Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημερα στην παρεουλα μου........Μαρακι μπυ συγχαρητήρια κοριτσι μου με ενα γερο σπορακι στην κπιλοτσα ευχομαι :) :) ολα θα πανε καλα ...θα περιμένουμε τα νεα σου λογικα θα διπλασιαστεί :) αχ μπραβο κοριτσακι μου Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ :)

Πόσο δίκιο έχεις..... κι εγώ αυτό σκεφτόμουν τώρα! Με λυπήθηκε ο Θεός που βασανιζόμουν 2 χρόνια και με γλίτωσε από σπερματεγχύσεις και εξωσωματικές που ετοίμαζα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόσο δίκιο έχεις..... κι εγώ αυτό σκεφτόμουν τώρα! Με λυπήθηκε ο Θεός που βασανιζόμουν 2 χρόνια και με γλίτωσε από σπερματεγχύσεις και εξωσωματικές που ετοίμαζα....

Δεν αφήνει κανεναν θα δεις.. :) Μαρακι ειχες επαφες μερα παρα μερα η καθε μερα?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Δεν αφήνει κανεναν θα δεις.. :) Μαρακι ειχες επαφες μερα παρα μερα η καθε μερα?

Μερα παρα μερα και σχεδον ολο το μηνα! Ουτε γονιμες κοιταξα, ουτε τεστ ωορρηξιας εκανα! Πιο συγκεκριμενα, ειχαμε επαφες την 7η, 9η, 11η, 13η, 15η, 17η, 19η, 21η και 26η μερα. Και παντα εμενα ξαπλωμενη μετα!

Κορίτσια, έκανα την τροφοβλάστη σήμερα κι αναμένω αποτελέσματα σε 2 μέρες το αργότερο..ελπίζω να είναι όλα καλά!! Τελικά έχω αγοράκι!!

Που είστε όλες? Markella? Ρίτα? Θάλεια? Mar85 & Melitini όλα καλά με τα σποράκια σας? Ακούσατε καρδούλες?

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια, έκανα την τροφοβλάστη σήμερα κι αναμένω αποτελέσματα σε 2 μέρες το αργότερο..ελπίζω να είναι όλα καλά!! Τελικά έχω αγοράκι!!

Που είστε όλες? Markella? Ρίτα? Θάλεια? Mar85 & Melitini όλα καλά με τα σποράκια σας? Ακούσατε καρδούλες?

Αναστασία μου καλά αποτελέσματα,αν κ είμαι σίγουρη ότι θα είναι τέλεια!!!!εμείς καλά τον μικρό έχω με ίωση μάλλον από χθες φταρνιζοταν κ σήμερα έχει λίγο μπούκωμα κ λίγα δέκατα.37.6

ωχ διόρθωση!!!!τώρα είδα αγοράκι!!!!!!Ναι τέλεια!!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλα αποτελεσματα... Ολα καλα θα πανε!! Εγω το σαββατο θα παω να ακουσω καρδουλα...

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου καλά! Τί κάνετε;;; Αναστασία μου τελικά είναι αγορι;;; αχ, δεν θα το λέμε πια σποράκι. Λοιπόν, πώς θα τον ονομάσετε τον κύριο;; έκανες και την τροφοβλάστη και τώρα θα βεβαιωθείς πως ο γιόκας σου είναι μια χαρά και δεν θα στενοχωριέται πια η μανούλα! Πόνασες στη διαδικασία;;

Πώς περναει ο καιρός έτσι;; απο εκεί που μας είπες πως είσαι μάλλον έγκυος, το μικρούλι σου έγινε κανονικο ανθρωπάκι!

Η Αθανασία, η Ιοιο, η Μαργαρίτα, Μελιτίνη και το Μαράκι τί κάνουν;;; φούσκωσε καθόλου η κοιλίτσα;;

Μαρκέλλα πώς είσαι;; θυμάμαι πως εκεί γυρω στις 29 θα ξέρουμε έτσι;; αχ μακάρι να είσαι η τυχερή!! Άντε βρε Μαρκελλίτσα να μην παιδεύεσαι άλλο με τεστακια και αναμονές... κοίτα μού λεει πως θα μας φέρεις καλά νεα..

Αγγελική τί κάνεις;; χάθηκες ή μου φαίνεται;; είσαι καλά;;;

Ποια άλλα κορίτσια ξέχασα;;

Εδώ είμαι και εγώ! Η κοιλίτσα δε φούσκωσε, ήταν ήδη λίγο φουσκωμένη....!!!! :):) (Σούζυ τρώς! Και ψεύδεσαι και τρως!!)

Αλλά τα τσιμπηματάκια και τα τραβηγματάκια....πανηγύρι σωστό! Θα πάω την Πέμπτη 29/10 στο γιατρό για τον πρώτο μου υπέρηχο. Θα δούμε σίγουρα το σάκο, αλλά για καρδούλα θα είναι μάλλον νωρίς γιατί με βάση τις τιμές της χοριακής μου, η σύλληψη έγινε αρκετά αργά μέσα στον κύκλο. Το στήθος μου πονάει και πλέον το σουτιέν είναι μέρα-νύχτα ο καλύτερός μου φίλος!!

Τα άλλα κορίτσια τι κάνετε;;;

Κορίτσια, όλα καλά με την τροφοβλάστη..πήρα τα αποτελέσματα..έχω ένα υγιέστατο αγοράκι!!

Τώρα μπορώ να χαρώ την εγκυμοσύνη μου με ηρεμία!!

Φιλιά σε όλες!!:-D

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια, όλα καλά με την τροφοβλάστη..πήρα τα αποτελέσματα..έχω ένα υγιέστατο αγοράκι!!

Τώρα μπορώ να χαρώ την εγκυμοσύνη μου με ηρεμία!!

Φιλιά σε όλες!!:-D

άντε μπράβο είδες που ανησυχουσες??μπράβο χαίρομαι πολύ!!!!Ρίτα πως είσαι??Μαράκι κορίτσι μου με το καλό να είναι όλα μια χαρά!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου ομορφα ;) εγκυουλες μου ολα καλα με τα νινακια σας? Αναστασια μπραβο ειδες ? Το νινι υγιέστατο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Θεουλης το προσεχει :)

Ριτακι , Θαλεια, Μαρακο, Μαργαριτα και ολα τα αλλα κοριτσια ολα καλα?

Εγω μαλλον κοριτσια παω για τον επομενο κυκλο ...τα χαπια τα πηρα μονο για 5 μερες αφου μου προκαλεσαν ερεθισμο επειδη αυξήθηκε αρκετα η προγεστερονη μου ειπε ο γιατρος να τα κοψω και στον αλλον κυκλο να τα παρω απο το στομα βεβαια εγω εχω αλλεργία και στις σκονες πλυντηρίου δυστυχως μαλακτικα κτλ και τωρα βαζω κρεμουλα ( πλενω μονο με πρασινο σαπουνι).... μετα την περιοδο θα παω για τεστ παπ για να κανω εναν απλο ελεγχο καθε χρονο που κανω....και ευχομαι τον αλλον μηνα να μείνουμε εγκυουλες ...και επιτελους τον Νοέμβριο μπαινω σπιτι σχεδον τελείωσε ..πποτε οι επαφουλες μου θα ειναι τελειες :) εχω να μεινω μαζι με τον αντρα μου μηνες τα βραδια ε πως να κάνουμε σεξ με την ησυχία μας χαχαχαχαχ τωρα ομως παμε στο δικο μας ..μακια πολλα πολλα κοριτσακια και νινακια :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα κοριτσια!!! Το σαββατο ακουσαμε το μπεμπε και τωρα θα ξαναπαμε σε δυο βδομαδες....

Μαρκελλα κριμα που σε πειραξαν τα χαπια... Εγω προφανως παιρνω τοσα πολλα λου εχω παθει ανοσια, ποιος ξερει!!! Ευχομαι τον αλλο μηνα να πανε ολα καλυτερα..

Αναστασια μπραβο σου, ειδες που πηγαν ολα καλα!!! Ευχομαι να μην ξαναστεναχορηθεις!!!!

Μαρακιολα τελεια... Αντε να πας και στον γιατρο να μας πεις και τα καλα νεα!!!

Ολες οι υπολοιπες τι κανουν; κανενα αλλο ευχαριστω νεο;;; φιλια σε ολες!!!!

Καλημερα κοριτσια!!! Το σαββατο ακουσαμε το μπεμπε και τωρα θα ξαναπαμε σε δυο βδομαδες....

Μαρκελλα κριμα που σε πειραξαν τα χαπια... Εγω προφανως παιρνω τοσα πολλα λου εχω παθει ανοσια, ποιος ξερει!!! Ευχομαι τον αλλο μηνα να πανε ολα καλυτερα..

Αναστασια μπραβο σου, ειδες που πηγαν ολα καλα!!! Ευχομαι να μην ξαναστεναχορηθεις!!!!

Μαρακιολα τελεια... Αντε να πας και στον γιατρο να μας πεις και τα καλα νεα!!!

Ολες οι υπολοιπες τι κανουν; κανενα αλλο ευχαριστω νεο;;; φιλια σε ολες!!!!

Σε ποια εβδομάδα άκουσες καρδούλα κορίτσι μου;

Μαρακι1980, το σαββατο ημουν 7βδομαδων και 4 ημερων. εσυ ποσο εισαι τωρα;

κοριτσια να ρωτησω κατι, ειχε παρει καμια σας amoxil στην εγκυμοσυνη;;;; ειχα τραβηξει μια παρανυχιδα στο ποδι πριν λιγες μερες και μαζεψε πυον.:confused:

το πιεζα καθε τοσο και εβγαζε πυον, σημερα αποφασισα να παω σε χειρουργο να το δει. μου το ανοιξε με νυστερι :-( καιτο πιεσε. εβγαλε αιμα και διαφανο πυον (οχι λευκο οπως εβγαζε σε μενα)... μου ειπε ο χειρουργος να κανω ποδολουτρα με μπεταντιν, να βαζω fucidin και να παρω amoxil τρια χαπια τη μερα για τρεις μερες...

ειχε παθει καμια κατι αντιστοιχο;;; ειμαι να σκασω...

για την αμοξιλ μου ειπε να παρω την εγκριση και απο τον γυναικολογο μου....

καμια ιδεα;;

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;; Μαργαριτούλα μου, μα πως έγινε αυτό τώρα με την παρανυχίδα;; να ρωτήσεις οπωσδήποτε τον γυναικολόγο σου πριν τα πάρεις. μην ξεχνάς πως είσαι στη φάση της οργανογέννεσης και πρέπει να είσαι προσεκτική. θυμάμαι πως και μια άλλη κοπέλα από το φόρουμ προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι χρειάστηκε να πάρει αντιβίωση, δεν είσαι η μόνη δηλ. όμως σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται να ρωτήσεις τον γιατρό σου. είναι δηλ υποχρεωτικό να τα πάρεις;; σε πονάει; δεν χάλασε φαντάζομαι ο κοσμος για μια παρανυχίδα. εγω ας πούμε δεν έπαιρνα καθόλου χάπια στην εγκυμοσύνη από πεποίθηση και ας είχε κάνει απόστημα το δόντι. έχω ξαναπει πως μπορεί να ήμουν υπερβολική, για να μην παρεξηγηθώ. κάποια κοπέλα μπορεί να διαφωνεί μαζί μου. αν το επιτρέψει, όμως, ο γυναικολόγος, μην στενοχωριέσαι καθόλου!

Μαρκελλίτσα τί κάνεις;; σε δύο ημέρες δεν περιμένεις σωστά;; λοιπόν;; μην απογοητεύεσαι με τα χαπάκια. δεν τα χρειάζεσαι για να μείνεις έγκυος! Κάνε ό,τι κάνει όλος ο κόσμος και θα κάνεις μωράκι! μην απελπίζεσαι!

Αναστασία τί καλά νέα ήταν αυτά;; για να πω την αλήθεια, ήμουν σίγουρη πως όλα θα πήγαιναν καλά. ουφ πέρασε το πρώτο δύσκολο τρίμηνο! άντε πια, καιρός να ηρεμήσεις και εσύ και το νινάκι σου!

τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνουν;; Θάλεια ειναι καλά τώρα ο γιος σου;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!Εγκυούλες και μέλλουσες εγκυουλες!!τι κάνετε??? Δεν μπορούσα να βρω το φορουμ βρε κορίτσια σε ποια ακριβώς ενότητα εγραφα. Άλλαξα πισί και είχα την ενότητα αποθηκευμένη στους σελιδοδείκτες μου και μετά έμπαινα σε ένα ένα θέμα για να δω που 'ήμουν και να αναγνωρίσω τα ονόματα! Διάβασα μερικα νέα απο τις παλιές κοπέλες... Καταρχήν με το καλό και καλή και ήρεμη εγκυμοσύνη στις κοπέλες που χουν σπορακι στην κοιλίτσαααα!!!Τι όμορφο πράγμααααααα Θεε μου!!!Χριστούγεννα με ένα μικρο σποράκι στην κοιλίτσα!!! Με το καλό κορίτσια μου!!!! Ρίτα μου καλά είσαι?Διάβασα τα νέα σου.. :( υπομονή και επιμονή να ξεκινήσεις με τον αντρα σου πάλι για παιδάκι... που μακάρι να ερθει φυσικά και να μην χρειαστείς εξωσωματικη!!! :D

mar85 θεωρητικα ειμαι 7 εβδομαδων, αλλα με βαση τις τιμες της χοριακης αργησε να γινει η συλληψη, οποτε το εμβρυακι θα ειναι μικρο και δε νομιζω να ακουσουμε καρδουλα! Δυστυχως, γιατι αυτο σημαινει οτι θα ξαναυποστω τον κολπικο υπερηχο που για μενα ισοδυναμει με εφιαλτη (ξερω οτι ειμαι υπερβολικη, αλλα τουλαχιστον στο φορουμ μπορω να λεω ακριβως αυτα που σκεφτομαι).

Το αλλο που με απασχολει εντονα ειναι οτι δεν εχω κανενα συμπτωμα. Και το στηθος μου ποναει πλεον ελαχιστα ενω πριν απο μια εβδομαδα ηταν πολυ ευαισθητο και κατι τσιμπηματακια που ενιωθα χαμηλα εχουν πλεον αραιωσει αισθητα!! Και φυσικα τεντωνομαι, σκυβω....τα κανω ολα! Λες να εχει παει κατι στραβα???

Καλησπέρα κορίτσια! Χρονια πολλά! εύχομαι σε όλες τις κοπέλες του χρόνου τέτοια μέρα να έχει καλό καιρό και να βγουνε βόλτα με τα καροτσακια και τα νινάκια τους!

Μαράκι μην ανησυχείς, θα ρθουνε και τα συμπτώματα.. μην σε πιάνει αγωνία.. ήταν να μην ρθει το μωράκι σου, τώρα θα έχει δέσει μια χάρα!

Νικολίτσα, τί καλά που ξαναήρθες! πώς πας με τις προσπάθειες;; σε τί φάση βρίσκεσαι τώρα;;

Μαρκελλίτσα τί έγινε με την ακατανόμαστη;; φτου φτου να μην ξαναρθει!

Μαργαρίτα τί έγινε;

Τα υπόλοιπα κορίτσια;;

εγω παιδιά, που λέτε, αυτές τις μέρες τηλεφώνησα σε όλα τα ιδιωτικά κέντρα για εξωσωματικές. ρωτούσα τιμές κλπ. βρηκα κάποια οικονομικά, που μπορεί να έχουν το δέλεαρ της χαμηλής τιμής, αλλά δεν μπορώ να τα εμπιστευτώ καθώς δεν έχω ακούσει τπτ γι αυτά. τελικά κατέληξα πού θα απευθυνθώ. αν δεν έχω μεινει έγκυος φυσιολογικά (πραγμα που δεν πολυπιστευω, μάλλον δεν πιστεύω καθόλου) έως και τον Απρίλη, τότε από Μάη θα ξεκινήσω την προσπάθεια με τεχνητό τρόπο. φυσικά θα πρέπει να έχω συγκεντρώσει και το απαιτούμενο ποσό. και χρησιμοοποιώ το πρώτο ενικό γιατί ο καλός μου είναι εντελώς αρνητικός στην ιδέα της εξωσωματικής. πιστεύει ότι θα συλλάβουμε φυσιολογικά, είναι ακόμη σε άρνηση, βλέπετε..

Καλησπέρα κορίτσια! Χρονια πολλά! εύχομαι σε όλες τις κοπέλες του χρόνου τέτοια μέρα να έχει καλό καιρό και να βγουνε βόλτα με τα καροτσακια και τα νινάκια τους!

Μαράκι μην ανησυχείς, θα ρθουνε και τα συμπτώματα.. μην σε πιάνει αγωνία.. ήταν να μην ρθει το μωράκι σου, τώρα θα έχει δέσει μια χάρα!

Νικολίτσα, τί καλά που ξαναήρθες! πώς πας με τις προσπάθειες;; σε τί φάση βρίσκεσαι τώρα;;

Μαργαρίτα τί έγινε;

Τα υπόλοιπα κορίτσια;;

εγω παιδιά, που λέτε, αυτές τις μέρες τηλεφώνησα σε όλα τα ιδιωτικά κέντρα για εξωσωματικές. ρωτούσα τιμές κλπ. βρηκα κάποια οικονομικά, που μπορεί να έχουν το δέλεαρ της χαμηλής τιμής, αλλά δεν μπορώ να τα εμπιστευτώ καθώς δεν έχω ακούσει τπτ γι αυτά. τελικά κατέληξα πού θα απευθυνθώ. αν δεν έχω μεινει έγκυος φυσιολογικά (πραγμα που δεν πολυπιστευω, μάλλον δεν πιστεύω καθόλου) έως και τον Απρίλη, τότε από Μάη θα ξεκινήσω την προσπάθεια με τεχνητό τρόπο. φυσικά θα πρέπει να έχω συγκεντρώσει και το απαιτούμενο ποσό. και χρησιμοοποιώ το πρώτο ενικό γιατί ο καλός μου είναι εντελώς αρνητικός στην ιδέα της εξωσωματικής. πιστεύει ότι θα συλλάβουμε φυσιολογικά, είναι ακόμη σε άρνηση, βλέπετε..

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Οσο για την περιπτωση σου, μην πιεζεις τον αντρα σου! Συνηθως οι αντρες αργουν να αντιμετωπισουν την πραγματικοτητα και δεν παραδεχονται την "ηττα" τους ευκολα. Ετσι κι αλλιως συνεχιζετε την προσπαθεια και εσυ, παραλληλα, ετοιμαζεις το εναλλακτικο σχεδιο.

Δε ξερω αν εχεις διαβασει μηνυματα μου, ωστε να ξερεις την περιπτωση μου. Εμεις προσπαθουσαμε 2 χρονια και επειδη δεν ειμαι και μπεμπα, διαλεξαμε κεντρο εξωσωματικης, περασαμε επιτροπη, αποφασισαμε πρωτα να κανουμε 1-2 φορες σπερματεγχυση πρωτα, αγορασα φαρμακα σπερματεγχυσης και περιμενοντας την περιοδο για να αρχισω να τα παιρνω....αυτη δεν ηρθε ποτε! Πανω που το ξεγραψα και επαψα να πιστευω οτι θα ερθει χωρις βοηθεια, εγινε το θαυματακι μας!!! Αρα, δωσε χρονο στον αντρα σου και εσυ στο μεταξυ ψαξε, ενημερωσου και γενικα κανε ολη την προετοιμασια για να μη νιωθεις οτι αφηνεις το χρονο να περναει! Ποια ειναι η ηλικια σας κοριτσι μου;

Μαργαρίτα τί έγινε;

Τα υπόλοιπα κορίτσια;;

Ριτάκι μου όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι....και εγώ πιστεύω πως αν αφεθείς, μέχρι τον Απρίλη θα χεις σποράκι στην κοιλιά σου χωρίς να μπεις στην διαδικασία εξωσωματικής! :D Μην σε παίρνει από κάτω και μην αγχώνεσαι!!! Εγώ λοιπόν συνεχίζω τις προσπάθειες με τον πρίγκιπα μου... έχουμε μέχρι στιγμής προσπαθήσει δυο φορές... ο κύκλος μου άλλαξε από τον Αύγουστο και από τις 30 μέρες πήγε στις 28 ... και τώρα είμαι σε φάση περίεργη...περιμένω περίοδο το Σάββατο και την Κυριακή που μας πέρασε μέχρι την Τρίτη το βράδυ είχα λίγη ροή αίματος. Να σημειώσω πως η Κυριακή ήταν η 22η μέρα του κύκλου μου.πολύ κουφό. Έλα Παναγια μου!!Και απορώ. Είναι αίμα εμφύτευσης αυτό ή περιόδου οέο!!??. Έχω διαβάσει κάμποσα φορουμ εδώ για το θέμα εμφύτευσης και άλλες έχουν καφετιά, άλλες αίμα, άλλες μικρή ροή άλλες λίγο μεγάλη.Άκρη δεν βγάζω.Δεν ξέρω τι να πω.

Καλημέρα κορίτσια! τί μου κάνετε;;

Νικολίτσα, μακάρι να είναι αίμα εμφύτευσης! Δηλαδή τώρα σου σταμάτησε;; και πότε δεν περιμένεις κανονικά;; ξέρεις πότε είχες ωορρηξία;; αχ καλή μου μακάρι να είσαι έγκυος και να περάσεις αυτο το στάδιο των προσπαθειών που είναι πολύ ψυχοφθόρο.

Μαρκελλίτσα σήμερα δεν είναι η ημέρα που δεν περιμένεις;; λοιπόν;;; σου ευχόμαστε ένα θετικό τεστάκι και μην αγχώνεσαι για τα χάπια. δεν τα χρειάζεσαι..

Αθανασία, Ιοιο, Μελιτίνη πού χαθήκατε;;

Α κορίτσια σήμερα γιορτάζει η Μελιτίνη μας!

Να χαίρεσαι το όμορφο όνομά σου, Μελιτίνη και ό,τι επιθυμείς!! Να είσαι καλά και πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου! Να σε χαίρονται ο αντρούλης σου, οι δικοί σου και το νινάκι σου! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Ευχαριστώ γλυκιά μου Ρίτα :)

Εμένα δυστυχώς το θέμα της εγκυμοσύνης δεν πήγε καλά, τελείωσε πριν καν αρχίσει... σας διαβάζω αλλά η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη τις τελευταίες μέρες και δεν είχα το κουράγιο να γράψω τα νέα μου. Τώρα τρεις μήνες αναμονή και πάλι στον αγώνα. Τι να κάνουμε.. υπομονή και επιμονή!

nhZg.png

Αχ καλή μου! Γιατί; τί σου συνέβη;; αν θέλεις, μας απαντάς. καταλαβαίνω πως είναι επώδυνο και πως να μπαίνεις στο φορουμ θα σου προκαλει θλίψη. όμως είμαστε εδώ κοντά σου να σου σταθούμε. δεν πειράζει που δεν προχώρησε αυτή η εγκυμοσύνη. τουλάχιστον ξερεις πως μπορείς να συλλάβεις. οποτε το επιτρέψει ο γιατρός θα ξανακάνεις τις προσπάθειές σου. πιθανον να κάνεις και κάποιες εξετάσεις για να δεις τι ήταν λάθος και όλα καλά θα πάνε..

είναι λογικό να πενθείς τώρα, δεν θέλω με τπτ να απαξιώσω αυτό που περνάς. σε καταλαβαίνω, καλή μου. απλά σκέψου πως κάτι δεν πήγαινε καλά..

Καλησπερα κοριτσακια μου ομορφα .....πω πω μα πως τα λεω ετσι τα ομορφα λογακια χχαχχαχα καταρχην Χρονια πολλα melitini οτι επιθυμείς να το εχεις μεσα απο την καρδια μου να εχεις παντα υγεια κοριτσι μου καλο ....χμμμμ στεναχωρεθηκα για το σπορακι και ξερω το περασα και εγω και η Θαλεια απο την παρεα μας και είναι δυσκολο ομως δεν το βαζουμε κατω ...εσυ να σκέφτεσαι θετικα θα ερθει το γερο σπορακι και θα μεινει ...οτι χρειαστείς εμεις ειμαστε εδω για σενα ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑΑΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

Λοιπον τα αλλα κοριτσια? Θαλεια, Ριτα, nikolitsa,Μαρακι, αναστασια,loio, athanasia, Μαργαρίτα? Τα νινακια σας καλα? Διαβαζω ολα τα νεακια να ξέρετε :) αν ξεχασα καμια συγνωμη

Τα δικα μου νεα ήρθε η κοκκινουλα την 28η Οκτωβρίου παρακαλω με μια σημαία στο χερι απαπαππαπαππααπα πρωι πρωι ποδαρικό μου εκανε χθες χχαχχαχχαχχχαχαχαχ next eggsλοιπον :) νεος κυκλος κοριτσια μου περιμενω να τελειωσει η κοκκινουλα και βουρρρ και μαντέψτε επαφες στο καινουργιο μου κρεβατι επιτέλους χαχαχχαχχαχαχαχαχχ λες το νινι να θελει καινούργιο σπιτι και κρεβάτι? Για να δουμε χαχαχχα...

Α Ριτα μου ποτε δεν ξερεις εγω παντως πιστευω για σενα πως θα μεινεις χωρίς εξωσωματική το νιώθω ααα όσο για το χαπι θα κανω εξέταση αυτο τον μηνα 7 μερες μετα την ωορηξια και θα δουμε ....ασε μου προκαλεσε ερεθισμο και στο καπάκι κρυωσα κιολας και πηρα αντιβίωση ευτυχως τωρα ολα καλα δοξα ο ΘΕΟΣ

Nikolitsa μακαρι να ειναι εμφύτευση αντε μια μια να μενουμε σιγα σιγα περιμένουμε νεα σου εχεις κανενα αλλο συμπτωμα??

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...