Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Μαράκι τί έχει το ιστορικό σου και σε φοβίζει τόσο η αποβολή και κυρίως η απόξυση; ο γιατρος σου δεν ήταν καθησυχαστικός; μην απελπίζεσαι.. είσαι ακόμα νέα, υγιής και θα ξαναμείνεις εγκυος.. αν μπορούσατε να πάτε με τον σύζυγό σου ένα ταξιδάκι να αλλάξεις παραστάσεις θα ήταν τέλειο.. να μην σκέφτεσαι πια μωρά και εγκυμοσύνες και ωορρηξίες κλπ.

ναι ειναι άδικο αυτό που σου συνεβη, όμως έχεις τον άντρα σου να σε στηρίζει έτσι δεν είναι; είναι πολύ σημαντικό να έχεις υποστηρικτικό περιβάλλον.. να ξερεις ότι δεν είσαι μονη. άκουγα τον κουμπαρο μου που και αυτοί ταλαιπωρούνται τέσσερα χρόνια να κάνουν παιδί και εχουν μία παλίνδρομη, μια βιοχημική και τώρα την εξωμητρια που τους στοίχισε 3.500 χιλ και μία σάλπιγγα. τον ρώτησα τί κάνει η γυναικα του και μου απάντησε: πονάμε.. μου άρεσε που χρησιμοποίησε πρώτο πληθυντικό..

Μαράκι δεν είσαι μονη, είμαστε κοντά σου όπως και στην Μελιτίνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Μαράκι μου γλυκό πως να μη νιώθεις αδικημένη; Όλα τα δίκια του κόσμου έχεις! Εδώ ένιωσα εγώ με ένα χρόνο προσπαθειών. Αλλά άκουσέ με, δεν είναι παρηγοριά στον άρρωστο όλα αυτά που σου λέμε, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι το ότι υπήρξε σύλληψη; Δεν στο είπε και ο γιατρός σου; Τα περισσότερα ζευγάρια που έχουν θέμα υπογονιμότητας δεν φτάνουν ποτέ ούτε καν σε αυτό το σημείο. Δεν σου είπε ότι μια απόξεση μπορεί και να λειτουργήσει θετικά στην γονιμοτητά σου; Αν θες διάβασε για το scratching μήτρας, δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά κάπως έτσι λειτουργεί. Λοιπόν, άντε και από τον Μάρτιο μαζί θα μείνουμε πάλι και θα λέμε για τις εγκυμοσύνες μας. Ότι νιώθεις να μας το λες, δεν είμαστε εδώ μόνο για τα ευχάριστα. Όλα στη ζωή είναι.

Καλημέρα και σε όλα τα κοριτσάκια! Καλή Κυριακή να έχουμε! Όμορφη μέρα για βόλτα, και μάλλον από τις τελευταίες. Να περάσετε τέλεια!

nhZg.png

Καλημερα σε ολες και ευχαριστω για τα καλα σας λογια... μεγαλη ανακουφιση να διαβαζω αυτα που μου γραφετε! Ο γιατρος μου ειναι καθησυχαστικος, λεει οτι θα ξαναμεινω γρηγορα εγκυος και ολα θετικα τα βλεπει. Η παλλινδρομη ηταν τυχαιο γεγονος κατα τη γνωμη του. Εγω ομως τωρα ακομη τα βλεπω ολα μαυρα και σκεφτομαι ή οτι θα ξαναρχισουν να περνουν οι κυκλοι χωρις αποτελεσμα ή οτι παλι θα εχω προβλημα και δε θα μπορεσω να ολοκληρωσω την εγκυμοσυνη. Θα ηρεμησω, που θα παει.... και ο αντρας μου ειναι πολυ καλος και τρυφερος μαζι μου...βασικα μονο αυτος με ηρεμει οταν με πιανει το παραπονο. Οποτε θα "ξανασηκωθω".

Καλημερα σε ολες και ας ελπισουμε οτι τα χειροτερα περασαν!!

Καλημερα κοριτσια μου!Μαρακι μου μην απελπιζεσαι καθε εμποδιο για καλο..Μας κανει πιο δυνατους κοριτσι μου...Θα δεις συντομα θα μεινεις ξανα κ θα εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη...Το σημαντικο ειναι οτι εμεινες οποτε ολα τα αλλα θα γινουν..Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν?Εγω σημερα ξεκινησα τα glucophage των 850..Θα παινω μισο το μεσημερι κ μισο το βραδυ..Μου δινει λιγα mg γιατι ειμαι αδυνατη κ δεν θελει να μου κανει καμια υπογλυκαιμια..Αν δω πως δεν φτιαχνει ο κυκλος μου μπορει να μου δωσει των 1000mg...Μου ειπε πως αυτα θα με βοηθησουν παρα πολυ στο να τακτοποιηθει ο κυκλος μου γιατι παρεπιπτοντως δεν εχω ΑΚΟΜΑ αδιαθετησει..Και σε συνδιασμο με την κλομιφαινη θεωρει πως θα εχω πολυ καλη ωορηξια...Αντε να δουμε πως θα παει..Εχει παρει καμια απο εσας glucophage?

Καλημέρα! Μαράκι μου γλυκό πως να μη νιώθεις αδικημένη; Όλα τα δίκια του κόσμου έχεις! Εδώ ένιωσα εγώ με ένα χρόνο προσπαθειών. Αλλά άκουσέ με, δεν είναι παρηγοριά στον άρρωστο όλα αυτά που σου λέμε, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι το ότι υπήρξε σύλληψη; Δεν στο είπε και ο γιατρός σου; Τα περισσότερα ζευγάρια που έχουν θέμα υπογονιμότητας δεν φτάνουν ποτέ ούτε καν σε αυτό το σημείο. Δεν σου είπε ότι μια απόξεση μπορεί και να λειτουργήσει θετικά στην γονιμοτητά σου; Αν θες διάβασε για το scratching μήτρας, δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά κάπως έτσι λειτουργεί. Λοιπόν, άντε και από τον Μάρτιο μαζί θα μείνουμε πάλι και θα λέμε για τις εγκυμοσύνες μας. Ότι νιώθεις να μας το λες, δεν είμαστε εδώ μόνο για τα ευχάριστα. Όλα στη ζωή είναι.

Καλημέρα και σε όλα τα κοριτσάκια! Καλή Κυριακή να έχουμε! Όμορφη μέρα για βόλτα, και μάλλον από τις τελευταίες. Να περάσετε τέλεια!

Καλησπέρα κορίτσια! συντάσσομαι απόλυτα με την Μελιτίνη. Ναι μαράκι και εγω αυτό ήθελα να σου γράψω, ότι δηλ η απόξεση δεν είναι κατ ανάγκην και a priori αρνητικό πράγμα. από τα ολίγα που γνωρίζω για την εξωσωματική όντως το scratching είναι μια μέθοδος που ξύνει τα τοιχώματα της μήτρας για να εμφυτευθεί καλύτερα το ζυγωτό ή η τροφοβλάστη. καταλαβαίνω ότι νιώθεις σαν να βρίσκεσαι πάλι στο μηδέν, όμως φαντάζομαι δεν θα έχουν πρόβλημα οι σάλπιγγές σου (αχ αυτές οι βρωμοσάλπιγγες!). ο γιατρός σου σού είπε να κάνεις κάποιες εξετάσεις προληπτικά; κοίτα και τι καλό σύζυγο που έχεις! εμένα ζει σα έναν άλλο κόσμο, όπου υπογονιμότητα ως έννοια και ως κατάσταση δεν υπάρχει! αφού εκείνος είναι γόνιμος, τπτ άλλο δεν τον νοιάζει!

Διαφημίσεις

Α, Μαράκι, από την εμπειρία μου με τους γιατρούς θα ήθελα να σου πω πως αν ο δικός σου εντόπιζε κάποιο πρόβλημα θα σου το έλεγε ευθέως. εννοώ ότι δεν είναι καθησυχαστικός από τακτ. πρέπει να τον εμπιστευθείς και να παρεις τα πάνω σου.

Μαρία από Χανιά δεν γνωρίζω καθόλου αυτά τα φάρμακα. εγω είχα αραιοεμμηνόρροια και έπαιρνα τα πρίμολουτ και τσουπ μου ερχόταν μετά από κάποιες μέρες.. σου ειπε τπτ άλλο ο γιατρός;

Μελιτίνη μου εσύ πώς πας; ξεκίνησες τις προσπάθειες ή ακόμη δεν επιτρέπεται;

Α, Μαράκι, από την εμπειρία μου με τους γιατρούς θα ήθελα να σου πω πως αν ο δικός σου εντόπιζε κάποιο πρόβλημα θα σου το έλεγε ευθέως. εννοώ ότι δεν είναι καθησυχαστικός από τακτ. πρέπει να τον εμπιστευθείς και να παρεις τα πάνω σου.

Μαρία από Χανιά δεν γνωρίζω καθόλου αυτά τα φάρμακα. εγω είχα αραιοεμμηνόρροια και έπαιρνα τα πρίμολουτ και τσουπ μου ερχόταν μετά από κάποιες μέρες.. σου ειπε τπτ άλλο ο γιατρός;

Μελιτίνη μου εσύ πώς πας; ξεκίνησες τις προσπάθειες ή ακόμη δεν επιτρέπεται;

Κ εγω παντα με πριμολουτ αδιαθετουσα...τωρα λεει το glucophage(φαρμακο που κανονικα ειναι για το σακχαρο) τωρα το δινουν σε κοπελες με πολυκυστικες γιατι μειωνει την αντισταση στην ινσουλινι με αποτελεσμα κυκλους φυσιολογικους κ με ωορηξια

Καλησπέρα κορίτσια! συντάσσομαι απόλυτα με την Μελιτίνη. Ναι μαράκι και εγω αυτό ήθελα να σου γράψω, ότι δηλ η απόξεση δεν είναι κατ ανάγκην και a priori αρνητικό πράγμα. από τα ολίγα που γνωρίζω για την εξωσωματική όντως το scratching είναι μια μέθοδος που ξύνει τα τοιχώματα της μήτρας για να εμφυτευθεί καλύτερα το ζυγωτό ή η τροφοβλάστη. καταλαβαίνω ότι νιώθεις σαν να βρίσκεσαι πάλι στο μηδέν, όμως φαντάζομαι δεν θα έχουν πρόβλημα οι σάλπιγγές σου (αχ αυτές οι βρωμοσάλπιγγες!). ο γιατρός σου σού είπε να κάνεις κάποιες εξετάσεις προληπτικά; κοίτα και τι καλό σύζυγο που έχεις! εμένα ζει σα έναν άλλο κόσμο, όπου υπογονιμότητα ως έννοια και ως κατάσταση δεν υπάρχει! αφού εκείνος είναι γόνιμος, τπτ άλλο δεν τον νοιάζει!

Πηρε κολπικα υγρα και ζητησε αιματολογικες (δε τις εκανα ακομη) για να αποκλεισουμε λεει το ενδεχομενο να ειχα καποιο μικροβιο που σκοτωσε το σπορακι μου!

Μετα το μεσημεριανο ξεσπασμα, δακρυσα μονο μια φορα. Προοδος σιγα-σιγα....

Καλημερα σε ολες και ευχαριστω για τα καλα σας λογια... μεγαλη ανακουφιση να διαβαζω αυτα που μου γραφετε! Ο γιατρος μου ειναι καθησυχαστικος, λεει οτι θα ξαναμεινω γρηγορα εγκυος και ολα θετικα τα βλεπει. Η παλλινδρομη ηταν τυχαιο γεγονος κατα τη γνωμη του. Εγω ομως τωρα ακομη τα βλεπω ολα μαυρα και σκεφτομαι ή οτι θα ξαναρχισουν να περνουν οι κυκλοι χωρις αποτελεσμα ή οτι παλι θα εχω προβλημα και δε θα μπορεσω να ολοκληρωσω την εγκυμοσυνη. Θα ηρεμησω, που θα παει.... και ο αντρας μου ειναι πολυ καλος και τρυφερος μαζι μου...βασικα μονο αυτος με ηρεμει οταν με πιανει το παραπονο. Οποτε θα "ξανασηκωθω".

Καλημερα σε ολες και ας ελπισουμε οτι τα χειροτερα περασαν!!

Μαρακι αφου ο γιατρος σου ηταν καθησυχαστικος, τοτε ολα καλα!!! Ειναι πολυ θετικο που εμεινες εγκυος, σκεψου οτι εγω δεν το καταφερα ποτε με φυσιολογικο τροπο!!!! Να εχδις θετικη σκεψη και να πηγαινεις ρομαντικες βολτες με τον αντρα σου.... Ετσι για να φτιαξει η διαθεση σου!!!

Πηρε κολπικα υγρα και ζητησε αιματολογικες (δε τις εκανα ακομη) για να αποκλεισουμε λεει το ενδεχομενο να ειχα καποιο μικροβιο που σκοτωσε το σπορακι μου!

Μετα το μεσημεριανο ξεσπασμα, δακρυσα μονο μια φορα. Προοδος σιγα-σιγα....

Έλα μην κλαις! Δεν ήταν γραφτό να γίνει.. να κάνεις όλες τις εξετάσεις για να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά που θα έρθει γρήγορα. προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα. δουλεύεις; αν δεν απασχολείσαι κάπου διάβαζε βιβλία. πάρε και κανένα σκυλάκι για συντροφιά. εγω έχω την σαρλίν και την λιλη. βεβαια είναι ταλαιπωρία η καθαριότητά τους μα είναι πολύ όμορφες. αν δείτε την σαρλίν μου είναι πανέμορφη, αλλά και η λίλη είναι πολύ καλή..

Διαφημίσεις

Έλα μην κλαις! Δεν ήταν γραφτό να γίνει.. να κάνεις όλες τις εξετάσεις για να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά που θα έρθει γρήγορα. προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα. δουλεύεις; αν δεν απασχολείσαι κάπου διάβαζε βιβλία. πάρε και κανένα σκυλάκι για συντροφιά. εγω έχω την σαρλίν και την λιλη. βεβαια είναι ταλαιπωρία η καθαριότητά τους μα είναι πολύ όμορφες. αν δείτε την σαρλίν μου είναι πανέμορφη, αλλά και η λίλη είναι πολύ καλή..

Δουλεύω, ευτυχώς όλη μέρα! Δε βοηθάει πολύ, αλλά κάθε μέρα είναι καλύτερα. Αραιώνουν τα ξεσπάσματα....

Ρίτα μου, εσύ έχεις ένα παιδάκι, έτσι δεν είναι;

Δουλεύω, ευτυχώς όλη μέρα! Δε βοηθάει πολύ, αλλά κάθε μέρα είναι καλύτερα. Αραιώνουν τα ξεσπάσματα....

Ρίτα μου, εσύ έχεις ένα παιδάκι, έτσι δεν είναι;

εεε, εγω έχω τρία παιδιά. ήμουν πολύ μικρή όταν έμεινα έγκυος στον μεγάλο μου γιο, φοιτήτρια και μάλιστα επιμελής, αλλά η έκτρωση δεν ήταν λύση για μένα, παρόλο που πιέστηκα πολύ από το περιβάλλον μου. παντρεύτηκα, έκανα άλλα δύο παιδιά και χώρισα με δύσκολο διαζύγιο. τα δύο μου παιδιά αρχικά έμειναν με τον πρώην μου και εγω είχα την κόρη. τώρα ήρθε μαζί μου και ο δεύτερος μου γιος, αλλά εξακολουθώ να νιώθω ένα μεγάλο κενό επειδή ο πρώτος μου γιος δεν ήρθε. ξαναπαντρευτηκα και ο σύζυγός μου δεν έχει παιδιά, οπότε τέθηκε ζήτημα να ξανακάνω και άλλο παιδί. όμως δεν το βλέπω με όλα αυτά που μου έχουν συμβεί. έχω ανάμεικτα συναισθήματα, δεν ξέρω πια τί μου συμβαίνει... καμιά φορά σκέφτομαι τότε που ήμουν μαζί με τα τρία μου παιδιά και στο παλιο μου σπίτι και με παίρνουν τα κλάμματα.. (όπως τώρα δηλαδή).. πάντα η ευτυχία είναι πολύ εύθραστη και γρήγορα ξεθωριάζει

εεε, εγω έχω τρία παιδιά. ήμουν πολύ μικρή όταν έμεινα έγκυος στον μεγάλο μου γιο, φοιτήτρια και μάλιστα επιμελής, αλλά η έκτρωση δεν ήταν λύση για μένα, παρόλο που πιέστηκα πολύ από το περιβάλλον μου. παντρεύτηκα, έκανα άλλα δύο παιδιά και χώρισα με δύσκολο διαζύγιο. τα δύο μου παιδιά αρχικά έμειναν με τον πρώην μου και εγω είχα την κόρη. τώρα ήρθε μαζί μου και ο δεύτερος μου γιος, αλλά εξακολουθώ να νιώθω ένα μεγάλο κενό επειδή ο πρώτος μου γιος δεν ήρθε. ξαναπαντρευτηκα και ο σύζυγός μου δεν έχει παιδιά, οπότε τέθηκε ζήτημα να ξανακάνω και άλλο παιδί. όμως δεν το βλέπω με όλα αυτά που μου έχουν συμβεί. έχω ανάμεικτα συναισθήματα, δεν ξέρω πια τί μου συμβαίνει... καμιά φορά σκέφτομαι τότε που ήμουν μαζί με τα τρία μου παιδιά και στο παλιο μου σπίτι και με παίρνουν τα κλάμματα.. (όπως τώρα δηλαδή).. πάντα η ευτυχία είναι πολύ εύθραστη και γρήγορα ξεθωριάζει

αχ βρε Ρίτα μου τι έχεις περάσει κι εσύ...πολύ δύσκολα τα πράγματα ακόμα κ αυτό στο πιο απλό πράγμα να μείνουμε έγκυες...βέβαια όλες το αξίζουμε κ σύντομα όλες θα μείνουμε.θα γίνει κ σε μας αυτό το μικρό θαυματακι...για μένα δλδ το 2ο ελπίζω!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε; Χαθήκατε! Θάλεια μου πότε δεν περιμένεις; πόσων ετών είναι το πρώτο σου παιδάκι; αν δεν κάνω λάθος νομίζω πως είναι τριών, έτσι δεν είναι; εύχομαι σύντομα να αποκτήσει αδελφάκι. τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνουν; Μαράκι είσαι καλύτερα, Μελιτίνη;

Ιοιο, Μαργαρίτα, Αθανασία και Αναστασία είστε καλά;

Μαρκελλίτσα πότε δεν περιμένουμε;; ουφ τί αγωνία!

Η Αγγελική πού χάθηκε; βρε Αγγελική αν μας ακούς, επικοινώνησε μαζί μας γιατί ανησυχούμε, κλαψ! Ευτυχώς ξεκινά και η συνονόματή σου την Παρασκευή και αν συνεχίσεις να αγνοείσαι θα σε αναζητήσουμε εκεί! και ελπίζουμε να σε βρούμε με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Α και μια σγουρομάλλα και μία Μαρούσκα και μία Νικολίτσα, ααα μικραίνει η παρεούλα μας..

α, ξέχασα. είμαι στην 15η μέρα του κύκλου και ακόμη ωορρηξία γιοκ. βεβαια με είχε προιδεάσει ο γυναικολόγος ότι θα αργήσει, μα τόσο; ασύνηθες για μένα.. ήταν στραβό το κλιμα.. ωραία χάλασε και ο κύκλος μου.. άντε πείτε κάτι και για σας..

Διαφημίσεις

για καλό και για κακό όμως, το βράδυ χιχχι... ποτέ δεν ξέρεις.. εδώ η Σάρα έμεινε έγκυος στα 90 της!! στα 90 της είχε... σάλπιγγες;; σιγά! ούτε ωάρια δεν νομίζω να είχε! θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Μα που χαθηκατε οι περισσότερες? ???????

Ριτακι τι κανεις? Θαλεια μου?Μαρακι εισαι καλύτερα? Μαργαρίτα? Mariachania?

Εγκυουλες ολα καλαααα??????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Markella & Ρίτα, είμαι καλά & μεγαλώνει η κοιλίτσα με τον μπεμπάκο μου!

Μετακομίσαμε το Σ/Κ που μας πέρασε στο πατρικό μου (χωρίς τους γονείς μου εννοείται!) & εγώ ξεκίνησα πάλι δουλειά από την προηγούμενη Πέμπτη. Το επόμενο rdv μου για υπέρηχο είναι στις αρχές Δεκέμβρη..θα έχω να δω τον μικρό ένα ολόκληρο μήνα!! Και πριν τα Χριστούγεννα με το καλό θα πάω για Β' επιπέδου.

Markella, Ρίτα & σε όλα τα κορίτσια της παρέας εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να σας βρούν με γεμάτες κοιλίτσες από μπεμπάκια!!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε; Χαθήκατε! Θάλεια μου πότε δεν περιμένεις; πόσων ετών είναι το πρώτο σου παιδάκι; αν δεν κάνω λάθος νομίζω πως είναι τριών, έτσι δεν είναι; εύχομαι σύντομα να αποκτήσει αδελφάκι. τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνουν; Μαράκι είσαι καλύτερα, Μελιτίνη;

Ιοιο, Μαργαρίτα, Αθανασία και Αναστασία είστε καλά;

Μαρκελλίτσα πότε δεν περιμένουμε;; ουφ τί αγωνία!

Η Αγγελική πού χάθηκε; βρε Αγγελική αν μας ακούς, επικοινώνησε μαζί μας γιατί ανησυχούμε, κλαψ! Ευτυχώς ξεκινά και η συνονόματή σου την Παρασκευή και αν συνεχίσεις να αγνοείσαι θα σε αναζητήσουμε εκεί! και ελπίζουμε να σε βρούμε με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Α και μια σγουρομάλλα και μία Μαρούσκα και μία Νικολίτσα, ααα μικραίνει η παρεούλα μας..

αχ δεν ξέρω ακόμα καθόλου ποτέ περιμένω,αυτό θα το δω κοντά στην ωορρηξία,ποτέ δλδ θα κάνω.

Ναι έχω αγοράκι κ στις 23 Δεκεμβρίου κλείνει τα 3!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Αναστασία μπράβο σου, έφτασες κιόλας ο κανακάρης σου σχεδόν στη β' επιπέδου; μεγαλωσε για τα καλά! αχ Αναστασία μου πολύ χαίρομαι για σένα και για τα νινάκια σου. όνομα ξέρουμε για τον πασά μας;

οι άλλες εγκυούλες τί κάνουν; μήπως εχουμε και καμια νυφούλα στο φορουμ μας; η ιοιο και η Αθανασία τί μπεμπεκια ετοιμάζουν; ευχομαι μόνο να είναι καλά..

Prasinada εσύ πώς είσαι; όλα καλά; αλήθεια σε σκεφτόμουν.. εύχομαι το σποράκι σου να είναι καλά.. πεσμας τί εγινε..

Θάλεια μου, να χαίρεσαι τον γιόκα σου και γρήγορα ένα αδελφάκι.. η ωορρηξία σου δεν είναι σταθερή έτσι; πώς κι έτσι;

Μαρκελλίτσα, πώς είσαι;; τα τσιμπηματάκια έφυγαν; κάτι μου λέει πως σύντομα θα μας ανακοινώσεις ευχάριστα..

Μαρία από Χανιά πώς πας με τα χάπια; σου ήρθε τελικά η ανεπιθύμητη;

Μαράκι και Μελιτίνη είστε καλά; Υπομονή, οι μήνες της αναμονής θα περάσουν γρήγορα..

Χθες είπα να δω λίγο τα δικαιολογητικά για την επιτροπή έγκρισης φαρμάκων εξωσωματικής και τί βλέπω! τί βλέπω στ' αλήθεια!;! "Σε περίπτωση που η είναι κύστη είναι ενδομητρίωσης πάνω από τρια εκατοστά, μην τυχόν και ρθεις από την επιτροπή, πάρε μια αγωγή και μετά βλέπουμε.."

Το ξαναδιαβάζω! Ναι αυτό γράφει! Πάλι, δηλ, εμπόδιο! Εμένα μου είπε ο γιατρός να μην πάρω αγωγή για έξι μήνες αν και η κύστη είναι ενδομητρίωσης 4 εκατ. γι αυτό σου λέω Μαράκι και Μελιτίνη, τί ειναι δύο μήνες; εμένα βρε κορίτσια, λες και δεν το θέλει ο Θεός να μείνω έγκυος! Δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι, όπως στον Μεσαίωνα, όπου η υπογονιμότητα είχε θεική πρέλευση, σαν κατάρα, αλλά τόση αναποδιά πια;;; λες και όλο το σύμπαν συνομότησε εναντίον μου.. Να ορίστε πάλι συγχυστηκα. ξεκινώ με μια διάθεση καλή και μόλις με σκεφτώ γίνομαι ανω κάτω. σαν να με μούτζωσαν. λέτε;;;;

Μαρκελλίτσα τώρα διάβασα τις επιτυχίες σου! Κατσε κάτσε, να τα πάρουμε από την αρχή. έκανες εξέταση προγεστερόνης και σου βγήκε 45,3;;;:shock::shock: σοβαρολογείς;;; τί τιμή είναι αυτή; πάνω από το φυσιολογικό έτσι;; μήπως είναι δύο τα ωάρια;; γιατί αλλιώς εξηγείται; εγω με το 30,08 ήμουν στο ανώτατο φυσιολογικό με βάση αυτή την γνωστή κλίμακα - μην παρεξηγηθώ πάλι - αλλά εσύ βρε Μαρκελλίτσα πήρες φορα και ποιος σε πιάνει! έχε γούστο αυτό με τα τρίδυμα να επαληθευεί! Αν είναι πάνω από ένα τα μωρά στείλε ένα και κατα δω μεριά!χχιχιχιι:-D:-D:grin:

μου άρεσε που ήθελες να πάρεις και προγεστερόνη! ήμαρτον πια!! ε, ξέρεις ανακαλύφθηκε το μικροσκόπιο και κάνουμε εξετάσεις αίματος, πριν πάρουμε χαπάκια χιχχι!

Καλησπέρα κορίτσια! Αναστασία μπράβο σου, έφτασες κιόλας ο κανακάρης σου σχεδόν στη β' επιπέδου; μεγαλωσε για τα καλά! αχ Αναστασία μου πολύ χαίρομαι για σένα και για τα νινάκια σου. όνομα ξέρουμε για τον πασά μας;

οι άλλες εγκυούλες τί κάνουν; μήπως εχουμε και καμια νυφούλα στο φορουμ μας; η ιοιο και η Αθανασία τί μπεμπεκια ετοιμάζουν; ευχομαι μόνο να είναι καλά..

Prasinada εσύ πώς είσαι; όλα καλά; αλήθεια σε σκεφτόμουν.. εύχομαι το σποράκι σου να είναι καλά.. πεσμας τί εγινε..

Θάλεια μου, να χαίρεσαι τον γιόκα σου και γρήγορα ένα αδελφάκι.. η ωορρηξία σου δεν είναι σταθερή έτσι; πώς κι έτσι;

Μαρκελλίτσα, πώς είσαι;; τα τσιμπηματάκια έφυγαν; κάτι μου λέει πως σύντομα θα μας ανακοινώσεις ευχάριστα..

Μαρία από Χανιά πώς πας με τα χάπια; σου ήρθε τελικά η ανεπιθύμητη;

Μαράκι και Μελιτίνη είστε καλά; Υπομονή, οι μήνες της αναμονής θα περάσουν γρήγορα..

Χθες είπα να δω λίγο τα δικαιολογητικά για την επιτροπή έγκρισης φαρμάκων εξωσωματικής και τί βλέπω! τί βλέπω στ' αλήθεια!;! "Σε περίπτωση που η είναι κύστη είναι ενδομητρίωσης πάνω από τρια εκατοστά, μην τυχόν και ρθεις από την επιτροπή, πάρε μια αγωγή και μετά βλέπουμε.."

Το ξαναδιαβάζω! Ναι αυτό γράφει! Πάλι, δηλ, εμπόδιο! Εμένα μου είπε ο γιατρός να μην πάρω αγωγή για έξι μήνες αν και η κύστη είναι ενδομητρίωσης 4 εκατ. γι αυτό σου λέω Μαράκι και Μελιτίνη, τί ειναι δύο μήνες; εμένα βρε κορίτσια, λες και δεν το θέλει ο Θεός να μείνω έγκυος! Δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι, όπως στον Μεσαίωνα, όπου η υπογονιμότητα είχε θεική πρέλευση, σαν κατάρα, αλλά τόση αναποδιά πια;;; λες και όλο το σύμπαν συνομότησε εναντίον μου.. Να ορίστε πάλι συγχυστηκα. ξεκινώ με μια διάθεση καλή και μόλις με σκεφτώ γίνομαι ανω κάτω. σαν να με μούτζωσαν. λέτε;;;;

Οχι καθολου σταθερη δεν ειναι,αφου δεν εχω σταθερο κυκλο κ λιγο ηπιες πολυκυστικες...το καλο ειναι οτι εχω καθε μηνα.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Μα που χαθηκατε οι περισσότερες? ???????

Ριτακι τι κανεις? Θαλεια μου?Μαρακι εισαι καλύτερα? Μαργαρίτα? Mariachania?

Εγκυουλες ολα καλαααα??????

Τελεια νεα μαρκελλα μου!!!αντε για διδυμα σε βλεπω!!!😄😄😄😄

hiEW.pngpFRip3.png

κοριτσάκια μου σας διαβάζω τόσες μέρες αλλά δεν γράφω...δεν έχω κάποια ιδιαίτερα νέα...είμαι στις 8,5 εβδομάδες πια και περιμένω τη Δευτέρα να πάμε για τον επόμενο υπέρηχο να δούμε αν όλα πάνε καλά...έχω στεναχωρηθεί πολύ με αυτό που συνέβη στο Μαράκι και δεν ήθελα να μπαίνω και να γράφω εγώ για εγκυμοσύνες και τέτοια όταν το Μαράκι πονάει έτσι...θα ήθελα να το πω στα υπόλοιπα κορίτσια...με το Μαράκι αρχίσαμε να μιλάμε στην ενότητα : "ιστορίες με αίσιο τέλος" και με βοήθησε πολύ με τη στήριξη και την αισιοδοξία της όταν εγώ μετά από 1,5 χρόνο άκαρπων προσπαθειών ήμουν πολύ απογοητευμένη...κι όταν μείναμε σχεδόν μαζί έγκυες χάρηκα τόσο πολύ...δεν της αξίζει όλο αυτό και θα ήθελα, αν μπορώ, να της στείλω δύναμη και αισιοδοξία, όπως έκανε και εκείνη σε μένα...Μαράκι, όλα θα πάνε καλά, πρέπει να πάνε καλά...γιατί, αν και μιλούσαμε μόνο 2 μήνες, κατάλαβα ότι είσαι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, όταν γίνεις μανούλα και θα γίνεις το παιδάκι σου θα είναι πολύ τυχερο!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...