Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κοριτσακια τι κανετε; Εγω μετραω τις ωρες αναποδα μεχρι το ραντεβου των 8:30. Με μεγαλη προσπαθεια κοιμηθηκα σχεδον 3 ωρες. Εκανα το μπανακι μου και περιμενω να ξημερωσει. Αποφασισα να κανω και μια χοριακη σημερα (θα παω κατα τις 7) μηπως και δωσει καποιο συμπληρωματικο στοιχειο στους γυανικολογους και βοηθησει σε υπολογισμους. Μπορει να μην εχει νοημα, αλλα αν δεν κανω κατι....θα σκασω! Απο χθες το μεσημερι καθομαι σε αναμμενα καρβουνα (μεχρι τοτε το ψιλοπαλευα).

Ψαχνω τροπους να απασχολησω το μυαλο μου αλλα δυσκολευομαι. Ειχα κλεισει και ραντεβου στον οδοντιατρο σημερα και φανταζομαι οτι εκει θα ξεχαστω λιγακι. Ο καλος μου ειναι αισιοδοξος (ή απλα προσπαθει να με ενθαρρυνει, δεν ξερω).

Θα περασω και απο την εκκλησια σημερα.....

Ευχαριστω για τις ευχες σας! Σε 15 ωρες θα εχω νεα!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα σήμερα κοριτσι μου...με το καλο να ακουσεις την καρδουλα του!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mαράκι καλημέρα! Το μυαλό μας είναι σε σένα, να το ξέρεις αυτό. καλά έκανες που αποφάσισες να κάνεις έλεγχο της χοριακής, αν είναι σε πολύ υψηλή τιμή ανάλογη της κυήσεως θα είναι μια ένδειξη ότι το μωρό μεγαλώνει φυσιολογικα. οπωσδήποτε θα βοηθήσει. οι προσευχές μας θα σε συνοδεύουν σήμερα. ελπίζουμε όλα να πάνε καλά... αχ καλή μου μακάρι να μην χρειαζόταν να το περάσεις κι αυτό.. εύχομαι όμως να είναι και το τελευταίο και από δω και στο εξής να έχεις μια ανέφελη εγκυμοσύνη.. ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα της χοριακής, αγωνιούμε για σένα και το μωράκι σου..

Η χοριακη θα βγει περιπου στις 5, δηλαδη σε 3 ωρες. Η προηγουμενη εγινε 3/11 και ηταν 29.989. Τωρα αν ειναι μεχρι 35.000 ειναι σιγουρα δραματικα νεα, σωστα; Ποσο να την περιμενω; Ξερω οτι δεν διπλασιαζεται καθε 48 ωρες σε αυτα τα επιπεδα, αλλα ανεβαινει πιο αργα.

Επισης τα καφε υγρα επανεμφανιστηκαν, αλλα αυτο μαλλον ειναι φυσικο με τοση στεναχωρια και αυπνια.....

Διαφημίσεις

Η χοριακη θα βγει περιπου στις 5, δηλαδη σε 3 ωρες. Η προηγουμενη εγινε 3/11 και ηταν 29.989. Τωρα αν ειναι μεχρι 35.000 ειναι σιγουρα δραματικα νεα, σωστα; Ποσο να την περιμενω; Ξερω οτι δεν διπλασιαζεται καθε 48 ωρες σε αυτα τα επιπεδα, αλλα ανεβαινει πιο αργα.

Επισης τα καφε υγρα επανεμφανιστηκαν, αλλα αυτο μαλλον ειναι φυσικο με τοση στεναχωρια και αυπνια.....

Πηγες στον γιατρο;εκανες υπερυχο;

Πηγες στον γιατρο;εκανες υπερυχο;

Μαρακι μου το ενα ραντεβου ειναι σημερα στις 8:30 και το αλλο αυριο στις 8.

Εχεις καμια αποψη για την χοριακη; Με τι περιπου αποτελεσμα θα πρεπει να ειμαι ικανοποιημενη;

Δεν περνανε οι ωρες....!!!!

Μαρακι μου το ενα ραντεβου ειναι σημερα στις 8:30 και το αλλο αυριο στις 8.

Εχεις καμια αποψη για την χοριακη; Με τι περιπου αποτελεσμα θα πρεπει να ειμαι ικανοποιημενη;

Δεν περνανε οι ωρες....!!!!

κοριτσακι μου γλυκο νομιζω πως πρεπει να διπλασιαζεται..απλα εσενα ηταν πολυ ανεβασμενη ετσι κ αλλιως..αν ειχες καποιο θεμα δεν θα ηταν τοσο υψηλη..νομιζω πως ολ:α θα ειναι καλα κ αγχωνεσαι αδικα βρε καρδουλα μου...νομιζα πως ειχες 8:30 το πρωι ραντεβου..μα καλα κ αυτοι γιατι καθυστερουν τοσο πολυ να σου πουν τα αποτελεσματα?αυτα σε 2 ωρες ειναι ετοιμα...μην αγχωνεσαι...εσυ κατα τ αλλα πως νιωθεις?

κοριτσακι μου γλυκο νομιζω πως πρεπει να διπλασιαζεται..απλα εσενα ηταν πολυ ανεβασμενη ετσι κ αλλιως..αν ειχες καποιο θεμα δεν θα ηταν τοσο υψηλη..νομιζω πως ολ:α θα ειναι καλα κ αγχωνεσαι αδικα βρε καρδουλα μου...νομιζα πως ειχες 8:30 το πρωι ραντεβου..μα καλα κ αυτοι γιατι καθυστερουν τοσο πολυ να σου πουν τα αποτελεσματα?αυτα σε 2 ωρες ειναι ετοιμα...μην αγχωνεσαι...εσυ κατα τ αλλα πως νιωθεις?

για δες κ αυτο:Πινακάκι με τις τιμές της χοριακής ανά εβδομάδα κύησης (είναι ενδεικτικές τιμές, καθώς διαφέρουν αναλόγως με το εργαστήριο και τη μέθοδο ανάλυσης):

3 εβδομάδες: 5 - 50 mIU / ml

4 εβδομάδες: 5 - 426 mIU / ml

5 εβδομάδες: 18 - 7.340 mIU / ml

6 εβδομάδες: 1.080 - 56.500 mIU / ml

7 - 8 εβδομάδες: 7, 650 - 229.000 mIU / ml

9 - 12 εβδομάδων: 25.700 - 288.000 mIU / ml

13 - 16 εβδομάδων: 13.300 - 254.000 mIU / ml

17 - 24 εβδομάδων: 4.060 - 165.400 mIU / ml

25 - 40 εβδομάδων: 3.640 - 117.000 mIU / ml

ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ: 3/11 ΗΤΑΝ 29.989 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 12/11 ΠΗΓΕ 35.127. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΩΣΤΑ....ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΕΣΤΩ???

ΑΧ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ!!!

Διαφημίσεις

ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ: 3/11 ΗΤΑΝ 29.989 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 12/11 ΠΗΓΕ 35.127. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΩΣΤΑ....ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΕΣΤΩ???

ΑΧ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ!!!

Εγώ νομιζω πως ειναι τελειο!!!

Μαράκι ο μικροβιολόγος δεν τόλμησε να κάνει κάποια ερμηνεία; εμένα μου φαίνεται μια χαρά, αλλά αυτή τη στιγμή φαντάζομαι πως θα είσαι ήδη καθ' οδόν στον γιατρό οπότε όπου ναναι θα ξέρεις. Μαράκι μου, έχεις δίκιο, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το μαρτύριο... πρέπει να ξέρεις τί σου συμβαίνει.. καλή τύχη σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου..

Κοριτσια πηγα στον γυναικολογο κ ευτυχως δν εχω κυστη..μου ειπε πως εχω πολυ παχυ ενδομητριο κ να ξανακανω αυριο χοριακη..μου ειπε να ξεκινησω glucophage...

Σας γραφω τα λογια της γυναικολογου: εντελως παθολογικη εγκυμοσυνη. Ευτυχως που δεν εξελιχθηκε. Διδυμα, σιαμαια, ενα μωρο που κοπηκε στα δυο....ποιος ξερει; Εβλεπε δυο κομματια ακαθοριστου σχηματος μεσα στο σακο.

Σας γραφω τα λογια της γυναικολογου: εντελως παθολογικη εγκυμοσυνη. Ευτυχως που δεν εξελιχθηκε. Διδυμα, σιαμαια, ενα μωρο που κοπηκε στα δυο....ποιος ξερει; Εβλεπε δυο κομματια ακαθοριστου σχηματος μεσα στο σακο.

Μαρακι μου... :( :( :( λυπαμαι πολυ κοριτσακι μου γλυκο ξερω ποσο δυσκολο ειναι :( στεναχωρεθηκα πολυ τωρα :( θα πας για αποξεση?τι σου ειπε ο γιατρος? Αν ηταν άρρωστα τα μωρακια τα πηρε ο θεουλης σε προστάτευσε και θα δου χαρίσει αλλα γερα νινακια .... πφφφ :( :( :( να προσεχεις πολυ και οτι θελεις ειμαστε εδω για σενα...

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Αλήθεια λες βρε Μαράκι;; πώς είσαι τώρα; κάνε κουράγιο, μην το βάζεις κάτω. και εμείς στενοχωρηθήκαμε μ αυτή την εξέλιξη.. μα καλά ο γιατρός σου δεν είδε τπτ προχθές; έχεις ανθρώπους να σε στηρίξουν από την οικογένεια σου; λυπάμαι ειλικρινά λυπάμαι, μα θα κάνουμε μωράκι, θα το δεις..

Μαράκι μου, κουράγιο! Μάλλον ο Θεός σε προφύλαξε από άσχημες καταστάσεις που θα είχες στο μέλλον αν εξελισσόταν η κύηση...

l1ITp3.png HDApp3.png

Αλήθεια λες βρε Μαράκι;; πώς είσαι τώρα; κάνε κουράγιο, μην το βάζεις κάτω. και εμείς στενοχωρηθήκαμε μ αυτή την εξέλιξη.. μα καλά ο γιατρός σου δεν είδε τπτ προχθές; έχεις ανθρώπους να σε στηρίξουν από την οικογένεια σου; λυπάμαι ειλικρινά λυπάμαι, μα θα κάνουμε μωράκι, θα το δεις..

Ο δικος μου γιατρος δεν ειδε κατι τοσο ακραιο. Μπορει να εγινε μετα τη Δευτερα και να μη το ειδε τοτε. Δεν ξερω. Αυτη τη στιγμη νιωθω μεγαλη απελπισια και σκεφτομαι τα Χριστουγεννα που τα περιμενα πως και πως. Νιωθω πολυ μαγκουφα και το σπιτι μου ειναι πολυ αδειο....

Εχω ανθρωπους που με στηριζουν. Και τον αντρα μου και τους γονεις μου και τις φιλες μου. Αλλα εγω απλα ηθελα ενα μωρο ρε κοριτσια...

Κοριτσια πηγα στον γυναικολογο κ ευτυχως δν εχω κυστη..μου ειπε πως εχω πολυ παχυ ενδομητριο κ να ξανακανω αυριο χοριακη..μου ειπε να ξεκινησω glucophage...

συγγνώμη Μάρια μου τπτ δεν κατάλαβα.. καλά, ότι δεν έχεις κύστη, ναι θα συμφωνήσω είναι υπέροχο εκ πείρας. όμως το ότι έχεις παχύ ενδομήτριο στη φάση που είσαι μπορεί να σημαίνει και κύηση; και αυτά τα χάπια τί είναι;

α έχει πέσει καταχνιά στο φόρουμ μας, εγω ετσι νιώθω τώρα.. ότι ολα επισκιάζονται από την ατυχία της Μαρίας1980.

Πολύ στενοχωρήθηκα.. κουραγιο..:( θα ρθουνε και καλύτερες μέρες.. πάντα έρχονται μετά από την μπόρα.. στο λέω εγώ που έχω βιώσει δύσκολες στιγμές.. Μαράκι μου ευτυχώς είσαι εσύ καλά, υγιής και θα ξαναπροσπαθήσεις μαζί με τον άντρα σου που σ αγαπάει και σου στέκεται..

Μαράκι λυπάμαι πολύ! Σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι, ακόμα και η κουβέντα που είπες, ότι δεν θες τίποτα άλλο εκτός από το μωράκι σου, είναι λόγια που τα χω πει κι εγώ πριν λίγες μόνο μέρες. Πάρε τον χρόνο σου, θρήνησε με την ησυχία σου, και θα 'ρθει η μέρα που θα είσαι έτοιμη να ξανασηκωθείς. Κουράγιο!

nhZg.png

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι 37 χρονών και έχουμε αποφασίσει με το άντρα μου να κάνουμε ένα παιδάκι που τόσο πολύ θέλουμε.....υπάρχει όμως ένα πολύ βασικό πρόβλημα, σύμφωνα με κάποιες ορμονολογικές εξετάσεις φαίνεται ότι πάω για πρόωρη εμμηνόπαυση...τα συμπτώματα έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου 2,5 χρόνια με κατά καιρούς μεγάλες καθυστερήσεις στην περίοδο μου που κάποιες φορές για να επανέλθει παίρνω χάπι.....ένας γυναικολόγος στο παρελθόν, όταν αρχικά είχα πρώτα συμπτώματα μου είχε πει ότι πρέπει να σκεφτώ σοβαρά την εξωσωματική(βέβαια εγώ τότε δεν είχα γνωρίσει τον άντρα μου), μετά μου ξανά επανήλθε πάλι φυσιολογικά....οπότε σκέφτηκα ότι ίσως έφταιγε το ψυχολογικό στρες της συγκεκριμένης περιόδου.....πρίν από 6 μήνες ξανά είχα πάλι καθυστέρηση και για να μου επανέλθει η περιοδός μου πήρα πάλι χαπάκια(τα duphanston)....έκανα πάλι ορμονολογικές εξετάσεις όπου δυστυχώς έδειξαν ότι η Οιστραδιόλη μου και η Θυλακιοτρόπος ορμόνη δείχνουν ότι πάω για πρόωρη εμμηνόπαυση.....επιπλέον έχω και έναν πολύποδα(στο ενδομήτριο) όπου πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα(δεν έχω βέβαια κανένα πρόβλημα στο να το αφαιρέσω) για να μπορέσω να κάνω πρόκληση ωορρηξίας......γιατί η "πηγή μου έχει αρχίσει και στερεύει" όπως χαρακτηριστικά μου ανέφερε ο γυναικολόγος μου.....έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία????έχω πολύ στεναχωρηθεί με αυτο.....

Κοριτσι μου τωρα το διαβασα...λυπαμαι...ομως ειναι πολυ σημαντικο το οτι εμεινες εγκυος καλη μου....

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ!

Καλο βραδυ και ευχομαι αυτη να ειναι η τελευταια κακη ειδηση που γραφουμε εδω περα![/Q θα δεις οτι το μωρακι θα σου ερθει σαν χριστουγεννιατικο δωρακι..νθα με θυμηθεις...

συγγνώμη Μάρια μου τπτ δεν κατάλαβα.. καλά, ότι δεν έχεις κύστη, ναι θα συμφωνήσω είναι υπέροχο εκ πείρας. όμως το ότι έχεις παχύ ενδομήτριο στη φάση που είσαι μπορεί να σημαίνει και κύηση; και αυτά τα χάπια τί είναι;

α έχει πέσει καταχνιά στο φόρουμ μας, εγω ετσι νιώθω τώρα.. ότι ολα επισκιάζονται από την ατυχία της Μαρίας1980.

Πολύ στενοχωρήθηκα.. κουραγιο..:( θα ρθουνε και καλύτερες μέρες.. πάντα έρχονται μετά από την μπόρα.. στο λέω εγώ που έχω βιώσει δύσκολες στιγμές.. Μαράκι μου ευτυχώς είσαι εσύ καλά, υγιής και θα ξαναπροσπαθήσεις μαζί με τον άντρα σου που σ αγαπάει και σου στέκεται..

Μου ειπε οτι μπορει να ειναι κ αρχη κυησης κ να κανω χοριακη αυριο παλι!!χαχαχα καλα δεν παιζει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...