Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου ομορφα .....πω πω μα πως τα λεω ετσι τα ομορφα λογακια χχαχχαχα καταρχην Χρονια πολλα melitini οτι επιθυμείς να το εχεις μεσα απο την καρδια μου να εχεις παντα υγεια κοριτσι μου καλο ....χμμμμ στεναχωρεθηκα για το σπορακι και ξερω το περασα και εγω και η Θαλεια απο την παρεα μας και είναι δυσκολο ομως δεν το βαζουμε κατω ...εσυ να σκέφτεσαι θετικα θα ερθει το γερο σπορακι και θα μεινει ...οτι χρειαστείς εμεις ειμαστε εδω για σενα ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑΑΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

Λοιπον τα αλλα κοριτσια? Θαλεια, Ριτα, nikolitsa,Μαρακι, αναστασια,loio, athanasia, Μαργαρίτα? Τα νινακια σας καλα? Διαβαζω ολα τα νεακια να ξέρετε :) αν ξεχασα καμια συγνωμη

Τα δικα μου νεα ήρθε η κοκκινουλα την 28η Οκτωβρίου παρακαλω με μια σημαία στο χερι απαπαππαπαππααπα πρωι πρωι ποδαρικό μου εκανε χθες χχαχχαχχαχχχαχαχαχ next eggsλοιπον :) νεος κυκλος κοριτσια μου περιμενω να τελειωσει η κοκκινουλα και βουρρρ και μαντέψτε επαφες στο καινουργιο μου κρεβατι επιτέλους χαχαχχαχχαχαχαχαχχ λες το νινι να θελει καινούργιο σπιτι και κρεβάτι? Για να δουμε χαχαχχα...

Α Ριτα μου ποτε δεν ξερεις εγω παντως πιστευω για σενα πως θα μεινεις χωρίς εξωσωματική το νιώθω ααα όσο για το χαπι θα κανω εξέταση αυτο τον μηνα 7 μερες μετα την ωορηξια και θα δουμε ....ασε μου προκαλεσε ερεθισμο και στο καπάκι κρυωσα κιολας και πηρα αντιβίωση ευτυχως τωρα ολα καλα δοξα ο ΘΕΟΣ

Nikolitsa μακαρι να ειναι εμφύτευση αντε μια μια να μενουμε σιγα σιγα περιμένουμε νεα σου εχεις κανενα αλλο συμπτωμα??

Melitini χρόνια σου πολλά!!! Μην σε παιρνει από κάτω κουκλα μου... ήταν να γίνει η αρχή!!! Λυπάμαι πολύ... :-( Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σύντομα να χεις σποράκι στην κοιλια σου και να το αγκαλιασεις μετά την 9μηνη αναμονη!!!

Μαρκέλλα μου μέρα που βρήκε να σου έρθει η ακατανόμαστη.. Ουτε από ΟΧΙ καταλαβαινει αυτη ουτε από τιποτα... την ρημάδα!!! Πάμε για νέο κυκλο τωρα δυνατα...το νινι σου μαλλον θελει αποκλειστικοτητες και νεο κρεβατι!!! :D

Εγω δεν εχω καποιο αλλο συμπτωμα νομιζω... και λεω νομιζω γιατι την πρωτη φορα ειχα δυο συμπτωματα ..πρησμενο στηθος και πονο στην μεση και σπυρακια. Και μου ρθε η ρημαδα. Τωρα κρατω πισινή. Μου σταματησε το αιμα... απο την Κυριακη το απογευμα μεχρι την Τριτη το βραδυ ειχα.Αλλα οχι μεγαλη ροη.Εγω συνηθως εχω μεγαλη ροη και συνεχεια. Χτες ηρθα σε επαφη με τον πριγκιπα μου και μετα ειδα κατι καφετια για μιση ωριτσα και παλι τιποτα. Τι να πω...Παιζει να ειναι εμφυτευση αυτο ή ειναι περιοδος ?Κανονικά αδιαθετω μεθαυριο εγω... Απλα εχω μπερδευετι με την αιμοραγια της εμφυτευσης ρε κοριτσια.Μερικες λενε ειχαν μονο μια σαγονα, αλλες λιγα καφετια...και λιγες ειχαν σαν αιμα περιοδου κανονικο και ηταν τελικα εμφυτευση απο κει που δεν το περιμεναν.πφφφφφ!Μας κανει πλάκα η ακατανομαστη....με τον πονο μας παιζει!!Οχι τπτ αλλο...αλλα φευγει και τον άλλον μηνα ο πριγκιπας μου για 6 μηνες παει ταξιδι. Ειναι μηχανικος εμπορικου ναυτικου και μετα θα μεινω με τον καημο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ Νικολίτσα αλήθεια θα μείνεις μοναχούλα έξι μήνες;;; τότε οπωσδήποτε πρέπει να είναι αίμα εμφύτευσης αλλιώς να πεις στον πρίγκηπά σου να αφήσει αντικαταστάτη, αναπληρωματικό, αντιπρόσωπο, ό,τι θες πέστον, απλά να αφήσει κάποιον στο πόδι του!!! :lol::lol:

Πάντως, θα πρέπει να είναι πολύ λυπημένος ο καημενούλης! Δηλαδή αν είσαι έγκυος θα σε δει όταν θα έχεις φουσκώσει για τα καλά και αν δεν είσαι (φτου φτου, μακρια) θα πρέπει να περιμενετε έξι μήνες;; δυσκολες αυτές οι δουλειές, αλλά άμα υπάρχει αγάπη όλα περνάνε!

Μαρκελλίτσα, ήρθε τελικά;; άντε δεν ήταν τυχερό! ο επομενος μήνας θα είναι ο τυχερός! Υπομονή, πήρες και την αντιβίωση, οπότε καλύτερα έτσι..

Μελετίνη, αλήθεια στενοχωρήθηκα για σένα, να το ξέρεις.. και σε σκέφτομαι απο το μεσημέρι.. μα μην το βάζεις κάτω, όλα θα πάνε καλά. είσαι υγιέστατη όπως και ο σύζυγός σου και θα δεις πως θα ρθει ένα γερό μωράκι σύντομα.

και εγω δεν είμαι ψυχολογικά καλά. ο καλός μου δεν συμπάσχει μαζί μου. έχει εμπιστοσύνη σε μια καφετζού στην οποία προσφεύγει εδώ και δεκαπέντε χρόνια για να του πει τα μελλούμενα. ε λοιπόν τού είπε πως θα κάνουμε μωράκι και ναμην ανησυχεί. ότι αυτό μας το λέει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, δεν το βλέπει! μάλιστα ήθελε να πει στον γιατρό που μου έκανε την λαπαροσκόπηση και με συμβούλεψε για εξωσωματική, πώς είναι κομπογιαννίτης και πως δεν ξέρει τί του γίνεται!! Πάλι καλά που κρατήθηκε και δεν γίναμε ρεζίλι!:roll:

ωχ Νικολίτσα αλήθεια θα μείνεις μοναχούλα έξι μήνες;;; τότε οπωσδήποτε πρέπει να είναι αίμα εμφύτευσης αλλιώς να πεις στον πρίγκηπά σου να αφήσει αντικαταστάτη, αναπληρωματικό, αντιπρόσωπο, ό,τι θες πέστον, απλά να αφήσει κάποιον στο πόδι του!!! :lol::lol:

Πάντως, θα πρέπει να είναι πολύ λυπημένος ο καημενούλης! Δηλαδή αν είσαι έγκυος θα σε δει όταν θα έχεις φουσκώσει για τα καλά και αν δεν είσαι (φτου φτου, μακρια) θα πρέπει να περιμενετε έξι μήνες;; δυσκολες αυτές οι δουλειές, αλλά άμα υπάρχει αγάπη όλα περνάνε!

Μαρκελλίτσα, ήρθε τελικά;; άντε δεν ήταν τυχερό! ο επομενος μήνας θα είναι ο τυχερός! Υπομονή, πήρες και την αντιβίωση, οπότε καλύτερα έτσι..

Μελετίνη, αλήθεια στενοχωρήθηκα για σένα, να το ξέρεις.. και σε σκέφτομαι απο το μεσημέρι.. μα μην το βάζεις κάτω, όλα θα πάνε καλά. είσαι υγιέστατη όπως και ο σύζυγός σου και θα δεις πως θα ρθει ένα γερό μωράκι σύντομα.

και εγω δεν είμαι ψυχολογικά καλά. ο καλός μου δεν συμπάσχει μαζί μου. έχει εμπιστοσύνη σε μια καφετζού στην οποία προσφεύγει εδώ και δεκαπέντε χρόνια για να του πει τα μελλούμενα. ε λοιπόν τού είπε πως θα κάνουμε μωράκι και ναμην ανησυχεί. ότι αυτό μας το λέει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, δεν το βλέπει! μάλιστα ήθελε να πει στον γιατρό που μου έκανε την λαπαροσκόπηση και με συμβούλεψε για εξωσωματική, πώς είναι κομπογιαννίτης και πως δεν ξέρει τί του γίνεται!! Πάλι καλά που κρατήθηκε και δεν γίναμε ρεζίλι!:roll:

Ριτα μου, δύσκολο να αφησει άλλον στο πόδι του... άστα..και εγω είμαι ψυχολογικά κάπως.Διάβασα και της Μελιτινη τα νέα και στεναχωρεθηκα... ουφ Παναγιτσα μου τι μας ξημερωνει!!! Ρίτα μου κοίτα να πάρεις τα πάνω σου εσυ...άντε..αρκετά έκλαψες..τώρα μαζευουμε τα κομματια μας και παμε απο την αρχη..:wink: Ο αντρούλης σου να μην ακούει κανεναν..να ακουει το ένστικτο και την καρδουλα σας... μόνο εσεις ξέρετε και καθοριζεται το μέλλον και τις καταστασεις...καμια και κανεις άλλος τρίτος!!:cool:

Καλημέρα σε όλες τις διαδικτυακές μου φίλες!

Πήγα χθες για τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε το σάκο! Ενδομήτριος και ωραιότατος, χωρίς ζάρες και ανωμαλίες!! Αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα! Τυπικά χθες ήμουν 7εβδ 2ημ αλλά ο γιατρούλης λέει ότι η εικόνα μου και οι τιμές της χοριακήε δείχνουν ότι η σύλληψη έγινε τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά τη 14η μέρα, οπότε ακόμη είναι μικρούλι και να μην ανησυχώ! Την άλλη εβδομάδα, λέει, να ξαναπάω για να την ακούσουμε.

Δεν ανησυχώ πολύ, για να είμαι ειλικρινής....αλλά δε θέλω να κάνω υπέρηχο!!! ΔΕ ΘΕΛΩ!!! Θα πείτε ότι είμαι τρελή, το ξέρω (και ο άντρας μου το ίδιο λέει, εξάλλου) αλλά ανυπομονώ για τους κοιλιακούς υπερήχους. Αφού είπα στο γιατρό μου ότι θα κάνω άλλον ένα ενδοκολπικό και μετά...να με ξεχάσει! Τι ακούει κι αυτός ο χριστιανός.....

Λέτε να με βάρεσε εκεί το ορμονικό;;:confused::confused::confused:

Καλημερα κοριτσια....

Μελιτινη χρονια πολλα, αν και λιγο καθυστερημενα....λυπαμαι πολυ για οτι συνεβει. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην εχεις αλλες αποτυχιες!!

Ριτα μη σε παιρνει απο κατω... Ολα για καποιο λογο γινονται και ολα θα πανε καλα!!!

Μαρκελλα τελικα το νινι θελει καινουργιο κρεβατι χαχαχα!!! Αυτος θα ειναι ο μηνας σου.

Νικολιτσα μακαρι να εισαι εγκυος για να μην περιμενεις αλλους εξι μηνες. Περιμενε μεχρι αυριο κ κανε τεστ εγκυμοσυνης να σιγουρευτεις...

Μαρακι μην αγχωνεσαι για τους κολπικους υπερυχους και γω που ειμαι απο εξωσωματικη, κολπικα ακομα μου τους κανει.

Ολες οι υπολοιπες καλα; σορτυ αν ξεχασα καμια.

Εγω βαζω καθε μερα μπεταντιν στο ποδι και κανω κ ποδολουτρα με μπεταντιν μπας κ γλυτωσω την αντιβιωση... Αχ μακαρι

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....

Μελιτινη χρονια πολλα, αν και λιγο καθυστερημενα....λυπαμαι πολυ για οτι συνεβει. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην εχεις αλλες αποτυχιες!!

Ριτα μη σε παιρνει απο κατω... Ολα για καποιο λογο γινονται και ολα θα πανε καλα!!!

Μαρκελλα τελικα το νινι θελει καινουργιο κρεβατι χαχαχα!!! Αυτος θα ειναι ο μηνας σου.

Νικολιτσα μακαρι να εισαι εγκυος για να μην περιμενεις αλλους εξι μηνες. Περιμενε μεχρι αυριο κ κανε τεστ εγκυμοσυνης να σιγουρευτεις...

Μαρακι μην αγχωνεσαι για τους κολπικους υπερυχους και γω που ειμαι απο εξωσωματικη, κολπικα ακομα μου τους κανει.

Ολες οι υπολοιπες καλα; σορτυ αν ξεχασα καμια.

Εγω βαζω καθε μερα μπεταντιν στο ποδι και κανω κ ποδολουτρα με μπεταντιν μπας κ γλυτωσω την αντιβιωση... Αχ μακαρι

Πόσο προχωρημένη είναι η εγκυμοσύνη σου; Πότε έχεις ΠΗΤ;

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;; μου έκανε εντύπωση η αντίδραση της Μαρίας στους κολπικούς υπέρηχους και δεν μπορεσα να κρατηθώ να μην ρωτήσω. Βρε καλή μου γιατί σε ενοχλούν τόσο;; καλά, σε κανέναν δεν είναι ευχαρίστη αυτή η διαδικασία, μα σε κανέναν. ούτε τόσο δα λιγάκι.. όμως μήπως πονάς και δεν θες; μήπως πονάς υπερβολικά ή απλώς δεν αντέχεις; κοίτα γιατί δεν πίνεις αρκετά νερά να φουσκώσει η κοιλίτσα ώστε να τους κάνεις από την κοιλιά;; στο νοσοκομείο που δεν έχουν ενδοκολπικο υπέρηχο, έτσι τους κάνουν. δηλ πίνεις νεράκι και δεν ανησυχείς καθόλου. βρε κορίτσια και εγω τώρα που το είχα παρακάνει με τους γιατρούς ούτε που θυμάμαι πόσες φορές έκανα ενδοκολπικό υπέρηχο. καλά τί πέρασα στην λαπαροσκόπηση, ασε να μην σας πω καλύτερα, αλλά έπρεπε να είμαι συνεργάσιμη. και έκανα υπομονή. κιχ δεν έβγαζα.

Μαράκι μου όμως καλό, σκέψου πως βλέπεις ένα νινάκι μέσα στην κοιλίτσα που όσο πάει μεγαλώνει! Κάνε υπομονή γλυκιά μου.. παρεμπιπτόντως είναι το πρώτο σου παιδάκι;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τί μού κάνετε;;

Μαργαριτούλα καλά κάνεις με τις πλύσεις μπεταντίν. σιγά μην πάρεις αντιβίωση για μια παρανυχίδα που δεν πονάει κιόλας! Πώς πάει;; υποχώρησε το πύον και γενικά το πρόβλημα;;

Αγγελική τί κάνεις; πού χάθηκες εσύ;;;

Μαρκελλίτσα, να δεις που το νινάκι σου θα είναι Αυγουστιάτικο! Λιονταράκι ή Παρθένος!

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;; μου έκανε εντύπωση η αντίδραση της Μαρίας στους κολπικούς υπέρηχους και δεν μπορεσα να κρατηθώ να μην ρωτήσω. Βρε καλή μου γιατί σε ενοχλούν τόσο;; καλά, σε κανέναν δεν είναι ευχαρίστη αυτή η διαδικασία, μα σε κανέναν. ούτε τόσο δα λιγάκι.. όμως μήπως πονάς και δεν θες; μήπως πονάς υπερβολικά ή απλώς δεν αντέχεις; κοίτα γιατί δεν πίνεις αρκετά νερά να φουσκώσει η κοιλίτσα ώστε να τους κάνεις από την κοιλιά;; στο νοσοκομείο που δεν έχουν ενδοκολπικο υπέρηχο, έτσι τους κάνουν. δηλ πίνεις νεράκι και δεν ανησυχείς καθόλου. βρε κορίτσια και εγω τώρα που το είχα παρακάνει με τους γιατρούς ούτε που θυμάμαι πόσες φορές έκανα ενδοκολπικό υπέρηχο. καλά τί πέρασα στην λαπαροσκόπηση, ασε να μην σας πω καλύτερα, αλλά έπρεπε να είμαι συνεργάσιμη. και έκανα υπομονή. κιχ δεν έβγαζα.

Μαράκι μου όμως καλό, σκέψου πως βλέπεις ένα νινάκι μέσα στην κοιλίτσα που όσο πάει μεγαλώνει! Κάνε υπομονή γλυκιά μου.. παρεμπιπτόντως είναι το πρώτο σου παιδάκι;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τί μού κάνετε;;

Μαργαριτούλα καλά κάνεις με τις πλύσεις μπεταντίν. σιγά μην πάρεις αντιβίωση για μια παρανυχίδα που δεν πονάει κιόλας! Πώς πάει;; υποχώρησε το πύον και γενικά το πρόβλημα;;

Αγγελική τί κάνεις; πού χάθηκες εσύ;;;

Μαρκελλίτσα, να δεις που το νινάκι σου θα είναι Αυγουστιάτικο! Λιονταράκι ή Παρθένος!

Τιποτα δεν παθαινω! Ουτε ποναω, ουτε με ενοχλει! (Εντελως ανοητη σου λεω!) Απλα νιωθωεξαιρετικα αβολα και επισης ντρεπομαι (ξερω ποσο ηλιθια ειμαι, μην κανεις καν τον κοπο να το σχολιασεις!!). Ποτε δεν ηταν ευχαριστη διαδικασια για μενα, αλλα μαλλον στα δυο χρονια προσπαθειων εκανα απειρους υπερηχους και παντα τους συνοδευε μια αισθηση απογοητευσης....μπορει αυτο να φταιει, δεν ξερω!

Ολες αυτες τις μερες σκεφτομαι οτι θα δω επιτελους το σπορακι μας και ετσι την παλευω, αλλα παλι ζοριζομαι. Για να καταλαβεις την καταντια μου, το προηγουμενο βραδυ ειναι σχεδον αδυνατο να κοιμηθω απο την αηδια που με πιανει στη σκεψη και μονο!

Το μονο παρηγορο ειναι οτι εχω επιγνωση της βλακειας μου και γελαμε απιστευτα με τον αντρα μου για το χαλι μου! Με κοροιδευει συνεχεια!! Ειναι το πρωτο μας παιδακι και εννοειται οτι δε θα αφησω τα ψυχονευρωτικα μου να επηρεασουν την παρακολουθηση της εγκυμοσυνης! Αλλα σκεφτηκα να σας το πω, για να με επαναφερετε κι εσεις στην ταξη!!!!

Βonjour κορίτσια!!!Τι κάνετε??? Μαρία υπομονη σε όλα τώρα....όλα για το παιζάκι σου γίνονται για να είναι καλά και να το πάρεις σύντομα στην αγκαλιτσα σου!!

Ρίτα μου τι νεακια ?Πως είσαι σήμερα?

Μar85 Καλημέρα...Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!! Το πόδι πως είναι? Απέφευγε τα στενα παπούτσια ώστε να αναπνεει το πόδι και να μην έρχεται σε τριβή με κάτι άλλο. Μακάρι να δεις αποτελεσμα με τα ποδολουτρα και να μην ξεκινησεις αντιβιωση...Αλλα ότι και να είναι δεν είναι κάτι μην ανησυχεις.Απλα πιο πολυ η ταλαιπωρία και η προσοχή που πρέπει να δείχνεις είναι!

Τι κάνουν όλα τα κορίτσια?? Έχουμε λιγοστεψει ή μου φαίνεται?

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Οι χοριακές ανέβαιναν πολύ αργά, κάποια στιγμή που ξεπέρασε τα 1000 κάναμε έναν υπέρηχο αλλά ο γιατρός δεν έβλεπε τίποτα μέσα στη μήτρα.. ξεκίνησε μια αναμονή μες στο άγχος, επανάληψη χοριακής ανα 2μέρες κτλ ώσπου μ' έπιασε αιμορραγία, κάναμε απόξεση και περιμένουμε το αποτέλεσμα της βιοψίας να επιβεβαιώσει τις υποψίες του γιατρού, ότι δηλαδή η κύηση ήταν μάλλον εξωμήτρια. Το καλό είναι ότι ό,τι και να ήταν έφυγε μόνο του, η χοριακή πέφτει πια, άρα γλίτωσα το χειρουργείο και τη σάλπιγγα ή ακόμα και ρήξη, εσωτερική αιμορραγία και όλα αυτά. Τώρα θ'αφήσω να περάσουν 3 κύκλοι λόγω απόξεσης, θα κάνω οπωσδήποτε μια σαλπιγγογραφία και συνεχίζουμε. Ριτάκι πάμε παρακάτω. Θα τα καταφέρουμε!

Νικολίτσα ελπίζω να είσαι έγκυος βρε κορίτσι! Δύσκολα περνάς κι εσύ δεν το συζητάω. Εδώ σκέφτομαι εγώ πως θα περάσει το τρίμηνο κι έχω και τον άντρα μου δίπλα. Τι να πω, ας κάνουμε υπομονή.

Μαράκι συγχαρητήρια! Με το καλό ν'ακούσετε και την καρδούλα.

Μαρ ταλαιπωρείσαι κι εσύ.. αλλά και αντιβίωση να χρειαστεί να πάρεις μη σε πάρει από κάτω, υπάρχουν συμβατές με την εγκυμοσύνη, πάρα πολλά κορίτσια έχουν πάρει και τα μωράκια τους είναι μια χαρά.

Μαρκέλλα ελπίζω αυτός να είναι μήνας σου!

nhZg.png

Καλημέρα σε όλες τις διαδικτυακές μου φίλες!

Πήγα χθες για τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε το σάκο! Ενδομήτριος και ωραιότατος, χωρίς ζάρες και ανωμαλίες!! Αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα! Τυπικά χθες ήμουν 7εβδ 2ημ αλλά ο γιατρούλης λέει ότι η εικόνα μου και οι τιμές της χοριακήε δείχνουν ότι η σύλληψη έγινε τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά τη 14η μέρα, οπότε ακόμη είναι μικρούλι και να μην ανησυχώ! Την άλλη εβδομάδα, λέει, να ξαναπάω για να την ακούσουμε.

Δεν ανησυχώ πολύ, για να είμαι ειλικρινής....αλλά δε θέλω να κάνω υπέρηχο!!! ΔΕ ΘΕΛΩ!!! Θα πείτε ότι είμαι τρελή, το ξέρω (και ο άντρας μου το ίδιο λέει, εξάλλου) αλλά ανυπομονώ για τους κοιλιακούς υπερήχους. Αφού είπα στο γιατρό μου ότι θα κάνω άλλον ένα ενδοκολπικό και μετά...να με ξεχάσει! Τι ακούει κι αυτός ο χριστιανός.....

Λέτε να με βάρεσε εκεί το ορμονικό;;:confused::confused::confused:

καλη λευτερια κουκλα μου!!!!για πες κ σ εμας τις ανυπομονες τι συμπτωματα ειχες πριν μαθεις πως εισαι εγκυος?κ ποτε ξεκινησαν?προσπαθω κ εγω για μωρακι κ περιμενω να αδιαθετησω τελος της αλλης βδομαδας κ ξερεις τωρα ειμαι σ αναμμενα καρβουνα!!!

καλη λευτερια κουκλα μου!!!!για πες κ σ εμας τις ανυπομονες τι συμπτωματα ειχες πριν μαθεις πως εισαι εγκυος?κ ποτε ξεκινησαν?προσπαθω κ εγω για μωρακι κ περιμενω να αδιαθετησω τελος της αλλης βδομαδας κ ξερεις τωρα ειμαι σ αναμμενα καρβουνα!!!

Σου ευχομαι ολοψυχα να αδιαθετησεις....σε κανενα χρονο ξανα κοριτσι μου! Θα σε απογοητευσω αλλα απο συμπτωματα....τιποτα! Μονο συμπτωμα η απουσια περιοδου! Αφου εκανα θετικο τεστ το στηθος μου πρηστηκε αλλα μετα ξεπρηστηκε και τωρα (τυπικα 7 εβδομαδων) εχει ηδη ξεπρηστει και ποναει ελαχιστα! Ισως και γι' αυτο δε το εχω συνειδητοποιησει ακομη! Περιμενουμε τα νεα σου!! Στελνω μπεμπεδοσκονη!!!!!!!

Σου ευχομαι ολοψυχα να αδιαθετησεις....σε κανενα χρονο ξανα κοριτσι μου! Θα σε απογοητευσω αλλα απο συμπτωματα....τιποτα! Μονο συμπτωμα η απουσια περιοδου! Αφου εκανα θετικο τεστ το στηθος μου πρηστηκε αλλα μετα ξεπρηστηκε και τωρα (τυπικα 7 εβδομαδων) εχει ηδη ξεπρηστει και ποναει ελαχιστα! Ισως και γι' αυτο δε το εχω συνειδητοποιησει ακομη! Περιμενουμε τα νεα σου!! Στελνω μπεμπεδοσκονη!!!!!!!

κοριτσακι μου δν με απογοητευεις!ισα ισα που μου δινεις θαρρος γιατι απο το πρωι που θα ξυπνησω ψαχνομαι για συμτωματα κ φυσικα δν εχω τιποτα...εχω καταντισει εμμονικη...κ φυσικα ειμαι κ μ ενα θερμομετρο στο χερι για να δω αν θα ανεβει η θερμοκρασια μου!!!!ασε εχω παλαβωσει!

κοριτσακι μου δν με απογοητευεις!ισα ισα που μου δινεις θαρρος γιατι απο το πρωι που θα ξυπνησω ψαχνομαι για συμτωματα κ φυσικα δν εχω τιποτα...εχω καταντισει εμμονικη...κ φυσικα ειμαι κ μ ενα θερμομετρο στο χερι για να δω αν θα ανεβει η θερμοκρασια μου!!!!ασε εχω παλαβωσει!

Πολυ συνηθισμενη για μενα η εικονα που περιγραφεις! Εγω θυμαμαι οτι πιεζα τοσο συχνα το στηθος μου για να δω αν ποναει, που στο τελος πονουσε γιατι κοντευα να το μελανιασω!! Ποσο καιρο προσπαθειτε;

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες μου ομορφεςςςς τι κάνετε? ????? Λπιπον κοριτσαρες μου καθαρισμα πολυ καθαρισμα και θα παω και αυριο τωρα χαλαρωνω στον καναπε επιτελους αντε ακομα λιγο και μπαινω σπιτακι μου να πιασω το μπεμπε χαχαχχαχαχα ενα ειναι σίγουρο οι επαφες θα ειναι στο κρεβατι το καινούργιο επιτελους χαχχαχα μα πως τα λεω η τρελη :) :) :) :) :) Υδροχόος τι να πεις παντα εχω μοα τρελα αληθεια κορίτσια ασχετο για πειτε ζωδια να ακουσω????? ;) ;) ;)

ΡΙτακι μου θα ρθει το νινακι εισαι μια υπεροχη μανα και θα ξαναγινεις!!!!

Θαλεια μου πως πανε οι επαφουλες ειναι η σειρά σου μηπως?

Μαργαριτα μου να προσεχεις την πληγή στο ποδι και φυσικα να δωσεις μακια στο σπορακι σου απο εμενα ...ακουτε εγκυουλες να τα δωσετε φιλακια απο εμενα ....ξερω δεν ειναι εφικτό ομως ενα στον αερα ι χιχιχιιχ

Nikolitsa μου μυρίζει σπορακι ιχιχιχιχχι

Καλησπερα mariachania καλη επιτυχια :)

Μαρακι ολα καλα με το μπεμπεδακι ε ???? Χμμμμ εγω με τους κολπικους εχω θεμα απο τοτε με την βιοχημικη κύηση η αιμορραγία ηρθε αφου εβγαλε τον κολπικο υπέρηχο μεσα στο ιατρείο και απο τοτε φοβάμαι ηταν να γινει απλα εγινε εκεινη την ωρα καποιοι γιατροι δεν κανουν κολπικό υπέρηχο οπως της φιλης μου ο γιατρος δεν την εκανε καθολου και στα 2 της τα παιδακια εχει μηχανήματα που δεν χρειάζεται ο κολπικος....σιγα σιγα θα απαγορευτεί! !! Αυτη ηταν η δικιά μου εμπειρία. ... Ομως εσυ Μαρακι μη φοβασαι ολα θα πανε καλα αλλον εναν υπέρηχο και μετα απο την κοιλιτσα :) :) :)

Melitini μου σε προστατεύει ο ΘΕΟΥΛΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΜΑΣ και θα σου δωσουν ενα υγιές μωρακι :)

Αναστασια, loio , athanasia ολα καλα??? Τα νεα σας???

Αυταααααα :) :) :) καλο ξημέρωμα φιλες μου :) :) I LOVE U

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Πολυ συνηθισμενη για μενα η εικονα που περιγραφεις! Εγω θυμαμαι οτι πιεζα τοσο συχνα το στηθος μου για να δω αν ποναει, που στο τελος πονουσε γιατι κοντευα να το μελανιασω!! Ποσο καιρο προσπαθειτε;

χαχαχαχ!!!μια απο τα ιδια!!χαχαχαχα!!!να σου πω κατι το ιδιο κανω κ εγω με το στηθος μου!!!δν προσπαθουμε πολυ. 3 μηνες περιπου αλλα οχι οργανωμενα!Δηλ εσενα ουτε στηθος ειχε πρηστει ουτε τιποτα?θερμοκρασια μετρουσες

'?

Καλησπερα κοριτσαρες μου ομορφεςςςς τι κάνετε? ????? Λπιπον κοριτσαρες μου καθαρισμα πολυ καθαρισμα και θα παω και αυριο τωρα χαλαρωνω στον καναπε επιτελους αντε ακομα λιγο και μπαινω σπιτακι μου να πιασω το μπεμπε χαχαχχαχαχα ενα ειναι σίγουρο οι επαφες θα ειναι στο κρεβατι το καινούργιο επιτελους χαχχαχα μα πως τα λεω η τρελη :) :) :) :) :) Υδροχόος τι να πεις παντα εχω μοα τρελα αληθεια κορίτσια ασχετο για πειτε ζωδια να ακουσω????? ;) ;) ;)

Μαργαριτα μου να προσεχεις την πληγή στο ποδι και φυσικα να δωσεις μακια στο σπορακι σου απο εμενα ...ακουτε εγκυουλες να τα δωσετε φιλακια απο εμενα ....ξερω δεν ειναι εφικτό ομως ενα στον αερα ι χιχιχιιχ

Μαρακι ολα καλα με το μπεμπεδακι ε ???? Χμμμμ εγω με τους κολπικους εχω θεμα απο τοτε με την βιοχημικη κύηση η αιμορραγία ηρθε αφου εβγαλε τον κολπικο υπέρηχο μεσα στο ιατρείο και απο τοτε φοβάμαι ηταν να γινει απλα εγινε εκεινη την ωρα καποιοι γιατροι δεν κανουν κολπικό υπέρηχο οπως της φιλης μου ο γιατρος δεν την εκανε καθολου και στα 2 της τα παιδακια εχει μηχανήματα που δεν χρειάζεται ο κολπικος....σιγα σιγα θα απαγορευτεί! !! Αυτη ηταν η δικιά μου εμπειρία. ... Ομως εσυ Μαρακι μη φοβασαι ολα θα πανε καλα αλλον εναν υπέρηχο και μετα απο την κοιλιτσα :) :) :)

Melitini μου σε προστατεύει ο ΘΕΟΥΛΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΜΑΣ και θα σου δωσουν ενα υγιές μωρακι :)

Πολυ χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη τρελη που δε χωνευει τους υπερηχους! Βεβαια εσυ κουκλα μου εισαι δικαιολογημενη απολυτα, ενω εγω απλα...για δεσιμο!

Παντως σε νιωθω χαρουμενη και ανανεωμενη και νομιζω εχουμε τις καταλληλες προυποθεσεις για ωραιοτατο σεξ και μαλιστα με αποτελεσμα! Εντατικες προσπαθειες και με πολυ ορεξη για να μας πεις αμεσα τα ευχαριστα!!!!

Εγω ακομη ειμαι λιγο συγκρατημενη. Μαλλον περιμενω να ακουσω καρδουλα για να το συνειδητοποιησω...!!

σ ευχαριστω κουκλα μου!!!!!!

Πολυ χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη τρελη που δε χωνευει τους υπερηχους! Βεβαια εσυ κουκλα μου εισαι δικαιολογημενη απολυτα, ενω εγω απλα...για δεσιμο!

Παντως σε νιωθω χαρουμενη και ανανεωμενη και νομιζω εχουμε τις καταλληλες προυποθεσεις για ωραιοτατο σεξ και μαλιστα με αποτελεσμα! Εντατικες προσπαθειες και με πολυ ορεξη για να μας πεις αμεσα τα ευχαριστα!!!!

Εγω ακομη ειμαι λιγο συγκρατημενη. Μαλλον περιμενω να ακουσω καρδουλα για να το συνειδητοποιησω...!!

Α! Και ειμαι λιονταρακι στο ζωδιο!

Γραφω στον υπολογιστή και πετάγομαι πού και πού να σας διαβάσω και να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις! Καλωσήρθες Χανιώτισσα! Μακάρι να σχηματίζεται ήδη το σποράκι σου και σε λίγες μέρες να το καταλάβεις..

Μήπως έτυχε ποτέ να διαβάσετε το ημερολόγιο ενός αγεννητου παιδιού;; ξεκινάει κάπως έτσι: σήμερα άρχισε η ζωή μου. η μαμά μου δεν το ξέρει. θαμαι κορίτσι, θα χω ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. όλα είναι κανονισμένα, ακόμη και ότι θα αγαπώ τα λουλούδια..

Αν έχετε χρόνο, διαβάστε το. είναι πολύ όμορφο.

Ποιο κορίτσι είπαμε δεν περιμένει αυτές τις μέρες;; εγω! ιιχιχιιιιχιχιιιι! αστείο ήταν! Αχ κορίτσια, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πονάει το να μην επιτρέπεται να ελπίζεις!

Τελοσπάντων, οι εγκυούλες μας πώς είναι;;

Μελιτίνη νιώθεις καλύτερα σήμερα; θαδεις που όλα θα ξαναβρούν τον ρυθμό τους και θα ξανακάνεις τις προσπάθειές σου.. είδες που ήσουν τυχερή και γλίτωσες τα χειρότερα; μπορεί τωρα αυτό να μην σε παρηγορεί, μα πίστεψέ με το να έχεις το δικαίωμα να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις είναι φοβερα αγχολυτικό..

Νικολίτσα, άντε τί έγινε;;

Αγγελική είσαι καλά;; πού εξαφανίστηκες;;

η σγουρομάλλα μας μάς εγκατέλειψε. ποια άλλη κοπέλα γνωρίσαμε;

Γραφω στον υπολογιστή και πετάγομαι πού και πού να σας διαβάσω και να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις! Καλωσήρθες Χανιώτισσα! Μακάρι να σχηματίζεται ήδη το σποράκι σου και σε λίγες μέρες να το καταλάβεις..

Μήπως έτυχε ποτέ να διαβάσετε το ημερολόγιο ενός αγεννητου παιδιού;; ξεκινάει κάπως έτσι: σήμερα άρχισε η ζωή μου. η μαμά μου δεν το ξέρει. θαμαι κορίτσι, θα χω ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. όλα είναι κανονισμένα, ακόμη και ότι θα αγαπώ τα λουλούδια..

Αν έχετε χρόνο, διαβάστε το. είναι πολύ όμορφο.

Ποιο κορίτσι είπαμε δεν περιμένει αυτές τις μέρες;; εγω! ιιχιχιιιιχιχιιιι! αστείο ήταν! Αχ κορίτσια, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πονάει το να μην επιτρέπεται να ελπίζεις!

Τελοσπάντων, οι εγκυούλες μας πώς είναι;;

Μελιτίνη νιώθεις καλύτερα σήμερα; θαδεις που όλα θα ξαναβρούν τον ρυθμό τους και θα ξανακάνεις τις προσπάθειές σου.. είδες που ήσουν τυχερή και γλίτωσες τα χειρότερα; μπορεί τωρα αυτό να μην σε παρηγορεί, μα πίστεψέ με το να έχεις το δικαίωμα να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις είναι φοβερα αγχολυτικό..

Νικολίτσα, άντε τί έγινε;;

Αγγελική είσαι καλά;; πού εξαφανίστηκες;;

η σγουρομάλλα μας μάς εγκατέλειψε. ποια άλλη κοπέλα γνωρίσαμε;

Γεια σου Ριτακι!!!!Λες να σχοιματιζεται το σπορακι μου?Αχ μακαρι βρε κοπελια!!!!Καλη επιτυχια σ ολες μας!

καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

εμείς είχαμε πάει να δούμε στο σινεμά το Έβερεστ.Καλό αν κ δεν μου άρεσε πολύ το τέλος.τεσπα κατά τα άλλα καλά,η ίωση μας πέρασε.σήμερα έστρωσα κ τα χάλια τα υπόλοιπα ένα μου έμεινε για αύριο.

κατά τα άλλα στην προσπάθεια είμαι κ εγώ...ότι νεότερο θα ενημερώσω....

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

Μελιτίνη, πολύ στεναχωρηθηκα με τα νέα σου! Πώς είσαι;

Έκανα την αυχενική διαφάνεια την Πέμπτη, αλλά δυστυχώς δεν ήταν πολύ καλός ο υπέρηχος. Ο γιατρός - εξειδικευμένος στην αυχενική- επειδή ήταν πολύ καλές οι αιματολογικές και η μέτρηση της αυχενικής και κπ ακόμα από τους δείκτες, εκτός από έναν δείκτη, δεν μου έδωσε αποτελέσματα, αλλά μου είπε να ξαναπαω την επόμενη εβδομάδα, που θα έχει μεγαλώσει το μωράκι και από την πείρα του, θα είναι όλα καλά. Βέβαια, Αγχώθηκα πολύ και έκανα ένα τεστ αίματος, μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος λέγεται. Τα αποτελέσματα τα περιμένω την άλλη Δευτέρα, γιατί το αίμα φεύγει Αμερική και εκεί γίνεται η ανάλυση. Μέχρι τότε υπομονή. Όταν πάω στο γιατρό μου θα έχω τα αποτελέσματα από όοολες τις εξετάσεις.

Καλημέρα κορίτσια! Τί κάνετε; καλό μήνα! να σας ρωτήσω κάτι;; μπορείτε να μου πείτε πώς κάνετε παράθεση σε ένα μήνυμα;; ευχαριστω..

Ιοιο γιατί δεν βγήκε καλός ο υπέρηχος; μια χαρα δε βγηκε η αυχενική και όλες οι μετρησεις;; πού είναι το πρόβλημα;; εμενα στην τελευταια μου εγκυμοσύνη με είχαν κατατρομοκρατήσει οι γιατροί επειδή η κόρη ήταν πιο μικρή απ ότι επρεπε να είναι με βαση την τηπ. τί άγχος πέρασα δεν περιγράφεται. μήπως λοιπόν άδικα σε πανικοβάλλουν;; φύλο είδες;; το μωρακι σου ε'ιναι μια χαρα, έχε πίστη!

Μαρια από Χανιά σου εύχομαι σύντομα ένα θετικό τεστακι να αυξηθούν τα σπορακια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...