Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλησπέρα, κορίτσια!

Κι εγώ μέχρι να μείνω έγκυος, αναρωτιόμουν για τα συμπτώματα, αλλά το μόνο ασφαλές σύμπτωμα είναι η καθυστέρηση.

Γυρίσαμε από την αυχενική, μεγάλωσε το μωράκι μας και όλα είναι καλά. Είμαι στην ομάδα χαμηλού κινδύνου!

με το καλο το μωρακι σας!!!εσυ δηλ τι συμπτωματα ειχες πριν μαθειςπως ησουν εγκυος;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου τι κανετε??? Εγω καλα μια χαρα ..melitini mou οι επαφες πανε μισ χαρά μερα παρα μερα :) την 7η 9η 11η13η15η17η19η :) στο τελος με το ψητό θα σκασω στο φαΐ χαχαχαχ :)

Τα αλλα κοριτσια μου ολα καλα? ?

Αφήστε τα θερμομετρα κοριτσια εμενα ο γιατρος με κατσαδιασε οταν τον ρώτησα χαχαχα. ..

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλησπέρα κοριτσια μου τι κανετε??? Εγω καλα μια χαρα ..melitini mou οι επαφες πανε μισ χαρά μερα παρα μερα :) την 7η 9η 11η13η15η17η19η :) στο τελος με το ψητό θα σκασω στο φαΐ χαχαχαχ :)

Τα αλλα κοριτσια μου ολα καλα? ?

Αφήστε τα θερμομετρα κοριτσια εμενα ο γιατρος με κατσαδιασε οταν τον ρώτησα χαχαχα. ..

Mαρκελλα μου όλα καλά!! Τα δικά μου νέα...αύριο βράδυ θα κανω το τεστακι μου...που πιστεύω τελικά πως δεν θα μαι και τσαμπα πίστευα για εμφύτευση...έτσι την έχω δει σήμερα δεν ξέρω και γιατί. Αμ δε το άλλο..που μετρησα θερμοκρασία σημερα και μου χάλασε την μερα...36.5..δεν ξαναμετραω θερμοκρασία ποτέ...και έγκυος αν μείνω μακρυά. :o

Εσυ καλά κάνεις και το έχεις ρίξει στο ψητό...συνέχισε την "δίαιτα" αυτή και θα δεις αποτελέσματααααααα!!! :cool::-D

Καλημερα κοριτσια, καλη βδομαδα και καλα αποτελεσματα!!!!!

Μαρκελλα, Νικολιτσα,Ριτα,Μαρια Χανια και οποια αλλη προσπαθει, ευχομαι να ειναι ολα θετικα τα τεστακια!!!:D

Εγω εκανα το Σαββατο τον πρωτο μου κοιλιακο υπερυχο :D.... Τελος ο κολπικος χιχιχι. Ολα καλα, τωρα περιμενω να περασουν δυο βδομαδες για να κανω την αυχενικη!!!!.

Σε λιγο καιρο ερχονται τα Χριστουγεννα και ευχομαι σε ολες ολες ολες να μιλαμε μονο για σπορακια και εμβρυακια!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Νικολίτσα τι έγινε τελικά; Μαρία;

Μαρ άντε με το καλό η αυχενική. Πως περνάει ο καιρός ε; Άσε σε σκέφτηκα γιατί τράβηξα μια παρανυχίδα από το δάχτυλο του χεριού και έχει τουμπανιάσει. Εν τω μεταξύ ήμουν έξω και σκεφτόμουν "μ*λ*κια θα κάνεις, περίμενε να πας σπίτι να την κόψεις με το ψαλιδάκι" αλλά δεν κρατιόμουν ρε παιδί μου, μπήκε ο πειρασμός μέσα μου!! Ε και την έκανα, και τώρα γκρινιάζω.. :cool:

Για τον κολπικό υπέρηχο βλέπω όλα τα κορίτσια λέτε ότι σας ενοχλεί, μόνο εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα; :confused: Γενικά με καμία γυναικολογική εξέταση δεν έχω πρόβλημα, τα ανοίγω πολύ εύκολα! :lol::lol:

nhZg.png

Διαφημίσεις

Μαρ άντε με το καλό η αυχενική. Πως περνάει ο καιρός ε; Άσε σε σκέφτηκα γιατί τράβηξα μια παρανυχίδα από το δάχτυλο του χεριού και έχει τουμπανιάσει. Εν τω μεταξύ ήμουν έξω και σκεφτόμουν "μ*λ*κια θα κάνεις, περίμενε να πας σπίτι να την κόψεις με το ψαλιδάκι" αλλά δεν κρατιόμουν ρε παιδί μου, μπήκε ο πειρασμός μέσα μου!! Ε και την έκανα, και τώρα γκρινιάζω.. :cool:

Για τον κολπικό υπέρηχο βλέπω όλα τα κορίτσια λέτε ότι σας ενοχλεί, μόνο εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα; :confused: Γενικά με καμία γυναικολογική εξέταση δεν έχω πρόβλημα, τα ανοίγω πολύ εύκολα! :lol::lol:

Μελιτίνη ντροπή!!! τί κορίτσι είσαι εσύ;;

Μαργαρίτούλα πότε κιόλας πέρασε ο καιρός;; αντε να δουμε τί είναι το σποράκι σου!

Η αθανασία και η Ιοιο πού χάθηκαν; Αναστασία μου ο μπεμπούλης τί κάνει;

Μαρκελλίτσα πώς πας;;

Μα βρε Νικολίτσα πού εξαφανίστηκες εσύ;; εύχομαι να είσαι καλά και πολύ χαρούμενη!!

Εγω λέω την άλλη βδομάδα να πάω στον γιατρό που επέλεξα στην Αθήνα. Δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του. θα πάρω να κλείσω ραντεβού. δεν μου έφταναν όλα τα άλλα άγχη που έχω, τώρα φοβάμαι και την εξωμήτρια κύηση. και αυτό διότι η μία σάλπιγγα είναι ψιλοανοικτή και σκέφτομαι πως ακόμη και αν μείνω έγκυος, υπάρχει κίνδυνος να μην περάσει το ζυγωτό στην μήτρα. γενικά αν είναι προβληματικές οι σάλπιγγες, άστα να πάνε. σήμερα θα έκανε και η κουμπάρα μου στην Αθήνα λαπαροσκόπηση για να αφαιρέσει το εξωμήτριο κύημα. δεν φτάνει ο πόνος, ο γιατρός της τής ζήτησε κάπου 3.500,00 χιλιάδες για την επέμβαση και τα νοσήλεια. γενικά πολλή εκμετάλλευση πέφτει πάνω σε θέματα γονιμότητας, υπογονιμότητας, τοκετού κλπ..

φτου φτου μακριά από εσάς και από εμάς κορίτσια!

τώρα που ξαναδιάβαζα αναρτημένο το μήνυμά μου, χμμμμ, λέω μέσα μου, μήν μου παρεξηγηθεί το Μελιτινάκι μου και νομίζει πως το προσβάλλαμε!!:confused:

πλακίτσα ήταν ε;;; να είσαι γερή και δυνατή και θα δεις πως σε κανα δυο μήνες πιο συχνά θα σε βλέπει ο γιατρός παρά ο άντρας σου! χιχι:lol:

είσαι πολύ τυχερό κορίτσι, να ξέρεις και σύντομα θα σου πάνε όλα καλά..

Μελιτίνη ντροπή!!! τί κορίτσι είσαι εσύ;;

Μαργαρίτούλα πότε κιόλας πέρασε ο καιρός;; αντε να δουμε τί είναι το σποράκι σου!

Η αθανασία και η Ιοιο πού χάθηκαν; Αναστασία μου ο μπεμπούλης τί κάνει;

Μαρκελλίτσα πώς πας;;

Μα βρε Νικολίτσα πού εξαφανίστηκες εσύ;; εύχομαι να είσαι καλά και πολύ χαρούμενη!!

Εγω λέω την άλλη βδομάδα να πάω στον γιατρό που επέλεξα στην Αθήνα. Δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του. θα πάρω να κλείσω ραντεβού. δεν μου έφταναν όλα τα άλλα άγχη που έχω, τώρα φοβάμαι και την εξωμήτρια κύηση. και αυτό διότι η μία σάλπιγγα είναι ψιλοανοικτή και σκέφτομαι πως ακόμη και αν μείνω έγκυος, υπάρχει κίνδυνος να μην περάσει το ζυγωτό στην μήτρα. γενικά αν είναι προβληματικές οι σάλπιγγες, άστα να πάνε. σήμερα θα έκανε και η κουμπάρα μου στην Αθήνα λαπαροσκόπηση για να αφαιρέσει το εξωμήτριο κύημα. δεν φτάνει ο πόνος, ο γιατρός της τής ζήτησε κάπου 3.500,00 χιλιάδες για την επέμβαση και τα νοσήλεια. γενικά πολλή εκμετάλλευση πέφτει πάνω σε θέματα γονιμότητας, υπογονιμότητας, τοκετού κλπ..

φτου φτου μακριά από εσάς και από εμάς κορίτσια!

Καλησπέρα κοριτσια μου όμορφαααα!!!! Εμπαινα να σας δω το Σουκου αλλά καμία δεν είχε γραψειιιιιιι.. :-( Λοιπόν τα δικά μου....τελικά αποδείχτηκε περίοδος αυτο που χα δυο μερες περιπου..και όχι αιμα εμφύτευσης... Γενικά εγώ δεν παιρνω φάρμακα και αντιβιωσεις...και επειδη αυτό τον μήνα πήρα επειδη ήμουν χάλια και είχα και γάμους, είχα και τα άγχη μου, συν ότι 5 μέρες πριν αδιαθετήσω ειχα πέσει στην θάλασσα (με πιασε να το παίξω χειμερινή κολυμβήτρια), ε για αυτο μου ρθε νωρίτερα η ακατανόμαστη... :P είχαμια ελπίδα αν και ήξερα πως επειδή η ροή ήταν σημαντική που χα σε σχέση με την εμφύτευση που ναι μικρή και με μερικές μόνο σταγόνες...ε...ήλπιζα...αλλά δεν πτοούμαστε....συνεχίζουμε δυνατά και δουλεύουμε στα όρια κορίτσια...αυτά τα δικά μου!!!! Η πλάκα είναι πως έχασα και τις γόνιμες μέρες αυτού του μήνα γιατί ο πρίγκηπας μου έλειπε ταξίδι..αχ αχ αχχχχχχχ...τι να κάνουμε ... ΌΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αυτά τα δικά μου....

Ρίτα μου όλα έχουν καταντήσει μια επιχείρηση και ειδικά με τον πόνο και την υγεία του ανθρώπου παίζουν πολύ σκληρά...Σε σκίζουν στην κυριολεξία στο οικονομικό..ή δεν έχεις ή κόωε το κεφάλι σου έχει γίνει το θέμα όλα...δεν τους νοιάζει...

Μελιτίνη μου :lol: :lol: :lol: υπομονή με τον kολπικό υπέρηχο.... όλα για το σποράκι!!!! :D

Μar85 φέτος τα Χριστούγεννα θα φας μελομακάρονα για δυο και χωρίς τύψεις... :cool: ελπίζω όλες τα δεντράκια μας να τα στολίσουμε με κοιλίτσες φουσκωμένες... :D

Μarkella29 τι κάνειςςςςς??πως πάνε οι επαφές??? Άντε να ακουσουμε νέα καλα!!!!!

Τι κανετε κοριτσια;;

Εγω....ετσι κι ετσι! Απο χθες εχω καφε υγρα (θυμιζω οτι ειμαι 7η-8η εβδομαδα) και αρχισα τα ουτρογκεσταν των 200, ενω ειμαι και ξαπλα! Τι λετε; Να αρχισω να ανησυχω εντονα;;

Σημερα το βραδυ θα παω στο γιατρο μου. Εκεινος βεβαια μου ειπε καλυτερα να μην κουνηθω, αλλα θελω να δω τι γινεται!!!! Ειναι ενδειξη αποβολης, παλλινδρομης, αποκολλησης;;; Τι να σκεφτω;;

Μαράκι μου θα σου πω την γνώμη μου βασιζόμενη στην δική μου εμπειρία, που δεν είναι και λίγη!

εγω στα δύο μου πρώτα παιδιά δεν είχα προβλήματα, ούτε αίμα ούτε τπτ. στην κόρη μου όμως μού συνέβησαν πρωτόγνωρα πράγματα. καταρχάς είδα καφέ αίμα όταν και εγώ είχα την δική σου ηλικία κυήσεως. έτρεξα στον γιατρό λοιπόν και αρχικά με ρώτησε αν ήμουν πάνω στην αλλαγή του μήνα. μετά μου εξήγησε πως το καφέ αιμα είναι περασμένο αιμα, δεν είναι φρέσκο και βγαίνει ΄τωρα. το ανησυχητικό είναι το κόκκινο αίμα. μου συνέστησε να μείνω στο νοσοκομείο αλλά την επόμενη ήταν πρωτομαγιά και κανείς δεν θα με επισκεπτόταν, οποτε έφυγα με δική μου ευθύνη. πήρα το ουτροζεστάν και εγώ και δεν είχα πρόβλημα. την επόμενη είχα λίγα καφέ, αλλά μετά σταμάτησαν. πήγαινε να σε δει λιγάκι ο γιατρός, δεν είναι κακό. μην σε πιάνει πανικός καλή μου. είμαι σιγουρη πως και ο γιατρός θα σε καθησυχάσει..

Διαφημίσεις

Πιστεύω πως αν ήταν παλίνδρομη δεν θα είχες καθόλου αίμα, αν ήταν αποκόλληση ή αποβολή, ω μη γένοιτο!, θα είχες κόκκινο αίμα, αιμορραγία τουτέστιν. πήγαινε στον γιατρό σου να σε δει κι αυτός. εγω γενικά είμαι διστακτική στο να εκφέρω απόψεις πάνω σε τόσο ευαίσθητα θέματα, γιατί παίρνουμε και την ευθύνη των όσων λέμε. γι αυτό ξανατονίζω τα όσα σου μετέφερα βασίζονται καθαρά και μόνο στην δική μου εμπειρία και σε καμία περίπτωση δεν είναι τοποθέτηση επιστημονική!!

Πεσμας τί εγινε!

Τι κανετε κοριτσια;;

Εγω....ετσι κι ετσι! Απο χθες εχω καφε υγρα (θυμιζω οτι ειμαι 7η-8η εβδομαδα) και αρχισα τα ουτρογκεσταν των 200, ενω ειμαι και ξαπλα! Τι λετε; Να αρχισω να ανησυχω εντονα;;

Σημερα το βραδυ θα παω στο γιατρο μου. Εκεινος βεβαια μου ειπε καλυτερα να μην κουνηθω, αλλα θελω να δω τι γινεται!!!! Ειναι ενδειξη αποβολης, παλλινδρομης, αποκολλησης;;; Τι να σκεφτω;;

Καταρχάς Μαράκι ηρέμησε...έχω διαβάσει αυτές τις μέρες πολλές περιπτώσεις με καφέ υγρά που τελικά δεν ήταν τίποτα, συχνά εμφανίζονται όταν κανονικά εκείνες τις ημέρες του μήνα θα είχες περίοδο...με το συγκεκριμένο φάρμακο σχεδόν όλες το αντιμετωπίζουν και όλα πάνε καλά...δε λέω ότι δεν σε καταλαβαίνω που ανησυχείς αλλά ήθελα να στο πω ότι εφόσον είναι καφέ και όχι κόκκινο το πιο πιθανό είναι με την ξεκούραση να είσαι μια χαρά...να πας και στον γιατρό σου για να ηρεμήσεις εσύ πιο πολύ...καρδούλα έχετε ακούσει; αν ναι είναι ακόμη περισσότερες οι πιθανότητες να μην συμβαίνει κάτι σοβαρό...σου στέλνω όοολη τη θετική μου ενέργεια, άμα πας στον γιατρό ενημέρωσέ μας!

Καταρχάς Μαράκι ηρέμησε...έχω διαβάσει αυτές τις μέρες πολλές περιπτώσεις με καφέ υγρά που τελικά δεν ήταν τίποτα, συχνά εμφανίζονται όταν κανονικά εκείνες τις ημέρες του μήνα θα είχες περίοδο...με το συγκεκριμένο φάρμακο σχεδόν όλες το αντιμετωπίζουν και όλα πάνε καλά...δε λέω ότι δεν σε καταλαβαίνω που ανησυχείς αλλά ήθελα να στο πω ότι εφόσον είναι καφέ και όχι κόκκινο το πιο πιθανό είναι με την ξεκούραση να είσαι μια χαρά...να πας και στον γιατρό σου για να ηρεμήσεις εσύ πιο πολύ...καρδούλα έχετε ακούσει; αν ναι είναι ακόμη περισσότερες οι πιθανότητες να μην συμβαίνει κάτι σοβαρό...σου στέλνω όοολη τη θετική μου ενέργεια, άμα πας στον γιατρό ενημέρωσέ μας!

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Μπορουσαμε να ακουσουμε την προηγουμενη εβδομαδα, αλλα ειπαμε να παμε αυτη για να ειμαστε σιγουροι! Τωρα βεβαια, αν πανε ολα καλα, θα την ακουσουμε σημερα! Θα σε ενημερωσω το βραδακι!!! Εσυ πως πας;

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Μπορουσαμε να ακουσουμε την προηγουμενη εβδομαδα, αλλα ειπαμε να παμε αυτη για να ειμαστε σιγουροι! Τωρα βεβαια, αν πανε ολα καλα, θα την ακουσουμε σημερα! Θα σε ενημερωσω το βραδακι!!! Εσυ πως πας;

καλά κοπέλα μου, εμείς ακούσαμε καρδούλα την προηγούμενη εβδομάδα και ο γιατρός είπε πως όλα βαίνουν καλώς ως εδώ...εμείς πάντα επιφυλακτικοί βέβαια...οι αιματολογικές μου ήταν καλές και το μόνο που παίρνω προς το παρόν είναι φυλλικό οξύ,(εσύ;) από οτι υπολογίζω τώρα είμαι στις 7 εβδομάδες κ 3 ημέρες (εσύ πόσο είσαι ;λογικά πιο πολύ από εμένα) από συμπτώματα τρελές ανακατωσούρες, ευτυχώς όχι εμετούς, κυρίως με μυρωδιές, και πόνοι στη μέση (αλλά με τη μέση ένα θεματάκι το είχα κ πριν την εγκυμοσύνη), κάτι πονάκια που είχα τον προηγούμενο καιρό έχουν μειωθεί κατά πολύ...αυτά τα δικά μου προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και ανυπομονώ για τον επόμενο υπέρηχο...θα περιμένω νέα σου και δύναμη ε? εσύ μου έδωσες πολύ λίγο καιρό πριν, όταν ήμουν απογοητευμένη και να τα τώρα μιλάμε για υπερήχους!!!:-D:grin::-D

Τι κανετε κοριτσια;;

Μαράκι, κι εγώ την αποκόλληση και στην κόρη μου & τώρα στον μικρό την είχα 7-8η βδομάδα..θέλει ξάπλα, ξεκούραση & utrogestan!! Εγώ τώρα είχα κόκκινο αίμα στο χρώμα της ντομάτας για 2 συνεχόμενες μέρες!! Έκατσα σε ακινησία για 3 ημέρες & γενικά πολύ προσοχή & χωρίς οδήγηση για 15 ολόκληρες ημέρες ώσπου να δέσει τελείως η αποκόλληση!

Όλα θα πάνε καλά!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μουυυυ ....

Μαρακι μου περιμένουμε νεα σου παρε τα χαπακια και ξεκουρασου ο γιατρος σου θα σου πει ακριβώς τι πρεπει να κανεις ...ευχομαι να πηγαν ολα καλα :)

Κοριτσια μου τι κανετε? Θαλεια,Ριτακι, greentree, mar, melitini,Αναστασια , Αθανασια,loio, mariachania kai nikolitsa η επομενη φορα θα ειναι τυχερη :)

Τι κανουν τα νινακια σας εγκυουλες μου? Αναστασια τωρα εισαι καλα ε?

Θαλεια σειρα σου ε? Να μην ερθει η κοκκινουλα.

Ριτακι ολα για το χρημα ολαααααα δυστυχως εκμετάλλευση στο φουλ :(

Κοριτσια τα δικά μου νεα? Επαφες χαχαχαχ μερα παρα μερα ειχα και σημερα :) και πολλα κατακόρυφα εφτασε το αιμα στο κεφαλι μου με 40 λεπτα κατακορυφο χαχαχαχ τουλάχιστον κρατηθηκαν μεσα και βγαινουν αργα μετα απο 4 ωρες αυτα που ειναι να βγουν χαχχαχαχαχαχαχ σημερα το μεσημερι στις 2 ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας και πονους ωορρηξιας λετε βρε κοριτσια να μεινει τιποτα μεσα? Αυριο δεν θα εχω επαφη γιατι αδυνατίζει το σπερμα θα εχω τεταρτη πρωι...αντε να δουμε χχαχααχχα :) κατα τα αλλα εδω στο σπιτι μας επιτελους ...

Αχ βρε κοριτσια πλησιάζουν οι γιορτες δεντρο λαμπακια αχ τι ωραια ....μακαρι να εχουμε σπορακια μακαρι αυτες που προσπαθούμε η τουλάχιστον συντομα...

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Μαράκι κι εγώ θα σου έλεγα ότι ξέρω πολλές φίλες και γνωστές που είχαν καφέ ή και κόκκινο αίμα και δεν ήταν τίποτα. Βέβαια δεν έχει νόημα γιατί τώρα πια θα ξέρεις. Ελπίζω τα νέα να ήταν τα καλύτερα!

Εννοείται βρε Ρίτα μου ότι δεν παρεξηγήθηκα... Τελικά όσο περνάει ο καιρός και συνέρχομαι συνειδητοποιώ πραγματικά πόσο τυχερή ήμουν. Πωπω 3,5 χιλιάρικα ε; :shock: Κι εγώ πρέπει να κοιτάξω τις σάλπιγγες οπωσδήποτε πριν ξαναρχίσω προσπάθειες. Πάντως μην επηρεάζεσαι τώρα από αυτά που ακούς και σκέφτεσαι για εξωμήτρια, δεν είναι και τόσο συχνό πια.

Νικολίτσα μου δεν πειράζει, τον επόμενο μήνα. Ο αντρούλης πότε φεύγει;

Μαρκέλλα, έχετε πρόβλημα με το σπέρμα? Συγνώμη που ρωτάω, δεν θυμάμαι αν έχεις πει κάτι.. Το λέω γιατί αν το σπέρμα είναι μια χαρά δεν χρειάζεται να αφήσεις την αυριανή μέρα. Τουλάχιστον έτσι μου είπε ο γιατρός μου. Μάλιστα κάπου διάβασα ότι πρέπει από τη στιγμή που δεις θετικό να κάνεις κάθε μέρα για 3 μέρες, να αφήσεις μια μέρα κενό, να κάνεις άλλη μία, και μετά να περιμένεις το θετικό τεστάκι εγκυμοσύνης :-D Βέβαια αυτά είναι και λίγο ψυχαναγκαστικά, δεν μπορείς να το βάλεις και τόσο σε πρόγραμμα. Εξάλλου το σπέρμα ζει και κάποιες ώρες, μια χαρά είστε.

nhZg.png

Καλημερα!

Κοριτσια ασχημα τα νεα μου....δεν ακουσαμε καρδουλα χθες. Με τελευταια περιοδο 8/9, οσο καθυστερημενα και να εγινε η συλληψη...καρδιακη λειτουργια επρεπε να εχει φανει,νομιζω. Ο γιατρος ειπε να παραμεινω ψυχραιμη και να ξαναπαω Πεμπτη ή Παρασκευη για να δουμε πλεον οριστικα αν πρεπει να παμε για αποξυση. Εκανα 2 χρονια να μεινω εγκυος και κρατησε ενα μηνα!!! Ωραιο,ε????

Kαλημέρα. στενοχωρήθηκα απίστευτα. δεν έχω λόγια να σου γράψω Μαράκι. τέτοια εξέλιξη δεν την φανταζόμαστε ποτέ. καταρχας έχεις ακόμη καφέ; μήπως δεν είναι τπτ; εγω, καλή μου, που είχα συλλαβει καθυστερημένα την κόρη μου, το ήξερα από την αρχή. δηλ είχα τελευταία περίοδο στις 31/01/2010 και ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος στις 22/03/2010. πήγα στην γιατρό την επόμενη μέρα στις 23/03/2010 και μου είπε πως δεν φαίνεται τπτ, ότι μόλις λίγες μέρες καθυστέρηση έχω και να πήγαινα να με δει μετά από 2 βδομ όπου και ακούσαμε καρδιά. και στην χοριακή φαινόταν πως ήμουν πολύ λίγο και αυτό τον ρυθμό ακολούθησε το μωρό σε όλη την εγκυμοσύνη. εσύ πότε είχες πάει να σε δει ο γιατρός τελευταία φορά; από την χοριακή σου είχε φανεί πως είχες καθυστερημένη σύλληψη; χθες είδε ο γιατρός σάκο, λεκιθικό ασκό, έμβρυο; συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλήθεια δεν θέλω να σε κουράζω. η τσάρλι από τις προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι είχε πάει στον γυναικολόγο να δει το μωρό και ενώ είδαν σάκο δεν είδαν έμβρυο. αχ καλή μου λυπάμαι για όλη αυτη την αναστάτωση. εύχομαι να μην είναι τπτ. αλήθεια λυπάμαι..

Kαλημέρα. στενοχωρήθηκα απίστευτα. δεν έχω λόγια να σου γράψω Μαράκι. τέτοια εξέλιξη δεν την φανταζόμαστε ποτέ. καταρχας έχεις ακόμη καφέ; μήπως δεν είναι τπτ; εγω, καλή μου, που είχα συλλαβει καθυστερημένα την κόρη μου, το ήξερα από την αρχή. δηλ είχα τελευταία περίοδο στις 31/01/2010 και ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος στις 22/03/2010. πήγα στην γιατρό την επόμενη μέρα στις 23/03/2010 και μου είπε πως δεν φαίνεται τπτ, ότι μόλις λίγες μέρες καθυστέρηση έχω και να πήγαινα να με δει μετά από 2 βδομ όπου και ακούσαμε καρδιά. και στην χοριακή φαινόταν πως ήμουν πολύ λίγο και αυτό τον ρυθμό ακολούθησε το μωρό σε όλη την εγκυμοσύνη. εσύ πότε είχες πάει να σε δει ο γιατρός τελευταία φορά; από την χοριακή σου είχε φανεί πως είχες καθυστερημένη σύλληψη; χθες είδε ο γιατρός σάκο, λεκιθικό ασκό, έμβρυο; συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλήθεια δεν θέλω να σε κουράζω. η τσάρλι από τις προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι είχε πάει στον γυναικολόγο να δει το μωρό και ενώ είδαν σάκο δεν είδαν έμβρυο. αχ καλή μου λυπάμαι για όλη αυτη την αναστάτωση. εύχομαι να μην είναι τπτ. αλήθεια λυπάμαι..

Δε με κουραζεις! Και μονο που ασχολεισαι με σκλαβωνεις!! Χθες ειδαμε σακο (ειχαμε δει και στον προηγουμενο υπερηχο, 11 μερες νωριτερα) και εμβρυο. Το αλλο που λες, ο λεκιθικος ασκος, δε ξερω τι ειναι! Το εμβρυακι ειναι περιπου 6 χιλιοστα. Ο γιατρος ειπε οτι δε θα ειχε ανησυχησει αν δεν ειχς προηγηθει ο υπερηχος πριν απο 11 μερες. Δηλαδη θα λςγαμε οτι απλα ειναι μικρο ακομη. Αλλα εφοσον ειχε αυτη την εικονα 11 μερες νωριτερα, τωρα επρεπε να ακουγεται...καμπανα! Ψαχνω και στο θεμα "ποτε ακουσατε καρδουλα" αλλα ολες οι εγκυμοσυνες ειχαν δωσει χτυπο στη φαση που ειμαι τωρα.....

Και απο τις τιμες της χοριακης ειχε φανει οτι ειμαι 1 ή και 1,5 εβδομαδα πισω. Αλλα και παλι σημερα μπαινω στην 9η. Αν υποθεσω οτι ειμαι 7,5 εβδομαδων με βαση τη συλληψη, παλι θα ακουγαμε... σκατα! Συγνωμη για την εκφραση, αλλα σκεφτομαι απο χθες οτι πρεπει τελικα να ειμαι πολυ κακος ανθρωπος για να τιμωρουμαι ετσι....

Και απο τις τιμες της χοριακης ειχε φανει οτι ειμαι 1 ή και 1,5 εβδομαδα πισω. Αλλα και παλι σημερα μπαινω στην 9η. Αν υποθεσω οτι ειμαι 7,5 εβδομαδων με βαση τη συλληψη, παλι θα ακουγαμε... σκατα! Συγνωμη για την εκφραση, αλλα σκεφτομαι απο χθες οτι πρεπει τελικα να ειμαι πολυ κακος ανθρωπος για να τιμωρουμαι ετσι....

ο σάκος πώς ήταν; είχε εμβρυο μέσα; αχ καλή μου, μην κάνεις έτσι; μπορεί να είναι όλα φυσιολογικά. σε ποιον θα έκανες αυχενική; μήπως αυτός έχει καλύτερο υπέρηχο και ακούσεις και μια δεύτερη γνώμη. πώς θα περιμένεις μέχρι την Πέμπτη; δεν είσαι κακός άνθρωπος. εγω πάντα σκέφτομαι πως τις δοκιμασίες τις στέλνει ο Θεός στους δυνατούς ανθρώπους. στα δύσκολα φαίνονται οι αντοχές του κάθε ατόμου. τίποτα δεν χάθηκε ακόμη.. ελα, εμείς είμαστε δυνατοι άνθρωποι και θα τα καταφέρουμε ό,τι και να γίνει..

Συγγνώμη τώρα είδα ότι μου είχες στείλει και το προηγ μήνα που περιέγραφες ότι ο σάκος είχε μέσα μωράκι. δεν ξέρω τί να πω καλή μου. πήγαινε και σε έναν άλλο γιατρό να σε συμβουλέψει. αυτο το έμβρυο που είδατε πώς είναι; σαν κουκίδα να φανταστω. αχ καλή μου, μην πανικοβάλλεσαι. μπορεί να μην είναι τπτ.

Χαχαχαχα.. Ουτε γω εχω ιδιαιτερο προβλημα με τον κολπικο, απλα μια ζωη εκανα κολπικους για ελεγχο, ας κανω και κανεναν κοιλιακο να χαρω!!! Για το χερι ξερεις, μπετανριν... Το μαθαμε τωρα!!

Καλημερα!

Κοριτσια ασχημα τα νεα μου....δεν ακουσαμε καρδουλα χθες. Με τελευταια περιοδο 8/9, οσο καθυστερημενα και να εγινε η συλληψη...καρδιακη λειτουργια επρεπε να εχει φανει,νομιζω. Ο γιατρος ειπε να παραμεινω ψυχραιμη και να ξαναπαω Πεμπτη ή Παρασκευη για να δουμε πλεον οριστικα αν πρεπει να παμε για αποξυση. Εκανα 2 χρονια να μεινω εγκυος και κρατησε ενα μηνα!!! Ωραιο,ε????

Μαρακι μου...καταρχάς πρέπει να είσαι ψύχραιμη, ναι συνήθως σε αυτή τη φάση έπρεπε να ακούσεις καρδούλα αλλά έχω διαβάσει και εγώ διάφορα site για το πότε ακούστηκε καρδούλα και αν και κπ άκουσαν απο την 6η και κάτι άλλες έφτασαν και μέχρι την 8η για να την ακούσουν, η Πέμπτη είναι μακριά το καταλαβαίνω απόλυτα...αλλά υπομονή καλή μου, δεν ξέρεις ακόμη σίγουρα τι γίνεται και ναι συμφωνώ ότι πρέπει να πας και σε έναν άλλο γιατρό προτού κάνεις οτιδήποτε δραστικό, ποτέ δεν ξέρεις πώς λειτουργεί ο καθένας τους...μπορεί κπ να έχει λύση...και θα σου πω και κάτι εγώ με τον περίφημο άστατο κύκλο μου έφτασα να έχω κύκλο μέχρι και 44 ημέρες και έιχα επιβεβαιωμένη ωορρηξία 29-30 ημερα (με τεστ ωορρηξίας) αν είχα μείνει τότε έγκυος καταλαβαίνεις ότι θα ήμουν σε ανάπτυξη 2 εβδομάδες λιγότερο από αυτό που θα υπολόγιζε ο γιατρός...δε σου λεω ότι είναι το σύνηθες, σου λεω ότι συνέβη σε μένα. Κάνε τον επόμενο υπέρηχο, κάνει και μια χοριακή και κινήσουν ανάλογα με τα αποτελέσματα, όχι βεβιασμένα, όχι με μόνο μια γνώμη...σου στέλνω όση δύναμη μπορώ κοπέλα μου και όση στήριξη μπορεί να σου δώσει μια φρεσκοεγκυούλα με τα χιλιάδες άγχη...περιμένουμε νέα σου και ελπίζω για τα καλύτερα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...