν το ακουσα κ οταν λεω οχι με κοιτανε περιεργα!!!

Κοριτσια ειμαι 13+5 κ εδω κ 2 μερες οταν ξαπλωνω το βραδυ εκει που εχει απολυτη ησυχια καταλαβα ενα τσακ εκει γυρο απο τον αφαλο.πολυ μικρο ομως δηλαδη αν κουνιομουν δεν θα το καταλαβαινα.κ εχθες την νυχτα συκωθηκα για νερο κ μετα ξαπλωσα παλι κ μεχρι να με παρει ο υπνος παλι κατι καταλαβα. Μην φανταστιτε πως καταλαβα κλοτσια..κατι σαν να εκανε τακ απο μεσα γυρο στο αφαλο. Κ πιστευω πως αν ειχε φασαρια η κουνιομουν δεν θα το καταλαβαινα. Λετε να ειναι το μωρο? Απο τοσο νψρις? Εχει τυχει να το εχει καταλαβει καμια τοσο νωρις? Στην πρωτη εγκυμοσυνη το ειχα ακουσει στην 16 εβδομαδα αν θυμαμαι καλα.περιμενω γνωμες κ εμπειριες

Kαι εγώ διένυα την 14η εβδομάδα ( 13+6ημ) όταν αντιλήφθηκα έναν πρωτόγνωρο εσωτερικό κτύπο. Σαν μια φυσσαλίδα που εσπασε μέσα μου. Επειδή ο πλακούντας μου είναι οπίσθιος δικαιολογείται που το μωρό εκανε τόσο νωρίς αισθητή την παρουσία του. Σταδιακά έμαθα να ξεχωρίζω τις κινήσεις του εμβρύου από ενδεχόμενες κινήσεις του εντέρου. Επικέντρωσε στο σώμα σου και μάθε να το ακούς και σιγά-σιγά θα κτίσεις τη δική σου γλυκειά εμπειρία....:-P:-P:razz::-P

Γεια σας κορίτσιαα!! Εγω σιγουρεύτηκα οτι το ένιωσα στο τελος της 19ης εβδομαδας αν και για περιπου μια βδομάδα πριν κατι καταλάβαινα αλλα δεν ημουν βέβαιη..! Εχω ακουσει πολλους χαρακτηρισμούς για την αίσθηση αυτη αλλα κανένας δε με κάλυψε! Εγω το παρομοιάζω σαν το πετάρισμα του ματιου (οταν παιζει το ματι που λέμε) νομίζω ειναι ακριβως το ιδιο!

Και εγω ενιωσα το μωρακι μου λιγο μετα την αυχενικη (14η εβδομαδα) και ενω καθομουν στο κρεβατι και παρακολουθουσα τηλεοραση, ξαφνικα αισθανομαι ενα "τακ-τακ" απο μεσα, απαλο, μικρο και ταυτοχρονα τοοοσο μαγικο που αρχισα να γελαω :D. Φυσικα αιφνιδιαστηκα, ενθουσιαστηκα και τρελαθηκα απο χαρααα και περιμενα σαν την παλαβη μηπως και μου κανει παλι τη χαρη να κανει αισθητη τη παρουσια του...ματαια ομως, ολο το βραδυ δεν εκλεισα ματι και τελικα την αλλη μερα παλι στο κρεβατι μου εκανε την εκπληξη!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...