Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, συμφωνώ αυτή η αναμονή κορίτσια δεν "τρώγεται" με τίποτα!!!! Εγω περιμένω να αδιαθετήσω σε 2 ημέρες και δεν μπορώ να κρατηθώ!!! Με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ και 3 μήνες να κάνουμε παιδάκι και αυτόν τον μήνα είχαμε συχνές επαφές στην ωορηξία... Ελπίζω, αλλά έχω συμπτώματα περιόδου, πρησμένο στήθος, αυξημένη όρεξη, μερικά σπυράκια κλπ... Πως μπορώ να διαχειρστιστώ την αγωνία;;; Καμία ιδέα;;; Να κάνω τεστ ή να περιμένω;;; Ουφ... θέλουμε τόσο πολύ ενα παιδάκι που δεν μπορώ να κρατηθώ!!!

δυστυχως δεν μπορεις...απλα κανεις αλλα πραγματα για να μην σκεφτεσαι....ειναι δυσκολο.ευχομαι να εισαι!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Ναι, συμφωνώ αυτή η αναμονή κορίτσια δεν "τρώγεται" με τίποτα!!!! Εγω περιμένω να αδιαθετήσω σε 2 ημέρες και δεν μπορώ να κρατηθώ!!! Με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ και 3 μήνες να κάνουμε παιδάκι και αυτόν τον μήνα είχαμε συχνές επαφές στην ωορηξία... Ελπίζω, αλλά έχω συμπτώματα περιόδου, πρησμένο στήθος, αυξημένη όρεξη, μερικά σπυράκια κλπ... Πως μπορώ να διαχειρστιστώ την αγωνία;;; Καμία ιδέα;;; Να κάνω τεστ ή να περιμένω;;; Ουφ... θέλουμε τόσο πολύ ενα παιδάκι που δεν μπορώ να κρατηθώ!!!

Αχ αυτό το αγχος θα μας φαει!Εμεις προσπαθουμε 7 μηνες σπαστα βεβαια γιατι λειπει αρκετο καιρο ο αντρας μου.Ο γυναικολόγος μου είναι χαλαρος και λεει να μην αγχωνομαι και θα ερθει αλλα πως να μην εχω αγχος??Καθε φορα "ψάχνομαι" για συμπτώματα!Παντως αν δεν τα καταφέραμε και αυτή τη φορα θα προγραμματισω μια επισκεψη σε έναν ειδικο γονιμότητας να δουμε αν υπαρχει καποιο πρόβλημα....

Αχ αυτό το αγχος θα μας φαει!Εμεις προσπαθουμε 7 μηνες σπαστα βεβαια γιατι λειπει αρκετο καιρο ο αντρας μου.Ο γυναικολόγος μου είναι χαλαρος και λεει να μην αγχωνομαι και θα ερθει αλλα πως να μην εχω αγχος??Καθε φορα "ψάχνομαι" για συμπτώματα!Παντως αν δεν τα καταφέραμε και αυτή τη φορα θα προγραμματισω μια επισκεψη σε έναν ειδικο γονιμότητας να δουμε αν υπαρχει καποιο πρόβλημα....

Marisandal ξέρω είναι πολύ δύσκολο αλλά μην άγχεσαι από τώρα!!! Ο γυναικολόγος μου, μου είπε οτι μπορεί να πάρει μέχρι και 1 χρόνο προσπαθειών για να έρθει το πολυπόθητο μωράκι!!! Και μάλιστα μου σύστησε να κάνω υπομονή (είναι ολοφάνερο οτι δεν κρατιέμαι :-D ) και να είμαι αισιόδοξη!!!! Είμαι σίγουρη οτι θα έρθει!!!!!!

Marisandal ξέρω είναι πολύ δύσκολο αλλά μην άγχεσαι από τώρα!!! Ο γυναικολόγος μου, μου είπε οτι μπορεί να πάρει μέχρι και 1 χρόνο προσπαθειών για να έρθει το πολυπόθητο μωράκι!!! Και μάλιστα μου σύστησε να κάνω υπομονή (είναι ολοφάνερο οτι δεν κρατιέμαι :-D ) και να είμαι αισιόδοξη!!!! Είμαι σίγουρη οτι θα έρθει!!!!!!

Το ξερω μωρε κ προσπαθω να μαι αισιοδοξη αλλα οκοι οι γνωστοι μας που παντρευτηκαν την ιδια εποχη με μας εχουν ττωεα τα μωρακια τους ή ειναι εγκυες και οχι οτι δεν χαιρομαι γι αυτους ισα ισα απλα προβληματιζομαι για μας... Και το χειροτερο ειναι οταν οι αλλοι σε εωτανε αντε εσεις ποτε θα κανετε παιδακι;;

Διαφημίσεις

Το ξερω μωρε κ προσπαθω να μαι αισιοδοξη αλλα οκοι οι γνωστοι μας που παντρευτηκαν την ιδια εποχη με μας εχουν ττωεα τα μωρακια τους ή ειναι εγκυες και οχι οτι δεν χαιρομαι γι αυτους ισα ισα απλα προβληματιζομαι για μας... Και το χειροτερο ειναι οταν οι αλλοι σε εωτανε αντε εσεις ποτε θα κανετε παιδακι;;

Μarisandal καλωσήρθες στην παρέα μας και εύχομαι γρήγορα με ένα θετικό τεστάκι. το καλό με εμάς -κατά την απόψη μου- είναι ότι μπορούμε να εξωτερικεύουμε τα ενδόμυχα συναισθήματά μας, χωρίς να προσποιούμαστε ότι το θέμα του παιδιού δεν μας απασχολέι. όλες υφιστάμεθα κοινωνικό έλεγχο, ο σκοπός της γυναίκας από αρχαιοτάτων χρόνων αμέσως μετά τον γάμο είναι η απόκτηση απογόνων. η κοινωνική πίεση ήταν ανέκαθεν ισχυρή, οπότε όλο αυτό που βιώνεις είναι φυσικό. σιγουρα είναι και ενοχλητικό και σου δημιουργεί άγχος. όμως μην ενοχοποιείσαι.

τωρα όσον αφορά αυτό που λες με τον ειδικό και εγω είμαι πάντα της αποψης ότι πρέπει να κάνουμε έναν προγεννητικο έλεγχο για παν ενδεχόμενο. το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν!

Σίγουρα βέβαια, θα είσαι μια χαρά και σύντομα θα μας φέρεις πολύ ευχάριστα νέα! Με το καλό!

Αχ βρε κορίτσια, πόσες φορές ονειρεύομαι να μου χαιδεύει ο άντρας μου την κοιλίτσα μου, που θα είναι φουσκωτή και τουρλωτή!

Συγχαρητηρια Μαριονετα!!!Εισαι εγκυος!!Αντε και στα δικα μας κορίτσια! εγω περιμενω να αδιαθετήσω στις 2-3/12 αλλα τις τελευταιες μερες το πρωι πριν σηκωθω εχω ελαφρια πονακια περιοδου τα οποια περνανε μετα. Τι να πω... Παντως πραγματικα αυτή η αναμονη είναι η χειροτερη!

Είσαι έγκυος κορίτσι μου!!!

Κορίτσια έκανα πριν λίγο ένα ακόμη τεστ ( Clear blue) και παρολο που ειμαι 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου.....βγήκε θετικό!!!!

Τα θερμα μου συγχαρητηρια και μια καλη εγκυμοσυνη!!!!

Μarisandal καλωσήρθες στην παρέα μας και εύχομαι γρήγορα με ένα θετικό τεστάκι. το καλό με εμάς -κατά την απόψη μου- είναι ότι μπορούμε να εξωτερικεύουμε τα ενδόμυχα συναισθήματά μας, χωρίς να προσποιούμαστε ότι το θέμα του παιδιού δεν μας απασχολέι. όλες υφιστάμεθα κοινωνικό έλεγχο, ο σκοπός της γυναίκας από αρχαιοτάτων χρόνων αμέσως μετά τον γάμο είναι η απόκτηση απογόνων. η κοινωνική πίεση ήταν ανέκαθεν ισχυρή, οπότε όλο αυτό που βιώνεις είναι φυσικό. σιγουρα είναι και ενοχλητικό και σου δημιουργεί άγχος. όμως μην ενοχοποιείσαι.

τωρα όσον αφορά αυτό που λες με τον ειδικό και εγω είμαι πάντα της αποψης ότι πρέπει να κάνουμε έναν προγεννητικο έλεγχο για παν ενδεχόμενο. το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν!

Σίγουρα βέβαια, θα είσαι μια χαρά και σύντομα θα μας φέρεις πολύ ευχάριστα νέα! Με το καλό!

Αχ βρε κορίτσια, πόσες φορές ονειρεύομαι να μου χαιδεύει ο άντρας μου την κοιλίτσα μου, που θα είναι φουσκωτή και τουρλωτή!

Συμφωνω απολυτα με οσα λες!! Σου ευχομαι ολοψυχα να γινει αυτο που ονειρευεσαι πραγματικοτητα γρηγορα!!

Διαφημίσεις

Είσαι έγκυος κορίτσι μου!!!

Συγχαρητηρια! Καλη εγκυμοσυνη να εχεις! Αληθεια πως το υποψιαστηκες; Τι συμπτωματα ειχες; Γιατι παλι εμενα μου εχουν περασει ολα. Ουτε καουρες εχω που ειχα,μαλλον θα εφαγα κατι κ θα με πειραξε μιας κ εχω ευαισθησια στο στομαχι. Μονο πρησμενο κ ευαισθητο στηθος εχω..

Συγχαρητήρια!!!Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και σύντομα να κρατάς το αγοράκι σου αγκαλιά!!!Αλήθεια εσύ είχες κάποιο σύμπτωμα πριν το ανακαλύψεις?

Εγω εμεινα εγκυος με εξωσωματικη, οποτε εκανα χοριακη προγραμματισμενη μερα. Αλλα γενικα δεν ειχα συμπτωματα για να πω την αληθεια.... Ευχομαι σε ολες τα καλυτερααααα

Συγχαρητηρια! Καλη εγκυμοσυνη να εχεις! Αληθεια πως το υποψιαστηκες; Τι συμπτωματα ειχες; Γιατι παλι εμενα μου εχουν περασει ολα. Ουτε καουρες εχω που ειχα,μαλλον θα εφαγα κατι κ θα με πειραξε μιας κ εχω ευαισθησια στο στομαχι. Μονο πρησμενο κ ευαισθητο στηθος εχω..

Ευχαριστώ πολύ!!!

Ειχα αρχικά πολύ φούσκωμα και ένα διαρκές βάρος ανάμεσα σε στομάχι και κοιλιά....Τρομερό και ξαφνικό πόνο για μέρες στη μέση, αέρια, πολλά γουργουρητά χωρίς να πεινάω, μου κόπηκε η όρεξη, πόνο και σουβλιές-σφάχτες σε πλάτη, καρδια και πλευρά, μια μεγάλη ναυτία που διήρκησε 2 ώρες...Πόνο στα πόδια, κυρίως σε γόνατα και αστραγαλους, πόνο στις ωοθήκες ( και στις δυο...) , πονάκια περιόδου σε κοιλιά, πονάκια από κάτω...την μήτρα μου την ένιωθα και την νιώθω διογκωμένη...Ζαλάδες μικρές σε συνδιασμό με πονοκεφαλο πολλές φορές τις τελευταίες μέρες, υπνηλία ελάχιστη....Το στήθος μου πρήστηκε και πονάει εδώ και 3 μέρες. Ματώνουν τα ούλα μου εδώ και 10 μέρες και ταχυκαρδία!

Εγω εμεινα εγκυος με εξωσωματικη, οποτε εκανα χοριακη προγραμματισμενη μερα. Αλλα γενικα δεν ειχα συμπτωματα για να πω την αληθεια.... Ευχομαι σε ολες τα καλυτερααααα

Συγχαρητήρια!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Σε ποιά εβδομάδα είσαι;

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!Τι κανετε????Εγώ κανονικά αύριο δεν περιμένω.... Αχ μακάρι να μην έρθει!Όσο για συμπτώματα νιώθω πόνους περιόδου,το στομάχι είναι βαρύ κ ότι κ αν φάω ρευομαι συνέχεια,το στήθος μου πονάει και κυρίως γύρω από τις θηλες και τέλος είμαι πολύ ευσυγκινητη!!!Θέλω τόσο πολύ αυτό το μήνα να τα έχουμε καταφέρει, γιατί έχω αρχίσει να αγχώνομαι και η όλη διαδικασία της προσπάθειας με έχει κουράσει...Θέλω τόσο πολυ να γίνω κ εγώ μανούλα!

PIbAp3.png

Γειά σας κορίτσια!!!Τι κανετε????Εγώ κανονικά αύριο δεν περιμένω.... Αχ μακάρι να μην έρθει!Όσο για συμπτώματα νιώθω πόνους περιόδου,το στομάχι είναι βαρύ κ ότι κ αν φάω ρευομαι συνέχεια,το στήθος μου πονάει και κυρίως γύρω από τις θηλες και τέλος είμαι πολύ ευσυγκινητη!!!Θέλω τόσο πολύ αυτό το μήνα να τα έχουμε καταφέρει, γιατί έχω αρχίσει να αγχώνομαι και η όλη διαδικασία της προσπάθειας με έχει κουράσει...Θέλω τόσο πολυ να γίνω κ εγώ μανούλα!

Καλημέρα κορίτσι!!! Μακάρι να μην σου έρθει η κοκκινομούρα και να είσαι εγκυούλα!!!

Κορίτσι καλημέρα!!! Έχουμε νεάκια;

Καλημέρα κορίτσι!!! Μακάρι να μην σου έρθει η κοκκινομούρα και να είσαι εγκυούλα!!!

Καλημέρα!Άφαντη μέχρι στιγμής αλλά έκανα χθες ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό,επομένως όπου να'ναι πιστεύω πως θα εμφανιστεί.... :(

PIbAp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Και εγώ ακόμα να αδιαθετήσω, αλλά έκανα τεστ & βγήκε αρνητικο :-( Κανονικά ήταν χθες να αδιαθετήσω και είχα & συμπτώματα... Σήμερα το στήθος που ήταν πρησμένο ξεπρήστηκε (περίεργα πράγματα) και είμαι μια χαρά!!! Οπότε τι να πω, θα περιμένω άλλες 5 ημέρες και αν δεν αδιαθετήσω, θα πάω στο γιατρό μη τρέχει και τίποτα άλλο... Δεν ξέρω τι να φανταστώ αλλά μέχρι και η περίοδος παίζει με τον πόνο μου!!!! :twisted: :twisted:

Καλημέρα!καλο είναι είναι να εχουμε 2-3 μερες καθυστερηση και μετα να κανουμε το τεστ!μακαρι βρε κορίτσια να τα εχετε καταφερει! εγω τις τελευταιεσ μερες το πρωι που ξυπναω εχω πονουσ περιοδου και μετα σταματάνε... και το στηθος τουμπανο αλλα είναι συνηθισμενο για μενα πριν την περιοδο...

Καλημέρα κορίτσια,

Και εγώ ακόμα να αδιαθετήσω, αλλά έκανα τεστ & βγήκε αρνητικο :-( Κανονικά ήταν χθες να αδιαθετήσω και είχα & συμπτώματα... Σήμερα το στήθος που ήταν πρησμένο ξεπρήστηκε (περίεργα πράγματα) και είμαι μια χαρά!!! Οπότε τι να πω, θα περιμένω άλλες 5 ημέρες και αν δεν αδιαθετήσω, θα πάω στο γιατρό μη τρέχει και τίποτα άλλο... Δεν ξέρω τι να φανταστώ αλλά μέχρι και η περίοδος παίζει με τον πόνο μου!!!! :twisted: :twisted:

Αχ βρε Ισιδωρα μου κ εγώ χθες ήμουν σίγουρη πως θα έδειχνε θετικό το τεστ αλλά που...Εμένα ακόμα είναι πρησμένο το στηθος μου κ έχω πονάκια περιόδου...Όσο δεν έρχεται εγώ θα ελπίζω...Κι αν αύριο πάλι δεν έρθει λέω να πάω για χοριακη γιατί ο κύκλος μου είναι σταθερός 28-30 μέρες!Ακόμα και αρνητική να βγει η χοριακη τουλάχιστον να ξέρω πως δεν είμαι έγκυος κ να μου φύγει το άγχος κ η ανυπομονησία....Τι να πω...Μακαρι να μη μας έρθει....Μακάρι να είμαστε εγκυουλες κ απλά το τεστ να μην το ανιχνευσε....Το μόνο που κάνω είναι ελπίζω κ να προσεύχομαι!

PIbAp3.png

Καλημέρα!καλο είναι είναι να εχουμε 2-3 μερες καθυστερηση και μετα να κανουμε το τεστ!μακαρι βρε κορίτσια να τα εχετε καταφερει! εγω τις τελευταιεσ μερες το πρωι που ξυπναω εχω πονουσ περιοδου και μετα σταματάνε... και το στηθος τουμπανο αλλα είναι συνηθισμενο για μενα πριν την περιοδο...

Αν θυμάμαι καλά 2/12 δεν περιμένεις έτσι?Το ξέρω πως κανονικά πρέπει να περιμένεις πριν κάνεις το τεστ αλλά εγώ είμαι ανυπομονη και δεν άντεχα να έχω το τεστ κ να μην το κάνω....

PIbAp3.png

Ναι 2-3/12 περιμενω!Σε καταλαβαινω εχω κανει και γω τεστ πριν την καθυστερηση ουκ ολιγες φορες αλλα ειπα ότι δεν το ξανακανω.Ειναι ψυχοφθορο γιατι και αρνητικο να βγει εχεις ελπιδα.Περιμενε μια δυο μερες και ξανακανε με τα πρωτα πρωινα ουρα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...