Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Markella, εγώ είχα 3 επαφές στις γόνιμες ανα 3 ημέρες κι έπιασε! Ισως ήθελε ξεκουραση το σπερμα του άντρα μου για να δυναμώσει!! Ποιος ξέρει?

Κορίτσια, τα δικά μου νέα είναι ότι έκανα την αυχενική χθες και βγήκε 2,1mm, είναι οκ ειπε ο γιατρός κι αναμένω και τα αποτελέσματα της papp A την Παρασκευή.. και την επόμενη εβδομάδα πάω για τροφοβλάστη..ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Όσο για το φύλο ήταν πολύ μικρό, αλλά με τεράστια επιφύλαξη μου είπε για αγοράκι! Αχχ, γερό να είναι κι ότι θέλει!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Melitini, συγχαρητήρια! Στην 7 η βδομάδα ακούσαμε και εμεις την καρδιά του. Ήταν τέλεια!

Mar, με το καλό να μεγαλώσει το μωράκι σου!

Θάλεια, πώς είσαι;

Καλησπέρα κορίτσια....τελικά έκλεισα κ απονεύρωση για το δόντι μου να τελειώνω κ με αυτό στις 27 Οκτωβρίου.οπότε ..είτε μείνω τότε είτε μείνω μετά θα είμαι οκ.

hiEW.pngpFRip3.png

Κοριτσια σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.... Τωρα υπομονη για τις υπολοιπες με τη σειρα επισκεψεις!!! Ευχομαι και οι υπολοιπες να παιρνουν σειρα γρηγορα γρηγορα....😁

Κοριτσια Καλημέρα :) καλα ε πολυ πρωινή ειμαι σημερα χχχχχααχαχ αλλα εχω θεμα...Μαργαρίτα εσυ μονο μπορεις μαλλον να με βοηθήσεις. ..εχει 2 μερες παίρνω utrogestan κολπικα και σημερα το βραδυ εδω και 2 ωρες υποφερω απο καουρες πω πω τι ειναι αυτο και δεν εφαγα τιποτα που να με πειραξει!!!! Ειναι απο το χαπι μαλλον εχεις και εσυ καουρες-ξινιλες απο το χαπακι στην αρχη που το ξεκίνησες? Ενα των 200 καθε βραδυ βάζω η ωορηξια μου ηταν 16η μερα βάσει τα τεστ ωορρηξιας και τον πονο αλλα και τα υγρα πριν που ειχα ..και 17η και 18η βραδυ πηρα το χαπι...αα και τσιμπηματα χαμηλα αρκετα αλλα αυτα δεν με ενοχλούν καθόλου.μαλλον εχει αυξηθεί η προγεστερονη αρκετα και γιαυτο κανει παιχνιδια πφφφφφ ευχαριστώ εκ των προτέρων Μαργαριτα μου για την απαντηση μακια πολλα στο σπορακι σου :) :)

Οι αλλες κοπελες????? Ριτα? Πως πηγε η επέμβαση? ????????? ? εγκυουλες??? Θαλεια??????οι αλλες κουκλίτσες?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κοριτσια Καλημέρα :) καλα ε πολυ πρωινή ειμαι σημερα χχχχχααχαχ αλλα εχω θεμα...Μαργαρίτα εσυ μονο μπορεις μαλλον να με βοηθήσεις. ..εχει 2 μερες παίρνω utrogestan κολπικα και σημερα το βραδυ εδω και 2 ωρες υποφερω απο καουρες πω πω τι ειναι αυτο και δεν εφαγα τιποτα που να με πειραξει!!!! Ειναι απο το χαπι μαλλον εχεις και εσυ καουρες-ξινιλες απο το χαπακι στην αρχη που το ξεκίνησες? Ενα των 200 καθε βραδυ βάζω η ωορηξια μου ηταν 16η μερα βάσει τα τεστ ωορρηξιας και τον πονο αλλα και τα υγρα πριν που ειχα ..και 17η και 18η βραδυ πηρα το χαπι...αα και τσιμπηματα χαμηλα αρκετα αλλα αυτα δεν με ενοχλούν καθόλου.μαλλον εχει αυξηθεί η προγεστερονη αρκετα και γιαυτο κανει παιχνιδια πφφφφφ ευχαριστώ εκ των προτέρων Μαργαριτα μου για την απαντηση μακια πολλα στο σπορακι σου :) :)

Οι αλλες κοπελες????? Ριτα? Πως πηγε η επέμβαση? ????????? ? εγκυουλες??? Θαλεια??????οι αλλες κουκλίτσες?

Δεν ήξερα ότι με το χάπι αυτό μπορεί να έχεις θέμα....εγώ έχω ευαισθησία στο στομάχι μου κ έτυχε να φάω γίγαντες που είχα φτιάξει κ μετα απο 2 ώρες περίπου με πέθανε...επί 4 ώρες κ μετα πήρα ζαντακ κ συνήλθα.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου εγώ δεν έχω καλά νέα..τα αποτελέσματα της papp a είναι άσχημα.. 1/175 συνεκτίμηση κινδύνου για σύνδρομο down με το όριο να είναι το 1/250!! Είμαι πολύ στενοχωρημένη..κι ο γιατρός μου με καθησύχασε λέγοντας μου ότι από την εμπειρία του το ποσοστό χειροτερεύει επειδή βασίζονται κυρίως στην ηλικία..δεν ξέρω..θα μου κλείσει rdv επείγον αυτήν την εβδομάδα για τροφοβλάστη κι ο Θεός να βάλει το χέρι του!!

Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για μένα & το μωρό....

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια μου εγώ δεν έχω καλά νέα..τα αποτελέσματα της papp a είναι άσχημα.. 1/175 συνεκτίμηση κινδύνου για σύνδρομο down με το όριο να είναι το 1/250!! Είμαι πολύ στενοχωρημένη..κι ο γιατρός μου με καθησύχασε λέγοντας μου ότι από την εμπειρία του το ποσοστό χειροτερεύει επειδή βασίζονται κυρίως στην ηλικία..δεν ξέρω..θα μου κλείσει rdv επείγον αυτήν την εβδομάδα για τροφοβλάστη κι ο Θεός να βάλει το χέρι του!!

Αναστασουλα μου μη μου στεναχωριεσαι και το μωρακι το καταλαβαίνει μεαα στην κοιλιτσα .....σιγουρα θα ειναι μια χαρα το μωρακι σου και απλα οι αριθμοί βγαίνουν ετσι παντα λογο ηλικιας ..η ξαδερφη μου στην Αθηνα ειναι 38 χρονων και ειχε μεγαλύτερο κίνδυνο ...το θυμαμαι γιατι μας πηρε κλαίγοντας τηλ ...κι ομως το κοριτσακι της ειναι μια χαρα θα δεις και το δικο σου θα ειναι μια χαραααααααααα!!!!!!!!! Εγω θα προσευχηθω το βραδυ κοριτσι μου για σενα στην Αγια Ειρηνη χρυσοβαλαντου ....να προσεχει εσενα και το μωρακι σου κοριτσακι μου.....τωρα ποσο εβδομαδων ακριβως είσαι? ???

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλησπέρα κορίτσια! δεν μπορούσα να γράψω γιατί δεν είχα ιντερνετ οπότε τώρα έμαθα τα νέα σας! Καταρχας να συγχαρώ την Μελιτίνη που θα γίνει μανούλα! Μπράβο!! Συγχαρητήρια! Με μια τελειομηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη!! να που μας έρχονται και καινούρια σποράκια.. το φυτώριό μας μεγαλώνει! θα γεμίσει όμορφα υγιή κοριτσάκια και αγοράκια.

μιας και το έθιξα, Αναστασία μου, δεν πρέπει να απελπίζεσαι. μην μου στενοχωριέσαι και στενοχωριέται και το μικρούλι σου. τπτ δεν έχει, άκουσε με. και εμένα στην κορη μου αν και ήμουν 28 χρονών μου είχαν πει τα χίλια μύρια όσα και όμως η μικρή μου ήταν μια χαρά. θα κάνεις και την τροφοβλάστη και θα σου το επιβεβαιώσει. αλήθεια, στο λέω, μην αγχώνεσαι. δυστυχώς αν είσαι πάνω από τα 35 και κυοφορείς όλοι σε αντιμετωπίζουν λες και είσαι η Σάρα! Ήμαρτον! τέτοιος ρατσισμός δεν υπάρχει! ηρέμησε καλή μου. αυτό στο λέω με πόνο καρδιάς, γιατί και εμένα δεν ξέρω, δεν ήταν καλά τα νέα..

Θα σας τα διηγηθώ εν τάχει για να μην σας κουράζω και έπειτα θα στείλω πμ στην Μαργαρίτα, γιατί θα χρειαστώ την εμπειρία της...

Λοιπόν, όπως σας είχα πει, εδώ ο γιατρός μού χε πει πως η κύστη μου είναι δερμοειδής. ένας άλλος που ειχα επισκεφτει τον Ιούλιο έκανε λόγο για σαλπιγγοωθηκικο απόστημα, κάτι που δεν πίστευα με τπτ. πήγα λοιπόν, μόνη παρακαλώ μεχρι την Θεσ/νίκη και μου λέει ο εκεί γιατρός πως αποκλείεται να είναι δερμοειδής κύστη. Θα πρέπει να είναι ή ενδομητρίωση, οπότε θα πρέπει να πάρω αντιβίωση με χάπια αναστολής της ωορρηξίας για έξι μήνες ή σαλπιγ/κο απόστημα, οπότε θα αφαιρεθεί όλη η δεξια σάλπιγγα. τρελάθηκα! ήμουν και μόνη, κόντεψα να πάθω έμφραγμα. έλεγα μέσα μου τί είναι πιο καλό;; στο απόστημα τουλάχιστον θα έχω την αριστερή σάλπιγγα υγιή και δεν πειράζει που θαναι μία, από εκεί εξάλλου συνέλεβα και τα άλλα μου παιδιά (αφού η κύστη ήταν στην δεξιά ωοθήκη και την είχα πριν από τις εγκυμοσύνες μου).

τελικά κάνω την επέμβαση και μόλις ξύπνησα ρώτησα τον γιατρό τί ήταν η κύστη. μου απαντάει οτι ήταν δερμοειδής. οπότε χαρούμενη του λέω: τελικά είναι εντάξει οι σάλπιγγές μου; μπορώ να προσπαθήσω αμέσως για παιδί;; (μουχε πει πως θα έβλεπε κατά την επέμβαση αν ηταν ανοικτές οι σάλπιγγες). μου απάντησε:

Μόνο με εξωσωματική μπορείς να μείνεις έγκυος, γιατί η αριστερή σάλπιγγα από το 2012 έχει κλείσει τελείως και η δεξία την ανοιξαμε μεν αλλά έχει μικρή διαπερατότητα! Έβαλα κάτι κλάμματα και ήμουν και στην αίθουσα ανάνηψης μόνη και έρημη για δύο ώρες περίπου! Τί κλάμα έριξα, δεν φαντάζεστε. Μετά τα μάζεψε λίγο, παροτρύνοντάς με να προσπαθήσω για ένα διάστημα ενός έτους με φυσικό τρόπο και μετά να προσπαθήσω με εξωσωματική..

Markella μου, είμαι 12εβδ. & 3ημ. Σ'ευχαριστώ για την υποστήριξη...πραγματικά!!

Σε σκέφτομαι κοριτσι και θα ανάψω και κερακι στηΑγια Μαρινα αυριο και θα γραψω και το ονομα σου ...θα δεις το νινι ειναι μια χαρααα

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Μαρκελλα, τωρα ειδα το μυνημα σου... Και γω των 200 παιρνω, αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα, ως τωρα. Ξερω οτι δημιουργει καουρες και γι αυτο προτειμουν την κολπικη χορηγηση... Βεβαια οι καουρες οφειλονται και στην αυξηση προγεστερονης... Οποτε υπομονη!!!

Ρίτα, μην χάνεις το κουράγιο σου!! Συζήτησε την εξέλιξη των πραγμάτων και με άλλο γιατρό να πάρεις κι άλλη γνώμη για το πως θα προχωρήσεις από δω και πέρα!

Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξή σου και στο δικό μου θέμα, παρόλο την δική σου αγωνία!!

l1ITp3.png HDApp3.png

καλησπέρα κορίτσια! δεν μπορούσα να γράψω γιατί δεν είχα ιντερνετ οπότε τώρα έμαθα τα νέα σας! Καταρχας να συγχαρώ την Μελιτίνη που θα γίνει μανούλα! Μπράβο!! Συγχαρητήρια! Με μια τελειομηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη!! να που μας έρχονται και καινούρια σποράκια.. το φυτώριό μας μεγαλώνει! θα γεμίσει όμορφα υγιή κοριτσάκια και αγοράκια.

μιας και το έθιξα, Αναστασία μου, δεν πρέπει να απελπίζεσαι. μην μου στενοχωριέσαι και στενοχωριέται και το μικρούλι σου. τπτ δεν έχει, άκουσε με. και εμένα στην κορη μου αν και ήμουν 28 χρονών μου είχαν πει τα χίλια μύρια όσα και όμως η μικρή μου ήταν μια χαρά. θα κάνεις και την τροφοβλάστη και θα σου το επιβεβαιώσει. αλήθεια, στο λέω, μην αγχώνεσαι. δυστυχώς αν είσαι πάνω από τα 35 και κυοφορείς όλοι σε αντιμετωπίζουν λες και είσαι η Σάρα! Ήμαρτον! τέτοιος ρατσισμός δεν υπάρχει! ηρέμησε καλή μου. αυτό στο λέω με πόνο καρδιάς, γιατί και εμένα δεν ξέρω, δεν ήταν καλά τα νέα..

Θα σας τα διηγηθώ εν τάχει για να μην σας κουράζω και έπειτα θα στείλω πμ στην Μαργαρίτα, γιατί θα χρειαστώ την εμπειρία της...

Λοιπόν, όπως σας είχα πει, εδώ ο γιατρός μού χε πει πως η κύστη μου είναι δερμοειδής. ένας άλλος που ειχα επισκεφτει τον Ιούλιο έκανε λόγο για σαλπιγγοωθηκικο απόστημα, κάτι που δεν πίστευα με τπτ. πήγα λοιπόν, μόνη παρακαλώ μεχρι την Θεσ/νίκη και μου λέει ο εκεί γιατρός πως αποκλείεται να είναι δερμοειδής κύστη. Θα πρέπει να είναι ή ενδομητρίωση, οπότε θα πρέπει να πάρω αντιβίωση με χάπια αναστολής της ωορρηξίας για έξι μήνες ή σαλπιγ/κο απόστημα, οπότε θα αφαιρεθεί όλη η δεξια σάλπιγγα. τρελάθηκα! ήμουν και μόνη, κόντεψα να πάθω έμφραγμα. έλεγα μέσα μου τί είναι πιο καλό;; στο απόστημα τουλάχιστον θα έχω την αριστερή σάλπιγγα υγιή και δεν πειράζει που θαναι μία, από εκεί εξάλλου συνέλεβα και τα άλλα μου παιδιά (αφού η κύστη ήταν στην δεξιά ωοθήκη και την είχα πριν από τις εγκυμοσύνες μου).

τελικά κάνω την επέμβαση και μόλις ξύπνησα ρώτησα τον γιατρό τί ήταν η κύστη. μου απαντάει οτι ήταν δερμοειδής. οπότε χαρούμενη του λέω: τελικά είναι εντάξει οι σάλπιγγές μου; μπορώ να προσπαθήσω αμέσως για παιδί;; (μουχε πει πως θα έβλεπε κατά την επέμβαση αν ηταν ανοικτές οι σάλπιγγες). μου απάντησε:

Μόνο με εξωσωματική μπορείς να μείνεις έγκυος, γιατί η αριστερή σάλπιγγα από το 2012 έχει κλείσει τελείως και η δεξία την ανοιξαμε μεν αλλά έχει μικρή διαπερατότητα! Έβαλα κάτι κλάμματα και ήμουν και στην αίθουσα ανάνηψης μόνη και έρημη για δύο ώρες περίπου! Τί κλάμα έριξα, δεν φαντάζεστε. Μετά τα μάζεψε λίγο, παροτρύνοντάς με να προσπαθήσω για ένα διάστημα ενός έτους με φυσικό τρόπο και μετά να προσπαθήσω με εξωσωματική..

Αχ Ριτακι μου :( αντε στο καλο πληγωθηκα και με εσενα σημερα :( ...κανε εσυ προσπαθειες αφου εστω η μια σαλπιγγα ειναι ανοιχτή ....ο Θεος μεγαλοςειναι ...και αν δεις οτι δεν φυτρώνει σπορακι τοτε ψαξε για εξωσωματική ευτυχως ο Θεος δεν μας αφήνει και βοηθάει ολες της κοπελες με πολλους τροπους.... ρωτα την Μαργαρίτα που ξερει..... μάζεψε δυνάμεις κοριτσι μου και ολα θα πανε καλαααα και θα ερθει και το σπορακι !!!!!!!!

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Μην αγχωνεσαι καθολου κοριτσι μου. Οι παραμετροι που βαζουν για να βγουν τα αποτελεσματα εχουν μεσα την ηλικια, γι αυτο σου εβγαλε αυτο το ποσοστο. Το οποιο δεν ειναι ασχημο. Ολα θα πανε μια χαρα!

Ριτα επειδη δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα social media, σου ηρθε το μνμ μου;:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Ναι Μαργαρίτα μου το είδα το πμ και σου απάντησα κιόλας. το νινάκι σου πότε είπες θα το δεις;;;

Και πάλι συγχαρητήρια στην Μελιτίνη μας και γρήγορα με ένα νινάκι και στα υπόλοιπα κορίτσια.. αφού έχετε ανοικτές σάλπιγγες δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε! (άλλαξε τώρα το μότο, είδατε;; βγάλαμε την κύστη και βάλαμε κάτι άλλο!). Μην ανησυχείτε όλα θέλουν τον χρόνο τους, ελπίζω Μαρκέλλα να είσαι η επόμενη..

Αναστασία, πράγματι, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς, μια χαρά είναι το μωράκι σου, στο λέω να το ξέρεις. έχω ένστικτο θετικό. κάνε καμιά προσευχούλα και όλα καλά θα πάνε. θα κάνεις και την τροφοβλάστη και θα το επιβεβαιώσεις. οι γιατροί πάντα θέλουν να κάνεις έξτρα εξετάσεις, έλα μην σκας άδικα.. το νινάκι σου, καλή μου, είναι μια χαρά!!!

Καλησπέρα, κορίτσια! Σας έγραψα αναλυτικά, αλλά δυστυχώς με πέταξε έξω. :( πήγαμε στο γιατρούλη και όλα πάνε καλά! Σε δύο βδομάδες πάμε για αυχενική. Αναστασία μου, καλή επιτυχία με την επόμενη εξέταση! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Ρίτα μου, καλή ανάρρωση! Φιλιά σε όλες!

Καλησπερα στην παρεα και απο μενα! Μετα απο δυο χρονια προσπαθειων και το βασανο της "ανεξηγητης υπογονιμοτητας", κανονιζουμε σπερματεγχυση, 1-2 φορες και μετα, προς τα Χριστουγεννα, εξωσωματικη! Αλλα περιμενοντας την περιοδο και εχοντας αγορασει τα φαρμακακια της σπερματεγχυσης....εμαθα οτι ειμαι εγκυος! Το γραφω και δε το πιστευω ακομη! Με τελευταια περιοδο 8/9, η χοριακη την 35η μερα ηταν 142 και την 38η μερα ηταν 490. Θεωρειτε χαμηλες τις τιμες; Ο γυναικολογος μου ζητησε να ξανακανω χοριακη μεσα στην επομενη εβδομαδα και αγχωθηκα!!

Μαράκι, συγχαρητήρια! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι!!

Σχετικά με την χοριακή εξαρτάται τι κύκλο έχεις και αν έγινε καθυστερημένη σύλληψη. Πάντως έχει διπλασιαστεί η χοριακή σου μια χαρά! Εμπιστέψου τον γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Αναστασία μου τι νέα κ αυτά....εύχομαι να μην έχει καμία σχέση η τιμή κ με την άλλη εξέταση να είσαι οκ.αχ....

ριτακι μου κορίτσι μου τι να πω....μακάρι να μείνεις έγκυος χωρίς εξωσωματική κ να βγει λάθος ο γιατρός.αλλά όπως κ να έχει πάρε κ μια δεύτερη γνώμη.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπερα στην παρεα και απο μενα! Μετα απο δυο χρονια προσπαθειων και το βασανο της "ανεξηγητης υπογονιμοτητας", κανονιζουμε σπερματεγχυση, 1-2 φορες και μετα, προς τα Χριστουγεννα, εξωσωματικη! Αλλα περιμενοντας την περιοδο και εχοντας αγορασει τα φαρμακακια της σπερματεγχυσης....εμαθα οτι ειμαι εγκυος! Το γραφω και δε το πιστευω ακομη! Με τελευταια περιοδο 8/9, η χοριακη την 35η μερα ηταν 142 και την 38η μερα ηταν 490. Θεωρειτε χαμηλες τις τιμες; Ο γυναικολογος μου ζητησε να ξανακανω χοριακη μεσα στην επομενη εβδομαδα και αγχωθηκα!!

Μαράκι μου συγχαρητήρια!!!!δεν το πιστεύω...κ εγώ στον μικρό μου μετά από τις εξετάσεις τις ορμονολογικες είχα μείνει.

λοιο μου τέλεια νέα άντε με το καλό κ η αυχενικη.

hiEW.pngpFRip3.png

Μαράκι μου συγχαρητήρια!!!!δεν το πιστεύω...κ εγώ στον μικρό μου μετά από τις εξετάσεις τις ορμονολογικες είχα μείνει.

λοιο μου τέλεια νέα άντε με το καλό κ η αυχενικη.

Ευχαριστώ κοριτσάκι!! Τι απίστευτα πράγματα γίνονται τελικά!! Θα σας γράψω τη νέα τιμή της χοριακής μου την Τετάρτη!

Συγχαρητηρια.... Να μην αγχωνεσαι καθολου... Ολα θα πανε τελεια!!!:D

Καλημέρα, το γεγονός οτι μετα απο 2 χρόνια προσπαθειών έμεινες εγκυος φυσιολογικά, για εμένα ειναι το πιο σημαντικό! Η τιμή της χοριακης ειναι όντως χαμηλή αλλα αυτο δεν ειναι απαραίτητα κακό μιας που μπορει να άργησε να γίνει η σύλληψη. Ενημερωτικά να σου πω, οτι η επόμενη επαναληπτική θα πρεπει να ειναι μερικές χιλιάδες...Να σκέφτεσαι θετικά αλλα συνάμα να ειςαι προετοιμασμένη για ολα. Κοριτσάκι, εύχομαι ολα να εξελιχθούν ομαλά κ να εχεις μια γλυκιά κ τελειόμηνη εγκυμοσυνη!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Καλημερα στην παρεουλα μου........Μαρακι μου συγχαρητήρια κοριτσι μου με ενα γερο σπορακι στην κοιλίτσα ευχομαι :) :) ολα θα πανε καλα ...θα περιμένουμε τα νεα σου λογικα θα διπλασιαστεί :) αχ μπραβο κοριτσακι μου Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...