Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Θάλεια εσύ σε τί φάση είσαι;;; εγώ με τα δικά μου και το άγχος μου να βρω γιατρό, ολίγον αποσυντονίστηκα! Λοιπόν;;

Αθανασία, εσύ τί κάνεις;; το μωρουλίνι σου;;; Ιοιο εσένα το δικό σου;;; Μαργαριτουλα το δικό σου τί κάνει, που είναι και το πιο μικρό της παρέας;;;

Αναστασία, προσοχή με τις ιώσεις. κράτα όσο μπορείς την κορούλα σου στο σπίτι, όταν έχει πολλά παιδάκια με γρίπη στον παιδικό.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνετε;; άντε βρε παιδιά πείτε κανένα νέο!

α, εμάς στο σπίτι έπεσε περονόσπορος! πολλή φαγωμάρα κορίτσια! τί στο καλό, ανάδρομο Ερμή έχουμε;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθε το νυχτοπουλι κοριτσιααααα καλησπερα :) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ απο το στομα σου και στου θεου το αυτί. ...Ριτακι μου υπομονη θα δεις ολα θα πανε τελεια ολα και θα μας λες μετα τα ευχάριστα :) :) :) εγω κοριτσια κανω τις προσπάθειες μου μερα παρα μερα αυριο ειμαι στην 12η μερα (δηλαδη σημερα χαααχ περασε η ωρα )και απο χθες ξεκινησαν τα υγρα της ωορρηξιας:) τα εχω παντα 3-4 μερες νωρίτερα ευχομαι με αυτα τα χαπακια να γινει κατι η τουλάχιστον αν γινει σε αυτον τον κυκλο στον επόμενο :) :) υγεια πανω απο ολα...τα κοριτσια τα αλλα που χάθηκαν? ????????????

Θαλεια μου περιμένουμε τα νεα σου ε? Ευχομαι να εχεις σπορακι...και σε ολα τα κοριτσια :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε;;; Ο Οκτώβρης μπήκε υποτονικά ή μου φαίνεται;;; άντε κάντε κάτι! Πάντως για να μην σε αδικώ Μαρκέλλα, νομίζω πως αυτός ο μήνας ήρθε δυναμικά για σενα και υποψιάζομαι πως θα δούμε κάτι κόκκινο και δεν θαναι η ακατανόμαστη!! εύχομαι τα χαπάκια να μας φέρουν κατακόκκινο τεστάκι!

Αναστασία, πολύ χαίρομαι που πέρασε κιόλας το πρώτο τρίμηνο και έφτασες στην αυχενική! άντε να δεις το μωράκι σου καλοσχηματισμένο!

Εγω την άλλη τρίτη θα πάω στην κλινική, τετάρτη θα γίνει η λαπαροσκόπηση και πέμπτη ξαναγυρίζω.. όσο σκέφτομαι ότι την άλλη Παρασκευή τέτοια ώρα θα κάθομαι στον Υπολογιστή και θα σας γράφω χωρίς να έχω πια την κύστη, με πιάνει μια συγκίνηση! Χαράς εννοείται!!

Μακαρι Ριτακι μου μακαρι μα γίνουν κατακοκκινες η γραμμούλες μακαρι ΘΕΕ ΜΟΥ...ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!!

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Εγω την άλλη τρίτη θα πάω στην κλινική, τετάρτη θα γίνει η λαπαροσκόπηση και πέμπτη ξαναγυρίζω.. όσο σκέφτομαι ότι την άλλη Παρασκευή τέτοια ώρα θα κάθομαι στον Υπολογιστή και θα σας γράφω χωρίς να έχω πια την κύστη, με πιάνει μια συγκίνηση! Χαράς εννοείται!!

καλημεεερα!αντε Ριτακι μου επιτελους να τελειώνεις με αυτην... μετα ειμαι συγουρη πως σύντομα θα ρθει το σποράκι.. :P

εγω κοριτσια κανω τις προσπάθειες μου μερα παρα μερα αυριο ειμαι στην 12η μερα (δηλαδη σημερα χαααχ περασε η ωρα )και απο χθες ξεκινησαν τα υγρα της ωορρηξιας:) τα εχω παντα 3-4 μερες νωρίτερα ευχομαι με αυτα τα χαπακια να γινει κατι η τουλάχιστον αν γινει σε αυτον τον κυκλο στον επόμενο :) :) υγεια πανω απο ολα...

Καλημεερα Μαρκελλα μου!!τα χαπακι τα ξεκινισες ή μετα την ωορρηξία θα τα παρεις?κατα πασα πιθανότητα θα το παρω και γω απο τον επόμενο κυκλο. Εγω εχω και σχετικα χαμηλη πορογεστερονη (10,20) εσενα απο οτι καταλαβα ο γιατρός στο δινει εντελώς προολιπτικα. Θα παω Δευτέρα να δουμε ενδομητριο κτλ και βλέπουμε..αντε Μαρκελλιτσα ευχομαι συντομα να μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου!! :P

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια κανω τις προσπάθειες μου μερα παρα μερα αυριο ειμαι στην 12η μερα (δηλαδη σημερα χαααχ περασε η ωρα )και απο χθες ξεκινησαν τα υγρα της ωορρηξιας:) τα εχω παντα 3-4 μερες νωρίτερα ευχομαι με αυτα τα χαπακια να γινει κατι η τουλάχιστον αν γινει σε αυτον τον κυκλο στον επόμενο :) :) υγειξεκινήσεις ο ολα...

Καλημεερα Μαρκελλα μου!!τα χαπακι τα ξεκινισες ή μετα την ωορρηξία θα τα παρεις?κατα πασα πιθανότητα θα το παρω και γω απο τον επόμενο κυκλο. Εγω εχω και σχετικα χαμηλη πορογεστερονη (10,20) εσενα απο οτι καταλαβα ο γιατρός στο δινει εντελώς προολιπτικα. Θα παω Δευτέρα να δουμε ενδομητριο κτλ και βλέπουμε..αντε Μαρκελλιτσα ευχομαι συντομα να μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου!! :P

Καλησπερα Μαρουσκα μου πως εισαι απο κεφακια? Ναι το μαγικο χαπάκι το ξεκιναω 17η το βραδυ κολπικα :) αλλα ο γιατρος είδε ενδομητριο 6, 8 παχος αλλα την ένατη μερα τωρα ποσο πηγε δεν ξερω :) θελει να τα παρω γιατι πιστεύει πως αυτο φταίει που δεν κραταω τα σπορακια για να δουνε μαζι θα μεινουμε εμεις χαχαχαχαχ και με ολες της κοπελες μαζι :) αντε να ξεκινήσεις και εσυ να εχω παρεα θα τα παρω μονο για 10μερες :) :) :) δεν με πειραζει ασ μεινω και τον αλλον μηνα αρκει να βοηθήσουν. ...

Θαλεια μου η σειρά σου να μας πεις νεα ε? Κυριακή η Δευτερα δεν περιμένεις σωστα ? Ποια αλλη κοπελα δεν περιμένει τωρα????????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ....!ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ....!ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ pREDICTOR EXPRESS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΕΙΞΕ ΑΧΝΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΑ ΘΕΤΙΚΟ...ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΥΓΡΑ Μ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΡΟΖ ΣΗΜΑΔΙ....ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.ΚΑΝΩ ΤΟ pREDICTOR ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΜΙΑ Μ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΙΑ ΣΤΙΣ 28....!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

λοιπόν εγώ είμαι πολύ καλά θα αρχίσω λίγο αεροβική που μου αρέσει.....κ τελικά εχθές αδιαθετησα....δεν πειράζει όμως γιατί να πώς έτυχε κ θα πάω οδοντίατρο αύριο γιατί με ενοχλούν 3 δόντια...αυτά από μένα...

kwaa Καλώς ήρθες....λοιπόν να σ πω αν είσαι στην 12η μέρα μετά την ωορρηξία όταν είδες το ροζ αίμα,Ναι υπάρχει πιθανότητα να ήταν η εμφύτευση οπότε κ να είσαι....κ εξού κ το αχνό θετικό.τώρα για το αρνητικό μπορεί να μην είσαι κ εξού πάλι κ το ροζ αίμα άμα είσαι 1 μέρα πριν που περιμένεις.τώρα...αν έχεις κλείσει τις 28 μέρες κ δεν έχει έρθει κανε ακόμα ένα μετά από 1 μέρα για να δεις.

hiEW.pngpFRip3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ....!ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ....!ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ pREDICTOR EXPRESS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΕΙΞΕ ΑΧΝΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΑ ΘΕΤΙΚΟ...ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΥΓΡΑ Μ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΡΟΖ ΣΗΜΑΔΙ....ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.ΚΑΝΩ ΤΟ pREDICTOR ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΜΙΑ Μ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΙΑ ΣΤΙΣ 28....!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...

αααα επίσης αν λέει με την πρώτη μέρα καθυστέρησης κ δεν είναι το early σίγουρα μπορεί να σ πει αρνητικό κ να είσαι οπότε όπως κ να έχει περίμενε....

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπέρα καινούρια φιλενάδα!! Βρε κοριτσάκι, δεν μας είπες πότε δεν περιμένεις. είναι κοντα η αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου;; επειδή δεν θέλω να το παίζω πολύξερη, αλλά από την άλλη θέλω λίγο να σε χαλαρώσω, πιστεύω πως περισσότερο αξιόπιστο ήταν το πρώτο τεστ γιατί είχε περισσότερη ευαισθησία. γιατί δεν κάνεις μια χοριακή να ηρεμήσεις;;; επίσης μια πρόχειρη ένδειξη είναι και αυτή η θερμοκρασία. μέτρησέ την το πρωι και πες μας. εγώ που αδιαθέτησα την πέμπτη, έλεγξα τη θερμοκρασία μου πρωινιάτικα και τί ένδειξη είχα;; 35,9! εεε;; λέω. χαλασμένο θαναι το θερμόμετρο. και μετά από λίγο μου ήρθε. τελοσπάντων, επειδή είναι στοχοποιημένη αρνητικά η θερμοκρασία, μην την λάβεις και πολύ στα σοβαρά. απλά έτσι κάντο. το σίγουρο είναι η χοριακή!

τα υπόλοιπα κορίτσια είστε καλά;;;

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου ....Θαλεια μου τον επόμενο μηνα θα εισαι τυχερουλα σιγουρα θα μας πεις ευχάριστα :) :) :) Ριτακι πως εισαι αντε να σου φυγει και εσενα το αγχος και να βγει η κυστουλα και να κανεις προσπάθειες εγω ειμαι στην προσπάθεια κοριτσαρες μου...

Καλησπερα στην καινούρια μας φιλη :) εισαι εγκυος κοριτσι μου μαλλον αφου βγήκε αχνο θετικο ....χμμμμ δεν πας για μια χοριακη ???:) σου ευχομαι να ειναι σπορακι και περιμένουμε τα νεα σου....αληθεια σε ποια μερα του κυκλου εισαι????

Οι αλλες κοπελες καλα????????????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλησπερα κοριτσια, αυριο ειναι η πρωτη μου επισκεψη στον γιατρο!!!:D περιμενω με αγωνια...

Kwaa νομιζω οτι μια χοριακη θα ηταν πιο ξεκαθαρη... Τα τεστ πολλες φορες μπερδευουν... Αν θες πηγαινε πρωι να την κανεις, αναλιγα βεβαια κ με το ποτε περιμενεις περιοδο...

Ριτα περιμενουμε τα νεα σου. Να σου φυγει και σενα το αγχος...

Θαλεια ελπιζω την επομενη φορα να πανε ολα καλα!!!

Μαρκελλα καθε φορα που παιρνω utrogesrant σκεφτομαι οτι εχω και παρεα... Χαχαχα.. Με το καλο...

Καλημέρα, κορίτσια! Μαρ τη θυμάμαι κι εγώ την πρώτη μου επίσκεψη τόσο έντονα και μου φαίνεται τόσο μακρινή, ενώ δεν έχουν περάσει ούτε 40 μέρες! Kwaa σε μπέρδεψαν τα τεστακια. Καλύτερα τηλ. Στο γιατρό σου, να σου δώσει οδηγίες. Συνήθως υπάρχει πιθανότητα λάθους στο αρνητικό. Το θετικό σημαίνει ότι έχει ανιχνεύσει ορμόνη.

Θάλεια μου, φτιάξε τα δοντάκια σου τώρα, γιατί στο πρώτο τρίμηνο, δεν θα θέλεις να σε πειράζουν.

Μαρκέλλα μου, για την προγεστερόνη δεν ξέρω τίποτα. Το σημαντικό τόσο στη σύλληψη, αλλά ιδίως στην εγκυμοσυνη και στη γέννα είναι να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου. Μόνο έτσι δεν θα έχεις άγχος!

Σήμερα μπαίνω στο τρίτο μήνα και είμαι ενθουσιασμενη! να τελειώσει το πρώτο τρίμηνο! Να μειωθούν οι πιθανότητες αποβολής, να ησυχάσω.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Για μένα ξεκίνησε σίγουρα καλά, αφού πρωί πρωί είδα θετικό τεστάκι!!!! Πήγα έδωσα και αίμα και περιμένω τα αποτελέσματα. Αχ τι να πω, δεν το περίμενα καθόλου. Μία η κύστη, μία η tsh, θυμάσαι που τα λέγαμε ρίτα μου; Κι όμως, το θαύμα έγινε! Α, να μην πω για τη θερμοκρασία τίποτα, τελείως αναξιόπιστη! Παρατήστε τα θερμόμετρα! Προχθές είχα θερμοκρασία 36.3 και απογοητεύτηκα τελείως. Σήμερα 36.6. Ότι να ναι γενικά. Καλά, ας δούμε και τη χοριακή πριν ξεσηκωθώ τελείως, αλλά υπάρχει περίπτωση να έκανε λάθος το τεστ βρε κορίτσια;

Κοριτσάκια μου εύχομαι να ακούσουμε τα ίδια ευχάριστα απ'όλες σας και σύντομα. Και στις εγκυούλες μας να παν όλα καλά, να ακούσετε καρδούλα, να έχετε τέλειες αυχενικές και σύντομα ένα γερό μπεμπάκι στην αγκαλιά σας!

Ας ψηφίσω λοιπόν κι εγώ, να είμαι εντός θέματος: επιλογή 2, από 6 μήνες εώς ένα χρόνο!

nhZg.png

Μπραβο κοριτσαρες μου μπραβοοοοοο .......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ melitini με το καλο το σπορακι σου........να μας πεις και χοριακη χαχα μπραβοοοοοοοοο κοριτσια μπραβοοοοοοοο πω πω νωρακια χιχιιιχιι.......χαμογελαω για εσας σημερα εγκυουλες μου χαχχχα ....melitini ειχες επαφες μερα παρα μερα?? Εγω σημερα ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας αρα εχω 24εως 48 ωρες για να γίνει η επαφη ...θα ερθω σε απαφη σημερα το βραδυ και μεθαυριο αλλα και παρα μαθαυριο χαχαχαχχα και μετα ξεκινάω χαπακια ....ευχομαι το μερα παρα μερα να πιάσει :) :) αν και το καθε μερα επιασε σε μενα αλλα ευχομαι να το κρατήσω οταν ερθει το σπορι ....

Loio 3 μηνων ε? Μπραβο κοριτσακι μου να μεγαλωνει το νινι σου χιιχχιχιχχ

Αλήθεια κοριτσια τα νινακια τα πιασατε με το μερα παρα μερα η καθε μερα??? Η ερωτηση ειναι και για αυτες που έχετε παιδακι πρωτο ;) Θαλεια, Ριτακι .......

Κατα τα αλλα ολα καλα????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσαρες μου μπραβοοοοοο .......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ melitini με το καλο το σπορακι σου........να μας πεις και χοριακη χαχα μπραβοοοοοοοοο κοριτσια μπραβοοοοοοοο πω πω νωρακια χιχιιιχιι.......χαμογελαω για εσας σημερα εγκυουλες μου χαχχχα ....melitini ειχες επαφες μερα παρα μερα?? Εγω σημερα ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας αρα εχω 24εως 48 ωρες για να γίνει η επαφη ...θα ερθω σε απαφη σημερα το βραδυ και μεθαυριο αλλα και παρα μαθαυριο χαχαχαχχα και μετα ξεκινάω χαπακια ....ευχομαι το μερα παρα μερα να πιάσει :) :) αν και το καθε μερα επιασε σε μενα αλλα ευχομαι να το κρατήσω οταν ερθει το σπορι ....

Loio 3 μηνων ε? Μπραβο κοριτσακι μου να μεγαλωνει το νινι σου χιιχχιχιχχ

Αλήθεια κοριτσια τα νινακια τα πιασατε με το μερα παρα μερα η καθε μερα??? Η ερωτηση ειναι και για αυτες που έχετε παιδακι πρωτο ;) Θαλεια, Ριτακι .......

Κατα τα αλλα ολα καλα????

μελετινι μου συγχαρητήρια!!!!αχ κοριτσάκι μου πολύ χάρηκα!!!!!μπραααααααααααβο......θα είναι τέλεια κ η χοριακη σου κ όλα καλά!!!!!!

όσο γι'αυτό πού ρώτησες Μαρκέλλα μου τώρα που λες εγώ την φορά που τον έπιασα είχα κάθε μέρα επαφή αλλά είχα παύσει 3 μέρες που ήταν κοντά στα γενέθλιά μου κ δεν κάναμε τπτ κ μετα ακριβώς ήταν οι γόνιμες....οπότε ήταν Ντούρο τότε κ τσουπ έπιασε...Τώρα μέρα παρά μέρα κ μόνο στις γόνιμες

hiEW.pngpFRip3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! Και στα δικά σας! Βγήκε και η χοριακή, 356, καλή είπε ο γιατρός και θα με δει σε 10 μέρες.

Μαρκέλλα μου, δεν έκανα τεστάκια αυτό το μήνα, προσπάθησα να βγάλω άκρη από τη θερμομέτρηση αλλά δεν τα κατάφερα και καλά απ'ότι σας είπα. Άρα δεν ήξερα την ακριβή μέρα της ωορρηξίας. Ξεκίνησα από την 10η μέρα νομίζω και έκανα πότε κάθε μέρα, πότε μέρα παραμέρα, μέχρι την 18η. Δεν άφησα δηλαδή να περάσουν 2 μέρες. Ο γιατρός μου είπε πάντως, αν το σπέρμα είναι καλό, δεν χρειάζεται να ξεκουράζεται, καλύτερα κάθε μέρα. Μην σε απασχολεί και τόσο αυτό, συχνές επαφές να έχετε και θα έρθει το σποράκι. Τώρα μάλιστα που θα το βοηθήσεις και με την προγεστερόνη, θα γατζωθεί στα σίγουρα! :)

nhZg.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! Και στα δικά σας! Βγήκε και η χοριακή, 356, καλή είπε ο γιατρός και θα με δει σε 10 μέρες.

Μαρκέλλα μου, δεν έκανα τεστάκια αυτό το μήνα, προσπάθησα να βγάλω άκρη από τη θερμομέτρηση αλλά δεν τα κατάφερα και καλά απ'ότι σας είπα. Άρα δεν ήξερα την ακριβή μέρα της ωορρηξίας. Ξεκίνησα από την 10η μέρα νομίζω και έκανα πότε κάθε μέρα, πότε μέρα παραμέρα, μέχρι την 18η. Δεν άφησα δηλαδή να περάσουν 2 μέρες. Ο γιατρός μου είπε πάντως, αν το σπέρμα είναι καλό, δεν χρειάζεται να ξεκουράζεται, καλύτερα κάθε μέρα. Μην σε απασχολεί και τόσο αυτό, συχνές επαφές να έχετε και θα έρθει το σποράκι. Τώρα μάλιστα που θα το βοηθήσεις και με την προγεστερόνη, θα γατζωθεί στα σίγουρα! :)

Μπραβο σου!!! Με το καλο!!! Αντε να ερχονται πολλα μωρακια στην παρεα!!!

Πριν λιγο γυρισα απο την πρωτβ επισκεψη στον γιατρο... Το ειδαμε και ειδαμε και καρδιακη λειτουργια.. Σε δυο βδομαδες θα παμε να το ακουσουμε!!! Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη...:D

Ioio εχεις δικιο, στην πρωτη ελισκεψη ηρεμεις και μετα σκεφτεσαι να περασει το πρωτο τριμημο, να αναζουπωσεις...

Μαρκελλα ειδες που μια μια μας ταχτοποιεις... Τωρα σειρα σε σενα, την Ριτα, την Θαλεια,την Μαρουσκα και οποια αλλη κανει προσπαθεια...

τέλεια νέα κορίτσι μου!!!είδες μια χαρά ή χοριακη σου!!!!

μαρ σε ευχαριστώ πολύ κ με το καλό το μωράκι σας!!!

κορίτσια εγω την πρώτη φορά που άκουσα την καρδούλα του συγκινήθηκα.....δεν υπάρχει το συναίσθημα!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα! Σήμερα με ενοχλεί λίγο το στομάχι, όχι ναυτία αλλά σαν να μην έχω όρεξη για φαγητό καθόλου. Με το ζόρι ήπια λίγο γάλα για πρωινό. Μακάρι να συνεχίσω έτσι χεχε.

Μαρ συγχαρητήρια! Τι μεγάλο βάρος πρέπει να φεύγει από πάνω σου με αυτόν τον ήχο ε? Για πείτε οι εγκυούλες πότε ακούσατε καρδούλα; Εγώ όταν πάω γιατρό θα έχω μπει μόλις στην 7η εβδομάδα, θα ακούσω τίποτα λέτε;

Σήμερα έχω και ενδοκρινολόγο να δω τι γίνεται με τον θυρεοειδή και πως θα προχωρήσουμε. Με αγχώνει λίγο κι αυτό γιατί έχω διαβάσει πολλά. θάλεια μου κι εσύ έχεις χασιμότο αν θυμάμαι; Είχες και στην πρώτη εγκυμοσύνη ή μετά εμφανίστηκε;

nhZg.png

Καλημέρα! Σήμερα με ενοχλεί λίγο το στομάχι, όχι ναυτία αλλά σαν να μην έχω όρεξη για φαγητό καθόλου. Με το ζόρι ήπια λίγο γάλα για πρωινό. Μακάρι να συνεχίσω έτσι χεχε.

Μαρ συγχαρητήρια! Τι μεγάλο βάρος πρέπει να φεύγει από πάνω σου με αυτόν τον ήχο ε? Για πείτε οι εγκυούλες πότε ακούσατε καρδούλα; Εγώ όταν πάω γιατρό θα έχω μπει μόλις στην 7η εβδομάδα, θα ακούσω τίποτα λέτε;

Σήμερα έχω και ενδοκρινολόγο να δω τι γίνεται με τον θυρεοειδή και πως θα προχωρήσουμε. Με αγχώνει λίγο κι αυτό γιατί έχω διαβάσει πολλά. θάλεια μου κι εσύ έχεις χασιμότο αν θυμάμαι; Είχες και στην πρώτη εγκυμοσύνη ή μετά εμφανίστηκε;

Ναι κοριτσάκι μου εγώ την εχω από το 2006.έμεινα εγκυος Μάρτιο του 2012.κ καρδούλα άκουσα μόλις 6εβδομάδων κ 1 μέρα!!!οπότε εσύ σίγουρα θα ακούσεις!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Melitini, συγχαρητήρια!! Ευχομαι να πάνε όλα καλά! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Melitini, στην κόρη μου ακούσαμε στην 6η εβδομάδα & κάτι , ενώ τώρα στο 2ο την ακούσαμε στις 5 εβδομάδες & 5 ημέρες, αλλά είχε γίνει νωρίτερα η σύλληψη όποτε ήταν μεγαλύτερο σε ανάπτυξη. Όλα θα πάνε καλά!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...