Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Μαριονετα ποσο βδομαδων εισαι;;; εγω ειμαι 18βδο και 2 ημερων και ειχα αιμα. Μετα εγιναν καφε και πανω που ειχαν σταματησει, τωρα μολις εβγαλα παλι καφε υγρα. Ελεος... Παιρνω ηδη δυο utrogestant και ειμαι και ξαπλα... Τι αλλο πια;; υπομονη και καλα αποτελεσματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί κάνετε κορίτσια; Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά...Ξύπνησα στις 4:30 και είδα αίμα. Κανονικό σαν περιόδου. Μετά πήγα ξανά στην τουλέτα 2-3 φορές και τίποτα. Πάνω που πήγα να ηρεμήσω, τσουπ πάλι αίμα αλλα σαν καθάρισμα αυτή την φορά...Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε ότι συμβαίνει και ότι προφανώς κουράστηκα, αλλά δεν είχα κουραστεί καθόλου...Εντωμεταξύ από προχθές σταμάτησα το Utrogestan.

μιλά με τον γιατρό σου...μήπως κ τα ξαναρχισεις...πάντως να ξέρεις εμένα θυμάμαι μου είχε πει η γιατρός μου όταν ήμουν,ότι όταν αλλάζω μήνα μπορεί να βλέπω λίγο αίμα.βέβαια εγώ γενικά δεν είδα ποτέ...όσο για άγχος δεν είχα καθόλου στις εξετάσεις...ίσως γιατί μου έλεγαν ότι είμαι μικρή κ όλα θα είναι καλά...δεν ξέρω...αλλά ίσως δεν ήξερα κ τους κινδύνους γενικά...τώρα όταν έρθει το 2ο σίγουρα είναι αλλιώς γιατί ξέρεις πολλά περισσότερα.

hiEW.pngpFRip3.png

αντε μπράβο, πολύ χαίρομαι που πέρασε το πρώτο τρίμηνο και οδεύεις αισιως για το δεύτερο. ετσι ήρεμη να είναι όλη η εγκυμοσύνη σου, Φωτεινούλα!

Σε ευχαριστώ πολύ!Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να σου φέρει ένα μπεμπάκι!

Με το καλό ο καινούριος χρόνος κορίτσια!!!όλα καλά να μας πάνε!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

κάτσε ξάπλα!σου ξαναξεκίνησε το utrogestan ο γιατρός; πότε θα σε δει;

Τον ρώτησα εγώ αν πρέπει να τα ξεκινήσω και μου είπε καλό θα ήταν...Τον άκουσα πολύ άνετο όμως και δεν μου άρεσε αυτό...Ξάπλα είμαι...όσο μπορώ δηλαδή...

Αχ βρε Μαριονέτα, τί ήταν αυτό πρωι πρωί;; μήπως να πας να σου ρίξει μια ματιά ο γιατρός;; εκείνο πάντως που συμβουλεύουν όλοι είναι ακινησία και utrogestan. φαίνεται ότι τα έχει αναγκη ο οργανισμός σου. μην κουράζεσαι καθόλου μέχρι να περασει το πρώτο τρίμηνο

Αχ Ρίτα μου δυστυχώς το ιατρείο είναι κλειστό...Αλλά με το που ανοίξει, θα απαιτήσω ραντεβού...

Διαφημίσεις

Μαριονετα ποσο βδομαδων εισαι;;; εγω ειμαι 18βδο και 2 ημερων και ειχα αιμα. Μετα εγιναν καφε και πανω που ειχαν σταματησει, τωρα μολις εβγαλα παλι καφε υγρα. Ελεος... Παιρνω ηδη δυο utrogestant και ειμαι και ξαπλα... Τι αλλο πια;; υπομονη και καλα αποτελεσματα.

Αχ κοπέλα μου...Τί τραβάς και εσύ...8εβδ και 3 είμαι. Υπομονή...δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο....Μήπως έχεις και εσύ ινομύωμα;

μιλά με τον γιατρό σου...μήπως κ τα ξαναρχισεις...πάντως να ξέρεις εμένα θυμάμαι μου είχε πει η γιατρός μου όταν ήμουν,ότι όταν αλλάζω μήνα μπορεί να βλέπω λίγο αίμα.βέβαια εγώ γενικά δεν είδα ποτέ...όσο για άγχος δεν είχα καθόλου στις εξετάσεις...ίσως γιατί μου έλεγαν ότι είμαι μικρή κ όλα θα είναι καλά...δεν ξέρω...αλλά ίσως δεν ήξερα κ τους κινδύνους γενικά...τώρα όταν έρθει το 2ο σίγουρα είναι αλλιώς γιατί ξέρεις πολλά περισσότερα.

Τώρα που το λες και εγώ πάνω στις αλλαγές είχα αίμα και τώρα και πριν 1 μήνα....

Τώρα που το λες και εγώ πάνω στις αλλαγές είχα αίμα και τώρα και πριν 1 μήνα....

άρα μήπως είναι αυτό???επικοινώνησε με τον γιατρό σου κ πες μας!!!!😄😄😄😄

hiEW.pngpFRip3.png

άρα μήπως είναι αυτό???επικοινώνησε με τον γιατρό σου κ πες μας!!!!😄😄😄😄

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Η τελευταία μέρα αυτού του χρόνου! Καλή νέα χρονιά να έχετε όλες με υγεία και ευτυχία! Μαριονέτα γιατί δεν πας στο δημόσιο νοσοκομείο να σε δούν; εμείς εδώ έχουμε μόνο δημόσιο, οπότε όλες οι γυναίκες εκεί πάνε. πώς είσαι σήμερα; και εγω σκέφτηκα να το γραψω αυτό με την αλλαγη του μήνα αλλά έπειτα σκέφτηκα ότι τελευταία περίοδο είχες 3-11. μην μου στενοχωριέσαι, δεν είναι τπτ. έχεις ξαναδεί καφέ, δεν είναι δηλ η πρωτη φορά για να σε θορυβήσει περισσότερο.

Φωτεινούλα σε ευχαριστώ για τις ευχές και ευχομαι και σε σένα ό,τι επιθυμεις!

Θάλεια, Μαρκέλλα, Μαράκι1980. Μαρία από Χανιά, Αγγελική, Μελιτίνη, Goldy, Νικολίτσα, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ένα νινάκι σύντομα. να δειτε πως το 2016 θα είναι η χρονιά μας! Αφού σε εμάς το 2015 δεν ήταν τυχερό, θα είναι το επόμενο!

σε όλες τις εγκυούλες μας, εύχομαι ένα γερό και δυνατό μωράκι!

Αχ κοπέλα μου...Τί τραβάς και εσύ...8εβδ και 3 είμαι. Υπομονή...δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο....Μήπως έχεις και εσύ ινομύωμα;

Αρχικα να διορθωσω ενα λαθος μου, ειμαι 17βδ και2 ημερων, απλα μπερδευτικα γιατι στην υπερηχο το μωρο φαινοταν λιγο μεγαλυτερο.

Απ οτι ξερω δεν εχω κανενα ινομυωμα. Εχω ειχα αιμορραγια λογο χαμηλου πλακουντα. Στη συνεχεια το αιμα εγινε καφε και τωρα εχω μονο καφε. Καποιες μερες σταματανε και μετα εμφανιζονται ξανα. Απλα ανησυχω οταν εμφανιζονται ξανα και σκεφτομαι ειναι οτι εχει μενει και δεν εχει φυγει; ειναι ο πλακουντας που ανεβαινει; τι να πω, αυτα σκεφτομαι για να ηρεμω...

Υπομονη και στις δυο μας και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν...

Διαφημίσεις

Ευχομαι σε ολες μας χρονια πολλα καλη χρονια και ευτυχισμενο το νεο ετος.:D:D

Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σε ολες και με το καλο να μεινουν εγκυες και ολες οι υπολοιπες!!!

Καλησπέρα κορίτσια! πώς είστε; Μαριονέτα όλα καλά;

Μαργαριτούλα εσύ;; φουσκωσε η κοιλίτσα έτσι;; αγοράκι περιμένεις, σωστά;; θυμάμαι που μιλήσαμε στο τηλ και μόλις το είχες μάθει. πού έκανες την εξωσωματική; μπορείς να μου στειλεις πμ; εχω μιλήσει με τόσες κοπέλες που ξέχναω πού απευθύνθηκε η καθεμία!

Ουφ εγω έχω πόνους περιόδου και σκέφτομαι μην τυχον και μου ρθει νωρίτερα. εχω κλείσει και αυτό το ραντεβού στην Αθήνα την Δευτέρα και πρεπει να είμαι καθαρή. εχω κλείσει και ένα άλλο ραντεβού στις 25 Ιανουαρίου σε έναν εξωσωματικό αλλά σε έναν από τους δύο θα πάω.

H Prasinada τί έκανε τελικά; αν μας διαβάζεις γραψε μας τί κάνεις. εγω να ξέρεις σε σκέφτομαι και εύχομαι να είσαι καλά.. αν δεν κάνω λάθος είχες κάνει και εσύ εξωσωματική. μακάρι όλα να πήγαν καλά..

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!Εύχομαι από καρδιάς όσες έχουν παιδάκια να τα χαίρονται,στις εγκυουλες της παρέας μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσυνη κ σε όλες εμάς που προσπαθούμε για νινακι το 2016 να το αποκτήσουμε κ να είναι το τυχερό μας έτος!Εμένα σήμερα μου έκανε ποδαρικό ποιος αλλος....ή κοκκινομούρα,γιατί πως αλλιώς θα αποχαιρετουσα το 2015???Μη με αφήσει να χαρώ και να γιορτάσω εκεί στην ώρα της.....Αντε να έρθει η νέα χρονιά κ να είναι πιο τυχερη!!!!

PIbAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! πώς είστε; Μαριονέτα όλα καλά;

Μαργαριτούλα εσύ;; φουσκωσε η κοιλίτσα έτσι;; αγοράκι περιμένεις, σωστά;; θυμάμαι που μιλήσαμε στο τηλ και μόλις το είχες μάθει. πού έκανες την εξωσωματική; μπορείς να μου στειλεις πμ; εχω μιλήσει με τόσες κοπέλες που ξέχναω πού απευθύνθηκε η καθεμία!

Ουφ εγω έχω πόνους περιόδου και σκέφτομαι μην τυχον και μου ρθει νωρίτερα. εχω κλείσει και αυτό το ραντεβού στην Αθήνα την Δευτέρα και πρεπει να είμαι καθαρή. εχω κλείσει και ένα άλλο ραντεβού στις 25 Ιανουαρίου σε έναν εξωσωματικό αλλά σε έναν από τους δύο θα πάω.

H Prasinada τί έκανε τελικά; αν μας διαβάζεις γραψε μας τί κάνεις. εγω να ξέρεις σε σκέφτομαι και εύχομαι να είσαι καλά.. αν δεν κάνω λάθος είχες κάνει και εσύ εξωσωματική. μακάρι όλα να πήγαν καλά..

Ριτα σου εστειλα μνμ, ελπιζω να το εστειλα σωστα!!!

Ριτα σου εστειλα μνμ, ελπιζω να το εστειλα σωστα!!!

Σε ευχαριστώ να σαι καλά! εγω ακόμη δεν έχω κατασταλάξει και πανω που πάω να κατασταλάξω σκεφτομαι και κάποιον άλλο γιατρό και φτου και από την αρχή! τι περιμένεις; αναποφασιστος ανθρωπος γαρ!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ να σαι καλά! εγω ακόμη δεν έχω κατασταλάξει και πανω που πάω να κατασταλάξω σκεφτομαι και κάποιον άλλο γιατρό και φτου και από την αρχή! τι περιμένεις; αναποφασιστος ανθρωπος γαρ!

Το καταλαβαινω αυτο που λες. Κατα την γνωμη μου πηγαινε σε αυτους τους δυο που εχεις στο μυαλο σου και οποιος σου κανει κρατα τον. Η αληθεια ειναι οτι οσους πιο πολλους βλεπεις τοσο πιο πολυ μπερδευεσαι....

κορίτσια κανενα νέο; Μαριονέτα είσαι καλά; Μαρκέλλα πού χάθηκες; κάτι μού λεει ότι σήμερα είχες καλεσμένους για φαί! αντε βρείτε λίγο χρόνο και πείτε τα νέα σας.

Μαράκι1980 πώς είσαι;

Χρόνια πολλά κορίτσια! Καλή χρονιά με υγεία, τύχη, αγάπη και πολλά μωράκια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Εγώ τα ίδια, περιμένω από μέρα σε μέρα την τρίτη μου περίοδο από την απόξεση για να ξαναρχίσω προσπάθειες. Ελπίζω το 2016 να φέρει σε όλες μας ότι λαχταράμε!

nhZg.png

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Εγώ τα ίδια, περιμένω από μέρα σε μέρα την τρίτη μου περίοδο από την απόξεση για να ξαναρχίσω προσπάθειες. Ελπίζω το 2016 να φέρει σε όλες μας ότι λαχταράμε!

Μελιτίνη καλό βόλι! να δεις που αυτή τη φορα όλα θα πάνε καλα..

κορίτσι μου το μόνο σίγουρο είναι αυτό!!!!😄😄😄😄

καλή χρονιά σε όλες!!!!!!!!!!---😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

hiEW.pngpFRip3.png

Καλη χρονια και σε σενα... Μακαρι να πανε ολα καλα να ηρεμισουμε λιγο....

καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε; εγω έχω κάποια νέα να σας γράψω. αυτές τις μέρες με είχε πιάσει αμοκ και έκανα αυτά τα τεστάκια της hometest. όλα ήταν κάτασπρα, αλλά δεν τα πετούσα μπας και δείξει λίγο αργότερα τπτ, όπως είχα ακούσει. και χθες το απόγευμα ένα από αυτά έδειξε μια αχνή ροζ γραμμούλα! μόλις που διακρινόταν, το έβαλα στο σποτάκι, που ρίχνει δυνατό φως και φαινόταν μια δεύτερη γραμμή στο βάθος. ξαναέκανα τριά τεσσερα δεν έδειχνε αμέσως κάτι, αλλά μόλις στεγνωνε. στο μεταξύ με πονούσε η μέση μου πολυ και δεν το πολυπίστευα. το πρωί ξαναέκανα ένα, βγηκε πάλι αχνή γραμμούλα που μόλις διακρίνεται διά γυμνού οφθαλμού και τωρα το μεσημέρι ξαναέκανα ένα και ενω ήταν ακόμη υγρό άρχισε να σχηματίζεται μια ροζ γραμμή, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχει. δεν ξέρω νιώθω περίεργα. μια η μέση μου που πονάει, μια τα στήθη μου, μια η πλάτη μου, παντού νιωθω πόνους. τί να πω; αυριο μεθαύριο περιμένω την ακατανόμαστη. θα δείξει.. αν αδιαθετήσω πάντως, θα πέσω του θανατά.

Ριτάκι έχω να σου πω ένα καλό και ένα κακό νέο :) Το κακό πρώτα, είναι ότι το τεστ πρέπει να το διαβάσεις τα πρώτα 5 λεπτά, αλλιώς είναι άκυρο. Το λέει και στις οδηγίες. Η γραμμή που εμφανίζεται είναι η λεγόμενη evaporation line που δε σημαίνει τίποτα. Το καλό νέο όμως είναι ότι αν όντως σήμερα έδειξε μέσα σε 5 λεπτά τότε δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης!!!

Εγώ με τα συγκεκριμένα είμαι ευχαριστημένη. Και την ωορρηξία μου εντοπίζουν πάντα (καρατσεκαρισμένο), αλλά και όσες φορές είδα άσπρο ξέξασπρο τεστ εγκυμοσύνης ήταν σωστό. Τα πετάω όμως πάντα μετά το διάστημα που λεν οι οδηγίες. Τη φορά που υπήρξε εγκυμοσύνη είδα μια γραμμή που για να τη δω έκαναν πουλάκια τα μάτια μου, την κοιτούσα κάτω από τα σποτ και στο φως του ήλιου κι εγώ, αλλά ήταν εκεί. Και την άλλη μέρα η χοριακή θετική. Οπότε? Αχ δεν θέλω να σε ξεσηκώνω αλλά έχω χαρεί πολύ για σένα! Αρκεί να είσαι σίγουρη ότι ήταν μέσα στο διάστημα που λέει, δεν θα το εμπιστευόμουν μετά από ώρα! Μακάρι!!!!!! Αύριο τρέχοντας για χοριακή! Περιμένουμε νέα!!!

nhZg.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...