Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Σ ευχαριστω mar85...δν θα κανω τεστ ακομα..θα περιμενω τν περιοδο...θα σκασω λιγο βεβαια αλλα θα περιμενω..

Στο λεω γιατι εγω αποφασισα να κανω τεστ ουρων 3 μερες νωριτερα απο την ημερομηνια που ειχε πει ο γιατρος (εκανα εξωσωματικη). Το τεστ ουρων βγηκε αρνητικη, αλλα τελικα ημουν εγκυος!!!! Γι αυτο πλεον υποστηριζω την χοριακη, η οποια ειναι πιο αξιοπιστη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλή επιτυχία!σε ποια εβδομάδα είσαι;

Ειμαι 19 και 3 ημερες. Ο γιατρος μου ομως θελει να κανω την β επιπεδου δυο φορες....

Σ ευχαριστω για την ευχη σου!!! Με το καλο το μωρακι σου...

Ειμαι στν 18η ημερα του κυκλου μου..αλλα συμφωνα με τς επαφες π ειχα αν ειμαι εγκυος ειμαι καπου στην 4η βδομαδα..

Πώς γίνεται να είσαι στην 18 ήμερα του κύκλου και παράλληλα στην 4 εβδομάδα; δεν καταλαβαίνω

bA9gp3.png

Ανδρομάχη τον έφαγες τον γάιδαρο, που λέμε, αντε κανε λιγάκι ακόμη υπομονή!

Εγω έχω γρίπη από χθες και είμαι χάλια. σήμερα όμως πήγα στον γιατρό. τελικά η κύηση είναι ενδομήτρια, είδαμε τον σάκο μέσα στην μήτρα, εγω βεβαια είδα μια μαύρη κηλίδα και μετα το ωχρό σωμάτιο που τροφοδοτεί το μωρό. και εκεί που βλέπαμε αυτή την μικρή μαύρη κηλίδα, δίπλα είδαμε άλλη μία. φαινόταν ξεκάθαρα. ο γιατρός υποψιάστηκε δίδυμη κύηση, αλλά ακόμη ειναι πάρα πολύ νωρίς. την άλλη βδομάδα θα πάω σε έναν γυναικολόγο με τους εξελιγμένους υπέρηχους για να τα δω όλα πιο καθαρα. πάω να ξαπλώσω γαιτί είμαι χαλια κορίτσια. καλή συνέχεια

Διαφημίσεις

Η χοριακη δεν ανέβηκε ικανοποιητικα από δευτερα464 πήγε σήμερα 714.και κάνω τελευταία την τρίτη και μου είπε ο γιατρός να κόψω τα utrogestan. Κουράστηκα καλύτερα να μου πουν το χειρότερο πάρα αυτή η αναμονη

Η χοριακη δεν ανέβηκε ικανοποιητικα από δευτερα464 πήγε σήμερα 714.και κάνω τελευταία την τρίτη και μου είπε ο γιατρός να κόψω τα utrogestan. Κουράστηκα καλύτερα να μου πουν το χειρότερο πάρα αυτή η αναμονη

Ιωαννα δεν εξέφρασε καμια γνωμη ο γιατρός; αχ λυπάμαι πολύ.. τωρα δηλ πάλι θα περιμένεις ως την Τρίτη;; τι να σου πω Ιωάννα μου, κουράγιο.. εύχομαι πραγματικά όλα να σου πάνε καλά. πώς νιώθεις;;;

Καλησπέρα κορίτσια! Ρίτα διπλή κύηση? Αυτό είναι καταπληκτικό!!! Εύχομαι όλα να πάνε όπως τα θες!Περαστικά σου κιόλας. 😊 Ανδρομάχη υπομονή λίγες μέρες έμειναν και θα μάθεις αν θα γίνεις μανούλα. Εμένα πόνος στή κοιλιά χαμηλά έίχέ σταματήσει για 2 μέρες και σήμερα άρχισε πάλί.Τό στήθος μου είναι χάλια, δεν μπορώ καν να το ακουμπήσώ και σήμερα ξύπνησα με ζαλαδες. .Άν και νιώθω σαν νά είμαι κρυωμενη.Δέν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, κάθε μέρα νιώθω λες και θα αδιαθετησω αλλά δεν έχω ίχνος αίματος και έχω φτάσει στη 36 μέρα του κύκλου μου.

😐😐😐😐

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Ρίτα διπλή κύηση? Αυτό είναι καταπληκτικό!!! Εύχομαι όλα να πάνε όπως τα θες!Περαστικά σου κιόλας. 😊 Ανδρομάχη υπομονή λίγες μέρες έμειναν και θα μάθεις αν θα γίνεις μανούλα. Εμένα πόνος στή κοιλιά χαμηλά έίχέ σταματήσει για 2 μέρες και σήμερα άρχισε πάλί.Τό στήθος μου είναι χάλια, δεν μπορώ καν να το ακουμπήσώ και σήμερα ξύπνησα με ζαλαδες. .Άν και νιώθω σαν νά είμαι κρυωμενη.Δέν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, κάθε μέρα νιώθω λες και θα αδιαθετησω αλλά δεν έχω ίχνος αίματος και έχω φτάσει στη 36 μέρα του κύκλου μου.

😐😐😐😐

Δεν μπορώ να καταλάβω τί συμβαίνει! αυτός ο πόνος στο στήθος είναι χαρακτηριστικός της εγκυμοσύνης. και εμενα οι θήλες μου είναι υπερευαίσθητες. εχει μεγαλώσει η θηλαία άνως (έτσι δε λέγεται η περιοχή γύρω από την θηλή;) και έχει γινει πιο σκούρα. αχ δεν παίρνεις άλλο ένα τεστ; την χοριακή πρεπει και στην Νορβηγία να την συνταγογραφήσει ο γιατρός, όπως στην Γερμανία;

όσο για τα δίδυμα δεν το πιστεύω. σε μένα δίδυμα; μπα...

Εγω έχω γρίπη από χθες και είμαι χάλια. σήμερα όμως πήγα στον γιατρό. τελικά η κύηση είναι ενδομήτρια, είδαμε τον σάκο μέσα στην μήτρα, εγω βεβαια είδα μια μαύρη κηλίδα και μετα το ωχρό σωμάτιο που τροφοδοτεί το μωρό. και εκεί που βλέπαμε αυτή την μικρή μαύρη κηλίδα, δίπλα είδαμε άλλη μία. φαινόταν ξεκάθαρα. ο γιατρός υποψιάστηκε δίδυμη κύηση, αλλά ακόμη ειναι πάρα πολύ νωρίς. την άλλη βδομάδα θα πάω σε έναν γυναικολόγο με τους εξελιγμένους υπέρηχους για να τα δω όλα πιο καθαρα. πάω να ξαπλώσω γαιτί είμαι χαλια κορίτσια. καλή συνέχεια

Περαστικα σου Ριτα... Αντε βρε με το καλο... Λες να ειναι διδυμη;; πωπωπω διπλες χαρες...

Πο πο βρε κοριτσι μου τι τραβας και συ... Μακαρι να πανε ολα καλα... Ο γιατρος σου δεν ειπε κατι;;;

χαχα...τέλεια...είδες που στο έλεγα εγώ..άντε μακάρι κοριτσάκι μου κ ότι καλύτερο εύχομαι!--

hiEW.pngpFRip3.png

Κοριτσια τα τσιμπιματακια συνεχιζονται δεξια κ αριστερα και καμια φορα εχω πονο περιοδου ηπιο βεβαια...συνηθως το πρωι...σημερα τ απογευμα μ ηρθε μια απιστευτη πικριλα στ στομα...ρωταω τν μαμα μ τι ν κανω κ μ λεει φαε κατι μηπως φυγει..ε κ τρωω κ εγω ενα πορτοκαλι..εννοειται εγινε χειροτερο...το τρωω τ πορτοκαλι αλλα τπτ..μετα ηθελα ν φαω λιγο τσουρεκι..τρωω τν πρωτη μπουκια...αθλια...τρωω τν δευτερη...αθλια...εφαγα ολο τ τσουρεκακι μ τν απαισια αυτη γευση..ε κ λεω ας φαω μια τσιχλα..μονο π τν εβαλα στ στομα μ τν εβγαλα γτ μ εβγαζε περισσοτερα σαλια κ γινοταν ακομη χειροτερο...κ παρατηρησα οτι οι φλεβες μ γυρω απο τν ρογα ειδικα στ αριστερο στηθος ηταν πρισμενες..οχι σ ολο τ στηθος..μονο γυρω στν ρογα..κ πριν μ πονουσε κ λιγο η κοιλια..περιμενω τς αποψεις σας...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ιωαννα δεν εξέφρασε καμια γνωμη ο γιατρός; αχ λυπάμαι πολύ.. τωρα δηλ πάλι θα περιμένεις ως την Τρίτη;; τι να σου πω Ιωάννα μου, κουράγιο.. εύχομαι πραγματικά όλα να σου πάνε καλά. πώς νιώθεις;;;

Έχω κουραστεί αλήθεια αυτή η αναμονή! !!Ίσως να είναι εξωμητριο θα κάνω έναν υπέρηχο την άλλη βδομάδα και βλέπουμε τι να πωω ούτε που ξέρω τι μου γίνεται αληθεια

Πο πο βρε κοριτσι μου τι τραβας και συ... Μακαρι να πανε ολα καλα... Ο γιατρος σου δεν ειπε κατι;;;

Το.μόνο που μου είπε είναι ότι δεν μπορούμε. Να καταδίκασουμε τπτ αλλά δεν είναι αισιόδοξος και να σου πω την αλήθεια δεν είμαι ούτε εγωω

Ναι πρέπει να πάω στον Γιατρό για να μπορέσω να κάνω την εξέταση.Όπώς και να χει αν δεν έρθει η περίοδος θα πάω να δω τι γίνεται! Πάντως περίοδος από ότι φαίνεται δεν μου έρχεται.Πάντά πριν αδιαθετησω,1 εβδομάδα πριν έβγαζα λίγο σκούρο αίμα κάθε μέρα, τώρα ούτε ίχνος! Δεν ξέρω ειλικρινά τι να πω. απλά κάνω υπομονή μήπως και έρθει η περίοδος. Βέβαια εννοείται πως δεν θέλω να έρθει και να έχει κάνει λάθος το τεστ 😊 Γενικά ενοχλήσεις δεν έχεις όμως?

Ρίτα μου!! Υπέροχα νέα συγχαρητήρια!! είτε είναι ένα είτε δύο μωράκια είσαι ευλογημενη. Μπράβο όλα καλά! Να πας και στο γιατρό έξω να ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Καλημέρα παρεακι! Ανδρομάχη και beb alex εχβ διαρκώς την εντύπωση (και θα επιμεινω) ότι είστε εγκυουλες και οι δύο! Όλα αυτά που αναφέρετε μόνο σε εγκυμοσύνη μου πάει το μυαλό. Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα σφάλματος, αλλά ενστικτοδως οι σκέψεις μου πηγαίνουν εκεί! Εύχομαι να πέσω μέσα!

Εγώ πάλι άρχισα να αναγουλιαζω ότι ώρα να ναι. Ξέρετε αυτή η ξινιλα στο στομα. Δε μ άρεσει και δεν είναι καθόλου ευχάριστο!!!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Αχ ελπθζω ν μν σ κρατησει για πολυ αυτη η ξινιλα αναστασια μου...δν ξερω απο αυτα γιαυτο δν δινω συμβουλες για ν μν πω καμια χαζομαρα...

Ποτε δν ειχα τοσο πονο τοσο πριν τν περιοδο...παντα πονουσα τν πρωτη μερα που θ μ ερχοταν και τσουπ καταλαβαινα (αν κ ηξερα απο τν σταθερο μ κυκλο) κ εβαζα μια σερβιετουλα π παντα μ χρειαζοταν...τώρα τι να πω..πρωτη φορα μ συμβαινει κατι τετοιο...μια φορα μονο αλλαξε ο κυκλος μ κ αυτο ηταν τον ιουλιο..εκει τ καταλαβαινω γτ ειχε ζεστη δουλευα κιολας κουραζομουνα αρκετα κ ηταν πιστευω λογικο..αλλα ειχα μονο 3 μερες καθυστερηση κ ειχα πονο εκεινες τς ημερες..οχι τοοοοοοσοο πιο πριν...συγνωμη κοριτσια αν σας ζαλισα αλλα δν ξερω κ εγω τι ν κανω..κ δν θελω ν μιλησω σ κανεναν δικο μου πριν το σιγουρεψω...χιλια συγνωμη...ετσι πονας οταν μενεις εγκυος??τοσο πριν???αν υπηρχε κατι π ν σ εδειχνε αν εισαι εγκυος πολυ πριν τν περιοδο μιλαμε θα τ ειχα χρησιμοποιησει παρα πολλες φορες σ αυτην τν φαση π βρισκομαι...αλλααααααααα......πρεπει ν περιμεεεεεε ουμε...😣😣😣😣😣

Ανδρομάχη μην ανησυχείς!! νομίζεις ξέρω εγώ να δίνω συμβουλές;; Χαχα

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος! Σε ποια μέρα του κυκλου είπαμε είσαι; Να δούμε πότε μπορείς να πας να κάνεις μια χοριακη.προσπαθω να θυμηθώ τι είχα εγώ από αυτά που γράφεις αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ήμουν έγκυος γιατί ήμουν πεπεισμενη ότι δε πρόκειται. Όμως μπορώ να θυμηθώ ότι ένιωθα κάθε μέρα πονους περιόδου χωρίς να μου έρχεται. Ξέρεις τις μέρες που περίμενα να αδιαθετισω. Και το στήθος είχε σκληρινει ελαφρώς χωρίς να πρηστει ιδιαίτερα. Ελπίζω να βοήθησα κάπως!

Καλημέρα κορίτσια!!!!Λοιπόν θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας,είμαι στις γόνιμες στη 15 ημέρα του κύκλου,χθες έκανα τεστ ωορρηξίας και βγήκε θετικό!Πότε πρέπει να έχω επαφές? Εγω ειχα κ τη 13 κ τη 14 που έδειξε θετικό,λέω να έρθω σε επαφή κ σήμερα κ αύριο,καλά θα κάνω?Επίσης μετα απο ποσες μερες περιμενεις την καταραμένη? Τον προηγούμενο μηνα ήρθε μετα απο 16ημέρες απο την ημέρα που είχα θετικό τεστ ωορρηξίας!

PIbAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!Λοιπόν θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας,είμαι στις γόνιμες στη 15 ημέρα του κύκλου,χθες έκανα τεστ ωορρηξίας και βγήκε θετικό!Πότε πρέπει να έχω επαφές? Εγω ειχα κ τη 13 κ τη 14 που έδειξε θετικό,λέω να έρθω σε επαφή κ σήμερα κ αύριο,καλά θα κάνω?Επίσης μετα απο ποσες μερες περιμενεις την καταραμένη? Τον προηγούμενο μηνα ήρθε μετα απο 16ημέρες απο την ημέρα που είχα θετικό τεστ ωορρηξίας!

Καλημερααα.!!!απο τα λιγα π ξερω πιστευω οτι πρεπει ν κανεις κατι κ σημερα και αυριο...εφοσον εχεις οωρηξια μετα απο 15 με 16 ημερες ερχετε η περιοδος...μν βασιζεσαι στ λογια μ ομως...παρε κ καμια πιο εμπειρη γνωμη...γτ δν ρωτας τν γυναικολογο σου για ν ξερεις με σιγουρια???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...