Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Ειμαι καινουρια στο forum αν και σας διαβαζω πολύ καιρο!προσπαθουμε και μεις με τον αντρα μου για μωρο περιπου 7 μηνες αλλα ακομα τιποτα... Τελευταια μου περιοδος ηταν 7/11 αλλα κρατησε 3 μερες μονο και μετα σταματησε απότομα. Ο κυκλος μου είναι γυρω στις 26 μερες οποτε λογικα περιμενω περιοδο στις 2/12. είχαμε ελευθερες επαφες την 7η,8η,14η κ 15η μερα αλλα εδώ και 3 μερες εχω εντονη καουρα ,νιωθω πολύ κουρασμενη και από σημερα εχω και μια ευαισθησια στα ουλα.Ξερω ότι είναι πολύ νωρις για συμπτώματα αλλα τι να πω... Ελπιζω να μου φερεται γουρι!!!

λογικα γινεται την 12η μερα με κυκλο 26 ημερων οπως μας ειπες.ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!!😄😄😄😄παντως να προσπαθεις ετσι πριν την ωορρηξία σου.δλδ καλη μερα για σενα ειναι κ η 11η.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!Ειμαι καινουρια στο forum αν και σας διαβαζω πολύ καιρο!προσπαθουμε και μεις με τον αντρα μου για μωρο περιπου 7 μηνες αλλα ακομα τιποτα... Τελευταια μου περιοδος ηταν 7/11 αλλα κρατησε 3 μερες μονο και μετα σταματησε απότομα. Ο κυκλος μου είναι γυρω στις 26 μερες οποτε λογικα περιμενω περιοδο στις 2/12. είχαμε ελευθερες επαφες την 7η,8η,14η κ 15η μερα αλλα εδώ και 3 μερες εχω εντονη καουρα ,νιωθω πολύ κουρασμενη και από σημερα εχω και μια ευαισθησια στα ουλα.Ξερω ότι είναι πολύ νωρις για συμπτώματα αλλα τι να πω... Ελπιζω να μου φερεται γουρι!!!

Και εμείς 7 μήνες προσπαθούμε,εγώ περιμένω στις 29/11 και με κύκλο 28 μέρες είχα επαφές την 9η,11η,14η και 16η μέρα!Από συμπτώματα έχω και εγώ ευαισθησία στα ούλα,κάτι ακόμα τις τελευταίες 2 μέρες το στομάχι μου είναι ψιλοχαλια όλη μερα και τέλος κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως ενώ μια εβδομάδα πριν την περίοδο πονάει πολύ το στήθος μου τώρα τίποτα μόνο οι ρωγες πονάνε!Και η θερμοκρασια μονιμως καθε πρωι κολημμενη γύρω στο 37!!Αυτά από συμπτώματα...ξέρω είναι νωρίς αλλά τι να πω...Μακάρι να μη μας έρθει και αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός μας!!!

PIbAp3.png

Γειά σας κορίτσια!Είμαι καινούργια στο forum,αν και σας παρακολουθώ καιρό,θα ήθελα να μπω και εγώ στην παρέα σας!!!!Λίγα λόγια για εμένα,είμαι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο και τους τελευταίους 7 μήνες προσπαθούμε για παιδάκι χωρίς να τα έχουμε καταφέρει!!!Δεν περιμένω στις 29 την Κυριακή,ελπίζω να μην έρθει και να μου φέρετε τύχη!Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν σύντομα να γεμίσει η κοιλίτσα τους με μωράκι!!!

Kαλησπέρα! Σου εύχομαι να τα έχετε καταφέρει και να είσαι έγκυος!!! Εγώ ΔΕΝ περιμένω 1/12...Αν δεν έρθει μέχρι 2/12 θα κάνω τεστάκι και μετά χοριακή.

καλημερα κοριτσια σε όλες!!!

μαριονετα ,goldy87,sioulaore καλως ηρθατε.εγω κοριτσια προσπαθω για το 2ο παιδακι μου κ τωρα ειμαι στην 10η προσπαθεια.το γιο μου τον εκανα στα 23 μου κ τον πετυχα με την 3η φορα που ημουν τυχερη.τωρα ειμαι 26.5 κ ακομα δεν εχω μεινει.αυτα....ευχομαι σε ολες μας να μεινουμε γρηγορα.

:P:p:p:p αναστασια μου 5 μηνων ε...πω πω περασε ο καιρος κ με το καλο η εξεταση.

μαρ μου αν εννοεις αυχενικη διαφανειαNT εμενα ηταν 1.70mm

Σου εύχομαι να είσαι!!!!

Και εμείς 7 μήνες προσπαθούμε,εγώ περιμένω στις 29/11 και με κύκλο 28 μέρες είχα επαφές την 9η,11η,14η και 16η μέρα!Από συμπτώματα έχω και εγώ ευαισθησία στα ούλα,κάτι ακόμα τις τελευταίες 2 μέρες το στομάχι μου είναι ψιλοχαλια όλη μερα και τέλος κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως ενώ μια εβδομάδα πριν την περίοδο πονάει πολύ το στήθος μου τώρα τίποτα μόνο οι ρωγες πονάνε!Και η θερμοκρασια μονιμως καθε πρωι κολημμενη γύρω στο 37!!Αυτά από συμπτώματα...ξέρω είναι νωρίς αλλά τι να πω...Μακάρι να μη μας έρθει και αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός μας!!!

Εμείς είχαμε ελεύθερες επαφές κάθε μέρα, από την 7η μέχρι την 17η, πλην 14ης και 15ης, με κύκλο 28 ημερών...Στο στομάχι μου νοιώθω ένα συνεχές βάρος εδώ κσι πολλές μέρες, πονάνε οι ωοθήκες μου συχνά, νοιώθω ελαφριούς πόνους περιόδου κάποιες μέρες και είχα και κάποιους σφάχτες. Συν ότι μέχρι πριν 2 μέρες είχα φριχτούς πόνους στη μέση χωρίς λόγο....Επίσης κάποιες ενοχλήσεις στη πλάτη και πονάκια από κάτω...

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε ελεύθερες επαφές κάθε μέρα, από την 7η μέχρι την 17η, πλην 14ης και 15ης, με κύκλο 28 ημερών...Στο στομάχι μου νοιώθω ένα συνεχές βάρος εδώ κσι πολλές μέρες, πονάνε οι ωοθήκες μου συχνά, νοιώθω ελαφριούς πόνους περιόδου κάποιες μέρες και είχα και κάποιους σφάχτες. Συν ότι μέχρι πριν 2 μέρες είχα φριχτούς πόνους στη μέση χωρίς λόγο....Επίσης κάποιες ενοχλήσεις στη πλάτη και πονάκια από κάτω...

Όπως διάβασα έχεις δύο παιδάκια που τα αποκτήσατε πολύ εύκολα,επομένως μην αγχώνεσαι και το τρίτο θα έρθει χωρίς να το καταλάβεις,σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι!!!Κ εγώ το στομάχι μου το νιώθω συνέχεια βαρύ και όλη την ώρα ρευομαι ακόμα κ όταν δεν έχω φάει!Να σε ρωτήσω στις άλλες εγκυμοσύνες θυμάσαι αν είχες συμπτώματα?Εγώ δεν κρατιομουν κ έκανα ένα τεστακι σήμερα,3 μερες πριν την αναμενόμενη κ ήταν αρνητικοτατο!Αν την Κυριακή δεν εμφανιστεί θα ξανακάνω τεστ τη Δευτέρα!

PIbAp3.png

Όπως διάβασα έχεις δύο παιδάκια που τα αποκτήσατε πολύ εύκολα,επομένως μην αγχώνεσαι και το τρίτο θα έρθει χωρίς να το καταλάβεις,σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι!!!Κ εγώ το στομάχι μου το νιώθω συνέχεια βαρύ και όλη την ώρα ρευομαι ακόμα κ όταν δεν έχω φάει!Να σε ρωτήσω στις άλλες εγκυμοσύνες θυμάσαι αν είχες συμπτώματα?Εγώ δεν κρατιομουν κ έκανα ένα τεστακι σήμερα,3 μερες πριν την αναμενόμενη κ ήταν αρνητικοτατο!Αν την Κυριακή δεν εμφανιστεί θα ξανακάνω τεστ τη Δευτέρα!

PIbAp3.png

Λοιπον σημερα βγηκαν τα αποτελεσματα αλο την papp a. Ευτυχως ειναι ολα καλα!!

Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη ολων μας και καλα αποτελεσματα σε οσες προσπαθουν....

Υ.Γ οσο για το φυλο, μου ειπαν αγορι χτες.....

Μακαρι να ναι ο τυχερος μας μηνας! Απ αυτα που λες ειαι πολυ πιθανον να σαι εγκυος! Στο ευχομαι! Εγω να σου πω την αληθεια δεν το πολυπιστευω για μενα γιατι δεν ειχαμε επαφη τη μερα της ωορρηξιας λογω του οτι ελειπε ο αντρας μου ενω τις αλλες φορες που προσπαθουσαμε ειχαμε και τιποτα.. Οποτε δε νομιζω να μαι τοοοςο τυχερη αυτη φορα. Ασε που το στηθος μου εχει αρχισει και με ποναει οπως πριν αδιαθετησω!

Μακαρι να ναι ο τυχερος μας μηνας! Απ αυτα που λες ειαι πολυ πιθανον να σαι εγκυος! Στο ευχομαι! Εγω να σου πω την αληθεια δεν το πολυπιστευω για μενα γιατι δεν ειχαμε επαφη τη μερα της ωορρηξιας λογω του οτι ελειπε ο αντρας μου ενω τις αλλες φορες που προσπαθουσαμε ειχαμε και τιποτα.. Οποτε δε νομιζω να μαι τοοοςο τυχερη αυτη φορα. Ασε που το στηθος μου εχει αρχισει και με ποναει οπως πριν αδιαθετησω!

Διαφημίσεις

Στην πρώτη θυμάμαι τις ζαλάδες και τις ανακατωσούρες. Από την δεύτερη πάλι τις ζαλάδες και το πρήξιμο...

Εγώ θα σου πρότεινα να πας για χοριακή την Δευτέρα!!!

Aν όμως είχατε επαφές 1-2-3 μέρες πριν την ωορρηξία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες!!!

Λοιπον σημερα βγηκαν τα αποτελεσματα αλο την papp a. Ευτυχως ειναι ολα καλα!!

Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη ολων μας και καλα αποτελεσματα σε οσες προσπαθουν....

Υ.Γ οσο για το φυλο, μου ειπαν αγορι χτες.....

Συγχαρητήρια!!!Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και σύντομα να κρατάς το αγοράκι σου αγκαλιά!!!Αλήθεια εσύ είχες κάποιο σύμπτωμα πριν το ανακαλύψεις?

PIbAp3.png

Όπως λέει κ η Μαριονέτα άμα είχες επαφές πιο πριν μπορεί και να τα έχετε καταφέρει,ποτέ δεν ξέρεις!!!Αυτή η αναμονή πάντως είναι η χειρότερη φάση....

PIbAp3.png

Πείτε με τρελή, αλλά ναι, έκανα τεστ 5 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου...Δεν άντεξα...Σήμερα είχα 4-5 στιγμιαίες ζαλάδες. Και ίλιγγο το λες...Αρχισε να με πονάει και λίγο το στήθος, που δεν μου πονάει ποτέ πριν την περίοδο...Είχα και εύκαιρο τεστ, οπότε λέω ας το κάνω και ότι θέλει ας βγεί! Αφήστε που το έκανα απόγευμα που δεν κάνει...Ε λοιπόν, μετά απο 2-3 λεπτάκια βγήκε μια πολύ αχνή γραμμούλα...Τί είναι αυτό τώρα κορίτσια;;;

Διαφημίσεις

Πείτε με τρελή, αλλά ναι, έκανα τεστ 5 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου...Δεν άντεξα...Σήμερα είχα 4-5 στιγμιαίες ζαλάδες. Και ίλιγγο το λες...Αρχισε να με πονάει και λίγο το στήθος, που δεν μου πονάει ποτέ πριν την περίοδο...Είχα και εύκαιρο τεστ, οπότε λέω ας το κάνω και ότι θέλει ας βγεί! Αφήστε που το έκανα απόγευμα που δεν κάνει...Ε λοιπόν, μετά απο 2-3 λεπτάκια βγήκε μια πολύ αχνή γραμμούλα...Τί είναι αυτό τώρα κορίτσια;;;

Είσαι εγκυουλα!!!!Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!!Είδες που στα έλεγα ότι δε θα δυσκολευτείς καθόλου!!!Ρίξε λίγη τύχη και μαμαδοσκονη και σε εμάς από εδώ!!!!!Πότε θα πας για χοριακη να το επιβεβαιώσεις???

PIbAp3.png

Είσαι εγκυουλα!!!!Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!!Είδες που στα έλεγα ότι δε θα δυσκολευτείς καθόλου!!!Ρίξε λίγη τύχη και μαμαδοσκονη και σε εμάς από εδώ!!!!!Πότε θα πας για χοριακη να το επιβεβαιώσεις???

Καλημέρα!!! Τσουβάλια μαμαδόσκονη θα σας ρίξω κορίτσια!!! Αλλά εγώ αν δεν δω κανονική κόκκινη γραμμούλα, δεν θα ησυχάσω!! Χοριακή λέω να κάνω την Τρίτη αν δεν μου έρθει η ακατονόμαστη....1/12 δεν περιμένω κανονικά...

καλημερα!!!!!πω πω τετοια να ακουμε να περνουμε θαρρος!!!αχ μπραβο κ συγχαρητήρια!!!εισαι σιγουρα εγκυος!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Συγχαρητηρια Μαριονετα!!!Εισαι εγκυος!!Αντε και στα δικα μας κορίτσια! εγω περιμενω να αδιαθετήσω στις 2-3/12 αλλα τις τελευταιες μερες το πρωι πριν σηκωθω εχω ελαφρια πονακια περιοδου τα οποια περνανε μετα. Τι να πω... Παντως πραγματικα αυτή η αναμονη είναι η χειροτερη!

Συγχαρητηρια Μαριονετα!!!Εισαι εγκυος!!Αντε και στα δικα μας κορίτσια! εγω περιμενω να αδιαθετήσω στις 2-3/12 αλλα τις τελευταιες μερες το πρωι πριν σηκωθω εχω ελαφρια πονακια περιοδου τα οποια περνανε μετα. Τι να πω... Παντως πραγματικα αυτή η αναμονη είναι η χειροτερη!

Ναι, συμφωνώ αυτή η αναμονή κορίτσια δεν "τρώγεται" με τίποτα!!!! Εγω περιμένω να αδιαθετήσω σε 2 ημέρες και δεν μπορώ να κρατηθώ!!! Με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ και 3 μήνες να κάνουμε παιδάκι και αυτόν τον μήνα είχαμε συχνές επαφές στην ωορηξία... Ελπίζω, αλλά έχω συμπτώματα περιόδου, πρησμένο στήθος, αυξημένη όρεξη, μερικά σπυράκια κλπ... Πως μπορώ να διαχειρστιστώ την αγωνία;;; Καμία ιδέα;;; Να κάνω τεστ ή να περιμένω;;; Ουφ... θέλουμε τόσο πολύ ενα παιδάκι που δεν μπορώ να κρατηθώ!!!

Βρε Μαρινέτα δεν θα σε πω τρελή, αλλά την επιτομή της γονιμότητας!! Μπραβο βρε κορίτσι με τετοιο αναπαραγωγικό σύστημα όχι τρία, δεκατρία παιδιά έπρεπε να έχεις!!! Όπως καταλαβαίνεις καλωσήρθες στο κλαμπ των τρίτεκνων! Άντε να αρχίσεις να το εμπεδώνεις! Στείλε και λίγη μπεμπεδόσκονη, που την έχεις περίσσεια και στο Β.Α. Αιγαίο, φυσάει άνεμος, θα μου τη φέρει!!

Ναι, συμφωνώ αυτή η αναμονή κορίτσια δεν "τρώγεται" με τίποτα!!!! Εγω περιμένω να αδιαθετήσω σε 2 ημέρες και δεν μπορώ να κρατηθώ!!! Με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ και 3 μήνες να κάνουμε παιδάκι και αυτόν τον μήνα είχαμε συχνές επαφές στην ωορηξία... Ελπίζω, αλλά έχω συμπτώματα περιόδου, πρησμένο στήθος, αυξημένη όρεξη, μερικά σπυράκια κλπ... Πως μπορώ να διαχειρστιστώ την αγωνία;;; Καμία ιδέα;;; Να κάνω τεστ ή να περιμένω;;; Ουφ... θέλουμε τόσο πολύ ενα παιδάκι που δεν μπορώ να κρατηθώ!!!

Αχ βρε Ισιδώρα (υπέροχο όνομα, Μπράβο), να πω ότι δεν σε καταλαβαίνω; και εγω είχα πάρει τα τεστάκια από την hometest και τα τελειωσα μα το να τα κάνω από την εικοστή μέρα. σαν να είχα μαζοχισμό, ήθελα να βλέπω αρνητική ένδειξη. αν μπορείς κρατήσου, αλλιώς πάρε τα τεστάκια αυτά που είναι και οικονομικά, τα άλλα από το φαρμακείο είναι πανάκριβα, δεν συμφέρει. κάνε λίγο υπομονή και θα δείξει όπου να ναι.

καλά τα τικεράκια μου είναι υπέροχα, δεν χορταίνω να τα βλέπω. χιχι, δεν σας έφτιαξαν το κέφι;; θα μας στείλει και μπεμπεδόσκονη η Μαριονέτα και ποιος μας πιάνει! Θα γεμίσουμε μωρά! Baby boom θα γίνει σας λέω!!!

καλά τα τικεράκια μου είναι υπέροχα, δεν χορταίνω να τα βλέπω. χιχι, δεν σας έφτιαξαν το κέφι;; θα μας στείλει και μπεμπεδόσκονη η Μαριονέτα και ποιος μας πιάνει! Θα γεμίσουμε μωρά! Baby boom θα γίνει σας λέω!!!

Ρίτα μου ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και πραγματικά οι αγιοβασίληδες είναι υπέροχοι!!!! Οκ, θα περιμένω και βλέπουμε!!! Πραγματικά το εύχομαι σε όλες σας!!! Το πιο υπέροχο δώρο :-D:grin::-D

Αχ Ισιδωρα μου πόσο σε καταλαβαίνω!!!Εμείς προσπαθούμε 7 μήνες...Και εγώ σε δύο μέρες δεν περιμένω και δεν κρατήθηκα και έκανα τεστ χθες το οποίο ήταν αρνητικοτατο....Ασε απογοητευτικα πλήρως...Επομένως,θα σου πρότεινα να περιμένεις ,γιατί μπορεί να είσαι έγκυος και απλά το τεστ να μην το ανίχνευσει!Από τη στιγμή που τελειώνουν οι γόνιμες μέρες μέχρι την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου νιώθω πως ο καιρός δεν περνάει...Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι και να μην χρειαστεί να προσπαθείς άλλο!!!

PIbAp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...